انتقاد تند و بیسابقه ی ناخدا غلامی از درودگر
قایممقام باشگاه ملوان انزلی گفت : آقای درودگر هنر شما تحویل دادن باشگاه با 10 میلیارد بدهی است .
حسین غلامی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ، در واکنش به اظهارات صادق درودگر در رسانهها گفت : ادبیات درودگر چالهمیدانی است . شهرت وی به خاطر لگدپرانی به ملیپوشان فوتسال است و از او انتظار بیشتری نمیتوان داشت . در یک بازی دوستانه ی پیشکسوتان با رسانه ی ورزش درودگر اخراج شد که این نشاندهنده ی آن است که درودگر از بدنه ی فوتبال ماست و از مشکلات بیفرهنگی و فساد مالی رنج میبرد .
وی افزود : این فرد به دلیل توهین به یک هوادار در بازی دوستانه اخراج شد که نشان از ادب و فرهنگش دارد ، هر چند علاقهیی به پاسخ دادن به او ندارم . فردی که فقط برای ملوان حاشیه ایجاد میکند و کار دیگری ندارد .
وی ادامه داد : من مرغداری دارم و اسم مرغداریام هم نیزار است . یکی از مواردی که آموختم ، ساکت کردن انزلیچی بیمحل و مرغهایی است که قدقد زیاد میکنند . درودگر در برنامه ی ورزش از نگاه دو جملات گستاخانهیی علیه علی کفاشیان گفت و با اهانتهای او رییس فدراسیون استودیو را ترک کرد . آن زمان درودگر مدیرعامل باشگاه ملوان بود و آن حرکت باعث ناراحتی مردم انزلی شد و من به نوبه ی خودم از طرف باشگاه از کفاشیان عذرخواهی میکنم .
غلامی در ادامه ی حملاتش به درودگر گفت : اصلاً مگر او فعالیتش را در فوتبال از کجا آغاز کرده است . هر چند حضورش در فوتبال قدمت قابل توجهی دارد و از روی سکوهای آزادی با فروش اجناس آغاز شده و پیشرفت خوبی کرده اما درودگر با دروغهایش سعی در عوامفریبی دارد و میگوید حقوقش را از شرکت استیل آذین دریافت میکردیم . این شرکت یکی از شرکتهای حاج حسین هدایتی است که هزینههای باشگاه ملوان را پرداخت میکرده است .
وی تصریح کرد : درودگر اگر اکنون خریداری هم دارد ، از صدقه ی سر ملوان است و مطمئناً خودش میداند که در هیچ شهری به جز بندرانزلی نمیتواند موفقیت کسب کند و دستش رو میشود . آقای درودگر اگر نمیدانید ، بدانید شما هنوز به بلوغ نرسیده بودید ، ملوان بهترین تیم شهرستانی جام تخت جمشید بود . من و شما باشیم یا نباشیم ملوان خواهد بود و بهتر است همه ی افرادی که در مدتی در این باشگاه توفیق خدمت نصیبشان میشود ، مدیون این باشگاه و هوادارانش باشند . من و شما و همه و همه .
قایممقام باشگاه ملوان افزود : حقیقت این است که درودگر وقتی دید نتایج ملوان روند نزولی پیدا کرده ، پولش را گرفت و رفت به امید این که با این روند و فشار هواداران دوباره به تیم بازگردد . حالا تیرش به سنگ خورده است و اکنون کم حافظه شده اما باید به درودگر یادآوری کنم ، بهتر است به آرشیو مصاحبههایش مراجعه کند که گفت قصد برکناری اسکوچیچ و بازگرداندن فرهاد پورغلامی را دارد . پورغلامی که با اشتباه دیگر اخراج شده بود . او آوردن مربی خارجی را گردن مسوولان انزلی انداخت و حالا تغییر عقیده داده است . اگر پافشاری فرماندار پیشین انزلی نبود که خواستار فرصت دادن به اسکوچیچ بود ، اکنون نمیتوانستید مدعی شوید . درودگر اکنون قصد دارد جو تیم و باشگاه را به حاشیه بکشد تا شاید از این آب گلآلود چیزی نصیبش شود .
غلامی تصریح کرد : باید گفت هنر شما این بود که باشگاهی با دو میلیارد بدهی تحویل بگیرید و با 10 میلیارد بدهی آن را تحویل دهید . ملوان هم دینی به گردن شما دارند و آن این است که برای شما اعتباری فراهم کرد تا اکنون بتوانید بلبل زبانی کنید . عرف دستمزد بازاریاب در بازار 3 تا 5 درصد است اما شما حتی از اسپانسر بانک حکمت ایرانیان که متعلق به ارتش جمهوری اسلامی است و برای حمایت از ملوان پا پیش گذاشت پورسانت 10 درصدی تقاضا کردید .
وی ادامه داد : شما از سرمایههای باشگاه ملوان دو واحد آپارتمان به نام خودتان و سرمربی تیم اختیار کردید و هزینهها را به باشگاه برنگرداندید . برای شما که از پورسانت و حق دلالی شورت و پیراهن ورزشی هم نمیگذرید این موارد چیز خاصی است . آیا شما یکی از امضا کنندگان تفاهم نامه بین باشگاه و انزلیچی محجوب نبودید ؟ شما ناصادق و دروغگر هستید و همه شما را با این عنوان میشناسند . عنوانی که الحق برازنده ی شماست .
قایممقام باشگاه ملوان انزلی در پایان خطاب به هواداران این باشگاه گفت : از هواداران میخواهم که همچنان حامی تیم باشند تا ما بتوانیم وضعیت باشگاه را سامان دهیم . من و همکارانم تا آخرین توان تلاش خود را برای موفقیت و سربلندی ملوان انجام دهیم .
-------------------------------------------------------------------------------------
درودگر : از محجوب و غلامی به دادگاه شکایت میکنم
مدیرعامل سابق باشگاه ملوان گفت : از انزلیچی محجوب و حسین غلامی به دادگاه شکایت میکنم .
صادق درودگر در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ، در واکنش به اظهارات حسین غلامی قایم مقام باشگاه ملوان گفت : ابتدا باید به امیر دریادار سیاری فرمانده ی کل نیروی دریایی و همچنین امیر افشین رضایی حداد فرمانده ی یگان چهارم نیروی دریایی به خاطر داشتن چنین ناخدایی تبریک بگویم . ناخدایی که ادبیاتش مربوط به منطقه ی خاص است که حتی نمیخواهم اسم آن منطقه را بیاورم .
وی ادامه داد : من از طریق مراجع قضایی از حسین غلامی شکایت میکنم و اثبات میکنم که چه کسی عوامفریبی میکند و از محجوب مالک باشگاه ملوان هم شکایت میکنم که او چراغ سبز به غلامی نشان داده تا این حرفها را بزند .
مدیرعامل سابق ملوان با اشاره به طلبش از این باشگاه گفت : همه میدانند که باشگاه ملوان به من بدهکار است و حتی فرماندار انزلی نامه ی رسمی داده که پولم را میدهد و طلبم پرداخت میشود . داوودی به من نامه داد که مطالباتم پرداخت خواهد شد .
درودگر با اشاره به فرهنگ بالای مردم انزلی گفت : مردم انزلی انسانهایی بسیار فرهیخته و با فرهنگی هستند و سطح سواد استان گیلان بالاترین سطح سواد کشور است ، بنابراین باشگاه ملوان نباید به داشتن فردی مثل غلامی افتخار کند و حضور غلامی در این باشگاه افتخارآمیز نیست و در تعجبم که چه طور مسوولان و فرماندهان ارتش امور افراد زیر دست شان را کم تر کنترل میکنند .
وی تصریح کرد : ادبیات هر شخصی نشاندهنده ی شخصیت اوست اما غلامی بهتر است به مردم انزلی پاسخ بدهد که چرا از منطقه ی آزاد اخراج شد اما من هر جا که بودم خودم استعفا دادم ، هر چند دوباره از من دعوت به کار کردند ولی آدمهای کوچک هر چه بر زبان شان میآید علیه دیگران میگویند . ناراحتی غلامی هم از این است که زمانی که سرپرست ملوان بود 220 روز در تمرینات غیبت داشت و من او را جریمه کردم و پولش را ندادم .