[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگو آزاد

گفتگو آزاد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط totti » دوشنبه مارس 10, 2014 6:28 pm

ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » دوشنبه مارس 10, 2014 6:58 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه مارس 10, 2014 7:44 pm

امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه مارس 10, 2014 8:05 pm

نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه مارس 10, 2014 9:01 pm

نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه مارس 10, 2014 9:42 pm

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mosi555 » سه شنبه مارس 11, 2014 12:05 am

نماد کاربر
mosi555
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه مارس 11, 2014 8:52 am

باشگاه داماش به کميته استيناف اعتراض کرد

باشگاه داماش گيلان به راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر محروميت يک جلسه‌اي تماشاگران اين تيم اعتراض کرد.
[باشگاه داماش به کميته استيناف اعتراض کرد]
Bookmark and Share

پس از اعلام راي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مبني بر محروميت يک‌ جلسه‌اي تماشاگران داماش گيلان به دليل اتفاقات ديدار با ملوان انزلي، باشگاه داماش نسبت به اين حکم اعتراض کرد.

به گزارش تسنيم، باشگاه داماش صبح امروز (سه‌شنبه) در نامه‌اي به کميته استيناف فدراسيون، نسبت به راي صادر شده اعتراض کرد.

با توجه به فرصت کم باقي مانده تا پايان سال و تعطيلات عيد نوروز، احتمال زيادي وجود دارد که ديدار 7 فروردين سال 93 بين داماش - پرسپوليس با حضور تماشاگران برگزار شود.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه مارس 11, 2014 10:30 am

جالبه توی 90 دیشب,یه کلمه حتی در مورد این حکم ناعادلانه حرف نشد,راحت پیچوند این آقای ناعادل /9/
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidakbari » سه شنبه مارس 11, 2014 7:11 pm

انتقاد تند و بی‌سابقه ی ناخدا غلامی از درودگر

قایم‌مقام باشگاه ملوان انزلی گفت : آقای درودگر هنر شما تحویل دادن باشگاه با 10 میلیارد بدهی است .

حسین غلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ، در واکنش به اظهارات صادق درودگر در رسانه‌ها گفت : ادبیات درودگر چاله‌میدانی است . شهرت وی به خاطر لگدپرانی به ملی‌پوشان فوتسال است و از او انتظار بیشتری نمی‌توان داشت . در یک بازی دوستانه ی پیشکسوتان با رسانه ی ورزش درودگر اخراج شد که این نشاندهنده ی آن است که درودگر از بدنه ی فوتبال ماست و از مشکلات بی‌فرهنگی و فساد مالی رنج می‌برد .
وی افزود : این فرد به دلیل توهین به یک هوادار در بازی دوستانه اخراج شد که نشان از ادب و فرهنگش دارد ، هر چند علاقه‌یی به پاسخ دادن به او ندارم . فردی که فقط برای ملوان حاشیه ایجاد می‌کند و کار دیگری ندارد .

وی ادامه داد : من مرغداری دارم و اسم مرغداری‌ام هم نیزار است . یکی از مواردی که آموختم ، ساکت کردن انزلیچی بی‌محل و مرغ‌هایی است که قدقد زیاد می‌کنند . درودگر در برنامه ی ورزش از نگاه دو جملات گستاخانه‌یی علیه علی کفاشیان گفت و با اهانت‌های او رییس فدراسیون استودیو را ترک کرد . آن زمان درودگر مدیرعامل باشگاه ملوان بود و آن حرکت باعث ناراحتی مردم انزلی شد و من به نوبه ی خودم از طرف باشگاه از کفاشیان عذرخواهی می‌کنم .

غلامی در ادامه ی حملاتش به درودگر گفت : اصلاً مگر او فعالیتش را در فوتبال از کجا آغاز کرده است . هر چند حضورش در فوتبال قدمت قابل توجهی دارد و از روی سکوهای آزادی با فروش اجناس آغاز شده و پیشرفت خوبی کرده اما درودگر با دروغ‌هایش سعی در عوام‌فریبی دارد و می‌گوید حقوقش را از شرکت استیل آذین دریافت می‌کردیم . این شرکت یکی از شرکت‌های حاج حسین هدایتی است که هزینه‌های باشگاه ملوان را پرداخت می‌کرده است .

وی تصریح کرد : درودگر اگر اکنون خریداری هم دارد ، از صدقه ی سر ملوان است و مطمئناً خودش می‌داند که در هیچ شهری به جز بندرانزلی نمی‌تواند موفقیت کسب کند و دستش رو می‌شود . آقای درودگر اگر نمی‌دانید ، بدانید شما هنوز به بلوغ نرسیده بودید ، ملوان بهترین تیم شهرستانی جام تخت جمشید بود . من و شما باشیم یا نباشیم ملوان خواهد بود و بهتر است همه ی افرادی که در مدتی در این باشگاه توفیق خدمت نصیب‌شان می‌شود ، مدیون این باشگاه و هوادارانش باشند . من و شما و همه و همه .
قایم‌مقام باشگاه ملوان افزود : حقیقت این است که درودگر وقتی دید نتایج ملوان روند نزولی پیدا کرده ، پولش را گرفت و رفت به امید این که با این روند و فشار هواداران دوباره به تیم بازگردد . حالا تیرش به سنگ خورده است و اکنون کم حافظه شده اما باید به درودگر یادآوری کنم ، بهتر است به آرشیو مصاحبه‌هایش مراجعه کند که گفت قصد برکناری اسکوچیچ و بازگرداندن فرهاد پورغلامی را دارد . پورغلامی که با اشتباه دیگر اخراج شده بود . او آوردن مربی خارجی را گردن مسوولان انزلی انداخت و حالا تغییر عقیده داده است . اگر پافشاری فرماندار پیشین انزلی نبود که خواستار فرصت دادن به اسکوچیچ بود ، اکنون نمی‌توانستید مدعی شوید . درودگر اکنون قصد دارد جو تیم و باشگاه را به حاشیه بکشد تا شاید از این آب گل‌آلود چیزی نصیبش شود .

غلامی تصریح کرد : باید گفت هنر شما این بود که باشگاهی با دو میلیارد بدهی تحویل بگیرید و با 10 میلیارد بدهی آن را تحویل دهید . ملوان هم دینی به گردن شما دارند و آن این است که برای شما اعتباری فراهم کرد تا اکنون بتوانید بلبل زبانی کنید . عرف دستمزد بازاریاب در بازار 3 تا 5 درصد است اما شما حتی از اسپانسر بانک حکمت ایرانیان که متعلق به ارتش جمهوری اسلامی است و برای حمایت از ملوان پا پیش گذاشت پورسانت 10 درصدی تقاضا کردید .

وی ادامه داد : شما از سرمایه‌های باشگاه ملوان دو واحد آپارتمان به نام خودتان و سرمربی تیم اختیار کردید و هزینه‌ها را به باشگاه برنگرداندید . برای شما که از پورسانت و حق دلالی شورت و پیراهن ورزشی هم نمی‌گذرید این موارد چیز خاصی است . آیا شما یکی از امضا کنندگان تفاهم نامه بین باشگاه و انزلیچی محجوب نبودید ؟ شما ناصادق و دروغگر هستید و همه شما را با این عنوان می‌شناسند . عنوانی که الحق برازنده ی شماست .

قایم‌مقام باشگاه ملوان انزلی در پایان خطاب به هواداران این باشگاه گفت : از هواداران می‌خواهم که همچنان حامی تیم باشند تا ما بتوانیم وضعیت باشگاه را سامان دهیم . من و همکارانم تا آخرین توان تلاش خود را برای موفقیت و سربلندی ملوان انجام دهیم .
-------------------------------------------------------------------------------------
درودگر : از محجوب و غلامی به دادگاه شکایت می‌کنم

مدیرعامل سابق باشگاه ملوان گفت : از انزلیچی محجوب و حسین غلامی به دادگاه شکایت می‌کنم .
صادق درودگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ، در واکنش به اظهارات حسین غلامی قایم مقام باشگاه ملوان گفت : ابتدا باید به امیر دریادار سیاری فرمانده ی کل نیروی دریایی و همچنین امیر افشین رضایی حداد فرمانده ی یگان چهارم نیروی دریایی به خاطر داشتن چنین ناخدایی تبریک بگویم . ناخدایی که ادبیاتش مربوط به منطقه ی خاص است که حتی نمی‌خواهم اسم آن منطقه را بیاورم .

وی ادامه داد : من از طریق مراجع قضایی از حسین غلامی شکایت می‌کنم و اثبات می‌کنم که چه کسی عوامفریبی می‌کند و از محجوب مالک باشگاه ملوان هم شکایت می‌کنم که او چراغ سبز به غلامی نشان داده تا این حرف‌ها را بزند .

مدیرعامل سابق ملوان با اشاره به طلبش از این باشگاه گفت : همه می‌دانند که باشگاه ملوان به من بدهکار است و حتی فرماندار انزلی نامه ی رسمی داده که پولم را می‌دهد و طلبم پرداخت می‌شود . داوودی به من نامه داد که مطالباتم پرداخت خواهد شد .

درودگر با اشاره به فرهنگ بالای مردم انزلی گفت : مردم انزلی انسان‌هایی بسیار فرهیخته و با فرهنگی هستند و سطح سواد استان گیلان بالاترین سطح سواد کشور است ، بنابراین باشگاه ملوان نباید به داشتن فردی مثل غلامی افتخار کند و حضور غلامی در این باشگاه افتخارآمیز نیست و در تعجبم که چه طور مسوولان و فرماندهان ارتش امور افراد زیر دست شان را کم تر کنترل می‌کنند .

وی تصریح کرد : ادبیات هر شخصی نشان‌دهنده ی شخصیت اوست اما غلامی بهتر است به مردم انزلی پاسخ بدهد که چرا از منطقه ی آزاد اخراج شد اما من هر جا که بودم خودم استعفا دادم ، هر چند دوباره از من دعوت به کار کردند ولی آدم‌های کوچک هر چه بر زبان شان می‌آید علیه دیگران می‌گویند . ناراحتی غلامی هم از این است که زمانی که سرپرست ملوان بود 220 روز در تمرینات غیبت داشت و من او را جریمه کردم و پولش را ندادم .

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » سه شنبه مارس 11, 2014 7:36 pm

مدال نقره به طلا تبدیل شد!
دستور معاون رئیس جمهور در مورد پاداش احسان حدادی
به دستور معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور پاداش نقدی احسان حدادی که در المپیک لندن صاحب مدال نقره شده بود معادل مدال طلا به وی اهدا شد.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق تعهد مسئولان پیشین کمیته ملی المپیک قرار بود به مدال اوران المپیک طلا، نقره و برنز بازی های المپیک لندن به ترتیب 70، 50 و 30 میلیون تومان پاداش نقدی داده شود. اما در جریان مراسم تقدیر از این مدا لآوران و به دستور محمدباقر نوبخت پاداش احسان حدادی معادل مدال طلا داده شد.
----------------------------------------------------------------------------------------
بفکر همه هست بجز تیم شهرش 8O
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط metall » سه شنبه مارس 11, 2014 9:02 pm

الان من میتونم قشنگ مقایسه بکنم باشگاه داماش رو با ملوان با اینکه ما این همه مشکل داریم ولی شخصیت تیم ما کجا و اون تیم کجا چه سرکرده هایی دارند چه حالا و قبلی
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » چهارشنبه مارس 12, 2014 4:36 am

آقای نوبخت یه کم غیرت داشته باش یکم پول واسه باشگاه داماش قرض بگیر
بازیکنای ما هم کم از قهرمان ندارند
بازیکن پرسپولیس نوری 800 ملیون پول گرفته اعتصاب میکنه!!!
بازیکنای ما 3 ساله پول نگرفتن!!
دروود بر شرف بازیکن های داماش شهر باران
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » چهارشنبه مارس 12, 2014 5:00 am

واقعا یه سوال برام پیش اومده
آقای استاندار و باندشون چرا بعد این همه روز با این همه پولی که تو صندوق دارند و آخر سال هم هست و میتونند هزینه کنند وگرنه باید برگردونند تهران!!
چرا به داماش هنوز کمک مالی نکرده!!!
یعنی خوش حسابی شما برای اربابان تهرانیتان انقدر مهم است!!
ولی به تیم داماش کمکی نمیکنید!!
چرا به بازیکنای ما امید الکی میدید؟
اگر تا آخر سال پولی به باشگاه از سوی استاندار و.. نرسید از امیر عابدینی خواهش میکنم به تیمش برگرده حد اقل با مدیریتش امیدی داریم تا بتونیم در پایان فصل از شرکت ها امیر منصور آریا پولی بگیریم با نفوذی که عابدینی داره
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه مارس 12, 2014 5:56 am

نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه