1-Breking Bad:درباره ی استاد شیمی هست که یک زندگی معمولی داره اما بعد از شنیدن خبر سرطانش به کمک یکی از دانش آموزاش دست به تولید شیشه وبیزینس اون در آمریکا و به تدریج در تمام دنیا میزنه که رفته رفته از یک آدم ضعیف و سست عنصر تبدیل به یک قاتل حرفه ای میشه.
به هیچ وجه اینو از دست ندید.
2-Game of Thornes:یه سریال تاریخی و حماسی که چند گروه برای رسیدن به تخت پادشاهی دست به کار های مختلفی میزنن.
3-Friends:اگه دنبال سریال طنز هستین این سریال رو از دست ندین 10 فصل سراسر خنده.
4-Dexter:ماجرای سریال در مورد یک قاتل سریالی اما خانواده دوست هست.دکستر برای به قتل رسوندن افراد همیشه بیننده رو غافلگیر میکنه.
5-Person of Interest:در مورد یه دانشمندی هست که دستگاهی رو اختراع میکنه که با اون میتونه تک تک آدمای کره زمین رو ببینه و از کارهایی که میخوان انجام بدن با خبر بشه.و با گروهش برای نجات این افراد میره که در این بین کلی اتفاقات جالب میفته.
و اما سریالی که یه مقدار سلیقه ای هستن ولی عموما محبوب هستن.
6-supernatural:در این سریال از شیطان بگیر تا قابیل و روح و فرشته و خون آشام و پیامبر پیدا میشه که 2 تا برادر اینارو سلاخی میکنن.یه مقدار ممکن ایمان شما رو کم کنه توصیه میکنم کسایی که به خدا و دین حساسن این سریالو نبینن.
7-The walking Dead:یک ژانر نسبتا ترسناک هست که کل دنیا زامبی شدن و آدمایی که باقی موندن برای زنده موندن تلاش میکنن.
8-The Big Bang Theory:یه سریال طنز دیگه که در مورد 4 تا دانشمند هستش که داستان های عالی و پر از خنده براشون اتفاق میفته.
9-sherlock Homls:این یک مینی سریال 6 قسمتیه که فکر کنم اکثرا فیلم سینمایی اون رو دیدین اما این سریالش یه چیز دیگست و روی هر قسمتش اندازه ی یک فیلم سینمایی روش کار شده.
10-banshee:اگه دنبال یه سریال اکشن و پلیسی با ماجراهای دنباله دار هستین این سریال رو به هیچ وجه از دست ندین.
البته داخل این لیست سریالایی مثل Lost-Perison Break-24-Spartacus میتونستن قرار بگیرن که با توجه به معروفیت عام و قدیمی بودنشون توی این لیست نیاوردم.
دیگه زیاد پر حرفی کردم امیدوارم استفاده ببرید.