[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پیشنهاد کارهای فرهنگی در استادیوم

پیشنهاد کارهای فرهنگی در استادیوم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MaziarSraizaM » شنبه ژوئن 08, 2013 6:57 am

یعنی دیگه هیچکس طرحی نداره؟در مورد طرح من فک کنین خوبه هااااا /17/ /17/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط kiavash » شنبه ژوئن 08, 2013 10:31 am

یه سری کارا رو بایستی باشگاه با حمایت مالی انجام بده.اما بعضی وقتا میشه خودجوش خودمون انجام بدیم مثل نحوه تشویق یا نوع شعارها یا ساخت پرچمهای بزرگ مثل باشگاههای شرق آسیا یا ....
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط MaziarSraizaM » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:34 pm

انشا الله فصل بعد باشگاه کمک میکنه /12/ /12/ /12/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط jahan46 » سه شنبه جولاي 16, 2013 7:24 am

[color=red:f7e040c7b3][size=18:f7e040c7b3]یکی دیگه از موضوعات فراموش شده تو سایت که خیلی هم تو این روزها به درد میخوره و من پیداش کردم همین موضوعه
به امید اینکه رشت شهری بشه که تو استادیومش همه از اینکه یکی دیگه بد دهنی میکنه ناراحت بشن و به نوعی از اون جلوگیری کنند[/size:f7e040c7b3][/color:f7e040c7b3]
عشقم روحم دل مشغولی هرروزه ام داماش
نماد کاربر
jahan46
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 10, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:53 am

[quote:c4059ab494="fire_boy"]منم یه پیشنهاد میزان دارم

شماره پیراهن 12 رو به احترام ما(هوداران) کنار بزارن = تقدیم به ما کنن
البته باید اول از مصطفی حاجتی عزیز رخصت بگیریم
به احترام هوادار شماره 12 رو هیچ بازکنی به تن نکنه
همه جا گفتن و میگن هوادار یار 12هم هست پس انجام بدن فکرنکنم باشگاهی تو ایران این کارو انجام داده باشه
واسه کلاس باشگاه عالیه ---> احترام به هوادار رو نشون میده
و ما با پوشیدن این پیراهن کمک مالی و معنوی به باشگاه میکنیم[/quote:c4059ab494]
[size=18:c4059ab494][color=green:c4059ab494]اين حركت عاليه ولي كو گوش شنوا
اينم يه راه ديگه واسه پول در آوردن[/color:c4059ab494][/size:c4059ab494]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 16, 2013 8:56 am

[quote:3446b4f261="kiavash"]دوستان خوب داماشی ما میتونیم برای فصل بعد یه انزلیچی دوست داشتنی تو استادیوم داشته باشیم که به سبک تیمای اروپایی نماد ما باشه.البته با هماهنگی باشگاه.ازتون میخوام بگید که چه انزلیچی رو ترجیح میدید و به چه دلیل
_________________[/quote:3446b4f261]

[size=24:3446b4f261][color=green:3446b4f261]اين يكي ديگه فوق العادست
ولي باز هم كو گوش شنوا
راه از اين بهتر واسه پول درآوردن
راه از اين بهتر واسه نماد سازي تو شهر و تك تك خونه ها
راه از اين بهتر واسه فرهنگ سازي[/color:3446b4f261][/size:3446b4f261]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط ahura » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:04 pm

يه بنر بچه ها درس كرده بودن كه r a s h t نوشته بود . از كارهاي عالي شده كه هيچ تيمي هوداراش اينكارو نكردن. حالا يه پيشنهاد من دارم. رو صندلي هاي عضدي رشت نوشته شده. و بچه ها ميگن مثال جايگاه ار نشستم.ما ميتونيم با كاغذ هاي ابي تو دستمون روي اون كلمات صندلي ها يه كار بزرگ انجام بديم و يه رشت بزرگ درست كنيم تو عضدي. اين كار كم خرج فقط هماهنگي ميخواد. مثل تماشگراي دورتموند.
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 16, 2013 9:51 pm

[quote:be73934c26="ahura"]يه بنر بچه ها درس كرده بودن كه r a s h t نوشته بود . از كارهاي عالي شده كه هيچ تيمي هوداراش اينكارو نكردن. حالا يه پيشنهاد من دارم. رو صندلي هاي عضدي رشت نوشته شده. و بچه ها ميگن مثال جايگاه ار نشستم.ما ميتونيم با كاغذ هاي ابي تو دستمون روي اون كلمات صندلي ها يه كار بزرگ انجام بديم و يه رشت بزرگ درست كنيم تو عضدي. اين كار كم خرج فقط هماهنگي ميخواد. مثل تماشگراي دورتموند.[/quote:be73934c26]
قبل از بنر rasht که به کمک هواداران درست شد تو فکر همین کار بودیم ولی با توجه به محدودیتهاش تصمیم گرفیم بنر رو اجرا کنیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه جولاي 17, 2013 6:57 am

باشگاه پارسال یه تعداد کاور داده بود که همینطوری بیخود بین هوادارا پخش شد.
من پیشنهاد میکنم تعداد صندلی های روبرو که نوشته RASHT را بشماریم و به کسانی که روی اون صندلی نشستند کاور آبی بدیم و به کسانی که اطراف نشستن کاور قرمز بدیم. فکر نکنم کاور قیمتی داشته باشه، تازه میتونیم از هوادارایی که کاور را میگیرن نفری 2000 بگیریم تا پول کاور هم در بیاد، هر کسی هم نداد دعوا نداریم قانعش میکنیم جاشو با یه داوطلب عوض کنه اگر هم راضی نشد مطمئنم پول اون تعداد هوادار محدود که راضی به همکاری نیستن را بقیه هوادارای متعصب حاضرن بدن.
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:25 am

[quote:adcbae8f5b="golsar-boy"]باشگاه پارسال یه تعداد کاور داده بود که همینطوری بیخود بین هوادارا پخش شد.
من پیشنهاد میکنم تعداد صندلی های روبرو که نوشته RASHT را بشماریم و به کسانی که روی اون صندلی نشستند کاور آبی بدیم و به کسانی که اطراف نشستن کاور قرمز بدیم. فکر نکنم کاور قیمتی داشته باشه، تازه میتونیم از هوادارایی که کاور را میگیرن نفری 2000 بگیریم تا پول کاور هم در بیاد، هر کسی هم نداد دعوا نداریم قانعش میکنیم جاشو با یه داوطلب عوض کنه اگر هم راضی نشد مطمئنم پول اون تعداد هوادار محدود که راضی به همکاری نیستن را بقیه هوادارای متعصب حاضرن بدن.[/quote:adcbae8f5b]
به همه اینا فکر شده دوست گل"امـا ظاهرا مشکل رو هماهنگی هستش .همیـن!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:55 am

[quote:ba92689b81="mahyarmaya"][quote:ba92689b81="golsar-boy"]باشگاه پارسال یه تعداد کاور داده بود که همینطوری بیخود بین هوادارا پخش شد.
من پیشنهاد میکنم تعداد صندلی های روبرو که نوشته RASHT را بشماریم و به کسانی که روی اون صندلی نشستند کاور آبی بدیم و به کسانی که اطراف نشستن کاور قرمز بدیم. فکر نکنم کاور قیمتی داشته باشه، تازه میتونیم از هوادارایی که کاور را میگیرن نفری 2000 بگیریم تا پول کاور هم در بیاد، هر کسی هم نداد دعوا نداریم قانعش میکنیم جاشو با یه داوطلب عوض کنه اگر هم راضی نشد مطمئنم پول اون تعداد هوادار محدود که راضی به همکاری نیستن را بقیه هوادارای متعصب حاضرن بدن.[/quote:ba92689b81]
به همه اینا فکر شده دوست گل"امـا ظاهرا مشکل رو هماهنگی هستش .همیـن![/quote:ba92689b81]

نظرت چیه یه تیم پشتیبانی طرح ها از بچه های همین سایت تشکیل بدیم و دوستانی که تمایل دارند عضو بشن، مطمئن باش بدون نیاز به کانون هم بصورت خودجوش خیلی کارها میشه کرد
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه جولاي 17, 2013 7:55 am

[quote:8c8573d4d1="mahyarmaya"][quote:8c8573d4d1="golsar-boy"]باشگاه پارسال یه تعداد کاور داده بود که همینطوری بیخود بین هوادارا پخش شد.
من پیشنهاد میکنم تعداد صندلی های روبرو که نوشته RASHT را بشماریم و به کسانی که روی اون صندلی نشستند کاور آبی بدیم و به کسانی که اطراف نشستن کاور قرمز بدیم. فکر نکنم کاور قیمتی داشته باشه، تازه میتونیم از هوادارایی که کاور را میگیرن نفری 2000 بگیریم تا پول کاور هم در بیاد، هر کسی هم نداد دعوا نداریم قانعش میکنیم جاشو با یه داوطلب عوض کنه اگر هم راضی نشد مطمئنم پول اون تعداد هوادار محدود که راضی به همکاری نیستن را بقیه هوادارای متعصب حاضرن بدن.[/quote:8c8573d4d1]
به همه اینا فکر شده دوست گل"امـا ظاهرا مشکل رو هماهنگی هستش .همیـن![/quote:8c8573d4d1]

نظرت چیه یه تیم پشتیبانی طرح ها از بچه های همین سایت تشکیل بدیم و دوستانی که تمایل دارند عضو بشن، مطمئن باش بدون نیاز به کانون هم بصورت خودجوش خیلی کارها میشه کرد
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:17 am

[quote:39abef182c="golsar-boy"][quote:39abef182c="mahyarmaya"][quote:39abef182c="golsar-boy"]باشگاه پارسال یه تعداد کاور داده بود که همینطوری بیخود بین هوادارا پخش شد.
من پیشنهاد میکنم تعداد صندلی های روبرو که نوشته RASHT را بشماریم و به کسانی که روی اون صندلی نشستند کاور آبی بدیم و به کسانی که اطراف نشستن کاور قرمز بدیم. فکر نکنم کاور قیمتی داشته باشه، تازه میتونیم از هوادارایی که کاور را میگیرن نفری 2000 بگیریم تا پول کاور هم در بیاد، هر کسی هم نداد دعوا نداریم قانعش میکنیم جاشو با یه داوطلب عوض کنه اگر هم راضی نشد مطمئنم پول اون تعداد هوادار محدود که راضی به همکاری نیستن را بقیه هوادارای متعصب حاضرن بدن.[/quote:39abef182c]
به همه اینا فکر شده دوست گل"امـا ظاهرا مشکل رو هماهنگی هستش .همیـن![/quote:39abef182c]

نظرت چیه یه تیم پشتیبانی طرح ها از بچه های همین سایت تشکیل بدیم و دوستانی که تمایل دارند عضو بشن، مطمئن باش بدون نیاز به کانون هم بصورت خودجوش خیلی کارها میشه کرد[/quote:39abef182c]
نظرم مثبت هستش .امـا به تعداد بچه ها خیلی مربوط میشه .با اکثریت قبول کنن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » چهارشنبه جولاي 17, 2013 8:28 am

میتونی به کسانی که میشناسیم و میدونیم میتونن کمک کنن پیغام خصوصی بدیم و نفراتو جمع کنیم، باید تیمی که تشکیل میدیم با خصوصیات مختلف باشه، افراد مسن و جوون، قدیمیا و جدیدا، با روابط عمومی بالا و متشخص، افرادی شناخته شده برای نیروی انتظامی و همینطور چند نفر هیکلی برای مواقع اضطراری :D
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان