[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: امسال وضع ما بهتر است / بازیکنان ما به تیم دلبستگی دارند و می‌مانند.

عابدینی: امسال وضع ما بهتر است / بازیکنان ما به تیم دلبستگی دارند و می‌مانند.

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط lvlamad_2010 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 5:38 pm

[quote:6a12508e55="shervin1381"][quote:6a12508e55="lvlamad_2010"][quote:6a12508e55="hamed1992"]منم از حرفای بعضی عزیزان تعجب میکنم که چگونه چشمشونو به بعضی واقعیت ها میبندن!
در اینکه عابدینی خیلی به تیم کمک کرد که اصلا شکی نیست ولی تعجبم از اینه که چرا بیش از حد افراطی هستن،تیم ما به شخصی نباید وابسته باشه که بخاطرش حاضر باشیم از همه چیمون بگذریم،افراد همه میرن ولی این هوادارا هستن که همش با این تیمن،درضمن عامل اصلی اینکه تیم تو این 2 سال به بازیهاش ادامه داد و سقوط نکرد همبستگیه هواداران بود چون فکر نکنم بازیکنی بیش از 40_50 درصد قراردادشو گرفته باشه که بحث مالی در میان باشه واگه 1 خورده دوستان به گذشته برگردن تو اکثر مصاحبه ها بازیکنان به صراحت گفته بودن که بخاطر هواداران بازی میکنن.
ما از کسانی نیستیم که 1جا بشینیم و به شهر و تیممون خیانت کنیم و حرفی نزنیم فقط بخاطر محبوبیت و یکسری مسایل دیگر...
در انتها هم بگم که ما بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم
ممنون[/quote:6a12508e55]
در مورد کامنت ای شما دوست عزیزمون میشه اینجوری فهمید که شما مخالف عابدینی هستید حداقل اینکه زیاد موافقش نیستید ، خوب این نظر شخصی شما هستش و قابل احترام هستش.
خوب می خواستم چنتا نکته رو بگم
اول اینکه خلاصه تو این بحران ها همه دیدن ما هوادارا و عابدینی کنار هم با مدیریت عابدینی از مشکلات گذشتیم ، واقعاً نمی شه انکار کرد.
شما که مخالف عابدینی هستید خب آیا فرد مناسب دیگری که قدرت رسانه ای بالا و یه کارکتر بلایی داشته باشه و بتونه هزینه بالا تیم رو بکشه
تو این اوضاع اقتصادی واقعاً انتظارات ما چیه؟ آیا عابدینی باید آیه یاس بخونه ؟ بگه تیم ما اوضاعش خیلی خرابه؟ بعد کی می خواد همین بازیکنایی که موندن روو نگه داره؟[/quote:6a12508e55]
100 درصد داداش گلم کسی تو این موضوع شکی نداره من به تک تکشون حق می دم اما چه می شه کرد ، پول باید از کجا تامین بشه به جز اینکه یه مقدار دیگه دوووم
اینکه اقای عابدینی وجهه فوتبالی بسیاری در ایران داره جای بحثی نیست وهم اینکه هیچ کس دیگه هم تو گیلان نداریم تا داماش رو نگه داره وفقط کار عابدینیه نیز حرفی نیست اما برادر گرامی این نباید با عث سوءاستفاده بشه نمیدونم چقدر در جریان هستید که همین بازیکنان که نغمه جدایی سردادند چکهای دوسال قبل رو دستشون دارند میدونید یعنی چه ؟یعنی اینکه اگر چکها دو سال پیش نقد میشد وبندگان خدا اون پول رو به کاری میزدندالان چند برابر شده بود در حالیکه الان اگر به کمیته انظباطی شکایت کنند بعداز 3سال دیگه نصف همون پول رو میگیرند وتازه ازطرف ما به علت شکایت ورفتن به تیم دیگه خائن قلمداد میشن وممکنه فحش وناسزا هم بشنوند دوستان یک کمی انصاف داشته باشیم وخودمونو جای اونا بگذاریم ببینییم چقدر تحمل داریم ؟[/quote:6a12508e55]
100 درصد داداش گلم کسی تو این موضوع شکی نداره من به تک تکشون حق می دم اما چه می شه کرد ، پول باید از کجا تامین بشه به جز اینکه یه مقدار دیگه دوووم بیاریم ، یعنی شما می گه که بازیکنا همه برن یه تیم دیگه خوب پس واقعاً جای ما لیگ نیست دیگه پس هیچ تلاشی نکنیم ، من همینجا میگم واقعاً اگه کسی بود که پول بده عابدینی باهاش توافق نمی کرد؟ اگه نمی خواست بکنه که پارسال زیر اوون همه خفت وو خاری قویدل نمی رفت که هرچی اون بگه انجام بده از جمله درخشان ، یه مقدار دیگه طاقت بیاریم تا داماش مراحل اداریش تموم بشه و بره زیر مجموعه امیر منصور آریا شاید اوضاع بهتر شد .
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 6:54 pm

مشکل تیم عابدینی نیست
یه عده غیر داماشی هستند دارن تفرقه میندازن ما هوادارا باید هشیار باشیم
آقای عابدینی حرف و حدیث تو کارش نیست مونده تو داماش به عشق داماش خودتون هم می دونید که لنگی ها آرزوشونه که امیر ما مدیریت تیمشون رو قبول کنه ولی امیر به عشق داماش مونده
اینکه پول نیست همه می دونیم نیست چند تا تیم تو این شرایط دارن خرید میکنن اونا هم پشتشون به یه جا گرمه
ولی داستان تیم ما فرق میکنه
از موقعی داستان شروع شد که تیم رفت زیر نظر قوه قضاییه بقیه اش رو خودتون بهتر از من میدونید
از تمامی دوستان خواهش میکنم صبور باشید و من هم فکر میکنم مشکلات ما به نسبت پارسال کمتره ان شالله امسال می ریم آسیا
ولی بازم خواهش میکنم از دوستان که صبور باشن
ممنون
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 7:47 pm

[quote:587a69e689="mojtaba24"]مشکل تیم عابدینی نیست
آقای عابدینی حرف و حدیث تو کارش نیست مونده تو داماش به عشق داماش خودتون هم می دونید که لنگی ها آرزوشونه که امیر ما مدیریت تیمشون رو قبول کنه ولی امیر به عشق داماش مونده
اینکه پول نیست همه می دونیم نیست چند تا تیم تو این شرایط دارن خرید میکنن اونا هم پشتشون به یه جا گرمه
از موقعی داستان شروع شد که تیم رفت زیر نظر قوه قضاییه بقیه اش رو خودتون بهتر از من میدونید
از تمامی دوستان خواهش میکنم صبور باشید و من هم فکر میکنم مشکلات ما به نسبت پارسال کمتره ان شالله امسال می ریم آسیا
ممنون[/quote:587a69e689]
داداش این حرف درست نیست که یه عده غیر داماشی هستند همه دلمون واسه تیم میسوزه حالا یکی مثل شما دوره ازتیم ونمیدونه که چه خبره وخیلیها هم اینجاهستند واطلاعات کاملی دارند بنابراین قبول کن که با وعده ووعبد چیزی حل نمیشه اگه دقت کرده باشی یک هقته وشاید هم 10روز صحبت از سحر بود که وعده داده شده بود وشاید بیست هزار بار اسمش چه بطنز وچه جدی توسط دوستان وارشی استفاده شد اما هنوز اینطرفها نشونش پیدا نشده من خیلی دلم میخواد خوش بین باشم اما سخته نگاه به تیمهای دیگه بکن بازیکناشو گرفتن ومشغول تمرین وکم کم مسابقه دادن هستند اما ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم در ضمن ما تیم مون رو واسه رتبه تک رقمی ببندیم هنر کردیم اسیا هم پیشکشمون
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه ژوئن 09, 2013 9:14 pm

[quote:664bf1aecd="mojtaba24"]مشکل تیم عابدینی نیست
ممنون[/quote:664bf1aecd]
آقا مجتبی شرمنده ولی متاسفانه کاملا با شما مخالفم یعنی 3 ساله آقای عابدینی نتونسته وضع داماش رو درست کنه؟ الان شما فکر میکنی امیر منصور آریا مالک مطمئنی برای داماشه؟ من چه الان و چه قبلا از موافقان عابدینی بودم ولی دارم میبینم کم کم داماش داره از این حمایت آسیب میبینه و اگه شما فکر میکنی کسایی که با این کارای عابدینی مخالفن غیر داماشی هستن باید بگم بله بنده غیر داماشی هستم!!!
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 10:49 pm

[quote:f0cf830b1b="lvlamad_2010"][quote:f0cf830b1b="hamed1992"]منم از حرفای بعضی عزیزان تعجب میکنم که چگونه چشمشونو به بعضی واقعیت ها میبندن!
در اینکه عابدینی خیلی به تیم کمک کرد که اصلا شکی نیست ولی تعجبم از اینه که چرا بیش از حد افراطی هستن،تیم ما به شخصی نباید وابسته باشه که بخاطرش حاضر باشیم از همه چیمون بگذریم،افراد همه میرن ولی این هوادارا هستن که همش با این تیمن،درضمن عامل اصلی اینکه تیم تو این 2 سال به بازیهاش ادامه داد و سقوط نکرد همبستگیه هواداران بود چون فکر نکنم بازیکنی بیش از 40_50 درصد قراردادشو گرفته باشه که بحث مالی در میان باشه واگه 1 خورده دوستان به گذشته برگردن تو اکثر مصاحبه ها بازیکنان به صراحت گفته بودن که بخاطر هواداران بازی میکنن.
ما از کسانی نیستیم که 1جا بشینیم و به شهر و تیممون خیانت کنیم و حرفی نزنیم فقط بخاطر محبوبیت و یکسری مسایل دیگر...
در انتها هم بگم که ما بیدی نیستیم که با این بادا بلرزیم
ممنون[/quote:f0cf830b1b]
در مورد کامنت ای شما دوست عزیزمون میشه اینجوری فهمید که شما مخالف عابدینی هستید حداقل اینکه زیاد موافقش نیستید ، خوب این نظر شخصی شما هستش و قابل احترام هستش.
خوب می خواستم چنتا نکته رو بگم
اول اینکه خلاصه تو این بحران ها همه دیدن ما هوادارا و عابدینی کنار هم با مدیریت عابدینی از مشکلات گذشتیم ، واقعاً نمی شه انکار کرد.
شما که مخالف عابدینی هستید خب آیا فرد مناسب دیگری که قدرت رسانه ای بالا و یه کارکتر بلایی داشته باشه و بتونه هزینه بالا تیم رو بکشه
تو این اوضاع اقتصادی واقعاً انتظارات ما چیه؟ آیا عابدینی باید آیه یاس بخونه ؟ بگه تیم ما اوضاعش خیلی خرابه؟ بعد کی می خواد همین بازیکنایی که موندن روو نگه داره؟[/quote:f0cf830b1b]
دوست عزیز لطفا با الفاظ بازی نکنین،چرا میخواین تو کامنتتون طوری جلوه بدین که من مخالف عابدینی هستم؟
من فقط حرفم اینه که بیش از اندازه حمایت افراطی از شخصی بدرد تیم نمیخوره،بزار 1 ضرب المثل هم بگم که میگه:خوبی که از حد بگذرد،....خیال بد کند.
اگه عابدینی از تیم حمایت میکنه چون وظیفشه،چون منبع درامدشه،ولی منو تو چی؟
برادر دیگه الان وقته انتقاد کردنه واسه اینکه فردا دیگه دیره دیر
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 10:57 pm

[quote:a58614f76c="amirdamashcity"][quote:a58614f76c="mojtaba24"]مشکل تیم عابدینی نیست
ممنون[/quote:a58614f76c]
آقا مجتبی شرمنده ولی متاسفانه کاملا با شما مخالفم یعنی 3 ساله آقای عابدینی نتونسته وضع داماش رو درست کنه؟ الان شما فکر میکنی امیر منصور آریا مالک مطمئنی برای داماشه؟ من چه الان و چه قبلا از موافقان عابدینی بودم ولی دارم میبینم کم کم داماش داره از این حمایت آسیب میبینه و اگه شما فکر میکنی کسایی که با این کارای عابدینی مخالفن غیر داماشی هستن باید بگم بله بنده غیر داماشی هستم!!![/quote:a58614f76c]
منم همینطور
اگه ما بخوایم ساکت بشینیم اول خیانت به خودمون کردیم و بعد به شهرو تیممون
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه ژوئن 09, 2013 11:54 pm

[b:d71513f99d]دوستان عزیز کمی واقع بین باشید
امسال 16 تیم در لیگ برتر حضور دارن.14 تیم دولتی.راه آهن که اسما خصوصی ولی در پشت پرده دولتی اداره میشه و داماش!
تنها یک تیم خصوصی در لیگ داریم و اونهم ماییم.یکسال ملوان 70% به بخش خصوصی واگذار شد چه اتفاقی افتاد؟!
حالا از دوستان یک سوال دارم.اونهایی که میگن عابدینی چرا واسه تیم خریدار پیدا نمیکنه
دراین شرایط که:
در کشوری که حق کپی رایت رعایت نمیشه(پس فروش پیراهن و کلاه و... به صورت تجاری نداریم)
حق پخش تلوزیونی به حدی محدودهکه هزینه ی یک بازی رو هم نمیشه باهاش تامین کرد.
زمین اختصاصی تمرین و بازی هیچ تیم خصوصی نداره که مال خودش باشه.پول بلیط فروشی به تیمها نمیرسه و...
چند نفر حاضرند که برای فوتبالی خرج کنند که هیچ درآمدی توش نیست؟
این افراد باید یا دنبال منافع دیگری باشند! یا مجنون باشند...
تا الان تنها دو نفر در ایران تیم داری کردند.حسین هدایتی با تیم های استیل آذین و ملوان و شهرام قویدل با داماش.حالا یک سوال کلیدی!این افراد الان کجا هستند؟!
بله در زندان در حال خوردن آب خنک.جواب سوال آخرم خیلی چیزها رو معلوم میکنه...
فوتبال خصوصی در شرایط امروز ایران جواب نمیده پس باید به فکر چسبیدن به امکانات دولتی مثل شورای شهر باشیم.تیم های زیادی در ایران هستند که با هزینه ی شهرداری ها اداره میشن.شهرداری تبریز،یاسوج و اراک از معروف ترین اونها هستند...
مشکل تیم ما عابدینی نیست مشکل از بنیاد خصوصی سازیه اشتباهه.پس نه عابدینی نه هیچ کس دیگری نمیتونه مشکل رو حل کنه مگه اینکه کسی مثل آریا پیدا شه البته اگه اختلاسی پشتش نباشه یا مثل الانه عابدینی فقط دنبال مرحم های موقت و دورهای باشیم...

[/b:d71513f99d]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 12:42 am

[b:e76e56f1a3][color=black:e76e56f1a3]دوستان عزیز داماشی حالا میخوام براتون حوادث اسفتد 91 به بعد رو طوری دیگه براتون بنویسم
داماشی ها با دعوای بین مدیر عامل و خریدار رو به رو ان.هواداران پشت خریدار تیم می ایستن و مدیر عامل پیرشان را بیرون میکنن.
حالا دو اتفاق میتونه بیوفته که ما با درخشان سقوط میکنیم یا تو لیگ برتر میمونیم!مطمئنا با این شرایط سقوط میکردیم.حالا بر فرض محال که تو لیگ میموندیم الان مالکمون تو زندان بود.مدیر عاملمون رو هم که بیرون انداخته بودیم به نظرتون حتی اسلام هم تو تیم میموند که چهار تا توپ ببره برای تیمی که حتی بخاط نداشتن مالک دروازبان سومش هم ازش جدا شده بود؟!
باز خدا رو شکر با حمایت از کسی که به نفع شهرمون عمل کرده تونستیم یکسال نحس رو به خوبی تموم کنیم و حتی بالای رقیب سنتیمون وایسیم.
درسته هممون به عابدینی انتقاد داریم.خیلی هم انتقاد داریم.ولی چرا حتی یه نفر یه پیشنهاد نمیده که باید چی کار کنیم؟!
و حالا یه انتقاد قدیمی که تو گلوم مونده بود.بعد از مدتها مدیر روابط عمومی داماش به سایت اومد و به سوالها جواب داد.البته از این نمیتونیم بگذریم که شرایط طوری پیش نرفت که اونطوری که شایسته ی هواداران و روابط عمومی باشگاست جواب سوالات داده بشه و بخاطر مجوز شرکت آریا این مصاحبه نیمه تموم باقی موند.حالا بعد از این اتفاق قرار شد چند روز بعد آقای سراوانی دوباره به سایت بیاد و جواب ها رو بده.حتی قرار شد هفته ای چند بار به سایت بیاد و جواب سوالاتمون رو بده.ولی یکم با خودتون فکر کردین چرا دیگه نیومد؟!
مطمئنا میدونید.چون ما شورشو در آوردیم.چون ما همه چیزو به سخره گرفتیم.
حتی هنوزم سحر کامینگ سون امضای ماست(البته اگه به من ربط داشته باشه!)
فکر نمیکنید بهتره مثل پیر زنها غرغر نکنیم و یه راهکار ارائه بدیم؟!
وضع تیم خرابه.بازیکن نگرفتیم.چندتا مهره ی کلیدیمون رو از دست دادیم درست.عابدینی با بعضی مصاحبه هاش میره رو اعصابمون.هیچکس حال حوصله نداره.ولی میگین چی کار کنیم؟!
پیشنهاد من اینه به عابدینی اعتماد کنیم و یکم صبر داشته باشیم ببینیم چی تو ذهن عابدینی میگذره و چه کاری انجام میده.یکم صبر کنیم ببینیم کارهایی که داره انجام میده نتیجه میده یا نه.ما چند بار نتیجه ی اعتمادمون به عابدینی رو دیدیم و میتونیم امیدوار باشیم که اشتباه نکنه و یکبار دیگه تیم رو از یه بحران دیگه نجات بده.فقط امیدوارم که اشتباه نکنه و جواب اعتمادمون رو بده
به نظر من الان عابدینی تنها کسیه که میشه بهش اعتماد کرد و در حال حاضر از اون بهتر که هیچ هم ترازشم کسی نداریم.اگه روزی داشته باشیم شک نکنید من هم خواستار اومدن اون فرد میشم.
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره بده[/color:e76e56f1a3][/b:e76e56f1a3]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 4:30 am

[quote:3eff1d158c="abarar1989"][b:3eff1d158c][color=black:3eff1d158c]دوستان عزیز داماشی حالا میخوام براتون حوادث اسفتد 91 به بعد رو طوری دیگه براتون بنویسم
داماشی ها با دعوای بین مدیر عامل و خریدار رو به رو ان.هواداران پشت خریدار تیم می ایستن و مدیر عامل پیرشان را بیرون میکنن.
حالا دو اتفاق میتونه بیوفته که ما با درخشان سقوط میکنیم یا تو لیگ برتر میمونیم!مطمئنا با این شرایط سقوط میکردیم.حالا بر فرض محال که تو لیگ میموندیم الان مالکمون تو زندان بود.مدیر عاملمون رو هم که بیرون انداخته بودیم به نظرتون حتی اسلام هم تو تیم میموند که چهار تا توپ ببره برای تیمی که حتی بخاط نداشتن مالک دروازبان سومش هم ازش جدا شده بود؟!
باز خدا رو شکر با حمایت از کسی که به نفع شهرمون عمل کرده تونستیم یکسال نحس رو به خوبی تموم کنیم و حتی بالای رقیب سنتیمون وایسیم.
درسته هممون به عابدینی انتقاد داریم.خیلی هم انتقاد داریم.ولی چرا حتی یه نفر یه پیشنهاد نمیده که باید چی کار کنیم؟!
و حالا یه انتقاد قدیمی که تو گلوم مونده بود.بعد از مدتها مدیر روابط عمومی داماش به سایت اومد و به سوالها جواب داد.البته از این نمیتونیم بگذریم که شرایط طوری پیش نرفت که اونطوری که شایسته ی هواداران و روابط عمومی باشگاست جواب سوالات داده بشه و بخاطر مجوز شرکت آریا این مصاحبه نیمه تموم باقی موند.حالا بعد از این اتفاق قرار شد چند روز بعد آقای سراوانی دوباره به سایت بیاد و جواب ها رو بده.حتی قرار شد هفته ای چند بار به سایت بیاد و جواب سوالاتمون رو بده.ولی یکم با خودتون فکر کردین چرا دیگه نیومد؟!
وضع تیم خرابه.بازیکن نگرفتیم.چندتا مهره ی کلیدیمون رو از دست دادیم درست.عابدینی با بعضی مصاحبه هاش میره رو اعصابمون.هیچکس حال حوصله نداره.ولی میگین چی کار کنیم؟!
پیشنهاد من اینه به عابدینی اعتماد کنیم و یکم صبر داشته باشیم ببینیم چی تو ذهن عابدینی میگذره و چه کاری انجام میده.یکم صبر کنیم ببینیم کارهایی که داره انجام میده نتیجه میده یا نه.ما چند بار نتیجه ی اعتمادمون به عابدینی رو دیدیم و میتونیم امیدوار باشیم که اشتباه نکنه و یکبار دیگه تیم رو از یه بحران دیگه نجات بده.فقط امیدوارم که اشتباه نکنه و جواب اعتمادمون رو بده
به نظر من الان عابدینی تنها کسیه که میشه بهش اعتماد کرد و در حال حاضر از اون بهتر که هیچ هم ترازشم کسی نداریم.اگه روزی داشته باشیم شک نکنید من هم خواستار اومدن اون فرد میشم.
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره بده[/color:3eff1d158c][/b:3eff1d158c][/quote:3eff1d158c]

رضا جان ما چیکاره ایم که راهکار بدیم ؟؟ اصلا واسه کسی مهم هستیم ؟؟

در مورد اینکه نظر شما اینه که مدیر رسانه ای مون نمیاد و خبری نمیده ؛ به نظرم این مستقیم به واژه "هیچ" ربط داره !! چون خبری نیست ... مدیر عامل مصاحبه میکنه و میگه خبری نیست بعدش اون بنده خدا بیاد و چی بگه ؟؟ دفعه قبلی هم از نظر من اشتباه بود ... چون یکسری اقدامات داشت صورت می گرفت نه اینکه نتیجه به دست اومده باشه و این میشه امید واهی دادن به هوادار ها ...

در مورد نزدیک بودن انزلیچی و سحر هم به نظرم این ذات ایرانیهاست که از هر چیزی یک طنز می سازیم ... از پراید و پسته گرفته تا ریاست جمهوری ...

اما پیشنهاد ... من تا اونجایی که ذهنم یاری میده چند بار پیشنهاد دادم ولی مثل اینکه کسی توجه نکرد ... به هر حال بحث انتخابات خیلی داغ تر هست ...

قبلا هم گفتم پول که در کار نیست ... ولی خوش شانسی ما این هست که یکسری بازیکن میمونند ... کادر فنی هم که اینجا مال خودشونه ... ولی اکثر اینها قرارداد ندارند !! آقای مدیر عامل تشریف بیار و اینها رو رسمی کن ... یا در تماس باش ... این یک نوع احترام گذاشتن هست ... نه اینکه مصاحبه بشه که همه می مونند ... تازه اونی هم که رفته ازش شکایت می کنیم ... این درسته خدایی ؟؟؟

مصاحبه کاپیتان خیلی زیبا بود ... مخصوصا اونجایی که میگه بازیکن رو می ذارند جلوی هوادار !!! چرا آخه ؟ مگه زور هست ؟ چه گناهی کردند که رشتی یا گیلانی هستند ... باید بی پول و با بی احترامی بمونند ولی از این تیم نرند چون بومی هستند ...

این وسط نه عابدینی مقصر هست نه بازیکنان و نه هوادار ... مشکل بنیادین داریم و اون هم پول هست ... همه یا خیلی از ماها عابدینی رو قبول داریم چون کارش رو بلده ولی اشتباه رو باید گفت ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 4:39 am

[quote:1e4d40c6f6="pedram_1367"][quote:1e4d40c6f6="abarar1989"][b:1e4d40c6f6][color=black:1e4d40c6f6]دوستان عزیز داماشی حالا میخوام براتون حوادث اسفتد 91 به بعد رو طوری دیگه براتون بنویسم
اگه کسی پیشنهاد بهتری داره بده[/color:1e4d40c6f6][/b:1e4d40c6f6][/quote:1e4d40c6f6]

رضا جان ما چیکاره ایم که راهکار بدیم ؟؟ اصلا واسه کسی مهم هستیم ؟؟

در مورد اینکه نظر شما اینه که مدیر رسانه ای مون نمیاد و خبری نمیده ؛ به نظرم این مستقیم به واژه "هیچ" ربط داره !! چون خبری نیست ... مدیر عامل مصاحبه میکنه و میگه خبری نیست بعدش اون بنده خدا بیاد و چی بگه ؟؟ دفعه قبلی هم از نظر من اشتباه بود ... چون یکسری اقدامات داشت صورت می گرفت نه اینکه نتیجه به دست اومده باشه و این میشه امید واهی دادن به هوادار ها ...

در مورد نزدیک بودن انزلیچی و سحر هم به نظرم این ذات ایرانیهاست که از هر چیزی یک طنز می سازیم ... از پراید و پسته گرفته تا ریاست جمهوری ...

اما پیشنهاد ... من تا اونجایی که ذهنم یاری میده چند بار پیشنهاد دادم ولی مثل اینکه کسی توجه نکرد ... به هر حال بحث انتخابات خیلی داغ تر هست ...

قبلا هم گفتم پول که در کار نیست ... ولی خوش شانسی ما این هست که یکسری بازیکن میمونند ... کادر فنی هم که اینجا مال خودشونه ... ولی اکثر اینها قرارداد ندارند !! آقای مدیر عامل تشریف بیار و اینها رو رسمی کن ... یا در تماس باش ... این یک نوع احترام گذاشتن هست ... نه اینکه مصاحبه بشه که همه می مونند ... تازه اونی هم که رفته ازش شکایت می کنیم ... این درسته خدایی ؟؟؟

مصاحبه کاپیتان خیلی زیبا بود ... مخصوصا اونجایی که میگه بازیکن رو می ذارند جلوی هوادار !!! چرا آخه ؟ مگه زور هست ؟ چه گناهی کردند که رشتی یا گیلانی هستند ... باید بی پول و با بی احترامی بمونند ولی از این تیم نرند چون بومی هستند ...

این وسط نه عابدینی مقصر هست نه بازیکنان و نه هوادار ... مشکل بنیادین داریم و اون هم پول هست ... همه یا خیلی از ماها عابدینی رو قبول داریم چون کارش رو بلده ولی اشتباه رو باید گفت ...[/quote:1e4d40c6f6]

اي كاشك تو جلسه بودي ...نميتونم پشت كامپيوتر بهت توضيع بدم و ايشاالله اگه تمرين برگذار شد ..با هم صحبت ميكنيم ....... و در مورد عابديني ... شايد امروز بياد ...و شايد الان اومده ...ولي اينو بدون كه هيچ بشري نميدونه عابديني داره چكار ميكنه ....اميدوارم جواب اين صبرمونو بگيريم
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه ژوئن 10, 2013 5:13 am

توی این فوتبال قانون جنگل حاکمه و هر کی پول و زورش بیشتره کارش پیش می ره. پارسال ذوب آهن بودجه اش رو کمتر کرد و می خواست که صرفه جویی بکنه و دیدیم که چه جوری از عرش به فرش اومد.
دوستان هیچ درآمدزایی نمی تونه کفاف هزینه ها رو بده اما وقعا ما هم تو این زمینه کم کاری کردیم. اگه باشگاه یه مغازه ورزشی فروشی باز کنه (مثلا اگه یه توپ معمولی رو بازیکنا امضا کنن همون توپ قیمتش بیشتر میشه) یا یه رستوران شیک با اسم داماش (با اینکه می دونم سرمایه اولیه ی زیادی می خواد) تبلیغات تلویزیونی و ...با اینکه تو فوتبال ما مرسوم نیست اما می تونست کارامد باشه. حتی میشد یه اردو تو شهر ها و انزلیچی استان برگزار کرد و بازیکنا رو اونجا برد...
درسته که همه ی اینا شاید یک دهم هزینه باشگاه رو تامین نمی کنه ولی تو شرایطی که الان هزار تمن هم واسه ما هزار تومن ارزش داره، به ما کمک می کرد.
در ضمن با وجود چنین امکاناتی خریدار ترغیب میشه برای خرید باشگاه و گسترش امکانات تمایل نشون میده. نه مثل قویدل که می خواست تیمو ببره تهران بعد از اینکه خرید تازه فهمید اشتباهی اومده...
امشب صدای تیشه از بیستون نیامد / شاید به خواب شیرین، فرهاد رفته باشد
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه ژوئن 10, 2013 7:05 pm

متنفرم از نق. پارسال زنیدپور و جهانگیر عسگری و غلامی و مگنو باتیستا جدا شدن خیلیا نق زدن که وامصیبتا رفتیم لیگ 1 مل مل داره بازیکن میگیره ما داریم از دست میدیم. بازم نتایج و اتفاقات آخر فصل براشون عبرت نشد.خرده میگیرن به عابدینی!!!!!!!!!!!!!!!! بابا هاشا به معرفتتون. کدوم مدیر توانمند بومی رو دارین که ما نمیشناسیم و تو این 30-40 سال ندیدیمش تا دستاش ببوسیم. نکنه دوس دارین همون بومی هایی بیان تیم رو به دست بگیرن که اگر خودشون نباشن شهر و تیم و همه گذشتشون رو میفروشن و 100 تا مصاحبه رنگارنگ میکنن.
نمیشه خرده گرفت به بچه های کم سن و سال. چون خلاصه جوونن و عجول بودن و عدم صبر و سیاست از معایب دوره جوونی هست اما دوستی اگر بالای 24-25 سال سن داره و تو این برهه داره نق میزنه به دو چیزش باید شک کرد. اول داماشی بودن و رشتی بودنش. دومی رو برای اینکه به کسی توهین نشه نمیگم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » دوشنبه ژوئن 10, 2013 7:24 pm

[quote:1e0c9d9be9="Inja-Rasht"]متنفرم از نق. پارسال زنیدپور و جهانگیر عسگری و غلامی و مگنو باتیستا جدا شدن خیلیا نق زدن که وامصیبتا رفتیم لیگ 1 مل مل داره بازیکن میگیره ما داریم از دست میدیم. بازم نتایج و اتفاقات آخر فصل براشون عبرت نشد.خرده میگیرن به عابدینی!!!!!!!!!!!!!!!! بابا هاشا به معرفتتون. کدوم مدیر توانمند بومی رو دارین که ما نمیشناسیم و تو این 30-40 سال ندیدیمش تا دستاش ببوسیم. نکنه دوس دارین همون بومی هایی بیان تیم رو به دست بگیرن که اگر خودشون نباشن شهر و تیم و همه گذشتشون رو میفروشن و 100 تا مصاحبه رنگارنگ میکنن.
نمیشه خرده گرفت به بچه های کم سن و سال. چون خلاصه جوونن و عجول بودن و عدم صبر و سیاست از معایب دوره جوونی هست اما دوستی اگر بالای 24-25 سال سن داره و تو این برهه داره نق میزنه به دو چیزش باید شک کرد. اول داماشی بودن و رشتی بودنش. دومی رو برای اینکه به کسی توهین نشه نمیگم.[/quote:1e0c9d9be9]
به نظر شما رتبه یازدهم در شان داماش هست؟
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان