[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شما برای کاهش و رفع مشکلات داماش گیلان در لیگ 13، چه پیشنهادهایی دارید؟

شما برای کاهش و رفع مشکلات داماش گیلان در لیگ 13، چه پیشنهادهایی دارید؟

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شما برای کاهش و رفع مشکلات داماش گیلان در لیگ 13، چه پیشنهادهایی دارید؟

پستتوسط Chikchi » دوشنبه مه 13, 2013 9:35 am

لیگ 12 تموم شد و گرچه شاید از روند حرکت تیم در طول مسیر لیگ راضی نبودیم و نتایج و اتفاقات تلخی برامون رقم خورد اما پایان فصل، به خصوص دو بازی پایانی که برابر قهرمان جام حذفی و قهرمان لیگ بود و با پیروزی ما به اتمام رسید، تونست بخشی از خاطرات بد لیگ رو تو ذهنمون کمرنگ کنه و ما رو به بازیکنا و کادر فنیمون نزدیک تر.
ما هوادار یکی از یکی نگران تر و مشتاقتر برای آرزوی روزهای بدون استرس برای داماش گیلان بودیم. طوری بود که فقط برای لحظه برنامه ریزی می کردیم و بحث می کردیم. مشکلات مالی که کمر باشگاه رو خم کرده بود یه طرف، صرف انرژی برای پاک کردن داماش گیلان از افرادی که متاسفانه به دلیل آمدن فردی منفعت جو پایشان به تیم باز شده بود، از حواشی مهم پیرامونی تیم بودن. ابتدا در حرکت اول اعلام تمایل به اتمام همکاری با مربی ای که کارنامه ی درخشانی نداشت و اسیر لج لج بازی شده بود و در انتها برگرداندن فردی که مسبب بسیاری از مشکلات تیم بود و بدون عمل به وعده هایش داماش گیلان رو "چهاردیواری" خودش می دونست عمده ی فعالیت هایی بود که برای رساندن داماش به ساحل آرامش انجام شد. و حمایت امیر عابدینی از هویت فوتبال رشت و اعلام پشتیبانی همه جانبه ی هوادارا از او و تعصب مثال زدنی بازیکنامون، تنها حلقه ی وصل ما به همدیگه بود.
مشکلات تمومی نداشت و ما هم که داماش بیشتر از یه تیم برامون ارزش و معنا داشت به دنبال راه هایی برای فرار ازین مشکلات بودیم. اونم مشکلاتی که روز به روز تعدادشون اضافه میشد. کمیته ی انظباطی، کمیته ی داوران، فدراسیون، رسانه های نوشتاری و دیداری، مهمترین برنامه فوتبالی کشور همه و همه بار سنگینی رو بر گرده ی داماشی که به هوادارا و عشق و غیرت بازیکنا و مدیریت مهندس تکیه کرده بود، وارد می کرد. روزامون به سختی میگذشت. خوشحالیامون به خوشحالی داماشی بستگی داشت که بازیکنای با غیرتش بعد از گذشت دو سال بی پولی هنوزم دل به خوشحال کردن هوادرار و مردم شهر و استان بسته بودن. حتی سال نو و نوروز هم براشون حاصلی رو در بر نداشت.
و ما کماکان همینجوری به راهمون داریم ادامه می دیم. راهی که آینده ی چندان روشنی براش متصور نیست. ارکان و بخش های مختلفی تو تیم هستن که می تونه روی موفقیت آینده ی داماش گیلان به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم تاثیر گذار باشه. شاید همفکری ما هوادارا التیام بخش بخشی از این درد ها و مشکلات باشه. ما که عادت کردیم اما نباید شرمنده ی بازیکنامون که حرفه و پیشه ی اصلیشون فوتباله، بشیم. از بین این بخش ها می تونیم چنتا رو انتخاب کنیم و در بارش نظراتمون بگیم. باشد که موثر افتد.

-کادر فنی (سرمربی، مربی و تمرین دهنده ی تیم، مربی دروازه بانان، آنالیزور)
-بازیکنان داماش گیلان
-مربی بدنساز
-پزشک تیم و کادر
-فیزیوتراپ
-سرپرست
-روابط عمومی: بحث هایی مانند جنگ رسانه ای علیه تیم و برنامه ریزی برنامه های فرهنگی از جانب باشگاه داماش گیلان
-کانون هواداران: بحث هایی مانند ماهنامه و کارت هواداری و اعزام هوادار و ...
-مالک باشگاه و تعهداتش نسبت به داماش گیلان
-مدیرعامل باشگاه (امیر عابدینی) و حرف ها و درددل ها و انتظاراتی که از او داریم
-حامی مالی (اسپانسر)
-تیم فوتسال بانوان داماش گیلان
-تیم فوتبال امید داماش گیلان
-تیم فوتبال جوانان داماش گیلان
-سایر تیم های پایه
-سایر تیم هایی که با ورود مالک جدید امکان از سرگیری یا شروع فعالیت دارند (به عنوان مثال والیبال)
-ورزشگاه پیر رشت (دکتر عضدی): امکانات پیرامونی (باجه های بلیط ، درهای ورودی به آن و ...) و امکانات داخل ورزشگاه (از کیفیت چمن تا جایگاه هواداران)
-ورزشگاه سردار جنگل: (تعمیر و نگهداری و مشخص شدن تکلیف آن)
-مبحث هواداران داماش (مسئولیت ها و انتظارات آنها)
آخرين ويرايش توسط Chikchi on دوشنبه مه 13, 2013 10:23 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط ali0131 » دوشنبه مه 13, 2013 9:44 am

مالک خوب. یه دفاع راست خوب. یه تمام کننده ای خوب. خیالمون هم از بابت مدیریت راحت باشه.
همان قدر که شما به اکسیژن نیاز دارین تا زنده باشد من به شهرم رشت برای زنده ماندن نیاز دارم
نماد کاربر
ali0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 26, 2012 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » دوشنبه مه 13, 2013 9:55 am

فقط اميداورم مشكل مالك هرچه سريع تر حل شه چون بدون اون نميشه كاريو پيش برد :idea:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » دوشنبه مه 13, 2013 10:01 am

اکنون فقط مالـــــک /17/
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط hosseinshokor » دوشنبه مه 13, 2013 10:37 am

فقط پول. حالا مالک هر کسی میخواد باشه واقعا سرمایه دار باشه نه این که فقط واسه تبلیغات بخواد داماش بگیره /12/
نماد کاربر
hosseinshokor
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 02, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه مه 13, 2013 1:09 pm

من موندم برای تیم فوتبال راه آهن که نه طرفداری داره و نه پشتوانه ای، نه افتخاری و نه بازیکنی چطور مالک پولدار پیدا شد ؟! اونوقت داماش با این همه استعداد و پتانسیل مالک درست حسابی پا پیش نمیذاره؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » دوشنبه مه 13, 2013 2:26 pm

[size=14:6c9c90c0c4]دوست عزیزمان مطلب خوبی رو تایپیک کرد همونمور که بقیه دوستان هم گفتند الان مهمترین مسئله مالکیت باشگاه است . راستش من به عنوان یک هوادار شرمنده تک تک بازیکنان داماش هستم ! دوستان من ، ما در سال 1392 زندگی می کنیم به نظر شما ایران سال 92 چقدر شبیه ایران سال 1391 در 6 ماهه اول است ؟!! فکر می کنم اگر این 6 ماه رادر خواب فرو می رفتیم حس حال اصحاب کهف رو به راحتی درک می کردیم ! حالا یکی بگوید چه بر سر بازیکنی آمده که هنوز 20 درصد قراردادش را هم نگرفته ؟!! چه کسی باید پاسخگوی ضرر و زیانی باشد که بابت این تاخیر در پرداخت متوجه این بازیکنان است ؟! دوستان ، غیرت و تعصب جای خود این بازیکنان مثل سرو سربلند برای این تیم جنگیدند اما بخدا اگر سرو هم خانواده داشت و مشکلات زندگی را می دید توان اینچنین ایستادگی را در خود نمی دید ! این مردان غیرت و تعصب را برای همه ما معنی کردند اما هواداران عزیز این جوانی و توان یک فوتبالیست است که به سرعت از دست می روذ . و روزی که از توان افتاد مگر انکه وارش اسپرت در یک مصاحبه سراغ از آنها بگیرد !
نگرانی من امروز سرنوشت این مردان است و آرزو دارم که با روشن شدن وضعیت مالکیت باشگاه به حق خود برسند گرچه این حق حداقلی از جبران زحماتشان هم نیست و من به عنوان یک هوادار شرمنده مردانگیشان هستم .[/size:6c9c90c0c4]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_77 » دوشنبه مه 13, 2013 4:26 pm

مشکل بزرگ و اصلی ما مشکلات مالی هست که اگر این حل بشه بقیه مشکلالت تا حدود زیادی حل میشه

راست و حسینی هر چی به خودم رجوع میکنتم میبینم که فوتبال ایران سود اور نیست! هیچ باشگاهی در امد مالی نداشته! هر کاری هم بکنیم نمیتونیم اینقد در امد برای باشگاه بیاریم که مشکلاتش حل بشه!
هر مالکی هم که بیاد باید تو این شرایط تنها نفعش تبلیبغات هست یا اینکه بخواد از فوتبال لذت ببره!
تو ایران غیر از هدایتی هیشکی از تیم داری لذت نمیبره انگار!! که همونجور که میبینید نتیجه ورود این افراد دم دمی مزاج فقط نابودی هویت ها و ریشه هاست که دو صباح دیگه نمیشه بهشون اعتماد کرد!
تبلیغات هم فک نکنم برای هیچ کسی اینقد ارزش داشته باشه که بخواد 6 میلیارد( به دلار امروز) هر سال خرج کنه که براش برگشت مالی داشته باشه یا نه!
یا باید هم، پول مفت داشته باشه مثل دولت و ارگان های نظامی که اگ که خرجش نکنند از دستش میدن!
هر چی فک میکنم این مشکل واقعا حل شدنی نیست! میشه سه معادله و چهار مجهول !
تا قوانین عوض نشن وضع همینه که میبینید :wink: /3/ /2/ /2/
[size=10:b6e146ac31]واسه جمله بندی هام معذرت! فارسی رو از یه گیلک یاد گرفتم ! انگلیسی و عربی هم از یه فارسی! تو کل عمرم گیلکی شنیدم ولی صحبت نکردم! نتیجه اش شد این جمله بندی![/size:b6e146ac31]
دنیا فقط زشت
نماد کاربر
Milad_77
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 05, 2013 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مه 13, 2013 5:44 pm

مطمئن باشید هیچ سرمایه گذاری که وارد فوتبال میشه ضرر نمی کنه و اگرچه شاید از خود فوتبال درآمدی کسب نکنه اما از کنارش می تونه درآمد کسب کنه و تبلیغ داشته باشه .
در مورد هدایتی هم همین مسئله وجود داره ... وقتی که هدایتی به جای داماش به ملوان رفت با خبرهای موثقی که داشتم یه مطلب نوشتم و به طور کلی در مورد دلایل حضورش در انزلی به جای رشت توضیح دادم..مطلبی که بلافاصله توسط یکی از رسانه های مجازی وابسته اون تیم با مطلبی دیگر تکذیب شد و عنوان می شد که حسین هدایتی فقط به دلیل نام ملوان وهوادارانش به سمت انزلی پیچید و حالا همانطور که تو اون مطلب پیش بینی کرده بودم با بروز اختلافات حرف ها تغییر کرد .
لینک مطلب : http://www.varesh-sport.com/article850.html

اما در مورد این تاپیک باید بگم شاید یکی از اصلی ترین مباحث در حال حاضر بحث مالکیت تیم هست و اگر بحث مالکیت و تزریق مالی به خوبی حل بشه مسلما برای تک تک مباحثی که اشاره شد باید برنامه ریزی بشه . از بحث تیم های پایه و کادر مربیان گرفته تا مباحث مربوط به قدرت رسانه ای و هوادار.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه مه 13, 2013 5:53 pm

[color=red:b40494b16f]1- اومدن مالکی با نگرش و دیدگاه مثبت و عقایدی منطبق یا هوادارا[/color:b40494b16f]

[color=brown:b40494b16f]2- ترمیم نقاط ضعف تیم ، از بازیکن و کادر فنی گرفته تا مشاور و ......[/color:b40494b16f]

[color=blue:b40494b16f]3- حفظ اسکلت اصلی و بومی تیم و اعمال تغییر در ترکیب ثابت نهایتا تا سقف 2 بازیکن . [/color:b40494b16f]

[color=black:b40494b16f]4- فعالیت و همکاری بیشتر کانون هواداران ، چیزی ورای کانونهای فعلی در فوتبال ایران .[/color:b40494b16f]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » دوشنبه مه 13, 2013 7:26 pm

مطمئنن من هم مثل همه، اولین دغدغه ی این روزام اومدن مالکیه که علاوه بر محاسبه ی سود و ضررایی که نصیبش می شه و البته هر سرمایه گذاری به طور طبیعی این کار رو می کنه، دلش با این تیم و بازیکنا و هواداراش باشه. کاملن بشه دید که واقعا یکی اومده که داره کار می کنه و بشه لمسش کرد.
شاید وقتی که می خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا حدی مردد بودم که آیا زمان مناسبی برای مطرح کردن این موضوع هست یا نه که با مشورت دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم. یه دلیل دیگه هم داشت و اون اینکه فکر کردم که به افق های دورتر فکر کنیم (نه اینکه رویاپردازی کنیم) و فقط تو بحث مالکیت گیر نکنیم بلکه یه پله جلوتر، انتظاراتمون رو از مالک و حتی نقص و ایرادات فصل قبل رو پیش خودمون مرور کنیم.
تو طول فصل همیشه، یه سری از مسائل پیش می اومد که خیلی دوس داشتم به طور جداگانه مطرحشون کنم. اما تو کوران لیگ زمان مناسبی برای بعضی از این مسائل پیش نیومد مخصوصا برای داماشی که در گیر خیلی از مسائل نامربوط بود. از طرفی در کنار هم قرار دادن این مشکلات و یکجا مطرح کردنشون ممکنه مسئولین رو قانع بکنه که این مشکلات کم نیستن خیلی هاشون به صورت زنجیره وار به هم وابسته هستن و حل کردن بعضی از این مشکلات ممکنه بقیه ی موارد رو هم حل کنه.
من خودم خیلی علاقه داشتم که رشت و گیلان یه نماینده ی تو لیگ برتر والیبالی که امسال قراره تو لیگ جهانی بازی کنه، داشته باشه. و یا گاهی اوقات دوس داشتم در مقابل جفاهای رسانه ای که نصیب داماش و هواداران میشد، دفاعیات بهتری صورت می گرفت و حتی در اقدامی پیش دستانه با توجه به پتانسیل هوادارانمون اقدامات فرهنگی قبل از بازی انجام بشه. و یا اینکه کانون هواداران کمی از انفعال در بیاد و تا حدی بتونه مستقلانه نظراتش رو اعلام کنه و یا اینکه بتونن با همکاری هوادارا یه نشریه چاپ کنن. و یا اینکه به بحث اعزام هوادار یه نظم و اصولی داده بشه و گفتن اینکه هوادار همکاری نمی کنه فقط شونه خالی کردن از مسئولیته.
داماش تیمی هست که اسمش به مکانی جغرافیایی برمیگرده که پتانسیل بسیار بسیار زیادی برای انجام فعالیت های فرهنگی و حرکت های نمادین داره. که کوچکترین حرکتی تو این زمینه انجام نشده.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط ahura » دوشنبه مه 13, 2013 8:51 pm

مطمعمن مالك خوب ميخواييم اگه حل شه . تيم نقاط ضعف كمي پيدا ميكنه
نماد کاربر
ahura
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 18, 2012 12:00 am

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه مه 16, 2013 5:12 pm

متاسفانه دیشب کنفرانس آنلاین، تایم و زمان لازم رو نتونست بگیره و بحث ناتموم موند و کماکان به بحث های روی کاغذ و تئوریک خودمون باید ادامه بدیم. البته اون چیزی که از پس جواب کلی و اظهار ارادت علی آقا می شد فهمید این بود که واقعا چیزی به جز این نمی تونستن بگن. چون هنوز چیزی مشخص نشده و اصلن من موندم که چرا همچین کنفرانسی گذاشته شد وقتی می شد پیش بینی کرد که قراره جواب های کلی بشنویم. البته از مدیران وارش و علی آقا تشکر می کنم که وقت خودشون رو وسه هوادارا گذاشتن ولی با عرض معذرت انگار مشخص بود که علی آقا قرار بود یه سری از حرف هایی رو که میخواستن بزنن و بزنن و بعد بحث خاتمه پیدا کنه. که البته میگم ازین بیشتر هم انتظار نداشتیم خداییش. به قول یکی از کاربرا که می گفت: "اینو که می دونستیم" /5/
می دونم خیلی از حرفا رو نمی تونین بگید علی آقا ولی لطفا از جانب ما هوادارا دوباره به مهندس بگید خیلی تو انتخاب مالک دقت کنه. هوادارا پوستشون کلفت شده اما دیگه نمی خوایم شرمنده ی بازیکنا و کادر فنی و عوامل تیم بشیم. ما داماش رو با مهندس می خوایم و ازش انتظار داریم مثل این چند سال واسه افتخار آفرینی فوتبال رشت و گیلان تلاش کنه.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان