مديرعامل باشگاه داماش خبر مذاکره سرمايهگذار ايراني مقيم انگليس براي خريد اين باشگاه را تکذيب کرد و گفت: رسانه ها با انتشار خبرهاي کذب آدمها را بزرگ نکنند.
امير عابديني با رد خبر مذاکره يک سرمايهدار ايراني مقيم انگليس براي خريد داماش، گفت: چرا برخي افراد اين خبرها را باور ميکنند. متاسفانه روزنامهها هم اين خبر را نوشتهاند و فکر نکردند که شايد اين آدمها ميخواهند با اين کار خودشان را مطرح کنند.
وي ادامه داد: مثلا شما ميتوانيد اکنون تيتر بزنيد که عابديني پرسپوليس را ميخرد! البته اين تيتر چيزي به من اضافه نميکند و اتفاق عجيبي نيست، اما با خبرهاي کذبي از اين دست آدمها را بزرگ ميکنند و آن وقت همين آدمها کلاه ما را بر مي دارند. کسي که ميخواهد خودش را مطرح کند به همين سادگي اين کار را ميکند.
مديرعامل باشگاه داماش همچنين گفت: رسانه اي که خبر مذاکره اين فرد را با ما منتشر کرده، شجره نامه او را منتشر کند. او حتما خواهد گفت که يک روز با بکن باوئر صبحانه خورده است و حرفهايي از اين دست خواهد زد تا خود را مطرح کند، اما اگر پروندهاش را دنبال کنيم، شايد بفهميم که سابقه خوبي ندارد.
عابديني در ادامه گفت: همين جا مي گويم که اگر کسي ميخواهد داماش را بخرد ما فروشندهايم، اما اين را نيز با صراحت مي گويم که مالک جديد هر کسي که باشد من به هيچ عنوان حاضر نيستم در داماش بمانم.
وي افزود: يک بار اشتباه کردم و پذيرفتم با قويدل همکاري کنم. اگر همان روز اول محکم سر حرفم ميايستادم و از داماش ميرفتم، امروز اين آدمها عليه من حرف نميزدند. باز هم مي گويم خريدار داماش هر کسي که باشد من به هيچ عنوان به کار در اين باشگاه ادامه نمي دهم، اما تاکيد ميکنم که فروش داماش صددرصد به سود اين باشگاه است.
مديرعامل باشگاه داماش درباره کساني که پيشنهاد خريد اين باشگاه را تاکنون ارائه دادهاند، گفت: يک گروه از سرمايهگذاران شهر رشت پيش قدم شدند که در پايان گفتند نميتوانند از عهده کار برآيند. اين افراد بسيار با شخصيت و با شرف هستند که بضاعت کار را هم داشتند، اما نگران بودند که با وضعيت اقتصادي موجود نتوانند تعهدات را انجام دهند.
وي ادامه داد: يک گروه سرمايهگذاري اروپايي – آفريقايي هم هستند که براي خريد داماش مذاکره کردهاند، اين شرکت بايد براي سرمايهگذارياش يک گارانتي به ايران ميداد که اين کار را انجام داد و مساله از طريق سفارت در حال پيگيري است.
عابديني در پايان از مذاکره نماينده يکي از شرکتهاي هواپيمايي حوزه خليج فارس براي خريد داماش خبر داد، ولي نامي از اين شرکت نبرد.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D9%85