[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: با خريدار جديد داماش کار نمي‌کنم

عابديني: با خريدار جديد داماش کار نمي‌کنم

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

عابديني: با خريدار جديد داماش کار نمي‌کنم

پستتوسط mojtaba24 » جمعه آپريل 26, 2013 12:50 pm

مديرعامل باشگاه داماش خبر مذاکره سرمايه‌گذار ايراني مقيم انگليس براي خريد اين باشگاه را تکذيب کرد و گفت: رسانه ها با انتشار خبرهاي کذب آدم‌ها را بزرگ نکنند.

امير عابديني با رد خبر مذاکره يک سرمايه‌دار ايراني مقيم انگليس براي خريد داماش، گفت: چرا برخي افراد اين خبرها را باور مي‌کنند. متاسفانه روزنامه‌ها هم اين خبر را نوشته‌اند و فکر نکردند که شايد اين آدم‌ها مي‌خواهند با اين کار خودشان را مطرح کنند.

وي ادامه داد: مثلا شما مي‌توانيد اکنون تيتر بزنيد که عابديني پرسپوليس را مي‌خرد! البته اين تيتر چيزي به من اضافه نمي‌کند و اتفاق عجيبي نيست، اما با خبرهاي کذبي از اين دست آدم‌ها را بزرگ مي‌کنند و آن وقت همين آدم‌ها کلاه ما را بر مي دارند. کسي که مي‌خواهد خودش را مطرح کند به همين سادگي اين کار را مي‌کند.

مديرعامل باشگاه داماش همچنين گفت: رسانه اي که خبر مذاکره اين فرد را با ما منتشر کرده، شجره نامه او را منتشر کند. او حتما خواهد گفت که يک روز با بکن باوئر صبحانه خورده است و حرف‌هايي از اين دست خواهد زد تا خود را مطرح کند، اما اگر پرونده‌اش را دنبال کنيم، شايد بفهميم که سابقه خوبي ندارد.

عابديني در ادامه گفت: همين جا مي گويم که اگر کسي مي‌خواهد داماش را بخرد ما فروشنده‌ايم، اما اين را نيز با صراحت مي گويم که مالک جديد هر کسي که باشد من به هيچ عنوان حاضر نيستم در داماش بمانم.

وي افزود: يک بار اشتباه کردم و پذيرفتم با قويدل همکاري کنم. اگر همان روز اول محکم سر حرفم مي‌ايستادم و از داماش مي‌رفتم، امروز اين آدم‌ها عليه من حرف نمي‌زدند. باز هم مي گويم خريدار داماش هر کسي که باشد من به هيچ عنوان به کار در اين باشگاه ادامه نمي دهم، اما تاکيد مي‌کنم که فروش داماش صددرصد به سود اين باشگاه است.

مديرعامل باشگاه داماش درباره کساني که پيشنهاد خريد اين باشگاه را تاکنون ارائه داده‌اند، گفت: يک گروه از سرمايه‌گذاران شهر رشت پيش قدم شدند که در پايان گفتند نمي‌توانند از عهده کار برآيند. اين افراد بسيار با شخصيت و با شرف هستند که بضاعت کار را هم داشتند، اما نگران بودند که با وضعيت اقتصادي موجود نتوانند تعهدات را انجام دهند.

وي ادامه داد: يک گروه سرمايه‌گذاري اروپايي – آفريقايي هم هستند که براي خريد داماش مذاکره کرده‌اند، اين شرکت بايد براي سرمايه‌گذاري‌اش يک گارانتي به ايران مي‌داد که اين کار را انجام داد و مساله از طريق سفارت در حال پيگيري است.

عابديني در پايان از مذاکره نماينده يکي از شرکت‌هاي هواپيمايي حوزه خليج فارس براي خريد داماش خبر داد، ولي نامي از اين شرکت نبرد.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%86%D9%85
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه آپريل 26, 2013 1:48 pm

خدا کنه هر کسی که میخواد بیاد با اومدنش کاری کنه که مارو از این بلاتکلیفی بیرون بیاره تا حداقل خیالمون از بابت مسایل بیرون مستطیل سبز راحت باشه.چون توی این 2سال به تنها جایی که کمترین توجه رو داشتیم و بهش پرداختیم مسایل فوتبالی تیم بود...
خدایاااااااااااااااا خودت ماااااااااارو عاااقبت به خیر کن
فقط داااااااااماااااااااااش گیلااااااااااااااان /11/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه آپريل 26, 2013 3:21 pm

من فکر می کنم اگه خریدار داماش ایرانی نباشه خیلی بهتره
اول اینکه کمتر از دشمنان داخل تحت تاثیر قرار میگیرن
بعدش اینکه بخاطر تفاوت قیمت ارز بهتر میتونن تیم رو از نظر مالی ساپورت کنند
به نظر من گزینه اروپایی بهترین گزینه هستش
بعدشم گزینه قطری - اماراتی چون قطری ها بسیار زیاد توی خرج کردن دست باز هستند
بازم امیدوارم یه سرمایه خوب با برنامه قوی مارو به جایگاه واقعی برسونه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه آپريل 26, 2013 4:22 pm

[size=18:31c1d33e5f][color=red:31c1d33e5f]امیرخان بشم ده چیسه؟ هچین امره ناز نواکودن :دی[/color:31c1d33e5f]
[color=red:31c1d33e5f]امیر شهر باران[/color:31c1d33e5f]
[color=indigo:31c1d33e5f]می ماند[/color:31c1d33e5f][/size:31c1d33e5f]
[size=18:31c1d33e5f][color=blue:31c1d33e5f]می ماند[/color:31c1d33e5f] [/size:31c1d33e5f]
[size=24:31c1d33e5f][color=darkblue:31c1d33e5f]می ماند!!![/color:31c1d33e5f][/size:31c1d33e5f]
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam14 » جمعه آپريل 26, 2013 4:52 pm

اگه گزینه قطری اماراتی واقعی باشه از همه شرایطش بهتره چون از طرفی عربا ولخرجن و از طرف دیگه همین اول پیشنهاد بودجه 22 میلیاردی رو داده .ولی فکر نکنم اجازه بدن خارجی ها بیان.....خلاصه هر کاری میخوان بکنن تا پایان لیگ انجام بدن تا در جذب بازیکن از تیمای دیگه عقب نمونیم...اقای عابدینی هم باید بمونه /11/ /11/ /11/
به امید روزهای افتابی برای داماش /13/
داماش افتخار گیلان و گیلانی
نماد کاربر
hesam14
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه دسامبر 31, 2012 12:00 am

پستتوسط kazan » جمعه آپريل 26, 2013 5:14 pm

تا حالا غم موندن تو لیگ داشیتیم - حالا که موندن داماش قطعی شده - حالا ذهن هواداران درگیر مالکیت تیم هست - مخصوصا که عملکرد قویدل بسیار بد بود و چشم همه ترسیده که مالک جدید کی باشه و توانایی اداره تیم رو بدون حاشیه داشته باشه یا نه - فعلا که همه مدعیان خرید اسم و برندشون دهن پر کن هست - ببینیم در عمل چی میشه و کی مالک تیم میشه - به امید روزهای بهتر برای داماش -
نماد کاربر
kazan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه مارس 15, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه آپريل 27, 2013 4:44 am

من به شخصه ترجیح میدم هر گزینه ای انتخاب میشه امیرخان هم باهاش شراکت کنه تا امیر محبوبمون همیشه در کنار فرزندش باقی بمونه.
وقتی امیرخان سهامدار داماش باشه اجازه نمیده مالک جدید بیراهه بره و همیشه حواسش به تیم خواهد بود.
از طرفی هم اگه مالک خوبی پیدا بشه با توجه به شناختی که امیرخان از داماش و شهر ما و عشقمون به تیم ما داره میتونه سود خوبی ببره
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mojtaba24 » شنبه آپريل 27, 2013 2:37 pm

خدا کنه عابدینی تو داماش بمونه
چونه هیچ کس مثل عابدینی برای داماش دل نمی سوزونه

از مدیرای سایت می خوام که در این خصوص بیشتر بنویسند
زنده باد گیلان سرسبز من

تصوير
نماد کاربر
mojtaba24
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » شنبه آپريل 27, 2013 4:53 pm

عابدینی این مصاحبش مصلحتیه و تنها دلیلش هم مقاله چند روز قبل گل درباره اینکه عابدینی محکم به میز ریاست چسبیده و ول نمی کنه گفته شده! مسلما خریدار جدید بیاد باید تا پول قوه قضاییه رو نده نیاز به ناظر داره و اون ناظر هم عابدینیه!
2 تا دلیل داره این مصاحبه: 1- بستن دهن خبرنگارا
2- جذب خریدار، خریدار که میاد دوست داره اختیار باشگاه دست خودش باشه!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » شنبه آپريل 27, 2013 7:14 pm

حاجی امیر مطمئن باش با رفتنت تیم شهرمون نابود خواهد شد، این تیم بدونِ عابدینی مساویِ چپاول و نابودی!!!!
امیدوارم بمونی، دوسِت داریم ♥
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » شنبه آپريل 27, 2013 7:17 pm

نمیدونم چرا هیچوقت این دلنگرونی تموم نمیشه، یه زمانی استرسِ نداشتنِ مالک بود، بعد استرسِ تغییر نام، بعد موندن تو لیگ، حالا هم استرس رفتن عابدینی!!!!
چرا نباید 2ماه فکر و ذکرمون راحت باشه
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه آپريل 27, 2013 8:00 pm

عابدینی کنار فرزندش هست. خیالتون راحت باشه

این حرف هاش از روی سیاست در واکنش به مطالبی هست که برخی مطبوعات منتشر کردند و گفتند که عابدینی میخواد تیم رو به کسی بفروشه که خودش رو مدیر عامل نگه داره /7/ میخواد شیطنت های اونا رو با این حرف ها خنثی کنه
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان