[quote:f1b37d7f4b="amirdamashcity"][quote:f1b37d7f4b="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:f1b37d7f4b]
اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:f1b37d7f4b]
عزیز جان همین سال قبل 6-1 سیتی منچستر لوله کرد ، ندیدی ؟
هرندی بازی خارج خونه بد نتیجه گرفت ، درست ، دلیل داره ، باید رفع اشکال بشه ، نه با شعر وررررر بهانه اخراج جور بشه .
شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........