[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گزارش ویژه:اتوبوسی به نام جدل!/چگونه یک اتفاق ساده اوضاع داماش را بحرانی کرد

گزارش ویژه:اتوبوسی به نام جدل!/چگونه یک اتفاق ساده اوضاع داماش را بحرانی کرد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط miladcivil » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 10:40 pm

[quote:f1b37d7f4b="amirdamashcity"][quote:f1b37d7f4b="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:f1b37d7f4b]

اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:f1b37d7f4b]

عزیز جان همین سال قبل 6-1 سیتی منچستر لوله کرد ، ندیدی ؟
هرندی بازی خارج خونه بد نتیجه گرفت ، درست ، دلیل داره ، باید رفع اشکال بشه ، نه با شعر وررررر بهانه اخراج جور بشه .
شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 10:47 pm

[quote:a0370183db="miladcivil"][quote:a0370183db="amirdamashcity"][quote:a0370183db="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:a0370183db]

اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:a0370183db]

هرندی بازی خارج خونه بد نتیجه گرفت ، درست ، دلیل داره ، باید رفع اشکال بشه ، نه با شعر وررررر بهانه اخراج جور بشه .
شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........[/quote:a0370183db]

آخه این هرندی بیچاره با این تیم چیکار بکنه ! من به این تیم اصلا امید نداشتم که همین رتبه رو کسب بکنه ! دیگه کفر دارید میگید ! یعنی انتظار داشتید این تیم همه بازی ها رو ببره ؟ ما 5-1 بردیم حالا این بازی رو 6 تا خوردیم دلیلشم که خود هرندی گفت ! هرندی از اول فصل میگه آقا ما وقتمون از بقیه تیما کمتر هست بدنساز نداریم ! دلم واسه هرندی میسوزه !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 17, 2012 11:15 pm

آقا دمش گرم اگه زد تو گوش اون یارو,رشتی جماعت کاریو بی دلیل نمیکنه.
اون سرپرستم یاد بگیره تو کاری که بهش ربط نداره چیز اضافه نخوره.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط Daniial » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 6:39 am

کاری به بحث برکناری هرندی ندارم ولی خداییش زدن سرپرست کار درستی نبود.نجفی هر حرفیم زده باشه جوابش مشت نیست که.اونم جلوی چشم چند تا غیر بومی
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 9:32 am

[quote:2b00c56b13="miladcivil"][quote:2b00c56b13="amirdamashcity"][quote:2b00c56b13="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:2b00c56b13]

اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:2b00c56b13]

شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........[/quote:2b00c56b13]
1-بعدازاون درگیری 6 تا نخورد.
2-میدونی چراداماش خارج ازخونه نتیجه نمیگیره چون هوادارانیستن که اونقدردادوفریادراه بندازن وحنجره خودشونو بترکونن تاتیم نتیجه بگیره.
3-من حرف فرگوسن نزدم من داشتم میگفتم این دومثال ربطی بهم ندارن.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 9:38 am

[quote:69087a49d5="nima_beckham"][quote:69087a49d5="miladcivil"][quote:69087a49d5="amirdamashcity"][quote:69087a49d5="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:69087a49d5]

اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:69087a49d5]

شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........[/quote:69087a49d5]

آخه این هرندی بیچاره با این تیم چیکار بکنه ! من به این تیم اصلا امید نداشتم که همین رتبه رو کسب بکنه ! دیگه کفر دارید میگید ! یعنی انتظار داشتید این تیم همه بازی ها رو ببره ؟ ما 5-1 بردیم حالا این بازی رو 6 تا خوردیم دلیلشم که خود هرندی گفت ! هرندی از اول فصل میگه آقا ما وقتمون از بقیه تیما کمتر هست بدنساز نداریم ! دلم واسه هرندی میسوزه ![/quote:69087a49d5]
من انتظار نداشتم همه ی بازی هاروببره ولی انتظاراینم ندارم که 6 تابخوره ولی بانداشتن بدنسازو... موافقم که واقعا سخته.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 10:08 am

[quote:8a89ab0203="amirdamashcity"][quote:8a89ab0203="miladcivil"][quote:8a89ab0203="amirdamashcity"][quote:8a89ab0203="milad1987"]من دو روز بود تو سايت نيومده بودم انقدر اعصابم خورد بود كه دوست داشتم هميچي رو فقط فراموش كنم امروز اومدم و خبر دعوارو خوندم و چه خنده دار و ضايع براي بركناري اميد خان سناريو چيدن الكس فرگوسن با بكام دعوا نكرد مگه اومدن فرگسنو انداختن بيرون ديگه اين اولين دعوا آخرين دعواي بوده كه تو ايران پيش اومده كيه كه تا الان دعوا نكرده باشه خود عابديني تو عمرش دعوا نكرده يه جوري بزرگنمايي كردن كه انگار خون حسين اميد هرندي ريخته بود چندتا نمونه دعوا تو ايران پيش اومده مگه رسانه ايش كردن كه اينبار به اين سرعت اونم تو اتوبوس كه فقط اعضاي تيم بودن به راحتي ميشد اين خبرو خنثي كرد اميد هرندي هنوز از حمايت من يكي برخورداره چون حقش نيست بره يه عده دلال بيان سر تيم ميخواستم برم قزوين اين هفته تيمو تنها نذارم ولي با اين وضعيت ترجيح ميدم ديگه تا اين دلالا دورو ور تيم هستن ورزشگاه نرم
خيلي متاسفم واسه بعضي آقايون كه .....[/quote:8a89ab0203]

اول اینکه فرگوسن توبازی بعد6 تاگل نخورد دوما توبازی های خارج ازخونه مثل آقای هرندی بد نتیجه نمیگرفت پس این دوتا رونمیشه باهم مقایسه کرد.[/quote:8a89ab0203]

شما خوشحال باش هرندی اخراج کردن و ایشالاه اگه زندگی پا بده فرگوسن براتون میاریم داماش .........[/quote:8a89ab0203]

1-بعدازاون درگیری 6 تا نخورد.
2-میدونی چراداماش خارج ازخونه نتیجه نمیگیره چون هوادارانیستن که اونقدردادوفریادراه بندازن وحنجره خودشونو بترکونن تاتیم نتیجه بگیره.
3-من حرف فرگوسن نزدم من داشتم میگفتم این دومثال ربطی بهم ندارن.[/quote:8a89ab0203]

عزیز جان الان بچه بکهام تو منچستر هست که ! بکهام هزار سال بعد منچستر تو رئال بود و رفت آمریکا و اومد میلان و دوباره آمریکا !
کاملا" معلومه که باخت سال قبل بود و درگیری 10 سال قبل ! اما بعد هر دو حادثه میشد فرگوسن بیرون کرد ، اگه عابدینی مدیر بود !!!
اما جدا از بحث فرگوسن و مثال و رئال و ..........
هوادار یعنی همین ، مگه ما زمان قاسمپور و تارتار و دینورزاده به قول شما گلومونو جر نمیدادیم ؟؟؟؟
این چه ایرادی داره که تیم تشویق بشه و در قبالش نتیجه بگیره ؟
الان یعنی هر مربی بیاد داماش ما بدون اینکه تشویق بکنیم تیم قهرمان میشه ؟ پس شما میگی یعنی مشکل داماش هرندی بود ؟
باشه ، بشینیم و تماشا کنیم .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه سپتامبر 18, 2012 12:59 pm

اگر ماجرا حقیقت داشته باشه، شاید بشه گفت تصمیم عابدینی برای برکناری جفتشون، و همین طور کاهش از قرارداد بازیکنان بعد از باخت مفتضحانه قابل توجیه تر میشه. اینجوری بازیکنان هم حساب کار دستشون میاد که مدیرعامل تیم با کسی شوخی نداره.
به نظرم در شرایط فعلی مهمترین نکته برگرداندن آرامش به تیم هستش.
---------
توضیح: الان که ویدئوی صحبتهای امید هرندی در برنامه دیشب 90 رو دیدیم واقعا دلم براش سوخت. :? امیدوارم هرجا که هست موفق باشه. مطمئنا رشتی ها هیچ وقت زحماتش رو فراموش نمیکنند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان