صفحه 1 از 9
فوتبال جام ملتهای آسیا قطر 2011

ارسال شده در:
جمعه ژانويه 07, 2011 8:29 pm
توسط MEHRDAD
[color=black:1b792922eb]با شروع جام ملتهای آسیا و از اونجایی که ممکن هست که کاربران دوست داشته باشند راجع به این رقابتها مطلب ایجاد کنند این تاپیک رو به شکل ویژه ایجاد کردم تا دوستان بتونند اخبار این رقابتها رو به شکل مجتمع قرار بدند و دسترسی هم راحت تر باشه....[/color:1b792922eb]

ارسال شده در:
جمعه ژانويه 07, 2011 8:45 pm
توسط meshkiabi
در مورد بازی امروز باید بگم که واقعاً قطر ضعیف کار کرد اصلاً فکرش رو نمیکردم ببازه
من جام ملتهارو دنبال می کنم و علبته امیدی به قهرمانی ایران ندارم و به نظرم ژاپن کره و استرالیا باید تیمای خوبی باشن
علبته بعد دو بازی از هر تیم مشخص خواهد شد!!!

ارسال شده در:
جمعه ژانويه 07, 2011 11:19 pm
توسط MEHRDAD
خب البته اظهار نظر از الان یه کم زوده و بعد از دور مقدماتی بهتر میشه قضاوت کرد

ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 3:28 am
توسط Sina
هر چند که صدا وسیما با حذف و بایکوت منتقدان سعی کرده فضایی بدون حاشیه را برای تیم ملی فراهم کند
اما اخبار و اتفاقات رخ داده طی روزهای گذشته نشان می دهد اوضاع تیم ملی با یک خبر کوچک بر هم خواهد ریخت.
فضای بحرانی
شایعه درگیری در تیم ملی در حالی تکذیب شد که عدم برخورد با جواد نکونام عملا وجود مشکلات در تیم ملی را ثابت می کند. کاپیتان تیم ملی ایران دیروز و با یک روز تاخیر نسبت به سایر بازیکنان در محل تمرین حاضر شد و بدون کمترین مواخده ای با سایر بازیکان تمرین کرد.
حضور او در تمرین هر چند شایعه اختلاف نظر بازیکنان و سرمربی را در مورد نکونام ضعیف کرد اما عدم برخورد قطبی با کاپیتان نشان می داد تا چه حد مشکل ممکن است بزرگ شود.دیروز یکی از سایت های خبری گزارش داده بود که بازیکنان به تبعیض قطبی برابر کاپیتان اعتراض دارند و اعلام کرده اند اگر او و شجاعی باشند بقیه اعتصاب می کنند. قسمت دوم و مهم خبر هر چند به حقیقت نپیوست اما قسمت اول گزاره درستی را همراه خود داشت و ان تبعیض قطبی برای نکونام بود.
غیبت 1روزه کاپیتان که از اخبار بر می آید بدون هماهنگی باشد و با برخوردی هم مواجه نشد.این ماجرا البته دو دلیل می تواند داشته باشد .یکی علاقه بیش از حد سرمربی به کاپیتان و دوم اینکه نکونام به هر دلیلی خود را موظف نمی داند مانند سایر بازیکنان در تمرین حاضر باشد. [b:61636959e7]این دو حالت یک خبر را هم دارد آن هم اینکه تیم ملی ایران کسی را ندارد که جلوی یاغی گری ستاره را بگیرد.نه افشین قطبی نه سرپرست تیم و نه رییس فدراسیونی که درگیر مسائل انتخابات است .خبر بدتر هم این است که در هر بحرانی ممکن است سرمربی تیم با همین شرایط مواجه شود.[/b:61636959e7]
فدراسیون بی صاحب
ترابیان دیروز خبر داد که بازی تدارکاتی ایران مقابل انزلیچی قطعی نشده . ظاهرا همه چیز لنگ رییس فدراسیونی است که هنوز درگیر انتخابات است . علی کفاشیان این روزها شدیدا تحت فشار قرار دارد و دقیقا به همین دلیل است که حتی قرارداد بازی ایران و انزلیچی که مربوط به دی ماه است را امضا نکرده و این بازی ممکن است لغو شود.
عدم حضور افشین قطبی در ایران هم از مسائلی است که به عدم حمایت از سرمربی تیم ملی مربوط می شود .او همچنان در پرونده مالی اش درگیر است و بعید است دیگر به فکر ایران هم بیافتد.
کفاشیان با فدراسیون بحران زده اش که این روزها رییس کمیته داوران ندارد و کمیته جوانانش کار خود را می کند و سازمان لیگش به دنبال تغییر نام لیگ برتر بعید به نظر می رسد حامیان خوبی برای تیم ملی باشند.
آخر داستان کاملا مشخص است . هر اتفاقی افتاد قطبی است بازیکنانش و منصوریان و حاجیلو . از این 3 نفر که انتظار عجیبی ندارید.
بحران و جرقه
به نظر می رسد شرایط تیم ملی در وضعیت نارنجی قرار دارد . نه اینقدر قرمز است که سرو صدا داشته باشد و نه اینقدر سفید است که اوضاع خوب به نظربرسد. از طرفی صدا وسیما فضایی ایزوله را برای تیم قطبی فراهم کرده تا از انتقادات فنی وارد و ناوارد در امان باشد. از سویی دیگر قطبی هم تیمش را با تصمیمی درست به قطر برده بود و نگه داشته تا ازاین فضا دور باشند. اما به نظرمی رسد مشکل اساسی سرمربی تیم ملی بی صاحب بودن تیمش است . فدراسیون خیلی وقت است که روی قطبی نظر ندارد و قاعدتا برای او وقت نمی گذارد که با عملکرد فعلی شان اگر کاری هم بکنند به سود تیم ملی نخواهد بود.
در این شرایط خیلی طبیعی است که اوضاع تا خوب است (به غیر از مشکلات فنی) صدایی از کسی در نیاید.اما اوضاع تیم ملی با کوچکترین بحران بر هم می ریزد . این بحران می تواند نتیجه ضعیف در بازی اول یا هر چیز دیگری باشد. در آن شرایط قطبی است و حوضش.

ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 3:29 am
توسط Sina
من فکر کنم ایران توی همون مرحلهٔ اول حذف میشه

ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 8:54 am
توسط moein_mn2
اگر بازي با عراق رو ببازه حذف ميشه


ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 9:47 am
توسط MEHRDAD
فوتبال ایران و این تیم ملی کی سر و سامون داشته که حالا داشته باشه؟
ایران به دنبال بازگرداندن اعتبار

ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 4:42 pm
توسط MEHRDAD
سايت فيفا: ايران به دنبال بازگرداندن اعتبار از دست رفته
سايت فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) در گزارشي به مناسبت آغاز مسابقات جام ملت هاي آسيا، از نمايندگان غرب قاره كهن به ويژه ايران به عنوان تيم هايي ياد كرد كه پس از ناكامي در جام جهاني 2010، به دنبال بازگرداندن اعتبار از دست رفته خود هستند.
سايت فيفا روز شنبه نوشته؛ هيچكدام از تيم هاي غرب آسيا نتوانستند به جام جهاني 2010 راه پيدا كنند، اما اكنون برگزاري جام ملت ها در اين منطقه فرصت خوبي را براي آنها به وجود آورده تا خودي نشان بدهند.
اين سايت در ادامه 'افشين قطبي' را اولين مربي خوانده است كه قهرماني را هدف قرار داده است.
او كه تيم تحت رهبري اش براي سومين و آخرين بار در سال 1976 در خاك خود قهرمان آسيا شد، گفت: فوتبال نقش بزرگي در ايران دارد و قهرماني در جام ملت هاي آسيا مي تواند به ايراني هاي سراسر دنيا انگيزه بدهد.
دستيار سابق 'گاس هيدينك' با اينكه تيمش با تيم هاي عراق مدافع عنوان قهرماني، كره شمالي و امارات هم گروه شده است، افزود: ما چيزي براي از دست دادن نداريم، چون فاصله بين تيم هاي آسيايي خيلي كم شده است.
قطبي گفت: تيم عراق حريف آشنايي براي ما است و من انتظار بازي كلاسيكي را مقابل آنها دارم.
'سركو كاتانچ' سرمربي تيم امارات يكي از حريفان قطبي نيز گروه چهارم جام ملت ها را گروه بسيار سختي توصيف كرد و گفت: روي كاغذ ما هيچ شانسي نداريم، اما در هر بازي تلاشمان را انجام مي دهيم تا به دور دوم صعود كنيم.
سرمربي سابق تيم هاي اسلووني و مقدونيه خاطر نشان كرد: اگر صعود كنيم ديگر هيچ فشاري وجود نخواهد داشت و ديگر هر اتفاقي ممكن مي شود.
سايت فيفا همچنين از تيم هاي ژاپن و كره جنوبي به عنوان قدرت هاي شرق آسيا نام برده است كه موفقيت آنها در جام جهاني 2010، انگيزه شان را تقويت كرده است.
'آلبرتو زاكروني' سرمربي تيم ژاپن به اين سايت گفت: ما توانايي هايمان را در جام جهاني نشان داديم. ژاپن در رده بندي جهاني بعد از استراليا قرار دارد و اين قدرت ما را نشان مي دهد. ما مي خواهيم ثابت كنيم كه تيم برتر آسيا هستيم.
'چو كوانگ رائه' سرمربي تيم كره جنوبي نيز با اطمينان وعده داده است، به سال ها انتظار كشورش براي رسيدن به سومين قهرماني خود در آسيا پايان بدهد.
كره جنوبي در سال هاي 1956 و 1960 موفق شد به قهرماني در جام ملت هاي آسيا برسد.
رائه افزود: قبل از اين بيشتر توجه ما به جام جهاني بود اما بعد از درخشش ژاپن، فكر كرديم وقت آن رسيده كه جام ملت ها را در اولويت برنامه هاي خود قرار بدهيم به همين دليل هدف ما رسيدن به قهرماني بعد از 51 سال است.

ارسال شده در:
شنبه ژانويه 08, 2011 7:25 pm
توسط meshkiabi
کره جنوبی بدبخت تر از ماست 51 ساااااااااااااااااال اوووووووووووووف
تقابل ایران و عرق از گذشته تاکنون

ارسال شده در:
دوشنبه ژانويه 10, 2011 10:21 am
توسط MEHRDAD
پانزدهمين دوره جام ملتهاي آسيا در حالي از 17 ديماه به ميزباني قطر آغاز شد كه با نگاهي گذرا به تركيب گروه تيم ملي ايران در اين رقابتها با حريفان نام آشنايي روبرو ميشويم كه شايد عراق، رقيب سنتي كشورمان در سالهاي اخير با توجه به قدرتي كه از خود نشان داده از بقيه قدرتر به نظر برسد.
تيم ملي فوتبال عراق يكي از سخت كوشترين تيمهاي آسياست و بزرگترين افتخار آنها راهيابي به جام جهاني 1986 مكزيك است. البته اين تيم هر 3 مسابقه خود را در اين رقابتها باخت اما در پانزدهمين دوره بايد ديد آيا شيرهاي بينالنهرين با عطشي كه دارند موفق به كسب دومين جام قهرماني خود در تاريخ 60 ساله فوتبالشان ميشوند يا خير.
* المپيك آتن و مدالي كه از دست عراقيها پريد
اوج درخشش فوتبال عراق رسيدن به مقام چهارم المپيك آتن در سال 2004 ميلادي بود. عراقيها در آن سال با رهبري عدنان حمد معروف و با پيروزي بر پرتغال، كاستاريكا و همچنين استراليا به اين موفقيت دست يافتند.
آنها در ديدار نيمه نهايي با نتيجه 3 بر يك مقابل پاراگوئه تن به شكست دادند تا از حضور در نخستين فينال جهاني كشورشان محروم شوند.
تيم المپيك عراق در ديدار ردهبندي نيز با حساب يك بر صفر و با گل جيلاردينيو بازي را به ايتاليا واگذار كرد. البته آنها بدشانس بودند و گرنه ميتوانستند تك مدال خود را از آتن و يكي از سكوهاي سه گانه المپيك در رشته فوتبال را فتح كنند.
* حضور 4 بازيكن ليگ ايران در تيم ملي عراق و شباهت فوتبال دو كشور
در تركيب فعلي تيم ملي عراق تعدادي از بازيكنان سرشناس حضور دارند كه سابقه بازي در ليگ باشگاهي ايران را در كارنامه خود دارند. از آن جمله ميتوان به هوار ملا محمد (پرسپوليس، عقد قرارداد با استقلال)، علا عبدالزهرا (مس كرمان)، عماد محمدرضا (سپاهان و شاهين بوشهر) و جاسم كرار (تراكتورسازي) اشاره كرد.
از طرفي علاقمندي بازيكنان عراقي براي حضور در ليگ ايران بيانگر شباهتهاي فوتبال دو كشور است. فوتبالي كه بيشتر متكي بر خلاقيتهاي فردي بازيكنان است و كار هجومي نيز در دستور هر دو تيم قرار دارد.
عراق از مهاجمان آمادهاي سود ميبرد كه در ديدارهاي اخير اين تيم گلهاي فراواني را وارد دروازه حريفان كردهاند. هوار محمد، عماد رضا و علا عبدالزهرا مهاجماني هستند كه سابقه بازي در ليگ ايران را دارند و فوتبالدوستان كشورمان به خوبي با آنها آشنا هستند.
يونس محمود، كاپيتان تيم ملي فوتبال عراق كه در تيم باشگاهي الغرافه بازي ميكند در اين روزها بسيار آماده است و در ديدار تيم ملي عراق برابر عربستان تك گل پيروزي بخش اين تيم را به ثمر رساند. وي سابقه گلزني به استقلال ايران در فصل گذشته ليگ قهرمانان آسيا را نيز دارد.
* كارنامه درخشان ايران در ديدار مقابل عراق
عراق اولين تيم عربي است كه تيم ملي با آن بازي كرده است. ايران و عراق تاكنون 21 بار باهم روبرو شدهاند كه 13 برد براي ايران و 4 پيروزي براي عراق ثبت شده و 4 بازي نيز به تساوي انجاميده است. ايران 30 گل و عراق 13 گل به ثمر رساندهاند.
البته ايران و عراق در مسابقات فوتبال 2007 غرب آسيا نيز 2 بار باهم روبرو شدند كه بازي اول در مرحله گروهي به تساوي بدون گل و بازي دوم كه فينال مسابقات بود، با برد 2 بر يك و قهرماني ايران همراه بود، اما با توجه به اينكه تيم ملي "ب " ايران در اين بازيها حضور داشت، اين رقابتها ملي محسوب نشده است.
تيمهاي ملي ايران و عراق در حالي 21 دي ماه در مرحله گروهي جام ملتهاي آسيا به ديدار هم ميروند كه اين دو تيم كمتر از يك ماه قبل در نيمه نهايي رقابتهاي فوتبال غرب آسيا با هم روبرو شدند كه در آن مسابقه جنجالي كه با شعارهاي تماشاگران عراقي عليه تيم ايران همراه بود، در نهايت تيم كشورمان با گلهاي سيدجلال حسيني و محمدرضا خلعتبري در مقابل تك گل مصطفي كريم موفق به شكست عراق شد.
* تاريخچه ديدارتيمهاي ملي فوتبال ايران و عراق:
11 خرداد 1341: اولين رويارويي دو تيم يك بازي دوستانه در ورزشگاه شهيد شيرودي تهران بود كه به تساوي يك بر يك انجاميد. جميل عباس براي عراق و پرويز كوزه كناني براي ايران گلزني كردند.
13 خرداد 1341: دو تيم بار ديگر در ديداري دوستانه مقابل هم قرار گرفتند و اين بار ياران "عمو بابا " سرمربي وقت تيم ملي عراق، 2 بر يك تيم ملي كشورمان را در شيرودي شكست دادند.
22 آذر 1342: در مرحله مقدماتي المپيك 1964توكيو، تيم ملي به رهبري حسين فكري در تهران 4 بر صفر عراق را برد. حميد شيرزادگان با زدن 3 گل ستاره اين بازي بود.
13 دي 1342: بازي برگشت مقدماتي المپيك در بغداد انجام شد و به تساوي بدون گل انجاميد. ايران پس از عبور از سد عراق آماده جدال با هند شد.
16 اسفند 1348: پنجمين مصاف دو تيم در جام دوستي تهران شكل گرفت كه ايران با گلهاي قليچ خاني و افتخاري 2 بر يك پيروز شد.
19 ارديبهشت 1351: در جام ملتهاي 1972 آسيا در بانكوك، ايران با هتتريك حسين كلاني 3 بر صفر عراق را پشت سر گذاشت.
17 خرداد 1351: ايران بار ديگر و در ديدار برگشت جام ملتهاي 1972 آسيا با نتيجه 2 بر صفر مقابل عراق به برتري رسيد.
22 شهريور 1353: روند پيروزيهاي تيم ملي مقابل عراق ادامه يافت و اين بار در نيمه نهايي بازيهاي آسيايي 1974 تهران با گل حسن روشن به سختي عراق را برديم.
7 شهريور 1354: در مرحله مقدماتي المپيك 1976 در آزادي تهران يك بر صفر و با گل عليرضا خورشيدي، ايران بار ديگر عراق را شكست داد.
14 خرداد 1355:در اولين بازي رسمي تيم ملي به رهبري مهاجراني، ايران با نتيجه 2 بر صفر عراق را در جام ملتهاي 1976 تهران برد. نورايي و روشن گلزنان ايران در اين ديدار بودند.
14 آبان 1368: پس از 13 سال و در اولين بازي دو تيم پس از پايان جنگ تحميلي، تيم ملي در جام صلح و دوستي كويت با عراق به تساوي بدون گل رسيد.
30 مهر 1372: در مسابقات مقدماتي جام جهاني 1994 در دوحه، ايران 2 بر يك به عراق باخت. اين اولين شكست تيم ملي مقابل عراق پس از 31 سال بود.
15 آذر 1375: در اولين بازي جام ملتهاي 1996 در دبي با نتيجه 2 بر يك باز هم به عراق باختيم. علي دايي تك گل ايران را از روي نقطه پنالتي در دقايق پاياني بازي به ثمر رساند.
27 مهر 1379: در جام ملتهاي 2000 لبنان، ايران با تك گل علي دايي عراق را شكست داد. اين بازي در شهر صيدا برگزار شد.
16 شهريور 1380: در مقدماتي جام جهاني 2002، ايران با بلاژويچ در بغداد تيم قدرتمند عراق را با نتيجه 2 بر يك برد.
20 مهر 1380: ايران بازي برگشت مقدماتي جام جهاني را با نتيجه مشابه بازي رفت برد؛ 2 بر يك با گلهاي مهدوي كيا و باقري.
27 مهر 1381: در نيمه نهايي دومين دوره جام غرب آسيا در دمشق پس از تساوي بدون گل در ضربات پنالتي با نتيجه 6 بر 5 به عراق باختيم.
22 مرداد 1382: در مسابقات چهارجانبه جام ال جي تهران تيم ملي با مربيگري همايون شاهرخي يك بر صفر به عراق باخت و چهارمين باخت خود را مقابل اين تيم تجربه كرد.
3 تير 1383: در ديدار نيمه نهايي سومين دوره مسابقات جام غرب آسيا در تهران، با گلهاي نكونام و برهاني عراق را با نتيجه 2 بر يك شكست داديم و به فينال رسيديم.
12 مهر 1385: در مسابقات 3 جانبه امان، تيم ملي با قلعهنويي 2 بر صفر عراق را شكست داد. رجبزاده و شيث رضايي براي تيم ملي گلزني كردند.
26 خرداد 1386: تيم ملي "ب " ايران با هدايت مظلومي در مرحله گروهي مسابقات فوتبال غرب آسيا با نتيجه صفر بر صفر با عراق مساوي كرد.
3 تير 1386: بار ديگر دو تيم در فينال چهارمين دوره مسابقات فوتبال غرب آسيا با يكديگر روبرو شدند كه تيم ملي "ب " ايران با نتيجه 2 بر يك با هدايت پرويز مظلومي عراق را شكست داد و قهرمان شد. در جام ملتهاي همين سال بود كه عراق عنوان قهرماني جام ملتهاي آسيا را به خود اختصاص داد.
23 مهر 1389: در نيمه نهايي رقابتهاي فوتبال غرب آسيا با نتيجه 2 بر يك و با هدايت افشين قطبي مقابل عراق به برتري رسيديم. سيدجلال حسيني و محمدرضا خلعتبري براي ايران در اين ديدار گلزني كردند.

ارسال شده در:
دوشنبه ژانويه 10, 2011 7:48 pm
توسط MEHRDAD
این یکی رو واقعا براش مشکل درست میکنماااا


ارسال شده در:
دوشنبه ژانويه 10, 2011 8:39 pm
توسط Sina
کرهٔ جنوبی رو نمیشه با فوتبال ایران مقایسه کرد، اونا همه سالها رفتن جامعه جهانی، ۴امّ دنیا شدن، از گروشون پارسال صعود کردن، بعدش رفتن المپیک... اگه اون نظم و پولی که کرهٔ و ژاپن دارن رو ما هم داشتیم الان توی دنیا اول بودیم، در این شک نکنین... سیستم خرابه، به کّل خرابه از فوتبالم بالاتر


ارسال شده در:
دوشنبه ژانويه 10, 2011 8:59 pm
توسط maysam
مازیار کدوم تیم رو مهرداد میگه سوراخه ناراحت میشی؟بگو اون تیم رو بگه سروره!ولی خودمونیما یکم دیگه اینجوری کامنت بدی ممکنه دوباره از فروم بصورت تصادفی بپری!!!
شوخی کردما
