امیرعابدینی، مدیرعامل داماش با پیشنهاد حضور پوشنیک در تیم ملی امید یا جوانان باز هم خبر ساز شد. عابدینی در مصاحبه ای با سایت گل در مورد پیشنهادی که ارائه داده گفت:« به نظر من پوشنیک مربی بسیار خوبی است و در تیم ملی می تواند موفق شود. عده ای اعتقاد دارند چون پوشنیک نتوانست در داماش نتایج خوبی بدست بیاورد به درد تیم ملی نمی خورد اما مثال بارزش استانکو است که در تیم ملی نتیجه نگرفت اما در پرسپولیس موفق بود. ما به دلیل شرایط ویژه داماش نمی توانستیم زمان زیادی به پوشنیک بدهیم . من شنیده ام که آقای کفاشیان ایشان را برای تیم ملی جوانان خواسته اند که این بسیار خوب است چون تخصص پوشنیک در تیم های پایه است و در اسلوونی هم به همین مساله شهرت دارد.»
عابدینی در مورد وضعیت پرسپولیس و علی دایی در این تیم گفت:« در حال حاضر علی دایی بهترین گزینه برای پرسپولیس است و بهتر از او نمی توانند برای این تیم پیدا کنند چون او کاریزمایی دارد که توانسته تحولاتی در پرسپولیس بوجود بیاورد و اگر به او فرصت داده شود اتفاقات خوبی برای پرسپولیس می افتد.»
او از علی دایی و شریفی درخواست کرد که به این جنگ بوجود آمده پایان دهند تا شان هر دو حفظ شود.« از آقای شریفی خواهش می کنم که مقداری خوددارتر باشد و شخصیت بزرگ علی دایی را درنظر بگیرد. علی دایی هم همیشه آدم تندی بوده اما باید بیشتر مراعات حال خودش را کند و هر دو باید طوری برخورد کنند که بعدها پشیمانی بوجود نیاید.»
عابدینی در پاسخ به این سوال که بالاخره وضعیت مالکیت پرسپولیس چه خواهد شد گفت:« طبق گفته سعید لو قرار بود که پرسپولیس وارد فرابورس شود اما تا الان این اتفاق نیفتاده. اگر قرار نیست این اتفاق بیفتد از یک هیات مدیره مقتدر برای اداره پرسپولیس استفاده کنند.»
مدیرعامل داماش در پایان درخصوص اوضاع تیمش گفت:« به وضعیت داماش بسیار امیدوارم و امید زیادی دارم که بتوانیم به لیگ برتر صعود کنیم و امیدوارم که مردم رشت هم ما را تنها نگذارند.»