ذوب‌آهن به نيمه نهايي ليگ قهرمان

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

ذوب‌آهن به نيمه نهايي ليگ قهرمان

پستتوسط Rashti_BaTasob » چهارشنبه سپتامبر 22, 2010 8:44 pm

تيم فوتبال ذوب‌آهن ايران با تساوي برابر پوهانگ کره جنوبي به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا راه يافت.

ديدار برگشت تيم‌هاي فوتبال ذوب‌آهن ايران و پوهانگ کره جنوبي از مرحله يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا به تساوي يک بر يک رسيد تا نماينده کشورمان به مرحله نيمه نهايي اين رقابت‌ها راه يابد.

اين بازي‌ عصر چهارشنبه از ساعت 14 در ورزشگاه "استيليارد" شهر پوهانگ برگزار شد که تک‌گل تيم پوهانگ را "جاي سونگ کيم" در دقيقه 10 و گل تيم ذوب‌آهن را محمدرضا خلعتبري در دقيقه 81 به ثمر رساند.

مهدي رجب‌زاده در دقيقه 87 با دريافت کارت زرد دوم از مسابقه اخراج شد.

اين بازي با قضاوت "ويليامز" استراليايي در زير بارش شديد باران در شرايطي انجام مي‌شود که تماشاگران زيادي از آن استقبال نکردند.

پوهانگ در ابتداي بازي صاحب موقعيت‌هاي گلزني متعددي شد که توانست يکي از آنها را تبديل به گل کند اما ذوب‌آهن در اواسط اين نيمه وضعيت بهتري پيدا کرد و تا پايان نيمه صاحب يکي دو فرصت شد. اما در نيمه دوم باز تيم پوهانگ شروع بهتري داشت و تا اواسط نیمه چندين بار ديگر دروازه نماينده کشورمان را تهديد کرد اما ذوب‌آهني‌ها از دقيقه هفتاد حملاتشان را به سمت دروازه تيم ميزبان بيشتر کردند تا در نهايت در دقيقه 81 کار را به تساوي کشيدند. از لحظه به ثمر رسيدن اين گل تا پايان کار پوهانگ با تمام وجود حملاتي را روي دروازه ذوب‌آهن ترتيب داد که نتوانست از دفاع اين تيم عبور کند.

ذوب‌آهن با اين تساوي و با توجه به پيروزي دو بر يک در بازي رفت، به مرحله نيمه نهايي راه يافت و حريف برنده مصاف تيم‌هاي الهلال عربستان و الغرافه قطر در آن مرحله شد. الهلال در بازي رفت موفق شده بود سه به صفر حريفش را شکست دهد. بازي برگشت دو تيم از ساعت 19 برگزار مي‌شود.
نماد کاربر
Rashti_BaTasob
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti_BaTasob » چهارشنبه سپتامبر 22, 2010 8:45 pm

الهلال حريف ذوب آهن در نيمه نهايي شد

تيم فوتبال الهلال عربستان حريف ذوب‌آهن در دور نيمه نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا شد.

چهره سه تيم راه يافته به دور نيمه نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان آسيا مشخص شد.

پس از راهيابي تيم‌هاي ذوب آهن ايران و سئونگنام ايهلوا از کره‌جنوبي، الهلال نيز در جمع اين دو تيم قرار گرفت. تيم عربستاني که در دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ميهمان الغرافه قطر بود، توانست اين تيم را در پايان وقت‌هاي اضافه کنار زده و راهي جمع چهار تيم پاياني رقابت‌ها شود.

در اين ديدار ابتدا الغرافه با به ثمر رساندن چهار گل، شکست 4 بر صفر بازي رفت را جبران کرد و بازي را به وقت اضافه کشاند. در وقت اضافه اين تيم عربستاني بود که با به ثمر رساندن دو گل خود را راهي مرحله بعد رقابت‌ها کرد. به اين ترتيب ذوب آهن اصفهان که در يک چهارم نهايي در مجموع با حساب 3 بر 2 پوهانگ استيلرز کره جنوبي را کنار زد، در دور نيمه نهايي رقابت‌ها بايد به ديدار الهلال عربستان برود.

چهره چهارمين تيم حاضر در دور نيمه نهايي رقابت‌ها در پايان ديدار تيم‌هاي الشباب و جئونبوک مشخص خواهد شد. اين ديدار تا دقيقه 66 با برتري يک بر صفر تيم ميهمان در حال پيگيري است. الشباب در بازي رفت موفق شده بود، در کره جنوبي 2-0 جئونبوک موتورز را شکست دهد.
نماد کاربر
Rashti_BaTasob
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Rashti_BaTasob » چهارشنبه سپتامبر 22, 2010 8:46 pm

سرمربي پوهانگ : خلعتبري استثنايي است.

چانگ هيون پارک، سرمربي پوهانگ استيلرز، گفت: محمدرضا خلعتبري يک بازيکن استثنايي است و من قبل از بازي به بازيکنانم هشدار داده بودم که او چقدر خطرناک است.

چانگ هیون پارک، سرمربی پوهانگ استیلرز، با چهره ای در هم ریخته و غمگین در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شد و در پاسخ به سئوالات خبرنگاران ایرانی و کره ای ، تاکید کرد که تیمش شایستگی صعو به مرحله بعد را داشته است.
او حرفهایش را با عذر خواهی از طرفداران پوهانگ آغاز کرد و گفت : تیم حریف تنها یک موقعیت داشت و ما امروز به اتفاقات غیر منتظره فوتبال باختیم.ذوب اهن برای دفاع کردن آمده بود و ما می توانستیم آنها را شکست بدهیم اما فرصتهای خوبی را از دست دادیم.
اوکه نسبت به بازی دفاعی ذوب آهن گله داشت ، ادامه داد:محمدرضا خلعتبری یک بازیکن استثنایی است و من قبل از بازی به بازیکنانم هشدار داده بودم که او چقدر خطرناک است. او موثر و تهاجمی است و دیدیم که از یک موقعیت نصفه و نیمه تیمش را به گل رساند.
او در پاسخ به سئوال خبرنگار در باره اینکه آیا با این نتیجه این شانس را دارد که سال آینده نیز در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حاضر باشد ، گفت : ما در کی لیگ بازیهای مهمی داریم و من باید به این بازیها فکر کنم. چون باید سهمیه حضور در مسابقات سال آینده را کسب کنم. در حال حاضر ما مسابقات مهمی را از دست داده ایم ولی من از آینده اطلاع ندارم.
او با تاکید روی این نکته تیمش در مجموع دوبازی از ذوب آهن بهتر نمایش داده ، گفت : این شکست در بازی بعدی ما در لیگ کره اثر نخواهد گذاشت و من نبروهایی دارم که می توانند مارا به جاده موفقیت بازگردانند.
نماد کاربر
Rashti_BaTasob
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط Rashti_BaTasob » چهارشنبه سپتامبر 22, 2010 8:46 pm

دبي اسپورت:حذف پوهانگ مهم‌ترين رويداد فوتبال آسيا در سال 2010 است

تلويزيون دبي اسپورت با تبريک صعود ذوب آهن ايران به مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا، حذف پوهانگ کره جنوبي مدافع اين جام را در جمع هواداران کره‌اي، مهم‌ترين رويداد اين جام و فوتبال آسيا در سال 2010 برشمرد.

گزارشگر دبي اسپورت با تحسين شيوه مربي‌گري منصور ابراهيم زاده در تيم ذوب آهن گفت: همان گونه که انتظار مي‌رفت جريان بازي به ميل و خواسته پوهانگ و هواداران اين تيم نشد و پس از شکست تيم ملي کره جنوبي توسط تيم ايران در سئول، اين بار نوبت ذوب آهن بود که با استفاده از ساختار تيمي و قلدري و اجراي بازي محکم و مبتني بر برنامه‌ريزي، قهرمان کره جنوبي و ليگ قهرمانان آسيا را در جمع هوادارانش متوقف و حذف کند.

دبي اسپورت با تحسين تواضع و تفکر منصور ابراهيم زاده گفت: خصوصيات حرفه‌اي خلعتبري در ضربه مرگبار او به تيم کره‌اي يک پيروزي شيرين را براي تيم ايراني به ارمغان آورد.

مفسر دبي اسپورت به تحليل قواي تيم پوهانگ به دليل ارائه بازي قابل قبول ذوب آهن اشاره کرد و گفت: تمرکز براي رسيدن به پيروزي از تيم کره‌اي سلب شده بود و همين روند باعث حذف کره‌اي‌ها در خانه و در مرحله حساس يک چهارم نهايي شد.

عرب‌ها که ذوب آهن را تاکتيک‌پذيرترين تيم فوتبال باشگاهي در ايران مي‌دانند با ستايش از شهاب‌الدين گردان دروازه‌بان ذوب آهن بارها اسم او را به اشتباه گردان شهاب‌الدين اعلام و مي‌گفتند، ذوب آهن در مرحله نيمه نهايي حريف سختي براي الهلال خواهد بود که احتمالا از سد الغرافه قطر خواهد گذشت.

باخت پوهانگ به تيم ايراني ذوب آهن بشدت هواداران پوهانگ را عصباني و شوکه کرده است و آن‌ها باور نمي‌کردند در خانه خود شاهد برپايي جشن تيم سفيدپوش ايراني باشند.

گوينده کره‌اي نيز پس از گل خلعتبري روند گزارش بازي را از دست داد و گفت گرفتن امتياز از اين تيم قلدر و تاکتيکي ايراني بسيار سخت بود و تفکرات مربي پوهانگ در مقابل همتاي ايراني‌اش بشدت نزول کرد تا شاهد گل بازيکنان تکنيکي تيم ملي ايران و ذوب آهن در شبي تلخ باشيم.
نماد کاربر
Rashti_BaTasob
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان