مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 8:05 am
:اسطوره فوتسال آسيا کار استراليا راتمام کرد
سايت کنفدراسيون فوتسال آسيا نوشت: اسطوره فوتسال آسيا با به ثمر رساندن گل نهم ايران، کار را براي استراليا تمام کرد.
سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا در گزارش خود از آخرين روز مرحله گروهي رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا به پيروزي پر گل شب گذشته ايران مقابل استراليا اشاره کرد و نوشت: ايران با پيروزي مقتدرانه 9 بر صفر مقابل استراليا نشان داد که قدرت بلامنازع و مدعي اصلي قهرماني در اين مسابقات است. ايران با اين پيروزي در مرحله يکچهارم نهايي به مصاف ازبکستان خواهد رفت که مصاف ميان قهرمان و نايب قهرمان رقابتهاي 2010 خواهد بود.
ايران که در اکثر دقايق اوليه بازي کنترل بازي را در دست داشت، در دقيقه 11 روي گل محمد طاهري قفل دروازه استراليا را شکست.
ايران به محاصره دروازه استراليا ادامه داد تا اينکه وحيد شمسايي، بهترين گلزن آسيا دومين گل ايران را به ثمر رساند و علي حسنزاده نيز موفق شد براي سومين بار براي ايران گلزني کند.
در حالي که 4 دقيقه به پايان نيمه اول باقي مانده بود، قدرت بهادري يکتنه دفاع استراليا را به هم ريخت و گل چهارم ايران را به ثمر رساند.
ايران اين روند را ادامه داد تا اينکه محمد طاهري دومين گل خود و پنجمين گل ايران در اين مسابقه را روي پاس محمد کشاورز وارد دروازه استراليا کرد؛ پس از آن بود که حسين طيبي در دقيقه 31 نام خود را در فهرست گلزنان ايران اضافه کرد.
2 دقيقه بعد بازي حسنزاده نتيجه بازي را به 7 بر صفر تغيير داد و در حالي که کمتر از 3 دقيقه به پايان بازي زمان باقي مانده بود، جواد اصغري مقدم بازي را 8 بر صفر کرد و در پايان اين وحيد شمسايي، اسطوره فوتسال آسيا بود که با به ثمر رساندن گل نهم و پاياني ايران، کار را براي استراليا تمام کرد.
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط ARYANST122 » دوشنبه مه 28, 2012 8:09 am
یه ذره غیرت رو باید از اینا یاد بگیرن فوتبالیست ها سه بازی 31 گل زده یه گل خورده
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط damashmylove2 » دوشنبه مه 28, 2012 9:19 am
فکرکنم به ازبکستان هم 7تا10 تا بزنه . فوتسال ایران یه سر وگردن ازآسیا بالاتره .اگه بازیکنامغرور نشن صد در صد قهرمانی مال ایران هستش

داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
-
damashmylove2
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am
توسط onlyrasht » دوشنبه مه 28, 2012 9:22 am
[color=darkblue:120f6053b5] فوتسال - جام ملتهاي آسيا يك چهارم نهايي
سهشنبه 9 خرداد[/color:120f6053b5]
[color=black:120f6053b5] 16:00
لبنان - تايلند
16:00
ازبکستان - ايران
19:00
قرقيزستان - ژاپن
19:00
استراليا - کويت
[/color:120f6053b5]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط alex00755 » پنج شنبه مه 31, 2012 4:32 am
[quote:c18aae45c0="MEHRDAD"][color=black:c18aae45c0]تیم ملی فوتسال ایران در مرحله نیمهنهایی مسابقات قهرمانی آسیا عصر امروز از ساعت 16 به وقت تهران در سالن الوصل امارات به مصاف تایلند رفت که در پایان وقتهای قانونی به تساوی 3 بر 3 دست یافت و در وقتهای اضافه نیز 5 بر 4 شکست خورد و از رسیدن به فینال بازماند.
دو تیم در ابتدای بازی یکدیگر را محک میزدند و حملات نصف و نیمهای روی دروازهها داشتند تا اینکه پس از 4 دقیقه وحید شمسایی روی پاس محمد کشاورز و چرخش به سمت دروازه توانست گل اول ایران را به ثمر برساند. پس از این گل تایلندیها به حملات خود افزودند تا بتوانند بازی را به تساوی بکشاندند، اما در ادامه شاگردان علی صانعی بودند که بار دیگر توسط حسین طیبی در دقیقه 6 به گل رسیدند.
این گل باعث شد شاگردان ویکتور هرمانس فشار بیشتری روی دروازه ایران بیاورند تا اینکه در دقیقه 10 روی پاس ارسالی از کرنر توسط سوفات به گل اول خود دست یافتند.
تایلندیها به حملات خود ادامه دادند، اما واکنشهای مصطفی نظری مانع از گلزنی آنها شد. در این بین بازیکنان ایران نیز حملاتی را روی دروازه تایلند داشتند که موفق نشدند به گلهای خود بیفزایند و در پایان نیمه اول ایران با نتیجه 2 بر یک به برتری دست یافت.
در نیمه دوم این بازیکنان تایلند بودند که برای جبران فاصله پا به میدان گذاشتند و چندین موقعیت روی دروازه ایران خلق کردند، اما باز هم واکنشهای نظری مانع گلزنی تایلندیها شد.
ایران نیز در این بین ضدحملاتی داشت اما واکنشهای خوب دروازهبان تایلند اجازه گلزنی به ملیپوشان ایران نداد تا اینکه جواد اصغریمقدم در دقیقه 30 گل سوم ایران را به ثمر رساند. یک دقیقه پس از این گل تایلندیها با برخورد توپ به دست مهدی جاوید صاحب ضربه پنالتی شدند که سوفات از نقطه اول توانست گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند. در ادامه شاگردان هرمانس توانستند توسط سورنونتیان در دقیقه 32 به گل تساوی برسند تا تکلیف برنده این دیدار در وقتهای اضافه مشخص شود.
در نیمه اول وقتهای اضافه پس از 3 دقیقه تایلند توسط تودیچ از زاویه بسته به گل برتری دست یافت. پس از این ایران 5 نفره به حملات خود ادامه داد اما نتوانست گل تساوی را به ثمر برساند تا در پایان نیمه اول وقتهای اضافه تایلند با نتیجه 4 بر 3 به برتری دست یابد.
در نیمه دوم نیز ایران در لحظاتی 5 نفره حمله میکرد که در پایان وحید شمسایی در دو دقیقه به پایان بازی توانست بازی را به تساوی بکشاند. در ادامه تایلند از روی نقطه دوم پنالتی صاحب موقعیت شد که نظری آن را دفع کرد اما روی کرنر و غفلت بازیکنان تایلند توسط سوفات به گل پنجم دست یافت.
تایلند در ردهبندی جهانی رتبه 10 و در آسیا دوم است. ایران نیز ششم جهان و در رده اول قاره کهن قرار دارد. هرمانس هدایت تایلند را برعهده دارد. او در سال 2001 سرمربی تیم ملی بود که علی صانعی نیز در آن تیم بود.
در دیگر دیدار نیمهنهایی ژاپن و استرالیا از ساعت 19 به مصاف یکدیگر میروند.
ایران در 10 دوره مسابقات عنوان قهرمانی را کسب کرده بود و تنها در سال 2006 به مقام سومی بسنده کرده بود.
دیدار ردهبندی روز جمعه از ساعت 16 برگزار خواهد شد و فینال از ساعت 20 آغاز میشود.[/color:c18aae45c0][/quote:c18aae45c0]
ما به هر کی گفتیم امسال فوتسال باطل میشه به ما خندید...
-

alex00755
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am
-
توسط strawberry » پنج شنبه مه 31, 2012 5:37 am
خیلی خوشحال شدم ایران باخت
تمام این بازیکن ها تبانی کردند در لیگ فوتسال
کسایی که مال حروم بخورند نتیجه این میشه !
لعنت به انسان های کثیف
-

strawberry
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 13, 2012 12:00 am
توسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 31, 2012 6:28 am
درسته که مغرور شدیم و باختیم ، اما سه نکته وجود داره :
1- بی دلیل نیست که در رنکینگ ، تیم ششم جهان محسوب می شیم ، چون غرور بر می گرده به اینکه تیم ما و به بیان بهتر ورزش ما تفکر حرفه ای درش رشد نکرده ، چرا که اگه تو کشورهای صاحب ورزش یا صاحب فوتبال نگاه کنید می بینید شاید در برابر یک تیم ضعیفتر از خودشان ، مماشات کنند ولی هیچ گاه اون تیم رو تحقیر نمی کنند و مغرور نمی شند .
2- خودمانیم ، صانعی که جای خود داره ، شمس هم فکر نمی کنم قابل قیاس با مربیان تراز بالای جهانی در ورزش فوتسال محسوب بشه .
3- نباید خودمان رو گول بزنیم ، فوتسال ما به حق جزو 6 تیم برترجهان محسوب می شه ولی چون در این ورزش ، تکنیک فردی به موازات تاکتیک تیمی تاثیر گذار هست ، ما بیشتر در زمینه تکنیک فردی تبحر داریم و کارهای تاکتیکی ما ضعیفتر از 5 تیم دیگه هستش .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 31, 2012 8:26 am
ایرانَ فیــــــشان بابا.مهم اَمی شهرٍ .تی شهرٍ غم بوخورفقـــط
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » جمعه ژوئن 01, 2012 1:45 pm
امروز ايران با چهار گلي كه در يك چهارم پاياني زمان بازي مقابل استراليا به ثمر رساند سوم شد ؛ به نظر من ظرفيت صانعي همين بود و بيش از اين از او نمي شه توقع داشت ؛ در صورتي كه در مسابقات جام جهاني هم به مانند بازي با استراليا بخواهيم بازي كنيم ، كلاهمون پس معركه است .شايد از گروه خودمان هم صعود نكنيم در هر صورت يك جا مثل فوتبال كه آرزوي ما صعود به مرحله نهايي جام جهاني هست ، يك جا هم مثل فوتسال قهرماني آسيا كه كمتر از قهرماني ما رو راضي نمي كنه .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » دوشنبه ژوئن 04, 2012 9:06 am
[size=24:ae29235d64][color=red:ae29235d64]صانعي: من مقصرم و ميروم[/color:ae29235d64][/size:ae29235d64]
[size=18:ae29235d64][color=blue:ae29235d64]
سرمربي تيم ملي فوتسال ايران خودش را مقصر ناکامي اين تيم اعلام کرد و گفت: انشاءالله با حضور مربي بعدي همه مسائل حل خواهد شد.[/color:ae29235d64]
[/size:ae29235d64]
[color=black:ae29235d64] علي صانعي درباره ناکامي تيم ملي در رقابتهاي فوتسال قهرماني آسيا و کسب مقام سومي گفت: مسابقات مهمي بود چرا که هم قهرماني آسيا و هم انتخابي جام جهاني محسوب ميشد. در مرحله نيمه نهايي موفق به شکست تايلند نشديم و اين موضوع دلايل خاص خودش را دارد که در وقت مناسب و مشخص، گزارش آن را به فدراسيون خواهم داد.
وي درباره اينکه دلايل اين ناکامي چه بود، خاطرنشان کرد: اين موضوع دلايل متعددي دارد و شايد ضروري نباشد بعضي دلايل آن را همه بدانند اما بايد ريشه يابي شود.
صانعي در پاسخ به اين سؤال که خيليها معتقدند تيم ملي مشکل فني داشت، عنوان کرد: قطعا مشکل فني داشتيم و اين يکي از دلايل ناکامي ما بود. هم در زمين مشکل داشتيم و هم احتمال دارد بيرون زمين مشکل داشته باشيم. تيمي که نتيجه نميگيرد در همه ابعاد مشکل دارد، از سرپرست گرفته تا من و کادر فني و بازيکنان، همه مشکل داشتند.
سرمربي تيم فوتسال اضافه کرد: وقتي تيم ميبرد همه ميبرند و وقتي ميبازد همه شکست خوردهاند. همه مقصر هستند و اينگونه نيست که کسي خودش را تبرئه کند و بگويد من کارم را درست انجام دادم. همه مقصرند ولي ممکن است درصدها تفاوت داشته باشد.
صانعي در پاسخ به اين سؤال که خودتان چند درصد مقصر بوديد، اظهار داشت: اين موضوع بايد بررسي و مشخص شود چه درصدي وجود دارد. با اين حال همه مسئوليت شکست و ناکامي با من است. من مقصر اصلي اين شکست هستم و درصد اصلا مهم نيست. اگر 10 يا 90 درصد هم باشد، همه متوجه من است و مقصر من هستم.
وي درباره حضور جورانديرو در کادرفني و اينکه در دو دوره ناکامي ايران در آسيا اين مربي حضور داشته و حمايت ميشود، تصريح کرد: اين موضوع را بايد از فدراسيون فوتبال بپرسيد. در آن مقطع و محدوده زماني که فرصت داشتيم، تنها کسي که فکر ميکرديم ميتواند به ما کمک کند، جورانديرو بود.
صانعي درباره اينکه گفته ميشود فدراسيون فوتبال با سه مربي براي جانشيني او مذاکره کرده، گفت: قرارداد من رو به پايان است و انشاءالله نفر بعدي همه مسائل را حل ميکند. فدراسيون قطعا بايد مذاکره کند. پيش از اينکه به مسابقات آسيايي برويم گفتم اگر نتيجه نگيريم قطعا از تيم ملي خواهم رفت و سر حرفم هستم. اين حق طبيعي فدراسيون است که دنبال نفر بعدي باشد و مذاکره کند اما اينکه نفر بعدي خارجي باشد يا داخلي، اطلاعي ندارم.
سرمربي تيم ملي فوتسال در مورد اينکه تيم ملي مشکل غذايي نداشت، عنوان کرد: مشکلي از اين بابت وجود نداشت. من مسئول ناکامي تيم هستم و از زير بار مسئوليت فرار نميکنم. همه چيز خوب بود و من مقصر هستم.[/color:ae29235d64]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان