[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - فریاد های ' علی دایی ' به شهرکرد هم رسید! بازی Ú©Ù‡ تنها صد تماشاگر داشت!

فریاد های ' علی دایی ' به شهرکرد هم رسید! بازی که تنها صد تماشاگر داشت!

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

فریاد های ' علی دایی ' به شهرکرد هم رسید! بازی که تنها صد تماشاگر داشت!

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 12:04 pm

شعار رایج شده ' علی دایی ' در مسابقات فوتبال لیگ برتر به سکوی های شهرکرد هم سرایت کرد. به گزارش جام نیوز،در دیدار جمعه شب تیم های شاهین کوهرنگ و شهرداری یاسوج از سری مسابقات جام جذفی با حواشی جالبی همراه بود.
در این دیدار که تنها یکصد تماشاگر حضور داشتند،برخی از تماشاگر نوجوان شعار 'علی دایی ' را در وقت های پایانی سر دادند.
تیم شاهین کوهرنگ پس از دریافت گل سوم به دفاع پرداخت به همین دلیل تماشاگران این دیدار با ناخرسندی به تشویق علی دایی پرداختند.
با دریافت گل های چهارم و پنجم شاهین کوهرنگ ، تشویق علی دایی نیز در اعتراض به عملکرد مربی و بازیکنان شاهین کوهرنگ شدت گرفت.
نامساعد بودن زمین چمن انقلاب شهرکرد نیز باعث افت بازی هر دو تیم شد و بازیکنان کمتر در زمین دویدند.
به گزارش ایرنا، این دیدار که از هفته سوم لیگ جام حذفی باشگاه های ایران برگزار شد ب پیروزی قاطع پنج بر یک شهرداری یاسوج پایان یافت.
پیش از این در برخی از مسابقات لیگ برتر فوتبال در اعتراض به عملکرد مربیان ، علی دایی مورد تشویق تماشاگران قرار می گرفت.
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 12:10 pm

داماش جمعه به فولاد گل زد قراره تو ورزشگاه با بچها بگیم علی دایی /11/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 08, 2011 12:12 pm

اقا یکی میشه واسه من توضیح بده این جریان فریاد و تشویق علی دایی چیه؟؟؟؟؟/ :roll:
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 12:20 pm

[quote:4150c2f32e="mamadkhomami"]اقا یکی میشه واسه من توضیح بده این جریان فریاد و تشویق علی دایی چیه؟؟؟؟؟/ :roll:[/quote:4150c2f32e] اولین بازی لیگ برتر بود که ملوان به پرسپولیس گل اولو میزنه و تماشاگرای پرسپولیس میگن علی دایی. دومین بازی پرسپولیس. این تیم میبازه تماشاگراش میگن علی دایی. با مس سرچشمه پرسپولیس مساوی میکنه تو کرمان تماشاگرای پرسپولیس میگن علی دایی. و استقلال هم هر وقت تیمش گل میزنه مثل سایر تیمها تماشاگرا میگن علی دایی. یه نوع شعاره جدیده که تمام ورزشگاهای ایران معروف شده. اگه تیمی هم بعد بازی کنه به نشانه ی اعتراض همه علی دایی رو تشویق میکنن :arrow: شعار علی دایی هم نشانه ی خرسندی از تیمه هم نشانه ی اعتراض
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 08, 2011 12:52 pm

هیچی دوست من ، دو دلیل داره :
1-نشون بدن نسبت به کادر فنی تیشون اعتراض دارن
2-سوژه کردن علی دایی و ..........
در مورد قسمت دوم زیاد موافق نیستم که دایی مسخره بشه ، اما برای اعتراض بد نیست ، چی بکنیم ، ایراد نداره ..........
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 08, 2011 1:59 pm

اين مسخره بازيا ديگه چيه؟؟؟ دايي ديگه كيه آخه؟؟؟ آهان همون كسي كه هرجايي رفته اون تيمو بدبخت كرده؟مثل الان راه آهن؟؟؟
اصلا كلا با تشويق اون حتي براي اعتراض هم مخالفم. اين كارا چيه؟؟؟
يكم از اون انرژي تونو بي زحمت بذارين واسه تشويق بازيكناي بوميتون...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:01 pm

[quote:173341858f="Soheil_Rashti"]اين مسخره بازيا ديگه چيه؟؟؟ دايي ديگه كيه آخه؟؟؟ آهان همون كسي كه هرجايي رفته اون تيمو بدبخت كرده؟مثل الان راه آهن؟؟؟
اصلا كلا با تشويق اون حتي براي اعتراض هم مخالفم. اين كارا چيه؟؟؟
يكم از اون انرژي تونو بي زحمت بذارين واسه تشويق بازيكناي بوميتون...[/quote:173341858f]
موافقم100000000000000درصد
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه اکتبر 08, 2011 2:06 pm

rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:15 pm

[quote:2430691dce="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:2430691dce] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:26 pm

[quote:5dd0f0b273="rashti_sarvar"][quote:5dd0f0b273="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:5dd0f0b273] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:5dd0f0b273]
اون بازی راه اهن بودچه ربطی به این بازی داره :wink: :arrow:
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » شنبه اکتبر 08, 2011 2:27 pm

[quote:83845deaad="rashti_sarvar"][quote:83845deaad="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:83845deaad] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:83845deaad]
به مطلبت کاری ندارم روزی 10، 15 تا از این مطلبا تو سایت بچه میزارن هیشکی به هیشکی .کامنتت
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:28 pm

[quote:518e1a43a1="ali126"][quote:518e1a43a1="rashti_sarvar"][quote:518e1a43a1="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:518e1a43a1] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:518e1a43a1]
اون بازی راه اهن بودچه ربطی به این بازی داره :wink: :arrow:[/quote:518e1a43a1] هنه جا علی دایی رو تشویق میکنن وقتی تیم گل میزنه :D
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:29 pm

[quote:618a583bb9="abere"][quote:618a583bb9="rashti_sarvar"][quote:618a583bb9="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:618a583bb9] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:618a583bb9]
به مطلبت کاری ندارم روزی 10، 15 تا از این مطلبا تو سایت بچه میزارن هیشکی به هیشکی .کامنتت
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده[/quote:618a583bb9]
حرف دلم زدی بالا کامنتت همین گفتم :wink:
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 2:30 pm

[quote:4fc5f23577="abere"][quote:4fc5f23577="rashti_sarvar"][quote:4fc5f23577="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:4fc5f23577] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:4fc5f23577]
بازی با راه اهن چون تیمه خود علی دایی بود تماشاگرا شروع کردن به علی دایی گفتن،میشه بگی بازی با فوالاد چه ربطی به علی دایی داره؟تو کدوم بازیه لیگ جزء بازیای پرسپولیس و راه اهن تماشاگرا این کارو میکنن؟یکیشو به من نشون بده[/quote:4fc5f23577] بازی استقلال علی دایی رو تشویق کردن. بازی سپاهان علی دایی رو تشویق کردن. بازم بگم؟
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 08, 2011 2:31 pm

[quote:9dfbed492f="rashti_sarvar"][quote:9dfbed492f="ali126"][quote:9dfbed492f="rashti_sarvar"][quote:9dfbed492f="abere"]rashti_sarvar ": از این بچه بازیا در نیار
به جای اینکارا بشین تیمتو تشویق کن[/quote:9dfbed492f] من فقط اینجا مطلب گذاشتم چه ربطی به بچه بازی داره. تشویق علی دایی تو کل ورزشگاهای ایران یعنی پس همه بچن دیگه؟ مگه بازی با را ه اهن داماش گل میزد علی دایی رو تشویق نکردن؟ باشه من بچم شما بزرگی :wink:[/quote:9dfbed492f]
اون بازی راه اهن بودچه ربطی به این بازی داره :wink: :arrow:[/quote:9dfbed492f] هنه جا علی دایی رو تشویق میکنن وقتی تیم گل میزنه :D[/quote:9dfbed492f]
هنه جا یعنی چی
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان