[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

پستتوسط yanosh » جمعه اکتبر 07, 2011 9:30 pm

مردم گیلان دارای فرهنگ بالایی هستند ، متاسفانه چند روزی هستش که سایت های مربوط به داماش و ملوان رو نگاه میکنم و میبینم که همش دارن به هم بی حرمتی میکنن ، دربی 13 روز دیگه برگزار میشه . امیدوارم این فحاشی ها یه روزی به پایان برسه . دیگران این 2 هفته رو در نظر دارند . کاری نکنیم که آخرش گیلان سر شکسته بشه .

رشتی و انزلی چی هیچ فرقی با هم ندارند و امیدوارم که این بی حرمتی ها یه روز تموم بشه .
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه اکتبر 07, 2011 9:32 pm

سوال من اینجاست توی سایت هوادارن داماش یه مطلب برای من به عنوان مدرک میزارید که داره به انزلیچی ها بی حرمتی میشه :roll:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه اکتبر 07, 2011 9:34 pm

چه تاپیک بی موردی .به این بحثم میشد تو گفتگوی ازاد پرداخت
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه اکتبر 07, 2011 9:35 pm

من خیلی دلم میخواد بی حرمتی کنم!!!!!!!!! اما خوشبختانه مدیران سایت این اجازه رونه به من و نه به هیچکس دیگه نمیدن. این مطلبو بهتره بری تو سایت اونوریا بزاری حاجی!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yanosh » جمعه اکتبر 07, 2011 9:36 pm

[quote:2528f868e8="raincityboy"]سوال من اینجاست توی سایت هوادارن داماش یه مطلب برای من به عنوان مدرک میزارید که داره به انزلیچی ها بی حرمتی میشه :roll:[/quote:2528f868e8]

برای من هیچ فرقی نداره ، این تایپیک رو تو سایت اونا هم میزنم البته اگه اکانتمو تائید کنند . من میگم خوب نیست که به هم فحاشی کنیم . در ضمن این نظره منه و جواب دیگران رو شاید تو این تایپیک ندم . فقط نظرات شما رو بخونم .
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط raincityboy » جمعه اکتبر 07, 2011 9:53 pm

[color=black:3520c616be]داداش توی این سایت به هر کسی توهین بشه ما جلوش میگیریم و خودمون مخالف فحاشی هستیم
درباره دربی هم خوب کرکری همیشه هستش توی سایت ماهم شاید این کرکری به وجود بیاد ولی نه در حد توهین نباید انتظار داشت که کاربرای سایت بگن مهم بازی و برای ما برد تیممون اهمیت نداره
تمام دوستان بدونن مطالب ما نه جهت دهی توش هست که بخواد به کسی توهین بشه و نه میزاریم توهین بشه و خود کاربراهم رعایت می کنن

این مطلب فقط در جواب اون بخش بود که گفتین تو سایت داماش و ملوان داره توهین میشه که من توی سایت داماش کاملا تکذیب میکنم[/color:3520c616be]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه اکتبر 07, 2011 10:13 pm

خداروشکر توی این سایت این فرهنگ سازی به خوبی جا افتاده
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه اکتبر 07, 2011 11:06 pm

[quote:22eae3ddae="iman1978"]من خیلی دلم میخواد بی حرمتی کنم!!!!!!!!! اما خوشبختانه مدیران سایت این اجازه رونه به من و نه به هیچکس دیگه نمیدن. این مطلبو بهتره بری تو سایت اونوریا بزاری حاجی!![/quote:22eae3ddae]

منم دلم میخوام :lol: ولی مدیرا نمی زارن :lol: :lol: :D
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه اکتبر 08, 2011 1:22 am

وارش اسپرت مقدسه...حرمت داره...مثل سایت بعضی از بی هویت ها نیست که توش فحاشی بشه...ما حرفمون رو داخل زمین میزنیم....
در ضمن yanosh کمی مشکوک میزنی :roll:
کمی که چه عرض کنم!!! خیییییییییییییییلی :roll: :roll: :roll:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه اکتبر 08, 2011 5:24 am

واي واي /7/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 5:48 am

یه گیلان....یه دیلم.... عشششق است داماشه شهرم /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

Re: دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 08, 2011 6:04 am

[quote:d26c12f27a="yanosh"]مردم گیلان دارای فرهنگ بالایی هستند ، متاسفانه چند روزی هستش که سایت های مربوط به داماش و ملوان رو نگاه میکنم و میبینم که همش دارن به هم بی حرمتی میکنن ، دربی 13 روز دیگه برگزار میشه . امیدوارم این فحاشی ها یه روزی به پایان برسه . دیگران این 2 هفته رو در نظر دارند . کاری نکنیم که آخرش گیلان سر شکسته بشه .

رشتی و انزلی چی هیچ فرقی با هم ندارند و امیدوارم که این بی حرمتی ها یه روز تموم بشه .[/quote:d26c12f27a] اقای یانوش عزیز: بازی ملوان استقلال هفته ی پیش 90 دقیقه بر علیه رشتیها توهین شد. شما کجا بودی؟ وقتی هوادارای ما گفتن تو بازی با تراکتور : داماش ملوان سرور اذربایجان. انزایچی ابایه تبریزی رو.... اما شما گفتین که این کارا فتوشاپ بود و ما نشنیدیم. یادتون رفته وقتی داماش و ملوان در استانه ی سقوط به دسته اول بودن مدیر عاملتون اون سال گفته بود من 1%هم خوش بین نیستم که داماش تو لیگ بمونه؟ یادتون رفته تو بازی با پرسپولیس جام حذفی تو انزلی چیکار کردین و ابروی گیلان رو بردین؟ با این که اون سال پگاه سقوط کرده بود و اخرین بازیش با فولاد بود اما فولاد با اینکه داماش رو برده بود و جام رو بالای سر برده بود تو رشت هوادارای رشتی فولاد رو تشویق کردن و براش دست زدن و مدیر عاملش و سرمربیش گفتن از رشتیهای با فرهنگ ممنونم که با این که ما تو رشت قهرمان شدیم و جام گرفتیم ما رو تشویق کردن. شما مشکلتون اینه که فکر میکنین همه چی باید ماله شما باید باشه غیر از خودتون کسی رو قبول ندارین. شما از بردهای داماش حسودی میکنین. واز پاداش استاندار به تیم داماش حسودی میکنین. اقای یانوش باید قبول کنی رشت و فوتبالش بهترین و بافرهنگترینن تو ایران.
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yanosh » شنبه اکتبر 08, 2011 6:50 am

دوستان گرامی من اصلا یه آدم زیاد فوتبالی نیستم که بخوام در مورد فوتبال تخصصی با شما صحبت کنم ، من فوتبال رو به چشم یه تفریح میبینم نه چیز دیگه ای ، برنامه های ورزشی رو از جمله نود دنبال میکنم ، تا از شرایط حاکم بر فوتبال آگاهی داشته باشم ، یادمه تو یکی از برنامه های ورزشی مایلی کهن گفت همه جای دنیا دارن از فوتبال لذت میبرند اما تو ایران فقط جنگ میکنند.

تو یه جای دیگه هم یادمه که مهدوی کیا میگفت مردم آلمان فوتبال رو به چشم یه مراسم جشن انزلیچی میبینند و از صبح میرن استادیوم اونجا با خانواده نهار میخورند و تفریح میکنند و فوتبال نگاه میکنند و بعد فوتبال هم کنسرت تماشا میکنند و شب برمیگردن خونه . اما اینجا ماها باید بریم تو استادیو از اول بازی تا آخر بازی فحش بشنویم و این هم دلایل خودش رو داره .

دوست عزیز من خودم یه انزلی چی هستم و برام این مسائلی که دو طرف خیلی واسشون مهمه ، زیاد مهم نیست ، من به خاطر خود نفس فوتبال و ورزش از تیم شهرم طرفداری میکنم نه به خاطر مسائل حاشیه ای .

من حرفم اینه که درست نیست تو فضای سایبر که کل دنیا میان و میخونن و هر دو سایت هم طرفداران منحصر به فرد خودشون رو دارن و روزی حداقل 15 هزار بازدید دارن ، به هم فحاشی کنیم .

فارغ از اینکه چه کسی شروع کردو چه کسی ادامه داد ، فرهنگ سازی این نیست که دروغ به هم بگیم ، این مسائل در هر دو سایت به وضوح دیده میشه و گاها آدم رو میرنجونه .

امیدوارم فوتبال و تیم های دو شهر رو به خاطر خودشون دوست داشته باشید نه به خاطر مسائل حاشیه ای .
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

پستتوسط meshkiabi » شنبه اکتبر 08, 2011 7:07 am

[quote:149442dc46="yanosh"]دوستان گرامی من اصلا یه آدم زیاد فوتبالی نیستم که بخوام در مورد فوتبال تخصصی با شما صحبت کنم ، من فوتبال رو به چشم یه تفریح میبینم نه چیز دیگه ای ، برنامه های ورزشی رو از جمله نود دنبال میکنم ، تا از شرایط حاکم بر فوتبال آگاهی داشته باشم ، یادمه تو یکی از برنامه های ورزشی مایلی کهن گفت همه جای دنیا دارن از فوتبال لذت میبرند اما تو ایران فقط جنگ میکنند.

تو یه جای دیگه هم یادمه که مهدوی کیا میگفت مردم آلمان فوتبال رو به چشم یه مراسم جشن انزلیچی میبینند و از صبح میرن استادیوم اونجا با خانواده نهار میخورند و تفریح میکنند و فوتبال نگاه میکنند و بعد فوتبال هم کنسرت تماشا میکنند و شب برمیگردن خونه . اما اینجا ماها باید بریم تو استادیو از اول بازی تا آخر بازی فحش بشنویم و این هم دلایل خودش رو داره .

دوست عزیز من خودم یه انزلی چی هستم و برام این مسائلی که دو طرف خیلی واسشون مهمه ، زیاد مهم نیست ، من به خاطر خود نفس فوتبال و ورزش از تیم شهرم طرفداری میکنم نه به خاطر مسائل حاشیه ای .

من حرفم اینه که درست نیست تو فضای سایبر که کل دنیا میان و میخونن و هر دو سایت هم طرفداران منحصر به فرد خودشون رو دارن و روزی حداقل 15 هزار بازدید دارن ، به هم فحاشی کنیم .

فارغ از اینکه چه کسی شروع کردو چه کسی ادامه داد ، فرهنگ سازی این نیست که دروغ به هم بگیم ، این مسائل در هر دو سایت به وضوح دیده میشه و گاها آدم رو میرنجونه .

امیدوارم فوتبال و تیم های دو شهر رو به خاطر خودشون دوست داشته باشید نه به خاطر مسائل حاشیه ای .[/quote:149442dc46]

چی میشد که همشهریاتم مثل خودت فکر می کردن!!!!! اما.....
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 08, 2011 8:14 am

جناب یانوش اینجا کسی فحاشی نمیکنه و قرار هم نیست کسی فحاشی کنه.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان