[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نادر دست نشان جواب نظرسنجی هواداران داماش را داد

نادر دست نشان جواب نظرسنجی هواداران داماش را داد

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

نادر دست نشان جواب نظرسنجی هواداران داماش را داد

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 28, 2011 6:56 pm

[color=black:5d23d70595]دست نشان : داماش با حمایت هوادارانش به جایگاه واقعی دست خواهد یافت

اختصاصی سایت رسمی نادر دست نشان - نادر دست نشان گفت : داماش گیلان با حمایت هواداران پرشورش به جایگاه واقعی در جدول لیگ برتر دست خواهد یافت .

نادر دست نشان سرمربی سابق تیم پگاه گیلان در مورد نظرسنجی سایت هواداران داماش برای بازگشت او به شهر رشت ، به سایت شخصی اش گفت : مردم رشت همواره به من لطف داشته اند . آنها بسیار خونگرم و مهربان هستند . مردمانی دوست داشتنی که باید به خاطر نظرسنجی سایت هواداران داماش از آنها تشکر کنم . هنوز خاطرات شیرین همکاری با پگاه را از یاد نبرده ام . من با این خاطره ها زندگی می کنم و هیچ وقت محبت های آنان را فراموش نمی کنم .

دست نشان در مورد اینکه 65 درصد از کاربران سایت هواداران داماش خواهان بازگشت او در شرایط فعلی به تیم داماش هستند ، گفت : امیدوارم روزی بتوانم به رشت برگردم و در خدمت مردم این شهر باشم ولی انشاالله با حمایت هواداران داماش ، این تیم به جایگاه واقعی اش خواهد رسید .

دست نشان ادامه داد : تیم داماش از بازیکنان ، مربیان و به خصوص مدیریت کارآمدی تشکیل شده است که تنها حمایت کامل هواداران این تیم را نیاز دارند تا بتوانند این شرایط را گذرانده و به آنچه که استحقاقش را دارند دست یابند . برای مدیران و مربیان داماش آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم هواداران خونگرم داماش با کمی صبر و حوصله ، داماش را در جایگاه مناسبی در لیگ برتر شاهد باشند .

سرمربی تیم فوتبال شهرداری اراک در مورد بازی نیمه کاره این تیم با کاوه تهران گفت : ...[/color:5d23d70595]
منبع:سایت رسمی نادر دست نشان
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on جمعه سپتامبر 02, 2011 6:06 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 28, 2011 6:58 pm

تشکر میکنم از نادر دست نشان.
در ضمن از پسر رشتی هم تشکر میکنم که این خبر رو آورد در این تایپیک نظرسنجی گذاشت.بهتر بود تا یه تایپیک جداگانه داشته باشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:04 pm

برو ره اگه مردمو رشتو دوست داری چرا اون رفتارو با ما کردی تو قائمشهر
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط arad » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:27 pm

/14/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sheykhe_rashti » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:28 pm

بدم میاد 2جانبه حرف میزنه آدم تکلیفشو نمیفهمه
منم دامـــــــــــــــاش کوبنده
نماد کاربر
sheykhe_rashti
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ardavan » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:37 pm

به شخصه یادم نمیاد بعد از رفتن نادر از رشت و شروع نتایج نا امید کننده تیم با مربیانی مثل استانکو عبدی مارکار آقاجانیان و ماریان پوشنیک چنین جوی مثل حالا خواهان بازگشت نادر به رشت باشن. مدیریت تیم باید به خواست هواداران احترام بگذاره چون ضرر نمی کنه. هروقت نظر هوادارا اعمال شد تیم هم سود برد. . جناب عابدینی امیدوارم این کامنتو بخونی یا امید وارم جناب سراوانی عزیز که چند بار حضورا خدمتشون رسیدم و اینجا سر میزنه این کامنتو برات بخونه. شما از اعتماد به هوادارا ضرر نکردی. یک بار هم که شده بذار این مردم سرمربی رو انتخاب کنن. از این 2 هفته استفاده کن بهترین شرایط واسه شوک مثبت به تیم آمادست. جناب عابدینی شما خودت فوتبالی هستی. من واقعا از صحبت کردنت تو تلویزیون لذت می برم .خودت بهتر می دونی کار دینورزاده تمومه. بهترین فرصت پیش رویه باشگاهه چون این هوادارا اگه تیم تو بازی با مس پیروز نشه ساکت نمی شینن و اون وقت اگه بخوایین دینورزادرو عوض کنین که احتمالشم زیاده فقط 2 هفته طلایی رو از دست دادین. دیگه اون موقع آوردن امپال کربکندی یاوری تارتار و افشین پیروانی فقط پول دور ریختنه .مثل پولی که برایه عبدی استانکو کریمی و پوشنیک دور ریختین. این افرادی که نام بردم کارنامشون تو سال های اخیر مشخصه نه تنها کمکی به تیم نمی کنن بلکه وضعیت رو بدتر هم می کنن. با تشکر.
نماد کاربر
ardavan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 14, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:48 pm

جواب دادنش جالب بود ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:52 pm

[quote:0335536182="ardavan"]به شخصه یادم نمیاد بعد از رفتن نادر از رشت و شروع نتایج نا امید کننده تیم با مربیانی مثل استانکو عبدی مارکار آقاجانیان و ماریان پوشنیک چنین جوی مثل حالا خواهان بازگشت نادر به رشت باشن. مدیریت تیم باید به خواست هواداران احترام بگذاره چون ضرر نمی کنه. هروقت نظر هوادارا اعمال شد تیم هم سود برد. . جناب عابدینی امیدوارم این کامنتو بخونی یا امید وارم جناب سراوانی عزیز که چند بار حضورا خدمتشون رسیدم و اینجا سر میزنه این کامنتو برات بخونه. شما از اعتماد به هوادارا ضرر نکردی. یک بار هم که شده بذار این مردم سرمربی رو انتخاب کنن. از این 2 هفته استفاده کن بهترین شرایط واسه شوک مثبت به تیم آمادست. جناب عابدینی شما خودت فوتبالی هستی. من واقعا از صحبت کردنت تو تلویزیون لذت می برم .خودت بهتر می دونی کار دینورزاده تمومه. بهترین فرصت پیش رویه باشگاهه چون این هوادارا اگه تیم تو بازی با مس پیروز نشه ساکت نمی شینن و اون وقت اگه بخوایین دینورزادرو عوض کنین که احتمالشم زیاده فقط 2 هفته طلایی رو از دست دادین. دیگه اون موقع آوردن امپال کربکندی یاوری تارتار و افشین پیروانی فقط پول دور ریختنه .مثل پولی که برایه عبدی استانکو کریمی و پوشنیک دور ریختین. این افرادی که نام بردم کارنامشون تو سال های اخیر مشخصه نه تنها کمکی به تیم نمی کنن بلکه وضعیت رو بدتر هم می کنن. با تشکر.[/quote:0335536182]

تایید نظر من هم مثل شماست
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:37 pm

مربی با دانشی هست ولی ....
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:38 pm

خودمونیم چه نظرسنجی گذاشتما /11/
شده نقل همه مجالس /10/ /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:43 pm

این نادر هم دوباره فرصت گیر آورد :( :(

دوران مربی گیری مربیانی همچون نادر و فیروز و.... گذشته
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:46 pm

[quote:6e418d7b60="sepidrod"]این نادر هم دوباره فرصت گیر آورد :( :(

دوران مربی گیری مربیانی همچون نادر و فیروز و.... گذشته[/quote:6e418d7b60]
به نظر من آدم باد به پرچمی هست و همینطور بی چشم و رو .
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط sepidrod » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:23 pm

[quote:eab4d4c463="meraj130"][quote:eab4d4c463="sepidrod"]این نادر هم دوباره فرصت گیر آورد :( :(

دوران مربی گیری مربیانی همچون نادر و فیروز و.... گذشته[/quote:eab4d4c463]
به نظر من آدم باد به پرچمی هست و همینطور بی چشم و رو .[/quote:eab4d4c463]

آفرین دقیقا زدی رو خال
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه آگوست 28, 2011 11:12 pm

[quote:8aeea43750="sepidrod"][quote:8aeea43750="meraj130"][quote:8aeea43750="sepidrod"]این نادر هم دوباره فرصت گیر آورد :( :(

دوران مربی گیری مربیانی همچون نادر و فیروز و.... گذشته[/quote:8aeea43750]
به نظر من آدم باد به پرچمی هست و همینطور بی چشم و رو .[/quote:8aeea43750]

آفرین دقیقا زدی رو خال[/quote:8aeea43750]

پارسال اگه این مربی مابود وتیموبالا میاورددیگه خدارابنده نبود وبایدنصف شهرو به نامش میزدیم.داماش فعلا"به نیمه سخت جدول خورده وبازیهای اسانش مونده من فکر میکنم به نوعی بهترین کارحفظ دینورزاده بودحداقل برای چندهفته تاعیارش دقیقا" مشخص بشه.من هم بعداز دوباخت متوالی احساسی شدم ونظرم اخراج بابدترین شکل دینورزاده بوداماالان که احساسات فروکش کرده نظرم تعدیل شده.بازی مس میتونه خیلی چیزها را مشخص کنه مابایدتواین بازی ازتیم حمایت کنیم.
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 29, 2011 5:52 am

نادر جان ما فعلا مربی داریم ، مربی خوبی هم داریم که از لحاظ فهم و شعور و شخصیت چه در زمینه کاریش و چه در زمینه شخصی بین مربی های ایرانی جزو برترین هاست ... امیدوارم هرجا هستی موفق باشی ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان