[quote:4f45fcec7e="mahyarmaya"]abare عزیز قصد جسارت نداشتم و فقط قصد پیشرفت دارم.
1.من نگفتم که این موردهایی ک نام بردم بد هستش و یا این که نباید باشه .من مخاطبم کسایی نیست که مطلب رو گذاشتن من مخاطبم کسایی هست که توی بحث های مهم شرکت میکنن اما توی بحث متفرقه چندین نظر میدن .ما تعدادمون کمه و به همه افرادی و نظراتشون نیاز داریم.
2.خوب ما همیشه همین بودیم توی مهم وقتها میخواستیم کار های مهم انجام بدیم .اگه منم توی جمع شما بودم جلوی فحش دادن رو میگرفتم چون توی اون یازی و توی اون همه استرس نباید گیر داد .باید موقیعت مناسب به عوامل مهم رسیدگی کرد.الان که وقت این کارو داریم ساکتیم بعد...
در ضمن باور کن که هیچ کدوم از لیدر ها بالاخوا ندارن با تاکید و کمی حرف همه چیز حل میشه بلامیسر .[/quote:4f45fcec7e]
اگه منظورتو بد برداشت کردم معذرت میخوام
من اوایل که عضو این سایت شده بودم برام این سوال پیش اومده بود که چرا بعضی افراد که من میبینم همیشه انلاین هستند تو بحث ها شرکت نمیکنن از مهرداد پرسیدم جوابمم گرفتم
در مورد لیدر ها هم نه مهیار جان حتما داردسته این افرادو ندیدی که اینجور تاکید میکنی
ولی در مورد موضوع دوم باید بگم اگه شما هم پیش ما بودی نباید جلوی فوش دادن بچه ها رو میگرفتی به دلیل مسایل بازی رفت به قول مهرداد حرف درباره این مسائل بسیار زیاده که جاش اینجا نیست