[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: مايلي‌كهن را آورده‌اند تا از مديريت پرسپوليس دفاع كند

عابديني: مايلي‌كهن را آورده‌اند تا از مديريت پرسپوليس دفاع كند

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 7:39 am

ن
مديرعامل پرسپوليس نمي‌شوم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه داماش گفت: محمد مايلي‌كهن دو نقش دارد، يكي نقش مديريت فني و دومي دفاع از مديران.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير عابديني كه به صورت تلفني روي خط برنامه ورزش و مردم آمده بود در خصوص تشكيل كميته پيشكسوتان باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: اين كميته به درخواست و دعوت علي پروين تشكيل شد و در اين جمع پيشكسوتان پرسپوليس به قصد تشكيل كانون منسجم و هدفمند وارد عرصه شدند. اگر به زعم دوستان تشكيل اين كمك مقابله با باشگاه پرسپوليس است آنها اشتباه مي‌كنند و تشكيل اين كميته مقابله و برخورد با مجموعه "پيروزي " نيست.

وي در خصوص اينكه اين حركت با مديريت او در داماش تداخل پيدا كرده است، گفت: قرار نيست مديريت كنم و فقط در كنار كانون پيشكسوتان حضور خواهم داشت. مطمئن باشيد براي مديريت پرسپوليس نامزد نخواهم شد و اين باشگاه را مديريت نخواهم كرد.

عابديني در خصوص اظهارات محمد مايلي‌كهن گفت: ايشان چون در آن جمع حضور نداشته دچار اشتباه شده است. جعفر كاشاني، وطنخواه‌ها و امثال بهزادي انسان‌هايي نيستند كه كسوت نداشته باشند. به اعتقاد من پيشكسوت زمان و محدوده ندارد.

مدير‌عامل باشگاه داماش گيلان تاكيد كرد: خوشحالم كه مايلي كهن مديريت فني باشگاه "پيروزي " را عهده دار شد ولي فكر مي‌كنم اين سمت دو نقش دارد، يكي نقش مديريت فني است و دومي دفاع از مديران. اميدوارم مديريت باشگاه پرسپوليس در اين مباحث خودش وارد عمل شود و دوستان و اعضاي كادر فني را جلو نيندازد.

وي با اشاره به فعاليت‌هايش در زمان مديريت در باشگاه پرسپوليس گفت: افتخارم اين است كه در دوره من فوتبال ايران تنه به اروپا زد و از خليج فارس عبور كرد. فرستادن دايي، مهدوي‌كيا، ميناوند، باقري و ديگران را كاري جزئي تلقي نكنيم.

عابديني اضافه كرد: بنده يك ريال از دولت كمك نگرفتم و هنگامي كه باشگاه را تحويل دادم 800 هزار مارك در اين باشگاه باقي گذاشتم كه دوستان براي فصل آينده استفاده كنند. فائقي شاهد اين ماجرا است اما اينكه برخي مي‌گويند كه من بايد اسناد و مدارك را به چه كسي تحويل مي‌دادم، پاسخ مي‌دهم كه 7 مدير بعد از من حضور داشتند و بنده اسناد را به حوزه هنري و اكبر غمخوار تحويل دادم و حتي اين اسناد حسابرسي شد.

وي گفت: مطمئن باشيد در مملكت ما وضعيت به گونه‌اي است كه كسي تخطي كند با او برخورد مي‌شود ولي من قضاوت را به مردم مي‌سپارم و همه تهمت‌ها را به خدا واگذار مي‌كنم.
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه جولاي 08, 2011 7:42 am

اگه همینطوری بخوان ادامه بدند دیگه هیچی...........
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 7:44 am

عابدینی : مطمئن باشيد براي مديريت پرسپوليس نامزد نخواهم شد و اين باشگاه را مديريت نخواهم كرد.
دوستان خیالمون یکم راحت شد :)
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » جمعه جولاي 08, 2011 7:45 am

عابديني ديگه داره زياده روي مي كنه :(
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط behnam » جمعه جولاي 08, 2011 7:50 am

خیلی دیگه داره مصاحبه میکنه /4/ تیم میره توحاشیه هر چند مدیره لایقی هستی و شکی نداریم اما . . .
لطفا تو ورزشگاه سیگار نکشید
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 7:58 am

این سایت هواداران لنگها شده دیگه.هر چقدر باید کاری کنیم که تیم به چیز نره ما دستی دستی داریم به چیزش میدیم.دوستان خوب اینجا افرادی میان که داماشی و رشتی نیستن یه نگاه به تیترهای و مطالب بکنه فکر میکنه که ما لنگی هستیم .سایت هواداران به نظر من نباید استراحتگاه هواداران بشه.
اینکه مسایل مختلف هستش خوبه اما ما داریم به مسایل سیاسی اجتماعی کشور میپردازیم تا به مسایل داماش.یکی از دوستان مطلبی در مورد لیدر ها گذاشت الان نمیدونم کجاست مطلبش از بس پایین رفته اما مطلب ماشین 3 میلیاردی و کودک آزادی با اینکه زودتر از اون مطلب بودن اما بالاست و ....
با این که مطلب لیدر و داشتن هواداران حرفه ای مفید تر و مهم تره اما کسی شرکت نمیکنه مثال دیگه مطلبی بود که در مورد شعارهای ورزشگاه هستش که اون هم با وجود مفید بودن اصلا شرکت نکردن دوستان .
سایت دانلود آهنگ نیست که دوستان توی بحث های مهم جدی باشید و حتما عاقلانه نظر بدین .ما هر روز 20 تا آنلاین داریم و 4نفر نظر میدن پس همون 4تا هم سعی کنن نظر خوب مفید بدن تا داماشمون روز به روز بهتر بشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ardalan_rashti » جمعه جولاي 08, 2011 8:08 am

من میگم که کاشانی خودش میدونه که استیلی نمیتونه تیمو خوب نگه داره میلی کهن رو آورده که درجا مایلی کهن رو بکنه مربی :wink: /10/
نماد کاربر
ardalan_rashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 8:15 am

[quote:99781ee98f="mahyarmaya"]این سایت هواداران لنگها شده دیگه.هر چقدر باید کاری کنیم که تیم به چیز نره ما دستی دستی داریم به چیزش میدیم.دوستان خوب اینجا افرادی میان که داماشی و رشتی نیستن یه نگاه به تیترهای و مطالب بکنه فکر میکنه که ما لنگی هستیم .سایت هواداران به نظر من نباید استراحتگاه هواداران بشه.
اینکه مسایل مختلف هستش خوبه اما ما داریم به مسایل سیاسی اجتماعی کشور میپردازیم تا به مسایل داماش.یکی از دوستان مطلبی در مورد لیدر ها گذاشت الان نمیدونم کجاست مطلبش از بس پایین رفته اما مطلب ماشین 3 میلیاردی و کودک آزادی با اینکه زودتر از اون مطلب بودن اما بالاست و ....
با این که مطلب لیدر و داشتن هواداران حرفه ای مفید تر و مهم تره اما کسی شرکت نمیکنه مثال دیگه مطلبی بود که در مورد شعارهای ورزشگاه هستش که اون هم با وجود مفید بودن اصلا شرکت نکردن دوستان .
سایت دانلود آهنگ نیست که دوستان توی بحث های مهم جدی باشید و حتما عاقلانه نظر بدین .ما هر روز 20 تا آنلاین داریم و 4نفر نظر میدن پس همون 4تا هم سعی کنن نظر خوب مفید بدن تا داماشمون روز به روز بهتر بشه.[/quote:99781ee98f]
دوست عزیز
1. این مطالبی که گفتی (ماشین 3 میلیاردی و کودک آزادی) مطالبش در چار چوب قوانین سایته اگه مشکلی هست باید به مهرداد بگی تا بخش متفرقه رو برداره بعدش اگه فرومو نگا کنی میبینی بیشتر مطالب در چارچوب مطالبه داماشه این مطالبم که گفتی جنبه تنوع داره
2.ما دیگه انقد درباره این لیدرها تو سایت بحث کردیم که خسته شدیم و از نظر منم هیچ فایده ای نداره (یه مثال میزنم : من با یکی از دوستام همیشه تو جایگاه افراطی های داماش میشینیم ،بگذریم بازی با صنعت نفت بود که بچه ها شروع کردن به عباس فوش دادن باور کن نمیدونی چند نفر بالاخاش دراومدن منظورم اینه که دارودسته عباس و غیره خیلی بیشتر از اینه که فکر کنی بخوای بندازیمشون بیرون،مثه کنه به تیم چسبیدن
3-من منظورتو از اینکه تیمو داریم به چیز میدیمو نفهمیدم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه جولاي 08, 2011 8:30 am

امیر عابدینی یهترین مدیر ایرانه... کسایی که از امیر عابدینی بدی میگن. یادتون رفته؟ مدیر عا مل داماش پگاه افشاریان و شاد بود تیم شهرمون حذف شد :?: از امیر عابدینی مدیر بالاتر سراغ دارین بیارین. وقتی بهش دارن از باشگاه پرسپولیس توهین میکنن عابدینی ساکت بمونه هیچی نگه؟ :? عابدینی مدیر عامل داماشه و همه باید ازش حمایت کنن. میلاد زنید پور.مهدی مهدویکیا.محمد غلامی.محمد محمدی و... بخاطر مدیریت بالای امیر عابدینی اومدن. ایران اسیا امیر عابدینی :)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 8:40 am

abare عزیز قصد جسارت نداشتم و فقط قصد پیشرفت دارم.
1.من نگفتم که این موردهایی ک نام بردم بد هستش و یا این که نباید باشه .من مخاطبم کسایی نیست که مطلب رو گذاشتن من مخاطبم کسایی هست که توی بحث های مهم شرکت میکنن اما توی بحث متفرقه چندین نظر میدن .ما تعدادمون کمه و به همه افرادی و نظراتشون نیاز داریم.
2.خوب ما همیشه همین بودیم توی مهم وقتها میخواستیم کار های مهم انجام بدیم .اگه منم توی جمع شما بودم جلوی فحش دادن رو میگرفتم چون توی اون یازی و توی اون همه استرس نباید گیر داد .باید موقیعت مناسب به عوامل مهم رسیدگی کرد.الان که وقت این کارو داریم ساکتیم بعد...
در ضمن باور کن که هیچ کدوم از لیدر ها بالاخوا ندارن با تاکید و کمی حرف همه چیز حل میشه بلامیسر .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 8:56 am

mahyarmaya : این سایت تعداد کاربراش کم نیست و ماشالله تو دو ماه اخیر تقریبا تعدادشون دو برابر شده اما کاربرانی که بیان تو بحث ها شرکت کنند کمه. مثلا بعضی از دوستان ما میرند و تو سایت های دیگه کلی تو بحث ها شرکت میکنند اما تو این سایت کمتر وارد میشن و من واقعا دلیلش رو نمیدونم! به نظر من ایجاد موضوع های دیگه برای تنوع هیچ ایرادی نداره ولی به شرط اینکه تیم خودمون رو فراموش نکنیم یا تمام انرژی رو بذاریم برای سایتای دیگه و ....
در مورد اون قضیه حرف زیاده که فکر نکنم اینجا جاش باشه... خیلی دوست داشتم همین روزا یه جلسه بین اعضای سایت سر تمرین تو عضدی برگزار کنیم و در مورد یه سری چیزا حرف بزنیم ولی فعلا که تمرینات به عضدی نیومده.. اگر شد سعی میکنیم قبل از لیگ یه جلسه ای با بچه ها بذاریم. فکر کنم بد نباشه...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 08, 2011 9:05 am

100% همین کارو انجام بده .من هیج کدوم از دوستام رو نمیشناسم و میشه توی جمع بهتر حرف زد و نظر داد .
در ضمن در مورد اعضا میدونم که 500 نفره شدیم اما منظورم همون کسایی هستن که نظر میدن.و واسه منم جای تعجب داره که چرا سایت گل یه مطلب مینویسن نظرات پر رشتی میشه اما اینجا....
تمرینات نمیدونی کی میاد عضدی ؟چون 2تا بازی مهم داریم که باید برنامه داشت .بازی با آبادان فرقی با ترکتور نمیکنه چون هر دو به گیلان توهین کردن و بازی بعد هم با اس اس هستش که اونم باید همتهنگ بشیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 08, 2011 9:12 am

نمیدونم دقیقا کی میاد. باید رختکن عضدی درست بشه که بیان!
شاید... شاید ... تا بعد از اردوی ترکیه هم نیان ... مشخص نیست!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 9:18 am

[quote:4f45fcec7e="mahyarmaya"]abare عزیز قصد جسارت نداشتم و فقط قصد پیشرفت دارم.
1.من نگفتم که این موردهایی ک نام بردم بد هستش و یا این که نباید باشه .من مخاطبم کسایی نیست که مطلب رو گذاشتن من مخاطبم کسایی هست که توی بحث های مهم شرکت میکنن اما توی بحث متفرقه چندین نظر میدن .ما تعدادمون کمه و به همه افرادی و نظراتشون نیاز داریم.
2.خوب ما همیشه همین بودیم توی مهم وقتها میخواستیم کار های مهم انجام بدیم .اگه منم توی جمع شما بودم جلوی فحش دادن رو میگرفتم چون توی اون یازی و توی اون همه استرس نباید گیر داد .باید موقیعت مناسب به عوامل مهم رسیدگی کرد.الان که وقت این کارو داریم ساکتیم بعد...
در ضمن باور کن که هیچ کدوم از لیدر ها بالاخوا ندارن با تاکید و کمی حرف همه چیز حل میشه بلامیسر .[/quote:4f45fcec7e]
اگه منظورتو بد برداشت کردم معذرت میخوام :wink:
من اوایل که عضو این سایت شده بودم برام این سوال پیش اومده بود که چرا بعضی افراد که من میبینم همیشه انلاین هستند تو بحث ها شرکت نمیکنن از مهرداد پرسیدم جوابمم گرفتم
در مورد لیدر ها هم نه مهیار جان حتما داردسته این افرادو ندیدی که اینجور تاکید میکنی
ولی در مورد موضوع دوم باید بگم اگه شما هم پیش ما بودی نباید جلوی فوش دادن بچه ها رو میگرفتی به دلیل مسایل بازی رفت به قول مهرداد حرف درباره این مسائل بسیار زیاده که جاش اینجا نیست
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » جمعه جولاي 08, 2011 11:26 am

abere
ظاهرا تو زیادی عباس رو جدی گرفتی.همچین میگی دارو دسته عباس هرکی ندونه فکر میکنه داری در مورده دسته الکاپون صحبت میکنی!!!!!دورو بر عباس فقط چنتا بچن که در بازی والیبال وقتی دوتا داد زدیم نمی دونی چطور موش شده بودن.بچها ما به یکی از اونا شوخی کردن بعد اونا مارو هوو کردن وقتی اینکارو کردن من رفتم پایین گفتم.کی خو چاکه دهنه بازه کود؟؟؟هرکی وجودشه داره بایه بیزیر.....(البته یه سری حرف هارو بدلیل مسائل فرهنگی حذف کردم!!!!!)حتی یکی شون هم نیومد پایین!!!!!به اینا تو میگی بالاخا؟!یا تو نمی دونی تعریف بالاخا چیه یا اینکه مایی که نصف عمرمون رو سره دعوا گذاشتیم نمی دونیم بالاخا چیه.در مورده بازی با صنعتم که هودارا به عباس فحش دادن.مگه کی با عباس امد؟؟؟!یکی اون پسره که فکر کنم اسمش مجتبی هست امد یکی هم اون یکی پویایه پوریایه؟اون امد و پیراهنشو کند فکر کرد الان مثلا من بهش میگم تورو خدا نزن منو! /18/ که من رفتم پایینو بعدم که عباس منو کشید اونور و گفت اخه چرا شما اتو کنید؟؟؟من مگه چی بوکودم و ادامه ماجرا.....تو بازی با اکبتان که واسه درگیری با یکی از اونا منو گرفتن.تو درگیری یکی از اونا یه چیز جالب بهم گفت /10/ گفت از بازی بعد تره ولانم بایی ورزشگاه /10/ /10/ بعد اون بازی حقیقتش می خواستم یه سری از رفیقام که اصلا تو فازه فوتبال نیستنو تو فازای دیگن و اصلا نمیان ورزشگاه رو بازی بعد با خودم بیارم تا حالی کنم که کی می خواد نزاره کی بیاد تو ورزشگاه ولی بخاطر اینکه اون بازی تعهد داده بودم و یه سری مسائل دیگه و اینکه یه سری بچها باهام صحبت کردن که کلکه کارو بکنم و تیم فقط به تشویق نیاز داره بیخیال اون بحث شدم.در کل ابره زیاد عباس رو جدی نگیر.تو اگه لیدر های تم های دیگه و دارو دستشون رو ببینی چی میگی؟؟؟!!!حتما میگی مافیان!!!!
ولی خدایی من بچهایی که اون وسط میشینن مشکلی ندارم.همونطوری که ما هواداریم اونها هم هوادارن با این تفاوت که ما یه سری حقایق رو میدونیم که اونا یا نمی دونن یا خودشون رو به ندونستن میزنن و مشکل من با عباسه که واقعا با کارهای پستش که بخاطر پول هرکاری میکنه و اصلا هم هیچ تعصبی نداره رو تیم به عنوان لیدر شخصیت هودارای مارو زیر سوال میبره
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان