[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - روز اول نقل و انتقالات.../سید مهدی رحمتی و محمد نصرتی رسما به استقلال پیوستند

روز اول نقل و انتقالات.../سید مهدی رحمتی و محمد نصرتی رسما به استقلال پیوستند

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

روز اول نقل و انتقالات.../سید مهدی رحمتی و محمد نصرتی رسما به استقلال پیوستند

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 10:51 am

[align=justify:e55b5b1b0d][color=black:e55b5b1b0d]دروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان و مدافع فصل گذشته تیم فوتبال تراکتورسازی به تیم استقلال تهران پیوستند.
سیدمهدی رحمتی که در سالهای اخیر به عنوان دروازه بان شماره یک تیم ملی فوتبال کشورمان از دروازه تیم سپاهان اصفهان محافظت می کرد، صبح امروز شنبه با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال استقلال پیوست. رحمتی پیش از این در نشست هایی با علی فتح الله زاده شرایط حضورش در استقلال را بررسی کرده بود. قرارداد رحمتی با استقلال دو ساله است.

از سوی دیگر محمد نصرتی مدافع ملی پوش تیم فوتبال تراکتورسازی نیز که هفته گذشته مذاکراتی را با مسئولان باشگاه استقلال انجام داده بود، امروز شنبه با عقد قراردادی یکساله به تیم آبی پوش تهرانی پیوست. قبل از این جاسم کرار از تیم تراکتورسازی به استقلال پیوسته بود.

تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز در نخستین روز نقل و انتقالات لیگ یازدهم سه بازیکن از تیم‌های استیل آذین، سایپا و آلومینیوم هرمزگان را به خدمت گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، هادی ایمانی از تیم فوتبال استیل آذین و سعید قزل از تیم سایپای البرز برای انجام سربازی به تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز پیوستند.

همچنین عباس کاظمیان مدافع راست تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان با عقد قراردادی یک ساله به جمع نفرات فصل آینده تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز اضافه شد.

احمد کلانتری سرمربی تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تایید اخبار فوق گفت: ما قصد داریم استخوانبندی تیم را برای فصل آینده حفظ کنیم و طی روزهای آینده قرارداد بازیکنان مدنظرمان را تمدید خواهیم کرد.

برترین گلزن مسابقات لیگ برتر امیدهای کشور که عضو تیم امید باشگاه فولا خوزستان است با تشخیص مجید جلالی به تیم بزرگسالان فولاد پیوست.
به گزارش خبرنگار مهر، ساسان انصاری آقای گل رقابت های لیگ برتر امیدهای کشور و عضو تیم امید فولاد، به تیم بزرگسالان این باشگاه ملحق شد.انصاری فصل گذشته 12 گل برای تیم امید فولاد خوزستان در مسابقات کشوری به ثمر رساند و در کسب عنوان سومی این رقابت ها نقش مهمی ایفا کرد.

این مهاجم 20ساله و آینده دار دو فصل پیش نیز در فهرست نفرات تیم بزرگسالان حضور داشت اما فصل قبل تنها در تیم امید فولاد خوزستان به میدان می رفت.

همچنین از فولاد خوزستان خبر می رسد که رضایتنامه سه بازیکن فولاد صادر شده و این بازیکنان می توانند به باشگاه های مورد نظر خود منتقل شوند. در این فهرست نام میثاق معمار زاده دروازه بان اصلی فولاد که نقش تاثیرگذاری در فصل قبل برای این تیم ایفا کرد به چشم می آید. قرارداد این دروازه بان که از پرسپولیس به فولاد پیوست یک ساله بود که در پایان مسابقات سال جاری پایان یافت.

همچنین سیامک سرلک کاپیتان دوم فولاد که در ابتدای فصل حضور موفقی در فولاد داشت نیز رضایتنامه خود را دریافت کرد. ضمن اینکه جابا مجیری مدافع دو فصل اخیر فولاد نیز از این تیم خداحافظی کرد.

**************************************[/color:e55b5b1b0d][/align:e55b5b1b0d]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه ژوئن 11, 2011 11:42 am

فعلا که استقلال ترکونده
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه ژوئن 11, 2011 11:57 am

بهترین یارگیری رو تا اینجا استقلال انجام داده. از داماش خبر تازه ای نیست؟
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه ژوئن 11, 2011 12:27 pm

داماش بازیکنای مد نظرت رو بگیر /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » شنبه ژوئن 11, 2011 1:48 pm

ابرا مهرداد امن چی بگویم بس خبری نبوست
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 3:32 pm

باور کن هیشکی خبر نداره ... فقط دو سه تا دسته اولی رو گرفتن و احتمالا یکی دو تا دیگه همین روزا ثبت میشه... بزار تمرینات شروع بشه!
البته قول یکی دو ستاره رو داده مدیریت حالا ببینیم چه میکنه
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژوئن 11, 2011 6:46 pm

مهرداد خبر اس اسو نزار !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 7:00 pm

[quote:51f96aa3e7="nima_beckham"]مهرداد خبر اس اسو نزار ![/quote:51f96aa3e7]

من که جای خود،امثال من هم رنگی نبودنشون کاملا برای همه محرزه ولی شمایی که با اون عکس امضای قدیمت که من معنیش رو نمیدونستم و خیلی چیزای دیگه رنگی بودنت رو مشخص کردی برادر. واسه همینه که بهت حساس اند. من خوب میدونم شاید بعضیا بعد از داماش یه تیمی رو دوست داشته باشند... حالا درست یا غلط ولی ندیدم تو سایت داماش ابراز کنند که باعث تمسخر و سو استفاده سایتهای همسایه بشه.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژوئن 11, 2011 7:27 pm

[quote:5cff29245d="MEHRDAD"][quote:5cff29245d="nima_beckham"]مهرداد خبر اس اسو نزار ![/quote:5cff29245d]

من که جای خود،امثال من هم رنگی نبودنشون کاملا برای همه محرزه ولی شمایی که با اون عکس امضای قدیمت که من معنیش رو نمیدونستم و خیلی چیزای دیگه رنگی بودنت رو مشخص کردی برادر. واسه همینه که بهت حساس اند. من خوب میدونم شاید بعضیا بعد از داماش یه تیمی رو دوست داشته باشند... حالا درست یا غلط ولی ندیدم تو سایت داماش ابراز کنند که باعث تمسخر و سو استفاده سایتهای همسایه بشه.[/quote:5cff29245d]

رنگ پیراهن داماش مگه آبی نیست .تو اون هم چند تانوشابه ابی زدن یکی رو خراب کردن . این یعنی رنگی بود!

من ابراز نکردم خودتون دوست دارید منو رنگی کنید .منم یه خبر گزاشتم مثل خودت
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 7:40 pm

صحبت از اون خبر نبود... صحبت از کامنت های زیادیه که بارها غیر مستقیم بهت گفتم اما یا متوجه نشدی که بعید میدونم یا اینکه به هر حال...... و وقتی خودت هم یه بار این قضیه آبی بودن رو جار زدی شده مزید بر علت!!
جالبه... بعد چرا اون نوشابه ها زدن یه قرمز رو مچاله کردند؟!؟!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 7:46 pm

نفت آبادان در آستانه عقد قرارداد با مدافع ملي‌‌پوش ارمنستان
مدافع تيم ملي ارمنستان دوشنبه براي مذاكره با مسئولان نفت آبادان وارد اين شهر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، با اعلام خليلي نيا، دبير هيات مديره باشگاه نفت آبادان قرار است دوشنبه يكي از مدافعان تيم ملي ارمنستان براي مذاكره با مسئولان اين تيم وارد آبادان شود. همچنين يكي از مدافعاني كه در بوندس‌ليگاي آلمان بازي كرده نيز به زودي براي مذاكره با مسئولان نفت به آبادان خواهد آمد.
تمرينات تيم نفت از دوشنبه هفته جاري در آبادان آغاز مي شود. اين تيم از دوم تير به مدت سه هفته و صورت مرحله اي در كردان كرج اردو برگزار مي كنند.
غلامحسين پيرواني سرمربي نفت آبادان نيز از فردا به اين شهر مي رود تا در جريان مذاكرات با بازيكنان باشد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژوئن 11, 2011 7:50 pm

[quote:c224744f52="MEHRDAD"]صحبت از اون خبر نبود... صحبت از کامنت های زیادیه که بارها غیر مستقیم بهت گفتم اما یا متوجه نشدی که بعید میدونم یا اینکه به هر حال...... و وقتی خودت هم یه بار این قضیه آبی بودن رو جار زدی شده مزید بر علت!!
جالبه... بعد چرا اون نوشابه ها زدن یه قرمز رو مچاله کردند؟!؟![/quote:c224744f52]

منظور از قرمز تیم حریف بود (حالا هرتیمی)من که نوشابه نیستم شاید باهاش دعوا داشتن.
من جار استقلالی ام نزدم .من گفتم به این تیم هم علاقه دارم ولی ... نیستم که بازی استقلال داماش برم طرف آبی ها.بازی اس اس و داماش میام ورزشگاه پیش خودت!خوبه؟ :lol:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه ژوئن 12, 2011 7:37 am

ابرا قزمر آبی ناره سگ سگه سگو زاکم سگه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » يکشنبه ژوئن 12, 2011 10:32 am

وا واقعا ما اينجام طرفداراي تيماي پايتخت و داريم ژس چرا ميان عضو اين سايت ميشن كه چي ميخوان بگن رشتي هستن يا چي كه تو رشت زندگي ميكنن يا ... نميفهمم مگه ميشه باور كردني نيست خوب ما ميدونيم تو رشت مخ تعطيل زياد هست كه طرفدار تيماي تهراني هستن كه خودشونم نميدونن چرا من كه فكر ميكنم چون ميرن تهران كم مسخرشون ميكنن يا شايد فكر ميكنن طرفدار اين 2 تيم باشن كلاس داره ولي در نهايت مگه ميشه كسي كه عضو اين سايت ديگه ما اينجا فقط ادعاي تعصب داريم باز حرفاي رنگي بزنيم كه مال ما نيست من حتي از اسم اين 2 تيم بدم مياد با تمام وجود فرياد ميزنم كسايي كه تو اين سايتن و قلبشون با ما نيست رشتي نيستن و خواهشن ديگه نيان تو اين سايت
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژوئن 13, 2011 7:15 am

[quote:f042596d5c="milad1987"]وا واقعا ما اينجام طرفداراي تيماي پايتخت و داريم ژس چرا ميان عضو اين سايت ميشن كه چي ميخوان بگن رشتي هستن يا چي كه تو رشت زندگي ميكنن يا ... نميفهمم مگه ميشه باور كردني نيست خوب ما ميدونيم تو رشت مخ تعطيل زياد هست كه طرفدار تيماي تهراني هستن كه خودشونم نميدونن چرا من كه فكر ميكنم چون ميرن تهران كم مسخرشون ميكنن يا شايد فكر ميكنن طرفدار اين 2 تيم باشن كلاس داره ولي در نهايت مگه ميشه كسي كه عضو اين سايت ديگه ما اينجا فقط ادعاي تعصب داريم باز حرفاي رنگي بزنيم كه مال ما نيست من حتي از اسم اين 2 تيم بدم مياد با تمام وجود فرياد ميزنم كسايي كه تو اين سايتن و قلبشون با ما نيست رشتي نيستن و خواهشن ديگه نيان تو اين سايت[/quote:f042596d5c]

از کجا معلوم خودت راست میگی! من که به خودم اعتماد دارم .رنگی هم نیستم .منم فریاد میزنم فریاد بیخودی نزن :D
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان