به نقل از سايت باشگاه استيل آذين، مربي استيل آذين معتقد است كه پيروزي برابر ملوان روحيه و انگيزه بازيكنان را بالا برده و آنها را به بقا در ليگ برتر اميدوار كرده است.
اميد نمازي در اين باره گفت: قبول دارم كه كار استيل آذين براي ماندن در ليگ بسيار سخت و دشوار است اما هيچ چيز غيرممكن نيست و طي دو بازي باقي مانده تا پايان ليگ برتر هر اتفاقي ممكن است بيفتد.
دستيار كارلوس كيروش در تيم ملي ادامه داد: بعد از شكست دادن ملوان بچهها بسيار روحيه گرفتهاند و اين برد را نشانهاي براي بقا در ليگ برتر ميدانند. خوشبختانه ساير تيمهاي انتهاي جدول هم نتايج خوبي نگرفتند و اين امر باعث شده كه ما تا روز آخر اميدوار باشيم و تا دقيقه 90 براي بقا بجنگيم.
نمازي دليل اصلي ناكامي استيل آذين را اشكال اساسي در ساختار دفاعي اين تيم ميداند و ميگويد: از روز اولي كه به همراه خاكپور به اين تيم آمدم متوجه شدم كه همه بازيكنان در كارهاي دفاعي شركت نميكنند و تيم ساختار دفاعي خوبي ندارد. امروز در فوتبال دنيا شاهديم كه برنامههاي دفاعي از مهاجم نوك تيم شروع ميشود و همه به نوبه خود به انسجام دفاعي تيم كمك ميكنند. اين ايراد اساسي تيم استيل آذين بوده و هست و هرچند كه آقاي ياوري تلاش زيادي كردند كه اين مشكل را برطرف كنند اما باز هم در بعضي بازيها ما از اين طريق ضربه خورديم.
وي در خصوص شرايط خود و نحوه ادامه همكارياش با تيم ملي در پايان ليگ برتر هم گفت: در صحبتي كه با كيروش داشتم به او قول دادم كه به صورت تمام وقت در خدمت تيم ملي باشم و همه تمركزم را روي اين موضوع بگذارم. قصد ندارم در تيمهاي باشگاهي كار كنم و ميخواهم همه توان و تمركزم را معطوف به موفقيت تيم ملي كنم.
نمازي با اشاره به اينكه كارلوس كيروش همه تيمهاي حاضر در ليگ برتر را زير نظر گرفته و از من و ساير دستيارانش هم در خصوص شناخت بهترينهاي ليگ مشاوره ميگيرد، افزود: با وجود اينكه برخي احساس ميكنند مربيان بزرگ بايد خود راي باشند و نظر دستيارانش را جويا نشوند اما كيروش اينطور نيست و در تمام موارد با ما مشورت ميكند و معتقداست كه شايد به دليل فشردگي بازيها و پراكندگي شهرهاي كشور، بازيكني از چشم او دور مانده باشد. او هميشه از ما نظرخواهي ميكند تا آمادهترين بازيكنان را به اردوي تيم ملي دعوت كند. اين مربي بزرگ پرتغالي قصد دارد از همه ظرفيتها و پتانسيل ليگ براي ساختن يك تيم ملي قوي استفاده كند و بهترين بازيكنان را در اختيار بگيرد. كيروش چند بار به من و ساير دستيارانش گفته كه شايد بازيكن شايستهاي باشد كه از چشم من دور بماند، اين وظيفه شماست كه به من كمك كنيد تا بهترين تيم ملي را تشكيل دهيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه كيروش كار كدام تيمهاي حاضر در ليگ برتر را بيشتر پسنديده است، گفت: كارلوس كار تيمي ذوب آهن را بيشتر از بقيه ميپسندد و معتقد است كه آنها به مفهوم واقعي كلمه، يك تيم هستند. كيروش ذوب آهن را يك تيم يكدست و هماهنگ ميداند كه فوتبال را بسيار اصولي بازي ميكنند. در خصوص تيم ذوب آهن به من گفت كه هرچند ستارههاي بسيار بزرگي ندارند اما در كنار هم بسيار خوب و هماهنگ هستند و كار تيميشان از تيم ذوب آهن يك ستاره ساخته است.
نمازي ادامه داد: كيروش روي تيم سپاهان هم نظر مثبتي دارد و ساختار دفاعي اين تيم را ميپسندد. با توجه به اينكه خط دفاع اين تيم همان خط دفاعي تيم ملي است، كيروش از نمايش و هماهنگي آنها رضايت دارد و اين امر را يكي از نقاط برجسته و عامل موفقيت سپاهان ميداند.
وي در خصوص احتمال دعوت از بازيكنان استيل آذين با توجه به شرايطي كه اين تيم در انتهاي جدول دارد به تيم ملي هم گفت: نميتوانم از بازيكني نام ببرم اما يكي، دو بازيكن كه قبلا سابقه حضور در تيم ملي را داشتهاند، به اردوي تيم ملي دعوت خواهند شد.