مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:23 am
[color=blue:919eeec164] بوآس: ميخواهيم در همه جام ها قهرمان شويم
سرمربي جوان چلسي از اشتياق خود و شاگردانش براي فتح تمامي جام هايي که در آن حضور دارند خبر داد.
آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، پس از پیروزی تیمش مقابل اورتون در جام اتحادیه، بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد.
در این دیدار با اخراج راس ترنبال، آبی ها در اکثر دقایق دیدار 10 نفره بازی کردند اما موفق شدند با گل دنیل استوریج در وقت های اضافی بازی، اورتون را شکست دهند.
سرمربی پرتغالی به ویژه از شخصیتی که تیمش در این دیدار به نمایش گذاشت، ابراز خوشحالی کرد و گفت:" ما در این دیدار بار دیگر شخصیت، تعهد و قابلیت انعطاف مان را به نمایش گذاشتیم. متاسفانه بار دیگر 10 نفره شدیم و شرایط را برای خودمان دشوار کردیم اما باز هم توانستیم بر این مشکل غلبه کنیم و این یک نشانه خوب برای ماست.
این نشان می دهد که تیم آماده قهرمانی در جام های مختلف است. . این یکی از سخت ترین قرعه هایی بود که می توانست برای ما اتفاق بیفتد.
اروتون بسیار قدرتمند نشان داد. آنها می خواستند هر طور شده به مرحله بعدی جام اتحادیه برسند.
ما علاوه بر بازی خوبی که به نمایش گذاشتیم، نشان دادیم که از نظر بدنی نیز در شرایط بسیار خوبی به سرمی بریم زیرا 120 بازی با یک بازیکن کمتر اصلا آسان نیست." [/color:919eeec164]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:24 am
[color=darkred:448ed54eb4]
بنزما: رئال بهترين است
مهاجم فرانس.ي رئال مادريد به قدري از برتري ديشب تيمش ذوق زده است که رئال را بهترين تيم حال حاضر لاليگا ميداند.
کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، از پیروزی 3-0 شب گذشته تیمش مقابل ویارئال ابراز خوشحالی کرد و تیمش را بهترین تیم حال حاضر لالیگا دانست.
در این دیدار بنزما در دقیقه 6 گل اول تیمش را به ثمر رساند و کاکا و آنخل دی ماریا در همان 30 دقیقه ابتدایی بازی، کار حریف را یکسره کردند.
برای بنزما پیروزی تیمش از گلزنی خودش بسیار مهمتر بود. او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" دوست دارم رئال یک بازی تک ضرب انجام دهد و همچنین روی ضد حملات کار کنیم. ما نمایش بسیار خوبی داشتیم، به ویژه در نیمه اول. به نظر من رئال قوی ترین تیم لالیگاست.
این پیروزی برای ما بسیار مه بود. فرقی ندارد من یا ایگواین گلزنی کنیم. ماموریت ما گلزنی و کمک به تیم است. مهمترین مسئله در فوتبال پیروزی است."
با این پیروزی رئال 22 امتیازی شد و در رده دوم جدول باقی ماند. [/color:448ed54eb4]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:25 am
[color=darkred:7c5eeff2aa] آلگري: هنوز براي پيشرفت کار داريم
سرمربي ميلان از پيروزي پرگل تيمش مقابل پارما راضي است اما معتقد است هنوز بايد بهتر شوند.
ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، پس از پیروزی 4-1 تیمش مقابل پارما اعلام کرد تیمش هنوز باید پیشرفت زیادی بکند.
در این دیدار آنتونیو نوچرینو هت تریک کرد و زلاتان هم یک گل به ثمر رساند تا قهرمان فصل گذشته سری آ در ورزشگاه انیو تاردینی به یک پیروزی ساده دست پیدا کند. تنها گل میزبان را سباستین جووینکو به ثمر رساند.
آلگری از این نتیجه کاملا راضی بود اما معتقد است تیمش هنوز با روزهای اوج فاصله دارد.
او در گفتگو با مدیاست گفت:" ما خوب بازی کردیم. اما در بعضی از لحظات می توانستیم نمایش بهتری داشته باشیم. در دقایق ابتدایی بازی اندکی تحت تاثیر بازی حریف قرار گرفتیم اما بعد از آن، بازی خودمان را انجام دادیم و توانستیم به گل برسیم.
برای رسیدن به صدر پیروزی در این دیدار مهم بود. باید روی بعضی از اشتباهات مان کار کنیم مثلا در این دیدار فرصت شوتزنی زیادی به حریف دادیم. هنوز به توازن نرسیدیم."
سرمربی انزلیچی همچنین در مورد تمدید قراردادش با این باشگاه گفت:" مشکلی بابت تمدید قرارداد وجود ندارد. ترجیح می دهم تا ژوئن صبر کنم و ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. من با گالیانی صحبت کردم و تصمیم گرفتم تا ژوئن درباره تمدید قرارداد صحبت نکنم." [/color:7c5eeff2aa]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:28 am
[color=olive:a106db02f8] نتايج جام حذفي آلمان
دور دوم رقابتهاي جام حذفي فوتبال آلمان با پيروزي پرگل بايرن مونيخ، شالکه و اشتوتگارت پيگيري شد.
در ادامه دیدارهای جام حذفی فوتبال آلمان بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرهنا میزبان تیم دسته دومی اینگولشتات بود که با نتیجه 6 بر صفر موفق شد این حریف را درهم شکند.
گلهای شاگردان هاینکس را در این دیدار مولر در دقیقه 33، آلابا 49، پترسن 53 و 71، ماتیپ گل به خودی 82 و اوسامی بازیکن جوان و ژاپنی بایرن در دقیقه 90 به ثمر رساندند.
در دیگر دیدارهای مهم برگزار شده، اشتوتگارت با 3 گل فرانکفورت را مغلوب کرد و شالکه با نتیجه 2 بر صفر از کارلسروهه گذشت.
*نتایج سایر دیدارها:
هولستن کیل 2 - دویسبورگ صفر
ویساسن صفر - هرتابرلین 3
هانوفر صفر - ماینس یک
ارزگبریگ یک - نورنبرگ 2
اینتراخت فرانکفورت صفر - کایزرسلاترن یک[/color:a106db02f8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:29 am
[color=black:a3436c18e8] دي ماريا: باز هم گلزني مي کنم
مهاجم آرژانتيني رئال مادريد از اينکه موفق شد در پيروزي 3-0 شب گذشته تيمش مقابل ويارئال گلزني کند، بسيار خوشحال است.
آنخل دی ماریا، مهاجم رئال مادرید، از اینکه موفق شد در پیروزی 3-0 شب گذشته تیمش مقابل ویارئال گلزنی کند، بسیار خوشحال است و اظهار امیدواری کرد که بتواند در دیدار بعدی تیمش نیز نمایشی در این سطح داشته باشد.
این اولین گل این ستاره آرژانتینی در این فصل بود و البته دو گل دیگر تیمش را نیز پایه گذاری کرد.
دی ماریا تاکید کرد که با نمایش هایی که در چند بازی اخیر ارائه داده، سرشار از اعتماد به نفس است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" من از این پیروزی بسیار خوشحالم و همچنین از گلی که به ثمر رساندم زیرا مدت طولانی ای بود که گلزنی نکرده بودم. این فرصت برایم فراهم شد تا در این دیدار گلزنی کنم و این برای بسیار ارزشمند است.
بسیار خوشحالم از اینکه اوضاع خوب پیش می رود. بار دیگر اعتماد به نفسم را به دست آوردم که برای من بسیار مهم است. امیدوارم شرایط برای من به همین اندازه خوب پیش برود."
دی ماریا علی رغم اینکه در این فصل تنها یک بار گلزنی کرده، اما در جدول پاس گل ها با 7 پاس گل در 9بازی در صدر قرار دارد. [/color:a3436c18e8][b:a3436c18e8][/b:a3436c18e8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:30 am
لس فرديناند:تري بايد محروم شود
ويدئوها و عکس هايي که در اينترنت منتشر شده نشان مي دهد تري در هنگام بازي به حريف توهين کرده است.
لس فردیناند، مهاجم سابق تیم ملی انگلیس، اعلام کرد اگر ثابت شود جان تری به آنتون فردیناند توهین نژادپرستانه کرده، باید با محرومیت مواجه شود.
آنتون فردیناند، مدافع کوئینزپارک که پسرعموی لس فردیناند است، بعد از دیدار این هفته تیمش مقابل چلسی اعلام کرد کاپیتان آبی ها به او توهین نژادپرستانه کرده و باشگاه کوئینزپارک رنجرز نیز تصمیم گرفت این مسئله را پیگیری کند.
ویدئوها و عکس هایی که در اینترنت منتشر شده نشان می دهد تری در هنگام بازی به حریف توهین کرده است.
مهاجم سابق نیوکاسل و تاتنهام در گفتگو با نشریه سان گفت:" اگر جان تری واقعا چیزی گفت، باید اعلام کند. اگر چیزی نگفت، همه چیز حل خواهد شد.
به عکس ها و فیلم هایی که در اینترنت منتشر شده نگاه کنید. من دیدم که او چه گفت. متاسفانه نمی توان همه الفاظی که او به کار برد را تکرار کرد.
اتحادیه فوتبال انگلیس، فیفا و یوفا باید با این مشکل برخورد کنند و اجازه ندهند این اتفاقات تکرار شود.
آنها باید به جای جریمه نقدی، بازیکنانی که چنین کارهایی انجام می دهند را محروم کنند."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:31 am
[color=red:443dfb6985] گاگو: روزهاي اوج رم نزديک است
فرناندو گاگو معتقد است رم به زودي به روزهاي اوج خود باز مي گردد
بعد از یک شروع ناامید کننده در رقابتهای سری آ رم موفق شد در چند بازی خود نتایج قابل قبولی کسب کند و خود را تا رده هشتم سری آ بالا بکشد.
اما با وجود شکست دو بر یک چهارشنبه شب مقابل جنوا فرناندو گاگو هافبک آرژانتینی انزلیچی معتقد است این تیم به زودی به روزهای خوب خود باز خواهد گشت.
گاگو در گفتگو با شبکه اسکای اسپورتس ایتالیا می گوید:" در چند هفته اخیر رم پیشرفت قابل توجهی داشته است. برای رسیدن به اوج باید کمی صبور بود. من مطمئنم به زودی رم همان تیم قدرتمند سال های نه چندان دور خواهد شد."
"سرمربی جدید و بازیکنان جدید برای رسیدن به هماهنگی لازم به زمان احتیاج دارند."
گاگو در این فصل تا به حال 5 بازی برای رم انجام داده است. آنها شنبه در ادامه رقابتهای سری آ در ورزشگاه المپیکو میزبان میلان خواهند بود. [/color:443dfb6985]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 11:32 am
[color=darkblue:be6e174ce8] کاستلاتزي: بازي خوب ديشبم را تکرار مي کنم
دروازه بان ذخيره اينتر پس از حضورش در ديدار ديشب، اميدوار است باز هم در ترکيب قرار بگيرد.
لوکا کاستلاتزی دروازه بان اینتر از اینکه در دیدار شب گذشته تیمش مقابل آتالانتا موفق شد ضربه پنالتی حریف را مهار کند بسیار خوشحال است.
کاستلاتزی که بازی را از روی نیمکت آغاز کرد به جای ژولیو سسار که مصدوم شده بود وارد زمین شد و علاوه بر چند واکنش بسیار خوب ضربه پنالتی ژرمن دنیس مهاجم آتالانتا را نیز مهار کرد.
اینتر در این بازی ابتدا با گل وسلی اشنایدر از حریف خود پیش افتاد اما ژرمن دنیس بازی را به تساوی کشاند.
کاستلاتزی در گفتگو با اسکای اسپورتس می گوید:"بازی بسیار خوبی بود و از عملکردم کاملا راضی ام اما تساوی برای ما نتیجه خوبی نیست."
از اینکه توانستم نمایش خوبی از خود به نمایش بگذارم کاملا راضی ام. امیدوارم بتوانم در بازی های بعدی این درخشش را تکرار کنم. از اینکه پنالتی دنیس را مهار کردم خوشحالم. این اولین پنالتی بود که بعد از دیدار مقابل سمپدوریا مهار کردم." [/color:be6e174ce8]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:02 pm
نوچرينو: درخشش ديشبم را باور نميکنم
اين هافبک 26 ساله که در همين تابستان از پالرمو به ميلان پيوست، خيلي زود به يکي از بازيکنان ثابت انزلیچی تبديل شده است.
آنتونیو نوچرینو، هافبک میلان، که در دیدار شب گذشته تیمش مقابل پارما هت تریک کرد اعلام کرد هنوز این اتفاق را باور ندارد.
این هافبک 26 ساله که در همین تابستان از پالرمو به میلان پیوست، خیلی زود به یکی از بازیکنان ثابت انزلیچی تبدیل شده است.
او در گفتگو با نشریه گاتزتا دلو اسپورت گفت:" چه احساسی دارم؟ صادقانه بگویم هنوز باورم نمی شود هت تریک کرده ام. من قبلا در کل فصل تنها سه گل می زدم.
بهترین گلزن میلان در این فصل؟ نه، این اتفاق نمی افتد چون مهاجمان ما گل های زیادی می زنند و با گل های آنها می توانیم قهرمان سری آ شویم. "
میلان با پیروزی شب گذشته مقابل پارما به رده پنجم جدول سری آ صعود کرد. آنها باید روز شنبه با رم روبرو شوند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:03 pm
[color=blue:276e242aeb] داوران به راحتي عليه اينتر سوت مي زنند
پنالتي دقيقه 90 شب گذشته در ديدار مقابل آتالانتا، پنجمين پنالتي اي بود که اين فصل داوران براي رقباي اينتر در اين فصل اعلام کردند.
ارنستو پائولیلو، نایب رئیس باشگاه اینتر، از عملکرد داوران در دیدارهای تیمش در رقابت های این فصل انتقاد کرد و از تعداد پنالتی هایی که داوران علیه این تیم اعلام می کنند، ابراز تعجب کرد.
پنالتی دقیقه 90 شب گذشته در دیدار مقابل آتالانتا، پنجمین پنالتی ای بود که این فصل داوران برای رقبای اینتر در این فصل اعلام کردند.
البته این پنالتی را لو کاستلاتزی، دروازه بان ذخیره اینتر، دفع کرد اما این اتفاق هم موجب نشد تا پائولیلو از تصمیم داور ناراضی نباشد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" اعلام 5 پنالتی علیه ما در 8 بازی بسیار تعجب برانگیز است. تعجب می کنم که آنها چقدر راحت علیه اینتر قضاوت می کنند. در حالی که تا به حال اینقدر راحت برای ما سوت نزده اند.
پنالتی مقابل اتالانتا هم بسیار مشکوک بود. باشگاه اینتر برای داوران احترام زیادی قائل است و نمی خواهیم در مورد نحوه چینش آنها اعتراض کنیم اما رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا باید به عملکرد داوران و کمک های شان نظارت کافی داشته باشد." [/color:276e242aeb]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:04 pm
يوفا توضيح محروميت روني را به تعويق انداخت
اتحاديه فوتبال اروپا (يوفا) توضيح کتبي خود در مورد محروميت سه جلسه اي 'وين روني' را براي يک هفته ديگر به تعويق انداخت.
روني که پس از تساوي 2 بر 2 انگليس مقابل مونته نگرو به دليل دريافت کارت قرمز، سه جلسه محروم شده، ممکن است شانس حضور در مسابقات يورو 2012 را از دست بدهد.
يوفا قرار بود امروز (پنجشنبه) توضيحات خود را به اتحاديه فوتبال انگليس در مورد اين محروميت ارايه بدهد.
رؤساي اتحاديه انگليس در صورتي که احساس کنند يوفا دلايل کافي براي محروميت روني ندارد، براي کاهش اين مجازات درخواست تجديد نظر خواهد کرد.
اما در صورتي که محروميت روني به قوت خودش باقي بماند، اين مهاجم منچستريونايتد سه بازي انگليس در مرحله گروهي يورو 2012 را از دست خواهد داد و اگر شاگردان ''فابيو کاپلو'' نتوانند به مرحله حذفي راه پيدا کنند، کل مسابقات را از دست مي دهد.
با وجود اين کاپلو هفته گذشته اعلام کرد روني را بدون توجه به اتفاقات اخير به همراه تيم به مسابقات لهستان و اوکراين خواهد برد چون مطمئن است انگليس مي تواند از مرحله گروهي صعود کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:06 pm
[color=indigo:a17721ba36]غيبت ژوليو سزار در دربي ايتاليا
اين دروازه بان 32 ساله در ديدار شب گذشته تيمش مقابل آتالانتا از ناحيه ران دچار آسيب ديدگي شد و در بين دو نيمه جاي خود را به لوکا کاستلاتزي داد.
به گزارش نشریه گاتزتا دلو اسپورت، ژولیو سزار، دروازه برزیلی اینتر، نمی تواند تیمش را در دیدار شنبه شب مقابل یوونتوس همراهی کند.
این دروازه بان 32 ساله در دیدار شب گذشته تیمش مقابل آتالانتا از ناحیه ران دچار آسیب دیدگی شد و در بین دو نیمه جای خود را به لوکا کاستلاتزی داد.
علی رغم اینکه به نظر نمی رسید مصدومیت او چندان جدی باشد، امروز نشریه گاتزتا دلواسپورت اعلام کرد که این بازیکن تا روز شنبه آماده نخواهد شد ونمی تواند در این دیدار حساس برای تیمش به میدان برود.
البته هنوز مشخص نیست که غیبت او چقدر طول می کشد و جزئیات بیشتر به زودی توسط باشگاه اینتر اعلام خواهد شد.
اینتر در حال حاضر با 8 امتیاز از 8 دیدار، در مکان شانزدهم جدول رده بندی سری آ قرار دارد.[/color:a17721ba36]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:07 pm
هاينکس: ذخيره هاي ما فوق العاده بودند
در ديدار شب گذشته، هاينکس از بازيکناني مانند مانوئل نوير، فيليپ لام، فرانک ريبري و ماريو گومز استفاده نکرد اما بازيکنان جانشين آنها نمايش بسيار خوبي ارائه دادند.
یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، پس از پیروزی 6-0 تیمش مقابل اینگلستات در جام حذفی، اعلام کرد اینکه به بعضی از ستاره های تیمش استراحت داده، ناراحت نیست.
در دیدار شب گذشته، هاینکس از بازیکنانی مانند مانوئل نویر، فیلیپ لام، فرانک ریبری و ماریو گومز استفاده نکرد اما بازیکنان جانشین آنها نمایش بسیار خوبی ارائه دادند.
سرمربی باواریایی ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من از بازیکنانی استفاده کردم که در بازی های اخیر فرصت چندانی برای بازی پیدا نکردند. در پایان بازی دیدیم که این تغییرات ارزشش را داشت.
نیمه اول کمی سردرگم بودیم. بازی مان چندان سرعت نداشت و به حریف اجازه داده بودیم که با همه نفراتش دفاع کند. بعد از اینکه در آغاز نیمه دوم دو گل زدیم و 3-0 پیش افتادیم، کار حریف یکسره شد. بعد از آن بازی شناوری ارائه کردیم و بازیکنان با اطمینان خاطر بیشتری پاسکاری می کردند.
از نمایش بازیکنانم بسیار لذت بردم اما باید از هواداران هم تشکر کرد آنها واقعا خوب از ما حمایت کردند."
بایرنی ها شنبه شب در بوندس لیگا باید مقابل نورنبرگ قرار بگیرند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 1:09 pm
[color=brown:8abb2edaa3] اوليچ:اگر در ترکيب بايرن نباشم، مي روم
مهاجم باتجربه کروات از اينکه در اين فصل چندان فرصت بازي پيدا نکرده، ناراحت است
ایویکا اولیچ، مهاجم کروات بایرن مونیخ، از شرایط فعلی اش در این باشگاه ابراز نارضایتی کرد و گفت اگر این شرایط اامه پیدا کند، به باشگاه دیگری خواهد رفت.
این مهاجم 32 ساله که در یک سال گذشته با مصدومیت های متعددی روبرو بوده، در دیدار شب گذشته تیمش برابر اینگلستات در جام حذفی به میدان رفت اما از اینکه به عنوان بازیکن تعویضی در دقیقه 62 به میدان فرستاده شد، بسیار ناراحت است.
او در گفتگو با سایت گل گفت:" بعد از هر تمرین احساس می کنم بهتر وبهتر می شوم. از اینکه از ابتدا در بازی نبئدم، ناراحتم. البته خوشحالم که حداقل در 30 دقیقه پایانی بازی حضور داشتم.
من همیشه دوست دارم بازی کنم. البته برای مدتی طولانی مصدوم بودم و شاید نیاز باشد کمی صبورتر باشم. هرچند شرایط خوبی دارم و همیشه گفته ام که اگر بازی نکنم، ناراحت خواهم بود. دو باره این را تکرار می کنم.
اگر برای مدتی طولانی بازی به من نرسد، به جدایی فکر خواهم کرد. نشستن روی نیمکت را دوست ندارم. اگر اینجا نتوانم بازی کنم، به باشگه دیگری می روم." [/color:8abb2edaa3]
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط amir131 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 5:31 pm
ترزگل قسمتی از تاریخ باشگاه یووه ! من ترزگه جدید نیستم
الساندرو متری مهاجم ایتالیایی بانوی پیر بعد از دیدار مقابل فیورنتینا اعلام کرد از اینکه وی را با مهاجم بزرگ و گلزنی چون ترزگه قیاس می کنند بسیار خوشحال است اما به نظر من کمی زود است.
درحال حاضر آمار گل زنی متری 13 گل در 23 بازی برای یووه است که می شود میانگین 0.57 گل در هر بازی که آمار خیره کننده ای است و بر همین اساس وی را با بهترین گلزن خارجی تاریخ باشگاه مقایسه می کنند.
وی در این باره گفت: "مقایسه ی من با ترزگه زیاده روی است. ترزگه قسمتی از تاریخ باشگاه را نوشته ولی من هنوز مداد هم برنداشته ام که چیزی در تاریخ باشگاه بنویسم."
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان