[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 11:54 am

آلگری: در صورتی که باشگاه تصمیمی بگیرد به من می گوید
-
بدترین لحظات من در میلان / در صورتی که باشگاه تصمیمی بگیرد به من می گوید / بازی برابر کیه وو مهمتر از دیدارمان با بارسلوناست آلگری: در صورتی که باشگاه تصمیمی بگیرد به من می گوید

میلانی ها تحت هدایت ماکس آلگری شنبه شب با باخت 2-0 برابر فیورنتینا در خانه،پنجمین شکست فصل شان در سری آ را تجربه کردند

شرایط در میلان بسیار وحشتناک به نظر می رسد جایی که آنها در حال حاضر پس از انجام 11 بازی با متحمل شدن پنجمین شکست فصل فاصله شان با رده ی سوم جدول به عدد 16 رسید و چهارشنبه شب در نوکمپ از هفته ی چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان به جدال بارسلونا خواهند رفت

باربارا برلوسکونی عضو هیئت مدیره باشگاه میلان پس از شکست 2-0 برابر فیورنتینا راهی رختکن تیم شد و با تیم ملاقاتی انجام داد در حالی که گالیانی پس از دریافت گل دوم در دقیقه 75 ورزشگاه را به دلیل عصبانیت ترک کرد و تیم از روز یکشنبه در کمپ میلانلو حاضر می شود.

آلگری در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت:"این تصمیم توسط باشگاه در کنار مربی و بازیکنان گرفته شد.در طول سه سالی و نیمی که در میلان بودم این بدترین لحظاتم است"

"باید برای خروج از این وضعیت یک راه حل پیدا کنیم.با یکدیگر بمانیم و خود را آماده دو دیدار آینده برابر بارسلونا و کیه وو کنیم تا کمک کند از لحاظ روانی پیشرفت کنیم"

"نیم ساعت پایانی دیدار برابر فیورنتینا بسیار وحشتناک بود.باید سریعا به خودمان بیاییم و ببینیم که کجای کارمان اشتباه بوده.فعلا بازی پیش رو برابر کیه وو حتی برای ما مهتر از بارسلونا می باشد"

" زمانی که چیزهایی بد پیش می روند عواقبی دارند.تیم نمی تواند این چنین بد بازی کند.ما حملات بسیار کمی داشتیم"

هواداران حاضر در ورزشگاه با خود بنرهایی داشتند که بر روی آنها نوشته شده بود این تیم در تابستان نیاز به مدافع و هافبک داشت تا مهاجمان بیشتر

آلگری در این رابطه گفت:"این مشکل به عملکرد ما در نقل و انتقالات مربوط نمی شود چرا که با بحران مصدومتی روبرو شدیم.فکر می کردم که پس از بازی برابر اودینزه و بارسلونا راه حل را پیدا کرده ایم اما پس از بازی برابر پارما،لاتزیو و مهمتر از همه فیورنتینا دوباره همه چیز را از دست دادیم"

"در فوتبال تنها چیزی که حساب می شود نتایج است و در حال حاضر دیگران هم فراموش کردند ما چطور نتیجه می گرفتیم."

"در حال حاضر همه چیز بد پیش می رود و تنها 12 امتیاز داریم.من یک سرمربی هستم و باشگاه در صورتی که تصمیمی بگیرد به من خواهد گفت.تا جایی که من می دانم فعلا درخواست ملاقاتی از سوی باشگاه نبوده.باید هر چه زودتر برای این مشکل راه حلی پیدا کنم"

".ما الشعراوی را به دلیل مصدومیت از دست داده ایم،بازیکنی که در سیستم 3-3-4 یا 1-3-2-4 بسیار مهم بوده بنابراین فعلا ما گزینه های دیگری نداریم.می دانم که کاکا به عنوان یک حامی در پشت یک مهاجم بازی می کند اما من باید شرایط را در نظر بگیرم.چیزی که نیاز داریم کمی سرعت در حرکت ها است همانطور که نتوانستیم به درستی پاس کاری کنیم و برای نزدیک شدن به دروازه زمان زیادی صرف می کنیم و روی ضربات کاشته تا به حال چندین بار گل خوردیم و جریمه شدیم.این طبیعی است که ما باید چیزهایی را تغییر دهیم بنابراین یک این هفته فرصت داریم تا برای روی آن کار کنیم"

"آیا بازیکنان هنوز هم از من حمایت می کنند؟ بازیکنان نباید از من حمایت کنند بلکه آنها باید از یکدیگر در زمین مسابقه حمایت کنند و به عنوان یک تیم تلاش کنند.این کار من است که تیم را در مسیر درست هدایت کنم"

میلان چهارشنبه شب در نوکمپ از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان به مصاف بارسلونا می رود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 12:37 pm

بگوويچ دروازه بان ! استوک سیتی 4بازی =====> 1 گل

مسی مهاجم : ۴بازی ( لا لیگا ) =====> 0 گل

ولی خب مسی موهاشو ساده درست میکنه

پس حقشه توپ طلا رو ببره !!!

اگه شما هم قبول دارید زیبایی تو سادگیه لایک کنید !

[img:48ba9ed357]http://8pic.ir/images/45825131465484658515.jpg[/img:48ba9ed357]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » يکشنبه نوامبر 03, 2013 12:40 pm

[quote:d80f0a3771="The_King_of_rasht"]بگوويچ دروازه بان ! استوک سیتی 4بازی =====> 1 گل

مسی مهاجم : ۴بازی ( لا لیگا ) =====> 0 گل

ولی خب مسی موهاشو ساده درست میکنه

پس حقشه توپ طلا رو ببره !!!

اگه شما هم قبول دارید زیبایی تو سادگیه لایک کنید !

[img:d80f0a3771]http://8pic.ir/images/45825131465484658515.jpg[/img:d80f0a3771][/quote:d80f0a3771]

/10//10//10/

انشالله گل میزنه حالا یه فصل آماده نیستا هی بگین
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 1:39 pm

امروز تولد یکی از دوست داشتنی ترین مهاجم های تاریخ منچستر یونایتد هستش که همه زوج اون و اندی کول رو خوبی به یاد دارن.
امروز تولد دوایت یورگ هستش...
دوایت اورلسلی یورگ اهل کشور ترینیداد توباگو است او از سال 1998 از استون ویلا به جمع شیاطین سرخ پیوست و تا سال 2002 برای یونایتد بازی میکرد و پس از ان به تیم بلکبرن پیوست.
او در 152 بازی که برای منچستر انجام داده است 66 گل برای یونایتد به ثمر رسانده است و او 3 بار موفق به هتریک کردن شده است که مهمترین هتریک او در سال 2001 برابر ارسنال بوده است.
دوایت یورگ فقط یک کارت قرمز گرفته است ان هم در مقابل تیم ساندرلند در سال 2000 بوده است.
او سابقه گلزنی به بارسلونا و اینتر میلان و یوونتوس و چلسی و لیورپول و منچستر سیتی و ارسنال هم در کارنامه فوتبالی خود دارد.
مهم ترین جام هایی که با یونایتد موفق به کسب ان شده است سه گانه معروف 1999 است.

[img:7813e383e1]http://8pic.ir/images/53295045716586919694.jpg[/img:7813e383e1]

[img:7813e383e1]http://8pic.ir/images/65527832446876674540.jpg[/img:7813e383e1]

[img:7813e383e1]http://8pic.ir/images/70508235602412167751.jpg[/img:7813e383e1]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 3:18 pm

کاسیاس رو به شخصه خیلی دوست دارم - شخصیت بزرگ و متینی داره

یکی از هوادارن بارسلونا در کمپ نو،در حمایت از کاسیاس بنری رو بدست گرفته،ترجمش میشه این:

کاسياس،

هر چي مي خوان بگن، بگن! بهترين دروازبان تاريخ هستي و خواهي موند. تو بت و الهام بخش مني. ديدن تو در لباس تيمم يک روياست.
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه نوامبر 04, 2013 1:19 am

[quote:9cbda1fe78="sepidroudi"]کاسیاس رو به شخصه خیلی دوست دارم - شخصیت بزرگ و متینی داره

یکی از هوادارن بارسلونا در کمپ نو،در حمایت از کاسیاس بنری رو بدست گرفته،ترجمش میشه این:

کاسياس،

هر چي مي خوان بگن، بگن! بهترين دروازبان تاريخ هستي و خواهي موند. تو بت و الهام بخش مني. ديدن تو در لباس تيمم يک روياست.[/quote:9cbda1fe78]

اینکه خودتونم میدونید رویاست کافیه دیگه.

کاسیاس واسم بهترین ♥
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 2:19 am

[quote:ee87fd082e="miladcivil"][quote:ee87fd082e="alex00755"][color=blue:ee87fd082e][b:ee87fd082e]به قول داش حمزه:
قال میلاد سیویل (ع):[/b:ee87fd082e][/color:ee87fd082e]

[color=green:ee87fd082e]''معمولا آدمهای بزرگ دشمن زیاد دارن، مثلا همین مسی ...''[/color:ee87fd082e]

[color=darkblue:ee87fd082e]''هرکدوم تو جایگاهشون خوبند و قوی اما اگه قرار بر یک نفر باشه قطعا همیشه بازیکن مبتنی بر تفکر و هوش انتخاب میشه.''[/color:ee87fd082e]

[color=blue:ee87fd082e][b:ee87fd082e]این دو جمله تو فرمایشات آبرار میلاد،برام جالب اومد و لازم دونستم دربارش صحبت کنم.
جمله 1: کاملا درباره رونالدو صدق میکنه و بارها و بارها من از تریبون های مختلف همین مسئله رو اعلام کردم پس لطفا اون رو برای آدم کوچیکی مثل مسی که تمام افتخاراتش رو مدیون مظلوم نمایی خودش و باندبازیه فیفا جونش هست استفاده نکن!!! :roll:

جمله 2: این تفکر و هوش آقای باهوش شما چرا تو تیم ملی آرژانتین بروز نداره؟اگر تفکر و هوش یعنی با دست گل زدن،که من یه سر و گردن بالاتر از ایشونم که!
تفکر و هوش مسی=دوران درخشش بارسلونا و هافبک هاش بخصوص ژاوی و اینیستا!!!همین!!!

ضمن اینکه همچنان معتقدم بعد از مصاحبه اخیر آغای دلقکه بشکه ارزش توپهای زرده مسی چیزی در حد و اندازه های ارزش ریال و شاید هم کمتر نزول کرده!البته این مسئله مدتها پیش برای ما حل شده بود،افکار عمومی نیاز به همچین تلنگری داشت که خدا رو شکر از طرف خود فیفا زده شد بگذریم از اینکه مرغ بارساییا همچنان همون یه پا رو هم نداره و دریافت این توپ زردها رو به شایستگیه نداشته مسی ربط میدن که باید فقط ابراز تاسف نمود... [/b:ee87fd082e][/color:ee87fd082e][/quote:ee87fd082e]

[color=green:ee87fd082e]محمد عزیز؛[/color:ee87fd082e] [color=blue:ee87fd082e]درباره جمله 1، منظور من از بزرگی قد و هیکل بدین ورزیده نبود، منظور شخصیت و فکر بزرگمنشانه بود که شما اگه
زمین بری و آسمان بیای، نمیتونی به هیچ وجه بگی رونالدو در این زمینه از مسی سر که هیچ، بلکه بسیار پایینتر هست. اینکه
مسی کوچیکه آره، قد کوتاه هست، مثل ژاوی، اینیستا اما در ذهن ای افراد درک بالایی از فوتبال سالم جا افتاده که با 1000تا
رونی کولمن نمیشه قیاس کرد.[/color:ee87fd082e]
[color=brown:ee87fd082e]جالبه، تا دیروز حرف از عمو پلاتینی و حمایتهای داوری و یوفا و ..... بود، اما الان شده فیفا و بشکه و بلاتر ؟!؟!
من همیشه سالهای قبل که مورینیو به رئالیا روشهای فوق پیشرفته توجیه باخت آموزش میداد، در پی این بودم
ببینم بعد اون بهانه های بنی اسراییلی، چه دلایل دیگه از ذهن رئالیا برای جبران کاستی تراوش میکنه !!![/color:ee87fd082e]

[color=darkblue:ee87fd082e]در مورد جمله 2، ببخشید که حاجی رونالدو با تیم ملی پرتخال 100 بار قهرمان جهان و 200 بار قهرمان اروپا شد ! این طبیعی هست که
موفقیت مسی در بارسا بسیار چشمگیرتر از تیم ملی هست، چون فوتبال ورزشی گروهی هست و هماهنگی حرف اول میزنه و همه
میدونن مسی در این تیم رشد کرده و آموزش دیده و بایدم هماهنگی در جایی که هر روز سال باهم تمرین میکنند بیشتر از جایی باشه
که 1 ماه از سال باهم تمرین میکنند. در ضمن، مگه هافبکهای رئال بازیکنان لیگ3 موریتانی هستن؟ مثلا اوزیل یا کاکا یا مودریچ یا آلونسو
بازیکنان ضعیفی هستند؟ در اینکه بوستکس و ژاوی و اینیستا و فابرگاس یه سر و گردن از اسامی گفته شده بالاترند، شکی نیست ولی
اگه قرار بر برتری رونالدو باشه، با اون بازیکنان درجه2 هم میتونست عالی باشه![/color:ee87fd082e]

[color=black:ee87fd082e]من فکر میکنم حرف شما در مورد ارزش توپ طلاهای مسی دقیقا مثل این میمونه من برگردم بگم ارزش قهرمانیای روال در زمان حکومت
ژنرال فرانکو بی ارزش هست. هرموقع رئالیا این مورد پذیرفتند، شک نکن مرغ بارسایی ها در مورد پذیرش تقلبی بودن توپهای طلای مسی
کم کم پا درمیاه![/color:ee87fd082e]
[color=red:ee87fd082e]در پایان هم حس میکنم تاسف باید برای طفلکی های طرفدار رئال خورد که خلاصه با هر داستان سرایی در پی این هستند موفقیتهای
تیم بارسلونا کتمان کنند و مثلا رتبه سوم فعلی همین فصل [تا اینجای کار] هم پروژه طراحی شده از سوی فدراسیون فوتبال اسپانیا میدونن![/color:ee87fd082e][/quote:ee87fd082e]
[b:ee87fd082e]
[color=blue:ee87fd082e]درود فراوان
آخه کی موفقیتهای بارسا رو کتمان کرد برادر؟؟؟؟؟؟
موفقیتهای بدست اومده توسط بارسا رو هیچ آدم منطقی نمیتونه کتمان کنه چون 20 سال دیگه کسی نمگه بارسا چطور قهرمان شد!؟!؟میگن شد!!!
همونطور که افتخارات متعدد رئال بزرگ هم برای کسی قابل کتمان نیست،حالا حالاها باید بارساییها جام بدست بیارن تا به رئال بزرگ برسند!

در مورد آقای باهوش شما و تیم ملی متبوعش هم عرض من رو بد متوجه شدی برادر،بله،من گفتم نقش مسی تو تیم ملی کشورش مثل یک بازیکن عادی(نه نامزد توپ طلا)هستش و بسیار کمرنگتر از حضورش تو بارسا.طبیعیه!اما نکتش اینه!کسی که ادعای ستاره بودن داره هر جا میره باید بدرخشه...هرجا!نه تو بارسایی که به نظرم تمام موفقیت هاش رو مدیون همون دوتا هافبک خوبه،اثبات حرفم موفقیت تیم ملی اسپانیا تو این سالهاست.
رونالدو و پرتقال 1 جام هم نگرفتن چون بقول خودت فوتبال ورزشی گروهی هست!اما درخشش و تاثیر گذاری حاجی رونالدو تو تیم ملی کشورش کاملا ملموس و غیر قابل کتمان هستش و اینجاست که تفاوت یه بازیکن بزرگ با یه بازیکن معمولی مشخص میشه. :wink:
نیازی نیست من بالا و پایین برم که ثابت کنم مسی یا رونالدو!؟یه دو دو تا چهار تای سادس. :)
به همین دلایلی که الان گفتم و خیلی مسائل ساده دیگه مثل قدرت سرزنی،قدرت بدنی به همراه سرعت مناسب،ضربات ایستگاهیه فوق العاده و ... نشوندهنده ی ارزش های فنی رونالدو در مقابل مسی هستش.شما که فوتبال بازی کرده ای چرا!؟!؟ :arrow: :wink:
و نکته آخر منظور من از کوچیک بودن بخدا اصلا جثه مسی نبود شخصیتشه که واقعا کوچیکه.نمیتونم اینجا و با نوشتن بیان کنم آبرار،ولی ازون شخصیت هاییه که با مظلوم نمایی و فریب افکار عمومی زیست میکنه.کاری به مسائل اخلاقیش ندارم هر کاری میکنه دمش گرم نوش جونش خوشمم میاد.اما ظاهر عوام فریبش برای من یکی هیچ وقت قابل هضم نیست.رونالدو و حتی مورینیو هر چی که هستن ظاهر و باطنشون یکیه.از اخلاق مورینیو خیلی خوشم نمیاد اما نکات مثبت زندگیه رونالدو اونقدر زیاده که قابل چشم پوشی نیست.حالا اینکه دیده نمیشه و بهش پرداخته نمیشه چون یه سری آدم مثه بلاتره دیوانه عقلشون به چشمشونه و چهره به ظاهر مغرور رونالدو معیار قضاوت درباره شخصیت بزرگشه...و توپ طلای آخر هم همه میدونن حق رونالدو بود که...بگذریم...
والسلام :) [/color:ee87fd082e][/b:ee87fd082e]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 3:52 am

[color=blue:3f4fb93e83][b:3f4fb93e83]قابل توجه دوستان بارسایی بخصوص آقارضا،آقا میلاد،آقا معین و مدیریت محترم سایت !!! /11/ /11/ /11/

باشد که رستگار شوید!!! :D[/b:3f4fb93e83] [/color:3f4fb93e83]

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه نوامبر 04, 2013 8:47 am

غیبت روبن در دیدار بایرن مقابل ویکتوریا پلژن

این ملی پوش هلندی در دیدار مقابل هرتابرلین از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و به همین دلیل دیدار این هفته بایرن مقابل هوفنهایم را نیز ازدست داد.

سایت گل- آرین روبن، ستاره بایرن مونیخ، به دلیل مصدومیت، نمی تواند تیمش را در دیدار این هفته مقابل ویکتوریا پلژن در لیگ قهرمانان همراهی کند.

این ملی پوش هلندی در دیدار مقابل هرتابرلین از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و به همین دلیل دیدار این هفته بایرن مقابل هوفنهایم را نیز ازدست داد.

در ابتدا انتظار می رفت که او بتواند تیمش را در دیدار سه شنبه شب همراهی کند اما باشگاه بایرن اکنون اعلام کرد که او برای ادامه تمرینات اختصاصی اش در مونیخ خواهد ماند و همراه بقیه اعضای تیم به پراگ نخواهد رفت.

روبن این فصل هم یکی از بازیکنان کلیدی بایرن بود و در 15 دیداری که در همه رقابت ها برای تیمش انجام داد، 8 گل به ثمر رساند.
بایرن از سه بازی قبلی اش در لیگ قهرمانان 9 امتیاز به دست آورد و در صورت پیروزی مقابل پلژن، صعودش به دور بعد را قطعی خواهد کرد.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 04, 2013 10:47 am

ونگر در تابستان تلاش زیادی کرد تا از بین رونی، سوارس، ایگواین و یووتیچ، یکی را به امیریتس ببرد اما در نهایت ناکام ماند و به همین خاطر، می خواهد شانس اش را در ژانویه امتحان کند.

به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، آرسنالی ها که به دنبال تقویت تیم شان در ژانویه هستند، قصد دارند فرناندو یورنته، مهاجم اسپانیایی یوونتوس را به طور قرضی به خدمت بگیرند.

توپچی ها فصل جدید را خیلی خوب شروع کردند و در حال حاضر با 5 امتیاز برتری نسبت به نزدیک ترین تعقیب کنندگانش شان، در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند اما می دانند که برای ادامه این صدرنشینی به خریدهای تازه ای در ژانویه نیاز دارند.

به همین دلیل تماس های اولیه را با مدیر برنامه های یورنته آغاز کرده اند تا این مهاجم اسپانیایی به عنوان مهاجم دوم تیم در نیم فصل دوم، توپچی ها را همراهی کند.

آرسنالی ها همچنین شرایط استفن الشعراوی، مهاجم میلان، را هم به دقت زیر نظر دارند. هرچند بعید است میلانی ها راضی شوند تا این ستاره جوان را در ژانویه بفروشند؛ مگر اینکه در همان مرحله گروهی، از رقابت های چمپیونزلیگ حذف شوند.

ونگر در تابستان تلاش زیادی کرد تا از بین رونی، سوارس، ایگواین و یووتیچ، یکی را به امیریتس ببرد اما در نهایت ناکام ماند و به همین خاطر، می خواهد شانس اش را در ژانویه امتحان کند.

او می داند که خرید یک مهاجم بزرگ در ژانویه تقریبا غیرممکن است زیرا هیچ باشگاه بزرگی حاضر به فروش ستاره اش در این مقطع از فصل نمی شود و به همین خاطر، روی گزینه های درجه دومش حساب کرده است.

یورنته که در تابستان گذشته به یوونتوس پیوست، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی بیانکونری پیدا کند و تنها در 7 دیدار از 16 دیدار فصل یووه به میدان رفت. با توجه به در پیش بودن جام جهانی، شاید این بازیکن ازاینکه در یک باشگاه حاضر در چمپیونزلیگ، فرصت بازی بیشتری پیدا کند، استقبال کند.

الشعراوی هم یکی از بازیکنانی است که ونگر برای پروژه های بلند مدتش به آن فکر می کند. البته او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از میادین دور است اما فصل گذشته 19 گل برای میلان به ثمر رساند و کمک کرد تا انزلیچی به چمپیونزلیگ راه پیدا کند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 04, 2013 10:49 am

این مدافع باتجربه آرژانتینی که در آخرین هفته های فصل گذشته دچار آسیب دیدگی شده بود، برای اولین بار در این فصل، در دیدار مقابل اودینزه در فهرست تیمش قرار گرفت

والتر ماتزاری، سرمربی اینتر، تاکید کرد که خاویر زانتی مطمئنا، دیر یا زود، به میادین بازخواهد گشت.

این مدافع باتجربه آرژانتینی که در آخرین هفته های فصل گذشته دچار آسیب دیدگی شده بود، برای اولین بار در این فصل، در دیدار مقابل اودینزه در فهرست تیمش قرار گرفت و اگرچه بازی نکرد اما ماتزاری مطمئن است که او به زودی بار دیگر در میادین حضور پیدا خواهد کرد.

سرمربی اینتر به خبرنگاران گفت:" البته ما باید مراقب باشیم زیرا خاویر نیاز به زمان دارد اما من معتقدم که او به زودی به میادین بازخواهد گشت.

من مطمئن نبودم که او را به زمین بفرستم یا نه؛ هرچند به نظر می رسید که شرایط او خوب است.

من در تمرینات از سایر بازیکنان خواستم تا او را خیلی تحت فشار نگذارند زیرا به تازگی مصدومیتش بهبود پیدا کرده است. البته او در کار با توپ کاملا راحت است و اگر من تصمیم بگیرم، او می تواند بازی کند."

اینتر در حال حاضر با 9 امتیاز اختلاف نسبت به رم صدرنشین، در رتبه چهارم جدول سری آ قرار دارد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 04, 2013 10:55 am

زرد ها در حال حاضر با یک امتیاز اختلاف نسبت به بایرن، در رتبه دوم بوندس لیگا قرار دارند و در لیگ قهرمانان نیز هم امتیاز با آرسنال، در گروه شان دوم هستند.

یورگن کلوپ، سرمربی انزلیچی دورتموند، اعلام کرد علی رغم علاقه ای که به آرسن ونگر دارد، سبک "هوی متال" فوتبال تیمش را به سبک "ارکسترال" توپچی ها ترجیح می دهد.

زرد ها در حال حاضر با یک امتیاز اختلاف نسبت به بایرن، در رتبه دوم بوندس لیگا قرار دارند و در لیگ قهرمانان نیز هم امتیاز با آرسنال، در گروه شان دوم هستند.

شاگردان کلوپ بعد از پیروزی مقابل آرسنال در امیریتس، چهارشنبه شب در وست فالن میزبان این تیم خواهند بود و در آستانه این دیدار، مربی موفق دورتموند، رقیب باتجربه اش را مورد تحسین قرار دارد.

او به خبرنگاران گفت:" او واقعا فوق العاده است. عاشق او هستم. او سِر آرسن ونگر است.

اما بازی تیم او این طور است؛ حفظ توپ، پاسکاری، فوتبال زیبا...این مثل یک ارکستر است. اما من هوی متال را ترجیح می دهم. من همیشه می خواهم صدای موسیقی بلند باشد.

من فلسفه آرسنال را دوست دارم. من سبک او را دوست دارم اما نمی توانم مثل او باشم زیرا من آدم متفاوتی هستم. وقتی من را در طول بازی ها نگاه کنید، حتی زمانی که ما حمله می کنیم هم من خوشحالی می کنم.

برای لذت بردن از فوتبال، باید این کار را کرد. من سبک بازی بارسا را دوست ندارم. ترجیح می دهم به جای این سبک، تنیس بازی کنم.من دوست ندارم با مالکیت 80 درصدی پیروز شوم. این برای من کافی نیست. در فوتبال باید جنگید."

کلوپ همچنین فاش کرد که در تابستان پیشنهادهایی از سوی باشگاه های دیگر دریافت کرده اما تاکید کرد که تنها به ادامه فعالیتش در دورتموند فکر می کرد.

" باشگاه هایی از سایر کشورها به دنبال من بودند. این باشگاه ها را می شناسید؛ آنها فصل قبل مربی شان را تغییر دادند.
اما ما می خواستیم این باشگاه همچنان در رقابت با سایر باشگاه های قدرتمند باقی بماند. البته ما تا 50سال آینده هم این شانس را نداریم که مانند بارسا یا بایرن به بهترین تیم دنیا تبدیل شویم. به چیزهای زیادی نیاز داریم.

جالب ترین مسئله این است که می توانیم تیمی باشیم که می تواند بهترین تیم های دنیا را شکست بدهد. شما همیشه می خواهید که تیمی که پولدارتر است را شکست بدهید. کاری که ما در 5 سال اخیر انجام دادیم، در تاریخ خواهد ماند؛ داستانی که شاید مردم در 100 سال آینده از آن صحبت کنند."
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 04, 2013 1:13 pm

زوج زامبی لیورپولی ملقب به SAS
سوارز و استوریج!

[img:2ec54401a8]http://8pic.ir/images/95563741831093834485.jpg[/img:2ec54401a8]

:evil: :evil: :evil: :evil:

[font=Comic Sans MS:2ec54401a8][color=red:2ec54401a8][size=24:2ec54401a8]WE ARE UNITED[/size:2ec54401a8][/color:2ec54401a8][/font:2ec54401a8]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط totti » دوشنبه نوامبر 04, 2013 1:20 pm

ستاره ولزی در تابستان گذشته با انتقالی 100 میلیون یورویی از تاتنهام به رئال پیوست و به گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شد

رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال مادرید، معتقد است که گرت بیل و کارلو آنچلوتی آن اندازه شخصیت های قوی ای نیستند که بتوانند با فشار کار در باشگاهی مانند رئال سازگار شوند.

ستاره ولزی در تابستان گذشته با انتقالی 100 میلیون یورویی از تاتنهام به رئال پیوست و به گران ترین بازیکن تاریخ فوتبال تبدیل شد اما کالدرون معتقد است که او از قدرت ذهنی لازم برای کنار آمدن با انتظارات برخوردار نیست.

او به توتو اسپورت گفت:" به نظر من گرت بیل دقیقا برعکس آنچیزی است که رونالدو نشان داد.

به نظر من بیل از نظر ذهنی شکننده است و زیر چنین فشاری لطمه خواهد دید. برای بازی در رئال، باید اعصابی از فولاد داشته باشید. فشار در این باشگاه، بیش از هر باشگاهی در دنیاست."

کالدرون همچنین در مورد حضور کارلو آنچلوتی در سانتیاگو برنابئو به عنوان جانشین مورینیو، گفت:" به نظر من آنچلوتی شخصیت و کاریزمای لازم برای هدایت رئال را ندارد.

تیم تا به حال نتوانسته فوتبالی مشخص، سازمان یافته و یکدست ارائه بدهد. آنها خیلی گل می خورند.

جدا از این، خیلی تعجب کردم وقتی شنیدم که او امسال تازه 54 ساله شده است. فکر می کردم او نزدیک بازنشستگی است."
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط popo131 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 5:48 am

تولدت مبارك

//
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه