[color=blue:97168daaec]عجب

[size=18:97168daaec][color=red:97168daaec]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:97168daaec][/size:97168daaec]
[color=black:97168daaec]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:97168daaec] [size=24:97168daaec]![/size:97168daaec][/quote:97168daaec]
با لحن اغلام پیروانی بخوانید:
خداوِکیلی، خدایی ،بینی بین الله ، من مرده شما زنده ،خدا بالا سرت شاهد!
پارسال حق مسی بود توپ طلا رو بگیره؟چقدر انتقاد شد از عملکرد فیفا؟
اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:97168daaec]
[color=red:97168daaec]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:97168daaec]
[color=blue:97168daaec]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:97168daaec]
[color=black:97168daaec]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
رای کللللی بوده و حتی بقول شما ممکنه حق به حقدار نرسه، اما اگه اینطور بهوایم بگیم، 3 دوره زیدان
و یا 3 دوره رونالدو (رونالدوی اصلی نه تقلبی) و یا 2 دوره رونالدینیو شد، یا مثلا 3 دوره پلاتینی شد یا حتی
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:97168daaec]
[color=brown:97168daaec]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:97168daaec]

من اسمی از بازیکنهای یونایتد نیاوردم همین که از 11 نفر برتر پارسال هیچ کس از لیگ های انگلیس و ایتالیا و فرانسه نبود و فقط از لالیگا بود نشانه عدالت فیفاست! (جانِ شاپور) البته اگر خاطرتون باشه بعد از اعلام 11 نفر برتر خیلی از مربی های بزرگ جهان اعتراض کرده بودند که چرا همه بازیکنها از لالیگا هستند
اگر من صاحب یک رای بودم اونجا قطعا بین اون سه نفر به رونالدو رای میدادم چون پارسال از مسی بهتر بود چرا سال قبلش رو نگفتم چون مسی فوق العاده همه رکوردها رو شکسته بود ولی پارسال رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان شد و از مسی خیلی آماده تر بود
مثلا مصاحبه بوفون که گفته بود به یه نفر دیگه رای داده بود ولی سایت فیفا رای بوفون رو مسی نوشته بود یا وقتی رای ها رو سایت فیفا اعلام کرد پرتغالی ها به کروش گیر داده بودند که تو چرا به رونالدو رای ندادی این بنده خدا هم همش قسم میخورد که به رونالدو رای داده!
ماشالله شما که آدم پارتی داری هستی و مدام روزنامه های مارکا و آ اس رو دنبال میکنی یادت نیست چه جنجالی شده بود سر اعلام رای ها توی سایت فیفا؟
همین هفته گذشته سپ بلاتر هم که توی مصاحبه ای عملا از مسی هواداری کرده بود
نتیجه : چون سپ بلاتر همچین آدم تمیزی هم نیست پس این یعنی پشت فوتبال ملی اسپانیا و مخصوصا بارسا دستهایی نهفته است.
لازم به ذکر است که شما اگر توی گوگل سرج کنید خواهید دانست که در ده سال اخیر در هفت فینال جام قهرمانان نماینده ای از انگلستان حاضر بوده این یعنی رشد فوتبال و لیگ نمونه