[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 02, 2013 9:21 am

[quote:97168daaec="miladcivil"][quote:97168daaec="The_King_of_rasht"][quote:97168daaec="miladcivil"][quote:97168daaec="The_King_of_rasht"]دِ اون رو که همه میدونن پارتی بازی فیفا بوده و به زودی پنجمی و ششمی و هفتمین توپ طلا رو هم بهش میدن !کی به کیه؟[/quote:97168daaec]

[color=blue:97168daaec]عجب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دم مسی گرم که چنین پارتی کللللللفتی داره . [/color:97168daaec]
[size=18:97168daaec][color=red:97168daaec]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:97168daaec][/size:97168daaec]
[color=black:97168daaec]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:97168daaec] [size=24:97168daaec]![/size:97168daaec][/quote:97168daaec]

با لحن اغلام پیروانی بخوانید:

خداوِکیلی، خدایی ،بینی بین الله ، من مرده شما زنده ،خدا بالا سرت شاهد!
پارسال حق مسی بود توپ طلا رو بگیره؟چقدر انتقاد شد از عملکرد فیفا؟
اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:97168daaec]

[color=red:97168daaec]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:97168daaec]
[color=blue:97168daaec]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:97168daaec]
[color=black:97168daaec]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
رای کللللی بوده و حتی بقول شما ممکنه حق به حقدار نرسه، اما اگه اینطور بهوایم بگیم، 3 دوره زیدان
و یا 3 دوره رونالدو (رونالدوی اصلی نه تقلبی) و یا 2 دوره رونالدینیو شد، یا مثلا 3 دوره پلاتینی شد یا حتی
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:97168daaec]
[color=brown:97168daaec]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:97168daaec] :wink: /7/ /10/ :lol:[/quote:97168daaec]

من اسمی از بازیکنهای یونایتد نیاوردم همین که از 11 نفر برتر پارسال هیچ کس از لیگ های انگلیس و ایتالیا و فرانسه نبود و فقط از لالیگا بود نشانه عدالت فیفاست! (جانِ شاپور) البته اگر خاطرتون باشه بعد از اعلام 11 نفر برتر خیلی از مربی های بزرگ جهان اعتراض کرده بودند که چرا همه بازیکنها از لالیگا هستند

اگر من صاحب یک رای بودم اونجا قطعا بین اون سه نفر به رونالدو رای میدادم چون پارسال از مسی بهتر بود چرا سال قبلش رو نگفتم چون مسی فوق العاده همه رکوردها رو شکسته بود ولی پارسال رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان شد و از مسی خیلی آماده تر بود
مثلا مصاحبه بوفون که گفته بود به یه نفر دیگه رای داده بود ولی سایت فیفا رای بوفون رو مسی نوشته بود یا وقتی رای ها رو سایت فیفا اعلام کرد پرتغالی ها به کروش گیر داده بودند که تو چرا به رونالدو رای ندادی این بنده خدا هم همش قسم میخورد که به رونالدو رای داده!
ماشالله شما که آدم پارتی داری هستی و مدام روزنامه های مارکا و آ اس رو دنبال میکنی یادت نیست چه جنجالی شده بود سر اعلام رای ها توی سایت فیفا؟
همین هفته گذشته سپ بلاتر هم که توی مصاحبه ای عملا از مسی هواداری کرده بود
نتیجه : چون سپ بلاتر همچین آدم تمیزی هم نیست پس این یعنی پشت فوتبال ملی اسپانیا و مخصوصا بارسا دستهایی نهفته است.
لازم به ذکر است که شما اگر توی گوگل سرج کنید خواهید دانست که در ده سال اخیر در هفت فینال جام قهرمانان نماینده ای از انگلستان حاضر بوده این یعنی رشد فوتبال و لیگ نمونه
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 02, 2013 9:30 am

آقا حمزه عزیز(The_King_of_rasht ) این گفت و گو به من ربطی نداره فقط یه سوال داشتم اگه لیگ برتر انگلیس لیگ با کیفیتیه و تو دنیا نمونه هست قانونا باید در کیفیت تیم ملی انگلیس هم تاثیر گذار میشد و رشدی رو شاهد میشدیم ولی چرا سال به سال در حال پس رفت هستش برعکس تیم ملی اسپانیا؟ /4/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 02, 2013 9:31 am

[quote:6735c83435="alex00755"][quote:6735c83435="miladcivil"][quote:6735c83435="The_King_of_rasht"][quote:6735c83435="miladcivil"][quote:6735c83435="The_King_of_rasht"]دِ اون رو که همه میدونن پارتی بازی فیفا بوده و به زودی پنجمی و ششمی و هفتمین توپ طلا رو هم بهش میدن !کی به کیه؟[/quote:6735c83435]

[color=blue:6735c83435]عجب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دم مسی گرم که چنین پارتی کللللللفتی داره . [/color:6735c83435]
[size=18:6735c83435][color=red:6735c83435]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:6735c83435][/size:6735c83435]
[color=black:6735c83435]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:6735c83435] [size=24:6735c83435]![/size:6735c83435][/quote:6735c83435]

اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:6735c83435]

[color=red:6735c83435]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:6735c83435]
[color=blue:6735c83435]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:6735c83435]
[color=black:6735c83435]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
رای کللللی بوده و حتی بقول شما ممکنه حق به حقدار نرسه، اما اگه اینطور بهوایم بگیم، 3 دوره زیدان
و یا 3 دوره رونالدو (رونالدوی اصلی نه تقلبی) و یا 2 دوره رونالدینیو شد، یا مثلا 3 دوره پلاتینی شد یا حتی
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:6735c83435]
[color=brown:6735c83435]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:6735c83435] :wink: /7/ /10/ :lol:[/quote:6735c83435]
[b:6735c83435]
[color=blue:6735c83435] /20/
تموم شد آقا میلاد...تموووووووووووم...توپای دره پیت طلای آقای پارتی دار لوس شد رفت.
مگه اینکه شما بارساییا دل بهش ببندین.برا خودش 40 تا نمیگیره؟؟؟نمیدونم چرا منو یاد لوح های افتخاری میندازه یه جایی همین نزدیکی ها تو یه دولتی همین نزدیکیا...
[/color:6735c83435][/b:6735c83435][/quote:6735c83435]

[color=blue:6735c83435]ایرادی نداره محمد عزیز. نکتش تو اینه که اگه این 4 دوره پیاپی قطع بشه چیزی از ارزش مسی کم نمیشه ولی
یکی مثل رونالدو نه الان بلکه صدها سال دیگه زیر نام مسی خواهد ماند [/color:6735c83435] :lol:
[color=green:6735c83435]معمولا آدمهای بزرگ دشمن زیاد دارن، مثلا همین مسی ...[/color:6735c83435]
[color=black:6735c83435]بدجور رئال و منچستری ها رو باهم ناک اوت کرده، به همین دلیل نمیتونن موفقیتهاشو ببینند ! حالا به تقلب، پارتی بازی
هورمونی، کوتوله، ..... تشبیهش میکنند. [/color:6735c83435][size=18:6735c83435][color=red:6735c83435]اما وقعیت غیرقابل کتمان هست:[/color:6735c83435][/size:6735c83435]

[align=center:6735c83435][/align:6735c83435]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 02, 2013 9:49 am

[quote:be341a4e70="The_King_of_rasht"][quote:be341a4e70="miladcivil"][quote:be341a4e70="The_King_of_rasht"][quote:be341a4e70="miladcivil"][quote:be341a4e70="The_King_of_rasht"]دِ اون رو که همه میدونن پارتی بازی فیفا بوده و به زودی پنجمی و ششمی و هفتمین توپ طلا رو هم بهش میدن !کی به کیه؟[/quote:be341a4e70]

[color=blue:be341a4e70]عجب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دم مسی گرم که چنین پارتی کللللللفتی داره . [/color:be341a4e70]
[size=18:be341a4e70][color=red:be341a4e70]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:be341a4e70][/size:be341a4e70]
[color=black:be341a4e70]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:be341a4e70] [size=24:be341a4e70]![/size:be341a4e70][/quote:be341a4e70]

اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:be341a4e70]

[color=red:be341a4e70]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:be341a4e70]
[color=blue:be341a4e70]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:be341a4e70]
[color=black:be341a4e70]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:be341a4e70]
[color=brown:be341a4e70]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:be341a4e70] :wink: /7/ /10/ :lol:[/quote:be341a4e70]

من اسمی از بازیکنهای یونایتد نیاوردم همین که از 11 نفر برتر پارسال هیچ کس از لیگ های انگلیس و ایتالیا و فرانسه نبود و فقط از لالیگا بود نشانه عدالت فیفاست! (جانِ شاپور) البته اگر خاطرتون باشه بعد از اعلام 11 نفر برتر خیلی از مربی های بزرگ جهان اعتراض کرده بودند که چرا همه بازیکنها از لالیگا هستند

اگر من صاحب یک رای بودم اونجا قطعا بین اون سه نفر به رونالدو رای میدادم چون پارسال از مسی بهتر بود چرا سال قبلش رو نگفتم چون مسی فوق العاده همه رکوردها رو شکسته بود ولی پارسال رونالدو آقای گل لیگ قهرمانان شد و از مسی خیلی آماده تر بود
مثلا مصاحبه بوفون که گفته بود به یه نفر دیگه رای داده بود ولی سایت فیفا رای بوفون رو مسی نوشته بود یا وقتی رای ها رو سایت فیفا اعلام کرد پرتغالی ها به کروش گیر داده بودند که تو چرا به رونالدو رای ندادی این بنده خدا هم همش قسم میخورد که به رونالدو رای داده!
ماشالله شما که آدم پارتی داری هستی و مدام روزنامه های مارکا و آ اس رو دنبال میکنی یادت نیست چه جنجالی شده بود سر اعلام رای ها توی سایت فیفا؟
همین هفته گذشته سپ بلاتر هم که توی مصاحبه ای عملا از مسی هواداری کرده بود
نتیجه : چون سپ بلاتر همچین آدم تمیزی هم نیست پس این یعنی پشت فوتبال ملی اسپانیا و مخصوصا بارسا دستهایی نهفته است.
لازم به ذکر است که شما اگر توی گوگل سرج کنید خواهید دانست که در ده سال اخیر در هفت فینال جام قهرمانان نماینده ای از انگلستان حاضر بوده این یعنی رشد فوتبال و لیگ نمونه[/quote:be341a4e70]

[color=blue:be341a4e70]خب شما خودت اون 11 نفر برتر سال قبل لیست کن و بعد بگو تو اون سال (اشتباه نکن) کدوم بازیکن برتر از اینا بود!
یه چیزی هرگز نباید فراموش کرد، از زمانیکه رونالدو به رئال اومد مصادف شد با حضور پپ در بارسا و پروردان نبوغ مسی
در هیچ یک از این سالها رونالدو آماده تر از مسی نبوده.[/color:be341a4e70]
[color=black:be341a4e70]شما میگی تو چمپیونز لیگ قبل از اون سال (مرد سال 2012) رونالدو آقای گل اروپا شد! در حالیکه چلسی قهرمان شد
حالا باید آقای گل چمپیونز لیگ مرد سال فوتبال جهان بشه؟[/color:be341a4e70]
[color=red:be341a4e70]من اصلا نمیتونم موضوع تقلب در انتخابات فیفا بپذریم، مگه فلان کشور هست که بخوان طی یک شب نتیجه انتخابات
ریاست جمهوری تغییر بدن؟!؟!؟ ممکنه هر اشتباهی رخ داده باشه، چه از سمت رای دهندگان و چه از طریق سیستم
رای شماری ! اما تقلب اصلا . [/color:be341a4e70]
[color=darkblue:be341a4e70]آره دیگه داداش، ما پارتی داریم و هی 4تا 4تا توپ طلا میگیریم /4/ /10/ هرکسی هم جای بلاتر باشه قطعا بین مسی
و رونالدو، مسی انتخاب میکنه. هرکدوم تو جایگاهشون خوبند و قوی اما اگه قرار بر یک نفر باشه قطعا همیشه بازیکن
مبتنی بر تفکر و هوش انتخاب میشه.[/color:be341a4e70]
[color=indigo:be341a4e70]احتیاجی به گوگل نیست، تو 10 سال اخیر 3 دوره بارسا قهرمان شده و همچنین ملاک انخاب فقط چمپیونزلیگ نیست،
بلکه لیگ اروپا و یا بازی های ملی و چونگی پیشرفت و حتی تیمهای پایه ملی .... ملاک هستند.
در اینکه لیگ انگلیس خیلی باکیفیته شکی نیست، اما در حال حاضر لیگ آلمان و اسپانیا با وجود 2قطبی بودن، بالاتر از
انگلیس و ایتا هستند.[/color:be341a4e70]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه نوامبر 02, 2013 1:57 pm

[quote:ebd6a18056="amirdamashcity"]آقا حمزه عزیز(The_King_of_rasht ) این گفت و گو به من ربطی نداره فقط یه سوال داشتم اگه لیگ برتر انگلیس لیگ با کیفیتیه و تو دنیا نمونه هست قانونا باید در کیفیت تیم ملی انگلیس هم تاثیر گذار میشد و رشدی رو شاهد میشدیم ولی چرا سال به سال در حال پس رفت هستش برعکس تیم ملی اسپانیا؟ /4/[/quote:ebd6a18056]

این سوال باید حمزه جواب بده فقط یه چیز میگم لیگ جزیره خیلی جذاب تر و باهیجان انگیزتر از لیگ اسپانیا هست شما برو جدول لالیگا رو در چندسال اخیر نگاه کن یا بارسا اوله یا رئال اونم با اختلاف زیاد نسیت به تیمهای دیگه یعنی اون 18تیم میدونن قهرمان نمیشن! فقط برای مقام سومی تلاش میکنن!
اما تو انگلیس همیشه 4 یا پنج تیم مدعی قهرمانی هستن اختلاف امتیازات بین تیم اول تا پنجم مثل لالیگاه تخیلی نیست!
درمورد بازی های ملی قبول دارم اسپانیا یه سرگردن بالاتر از انگلیس هست
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه نوامبر 02, 2013 4:23 pm

[b:09678a9dbb] آرسنال با غلبه بر لیورپول مقتدرانه در صدر ایستاد و از مدعیان فاصله گرفت[/b:09678a9dbb]
به گزارش خبرگزاری فارس، در یک دیدار حساس از هفته دهم لیگ برتر انگلیس، تیم فوتبال آرسنال در ورزشگاه خانگی خود امارات میزبان لیورپول بود که این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر صفر به سود آرسنال به پایان رسید.
کاسورلا در دقیقه 19 گل اول را برای توپچی‌های لندن به ثمر رساند و در ادامه آرون رمزی در دقیقه 59 نتیجه را 2 بر صفر کرد.

آرسنال با این برد 25 امتیازی شد و فاصله خود با تیم‌های دوم و سوم جدول رده بندی یعنی چلسی و لیورپول را به 5 امتیاز رساند.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » شنبه نوامبر 02, 2013 4:48 pm

[quote:8bef757665="gilan-astaneh"][quote:8bef757665="amirdamashcity"]آقا حمزه عزیز(The_King_of_rasht ) این گفت و گو به من ربطی نداره فقط یه سوال داشتم اگه لیگ برتر انگلیس لیگ با کیفیتیه و تو دنیا نمونه هست قانونا باید در کیفیت تیم ملی انگلیس هم تاثیر گذار میشد و رشدی رو شاهد میشدیم ولی چرا سال به سال در حال پس رفت هستش برعکس تیم ملی اسپانیا؟ /4/[/quote:8bef757665]

این سوال باید حمزه جواب بده فقط یه چیز میگم لیگ جزیره خیلی جذاب تر و باهیجان انگیزتر از لیگ اسپانیا هست شما برو جدول لالیگا رو در چندسال اخیر نگاه کن یا بارسا اوله یا رئال اونم با اختلاف زیاد نسیت به تیمهای دیگه یعنی اون 18تیم میدونن قهرمان نمیشن! فقط برای مقام سومی تلاش میکنن!
اما تو انگلیس همیشه 4 یا پنج تیم مدعی قهرمانی هستن اختلاف امتیازات بین تیم اول تا پنجم مثل لالیگاه تخیلی نیست!
درمورد بازی های ملی قبول دارم اسپانیا یه سرگردن بالاتر از انگلیس هست[/quote:8bef757665]

منم حرف شما رو قبول دارم ولی به نظرم اگه رئال و بارسا تو هر لیگ دیگه ای بازی میکردن اینطوری میشد نظر شما چیه؟ :arrow:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه نوامبر 02, 2013 4:49 pm

amirdamashcity : امیرجان نکته مبهم اینجاست چون لیگ انگلیس از ستارههای ملل مختلف تشکیل شده و عملا بازیکنان انگلیسی کمتری نسبت به بازیکنان خارجی داره،تیم های بزرگ جزیره بازیکن انگلیسی کم دارند و نقاط ضعفشون رو با بازیکنان خارجی پوشش میدن مثلا منچستر سیتی و چلسی با وجود قوی بودن بازیکنان انگلیسی کمی دارند حتی منچستر یونایتد و آرسنال هم همینطور هستند .بقیه جواب هم gilan-astaneh فرمود

miladcivil :
"من اصلا نمیتونم موضوع تقلب در انتخابات فیفا بپذریم"
همین جمله براتون تفسیر کنم که خودتون پی به اصل قضیه ببرید ،میلاد جان شما مگه قضیه میزبانی قطر توی جام جهانی رو یادتون رفته(رشوه،تبانی،زد و بند) همه این اتفاقات در فیفا رخ داد و حتی باعث محرومیت خیلی از اعضای هیات رییسه فیفا شد.حتی خود سپ بلاتر هم که زیر سوال رفت ! نکنه اینها در یک فدراسیون دیگه اتفاق افتاده.به هر حال گاوبندی در فیفا هست و نمونه بارز هم نمیخواد چون مشخصه.بازم تاکید میکنم که سال گذشته حق مسی توپ طلا نبود خدا از 4 تا توپ طلا بیشتر بهش بده ولی اگه شایستگی اش رو داشته باشه به دل همه میچسبه چرا سه بار قبلی کسی به مسی گیر نداد؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 12:50 am

[color=blue:67bcb031cf][b:67bcb031cf]به قول داش حمزه:
قال میلاد سیویل (ع):[/b:67bcb031cf][/color:67bcb031cf]

[color=green:67bcb031cf]''معمولا آدمهای بزرگ دشمن زیاد دارن، مثلا همین مسی ...''[/color:67bcb031cf]

[color=darkblue:67bcb031cf]''هرکدوم تو جایگاهشون خوبند و قوی اما اگه قرار بر یک نفر باشه قطعا همیشه بازیکن مبتنی بر تفکر و هوش انتخاب میشه.''[/color:67bcb031cf]

[color=blue:67bcb031cf][b:67bcb031cf]این دو جمله تو فرمایشات آبرار میلاد،برام جالب اومد و لازم دونستم دربارش صحبت کنم.
جمله 1: کاملا درباره رونالدو صدق میکنه و بارها و بارها من از تریبون های مختلف همین مسئله رو اعلام کردم پس لطفا اون رو برای آدم کوچیکی مثل مسی که تمام افتخاراتش رو مدیون مظلوم نمایی خودش و باندبازیه فیفا جونش هست استفاده نکن!!! :roll:

جمله 2: این تفکر و هوش آقای باهوش شما چرا تو تیم ملی آرژانتین بروز نداره؟اگر تفکر و هوش یعنی با دست گل زدن،که من یه سر و گردن بالاتر از ایشونم که!
تفکر و هوش مسی=دوران درخشش بارسلونا و هافبک هاش بخصوص ژاوی و اینیستا!!!همین!!!

ضمن اینکه همچنان معتقدم بعد از مصاحبه اخیر آغای دلقکه بشکه ارزش توپهای زرده مسی چیزی در حد و اندازه های ارزش ریال و شاید هم کمتر نزول کرده!البته این مسئله مدتها پیش برای ما حل شده بود،افکار عمومی نیاز به همچین تلنگری داشت که خدا رو شکر از طرف خود فیفا زده شد بگذریم از اینکه مرغ بارساییا همچنان همون یه پا رو هم نداره و دریافت این توپ زردها رو به شایستگیه نداشته مسی ربط میدن که باید فقط ابراز تاسف نمود... [/b:67bcb031cf][/color:67bcb031cf]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه نوامبر 03, 2013 1:55 am

معین جان بازی دسته بیل رو دیدی ؟!
2 بازی 2 گل و 4 پاس گل !
این 2 پاسش چطور بود ؟ مورد رضایت شما بود ؟ :lol: :D
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه نوامبر 03, 2013 1:56 am

[quote:11dc92acc3="amirdamashcity"]آقا حمزه عزیز(The_King_of_rasht ) این گفت و گو به من ربطی نداره فقط یه سوال داشتم اگه لیگ برتر انگلیس لیگ با کیفیتیه و تو دنیا نمونه هست قانونا باید در کیفیت تیم ملی انگلیس هم تاثیر گذار میشد و رشدی رو شاهد میشدیم ولی چرا سال به سال در حال پس رفت هستش برعکس تیم ملی اسپانیا؟ /4/[/quote:11dc92acc3]
این حرفت بهم خیلی برخورد
این اسپانیای تازه به دوران رسیده کجای فوتبال دنیا قرار داره؟ تازه تو این 5 سال اخیر تونستن دو جام بگیرن.
اما این انگلیسه که فوتبال را به عنوان جذابترین و پرطرفدارترین ورزش دنیا ابداع و بطور علمی دنبال کرده و قوانین مدونی براش تنظیم کرده و اگر در بدست آوردن جام کم فروغ بوده دلایل متعدد داره.
انگلیس همیشه شرافتمندانه فوتبال بازی کرده نه مثل خیلی تیمها حسابگرانه و یا ضدفوتبال
تعداد بارهایی که انگلیس در جام جهانی به برزیل خورده و حذف شده را بشمار (با علم به اینکه آن زمان برزیل آماده ترین تیم جهان بود) ولی انگلیس هیچ وقت نیومد محاسبه کنه اگر تیم دوم صعود کنم به برزیل نمی خورم و بالا میرم، تعداد ناداوری هایی که برضرر انگلیس بوده بیشتر از هر تیم دیگری بوده، نمونش گل هند معروف مارادونا که همون بازی را برگردوند و یا در همین جام جهانی آفریقای جنوبی که آلمان انگلیس را گل باران کرد ، در حالی که انگلیس یک هیچ جلو بود گل دوم را زد که به ناحق نگرفتن و روند بازی عوض شد و یا بد شانسی های دیگر مثل سانتری که در جام جهانی 2002 رونالدینیو کرد و شانسی رفت تو گل و یا چندین مورد حذف در ضربات پنالتی نشان از بدشانسی های انگلیسه در حالیکه در اغلب مسابقات مربی تیمی که انگلیس را برده اعلام میکنه سخت ترین بازی ما در این جام در مقابل انگلیس بوده.
اما من عاشق انگلیبسم چون شرف داره، با وجود اینکه سالها مشکل هافبک چپ داشت هرگز سعی نکرد ملیت رایان گیگز بهترین هافبک چپ جهان را عوض کنه، این در حالیه که ولز تبعه انگلیس محسوب میشه و بیشتر مردم ولز با افتخار خودشونو انگلیسی میدونن و همچنین قانون و مجلس این کشور زیر نظر انگلیس تایید میشه و همینطور گران قیمت ترین بازیکن حال حاضر فوتبال جهان (گریت بیل) خیلی راحت میتونست بیاد تیم ملی انگلیس بازی کنه ولی این کشور هرگز به اقداماتی اینچنینی دست نزده همونطور که در طول تاریخ بازیکنان بسیار خوبی در اسکاتلند و ایرلند و ... پرورش پیدا کردند که هرگز تبعیتشون عوض نشد.
شاید برخی دوستان بگن این همه سیاه پوست در این تیم بازی میکنن ولی دوستان لندن اولین شهر چندملیتی دنیا بوده و اکثر سیاه پوستان تیم ملی زاده انگلیس و فوتبالشون در اونجا رشد کرده بر خلاف آلمان که دست به دامن لهستان و ترکها شده و یا خیلی کشورهای دیگه :lol: :lol:

دلیل دیگری که تیم ملی انگلیس همچون باشگاهاش نتونسته پیشرفت کنه به دلیل کلابهای بسیار قدرتمند و تعصبات بیش از حد اونهاست.
شاید براتون جالب باشه که بگم بیشتر آرسنالی های انگلیس دوست دارن اشلی کول پاش بشکنه تا گیبس در جام جهانی بازی کنه!!! یعنی موفقیت تیم باشگاهی و بازیکن باشگاهشون و کری هواداری بیش از تیم ملی براشون اهمیت داره.
چیزی که کم کم داره تو ایران اتفاق میفته و خیلی از پرسپولیسیا بر علیه بازیکنان استقلالی تیم ملی و برعکس و شاید روزی ترکها بر علیه اصفهانی ها و جنوبی ها برعلیه گیلانی ها این حس را پیدا کنند.
آخرين ويرايش توسط golsar-boy on يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:33 am, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه نوامبر 03, 2013 1:58 am

راستی این مثل بودا که میگفت تازه بیاد به بازار کهنه میشه دل آزار !
این مثال کاملا در مورد مسی و نیمار صدق میکنه ها ! :D
مسی مگه بازم مصدو م شده ؟؟؟؟ خبری ازش نیست تو بازی ها /10/
ولی بجاش الان بارسایی های عزیز نیمار رو دارن که بهش بگن اسطوره /10/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 2:09 am

دوستان رئالی . بارسایی مشغول باشید ... /7/ /7/

این ترکیب بازی دیشب :

قیافه جرارد توی این عکس خیلی باحاله ...

این رو هم بگم من طرفدار آرسنال نیستم ! و همیشه از سیستم مدیریتی و کلا تیم آرسنال خوشم میاد ... پس خواهشا با ما کل نندازین که از همین الان میگم هر چی شما میگید درسته !!! :wink: :wink:
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidroudi » يکشنبه نوامبر 03, 2013 3:15 am

[quote:1e15f34764="yankee"]معین جان بازی دسته بیل رو دیدی ؟!
2 بازی 2 گل و 4 پاس گل !
این 2 پاسش چطور بود ؟ مورد رضایت شما بود ؟ :lol: :D[/quote:1e15f34764]

:D هعععی بد نیست ولی هنوز هم رو حرفم هستم - میشه مثل کاکا :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 4:03 am

[quote:6952c382a7="pedram_1367"]دوستان رئالی . بارسایی مشغول باشید ... /7/ /7/

این ترکیب بازی دیشب :

قیافه جرارد توی این عکس خیلی باحاله ...

این رو هم بگم من طرفدار آرسنال نیستم ! و همیشه از سیستم مدیریتی و کلا تیم آرسنال خوشم میاد ... پس خواهشا با ما کل نندازین که از همین الان میگم هر چی شما میگید درسته !!! :wink: :wink:[/quote:6952c382a7]
[b:6952c382a7]
[color=blue:6952c382a7]
کوفته آرسنال بشه اوزیل!!! :( :lol: [/color:6952c382a7][/b:6952c382a7]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان