[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط fire_boy » جمعه نوامبر 01, 2013 6:36 am

[img:c8c1fcf5a7]http://static.goal.com/333500/333539_heroa.jpg[/img:c8c1fcf5a7]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 01, 2013 6:36 am

اینزاگی: مسی و رونالدو نمی توانند رکورد من را لمس کنند
-
مسی و رونالدو نمی توانند رکورد من را لمس کنند اینزاگی: مسی و رونالدو نمی توانند رکورد من را لمس کنند

پیپو اینزاگی مهاجم کهنه کار سابق میلان در صحبت هایی گفت که درخشش او در بزرگترین فینال ها برای هر بازیکنی که در حال حاضر بازی می کند دست نیافتنی بوده

فیلیپو اینزاگی اسطوره ی میلانی ها که در حال حاضر به عنوان سرمربی جوانان میلان در این باشگاه فعالیت می کند در تازه ترین صحبت هایش تاکید کرد که رکورد گلزنی های او در فینال ها بی نظیر بوده و حتی رونالدو و مسی نمی توانند به آن برسند.

این ایتالیایی 40 ساله در مجموع هشت گل در فینال هایی که طی دوران حضورش در میلان و یوونتوس بوده به ثمر رسانده.

اما این مهاجم اسطوره ای ایتالیا بیشتر به گلزنی هایش در سال 2007 افتخار می کند جایی که او دو گل را برای تیمش در فینال لیگ قهرمانان در آتن وارد دروازه ی لیورپول کرد قبل از اینکه سه بار در پیروزی های بعدی میلان برابر سه ویا و بوکاجونیورس در * جام اروپا و جام باشگاه های جهان گلزنی کند

بنابراین اینزاگی بر این باور است که قابلیت های او در صحنه های بزرگ فوتبالی با هیچ بازیکنی برابری نخواهد کرد از جمله نامزد دریافت توپ طلای اروپا.

او در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلوسپورت گفت:" کارلو آنچلوتی سرمربی سابق میلان در رابطه با اینکه من بازی کنم یا نه مطمئن نبود و یا اینکه از جیلاردینیو در فینال آتن استفاده کند اما من بازی کردم و دو گل زدم"

"سپس من در * جام اروپا در برابر سه ویا و همچنین دو بازی برابر بوکاجونیورس در جام باشگاه های جهان گلزنی کردم"

"پنج گل در سه فینال متفاوت که سه تای آنها در مهمترین فینال ها زده شد و همه ی آنها با پیروزی به پایان رسید.حتی مسی یا رونالدو به این رکورد نرسیده اند.در سنی که من از فوتبال خداحافظی کردم هم یک رکورد محسوب می شود"

اینزاگی که در حال حاضر هدایت تیم جوانان انزلیچی را بر عهده دارد در ادامه گفت:" فعلا من هدایت ستاره های جوان میلان را بر عهده دارم.چیزی که من آنها برای کسب پیروزی های بزرگ آماده می کنم"

"رویای من بودن در میلان تا پایان دوران حرفه ای ام است"

این قهرمان کهنه کار در تاریخ جولای 2012 ،بیست و یکمین سال دوران حرفه ای اش را تجربه کرد
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه نوامبر 01, 2013 6:37 am

کاکا: اول میلان ، بعد برزیل
-
اول میلان ، بعد برزیل کاکا: اول میلان ، بعد برزیل

کاکا امیدوارست بتواند به لطف بازگشتش به میلان بتواند در جام جهانی 2014 برزیل ،سلسائو رو همراهی کند

این هافبک برزیلی که در تابستان امسال به میلان بازگشت در جریان تساوی 1-1 چهارشنبه شب برابر لاتزیو گلی فوق العاده به ثمر رساند

کاکا در مصاحبه با میدیاست گفت:"از نتیجه تساوی بسیار متاسفم.گل من می توانست بیش از اینها مهمتر شود"

"امیدوارم گل های بیشتر و البته سه امتیازی برای میلان بزنم.شرایط بدنی من؟ هنوز هم باید پیشرفت کنم اما از شرایط فعلی ام هم راضی هستم"

"از فرصتی که میلان به من داد بسیار تشکر می کنم و می خواهم بتوانم در جام جهانی برزیل نیز با عملکرد خوبم حضور داشته باشم"

میلان پس از 10 بازی 13 امتیازی شد در حالی که با صدر جدول اختلاف 16 امتیازی دارند"تصور کردن لیگ قهرمانان بدون میلان بسیار سخت است و امیدوارم که بتوانیم برای فصل آینده سهمیه کسب کنیم"

"خوشبختانه هنوز هم بازی های زیادی تا پایان فصل مانده و می توانیم به روند بازی ها بازگردیم"
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه نوامبر 01, 2013 8:11 am

رونالدو در الکلاسیکوی بعدی

:lol: :lol:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 01, 2013 8:18 am

آقا یک سوال ؛

این قضیه لایی خوردن رونالدو برای بارسایی های توی اسپانیا و کل جهان اینقدر مهم هست که برای ایرانی ها مهمه ؟!

خدایی اینقدر بچه های ایرانی تو دنیای مجازی نبوغ و ذوق خودشون رو روی این گذاشتند که خود آلوز الان هنگ کرده ...
/7/ /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Forza-Rasht » جمعه نوامبر 01, 2013 8:34 am

خودمونیم رونالدو از جند جا داره حرف میخوره
یکی بلاتر که بر علیه اون حرف می زنه و بعدش هم نشون دادن این لایه خوردن
نماد کاربر
Forza-Rasht
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 23, 2013 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه نوامبر 01, 2013 8:35 am

[quote:05488ef561="pedram_1367"]آقا یک سوال ؛

این قضیه لایی خوردن رونالدو برای بارسایی های توی اسپانیا و کل جهان اینقدر مهم هست که برای ایرانی ها مهمه ؟!

خدایی اینقدر بچه های ایرانی تو دنیای مجازی نبوغ و ذوق خودشون رو روی این گذاشتند که خود آلوز الان هنگ کرده ...
/7/ /7/[/quote:05488ef561]

خوب از چند لحاظ بله

یک اینکه رونالدو با اون شخصیت مغرور و خودخواهش یه همچین صحنه ای براش پیش بیاد شاید از مرگ بدتره براش و برای ما این موضوع بسیار فان(fun) هستش
دو اینکه شما این صحنه رو توصیف کن که توی ال گیلانوی خودمون :!: چاووشی مازیار ضایع رو لایی بده من از شما میپرسم بعد بازی چه مسائلی پیش میاد؟
سه اینکه همیشه تو ال کلاسیکو ها حرکات این دو بازیکن (مسی و رونالدو) با ریز بینی بسیاری دنبال میشه و برای همین بعد بازی هم خیلی بیشتر روش بحث میشه و تبدیل به مسئله ای بزرگ میشه
چهار اینکه شاید تو جاهای دیگه کمتر از ایران به این صحنه پرداخته شده ولی اونجا هم بسیاری از خبرگزاری ها و روزنامه ها ازش یاد کردن
:wink: :twisted:
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه نوامبر 02, 2013 7:22 am

[quote:8693ea8785="abarar1989"]با چند رو ز تاخیر:
ریال سوراخه/ریال سوراااااااااااااخه
البته به دلیل مشغله زیاد بازیو ندیدم ولی خلاصه بارسا برده و باید سر به سر ریالی های عزیز گذاشت خصوصا آبرار محمد هدایتی :wink: :lol:
یه عکسم توی فیسبوک پیدا کردم گذاشتنش خالی از لطف نیست

راستی شندیدم پنالدو لایی خورده وااااااااااااااااااای /10/ /10/ /10/[/quote:8693ea8785]
[b:8693ea8785][color=blue:8693ea8785]

اولا که سلام علیکم!!! :P
دوما که،که چی مثلا؟ :(

حالا 225000 بار باختین یه بارم بردین،اونم با داوری و گل مفت و هزار جور چیز دیگه،ذخیره ها که یادتون نرفته؟؟؟ :roll:

بعدشم باختیم چون من بازی رو ندیدم!!!اگه میدیدم میبردیم...بعله!

راستی آقا کریس رونالدو لایی خورده یعنی اینکه تو بازی بوده،بالاخره یه نقشی تو بازی داشته...اون پسره هورمونی اصن بود تو بازی؟؟؟آره؟چرا تو خلاصه بازی نیست؟؟ :lol:

در ضمن غارسا سولاخه...آخه ما رو چه به کل کل به یه مشت جدایی طلبه باسکی؟ایییییشه! :D [/color:8693ea8785][/b:8693ea8785]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه نوامبر 02, 2013 7:31 am

[color=blue:29b9010d6f][b:29b9010d6f]یه چی دیگه مصاحبه این مردکه بشکه ی دلقکم که دیدین!!!
حالا دیدی چرا هر سال هورمون و انتخاب میکردن!!!؟؟؟[/b:29b9010d6f][/color:29b9010d6f]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط totti » شنبه نوامبر 02, 2013 7:32 am

ماسیمو آمبروزینی هافبک سابق انزلیچی و حالا حاضر فیورنتینا بر این باور است که میلان از جدایی او در تابستان پشیمان نیست

آمبروزینی هافبک ایتالیایی تقریبا ۲۰ سال با پیراهن انزلیچی در میادین حاضر می شد، اما تابستان گذشته غول سن سیرو حاضر به تمدید قراردادش نشد و او به فیورنتینا پیوست

او در مصاحبه با گاتزتا دلوسپورت گفت:"فکر نمی کنم دلشان برای من تنگ شده باشد. نایجل دی یونگ همیشه بهترین است، همین طور ریکاردو مونتولیوو و سولی مونتاری."

"دلیلی نمی بینم که پشیمان باشند. آنها در پایین جدول قرار گرفته اند، ولی هنوز باشگاه بزرگی هستند و تیمی فوق العاده دارند."

میلان شنبه باید به مصاف فیورنتینا برود"هر کاری می کنم تا در این بازی باشم. ولی نه برای اینکه چیزی را ثابت کنم. دوست دارم برای کمک به فیورنتینا بازی کنم."

"پیوستن به فیورنتینا یک چالش برایم بود. تنها چند باشگاه در ایتالیا هستند که با تفکراتی مناسب کار می کنند و بنفش ها یکی از آنها هستند.".
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » شنبه نوامبر 02, 2013 7:33 am

ستاره اروگوئه ای در صحبت هایی اعلام کرد که حمایت هم تیمی هایش و هوادارانش دلیل اصلی ماندن او در آنفیلد بوده

لوئیس سوارس مهاجم اروگوئه ای لیورپول در صحبت هایی اعلام کرده که حمایت هواداران لیورپول و استیون جرارد، کاپیتان این تیم، او را مجاب کرده تا در آنفیلد بماند.

این ستاره اروگوئه ای در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی بارها تمایلش را برای ترک لیورپول ابراز کرده بود ولی او ماند و حالا در اوج است و در پنج بازی به 5 گل رسیده و در بازی با وست بروم هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت.

سوارس دراین باره به اسپورت 890 گفت:« استیو خیلی با من صحبت می کرد. او مرا نصیحت می کرد و به من آنچه لازم بود بشنوم را می گفتت. وقتی من تنها تمرین می کردم، او به من گفت که این روند را دوست ندارد و از من خواست تا با گروه تمرین کنم. این روزها حس می کنم که مورد حمایت هم تیمی هایم هستم.»

سوارس ادامه داد:« حمایت هواداران هم مهم است. من همیشه بدون هیچ مشکلی در خیابانها راه می روم؛ هیچ وقت تهدید نشده ام یا با مشکلی روبرو نشده ام. مردم همه از من می خواستند که درتیم بمانم. من به شدت برای لیورپول تلاش کرده ام و از سران باشگاه متشکرم.»

او در آستانه مصاف حساس تیمش با آرسنال گفت:« فوتبال انگلیس بهترین چیزی است که می توانی پیدا کنی، جو ورزشگاه ها، خود ورزشگاه ها، هواداران..همه چیز فوق العاده است.»

او در مورد مصاف با آرسنال گفت:« بازی با آرسنال برای ما واقعا مهم است. اگر بتوانیم در رده های بالایی جدول بمانیم، برای حضور در جمع 4تیم برتر مبارزه خواهیم کرد. بازی امشب یک بازی زیبا مقابل رقیب مستقیممان است. مردم هیجان زیادی دارند تا بدانند که تیم چطور بازی خواهد کرد. ما گل خواهیم زد و در دفاع هم موفق خواهیم بود. بردهایمان مقابل یونایتد و استون ویلا مثال خوبی است.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه نوامبر 02, 2013 7:34 am

سرمربی باواریایی هادرنظر دارد تا با نیم نگاهی به بازی روز سه شنبه تیمش مقابل ویکتوریا پلژن به برخی از بازیکنانش استراحت دهد

سایت گل- پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در صحبت هایی اعلام کرده که بعیداست که با به میدان فرستادن تونی انزلیچی و آرین روبن در بازی با هوفنهایم ریسک کند.

این دو بازیکن در بازی قببلی بایرن مقابل هرتابرلین که با برد 2-3 باواریایی ها به پایان رسید از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیتی جزئی شدند و از روز سه شنبه به جلسه تمرینی بایرن بازگشتند.

دراین میان گواردیولا اعلام کرده که عجله ای برای بازگرداندن این دو بازیکن به میادین ورزشی ندارد. چرا که تیمش روز سه شنبه بازی حساسی را در لیگ قهرمانان اروپا مقابل ویکتوریا پلژن خواهد داشت.

گواردیولا روز جمعه در گفتگو با خبرنگاران گفت:«شرایط تونی کمی با آرین فرق می کند ولی هردوی آنها روز پنجشنبه تمرین کردند. شاید آنها برای بازی روز شنبه آماده نباشند ولی برای بازی سه شنبه یا شنبه بعدبه اوج آمادگی خواهند رسید.»

گواردیولا به این نکته اشاره کرد که شاید بازی با هوفنهایم برای بازگشت دانته به میادین نیز خیلی زود باشد:« دانته خوب تمرین کرده؛ هرچند که هنوز کمی مشکل دارد.»

بازی بایرن مقابل هوفنهایم ساعت 15.30 امروز به وقت اروپای مرکزی برگزار خواهد شد
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » شنبه نوامبر 02, 2013 7:35 am

سرمربی اسکاتلندی معتقد است که این زوج جوان هنوز به نقطه اوجشان نرسیده اند ودرانتظار درخشش بیشتری از رونی و فان پرسی است

دیوید مویس سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد براین باور است که وین رونی و روبین فان پرسی بهترین زوج تهاجمی دنیا هستند.

ستاره انگلیسی و بازیکن هلندی یونایتد در رقابتهای این فصل روی هم رفته 14 گل زده اند واین درحالی است که بعد از برگزاری 9 بازی از رقابتهای این فصل لیگ برتر، یونایتد 8 امتیاز با آرسنال صدرنشین فاصله دارد

مویس می داند که تیمش هنوز به روزهای اوج نرسیده و معتقد است که این زوج تهاجمی می تواند یونایتد را به مرز موفقیت برساند.

این سرمربی اسکاتلندی به خبرنگاران گفت:« روبین و وین می توانند زوج ایده آلی برای هربازیکنی درسرتاسردنیا باشند.چه رسد در این کشور.از همین رو فکر می کنم که این دو در حال درخشش هستند و واقعا بهترین هستند. من معتقدم که رونی و فان پرسی بهترین زوج خط حمله دنیا هستند. هردویشان واقعا بامهارت هستند و گلزنانی ذاتی هستند. به عنوان یک فوتبالیست هردوی آنها می توانند در پست های مختلفی بازی کنند.این را به خاطر مهارت هایشان می گویم و بی صبرانه منتظر درخشش این دو هستم و بعد از آن واقعا خواهیم دید که اوضاع یونایتد به چه ترتیب خواهد بود.»

مویس در ادامه به این نکته اشاره کرد که رونی قابلیت های لازم برای کایتانی تیم را دارد ولی درعین حال یادآوری نمود که بعید است که در حضور نمانیا ویدیچ بازوبند کاپیتانی را به رونی بدهد:« وین همیشه توانایی کاپیتانی را دارد. او عاشق فوتبال است. او توپ و ضربه زدن به توپ را دوست دارد و این هم طبیعت اوست. اگر این ویژگی ها را داشته باشی و قدرت لیدری راهم داشته باشی که عالی است. من هیچ دلیلی برای تغییر دادن نمی بینم.از شرایط راضی هستم و ویدیچ، پاتریس اورا و ریو فردیناند همگی بازیکنان باتجربه ای هستند و بازوبند کاپیتانی در اختیار آنهاست. ویدا بازوبند را می بندد ولی من از تجربه و راهنمایی های همه آنها بهره می برم.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 02, 2013 9:01 am

[quote:4383d26de3="The_King_of_rasht"][quote:4383d26de3="miladcivil"][quote:4383d26de3="The_King_of_rasht"]دِ اون رو که همه میدونن پارتی بازی فیفا بوده و به زودی پنجمی و ششمی و هفتمین توپ طلا رو هم بهش میدن !کی به کیه؟[/quote:4383d26de3]

[color=blue:4383d26de3]عجب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دم مسی گرم که چنین پارتی کللللللفتی داره . [/color:4383d26de3]
[size=18:4383d26de3][color=red:4383d26de3]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:4383d26de3][/size:4383d26de3]
[color=black:4383d26de3]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:4383d26de3] [size=24:4383d26de3]![/size:4383d26de3][/quote:4383d26de3]

با لحن اغلام پیروانی بخوانید:

خداوِکیلی، خدایی ،بینی بین الله ، من مرده شما زنده ،خدا بالا سرت شاهد!
پارسال حق مسی بود توپ طلا رو بگیره؟چقدر انتقاد شد از عملکرد فیفا؟
اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:4383d26de3]

[color=red:4383d26de3]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:4383d26de3]
[color=blue:4383d26de3]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:4383d26de3]
[color=black:4383d26de3]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
رای کللللی بوده و حتی بقول شما ممکنه حق به حقدار نرسه، اما اگه اینطور بهوایم بگیم، 3 دوره زیدان
و یا 3 دوره رونالدو (رونالدوی اصلی نه تقلبی) و یا 2 دوره رونالدینیو شد، یا مثلا 3 دوره پلاتینی شد یا حتی
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:4383d26de3]
[color=brown:4383d26de3]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:4383d26de3] :wink: /7/ /10/ :lol:
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه نوامبر 02, 2013 9:10 am

[quote:a81c8b54d6="miladcivil"][quote:a81c8b54d6="The_King_of_rasht"][quote:a81c8b54d6="miladcivil"][quote:a81c8b54d6="The_King_of_rasht"]دِ اون رو که همه میدونن پارتی بازی فیفا بوده و به زودی پنجمی و ششمی و هفتمین توپ طلا رو هم بهش میدن !کی به کیه؟[/quote:a81c8b54d6]

[color=blue:a81c8b54d6]عجب :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: دم مسی گرم که چنین پارتی کللللللفتی داره . [/color:a81c8b54d6]
[size=18:a81c8b54d6][color=red:a81c8b54d6]اونموقع که رونالدو از منچستر برد به حق برد اما مسی با پارتی بازی میبره ؟!؟!؟![/color:a81c8b54d6][/size:a81c8b54d6]
[color=black:a81c8b54d6]ما شنیده بودیم یوفا و عمو پلاتینی هوای بارسا داره و این تیم قهرمان اروپا میکنه اما این یکی تازه شنیدیم[/color:a81c8b54d6] [size=24:a81c8b54d6]![/size:a81c8b54d6][/quote:a81c8b54d6]

با لحن اغلام پیروانی بخوانید:

خداوِکیلی، خدایی ،بینی بین الله ، من مرده شما زنده ،خدا بالا سرت شاهد!
پارسال حق مسی بود توپ طلا رو بگیره؟چقدر انتقاد شد از عملکرد فیفا؟
اگر میگی پارسال حق مسی بود به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم![/quote:a81c8b54d6]

[color=red:a81c8b54d6]حالا شاغلام نه افشین نه امیرحسین .... مهم اینه که مسی 4 سال پیاپی مرد سال فوتبال جهان شد.[/color:a81c8b54d6]
[color=blue:a81c8b54d6]حالا به نظر شما منچستری ها کی باید میشد؟ مایکل کریک یا چیچاریتو؟[/color:a81c8b54d6]
[color=black:a81c8b54d6]از بین 3 کاندید نهایی (مسی-اینیستا-رونالدو) که قطعا حق مسی بود. این انتخابات همیشه بر اساس
رای کللللی بوده و حتی بقول شما ممکنه حق به حقدار نرسه، اما اگه اینطور بهوایم بگیم، 3 دوره زیدان
و یا 3 دوره رونالدو (رونالدوی اصلی نه تقلبی) و یا 2 دوره رونالدینیو شد، یا مثلا 3 دوره پلاتینی شد یا حتی
یادمه 1 دوره کاناوارو شده بود ... به گفته من و شما اگه باشه که خیلی چیزا تغییر میکنه![/color:a81c8b54d6]
[color=brown:a81c8b54d6]اما من یه پارتی کت و کلفت تو فیفا دارم و بهش میگم یه کاری یکی از این منچستری ها حداقل تو 3 گزینه نهایی دعوت کنند [/color:a81c8b54d6] :wink: /7/ /10/ :lol:[/quote:a81c8b54d6]
[b:a81c8b54d6]
[color=blue:a81c8b54d6] /20/
تموم شد آقا میلاد...تموووووووووووم...توپای دره پیت طلای آقای پارتی دار لوس شد رفت.
مگه اینکه شما بارساییا دل بهش ببندین.برا خودش 40 تا نمیگیره؟؟؟نمیدونم چرا منو یاد لوح های افتخاری میندازه یه جایی همین نزدیکی ها تو یه دولتی همین نزدیکیا...
[/color:a81c8b54d6][/b:a81c8b54d6]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان