مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:07 am
آنچلوتي: دوست دارم به فوتبال انگليس برگردم
مربي سابق چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که دوست دارد تا دوران ديگري را در فوتبال انگليس سپري کند.
کارلو آنچلوتی مربی سابق چلسی در صحبتهایی تمایلش را برای بازگشت به دنیای مربیگری در فوتبال انگلیس ابراز کرد. این مربی ایتالیایی در ماه می سال جاری میلادی استمفورد بریج را ترک کرد و بعد از آن همچنان بیکار است.
آنچلوتی در صحبتهایش از تیم خاصی برای هدایت نام نبرده است.
کارلتو گفت:« لیگ برتر بهترین لیگ در اروپاست؛ من دوست دارم تا در صورت امکان اینجا بمانم.نمی خواهم از تیم خاصی اسم ببرم؛ چون این تیمها الان مربی دارند ولی دوست دارم تیمی را هدایت کنم که رویاهای زیادی داشته باشد و می خواهم صبر کنم و ببینم که در این فصل چه عملکردی خواهد داشت.»
او ادامه داد:« دوست دارم که فوتبال ایتالیا بهترین فوتبال دنیا باشد ولی در حال حاضر شرایط بدین ترتیب نیست. اگر این امکان وجود داشته باشد، دوست دارم در انگلیس بمانم و به دنبال باشگاه دیگری باشم. من این شرایط را دوست دارم.»
آنچلوتی با بررسی شرایط اخراجش از چلسی گفت:« وقتی به آن روزها فکر می کنم، می توانم بگویم که تجربه فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم. من فرصتی استثنایی داشتم. قطعا در این تیم باید برنده باشی، چون چلسی برای قهرمانی ساخته شده است.»
آنچلوتی درادامه از اخراج ری ویلکینس ابراز تعجب کردو اعلام کرد که نمی داند که چرا دستیار سابقش از سمت خود برکنار شده است:« نمی دانم چه اتفاقی افتاده. این تصمیم سران باشگاه بود و من واقعا تعجب کردند و همه متعجب شده اند.ولی چه می توانیم بکنیم. فقط باید این تصمیم را بپذیریم.»
کارلتو درادامه صحبتهایش به تمجید از رومن آبراموویچ پرداخت و اعلام کرد که ارتباط خوب و صمیمانه ای با مالک انزلیچی چلسی داشته:« فکر می کنم ما عملکرد خوبی داشتیم. آبراموویچ اطلاعات و کاریزمای زیادی دارد و انسان باشخصیتی است. اولین نکته این است که او فوتبال را دوست دارد و دوما اینکه خیلی به بازیکنانش نزدیک است. او در طول این دو سال به شدت از من حمایت می کرد. او دوست ندارد که روی جلد روزنامه ها برود. و به عنوان مالک یک باشگاه فوق العاده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 10:06 am
احتمال ماندن بکام در لس آنجلس 50 درصد است
سرمربي لس آنجلس گالکسي اعلام کرد که احتمال ماندن ستاره تيمش ?? درصد است.
به نقل از ساکرنت، دیوید بکام سال 2007 از رئال مادرید با مبلغ 250 میلیون دلار راهی لس آنجلس گالکسی شد و در پایان فصل جاری لیگ آمریکا قرارداد بکام با این تیم به پایان میرسد.
انزلیچی آرنا در این مورد گفت: دیوید لس آنجلس را دوست دارد. او میداند در چه برههای از دوران فوتبال خود قرار گرفته است. ما احتمال ماندن او در گلکسی را 50 درصد میدانیم.
بکام مورد توجه تیمهای لیگ برتری تاتنهام و کوئینز پارک رنجرز قرار دارد و ممکن است برای فصل آینده به یکی از این دو تیم منتقل شود.
آرنا ادامه داد: زمانیکه بازیهای لیگ به پایان برسد، ما و بکام در جلسهای به گفتوگو مینشینیم و برای ادامه همکاری تلاش میکنیم.
بکام تمام تمرکز خود را در بازیهای پلیآف لیگ آمریکا گذاشته و بارها اعلام کرده پیش از پایان بازیهای لیگ در مورد آیندهاش صحبت نخواهد کرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 10:06 am
يک دقيقه سکوت در سري آ
يکشنبه شب و در جريان تمام ديدارهاي رقابتهاي سري آ، و پيش از آغاز مسابقات يک دقيقه سکوت به نشانه بزرگداشت و اداي احترام به مارکو سيمونچلي، موتورسوار 24 ساله ايتاليايي و عضو تيم هوندا که روز گذشته در رقابتهاي گرند پري مالزي در رشته موتوجي پي درگذشت،رعايت شد.
Marco Simoncelli (Getty Images)
این یک دقیقه سکوت طبق دستور جیانی پتروچی، رئیس کمیته المپیک ایتالیا انجام شد.
تیمهای میلان و اینتر اولین تیمهایی بودند که همدردی شان را با خانواده سیمونچلی ابراز کردند.
باشگاه میلان که این موتور سوار ایتالیایی یکی از طرفداران پرو پا قرص این تیم هم بود، این بیانیه را در وب سایتشان قرار دادند:« میلان همدردی صادقانه اش را با خانواده مارکو، که یکی ازهواداران فوق العاده میلان بود، در این دقایق تلخ و دشوار ابراز می دارد.»
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر هم از طرف باشگاهش به خانواده این ورزشکار و دنیای ورزش ایتالیا تسلیت گفته:« ما در کنار خانواده و دوستان مارکو هستیم؛ قهرمانی جوان و پرشور.»
قابل ذکر است که برخی از تیمهای ایتالیایی، از جمله میلان و لاتزیو، دیدارهای روز یکشنبه شان را بابازوبندی سیاه بر بازوی بازیکنانشان برگزار کردند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط amir131 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 11:27 am
اكتبر سياه من
اکتبر 2011، سهشنبهای سیاه در تاریخ یوونتوس، زشتترین روز حیات بیانکونری، روزی غمانگیز همراه با سر و صدا و اعتراض عجیب تیفوسیهای یووه؛ یک روز تلخ، خیلی تلخ برای من، لعنت به این فوتبال، به این فوتبال بیقلب و بیاحساس .
قهرمان تو همیشه میتواند خودش تصمیم بگیرد، میتواند روز رفتنش را تعیین کند، بماند، اعتراض کند، سکوتش را بشکند و بگوید شکستم، انتظارش را نداشتم، باورم نمیشود، این درست نیست،چرا؟ و... . درست مثل تیفوسیها، درست مثل همه هواداران خودش و تیمش. اما باز هم سکوت میکند، باز هم اعتراض نمیکند، هنوز صبرش را از دست نداده، انگار نمیخواهد از دستش بدهد، این خصیصه را دوست دارد و هرگز حاضر به ترکش نیست، شاید بعد از چند روز سکوتش را بشکند؛ «رئيس میخواست پیش از همه به من یادآوری کند که چه زمانی قراردادم با باشگاه به پایان میرسد و باید بروم».
شاید خودش با توجه به شخصیتش نوشتهای را روی سایت شخصیاش بگذارد، شاید باز هم لبخند بزند و با آن چهره خاصش بگوید: «میدانستم، توافق کرده بودیم، اصلا قرارمان همین بود، یک فصل در ورزشگاه جدید و بعد خداحافظی!» بله ما هم میدانستیم، حداقل حدس میزدیم و منتظرش بودیم اما نه اینطور! اصلا انتظارش را نداشتیم، چرا حالا؟ الان که اول فصل است! هنوز خیلی مانده، هنوز مارس نشده! هنوز حرفی از تمدید قرارداد نیست، پس چرا، چرا آنیلی یکدفعه دست به این کار میزند؟ چرا؟ نمیدانم، تو هم نمیدانی؟ انگار تاریخ دارد برمیگردد، انگار یووه دارد یک اشتباه بزرگ را تکرار میکند! همان کاری که با ترزگه کرد، با داویدز یا با ندود!
چرا یکدفعه اسطورههای این تیم میروند، چرا هیچ بازی خداحافظیای، هیچ تقدیری و هیچ مراسمی برای ستارههای دوستداشتنی این تیم برگزار نمیشود؟ مگر کونته نرفت یا مونترو یا تاکیناردی که دیگر اسمش را هم نمیشویم! اصلا باورمان نمیشود که چه اتفاقی دارد میافتد؟ این چه نوع اعلام خداحافظی بود، آن هم الکس! الکس که یک بازیکن ساده نیست که مثل بقیه بازیکنان با او برخورد کنیم! این نوع خداحافظی شبیه خداحافظی بازیکنان معمولی است ! الكس كه بازيكن مسن و يا هر بازيكن ديگري نيست، او پرچم دار باشگاه است.
آندرهآ تنها به قراردادی که با الکس در سال گذشته امضا کرده احترام گذاشته نه هیچ چیز دیگر! ماه اکتبر را فراموش نکنیم، ماهی که همیشه بهترین نمایشها را از الکس میدیدیم و حالا بدترین خبر را برای او اعلام میکنند! اکتبر 2008، شب فراموشنشدنیاش در برنابئو، شب رویایی من، آندرهآ عاشق این است که همه را متعجب کند، ممنونیم ما هم تعجب کردیم!
بعد از افتتاح ورزشگاه جدید همیشه منتظر خبرهای خوش بودیم اما 18 اکتبر زشتترین و بدترین خبر یووه را پس از تبعید به سری B شنیدیم. خیلی زشت، خیلی. حالا الساندرو دلپیرو، پرچمدارمان از کنارمان میرود، خودمان میخواهیم که برود! این از همه بدتر است! قهرمان یوونتوسیها از فصل 94-93! همان کسی که همیشه بیانکونری ماند، همان کسی که از همه بیانکونریتر است، کسی که اگر مصدومیت وحشتناک دیدار برابر اودینزه در فصل 98 برایش پیش نمیآمد شاید توپ طلا را هم برده بود.
اله واقعا تاریخ ماست، تاریخ تیم ما، محبوبترین بازیکن و البته وفادارترینش! کسی که در بدترین شرایط هم ماند و ما را ترک نکرد، سمبل یووه، سمبل فوتبال ایتالیا، او همیشه سمبل میماند، سمبل سیاه و سفید فوتبال دنیا، قهرمان جامجهانی ایتالیا و یوونتوس. الکس بیشتر از یک بازیکن بود برایمان، بیشتر از همه، او الگو، سمبل و پرچمدار ماست و تکاسطورهام.
حالا اشکهایی که در پایان فصل ریخته میشود، اشکهای اله، اشکهای من، اشکهای تو و... . چه پایان فصل تلخی، چه دلگیر است، از یک طرف دوست داریم فصل تمام شود، ما قهرمان شویم و اسکودتو را بالای سرمان ببریم و از یک طرف دوست نداریم این فصل تمام شود!
اگر قهرمان شویم یک چشممان خنده است و چشم دیگرمان گریه، همه ناراحتیم، چه اشکهایی که ریخته نمیشود، چه غمی در فضا احساس میشود. چه حسی، دوستش ندارم، از حالا به فکر آن روز هستم، اصلا دوستش ندارم، نمیخواهم بیاید! خیلی دلگیر است، خیلی. میدانم او میتواند به ژاپن یا شاید آمریکا برود اما همیشه برای من و برای تو یک یوونتوسی است، یک یوونتوسی وفادار و همیشگی، ممنونم الکس برای هیجانی که هر بار میدیدمت به من میدادی، ممنونم به خاطر همه تلاشهایت، به خاطر همه افتخاراتی که برای ما به دست آوردی، تو شایسته بهترینها هستی، تو همیشه الکس میمانی، شماره 10، کاپیتان، لذت فوتبال، پینتوریکیو و مطمئنا یکی از ما، برای همیشه. هیچکس مثل تو نیست اله! لعنت به این فوتبال، به این اکتبر، به این ماه، لعنت به این روزها، به این روزهای سیاه و این ناامیدی. لعنت!
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط amir131 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 11:28 am
پیام الکس به مناسب درگذشت مارکو سیمونچلی
صبح ديروز در رقابت های گرندپری مالزی، مرحله ماقبل فینال رقابت های امسال، مارکو سیمونچلی، موتورسوار 24 ساله تیم هوندا در دور دوم رقابت ها تعادل خود را از دست می دهد و پس از برخورد با ادواردز، موتور سوار امریکایی تیم یاماها والنتینو انزلیچی، هم وطن و صمیمی ترین دوستش جان خود را از دست می دهد.
این حادثه دلخراش جامعه ورزش موتورسواری جهان و ورزش ایتالیا را در شوک بزرگی واداشت. او یکی از قهرمان این رشته بود که در سال 2008 نیز به عنوان قهرمانی مسابقات موتورسواری بخش 125 سی سی دست یافته بود و در رقابت های امسال در جایگاه 5 ایستاده بود.
مسابقات امروز سری A نیز با یک دقیقه سکوت برگزار شد و فوتبالیست ها و باشگاه های این کشور پیام های تسلیت زیادی را برای درگذشت این قهرمان ملی اعلام کردند.
الساندرو دل پیرو، کاپیتان یوونتوس نیز در پیامی نوشت " ان چه که روی داد بسیار وحشتناک و ترسناک بود و مرا ناراحت کرد. من هم به همتایان خود برای سکوت یک دقیقه ای پیش از رقابت ها به یاد مارکو پیوستم ، خداحاظ مارکو " باشگاه يوونتوس نيز در سايت رسمي خود نوشت " ما نيز در غم از دست دادن اين قهرمان در كنار خانواده اش هستيم.
باشگاه های میلان، اینتر، گالیانی، جیلاردینو، توتی، اینیستا، راموس، انزلیچی و بسیاری از ورزشکاران دیگر نیز با پیامی ناراحتی و حضورشان را در خانواده مارکو سیمونچلی ابراز داشتند و برای مارکو ارزوی ارامش کردند.
ما نیز از سوی هواداران ایرانی یوونتوس برای این قهرمان خوش روی ایتالیایی ارزوی ارامش می کنیم " مارکو در ارامش بخواب "
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط amir131 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 11:29 am
همیشه در کنار تیم بودم و خواهم بود
به ورزشگاه امد، پس از افتتاحیه یک بار دیگر در جایگاه نشست تا از نزدیک بازی یووه را نظاره کند. لاپو الکان در کنار اندره ا انیلی در این بازی دیده شد. از لاپو پس از بازی در خصوص شرایط تیم و مسائلی که این روزها روی داده سوال می کنند.
می بینیم که در کنار زمین هستی، در کنار اندره ا، این به این معناست که نزدیک تیم هستی ؟
من همیشه نزدیک این تیم هستم.نزدیک پسردایی ام. به هر حال اینجا بودن معنای دیگر ندارد همیشه همین طور بوده و خواهد بود. همیشه با قلبم در کناریوونتوس ام ، من یک هوادارام و عاشق تیمم ، عاشق یوونتوس .
یک هفته سخت برای یوونتوس بود، صحبت هایی از دل پیرو . از یک مسئله مثبت صحبت می کنیم، اندره ا به الساندرو ادای احترام کرد، کاپیتان بزرگ ما که با یووه بهترین نمایش ها را انجام داد و بزرگ ترین مهره ما شد.
ما از مسئله ای منفی حرف نمی زنیم. ما همیشه مسائل مثبت را نگاه می کنیم و ان چیزی که اندره ا انجام داد بهترین شکل بود . اندره ا در صحبت هایش گفت که دل پیرو برای یوونتوس خیلی خیلی زیاد افتخار کسب کرده و ما همیشه به این مسئله فکر می کنیم که او در کنارمان و نزدیک مان باشد. از صحبت های او برداشت خوبی نشده.
فکر می کنید که به امریکا برود؟او کاپیتان بزرگی ست، در ایتالیا بهترین و بزرگ ترین نمایش ها را داشته، او نشان فوتبال ماست، یک شخص ویژه که خصوصیاتش را نمی توان زیاد در کشور یافت و من امیدوارم که ان کاری را انجام دهد که در حال انجامش است.
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:47 am
زانتي: ما مي توانيم کارهاي بزرگي انجام دهيم
خاوير زانتي، کاپيتان اينتر بعد از برد 0-1 تيمش مقابل کيه وو درديدار يکشنبه شب اعلام کرد که نرآتزوري مي تواند در رقابتهاي اين فصل سري آ کارهاي بزرگي انجام دهد.
این طور به نظر می رسد که اینتر زیر نظر کلودیو رانیری از روزهای سختی که در ماه های ابتدایی شروع رقابتها داشت فاصله گرفته و تدریجا در حال بازیابی اعتماد به نفس از دست رفته اش است. آنها هفته گذشته در لیگ قهرمانان اروپا از سد لیل عبور کردند و یکشنبه شب هم کیه وو را شکست دادند.
در پایان دیدار یکشنبه شب زانتی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« تیم ما قادر است تا کارهای بزرگی انجام دهد و ما در هر بازی به این نکته فکر می کنیم. ما برروی انسجام تیمی مان کار می کنیم و باید مانع از آسیب رسانی تیمهای حریف شویم. پیروزی در دیدار یکشنبه شب برایمان خیلی مهم بود. دیگر نباید اجازه دهیم تا جایگاه تیممان از این بدتر شود. »
زانتی با تحلیل دیدار مقابل کیه وو گفت:« اینتر شایسته برد بود؛ البته ما تا دقایق پایانی بازی مقابل کیه وو سختی های زیادی را متحمل شدیم؛ چرا که کیه وو کاملا تهاجمی بازی می کرد. تا پیش از این هنوز نتوانسته بودیم تا در جوزپه مئاتزا به پیروزی برسیم و این برد از این نظر هم برای ما مهم بود.»
اینتر با کسب سه امتیاز این بازی در رده شانزدهم جدول قرار گرفت. آنها اکنون 7 امتیازی هستند
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:48 am
ونگر با فرگوسن ابراز همدردي كرد
آرسن ونگر سرمربي آرسنال با سر الکس فرگوسن پس از شکست سنگين در شهرآورد منچستر ابراز همدردي کرد و گفت: شرايط روحي سرمربي منچستريونايتد را به خوبي درک مي کند.
به گزارش اسکاي اسپورت، منچستريونايتد روز گذشته در شهرآورد منچستر برابر منچسترسيتي ناباورانه متحمل شکستي سنگين شد و 1-6 باخت.
چندي پيش که آرسنال در شرايط نابساماني بسر مي برد و ونگر آماج حملات رسانه ها بود؛ فرگوسن از اين سرمربي فرانسوي حمايت کرد.
به نظر مي رسد اکنون نوبت به ونگر رسيده تا در اين شرايط به حمايت هاي فرگوسن پاسخ دهد.
ونگر که کمتر از دو ماه پيش همراه با آرسنال در اولد ترافورد متحمل شکستي سنگين شد به خوبي شرايط پس از شکست سنگين را درک مي کند.
در آن ديدار شاگردان فرگوسن تيم ونگر را با نتيجه 2-8 در هم کوبيدند.
وي گفت: چنين نتيجه اي يک شگفتي است.تيم راگبي فرانسه هم نزديک به همين تعداد گل وارد دروازه نيوزيلند در فينال جام جهاني راگبي کرد که آن هم مايه تعجب بود.
سرمربي آرسنال افزود:درست مشابه باخت 2-8 ما برابر منچستريونايتد بود؛ در چنين بازي هايي تعداد گل ها مهم نيست؛ مهم آن است که اتفاقي خاص رخ داده که به چنين نتيجه اي انجاميده است.
ونگر گفت: وقتي شما در يک سوي ميدان هستيد و ناگزيريد ده نفره به تيمي خوب حمله کنيد مسلم است که آسيب پذير خواهيد بود.درچنين شرايطي شما صرفا سه امتياز از دست نمي دهيد؛ بلکه بايد تا مدتها با رنج روحي اين شکست دست و پنجه نرم کنيد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:49 am
احتمال محروميت ويلاس بواس
سرمربي آبي هاي لندني به احتمال زياد به دليل اظهاراتش بعد از شکست يک بر صفر مقابل کوئينز پارک رنجرز با محروميت روبرو خواهد شد.
به نوشته روزنامه دلیل میرر آندره ویلاس بواس سرمربی چلسی به دلیل اظهاراتش در مورد کریس فوی داور دیدار شب گذشته مقابل کوئینز پارک رنجرز که دو بازیکن چلسی را از بازی اخراج کرد با محرومیت روبرو خواهد شد.
چلسی در دقایق ابتدایی با گلی که از روی نقطه پنالتی دریافت کرد یک بر صفر از میزبان خود عقب افتاد، در ادامه بازی داور ژوزه بوسینگا و دیدیه دروگبا دو بازیکن این تیم را از زمین بازی اخراج کرد.
چلسی به دلیل 7 کارت زرد و 2 کارت قرمزی که در این دیدار خشن دریافت کرد از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس 25 هزار پوند جریمه شده و به نظر می رسد ویلاس بواس هم با محرومیتی روبرو شود.
این مربی پرتغالی در پایان بازی اعتراض خود را به فوی و کوین فرند داور چهارم بازی اعلام کرد و در کنفرانس خبری بعد از بازی نیز اعلام کرد:"فوی نتوانست این بازی را کنترل کند و مرتب از کارت های خود استفاده کرد."
ویلاس بواس صحنه پنالتی که داوید لوئیز مرتکب آن شد و حیدر هولگوسن آن را به گل تبدیل کرد و همچنین صحنه اخراج ژوزه بوسینگا را اشتباه داوری دانست.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:49 am
آرسنال 5 بازيکن جوان خود را قرض مي دهد
آرسن ونگر قصد دارد 5 بازيکن جوان خود را به منظور کسب تجربه و حضور در ترکيب اصلي به تيم هاي ديگر قرض بدهد.
باشگاه آرسنال قصد دارد بعد از بازی مقابل بولتون در جام حذفی 5 بازیکن خود را به تیم های دیگر قرض دهد.
ایگناسی میکل، سانچس وات، اگوژان اوزیکوپ، دنیل بواتنگ و چاکس آنکبازیکنانی هستند که ونگر قصد دارد به تیم های لیگ پایین تر قرض بدهد.
ونگر قصد دارد بعد از پیروزی مقابل بولتون تیمی قدرتمند در دورهای بعدی جام حذفی به میدان بفرستد تا به 6 سال بی جامی این تیم پایان دهد.
میکل یکی از بازیکنانی بود که در پیروزی 3 بر یک آرسنال مقابل شروزبری در ماه گذشته 90 دقیقه بازی کرد. چهار بازیکن دیگر نیز به صورت بازیکن تعویضی برای آرسنال به میدان رفتند اما بعد از بازی بولتون به احتمال فراوان به تیم های دیگر قرض داده خواهند شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:50 am
تمجيد زلاتان از الگري
مهاجم سوئدي ميلان از پيروزي 4 بر 3 مقابل لچه خوشحال است و اين نتيجه را حاصل تفکرات سرمربي تيم مي داند.
زلاتان ایبراهیموویچ از پیروزی 4 بر سه میلان مقابل لچه خوشحال است و معتقد است ماسیمیلیانو الگری سرمربی تیم نقش اصلی را در این پیروزی و بازگشت به بازی ایفا کرده است.
میلان در نیمه نخست بازی مقابل لچه سه بر صفر از میزبان خود عقب افتاده بودند اما سه گل از کوین پرنس بواتنگ و یک گل ماریو یپس سه امتیاز این بازی را به حساب انزلیچی واریز کرد.
ایبراهیموویچ معتقد است الگری تنها فردی بود که می دانست تیمش می تواند در یک نیمه نتیجه را عو.ض کند و4 گل به ثمر برساند.
زلاتان در گفتگو با وب سایت باشگاه میلان می گوید:" شکی نیست که در نیمه اول بسیار بد بازی کردیم اما هت تریک بواتنگ مارا نجات داد."
" برای پیروزی به میدان رفتیم اما در پایان نیمه اول همه ناامید شده بودند. تنها فردی که هنوز به پیروزی در این بازی امیدوار بود سرمربی تیم بود، او در رختکن این حس خود را به بازیکنان منتقل کرد. در نیمه دوم تلاش خود را کردیم و بازی را با پیروزی به پایان رساندیم."باید خوشحال باشیم چرا که کار بزرگی را انجام دادیم."
میلان با این پیروزی 11 امتیازی شد و تا رده هفتم جدول رده بندی بالا آمد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:51 am
کريس رونالدو: اولويت ما قهرماني در لاليگاست
ستاره پرتغالي رئال مادريد به دنبال نخستين عنوان قهرماني اش از سال 2008 است.
کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید اعلام کرد اولویت این تیم در این فصل کسب عنوان قهرمانی لالیگا و پشت سر گذاشتن بارسلونا است.
رونالدو گفت:" می خواهم با رئال لالیگا را فتح کنم. به نظر من این برای باشگاه هم در اولویت قرار دارد. البته اگر لالیگا را فتح کنیم به دنبال فتح لیگ قهرمانان هم خواهیم بود. چرا که نه؟"
رئال مادرید یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است و باید اهداف بزرگی هم داشته باشد. ما در این فصل تمام تلاش خود را خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم در رقابتهای مختلف قهرمان شویم."
رونالدو تا به حال با منچستریونایتد سه عنوان قهرمانی در لیگ برتر را کسب کرده اما از زمان پیوستنش به رئال مادرید در سال 2009 هیچ عنوان قهرمانی معتبری را کسب نکرده است.
رئال در هر دو فصل گذشته بعد از بارسلونا در رده دوم لالیگا قرار گرفت، این در حالی است که آنها در ماه آوریل در فینال کوپا دل ری مقابل بارسا با گل رونالدو موفق شدند قهرمان جام حذفی اسپانیا شوند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:52 am
بهترين هاي ليگ برترانگليس پس ازپايان هفته نهم
در پايان هفته نهم ليگ برتر انگليس نام 5 بازيکن منچسترسيتي در جمع بهترين ها به چشم مي خورد.
بهترینهای هفته نهم لیگ برتر انگلیس اعلام شد که در میان آنها نام ۵ بازیکن از منچسترسیتی به چشم میخورد.
تیم روبرتو مانچینی نخستین بار است که این تعداد از بازیکنانش در ترکیب بهترینهای هفته قرار میگیرند. آنها در دیداری حساس توانستند رقیب دیرین و همشهری خود، منچستریونایتد را در اولدترافورد ۶ بر یک مغلوب کنند.
ماریو بالوتلی بدون شک باید در این ترکیب قرار میگرفت زیرا در بازی با یونایتد یکی از بهترین نمایشهای خود را ارائه کرد و توانست دو بار دروازه داوید دخهآ را باز کند. میکا ریچاردز که در بازی با یونایتد در دفاع راست قرار گرفته بود، بارها شاگردان فرگوسن را آزار داد و نشان داد میتواند به یکی از مدافعان ثابت در تیم ملی انگلیس تبدیل شود.
وینسنت کمپانی در قلب دفاع سیتی قرار گرفته بود و به مهاجمان یونایتد اجازه نداد خطر زیادی را روی دروازهشان ایجاد کند. داوید سیلوا و جیمز میلنر نیز به عنوان هافبکهای کناری بسیار عالی ظاهر شدند و خط هافبک یونایتد را محو کرده و توانستند خط دفاع شیاطین سرخ را از جریان بازی خارج کنند.
*بهترین بازیکنان لیگ انگلیس در هفته نهم:
دروازهبان:
تیم کارول (نیوکاسل)
مدافعان:
میکا ریچاردز (منچسترسیتی)، لورن کاسیلنی (آرسنال)، وینسنت کمپانی (منچسترسیتی)، مارک تیرنی (نورویچ سیتی)
هافبکها:
جیمز میلنر (منچسترسیتی)، آرون رمزی (آرسنال)، لوکا مودریچ (تاتنهام)، داوید سیلوا (منچسترسیتی)
مهاجمان:
ماریو بالوتلی (منچسترسیتی)، رابین فن پرسی (آرسنال)
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:53 am
پويول فردا مقابل گرانادا غايب است
کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا براي بازي فردا مقابل گرانادا غايب است.
به نقل از آس اسپانیا، کارلس پویول که به صورت طبیعی و با توصیه پزشکان تا سه ماه دیگر نیازمند استراحت مطلق است خود را برای بازی فردا مقابل گرانادا آماده کرده بود اما تذکر جدی پزشکان باعث شده تا گواردیولا نتواند از این مدافع کلیدی در بازی فردا شب از هفته دهم لالیگا استفاده کند.
فردا شب گرانادا تیم بحران زده لالیگا میزبان بارسلونا است و سویا تیم آماده آندلوس که کانوته را در اختیار نخواهد داشت پذیرای راسینگ سانتاندر است.
به نظر میرسد پویول برای بازی در هفته یازدهم مقابل رئال مایورکا آماده باشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:54 am
کار کانالس به جراحي کشيد
مهاجم جوان والنسيا بايد زانوي خود را به تيغ جراحان بسپارد.
به نقل از مارکا اسپانیا، سرخیو کانالس ستاره آکادمی رئال مادرید و مهره کلیدی خط حمله والنسیا باید زانوی خود را به جراحان بسپارد.
لیگامنت صلیبی این بازیکن آسیب جدی دیده و از ناحیه زانوی راست دچار مصدومیت شده است.
پزشک ارشد والنسیا همچنان بر طی مراحل فیزیوتراپی و آبدرمانی تاکید دارد اما کادر پزشکی کلینیک لاروخای ایالت والنسیا جراحی را برای او در نظر گرفتهاند.
وکیل کانالس نیز از گرفتن وقت جراحی برای فردا بعد از ظهر خبر داده است.
به این ترتیب والنسیا در چند هفته آینده بدون کانالس و به امید درخشش سولدادو به میدان خواهد آمد
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان