[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:42 pm

[quote:fa979c73b6="sepidroudi"]اینتر اروپا نیست؟! :wink:[/quote:fa979c73b6]

اروپا تو اینتر نیست :wink:

اینتر اینقدر بزرگه که واسه درک کردنش باید خیلی زحمت کشید .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:53 pm

[quote:e6830e2534="pouryaR-damash"][quote:e6830e2534="sepidroudi"]اینتر اروپا نیست؟! :wink:[/quote:e6830e2534]

اروپا تو اینتر نیست :wink:

اینتر اینقدر بزرگه که واسه درک کردنش باید خیلی زحمت کشید .[/quote:e6830e2534]

چقدر بزرگ هست حالا؟ :D البته حق میدم نمیشه خداییش با یه دست دو تا هندونه رو بلند کرد - تمرکزش رو گذاشته رو کال چیو :wink:
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 8:55 pm

ما اینتری ها مثل طرفدارای بعضی تیما نیستیم که فقط وقتی تیمشون تو لیگ قهرمانان اروپا بازی داره یاد تیمشون میوفتن و بازیشونو دنبال میکنن . نیازی نیست اسم ببرم طرفدارای جدید فوتبال اروپا کاملا مشخص هستن که حزب باد هستن و با یه قهرمانی رنگ عوض میکنن البته بازم تکرار میکنم همه نه یه سری طرفدارای خاص که تعدادشون زیاده .

ما اینتری ها به عشق تیممون سال 2010 روی قله ی اروپا وایستادیم و تیمای اروپایی رو یکی یکی زیر پامون گذاشتیم و قهرمان شدیم امروز هم به عشق همون تیممون بازیاشو تو سری آ دنبال میکنیم حتی با ضعیف ترین تیم ایتالیا .

ما اینتری ها حزب باد نیستیم . ما با تیکی تاکا و کهکشان و ... رنگ عوض نکردیم و نخواهیم کرد . ما دوره ای عاشق تیممون نشدیم خیلی وقته که اینتر رو دوس داریم چون محبوب دلهاست .

همیشه پشت تیممون هستیم و بزودی با قدرت به روزای اوج برمیگردیم ...

FORZA INTER
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:11 pm

ما حزب باد نیستیم آبرار :arrow:

ما با این تیم عاشق بارسای کبیر شدیم :P که هر چند اون زمان حال و روز خوبی نداشت....

نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:19 pm

نمیدونم چه حکمتیه همیشه بین من و شما سو تفاهم پیش میاد آقا معین عزیز . :)

من منظورم شخص شما نبود آبرار با توجه به اطلاعات و سابقه ی فوتبالیه شما کاملا مشخصه یه بارسایی اصیل هستین من منظورم یه سری افراد خاص بود که تا یه تیم قهرمان اروپا میشه یا یه سال خیلی خوب بازی میکنه طرفدارش میشن .

انگار دوباره مثل ماجرای عکس مرتضی ابراهیمی سو تفاهم پیش اومد :wink:
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:20 pm

[color=red:28dbcb8c23]حیف که به بازی شنبه نمیرسه ، بازی در مقابل تیم سابقش و استقبال اینتری ها ازش میتونست جالب باشه...[/color:28dbcb8c23]

[size=18:28dbcb8c23]مایکون آماده نمی‌شود[/size:28dbcb8c23]

تلاش های چند بازیکن مصدوم رم در تریگوریا برای کسب آمادگی ادامه دارد.

داگلاس مایکون، که در دیدار برابر سمپدوریا مصدوم شد، برای حضور در دیدار شنبه شب برابر اینتر در میلان آماده نخواهد شد.

مایکون به همین دلیل قادر به همراهی تیم ملی برزیل در دو دیدار دوستانه برابر کره جنوبی و زامبیا هم نیست.

اما کادر پزشکی رم در تلاش است تا مایکل بردلی را به مرز آمادگی برساند. احتمال اینکه هافبک امریکایی در سفر به جوزپه مه آتزا انزلیچی را همراهی کند زیاد است.

ماتیا دسترو هم که همچنان باید به تلاش هایش ادامه بدهد، اما مشخص کردن زمانی برای بازگشت او به صورت تقریبی هم امکان ندارد.

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:40 pm

[quote:5196c51d8c="pouryaR-damash"]نمیدونم چه حکمتیه همیشه بین من و شما سو تفاهم پیش میاد آقا معین عزیز . :)

من منظورم شخص شما نبود آبرار با توجه به اطلاعات و سابقه ی فوتبالیه شما کاملا مشخصه یه بارسایی اصیل هستین من منظورم یه سری افراد خاص بود که تا یه تیم قهرمان اروپا میشه یا یه سال خیلی خوب بازی میکنه طرفدارش میشن .

انگار دوباره مثل ماجرای عکس مرتضی ابراهیمی سو تفاهم پیش اومد :wink:[/quote:5196c51d8c]

سو تفاهم رو خوب اومدی :D - والا منم دیگه خسته شدم وقتی توی جمع جدید میگم بارسایی هستم بعد میگن سه چهار ساله بارسایی شدی و ...... به خاطر همین یه مدت اصلا نمیگفتم طرفدار چه تیمی هستم!!! و کری فوتبالی رو فقط با دوستای قدیمیم که میشناختیم همو میخوندیم مخصوصا برای اون دوست عزیز یوونتوسیم (رفته بودن سری B رسواش کردم :lol: ) - دروغ نگم خوشحال شدم یکی دو ساله بارسا افت محسوسی کرده و بایرن و .... اومدن رو تا از شر این طرفداران شناور راحت بشیم.

ولی خدایی سر ماجرای مرتضی ابراهیمی حق با من بود :!: :lol:
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 9:48 pm

[quote:5790f602ff="sepidroudi"][quote:5790f602ff="pouryaR-damash"]نمیدونم چه حکمتیه همیشه بین من و شما سو تفاهم پیش میاد آقا معین عزیز . :)

انگار دوباره مثل ماجرای عکس مرتضی ابراهیمی سو تفاهم پیش اومد :wink:[/quote:5790f602ff]

سو تفاهم رو خوب اومدی :D - والا منم دیگه خسته شدم وقتی توی جمع جدید میگم بارسایی هستم بعد میگن سه چهار ساله بارسایی شدی و ...... به خاطر همین یه مدت اصلا نمیگفتم طرفدار چه تیمی هستم!!! و کری فوتبالی رو فقط با دوستای قدیمیم که میشناختیم همو میخوندیم مخصوصا برای اون دوست عزیز یوونتوسیم (رفته بودن سری B رسواش کردم :lol: ) - دروغ نگم خوشحال شدم یکی دو ساله بارسا افت محسوسی کرده و بایرن و .... اومدن رو تا از شر این طرفداران شناور راحت بشیم.

ولی خدایی سر ماجرای مرتضی ابراهیمی حق با من بود :!: :lol:[/quote:5790f602ff]

حرف حق جواب نداره . کاملا باهات موافقم :wink:
سر ماجرای مرتضی ابراهیمی هم حق با شما بود من همون موقع بخاطر اشتباهم عذرخواهی کردم :wink:
شب خوش آبرار ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:10 am

سلتیک صفر – بارسلونا یک: فرار از جهنم
بارسلونا به‌سختی توانست سلتیک ده‌نفره را در اسکاتلند شکست دهد. تنها گل آنها روی کار عالی فابرگاس به ثمر رسید.
سایت گل – بارسلونا در دیداری بسیار دشوار یک بر صفر در خانه سلتیک ده‌نفره پیروز شد و البته دروازه‌بان آنها با واکنش‌های فوق‌العاده‌اش مانع گل‌زنی بیشتر بارسایی‌ها شد.

سلتیک که فصل پیش دو بر یک بارسلونا را برده بود تا زمان اخراج اسکات براون موقعیت‌هایی عالی داشت. در ترکیب بارسا نیمار حضور داشت و لیونل مسی هم که مصدوم بود و بازی نمی‌کرد.

دو تیم در نیمه اول موقعیت‌های خوبی داشتند. اما سلتیک نیمه دوم را بهتر آغاز کرد و تلاش بسیاری کرد که گل بزند. اما امید آنها در دقیقه 59 بسیار کمرنگ شد. نیمار فراری عالی از سمت چپ داشت و اسکات براون ابتدا رویش خطا کرد و سپس مقابل دیدگان داور در حرکتی بچگانه با لگد به او ضربه زد. داور هم به او کارت قرمز داد. از این دقیقه به بعد بود که هر بار نیمار توپ را می‌گرفت با واکنش منفی تماشاگران روبرو می‌شد!
سلتیک سخت دفاع می‌کرد و تلاش می‌کرد در ضدحملات ضربه بزند. اما مقاومت آنها با تیزهوشی سسک فابرگاس در دقیقه 75 فروشکست. در یک ضدحمله عالی بود که نیمار با پاسی فوق‌العاده توپ را به الکسیس سانچس سپرد. سانتر او را فابرگاس با ضربه سری بسیار دقیق به جهت مخالف حرکت فریزر فارستر زد و آن را به گل تبدیل کرد.

دو تیم در ادامه فرصت‌های خوبی داشتند. یک بار فارستر به فاصله یک ثانیه دو شوت عالی نیمار و الکسیس را دفع کرد و یک بار هم در موقعیتی تک به تک مانع گل‌زنی نیمار شد. در آن سو هم جیمز فارست در یکی از فرصت‌های سلتیک ویکتور والدس را به واکنشی تماشایی واداشت و روی کرنر بعدی بود که ضربه سر چارلز مولگرو به شکلی بسیار خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:10 am

آرسنال دو– ناپولی صفر؛ زانو زدن بنیتس در امیریتس
مسوت اوزیل با نمایش فوق العاده اش آرسنال را در امیرتیس پیش بردتا این تیم در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، ناپولی را شکست دهد

سایت گل – آرسنال با حملات پیاپی در ابتدای بازی توانست ناپولی را شکست دهد. مسعود اوزیل اولین گل خود را برای آرسنال به ثمر رساند و بازیکنان ناپولی مانند همیشه نبودند.

آرسن ونگر که هفدهمین سالگرد حضورش در آرسنال را جشن می‌گرفت توماس انزلیچی و میکل آرتتا را در ترکیب قرار داده بود.

آرسنال بازی را عالی آغاز کرد و در همان دقیقه 8 به گل رسید. آرون رمزی از سمت راست گریخت و توپ را به عقب به اوزیل در گوشه محوطه جریمه سپرد. بازیکن آلمانی با شوتی سرضرب توپ را به گوشه دروازه حریف فرستاد.

طرفداران برای شادی بعدی انتظار چندانی نکشیدند. این بار ژیرو توپ را به اوزیل سپرد. اوزیل به لبه خط رفت و توپ را برای ژیرو برگرداند تا او به آسانی گل دوم تیمش را در دقیقه 15 بزند.

ناپولی تلاش کرد گلی بزند اما آرسنال تیم برتر میدان بود و اوزیل و رمزی در میانه میدان فوق‌العاده بودند.

دو تیم در نیمه دوم فرصت‌های خوبی داشتند که بهترین آنها روی پاس آرتتا بود که لوران کوشیلنی توپ را مستقیما به سمت په‌په‌ رینا زد. در هر صورت آرسنال با شایستگی پیروز این دیدار شد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 10:22 am

استه‌آوا بخارست صفر– چلسی چهار؛ شادی آقای خاص در رومانی
دو گل از رامیرس، یک گل از لمپارد و یک گل به خودی شب دلنشینی رابرای آقای خاص و شاگردانش در رومانی رقم زد
سایت گل – چلسی توانست با پیروزی در رومانی به اولین برد این فصل خود در لیگ قهرمانان دست پیدا کند.

رامیرس در این دیدار دو گل به مردان لورنتیو رگکامف زد تا ژوزه مورینیو نفس راحتی بکشد.

چلسی بازی را عالی آغاز کرد و در دقیقه 4 بود که خوان ماتا توپ را به آندره شورله سپرد، اما ضربه او را مدافعان از روی خط برگرداندند.

فرناندو تورس در دقیقه 10 به دلیل آن‌چه که مصدومیت زانو به نظر می‌رسید زمین را ترک کرد و جایش را به ساموئل اتوئو داد.
رامیرس در دقیقه 19 چلسی را پیش انداخت. شورله از سمت چپ گریخت و توپ را به اتوئو داد. او توپ را برای رامیرس ارسال کرد تا او گل اول را بزند.

اتوئو در دقیقه 44 گل دوم را هم ساخت. او از سمت چپ گریخت و توپ را ارسال کرد. توپ به دانیل گئورگیفسکی برخورد کرد و وارد دروازه حریف شد. مدافع حریف البته نمی‌توانست مانع گل شدن توپ شود.

رامیرس در دقیقه 55 گل سوم چلسی را زد.

شورله از چپ فرار کرد و از مدافع حریف گریخت، و توپ را به اسکار سپرد. او هم به رامیرس توپ را سپرد و این بازیکن برزیلی با کنترل توپ دروازه چیپرین آنتون انزلیچی را گشود.

تنها سه دقیقه بعد گل چهارم می‌توانست زده شود. ماتا پاس پشت پای اسکار را گرفت اما توپش به تیر دروازه خورد.

سپس شورله دو موقعیت خوب را از دست داد تا این که در آخرین دقیقه گل چهارم هم زده شد. ویلیان تازه‌وارد توپ را به فرانک لمپارد در گوشه محوطه جریمه داد. او هم آن را به کمک تیر چپ وارد دروازه حریف کرد تا شبی عالی برای مردان ژوزه مورینیو رقم بخورد.
CHELSEA Is My Heart :arrow: :arrow: :arrow: /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط totti » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:03 pm

سرمربي پيشين منچستريونايتد فاش کرد سران چلسي به او پيشنهاد همکاري داده‌اند و او بلافاصله آن را رد کرده است.

سر الکس فرگوسن پس از حضوري 27 ساله روي نيمکت مربيگري منچستريونايتد در پايان فصل گذشته اعلام بازنشستگي کرد.

فرگوسن در مصاحبه با PBS گفت: زماني که رومن آبراموويچ به چلسي آمد، با انتخاب يک مدير برنامه براي انتخاب من به عنوان سرمربي اين تيم وارد عمل شد. من هم در پاسخ به آنها گفتم هرگز اين کار را نخواهم پذيرفت.

فرگوسن در مورد ديويد مويس، جانشين خود در اولدترافورد نيز گفت: او در شرايط خوبي است و به زودي مي‌توان شاهد موفقيت او بود.

زماني که از اين مربي کهنه کار اسکاتلندي سوال شد آيا قصد دارد از بازنشستگي برگشته و بار ديگر مربيگري کند اظهار داشت: من تصميمم را گرفتم. فکر مي‌کنم زمان خوبي را هم براي اين کار انتخاب کردم. هيچ شانس بازگشتي برايم نيست. زندگي جديد را آغاز کرده‌ام.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:04 pm

دروازه‌بان رئال مادريد هشدار داد که هرگز نگذاريد کسي باعث شود به توانايي‌هاي‌تان شک کنيد.

ايکر کاسياس که براي بازي امشب رئال مادريد مقابل کپنهاگن در ليگ قهرمانان اروپا به ترکيب اصلي تيمش بازگشته است، اظهار داشت: من فکر مي‌کنم که باور داشتن به خود، مهم‌ترين مسئله است. هرگز به خودتان شک نکنيد و اجازه ندهيد که کسي باعث شود به توانايي‌هاي خود ترديد داشته باشيد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: اگر قبلا توانسته‌ايد کاري را انجام دهيد، پس باز هم مي‌توانيد. يک بازيکن فوتبال فقط توانايي‌هاي بدني نيست؛ بلکه بايد توانايي‌هاي ذهني هم داشته باشد. توصيه‌اي که خودم در زمان جواني دارم اين است که انگيزه بيشتري داشته باشم.

دروازه‌بان رئال مادريد خاطرنشان کرد: وقتي سن‌تان از 30 بيشتر مي‌شود؛ مي‌فهميد که بايد بيشتر از لحاظ فيزيکي مراقب خودتان باشيد و حواستان بيشتر به رژيم غذايي‌تان باشد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:06 pm

مدافع رئال مادريد معتقد است که تيمش قصد دارد در اين فصل هر سه جام را به دست آورد.

سرخيو راموس در نشست خبري پيش از ديدار امشب تيمش مقابل کپنهاگن اظهار داشت: جلسه ما با مربي مسئله بزرگي نبود و نبايد آن را بزرگ کنيم. به ياد مي‌آورم که در زمان سانتيانا و پيري چنين اتفاقاتي مي‌افتاد. نتيجه جلسه مثبت بود؛ هميشه رو در رو حرف زدن خوب است.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: ما در ابتداي تمرينات پيش از فصل نتايج خوبي با سيستم جديدي که توسط آنچلوتي به تيم آورده شد، به دست آورديم. اکنون بايد متحد شويم.

مدافع رئال مادريد خاطرنشان کرد: درست است که بد بازي مي‌کنيم اما کسي نمي‌تواند شک کند که مادريد با تيمي فوق‌‌العاده بازي خواهد کرد؛ اين تيم مي‌خواهد هر سه جام را کسب کند. بيشتر از هميشه متحد هستيم؛ روحيه بازيکنان عالي است و نتايج خوبي کسب خواهيم کرد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط yaranemirza » چهارشنبه اکتبر 02, 2013 12:46 pm

این جا بایرنی پیدا نمی شه /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر