[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:29 pm

[size=18:88aee8c668]ونگر: کي‌روش نگذاشت رونالدو به آرسنال بيايد[/size:88aee8c668]

سرمربي تيم آرسنال مي‌گويد اين باشگاه در آستانه خريد کريستيانو رونالدو بود اما در نهايت کارلوس کي‌روش اين بازيکن را به منچستر‌يونايتد برد.
کريستيانو رونالدو چهارشنبه شب صدمين بازي خود را در ليگ قهرمانان اروپا انجام خواهد داد.

به گزارش ايسنا، آرسن ونگر سرمربي آرسنال مقصرنيامدن کريستيانو رونالدو را به آرسنال، کارلوس کي روش دانست. او درباره خريد رونالدو گفت‌: همه چيز آماده بود که رونالدو به آرسنال بياييد. حتي پيراهن شماره 9 نيز براي او کنار گذاشته شده بود، اما به يکباره کارلوس کي‌روش اين بازيکن را از ما ربود و به منچستر‌يونايتد برد. زندگي همين است.
کريستيانو رونالدو فردا شب در در ورزشگاه سانتياگو برنابئو براي صدمين بار در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان خواهد رفت. او تاکنون موفق شده است 54 گل در ليگ قهرمانان اروپا به ثمر برساند.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:30 pm

فابرگاس: باید بدون مسی یک گام رو به جلو برداشت؛ نیمار آماده پرکردن جای خالی مسی دراین بازی است
تاتاکاملا منسجم است ودانش فوتبالی زیادی دارد. ایده های دلنشین وقاطعانه ای دارد و رختکن تیم کاملا از او حمایت می کند. نکات کوچکی هست که او در زمین چمن درحال ارزیابی آنهاست

سایت گل- سسک فابرگاس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا بازیکنی بود که عصر دیروز در کنفرانس خبری تیمش در سلتیک پارک اسکاتلند شرکت کرد و به آنالیز شرایط آبی اناری ها قبل از مصاف با سلتیک گلاسکو در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا پرداخت. دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های سسک را مطالعه کنید:

*شکست دربازی پارسال درخانه سلتیک: ما از باخت ها درس می گیریم. ما در بازی پارسالمان در سلتیک پارک، موقعیت های زیادی برای گلزنی نداشتیم. آنها به دنبال آن هستند تا در بازی امشب از فرصت های محدودی که خلق می کنند بهره ببرند. این همان اتفاقی است که در بازی پارسال نیز رخ داد. ما نباید مرتکب خطا شویم و ضربات ایستگاهی و کرنر به تیم حریف بدهیم. بازی کردن در سلتیک پارک همیشه سخت است و جو وحشتناکی دارد

*مسی: مسی بهترین بازیکن دنیاست و ما دلتنگ مهارتهایش خواهیم شد. او تفاوتها را رقم می زند.البته ما بازیکنانی داریم که بتوانند به تیم درمسیر کسب پیروزی کمک کنند.این بازی، یک تست برای بازی کردن بدون مسی خواهد بود ولی نمی توانیم نبود او را بهانه کنیم. لئو است که گل می زند وپاس گل می دهدو...

*آماده سازی برای بازی با سلتیک: ما به شیوه ای که تیم حریف احتمالا مقابل ما بازی خواهد کرد فکر کرده ایم. البته می دانیم که به جای فکر کردن به جزئیات بازی آنها مثل اینکه چطور ضد حملات را ترتیب می دهد، باید کنترل بازی را در دست بگیریم.

*بازیکن شماره9 کاذب: اگر سرمربی بخواهد من در پست تهاجمی تری بازی خواهم کرد. من به پستهایی در آنها از من بازی گرفته می شود عادت کرده ام.

*حس انتقام: بارسلونا فراتر از تمام اینهاست. ما به آنچه یک سال پیش رخ داده بود فکر می کنیم.همیشه نتیجه بازی است که حکم سرنوشت سازرا می دهد ولی پارسال هم ما درخانه سلتیک بد بازی نکرده بودیم. سرنوشت آن بازی را جزئیات رقم زدند و از این موضوع باید درس بگیریم. وقتی لئو نیست، همه ما باید یک قدم جلوتر بازی کنیم

*تشویق هواداران: ممکن است بعضی ها از ماانتقاد کنند ولی یک فوتبالیست همیشه باید به اوضاع وکارهای خودش نگاه کند.من می دانم که سرمربی تیم از من چه می خواهد و به خودم اطمینان دارم.ما تیم فوق العاده ای داریم. همه چیز برپایه رشد تدریجی است. پارسال در 4 ماه پایانی فصل من زیاد شرایط خوبی نداشتم و حالا باید به دنبال ثبات بیشتری درطول فصل باشم

*نیمار: او مهارت زیادی دارد و درفضاهای کوچک خیلی سرعتی است. همه یچز را در دست دارد و باید ببینم که چطور پیشرفت خواهد کرد. بازی امشب بازی سختی خواهد بود و او باید مسئولیت پرکردن جای خالی مسی را بپذیرد.اگر کسی آماده این کار باشد، او کسی نیست جز نیمار. فشارها روی او تاثیرنمی گذارد. به نظرمن ازنظر روانی کاملا آماده است

*مارتینو: او کاملا منسجم است ودانش فوتبالی زیادی دارد. ایده های دلنشین وقاطعانه ای دارد و رختکن تیم کاملا از او حمایت می کند. نکات کوچکی هست که او در زمین چمن درحال ارزیابی آنهاست و در بازیهای بعدی بارسایی را خواهیم دید که همه ما دوست داریم ببینیم. باید ببینم که در بازی با سلتیک شاهد این بارسا خواهیم بود یا نه.من اصلا از مقایسه کردن خوشم نمی آید. پپ چیزهای هیجان انگیزی به من می گفت و مثلا به من می گفت که می توانم از خط دوم به سورپرایزتیم حریف بپردازم. تیتو از من می خواست که بیشتر به کنترل توپ و میدان بپردازم و حالا مارتینو مرا در سه پست که درآنها راحتم به کار می گیرد
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:31 pm

لنون: برای سلتیک خیلی خوب است که مسی نیست؛بارسا یکی از مدعیان قهرمانی امسال اروپاست

سرمربی سلتیک ازاینکه تیمش دوباره میزبان بارسلونا خواهد بود واین بار مسی را در زمین نمی بیند، راضی و خوشحال است

سایت گل- نیل لنون، سرمربی سلتیک که فصل گذشته شاهد برد 1-2 شاگردانش در سلتیک پارک مقابل بارسلونا بود،حالا بی صبرانه در انتظار شروع بازی امشب دو تیم سلتیک و بارسا در دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپاست. او درکنفرانسی خبری به بررسی شرایط پیش روی تیمش پرداخته:

*مصدومان سلتیک: همه بازیکنان ما آماده و دردسترس هستند به جز تری

*مسی: من به عنوان سرمربی سلتیک معتقدم که این خبر خوبی برای ماست که مسی دراین بازی حضور ندارد. مسی بهترین بازیکن دنیاست. البته با وجود تمام این صحبت ها ما سلتیکی ها ناراحتیم؛ چون همیشه دوست داریم بهترین ها را در زمین ببینم

*برد پارسال:بارسلونا امسال شروع فوق العاده ای داشت؛ هرچند که نمی توان اوضاع را با پارسال مقایسه کرد. پارسال ما در ماه نوامبر با هم روبرو شده بودیم. فکر می کنم که بارسلونا یکی از مدعیان قهرمانی دررقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست. امسال باید درخط دفاع کاملا منسجم باشیم و کاملا هوشیارانه کار کنیم

*غایبان خط دفاع بارسا: بارسلونایی ها با وجود غایبانی که در خط دفاعی شان دارند، همچنان گلهای زیادی دریافت نمی کنند. آنها مالکیت توپ را در اختیار دارند و از این مالکیت دفاع می کنند.باید از هرفرصتی برای گلزنی نهایت بهره را ببریم.

*نیمار: نمی توان او را با مسی مقایسه کرد.تنها کسی که درحال حاضر قابل مقایسه بامسی است، کریستیانوست. نیمار از سمت چپ حرکت می کند وتوانایی های زیادی هم دارد ولی هنوز راهی طولانی برای رسیدن به مسی را پیش رو دارد

*فابرگاس: او در آرسنال نام و آوازه زیادی برای خودش دست و پا کرد.او بازیکن خوب و متمرکزی است و درسالهای اخیر رشد زیادی داشته

*حداقل یک تساوی: اگرگل نزدیم و میلان آژاکس را ببرد، برای ما خیلی بدخواهد شد. الان اگر ایتالیایی ها پیروز نشوند و سلتیک دست کم به یک تساوی برسد، شرایط خوب خواهد بود. ما انگیزه های زیادی داریم و امیدواریم که بتوانیم موفقیت پارسالمان را تکرار کنیم. من مطلبی راجع به مالکیت توپ بیشتر رایو وایه کانو در مقایسه با بارسا در مصاف دوتیم که با برد 0-4 بارسلوناب ه پایان رسید خواندم. جای بحثی دراین باره وجود ندارد

*مارتینو: می دانم که او قبلا سرمربی تیم ملی پاراگوئه بوده و درنیولز اولدبویز نیز کار می کرده.واقعیت این است که اطلاعات زیادی درمورد او ندارم. او با پذیرش چالش هدایت بارسلونا، شجاعت خود را نشان داد؛ آن هم بعد از روزهایی که بارسا با تیتو سپری کرده بود.. درروز بازی با او احوالپرسی خواهم نمود

*ساماراس: او درشرایطی که نیمه مصدوم بود در بازی فصل قبل نوکمپ مشکلات زیادی برای مدافعان بارسلونا ایجاد کرد. امسال باید در سطح بالایی ظاهر شود وتوقعات زیادی از او داریم

*باخت: اگر ببازیم، برای اقتصاد فوتبال اسکاتلند بد خواهد شد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:31 pm

گزارش روز: کریس رونالدو وصدمین بازی اروپایی اش مقابل کپنهاگن
ستاره پرتغالی رئال مادرید 97 بار در لیگ قهرمانان اروپا و3بار هم در جام یوفا ( لیگ اروپای فعلی) به میدان رفته

سایت گل- کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید فردا شب و در مصاف تیمش با اف.سی کپنهاگن در دور دوم رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، صدمین بازی اروپایی اش را برگزار خواهد کرد.

او تا به اینجا 97 بازی در لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن تیم های رئال مادرید و منچستریونایتد برگزار کرده و سه بار هم در جام یوفا (لیگ اروپای فعلی) با پیراهن اسپورتینگ لیسبون به میدان رفته.

دراین نود و نه دیداری که کریس تا به امروز در بازیهای اروپایی برگزار کرده، در مجموع موفق شده تا به 54 گل برسد.

رکورد گلزنی رونالدو در این رقابتها، به ویژه از زمانی که به رئال مادرید منتقل شده به شدت جالب توجه است.

او با پیراهن رئال مادرید در 41 بازی اروپایی حضور یافته و 38 گل به ثمر رسانده و این به معنای میانگین 0.93 گل در هر بازی است. او در طول شش فصل حضورش در منچستریونایتد در 55 بازی لیگ قهرمانان اروپابه میدان رفته بود و16 گل به ثمر رسانده بود (میانگین 0.29 گل درهر بازی) و با پیراهن اسپورتینگ لیسبون هم در بازیهای جام یوفا در فصل 3-2002 گلی نزده بود.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:33 pm

چقد جالب!!!!
بازیکنی که 2روزه اومده تو تیمتون به آبرار تیم تبدیل شد؟!!!!!! :roll: :roll: :roll:

پوریا جان کاش معنی کابوس رو ازم سوال میکردی تا واست توضیح بدم کابوس یعنی چی!!! :wink:

کابوس یعنی این:

http://www.bafootball.ir/Video.aspx?Video=73
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920509000963

[color=red:9db734268c]به طرفداران تیمهای دیگر هم پیشنهاد میکنم دانلود کنن ، ببینن و لذت ببرن.
[/color:9db734268c]
پس تا شنبه این کارو انجام بده:

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » سه شنبه اکتبر 01, 2013 6:39 pm

چه گلـــــی
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:01 pm

ناپلي ... واتركست .... /15/ /15/ /15/

مديران رئال : ما غلط كرديم :?: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:08 pm

حیف حیف حیف ...

حیف دست گذاشتی رو کسی که از ته قلبم دوسش دارم و یکی از محبوب ترین شخصیت های زندگیمه :)

فرانچسکو رو مثل کاپیتان زانتی خیلی خیلی دوس دارم راجع بهش هیچ حرفی نمیزنم چون فوق العاده واسم قابل احترام و عزیزه .

اما با تمام احترامی که واسه کاپیتان توتی قائلم رمی ها تا شنبه شب بهتره به احترام اینتر کبیر و ال کاپیتانو سکوت کنن تا برای شکست زودتر آماده بشن :

این هم کابوس اصلی رمی ها واسه شنبه شب :

شاهزاده واستون کنار گذاشته کیوان جان :wink:
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:21 pm

در ضمن کیوان جان هر بازیکنی که دروازه ی یوونتوس ( بانوی پیر و ... بقیه ی لقب هاش بمونه اینجا جاش نیست :lol: ) رو باز کنه ما بهش لقب آبرار میدیم .

آره داش کیوان ما اینیم /7/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:30 pm

عليفر شوخي بسيار سنگيني با جامعه ورزشي و جامعه گزارشگران ايران بود

/15/ /15/ /15/ /15/ :roll: :roll: :roll: :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:38 pm

توتی: اینتر زندگی را برایمان سخت می کند

inter.ir- فرانچسکو توتی، هفته ای که به دیدار اینتر-رم ، یکی از مهمترین مسابقات هفته هفتم سری آ ختم می شود را با نوشتن در این باره در سایت خود آغاز کرد. وی نوشت:« بازی زیبایی خواهد بود. از همین الآن به این مسابقه فکر می کنیم ، نه از فردا.آنها تیم قدرتمندی هستند و زندگی را برایمان سخت خواهند کرد.»
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:41 pm

منم واقعا زانتی رو دوست دارم...
و بارها در همین تایپیک گفتم که:
زانتی از لحاظ شخصیت یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال هستش /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:50 pm

[quote:9020589e18="keyvan"]منم واقعا زانتی رو دوست دارم...
زانتی از لحاظ شخصیت یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال هستش /3/[/quote:9020589e18]

به این میگن کری ناب و با کلاس ایتالیایی ها :wink:

کری فوتبالی در کمال ادب و احترام :)

کیوان آبرار ............... شنبه میبازین برار :wink:

بقیه ی کری ها بمونه واسه روزهای آینده همه رو امشب تموم نکنیم بهتره :twisted:

شب خوش کیوان جان . بلا می سر ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 01, 2013 7:54 pm

[quote:8921a9cfd6="pouryaR-damash"][quote:8921a9cfd6="keyvan"]منم واقعا زانتی رو دوست دارم...
زانتی از لحاظ شخصیت یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال هستش /3/[/quote:8921a9cfd6]

به این میگن کری ناب و با کلاس ایتالیایی ها :wink:

کری فوتبالی در کمال ادب و احترام :)

کیوان آبرار ............... شنبه میبازین برار :wink:

بقیه ی کری ها بمونه واسه روزهای آینده همه رو امشب تموم نکنیم بهتره :twisted:

شب خوش کیوان جان . بلا می سر ...[/quote:8921a9cfd6]

نوکرم پوریا جان :arrow:
اما:
قرمز و آبی نریم ............. هرجا بیشیم ترکانیم :wink:
شبت پر از عطر شکوفه های یاس :)
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت