[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 12:58 pm

مانچینی دریک قدمی نیمکت مربیگری گالاتاسرای
شواهد و قراین حاکی از آن است که سرمربی ایتالیایی به زودی به عنوان جانشین فاتح تریم معرفی می شود

سایت گل- سران باشگاه گالاتاسرای در نظر دارند تا به زودی با روبرتو مانچینی سرمربی ایتالیایی دنیای فوتبال قرارداد بسته و بدین ترتیب سرمربی اسبق اینتر و منچسترسیتی را به عنوان سرمربی جدید تیمشان و جانشین فاتح تریم معرفی نمایند.

فاتح تریم بعد از کسب چند نتیجه ضعیف و جرو بحثی که با اونال آیسال، رئیس باشگاه گالاتاسرای داشت، از سمت خود برکنار شد و نام گزینه های متعددی به عنوان جانشینان احتمالی او مطرح گردید. دراین میان روبرتو مانچینی نیز که از ماه می تاحالا و بعد از برکناری اش از نیمکت سیتی همچنان بیکار است، مذاکراتی جدی با سران این باشگاه ترکیه ای داشته.

هاکان شوکور، یکی از اسطوره های باشگاه گالاتاسرای حالا اعلام کرده که طرفین در آستانه توافق هستند ولی اختلافاتی جزئی در مورد اعضای کادر فنی وجود دارد که به زودی درمورد آنها توافق خواهد شد.

شوکور در گفتگو با اسپاکس گفت:« من دوست مشترکی با مانچینی دارم و با او صحبت کردم و او به من گفت که گالاتاسرای و مانچینی در فازهای نهایی مذاکرات هستند. تنها اختلافاتی جزئی برسر دستیاران او در گالا وجود دارد و مشخص نیست که اومیت داوالا و حسن ساس در گالا می مانند یا نه. مانچینی می خواهد دستیاران خودش را به استانبول بیاورد و انتظار می رود که این مشکل هم به زودی حل شود.»

گالاتاسرای شنبه شب مقابل کایکور ریزسپور به تساوی 1-1 دست یافت و عده ای از هواداران گالا در جریان این بازی برای ابراز حمایتشان از تریم برکنار شده، ماسک هایی با چهره او را برصورت زده بودند.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 12:59 pm

مارتینو: نیمه اول خوب نبودیم؛ ما تحرک لازم را نداریم
مربی آرژانتینی می‌گوید تیمش باید استمرار بیشتری داشته باشد.

سایت گل – تاتا مارتینو، مربی بارسلونا گفته از این ناراحت است که تیمش در این فصل روی بازی‌هایش کنترل ندارد.

بارسا توانست با پیروزی دو بر صفر برابر آلمریا رکورد صددرصد پیروزی خود را ادامه دهد.

تاتا البته از نمایش نیمه دوم تیمش مقابل اندلسی‌ها راضی بود، اما بازی تیمش در نیمه اول را نپسندید: «در نیمه اول نتوانستیم بازی را کنترل کنیم. پاس‌های بی‌دقت بسیاری داشتیم و توپ‌های فراوانی را از دست دادیم. اما نیمه دوم از آن ما شد. و توانستیم کار را با گل آدریانو تمام کنیم.

ما یک نیمه عالی بودیم. ما باید استمرار و ثبات داشته باشیم چون باید 90 دقیقه توپ را کنترل کنیم.

ما همچنین تحرک لازم برای حفظ توپ را نداریم و به این دلیل بازیکنان خود را به عنوان گزینه‌های دریافت پاس از هم‌تیمی‌هایشان نشان نمی‌دهند».

نیمار با وجود مصدومیت لیو مسی در نیمه اول در این مسابقه یک دقیقه هم بازی نکرد. مارتینو می‌گوید: «نیمار سه چهار روز پیش بازی کرد. او هشت بازی پیاپی است که به میدان می‌رود و تعداد دقایق حضورش در میدان بالا رفته. او امروز بازی نکرد و سه‌شنبه بازی می‌کند. این باعث می‌شود او استراحت کند. او نه درباره اهمیتش برای تیم تردید خواهد کرد و نه فرمش را از دست خواهد داد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط totti » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 1:34 pm

کاپیتان انزلیچی که اخیرا قراردادش را با این تیم تمدید کرد، در صحبت هایی به تمجید از هواداران تیمش پرداخته

فرانچسکو توتی کاپیتان باتجربه تیم رم در صحبت هایی اعلام کرده که برای او افتخار بزرگی است که همچنان پیراهن تیم رم را برتن می کند.

این ستاره باتجربه روز جمعه سی و هفت سالگی اش را جشن گرفت. او تا به حال در 618 بازی رسمی درتمامی تورنمنت ها پیراهن رم را برتن کرده و 264 گل برای تیمش به ثمر رسانده. توتی که 20 سال است پیراهن انزلیچی را برتن می کند اخیرا قراردادش را برای دو سال دیگر تمدید کرد.

او حالا در گفتگو با اسکای سپورت ایتالیا از هواداران تیمش به خاطر حمایت های مداومشان تشکر کرد:« من از همه به خاطر لطف و محبت و تبریکاتشان برای تولدم تشکر می کنم. هواداران قوت قلب من برای درخشش درترکیب رم هستند و به من کمک می کنند تا همچنان با افتخار پیراهن تیم را برتن کنم.»

او در ادامه با اشاره به شروع فوق العاده رم در رقابت های این فصل سری آ، یادآوری کرد که خیلی زود است که بخواهیم به پیش بینی قهرمان این فصل سری آ بپردازیم. توتی ادامه داد:« رم مدتها بود که در جمع تیمهای صدر جدولی حضور نداشت و الان ما به این نیاز داریم که به حرکتمان دراین مسیر درست ادامه دهیم؛ هنوز راهی طولانی را پیش رو داریم.»

دانیله ده انزلیچی هم تیمی توتی در روز جمعه به شوخی اعلام کرد که عنوان «کاپیتان آینده» که به او داده می شود، تا ابد برروی او خواهد ماند؛ چرا که توتی نشانی از ضعف و یا کناره گیری را به نمایش نمی گذارد.

توتی در ادامه با اشاره به دوستی دیرینه اش با ده انزلیچی گفت:« من ارتباط دوستانه ویژه ای با دانیله دارم. از یک سو امیدوارم که او بتواند در زودترین زمان ممکن کاپیتان رم باشد ولی از سوی دیگر دوست دارم تا هرچه دیرتر این اتفاق بیفتد؛ چون کاپیتانی او بدان معناست که من دیگر قادر به بازی کردن نیستم.»

رم یکشنبه مقابل بولونیا به میدان خواهد رفت و به دنبال ششمین برد متوالی اش در هفته ششم رقابتهای این فصل سری آ خواهد بود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 1:36 pm

مدافع عنوان قهرماني رقابت‌هاي سري A با شکست همشهري خود، به پله دوم جدول رده بندي سري A صعود کرد.

در ادامه ديدار‌هاي هفته ششم ليگ دسته اول فوتبال ايتاليا، از ساعت 14 امروز به وقت تهران يوونتوس در دربي شهر تورين ميهمان همسايه خود، تورينو بود و اين بازي را با نتيجه يک بر صفر به سود خود به پايان رساند.

به گزارش تسنيم،تک گل اين ديدار را پاول پوگبا هافبک فرانسوي بانوي پير در دقيقه 54 به ثمر رساند تا مردان آنتونيو کونته با کسب پنجمين پيروزي اين فصل خود هم‌امتياز با ناپولي و به خاطر تفاصل گل کمتر نسبت به اين تيم در رده دوم قرار بگيرند.

هفته ششم رقابت‌هاي سري A امروز با برگزاري 6 ديدار ديگر پيگيري مي‌شود که در مهم‌ترين آنها اينتر از ساعت 16:30 ميهمان کالياري است و رم از ساعت 22:15 از بولونيا پذيرايي مي‌کند.

در جدول رده‌بندي سري A پس از يوونتوس و ناپولي 16 امتيازي، تيم‌هاي رم با 15، اينتر با 13 و فيورنتينا با 10 امتياز رده‌هاي دوم تا پنجم را در اختيار دارند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 1:36 pm

قعرنشين جدول رده بندي ليگ دسته يک فوتبال هلند در بازي که مهاجم ايراني خود را در ترکيب نداشت براي چهارمين بار در فصل جاري متحمل شکست شد.

در ادامه ديدارهاي هفته هشتم ليگ دسته اول فوتبال هلند، عصر امروز تيم ان‌اي‌سي نايمخن در بازي که عليرضا جهانبخش آن را از روي نيمکت تماشا کرد در خانه با نتيجه 3 بر 2 مقابل تيم ويتسه آرنهم تن به شکست داد.

به گزارش تسنيم،کريستوف هملين در دقيقه 33 و مايکل هيگدون در دقيقه 85 براي نايمخن گلزني کردند و گل‌هاي ويتسه را نيز کلوين ليردام در دقيقه 11، تئو يانسن در دقيقه 41 از روي نقطه پنالتي و لوکاس پايزون در دقيقه 90 به ثمر رساندند.

نايمخن با قبول اين باخت که چهارمين شکست‌اش در اين فصل از ليگ دسته اول فوتبال هلند بود، با 4 امتياز در قعر جدول 18 تيمي ليگ هلند باقي ماند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 2:27 pm

بازتاب باخت رئال در دربی مادرید: اتلتیکو، رئال را شست
اتلتیکو رئال را غرق کرد. آنچلوتی و تیمش با گل دیگو کستا شکست خوردند. سیمئونه 0-1 در برنابئو به پیروزی رسید و با این پرواز به بارسلونا در صدرجدول رسید.

سایت گل- باخت 0-1 رئال مادرید مقابل اتلتیکومادرید در دربی پایتخت اسپانیا در رسانه های مختلف خبری بازتاب گسترده ای داشت. دراینجا می توانید تیتر رسانه های مختلف دنیا در بازتاب این شکست را مطالعه کنید:

*اسپورت: اتلتی رئال را شست... اتلتیکومادرید به لطف گل دیگو کستا رئال مادرید را شکست داد. سفید و قرمزها خیلی برتر بودند و این برتری را مقابل تیم آنچلوتی ثابت کردند. حالارئال 5 امتیاز کمتر از بارسلونا و همین اتلتیکو دارد

*ال موندو دپورتیوو: اتلتیکوی بزرگ در برنابئو رئال مادرید را شکست داد. شاگردان سیمئونه از سد رئال که بازی خاصی برای ارائه نداشت عبور کردند. دیگو کستا گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند

*اوله آرژانتین: «مادرید مال چولو است» (چولو لقب دیگو سیمئونه است) اتلتیکوی سیمئونه رئال آنچلوتی را خنثی کرد. آنها به لطف گل دیگو کستا به پیروزی رسیدند و این فرصت را داشتند که گلهای بیشتری بزنند. اتلتیکو حالا با بارسلونا صدرنشین است و در هفت بازی اخیرش در لالیگا به پیروزی رسیده. کریستیانو رونالدو به خوبی مهار شده بود

*گاتزتا دلوسپورت: اتلتیکو رئال را غرق کرد. آنچلوتی و تیمش با گل دیگو کستا شکست خوردند. سیمئونه 0-1 در برنابئو به پیروزی رسید و با این پرواز به بارسلونا در صدرجدول رسید.

*گلوبو سپورته برزیل: روز خشم... دیگو کستا گل زد و به تعداد گلهای مسی رسید و کهکشانی ها را به زانو در آورد

*لانسنت برزیل: دیگو کستا در برنابئو گل زد و اتلتیکو به روند 100% بردش در لیگ اسپانیا ادامه داد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 2:28 pm

مویس: نگران شروع ضعیف تیم هستم؛ این بهترین ترکیب ممکن یونایتد نیست

سرمربی یونایتد در صحبت هایی اعلام کرد که نگران شروع تیمش در رقابت های این فصل لیگ برتر است

سایت گل- دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد در پایان بازی دیشب تیمش اعلا کرد که نگران شروع نه چندان قدرتمندانه تیمش در رقابت های این فصل لیگ برتر است.

آنها دیشب در مصاف با وست بروم سومن شکست این فصلشان را پذیرا شدند. مویس که جانشین سرالکس فرگوسن در یونایتد شده است این روزها به شدت تحت فشار است و در صحبتهایی اعلام کرده که باخت در بازی شنبه شب او را نگران کرده است.

مویس در گفت و گو با خبرنگاران گفت:« من نگران هستم. چون خوب بازی نکردیم. بازی های زیادی پیش رو داریم و تلاش خواهیم کرد تا در بازیهای بعدی بهتر شویم. شنبه شب بازی ضعیفی کردیم و نتیجه بدی هم به دست آوردیم. در نیمه اول توپهای زیادی را در اختیار داشتیم ولی نتوانستیم موقعیت های خطرناکی خلق کنیم. تیم حریف ویژه در نیمه دوم خیلی خطرناک ظاهر شد.»

مویس در مقایسه با بازی قبلی تیمش در لیگ برترکه با باخت مقابل سیتی همراه بود، 7 تغییر در تیمش داده بود و حالا اعلام کرده که هنوز ترکیب ایده آل تیمش را نیافته.

او ادامه داد:« این بهترین ترکیب ممکن تیم نیست. فکر می کنم که می توان تیم های بهتری با ترکیب بهتری را روانه میدان کرد. ما باید عملکرد همه بازیکنان را زیر نظر بگیریم و برای بازی شنبه این کار را انجام داده بودم. من در آینده نزدیک بازیکنان را بهتر خواهم شناخت و هرچه بیشتر با آنها آشنا شوم اوضاع بهتر خواهد شد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 2:29 pm

پیگرینی تاکید کرد که تیمش باید بازی به بازی پیش برود و برای جبران این شکست، باید در دیدار مقابل اورتون به پیروزی برسند.

سایت گل- مانوئل پیگرینی، سرمربی منچسترسیتی، از اینکه تیمش در دیدار مقابل استون ویلا دو بار برتری اش را از دست داد، ابراز ناراحتی کرد و قهرمانی در لیگ برتر را هدف بلند مدت تیمش عنوان کرد.

سیتی در دیدار امشب مقابل استون ویلا دو بار پیش افتادند اما در نهایت 3-2 شکست خوردند.

پیگرینی تاکید کرد که تیمش باید بازی به بازی پیش برود و برای جبران این شکست، باید در دیدار مقابل اورتون به پیروزی برسند.

او به خبرنگاران گفت:" ما در حال حاضر به قهرمانی فکر نمی کنیم. ما تنها می خواهیم در هر دیداری که می توانیم به پیروزی برسیم. با توجه به سبکی که ما بازی می کنیم، مطمئنم که می توانیم برای قهرمانی بجنگیم.

من فکر می کنم گل اول آنها آفساید بود؛ خیلی گل عجیبی بود. گل دوم ضربه آزاد نبود و گل سوم زمانی به ثمر رسید که ما در حال حمله بودیم.
فکر می کنم ما موقعیت های زیادی داشتیم و مالکیت توپ مان هم بالا بود. فکر می کنم ما موقعیت بسیار خوب گلزنی داشتیم اما این کار را نکردیم و این واقعا ناامید کننده بود."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 5:02 pm

الان داشتم به نتایج لیگ انگلیس نگاه میکردم کمی تعجب کردم
برگشت آرسنال به رده نخست بعد از مدتها
شروع خوب لیورپول بعد از چند فصل ( در چند سال اخیر لیورپول حتا جز 4 تیم نخست جدول هم نبود)
و از همه مهمتر رده 12 منچستر بود تا الان به یاد ندارم یونایتد انقدر ضعیف شروع کنه /18/
[img:e4670dcda9]http://upload7.ir/images/17399491529551829945.jpg[/img:e4670dcda9]
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 5:38 pm

لعنت به این داوران سریA
/9/ /9/ /9/
آخه این یووه هر هفته باید به کمک داوری پیروز بشه؟؟؟
هفته پیش که گل سالم کیه وو رو آفساید گرفتن و یووه بازی رو 2_1 برد، امروز هم که گلشون آفساید بود و تورینو رو 1_0 بردن....
4امتیاز هدیه داوران سریA به یووه... البته فقط در 2هفته ، مطمئن باشید این داستان ادامه دارد... /15/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 5:40 pm

[quote:64f8ec6156="keyvan"]لعنت به این داوران سریA
/9/ /9/ /9/
آخه این یووه هر هفته باید به کمک داوری پیروز بشه؟؟؟
هفته پیش که گل سالم کیه وو رو آفساید گرفتن و یووه بازی رو 2_1 برد، امروز هم که گلشون آفساید بود و تورینو رو 1_0 بردن....
4امتیاز هدیه داوران سریA به یووه... البته فقط در 2هفته ، مطمئن باشید این داستان ادامه دارد... /15/[/quote:64f8ec6156]

دمت گرم كيوان جان ياد آوري كردي :?: :?: :?: :?:

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 7:24 pm

افرین رم :evil:
آاس رم 3 - 0 بلونيا 35' /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 7:37 pm

[quote:43b098d776="777"]افرین رم :evil:
آاس رم 3 - 0 بلونيا 35' /11/[/quote:43b098d776]

تا اونجایی که من میدونم شما رئالی بودی... درسته؟!!! :)

تو 25 دقیقه 3تا زدیم...
هفته بعد جوزپه مه آتزا رو به آتش خواهیم کشید :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 7:41 pm

[quote:292d8e2551="keyvan"][quote:292d8e2551="777"]افرین رم :evil:
آاس رم 3 - 0 بلونيا 35' /11/[/quote:292d8e2551]

تا اونجایی که من میدونم شما رئالی بودی... درسته؟!!! :)

تو 25 دقیقه 3تا زدیم...
هفته بعد جوزپه مه آتزا رو به آتش خواهیم کشید :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote:292d8e2551]

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 7:45 pm

بازگشت فرعون و کاپیتان به مسابقات
الشراوی و مونتولیوو می توانند در برابر آژاکس به میدان بروند اما بویان کرکیچ مصدوم است
کاپیتان و فرعون آماده ی رخ نمایی در لیگ قهرمانان اروپا بازگشت فرعون و کاپیتان به مسابقات
میلان در ورزشگاه آژاکس برابر این تیم قرار خواهد گرفت تا دومین مسابقه ی خود در لیگ قهرمانان را سه شنبه به پایان برساند.
آلگری در کنفرانس خبری خود پس از بازی شب گذشته برابر سمپدوریا گفت :
" ما مونتولیوو و الشراوی را در بازی برابر آژاکس در اختیار داریم."
" آن ها مدتی است که به میدان نرفته اند و باید شرایط را بررسی کنیم که چه مدت می توانند در زمین مسابقه حاضر شوند."
ماریو بالوتلی نیز که به دلیل درگیری با داور در سری آ محروم است می تواند میلان را همراهی کند.
با این حال آژاکس از حضور بویان محروم است چرا که وی از ناحیه ی همسترینگ دچار آسیب دیدگی شده است.
میلان در دور نخست با دو گل از سد سلتیک گذشت و آژاکس با 4 گل در برابر بارسلونا تن به شکست داد.
میلان همچنان نمی توانند از کاکا ، بونرا ، سیلوستره ، دی شیلیو ، پاتزینی و ساپونارا استفاده کند.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان