[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 27, 2013 11:53 am

[size=24:5d100050f0]پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو[/size:5d100050f0]

الساندرو دل پیرو، اسطوره ی فوتبال ایتالیا، در وب سایتش پیام تبریکی برای فرانچسکو توتی کاپیتان رم نوشته است.

«شروع فوق العاده ی رم و دوستم فرانچسکو در این فصل را دیدم. خوشحالم که قراردادش را با تیمی که در قلبش جای دارد تمدید کرد، تیمی که می خواهد دوران بازی اش را در آن به پایان برساند. آرزو می کنم که همچنان به نوشتن صفحات زیبا ادامه بدهی…موفق باشی فرانچسکو و مهم تر از همه چیز…تولدت مبارک!»

[size=18:5d100050f0]کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.[/size:5d100050f0]

نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه سپتامبر 27, 2013 12:01 pm

[quote:6f8f167b35="keyvan"][size=24:6f8f167b35]پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو[/size:6f8f167b35]

الساندرو دل پیرو، اسطوره ی فوتبال ایتالیا، در وب سایتش پیام تبریکی برای فرانچسکو توتی کاپیتان رم نوشته است.

«شروع فوق العاده ی رم و دوستم فرانچسکو در این فصل را دیدم. خوشحالم که قراردادش را با تیمی که در قلبش جای دارد تمدید کرد، تیمی که می خواهد دوران بازی اش را در آن به پایان برساند. آرزو می کنم که همچنان به نوشتن صفحات زیبا ادامه بدهی…موفق باشی فرانچسکو و مهم تر از همه چیز…تولدت مبارک!»

[size=18:6f8f167b35]کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.[/size:6f8f167b35]

[/quote:6f8f167b35]
توتی یه لهجه خیلی غلیظ داره که اغلب تمسخر گرفته میشد امـا الکس دل پیرو خیلی دفاع میکرد از توتی .این نشون میده که خیلی باهم رفیق هستن .
در ضمن از کیوان میخوام اون کلیپ پشت صحنه تبلیغاتی که دل پیرو و توتی بازی میکنه رو تهیه کنه و برای مـا بذاره.چون چند سال پیش توی یه سایت هوادارن رم دیده بودم که خیلی رفاقت داشتن و خیلی هم خنده دار بود"تا توتی حف میزد دل پیرو منفج میشد از حنده
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » جمعه سپتامبر 27, 2013 12:09 pm

سوارس: بازگشته ام تا به لیورپول کمک کنم
مهاجم اروگوئه ای لیورپول روز 4شنبه بعد از سپری کردن محرومیتی ده جلسه ای به ترکیب تیمش بازگشت و مقابل منچستریونایتد به میدان رفت

سایت گل- لوئیس سوارس مهاجم اروگوئه ای باشگاه لیورپول دیشب و بعد از سپری کردن محرومیت ده جلسه ای اش، بار دیگر به ترکیب لیورپول بازگشت و مقابل منچستریونایتد به میدان رفت.

البته شب بازگشت او آن طور که انتظار می رفت پرفروغ نبود و او نتوانست به تیمش در پیشی گرفتن از یونایتد کمک بکند. ولی او در صحبت هایی اعلام کرده که آمده تابه تیمش کمک کند تا در طول این فصل به موفقیت برسد.

این ستاره اروگوئه ای که به خاطر گاز گرفتن بازوی برانیسلاو ایوانوویچ در فصل گذشته با محرومیتی ده جلسه ای مواجه شده بود، حالا بعد از پشت سرگذاشتن این دوره محرومیت در بازی دیشب برای تیمش به میدان رفت و البته این بازی با باخت 0-1 لیورپول در اولدترافورد در لیگ کاپ همراه بود.

در طول بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبت های زیادی در مورد احتمال جدایی او از لیورپول به گوش می رسید ولی درنهایت او در آنفیلد ماند و حالا تاکید کرده که تمایل زیادی دارد تا به تیمش کمک رسانی کند.

سوارس در صحبت هایی به وب سایت رسمی باشگاه لیورپول گفت:« نتیجه بازی خوب نبود؛ چون ما باختیم ولی حس خوبی داریم. چون ما خوب بازی کردیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم ولی آنها را از دست دادیم. می دانم که لحظات سختی است ولی برای خود من و برای تیمم واقعا مهم است که بازگشته ام. چون حالا می توانم به تیم کمک کنم. در خارج از زمین نمی توانستم به تیم کمک رسانی کنم. ما در روزهای آتی تلاش خواهیم کرد و خودمان را برای بازی بعد آمادگی می کنیم.»

سوارس ادامه داد:« هر بارنهایت تلاشم را به کار می گیرم تا در زمین بدرخشم. من اینجا هستم تا به تیم لیورپول کمک کنم و نهایت تلاشم را به کار خواهم گرفت.»
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » جمعه سپتامبر 27, 2013 12:10 pm

بنیتس: ناپولی نمی تواند پیروز همه بازیها باشد

ناپولی مقابل ساسوئولو به تساوی 1-1 دست یافت و سرمربی اسپانیایی این تیم اعلام کرد که این تساوی او را راضی نکرده است

سایت گل- رافائل بنیتس سرمربی اسپانیایی ناپولی در صحبت هایی اعلام کرد که نمی توان از تیمش توقع داشت که در تک تک بازیهایش به پیروزی برسد. ناپولی 4شنبه شب با تساوی 1-1 مقابل ساسوئولو متوقف شد.

این درحالی است که تا قبل از این بازی، ناپولی به رکورد100% برد در بازی هایش دست یافته بود و به 4 برد در سری آ دست یافته بود و در دور اول رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا نیز با نتیجه 1-2 از سد انزلیچی دورتموند نایب قهرمان فصل قبل اروپاعبور کرده بود.

آنها درحالی مقابل ساسوئولو به تساوی دست یافتند که اینتر هفته قبل با نتیجه 0-7 این تیم را شکست داده بود.

بنیتس از تساوی مقابل این تیم تازه صعود کرده به سری آ راضی به نظر نمی رسید و در صحبت هایی به اسکای سپورت گفت:« من به تیمم اطمینان دارم و طبیعی است که ما نتوانیم در تمام بازیهای ممکن به پیروزی برسیم. ما مقابل ساسئولو خب بازی کردیم و آنها هم عملکرد خوبی داشتند. فکر می کنم که نتیجه بیشتر نشان دهنده عملکرد خوب تیم حریف بود تا ما. ما باید به تمریناتمان ادامه دهیم. باید تلاش کنیم که سریع توپ را به جریان بیندازیم ولی از تلاشهای تیمم در بازی 4شنبه راضی هستم. البته در مجموع راضی نیستم ولی نگرانی خاصی هم ندارم.»

سرمربی اسپانیایی ناپولی ادامه داد:« عملکرد ما در بازی با ساسوئولو مثل سایر بازیهایمان بود ولی اگر هر سه روز یک بازی انجام دهی و تیم حریفت در بازی قبلی اش 0-7 مغلوب شده باشد، ریسک دست کم گرفتن حریف تو را تهدید می کند. ما مقابل تیمی قرار گرفتیم که سازماندهی خوبی داشت و می دانست که باید چه کار کند. آنها نشان دادند که باخت 0-7 شان مقابل اینتر یک اتفاق بود.»

بازی بعدی ناپولی روز شنبه مقابل جنوا خواهد بود . آنها تا پیش از این تساوی در هر 4 دیدار خود در سری آ به پیروزی رسیده بودند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط keyvan » جمعه سپتامبر 27, 2013 12:10 pm

[quote:2cef895c32="mahyarmaya"][quote:2cef895c32="keyvan"][size=24:2cef895c32]پیام الکس: تولدت مبارک فرانچسکو[/size:2cef895c32]

[size=18:2cef895c32]کاپیتان رم امروز ۳۷ ساله شد.[/size:2cef895c32]

[/quote:2cef895c32]
توتی یه لهجه خیلی غلیظ داره که اغلب تمسخر گرفته میشد امـا الکس دل پیرو خیلی دفاع میکرد از توتی .این نشون میده که خیلی باهم رفیق هستن .
در ضمن از کیوان میخوام اون کلیپ پشت صحنه تبلیغاتی که دل پیرو و توتی بازی میکنه رو تهیه کنه و برای مـا بذاره.چون چند سال پیش توی یه سایت هوادارن رم دیده بودم که خیلی رفاقت داشتن و خیلی هم خنده دار بود"تا توتی حف میزد دل پیرو منفج میشد از حنده[/quote:2cef895c32]

بفرما مهیار جان:
http://video.varzesh3.com/your-clips/fun-your-clips/توتی-و-دلپیرو-در-حال-بازی-درفیلم-سینمای/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » جمعه سپتامبر 27, 2013 12:16 pm

گلزنان چهارشنبه شب شلوغ فوتبال اروپا
دیشب یکی از وسط هفته های پرترافیک فوتبال اروپا بود
سایت گل- دیشب رقابت های مختلف در کشورهای مختلف اروپایی برگزار شد. در ایتالیا، اسپانیا و فرانسه، رقابت های سری آ، لالیگا و لوشامپیونا پیگیری شد و در انگلیس و آلمان، تیم ها در رقابت های جام اتحادیه و جام حذفی به میدان رفتند. در اینجا نگاهی به گلزنان بازی های مهم دیشب:

کاوانی تک گل پاری سن ژرمن مقابل والنسین را به ثمر رساند

جمایلی ناپولی را مقابل ساسوئولو پیش انداخت اما در نهایت نتوانستند این تیم را شکست بدهند؛ بازی 1-1 به پایان رسید

خاویر ارناندس تک گل پیروزی بخش شیاطین سرخ مقابل لیورپول را به ثمر رساند

کوالیارلا گل تساوی یووه مقابل کیه وو را به ثمر رساند و شاگردان کونته با گل دیگری که پوگبا زد، به پیروزی رسیدند

پیزارو در پیروزی 4-1 تیمش مقابل هانوفر، گل دوم را به ثمر رساند

توماس مولر با زدن دو گل، ستاره تیمش در دیدار با هانوفر بود

رونالدو هر دو گل رئال مقابل ال چه را به ثمر رساند تا تعداد گل هایش برای کهکشانی ها به 210 برسد

آباته با زدن گل سوم میلان در وقت های اضافه، انزلیچی را از شکست مقابل بولونیا نجات داد

پیتر کراوچ در پیروزی 2-0 استوک مقابل ترنمیر راورز،، گل دوم را در دقیقه 90+4 به ثمر رساند

بنتنر با این ظاهر جدید، در دیدار شب گذشته برای آرسنال گلزنی نکرد اما بهترین بازیکن توپچی در پیروزی مقابل وست بروم بود
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط popo131 » جمعه سپتامبر 27, 2013 7:14 pm

[size=24:ae394189aa]مريخي
[/size:ae394189aa]

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 28, 2013 2:43 pm

الشراوی : میلان مهم تر از گلزنی من است
استفان الشراوی می گوید به طور کامل در اختیار فرمان ماکسی آلگری است.
آلگری و من رابطه ی خوبی داریم الشراوی : میلان مهم تر از گلزنی من است
این بازیکن 20 ساله دوست دارد تا در یک فضای باز تر به حمله پردازد اما سیستم 4-3-1-2 آلگری در فصل جدید شرایط را متفاوت کرده است.
او به گاتزتا گفت :
"آیا اماده ی بازی به عنوان مهاجم دوم هستم ؟ قطعا این چنین است.اگر به این مسئله نیاز باشد حتی حاضرم به عنوان یک هافبک هجومی نیز به میدان بروم کاری که در تیم پادوا انجام می دادم."
" من رابطه ی بسیار خوبی با ماکسی آلگری دارم کسی که در هفته های اخیر به شدت نگران سلامتی من بوده است."
او در رابطه با عدم توفیقش در گلزنی گفت :
" من بسیار در رابطه با آنچه برای میلان انجام داده ام راضی هستم.من گل های خوبی زده ام و البته اکنون دلتنگ گل زنی هستم. من خودم را بخشی از این پروژه می دانم."
" من دوست ندارم در مورد گل زنی و مسائل شخصی صحبت کنم چرا که مسئله ی مهم تر میلان و تیم است."
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

بالوتلی: از انگلیس فرار کردم تا از شر روزنامه ها خلاص شوم
-
تا کریسمس به بالای جدول بازمی گردیم بالوتلی: از انگلیس فرار کردم تا از شر روزنامه ها خلاص شوم

ماریو بالوتلی مهاجم ایتالیایی میلان در صحبت هایی گفت که میلان این فصل در ایتالیا هیچ باشگاهی از میلان برتر نیست.

انزلیچی در حال حاضر با کسب 5 امتیاز از پنج بازی در رده دوازهم سری آ قرار گرفته و 8 امتیاز تا رده سوم فاصله دارد در حالی که فاصله میلانی ها تا رم صدرنشین 10 امتیاز بوده اما بازیکن سابق منچستر سیتی تاکید کرد که میلان از باشگاه های دیگر ایتالیایی هیچ چیزی کمتر ندارد

او در مصاحبه با نشریه گاتزتا دلوسپورت گفت:" در کریسمس می توانیم به بالای جدول برسیم.از باشگاه های دیگر ایتالیایی چیزی کن نداریم و می خواهیم شرایط را تغییر دهیم"

" رقابت برای کورس قهرمانی در این فصل بسیار متعادل است و هیجان انگیز خواهد بود.شرایط سری آ مثل زمانی که روبرتو مانچینی یا ژوزه مورینیو در اینتر بودند تک قطبی نیست زمانی که اینتر از همه قوی تر بود"

بالوتلی در پایان دیدار برابر ناپولی به دلیل مشاجره با داور ابتدا با کارت قرمز مستقیم جریمه شد اما در نهایت برای او محرومیت سه جلسه ای از رقابت های داخلی در نظر گرفته شد"از لیگ برتر انگلیس فرار کردم چرا که روزنامه ها باعث اذیتم می شدند"

"در حال حاضر در ایتالیا نسبت به انگلیس اوضاع بهتر نیست اما از بازگشت به ایتالیا و پیوستن به میلان بسیار خوشحالم باشگاهی که از کودکی طرفدارشم بودم و هیچ وقت این موضوع را پنهان نکردم"

او در پایان در رابطه با آلگری سرمربی تیمش گفت:" با آلگری مشکلی نداریم و همه چیز خوب پیش می رود.ما خوب بازی می کنیم و امیدواریم که به عنوان یک تیم بتوانیم همچنان از او پیروی کنیم اما به کمی شانس هم نیاز داریم تا به جمع سه یا چهار تیم برتر بازگردیم"

میلان در مصاف بعدی اش شنبه شب در سن سیرو به میزبانی سمپدوریا قعر نشین می رود.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

آلگری تشنه ی پیروزی
-
میلان پتانسیل پیروزی در هر دیداری را دارد/ با شروع کریسمس در جایگاهی فراتر از جایگاه امروزمان قرار خواهیم گرفت / بالوتلی میخواهد رفتارش را اصلاح کند/ ماتری یک بازیکن پرتلاش است ، او به زمان نیاز دارد آلگری تشنه ی پیروزی

ماسیمیلیانو آلگری بر این باور است که زمان برنده شدن فرا رسیده و تیمش پتانسیل پیروزی در هر دیداری را دارد .

انزلیچی این فصل را به مانند فصل گذشته نا امیده کننده آغاز کرد و هم اکنون با کسب 5 امتیاز از 15 امتیاز ممکن در رتبه دوازدهم سری آ قرار دارد . نتایج ضعیف میلان طی 5 هفته اخیر سایه سنگین اخراج را بر سر آلگری افکنده است .

وی امروز در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت : " باید تمرکزمان را حفظ کنیم تا بتوانیم خوب بازی کنیم ، بازی سختی در پیش داریم ، انزلیچی یک مربی بزرگ است ، سمپدوریا مقابل رم نمایش قابل قبولی داشت و ما به این مسئله آگاهیم ، اما شنبه شب ما باید پیرزو میدان باشیم ."

میلان در حال حاضر با صدر جدول 10 امتیاز و با محدوده لیگ قهرمانان 8 امتیاز فاصله دارد .

آلگری در ادامه افزود : " با شروع کریسمس نگاهی دوباره به جدول سری آ خواهم انداخت ، معتقدم که میتوانیم در آن زمان در جایگاهی فراتر از جایگاه امروزمان قرار داشته باشیم ، از آنچه که برای خود ترسیم کردیم عقب تریم اما نا امید نیستیم در حال حاضر تنها به دیدار شنبه شب مقابل سمپدوریا فکر میکنم ، تا پایان فصل زمان زیادی باقی است ، در آغاز راه هستیم و رقابت تازه شروع شده است "

وی در مورد محرومیت 3 جلسه ای بالوتلی به خبرنگاران چنین گفت : "این اتفاق شش روز پیش رخ داد ، فکر میکنم بهتر است دیگر در اینباره صحبتی نکنیم ، ماریو از آنچه که اتفاق افتاد شرمگین است او حالا باید تنها به تمرین کردن فکر کند ، او میخواهد اخلاق و رفتارش را اصلاح کند ، ماریو این را به خوبی میداند و امیدوارم او شرایط ما را درک کند "

وی درباره ماتری نیز چنین گفت : " ماتری یک بازیکن پرتلاش است ، او برای گل زنی نیاز به آرامش روانی دارد ، نباید به او فشار بیاوریم ، باید به او زمان بدهیم ، هر چند در بازی مقابل بولونیا سه موقعیت گلزنی نصیب او شد اما نتوانست به خوبی از آنها استفاده کند "

وی در پایان عملکرد خوب دی یانگ طی چند هفته اخیر را ستود و ابراز امیدواری کرد که استفان الشعراوی بتواند در دیدار مقابل آژاکس برای میلان به میدان برود .
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » شنبه سپتامبر 28, 2013 2:44 pm

بالوتلی : از مانچینی متشکرم
-
شاید تنها من میتوانم تا این حد بدشانس باشم / دیر یا زود یک ضربه ی پنالتی را از دست میدادم / در منچستر سیتی حتی اگر با تمام توان تلاش میکردم نمیتوانستم خود را کامل به اثبات برسانم! بالوتلی : از مانچینی متشکرم

ماریو بالوتلی ، فوق ستاره ی میلان از سرمربی پیشین خود ، روبرتو مانچینی تشکر کرد ، وی درباره ی از دست دادن یک ضربه ی پنالتی در دیدار مقابل ناپولی نیز سخن به میان آورد .

ماریو بالوتلی درباره ی شکست یکشنبه شب هفته گذشته مقابل ناپولی چنین گفت : "من در آن دیدار 5 شوت را روانه ی دروازه ناپولی کردم اما هیچ یک از آنها به گل تبدیل نشد "
" در تیم ملی نیز چنین اتفاقی برای من رخ داد ، شاید تنها من میتوانم تا این حد بدشانس باشم "

په په رینا اولین دروازه بانی است که توانسته ضربه ی پنالتی ماریو بالوتلی را مهار کند .

* ماریو در اینباره نیز چنین گفت : "دیر یا زود یک ضربه ی پنالتی را از دست میدادم ، اگرچه همه منتظر بودند تا این اتفاق رخ دهد ، واقعیت این است که من در آن شب یک ضربه ی پنالتی را خراب کردم ، رینا شب خوبی را پشت سر گذاشت ، من به هنگام ضربه زدن به چشم های او نگاه کردم تا بتوانم تمرکز کنم و به نقطه ای خاص زل زدم و آرام آرام زل زدنم را کاهش دادم ، اما همه چیز برای من بد پیش رفت ، متاسفم "

بالوتلی در پایان از سرمربی پیشین خود در اینتر میلان و منچستر سیتی یا همان روبرتو مانچینی که به او گفته بود باید در زمین آرامش خود را حفظ کند و در برابر تحریک تماشاگران مقاوم باشد تشکر کرد و گفت : " مانچینی مهمترین مربی دوران حرفه ای من است ، برای ایشان احترام قائلم و بسیار متشکرم زیرا آن زمان که بازیکن اینتر میلان بودم به من فرصت بازی دادند ، میخواستم در منچستر سیتی بیشتر بازی کنم اما ترافیک در خط حمله این تیم سنگین بود ، 5 مهاجم آماده در ترکیب تیم بودند و این کار را برای من سخت کرد که همیشه در ترکیب اصلی باشم "
" حتی اگر با تمام توان تلاش میکردم نمیتوانستم خود را کامل به اثبات برسانم "
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » شنبه سپتامبر 28, 2013 4:58 pm

واااای توی اولدترافورد باختیم. :o :o :o

مویس بسه دیگه غیرتتو نشون بده بااااااااااااو /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:03 pm

[color=blue:21bb710d2e][size=18:21bb710d2e]خوزه ی مترجم برگرد به تیمت ...... کارلو آنجلوتی (بوووووووووق) به تیمت[/size:21bb710d2e][/color:21bb710d2e] /10/ /7/
[color=red:21bb710d2e]مترجم شهر مادرید[/color:21bb710d2e] /23/ /23/ /23/ [color=red:21bb710d2e]مترجم شهر مادرید[/color:21bb710d2e] /23/ /23/ /23/

[color=black:21bb710d2e]آخه این بیل که اینهمه پولش دادند و حاشیه درست کرد، به اندازه لیگ3 ایران هم بازی نمیکنه ![/color:21bb710d2e]
[color=brown:21bb710d2e]بعد با نیمار مقایسش میکنن[/color:21bb710d2e] /4/ /15/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه سپتامبر 28, 2013 10:49 pm

[quote:c2722f8284="miladcivil"][color=blue:c2722f8284][size=18:c2722f8284]خوزه ی مترجم برگرد به تیمت ...... کارلو آنجلوتی (بوووووووووق) به تیمت[/size:c2722f8284][/color:c2722f8284] /10/ /7/
[color=red:c2722f8284]مترجم شهر مادرید[/color:c2722f8284] /23/ /23/ /23/ [color=red:c2722f8284]مترجم شهر مادرید[/color:c2722f8284] /23/ /23/ /23/

[color=black:c2722f8284]آخه این بیل که اینهمه پولش دادند و حاشیه درست کرد، به اندازه لیگ3 ایران هم بازی نمیکنه ![/color:c2722f8284]
[color=brown:c2722f8284]بعد با نیمار مقایسش میکنن[/color:c2722f8284] /4/ /15/[/quote:c2722f8284]

چند نکته :wink: :

تیم اول مادریـــــــد / اتلتیکوی مادرید :lol:

من با پولی که بابت *دسته بیل :D * داده شد میتونستم 1 تیم در حد قهرمانی ببندم .

یعنی کلا مدیران ریال و در راسشون پرز خل هستند به خدا - آخه آدم سالم اوزیل رو میفروشه؟؟؟!!!!

ولی خدایی عجب تیم استخونداری ساخته سیمئونه - آورین داره واقعا
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه سپتامبر 29, 2013 12:10 am

[b:932a792504][color=blue:932a792504]بازم پرافتخارترین تیم جهان یه باخت داد سرو کله این معین و میلاد تو این تاپیک پیدا شد... :lol:
دوخانید رضا هم بایه جمعتون جمع بشه شروع کنین دور هم واسه بزرگترین باشگاه دنیا نظرات کارشناسانه بدین!
به شما چه آخه تیم ما چی کار میکنه؟ :( ( با لحنه شوخی بخونیدا داداشی ها) مگه ما به غارسای شما کار داریم؟ :arrow:
اصلا بیل بد،پرز دیوانه،ما هم داغان آخه ایهالغارساییا چی میخوان از جون ما؟؟؟
عزیز من نمیخورین به ما...
راستی منم اعصاب کارلتو رو ندارم. :D :D

در کل رئال اول بشی آخر بشی دوست داریم.[/color:932a792504][/b:932a792504]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان