[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه اکتبر 23, 2011 4:14 pm

نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه اکتبر 23, 2011 4:16 pm

[color=darkblue:3818b42097]آرسنال 3-1 استوک؛ پیروزی دلچسب توپچی ها با درخشش فن پرسی[/color:3818b42097]

[color=indigo:3818b42097]در این دیدار باز هم کاپیتان توپچی ها، ستاره تیمش بود و با زدن دو گل نقش مهمی در پیروزی میزبان داشت.[/color:3818b42097]

[color=black:3818b42097]سایت گل- در روزی که منچستریونایتد مقابل رقیب همشهری با نتیجه 6-1 تحقیر شد، آرسنالی ها موفق شدند مقابل استوک 3-1 به پیروزی برسند.

در این دیدار باز هم رابین فن پرسی، کاپیتان توپچی ها، ستاره تیمش بود و با زدن دو گل نقش مهمی در پیروزی میزبان داشت.

ژروینیو در دقیقه 27 گلزنی را آغاز کرد و روی پاس آرون رمسی، تیمش را پیش انداخت اما این برتری چندان پایدار نماند و پیتر کراوچ، مهاجم ملی پوش استوک، پاس جاناتان والترز را به گل تساوی تیمش تبدیل کرد.

نیمه اول بازی با همین نتیجه به پایان رسید تا دو تیم در نیمه دوم به دنبال رسیدن به گل پیروزی باشند.

تلاش دو تیم برای دن گل برتری تا اواسط نیمه دوم بی نتیجه بود و همین ونگر را وادار کرد تا مارونه شاماخ را در دقیقه 66 از بازی خارج کند و رابین فن پرسی را به بازی بفرستد.

ستاره هلندی نیز برای به باز کردن دروازه حریف تنها به 6 دقیقه زمان نیاز داشت توانست از اولین موقعیتی جدی اش، که روی پاس ژروینیو به دست آمد، گل دوم آرسنال را به ثمر برساند.

اما با این گل هجوم های آرسنال فروکش نکرد و سرانجام توانستند در دقیقه 82 بار دیگر و باز هم روی همکاری ژروینیو و فن پرسی به گل برسند.

با این پیروزی، آرسنال 13 امتیازی شد و تا رده هفتم جدول صعود کرد. استوک نیز با همان 12 امتیاز به رده نهم جدول سقوط کرد.[/color:3818b42097]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 4:25 pm

[align=center:1b90ba347f][color=red:1b90ba347f][b:1b90ba347f] فرگوسن:اين بدترين نتيجه تاريخ زندگي‌ام بود [/b:1b90ba347f] [/color:1b90ba347f][/align:1b90ba347f]
[align=center:1b90ba347f] [img:1b90ba347f]http://sportblog.co.za/wp-content/uploads/2010/05/alex-ferguson-2.jpg[/img:1b90ba347f][/align:1b90ba347f]
[align=center:1b90ba347f][color=blue:1b90ba347f]
[b:1b90ba347f] سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد از شکست تحقيرآميز مقابل منچسترسيتي به عنوان بدترين روز خودش و تيمش ياد کرد.

تیم فوتبال منچستریونایتد عصر یکشنبه در شهرآورد منچستر با نتیجه سنگین 6 بر یک در اولدترافورد به منچسترسیتی باخت.

سرآلکس فرگوسن در پایان بازی اظهار داشت: این بدترین روزی بود که ما تا به حال تجربه کرده بودیم. این بدترین نتیجه تاریخ زندگی ام بود. حتی به عنوان یک بازیکن هم به یاد نمی آورم با نتیجه 6 بر یک باخته باشم.

وی افزود: نمی توانم تابلوی نتایج را باور کنم. گل نخست به ما لطمه زد اما می توانستیم نتیجه را برگردانیم. فکر می کنم بازیکنان باتجربه ای چون ریو فردیناند و پاتریس اورا این موضوع را دریافتند. اما تیم ما فقط حمله کرد و برای همین خیلی باز بودیم.

سرمربی منچستریونایتد اظهار داشت: این نتیجه ای است که باید نسبت به آن واکنش نشان دهیم. امروز در رختکن تیم ما شرمندگی حرف اول را می زد. همه بازیکنان ناراحت بودند که این موضوع باعث خواهد شد شاهد تغییراتی باشیم. [/b:1b90ba347f] [/color:1b90ba347f][/align:1b90ba347f]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 5:35 pm

[align=center:193a5defcc][color=red:193a5defcc][b:193a5defcc] مانچيني: مهم پيروزي مقابل من يونايتد بود [/b:193a5defcc] [/color:193a5defcc][/align:193a5defcc]
[align=center:193a5defcc] [img:193a5defcc]http://www.1000goals.com/wallpapers3/Roberto-Mancini-picture3.jpg[/img:193a5defcc][/align:193a5defcc]
[align=center:193a5defcc][color=blue:193a5defcc]
[b:193a5defcc] سرمربي ايتاليايي سيتي معتقد است مسئله اصلي، پيروزي تيمش و اختلاف 5 امتيازي در صدر جدول است.

روبرتو مانچینی، سرمربی منچسترسیتی، پس از پیروزی 6-1 مقابل منچستریونایتد، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.

سرمربی ایتالیایی سیتی معتقد است مسئله اصلی پیروزی تیمش و اختلاف 5 امتیازی در صدر جدول است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" فکر می کنم بعد از اخراج بازیکن آنها، شرایط آسان تر شد اما در هر صورت ما خیلی خوب بازی کردیم. آنها 25 دقیقه خیلی خوب بازی کردند اما موقعیت های زیادی نداشتند.

این نتیجه خوب است اما فکر می کنم مسئله اصلی نتیجه 6-1 نیست، بلکه این است که ما توانستیم یک تیم فوق العاده را شکست دهیم.

این احساس وقتی در الدترافورد بازی می کنید، طبیعی است زیرا منچستریونایتد تیم قدرتمندی است. "

مانچو همچنین ماریو بالوتلی که در این دیدار دو گل برای تیمش به ثمر رساند را مورد ستایش قرار داد و گفت:" برای او خوشحالم زیرا او دو گل مهم به ثمر رساند، بسیار خوب بازی کرد و در زمین بسیار جدی بود.

من در سه- چهار هفته آینده در مورد رقابت قهرمانی صحبت خواهم کرد اما این پیروزی در حال حاضر برای افزایش اعتماد به نفس ما بسیار مهم بود.

من بعد از این بازی برای منچستریونایتد احترام بیشتری قائلم زیرا آنها بعد از 10 نفره شدن همچنان برای زدن گل تلاش کردند و فکر می کنم این به خاطر ذهنیت فوق العاده آنهاست.

ما اگر بخواهیم پیشرفت کنیم و مثل آنها به تیمی بزرگ تبدیل شویم باید این ذهنیت را در خودمان به وجود بیاوریم." [/b:193a5defcc] [/color:193a5defcc][/align:193a5defcc]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط 888 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 5:36 pm

مانچینی: اعتماد به نفس فوق العاده خود را نشان دادیم

روبرتو مانچینی از پیروزی باورنکردنی تیمش برابر منچستریونایتد بسیار خوشحال است.

به گزارش اوج نیوز، یاران مانچوی ایتالیایی توانستند با زدن 6 گل در ورزشگاه اولدترافورد شیاطین سرخ را در مقابل چشمان هوادارانشان تحقیر کنند.

سرمربی منچسترسیتی که توانست در نبرد صدرنشینی فرگوسن را کنار زده و با اختلاف 5 امتیاز صدرنشین شود درباره بازی امروز اظهار داشت: "فقط پیروزی با نتیجه 6-1 مهم نیست. مهم این است که یک تیم خاص را بردیم. مسئله مهم همین بود."

وی افزود: "این نتیجه، اعتماد به نفس فوق العاده ما را نشان می‌دهد. رسیدن به چنین جایگاهی اصلا آسان نیست."

مانچو ادامه داد: "آمدن به اولدترافورد و بازی در این ورزشگاه یک افتخار فوق العاده است، زیرا منچستریونایتد تیمی فوق العاده قدرتمند بوده و همیشه بازی در مقابل آن‌ها شما را دچار مشکل می‌کند.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 7:11 am

[align=center:cd4c2ff353][color=red:cd4c2ff353][b:cd4c2ff353] واكنش تند فابرگاس به اتهام نژادپرستي [/b:cd4c2ff353] [/color:cd4c2ff353][/align:cd4c2ff353]
[align=center:cd4c2ff353] [img:cd4c2ff353]http://up.liga.ir/images/tcp6ffpka4tqvnmyjcik.jpg[/img:cd4c2ff353][/align:cd4c2ff353]
[align=center:cd4c2ff353][color=blue:cd4c2ff353]
[b:cd4c2ff353]
سسک فابرگاس گفت که در جريان درگيري با فردريک کانوته مهاجم اهل مالي سويا به او هيچ دشنام نژادپرستانه نداده است.

فابرگاس پس از آن که رسانه هاي محلي اتهام هايي در اين زمينه عليه او مطرح کردند در صفحه توييتر خود نوشت:هرگونه توهين نژادپرستانه به هر بازيکن سويا را تکذيب مي کنم.
اين بازيکن 24 ساله افزود:من چنين اتهام هايي را آن هم درباره کارهايي که انجام نداده ام ، تحمل نخواهم کرد. اگر آنها از حکم اخراج بازيکن خود عصباني هستند مي توانند به طريق ديگر خشم خود را فروبنشانند.
در ديدار بارسلونا و سويا هنگامي که داور اعلام ضربه پنالتي به سود بارسلونا کرد، کانوته خشمگينانه به توپ ضربه زد و با فابرگاس درگير شد و داور هم او را اخراج کرد.
کانوته پس از اين بازي در صفحه توييتر خود از'' آنچه رخ داده بود آن هم در شرايطي که هفته مبارزه با نژادپرستي در فوتبال اروپا به تازگي به پايان رسيده'' ابراز تاسف کرده بود.
اين بازيکن سياه پوست افزود: تحريک و دشنام باعث اين رفتار من شد، شما به خوبي از اين نکته آگاه هستيد. اما سعي مي کنم بيش از اين به آن فکر نکنم. رفتار او با فردي چون من بد بود. من پرونده اين موضوع را بسته ام.
فابرگاس در پاسخ به اين اتهام ها نوشت که هميشه با هم تيمي هايش که ريشه هاي متفاوتي به لحاظ نژادي و ديني و ملي با او دارند ''بهترين رفتار'' را داشته است.
وي گفت: هيچ کس تاکنون در همه اين سالها که فوتبال بازي مي کنم به من تهمت نژادپرستي نزده است. من با '' سيدو کيتا'' بازيکن اهل مالي در باشگاه بارسلونا هم اتاقي هستم و دوستي لبناني دارم. اين ها نشان مي دهد که تفکر من نژادپرستانه نيست.
فابرگاس اضافه کرد: اتهام نژادپرستي بسياري بزدلانه و آسان ترين راه براي پنهان کردن رفتار حقيرانه است. وجدان من در اين زمينه آسوده است. هيچ کار اشتباهي انجام نداده ام.
هرچند که کانوته نامي از فابرگاس نبرد ولي گفته بود در جريان ديدار بارسلونا'' تحريک شده و به او دشنام داده شده بود''.
''دانيل آلوز'' هم تيمي فابرگاس در بارسلونا که يک رنگين پوست است در يک نشست خبري از او حمايت کرد و گفت: فابرگاس هيچ دشنام نژادپرستانه نداد. او انساني شريف است و هيچ وقت چنين رفتاري نداشته است. [/b:cd4c2ff353] [/color:cd4c2ff353][/align:cd4c2ff353]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:55 am

باخت چلسي برابر کوئينز پارک رنجرز

در اين ديدار پربرخورد، دو بازيکن از آبي ها در همان نيمه اول اخراج شدند تا اين تيم بيش از 50 دقيقه با 9 بازيکن به بازي ادامه دهد.

بعد از شکست تحقیر آمیز منچستریونایتد، چلسی هم مقابل کوئینز پارک رنجرز شکست خورد تا این هفته را بتوان، هفته ناکامی بزرگان لیگ برتر دانست.

در این دیدار پربخورد، دو بازیکن از آبی ها در همان نیمه اول اخراج شدند تا این تیم بیش از 50 دقیقه با 9 بازیکن به بازی ادامه دهد.

در این دیدار کوئینزپارک رنجرز در دقیقه 10 و از روی یک ضربه پنالتی توسط هلگوسن به گل رسید.

تلاش بازیکنان چلسی برای زدن گل تساوی بی نتیجه بود و در عوض بوسینگوا در دقیقه 33 و دروگبا در دقیقه 41 از بازی اخراج شدند.

البته این دو کارت قرمز موجب نشد تا بازیکنان چلسی دست از خشونت و اعتراض بردارند و در نیمه دوم لمپارد، ایووانوویچ، داوید لوئیس، رائول میرلس، اشلی کول و جان تری نیز کارت زرد گرفتند.

علی رغم این شکست، چلسی جایگاهش در رده سوم را از دست نداد اما آنها اکنون با نیوکاسل هم امتیاز هستند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:56 am

آرسن ونگر: فن پرسي فوق العاده است

در ديدار امروز مقابل استوک فن پرسي در ترکيب اصلي توپچي ها حضور نداشت اما در 25 دقيقه پاياني به بازي رفت و 2 بار گلزني کرد.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، پس از پیروزی 3-1 تیمش مقابل استوک، بار دیگر رابین فن پرسی، ستاره هلندی تیمش را مورد ستایش قرار داد.

در این دیدار فن پرسی در ترکیب اصلی توپچی ها حضور نداشت اما در 25 دقیقه پایانی به بازی رفت و 2 بار گلزنی کرد.

ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بیرون گذاشتن بازیکنی مانند رابین همیشه یک ریسک است اما او نیاز به استراحت داشت. می دانستیم که می توانیم 20 تا 30 دقیقه بدون مشکل بازی کنیم و از این زمان به خوبی استفاده کردیم. او کیفیت فوق العاده ای دارد و اگر به رکوردهای او نگاه کنید،می بینید که خیره کننده است."

او همچنین در مورد اهمیت این دیدار برای تیمش گفت:" این دیدار برای ما مهم بود. دیدید که ما خوب بازی کردیم و روحیه بالایی از خود به نمایش گذاشتیم.

بعد از دوران سختی که داشتیم، هواداران به طور کامل پشت ما هستند زیرا آنها می بینند که تیم چقدر خوب بازی می کند. کیفیت بازی ما در هر دیدار بهتر می شود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:56 am

باخت 2 بر يک بايرن برابر هانوفر

بايرني ها که در 8 ديدار دروازه شان را بسته نگه داشتند، سرانجام گل خوردند و مغلوب شدند.

بعد از 8 پیروزی پیاپی و بسته نگه داشتن دروازه شان، بایرن مونیخ با نتیجه 2-1 مقابل هانوفر شکست خورد.

در این دیدار که در خانه هانوفر برگزار شد، تیم میزبان در دقیقه 22 و از روی یک ضربه پنالتی، توسط محمد عبداللهو به گل رسید.

6 دقیقه بعد اوضاع برای باواریایی ها با اخراج ژروم بواتنگ بدتر شد.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم، هانوفر بار دیگر به گل رسید و این بار کریستین پاندر دروازه نویر را باز کرد.

در دقیقه 63، استفن چروندولو با دریافت کارت زرد دوم اخراج شد تا میزبان هم 10 نفره شود. به این ترتیب کار بایرنی ها راحت شد.

تلاش آنها برای کم کردن فاصله در دقیقه 82 نتیجه داد و داوید آلابا یکی از گل های خورده را جبران کرد اما شاگردان هاینکس نتوانستند به گل دوم برسند تا دومین شکست باواریایی ها در خارج از خانه رقم بخورد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:57 am

نتايج ديدارهاي ديشب لاليگا

اوساسونا با گلزني جواد نکونام 3-0 ساراگوسا را شکست داد و به رده دهم جدول صعود کرد.

در این دیدار که در ورزشگاه رینو دی ناوارا برگزار شد، کاپیتان تیم ملی ایران در دقیقه 30 گل سوم تیمش را به ثمر رساند.

پیش از این رائول گارسیا و نینو در دقایق 18 و 27 برای تیم پامپلونایی گلزنی کرده بودند.

در دیگر دیدار امشب، اتلتیکو مادرید و مایورکا به تساوی 1 بر 1 رسیدند. فالکائو برای اتلتیکو و تومر حمد برای مایورکا گلزنی کردند. هر دو گل این دیدار از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

رایو وایکانو نیز موفق شد در خانه بتیس به پیروزی 2 بر 0 برسد. لاس بانگورا (80) و کوکه (پنالتی 88) برای رایو گل زنی کردند.

دیدار تیم های سوسیه داد و ختافه نیز با تساوی بدون گل به پایان رسید
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:57 am

ماسکرانو:مقابل سويا هر کاري لازم بود کرديم

خاوير ماسکرانو، هافبک بارسا، از تساوي تيمش مقابل سويا ناراحت است اما معتقد است تيمش بسيار خوب کار کرد و مستحق پيروزي بود.

در دیدار شب گذشته، آبی و اناری ها موقعیت های زیادی ایجاد کردند اما خاوی واراس، دروازه بان سویا، فوق العاده ظاهر شد و بارهای مانع گلزنی بازیکنان بارسا شد. او در دقایق تلف شده، ضربه پنالتی مسی را نیز دفع کرد.

ماسکرانو در گفتگو بارسا تی وی گفت:" احساس عجیبی دارم. ناراحتم از اینکه نتوانستیم به سه امتیاز برسیم اما می دانم که هر کاری لازم بود، انجام دادیم و از این مسئله راضی ام. مثل همیشه بازی کردیم. در اکثر دقایق بازی روی دروازه حریف حمله کردیم."

این ستاره آرژانتینی سپس در مورد شانس قهرمانی تیمش صحبت کرد و گفت که قهرمانی در لالیگا به آسانی به دست نمی آید.

شاید اگر از بیرون نگاه کنیم، به نظر برسد فصل گذشته به سادگی به قهرمانی شدیم اما این طور نبود. بقیه بازیکنان به من گفتند قهرمانی های سال های پیش از آن، سخت تر هم بود."
با تساوی شب گذشته، بارسا به رتبه دوم جدول رده بندی سقوط کرد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 8:58 am

سرمربي چلسي: باز هم از داوري ضربه خورديم

در ديدار امروز مقابل کوئينز پارک رنجرز، ژوزه بوسينگوا و ديديه دروگبا در همان نيمه اول از بازي اخراج شدند تا چلسي بيش از 50 دقيقه 9 نفره بازي کند.

آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، بعد از شکست 1-0 تیمش مقابل کوئینزپارک رنجرز که با اخراج دو بازیکن تیمش به پایان رسید، کریس فوی، داور بازی را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

ژوزه بوسینگوا و دیدیه دروگبا در همان نیمه اول از بازی اخراج شدند تا چلسی بیش از 50 دقیقه 9 نفره بازی کند.

سرمربی جوان آبی ها در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" باید بازیکنان را مورد ستایش قرار دهم زیرا آنها فوق العاده بودند. ما یک نیمه کامل 9 نفره بازی کردیم. این شجاعت و تعهد بازیکنان تیم را نشان می دهد.

این سومین پیاپی است که تصمیمات داوری مستقیما روی نتیجه بازی ما تاثیر می گذارد و ما از این موضوع خوشحال نیستیم. در این سه بازی، اشتباهات داوری مسخره ای رخ داد من از عملکرد کریس فوی بسیار ناراحتم.

ما با 9 بازیکن به خوبی بر احساسات مان غلبه کردیم. اما تیم داوری در مقابل هواداران حریف بسیار احساسی سوت زد و اشتباهات بدی مرتکب شد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:00 am

بولونا 0-2 لاتزيو؛ صعود آبي ها به رده دوم

لاتزيو با اين پيروزي 14 امتيازي شد و بعد از اودينزه، در مکان دوم جدول قرار گرفت

در آخرین دیدار از هفته هشتم رقابت های سری آ، دقایقی پیش لاتزیو موفق شد میزبانش، بولونا، را شکست دهد و به رتبه دوم جدول رده بندی صعود کرد.

شاگردان ادی رخا که در ورزشگاه رناتو دلارا میهمان بولونا بودند، در دقیقه 23 با گل به خودی آکوا فرسکا پیش افتادند.

نیمه اول با همین تک گل به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم، سناد لولیچ گل دوم آبی ها را به ثمر رساند و برتری آنها را دو برابر کرد.

تلاش میزبان برای جبران گل های خورده بی نتیجه ماند در نهایت لاتزیو به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کرد.

لاتزیو با این پیروزی 14 امتیازی شد و بعد از اودینزه، در مکان دوم جدول قرار گرفت. بولونا نیز با 4 امتیاز در رده نوزدهم جدول قرار دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:01 am

مسي و رونالدو در صدر بهترين گلزنان لاليگا

در پايان هفته نهم رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي اسپانيا لاليگا، ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسلونا به همراه کريستيانو رونالدو مهاجم پرتغالي رئال مادريد در صدر جدول برترين گلزنان اين جام قرار گرفتند.

پس از مسی و کریستیانو رونالدو که هریک با ده گل زده در صدر این جدول قرار دارند، ایگوآین مهاجم رئال مادرید با نُه گل زده در رده دوم این جدول جای گرفته است. فالکائو از اتلتیکو مادرید، سولدادو از والنسیا نیز شش گله و در رده سوم جدول گلزنان برتر لالیگا هستند.

خوانلو از لوانته با پنج گل زده در رده بعدی این جدول جای گرفته است. آگیرتکس Agirretxe از سوسیه داد، کازورلا از مالاگا، فابرگاس از بارسلونا، تومر حمد از مایورکا ، میکو از ختافه و رائول گارسیا از اوساسونا نیز هر یک با چهار گل زده در جایگاه پنجم این جدول قرار گرفته‌اند.

بارال از خیخون ، کریم بنزما از رئال مادرید، آرونا کانه از لوانته ، فرناندو لورنته از اتلتیکو بیلبائو، لوئیس گارسیا از ساراگوسا ،میچو از رایو والکانو، نگردو از سویا ،سرخیو گارسیا از اسپانیول ، انزلیچی از ویارئال ، ویا و ژاوی از بارسلونا نیز بازیکنان سه گله این رقابتها هستند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:01 am

لوانته صدرنشين جديد لاليگا

با اين پيروزي، شاگردان خوان ايگناسيو مارتينس با کسب ششمين پيروزي پياپي، با 20 امتياز، بالاتر از رئال و بارسا در صدر جدول لاليگا قرار گرفتند.

لوانته با پیروزی 3-0 مقابل ویارئال، به صدر جدول رقابت های لالیگا رسید.

در این دیدار که در ال مادریگال برگزار شد، لوانته موفق شد با گل های خوان لوپس (16 و 43 ) و آرونا کونه (58) میزبانش را شکست دهد.

لوانته فصل را با دو تساوی آغاز کرد اما پیروزی 1-0 مقابل رئال مادرید، آغاز پیروزی های پیاپی این تیم بود. آنها بعد از شکست دادن کهکشانی ها، رایو وایکانو، اسپانیول، بتیس و مالاگا را نیز از پیش رو برداشتند. آنها در دیدار بعدی میزبان سوسیه داد خواهند بود.

به این ترتیب، شاگردان خوان ایگناسیو مارتینس با کسب ششمین پیروزی پیاپی، با 20 امتیاز، بالاتر از رئال و بارسا در صدر جدول لالیگا قرار گرفتند. ویارئال نیز با 7 امتیاز از 8 دیدار، در مکان شانزدهم جدول رده بندی جای دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان