[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط gilan-astaneh » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 9:26 pm

فان مارويک سرمربي جديد هامبورگ شد
سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال هلند و بورسيادورتموند با باشگاه هامبورگ به توافق رسيد.
پس از چند روز انتظار و انتشار شايعات فراوان در رسانه‌ها، هامبورگي‌ها به طور رسمي از توافق با برت فان مارويک خبر دادند.

در پي اين اعلام، مربي 61 ساله نيز در گفت‌وگويي با شبکه تلويزيون دولتي هلند اين انتقال را تاييد کرد.
فان مارويک در حالي راهي شمال آلمان شد که در سال‌هاي نه چندان دور با موفقيت زمام امور تيم بورسيادورتموند را در اختيار داشت.
وي همچنين در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي زمام امور تيم ملي هلند معروف به «لاله‌هاي نارنجي» را در اختيار گرفت و تيمش را به مقام نايب قهرماني رساند.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط armin5 » يکشنبه سپتامبر 22, 2013 10:40 pm

یونایتد خیار شد بره :o
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 5:39 am

[quote:0bf27fb27c="popo131"][quote:0bf27fb27c="yankee"][quote:0bf27fb27c="popo131"]چه اقده اي از من يو دارين برههههههههه :roll: :roll: :roll:[/quote:0bf27fb27c]

پوریا تو چرا طرفداری منچستر رو میکنی ؟! 7 تا به ساسولو زدین احساس قوی بودن گرفتت داری به حمزه دلداری میدی ؟ :lol: :D[/quote:0bf27fb27c]

اولش اين كه ما هميشه قوي بوديم ..دو چلسي اصن چند ساله تيم شده كه ميان ..در مورد من يو ..صحبت ميكنن ..يا حتي من سيتي ... آدم ميخواد ..در مورد كسي صحبت كنه بايد بسنجه ..بعد حرف بزنه ... من شخصا اين دو تيم رو به چرتكه نميارم ... نميخواستم اين جوري بگم ..ولي فقط چلسي ببازه ..از الان ميگم ..با خاك يك سان هستيد ... اصن وارش نيايين .....

در مورد دل داري ...بايد بگم ..هميشه گفتم ..اينتري هستم ... از همه تيم ها متنفرم ..حالمم از همشون بهم ميخوره ..از همه مهم تر باد به پرچم هم نيستم

منچسترو دوس ندارم ...ولي با اين پيشينه هميشه براي من قابل احترام و خواهد بود ..

[size=24:0bf27fb27c]به مهران ميگم ..گفتار پيرو خوب اومدي ..برو ..بانوي پيرو هرزتو جمع كن داداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/size:0bf27fb27c][/quote:0bf27fb27c]

دراینکه شما همیشه قوی بودید که هیــــــچ شکی نیست!!!!!
در مورد چلسی هم باید بگم من هم مثل تو از این تیم های تازه به دوران رسیده خوشم نمیاد .مگه من طرفدار چلسی هستم که در مورد چلسی حرف میزنی باهام :lol: منچستر تیم قابل احترامی هستش ولی من خواستم اعصاب حمزه رو خورد کنم یکم اذیتش کنم. تو طرفداری منچستر رو کردی عجیب بود ! گفتم شاید تغییر تیم دادی :lol: :lol:
راستی جام یوفا چه خبر شرایط خوب هست ؟ اوووووووو یادم نبود جام یوفا هم نتونستید راه پیدا کنید تو اون لیگ درپیت ایتالیا :lol: :lol: :lol:
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 11:49 am

شواین اشتایگر: امیدوارم پپ برای مدتی طولانی با بایرن بماند

ستاره باواریایی ها از حضور سرمربی اسپانیایی در آلیانس آرنا راضی است و معتقد است که با حضور پپ بایرن اوضاع خوبی دارد

سایت گل- باستین شواین اشتایگر ستاره آلمانی بایرن مونیخ امیدوار است که پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی تیمش برای مدتی طولانی در جمع باواریایی ها بماند.

سرمربی سابق بارسلونا در تابستان امسال هدایت بایرن را در دست گرفت و در شش بازی برگزار شده تیمش در بوندس لیگا، تنها شاهد از دست رفتن 2 امتیاز توسط تیمش بوده؛ البته اخیرا هواداران بایرن از گواردیولا انتقاداتی را مطرح کرده اند.

اما شواین اشتایگر معتقد است که تیمش تیم سرسختی است و امیدوار است که پپ برای سالیان سال در آلیانس آرنا بماند.

شواینی در گفت و گو با وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« همه چیز خوب پیش می رود. بازی تیم ما به نحوی است که بازی کردن مقابل ما کار سختی برای حریفان است. سرمربی تیم ما برنامه های متعددی برای بازی در زمین دارد. ترکیب بایرن مونیخ و پپ گواردیولا، یک برنامه موفقیت آمیز بلند مدت است.»

بایرن مونیخ شنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-4 در ولتینس آرنا ازسد شالکه عبور کند و گواردیولا براین باور است که ذهنیت برنده شاگردانش کلید موفقیت باواریایی ها در این بازی بوده.

پپ دراین باره گفت:« ما از همان دقیقه اول بازی را خیلی جدی گرفتیم و ذهنیت تیم کلید برد ما بود.»

شواینی در مقایسه با قبل به خط دفاع نزدیک تر است و حالا خوشحال است که دراین پست به تیمش خدمت می کند:« من تلاش می کنم که بازی ام با سیستم تیم تطبیق پیدا کند واین برای تیم خیلی خوب است. من از بازی کردن در این پست احساس راحتی می کنم و به خوبی با شرایط کنار آمده ام.»
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط rashtlove » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 12:37 pm

منچستر ابکش شده الان چه ربطی به چلسی داره؟؟:-)

من نمیدونم چطور میگین چلسی تازه رو دور افتاده این حرفها
بله میتونین بگین از یک دهه که رومن اومده چلسی قویتر شده چه بسا اگه چندین سال زودتر میومد چلسی پر فروغ تر رزومه بیشتری جمع میکرد..
منچستر حدودا 135 سال فکر کنم از تاریخ بوجود اومدنش میگذره چلسی هم حدودا 110 سال تا جایی که یادمه دقیق نیست ولی همین حدوداست....

حالا بعضیا میگن تازه به دوران رسیده من نمیدون منظورشون چی هست

تعداد قهرمانی و تعداد جام اگه عامل اصلی برای مقایسه بود لیورپول تا سال پیش نباید رو هفتم یا هشتم میچرخید ..یا منچستر نبایستی 4 بر 1 میخورد از مثلا تیم تازه به دوران رسیده

این حرفها تو این جور مواقع که کم میارن تاریخ که خودشون به چشم ندیدن فقط شنیدن میارن وسط به نظرم ارزشی نداره
ما هر چی بودیم از تیم هم شهریمون 6 بر 1 چهار بر 1 نخوردیم

از این به بعد هم افتخاراتی از این دست مویس رو بیشتر هم امیدواریم ببینیم

در هر صورت امسال قهرمانی جزیره بی برو برگرد ماله چلسی هست
:wink:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:15 pm

[quote:4167443527="rashtlove"]منچستر ابکش شده الان چه ربطی به چلسی داره؟؟:-)

من نمیدونم چطور میگین چلسی تازه رو دور افتاده این حرفها
بله میتونین بگین از یک دهه که رومن اومده چلسی قویتر شده چه بسا اگه چندین سال زودتر میومد چلسی پر فروغ تر رزومه بیشتری جمع میکرد..
منچستر حدودا 135 سال فکر کنم از تاریخ بوجود اومدنش میگذره چلسی هم حدودا 110 سال تا جایی که یادمه دقیق نیست ولی همین حدوداست....

حالا بعضیا میگن تازه به دوران رسیده من نمیدون منظورشون چی هست

تعداد قهرمانی و تعداد جام اگه عامل اصلی برای مقایسه بود لیورپول تا سال پیش نباید رو هفتم یا هشتم میچرخید ..یا منچستر نبایستی 4 بر 1 میخورد از مثلا تیم تازه به دوران رسیده

این حرفها تو این جور مواقع که کم میارن تاریخ که خودشون به چشم ندیدن فقط شنیدن میارن وسط به نظرم ارزشی نداره
ما هر چی بودیم از تیم هم شهریمون 6 بر 1 چهار بر 1 نخوردیم

از این به بعد هم افتخاراتی از این دست مویس رو بیشتر هم امیدواریم ببینیم

در هر صورت امسال قهرمانی جزیره بی برو برگرد ماله چلسی هست
:wink:[/quote:4167443527]

دمت گرم آبرار ...
چلسی ♥ ♥ ♥ :P
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:18 pm

ونالدو 208 گله شد؛ گذر از اوگو سانچس

ستاره پرتغالی حالا پنجمین گلزن برتر تاریخ باشگاه رئال مادرید است و رسیدن به رکورد گلزنی پوشکاش هدف بعدی اوست

سایت گل- کریستیانو رونالدو در بازی دیشب تیمش مقابل ختافه به یکی از اهداف فردی اش در باشگاه رئال مادرید دست یافت.

ستاره پرتغالی با دو گلی که در این بازی به ثمر رساند، توانست از رکورد گلزنی اوگو سانچس برای باشگاه مادریدی پیشی بگیرد. رونالدو با این 2 گل، 208 گله شد و از رکورد گلهای اوگو سانچس پیشی گرفت.

رونالدو حالا در جدول برترین گلزنان تاریخ باشگاه مادریدی در رده پنجم قرار دارد و چالش بعدی اش رسیدن به رکورد گلهای پوشکاش برای باشگاه مادریدی (242 گل ) است. او برای رسیدن به این هدف باید 34 گل دیگر به ثمر برساند و با توجه به آمار گلزنی کریس برای رئال در فصول گذشته این چالشی است که کریس می توانددرهمین فصل به آن دست بیابد.

در حال حاصر رائول گونسالس با 323 گل برترین گلزن تاریخ باشگاه مادریدی است. آلفردو دی استفانو با 307 گل در رده دوم است و سانتیانا با 290 گل رده سوم را در اختیار دارد. پوشکاش با 242 گل چهارم است و کریس می کوشد تا با گلزنی های پی در پی جایگاهش را در این رنکینگ بهبود ببخشد.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:19 pm

ونگر: عجیب بود که با ضربه ایستگاهی به استوک گل بزنیم! / اوزیل باز هم پیشرفت خواهد کرد

مربی آرسنال مطمئن است که اوزیل با جا افتادن در آرسنال از این هم بهتر خواهد شد.

سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال بر این باور است که مسعود اوزیل، گران‌ترین بازیکن تاریخ آرسنال هنوز جای پیشرفت دارد چون تازه دارد به زندگی در لندن عادت می‌کند.

ملی‌پوش آلمانی در هر سه گلی که آرسنال به استوک‌سیتی زد نقش داشت و دو گل پر مرتساکر و باکاری سانیا را با سانترهای فوق‌العاده دقیقش مستقیما ساخت.

زمانی که او در اواخر بازی تعویض شد همه ایستادند و تشویقش کردند.

ونگر می‌گوید: «زمانی که به آمار او می‌نگرید درمی‌یابید که پاس‌های گل او تصادفی نیست و بخشی از بازی اوست.

بر این باورم که زمانی که کاملا در تیم جا بیفتد حتی عملکرد بهتری را هم از او خواهیم دید. اما او همین امروز نشان داد که چه بازیکن بزرگی است.

دیدید که او سرعت خوبی هم دارد و در همان لحظه روی پاس‌هایش هم دقت می‌کند.»

ونگر در کل از برد سه بر یک تیمش راضی بود، به ویژه که استوک فیزیکی بازی کرد و آرسنال هم روی سه ضربه ایستگاهی گل زد: «نیمه اول بازی سیالی دیدیم. ما در حملات خوب بودیم. اما در نیمه دوم از نظر فیزیکی به مشکل برخوردیم و کیفیت فنی خود را از دست دادیم.

اما جنبه دیگری از بازی خود را نشان دادیم؛ این که می‌توانیم زمانی که کمی تحت فشار هستیم به عمق دفاعی حریف بزنیم و مبارزه کنیم.»

استوک روی سه ضربه ایستگاهی سه گل خورد. اما این تیم خودش به استفاده از این ضربات مشهور است: «زمانی که مقابل استوک بازی می‌کنید انتظار ندارید سه گل با ضربات شروع مجدد بزنید. این بزرگ‌ترین شگفتی امروز برای من بود. اما این نشان می‌دهد سانتر تا چه حد اهمیت دارد.»

تئو ولکات قرار بود در ترکیب ثابت قرار بگیرد اما در جریان گرم کردن پیش از بازی مصدوم شد. ونگر می‌گوید: «او مشکلی از ناحیه عضله کم داشت. اما نمی‌دانم مشکلش چیست. فعلا کسی نمی‌داند چیست.

امیدوارم او چند روز بیشتر مصدوم نباشد. او پیش از بازی آماده بود و تصمیم گرفتم به او بازی دهم. او در بازی مقابل مارسی هم مشکل داشت و اوضاعش کمی بدتر شده است. امیدوارم چیزی نباشد. مصدومیت او کمی مرموز است چون ما هیچ ایده‌ای درباره‌اش نداریم.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 1:22 pm

تو قلبه ما نوشته فقط چلسیـــــــُ عشقه
[img:9878be2995]http://upload7.ir/images/80728445376139240141.jpg[/img:9878be2995]
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 4:30 pm

[size=24:b90b123633][b:b90b123633]من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که نا کَس ،کَس نمیگردد بدین بالا نشینی ها!!!!!!!!!!!!![/b:b90b123633]

[color=brown:b90b123633]من نمیدونم چلسی این وسط چی میگه !
تیمی که تعداد قهرمانی اش از آستون ویلا کمتره در مورد ارباب جزیره حرف میزنه،ما هر غلطی بکنیم توی خونه خودمون از اف سی بازل نمی بازیم!!!!!
هیچی در موردتون نمیگم چون به ما نمیخورید ولی آدم تیمش ده تا ده تا گل بخوره ولی مالکش *# نباشه!!![/color:b90b123633]

[color=black:b90b123633]در مورد اون یک نفر طرفدار سیتی هم می فرمایم!
/15/ هیچی نمی فرمایم باز خدا پدر چلسی رو بیامرزه که ده ساله قوی شده و بارسلونایی که هفت هشت سالی هست طرفداراش زیادتر شدند ولی سیتی (همسایه پر سر و صدا) کلا دو ساله تیم شده! بچسبید به همون یه دونه جامی که در دقیقه92:34 به لطف تفاضل گل بدست آوردید.
[/color:b90b123633]
[color=green:b90b123633]miladcivil : یادم هست چی گفتم آبرار
فوتباله ، برد و باخت داره
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت،فعلا زین به پشت ما هستیم
ولی میلاد خان ما برمیگردیم اونهم مقتدرانه
[/color:b90b123633]
[color=brown:b90b123633]آرش خان یانکی:
رنگتون رو توی اروپا امسال خواهیم دید.[/color:b90b123633]

[color=black:b90b123633]مهران :
یه جوری حرف میزنی انگار شما ما رو آره!!!! نه آبرار ما شما رو آره!!!![/color:b90b123633]

[color=red:b90b123633]کیوان:
آخرین باری که اومدید قهرمانی اروپا 7 تا از ما خوردید اون هم با کاپلو یادتونه؟یادش بخیر
بازم دم شما گرم که همچنان میگی رم چون یکسری از رمی های سابق بارسایی فعلی شدند مثل ارسلان 27 کاربر وارش اسپورت[/color:b90b123633]

[color=blue:b90b123633]پوریا جان:
صمیمانه ازت تشکر میکنم طرف عدالت رو گرفتی [/color:b90b123633]
______
دیگه نبود؟؟

این چند تا عکس رو هواداران چلسکی و و اون یک نفر هوادار من سیتی با دقت نگاه کنند:[/size:b90b123633]

[img:b90b123633]http://www.8pic.ir/images/80539939896250413607.jpg[/img:b90b123633]

[img:b90b123633]http://www.8pic.ir/images/89977323189454421768.png[/img:b90b123633]

[img:b90b123633]http://www.8pic.ir/images/67808825168262333585.jpg[/img:b90b123633]

[img:b90b123633]http://www.8pic.ir/images/98037625830421940783.jpg[/img:b90b123633]

[img:b90b123633]http://www.8pic.ir/images/25762772521317267635.jpg[/img:b90b123633]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 4:36 pm

ماتزاري: اينتر بايد به پيشرفتش ادامه بدهد

والتر ماتزاري، سرمربي اينتر، پس از پيروزي 7-0 تيمش مقابل ساسوئولو اعلام کرد که نرآتزوري بايد به پيشرفتش ادامه بدهد.

اينتري ها که فصل جديد را بسيار خوب آغاز کردند، توانستند تيم تازه صعود کرده به سري آ را در هم بکويند اما ماتزاري از شاگردانش خواست تا در باد اين پيروزي نخوابند.

به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" آنچه براي ما بيش از همه اهميت دارد، شيوه بازي است، اينکه چقدر پيشرفت کنيم و چه تعداد اشتباه داشته باشيم.

آنچه در کنار کسب نتيجه اهميت دارد، شيوه درست ما در بازي هاست و اينکه خيلي خوب کار کنيم.

البته ما جاه طلبي هايي داريم و مي خواهيم دائما پيشرفت کنيم. اين دقيقا چيزي است که ما مي خواهيم.

هنوز بازيکنان تيم مي توانند پيشرفت زيادي داشته باشند. آنها پتانسيل رسيدن به دستاوردهاي بزرگي را دارند. مهمترين مسئله اين است که آمادگي مان را حفظ کنيم و به يکديگر کمک کنيم. من در تيمم گزينه هاي زيادي در اختيار دارم. "

ماسيمو موراتي هم با ستايش از عملکرد اينتر، گفت:" انتظار داشتم خوب بازي کنيم. نتيجه مسئله ديگري است. ما خيلي خوب بازي کرديم.

انتظار نداشتم ماتزاري تا اين اندازه تاثيرگذار باشد. او فوق العاده کار کرده زيرا سخت کوش است و اين سخت کوشي و لذت بردن از کار را به تيم انتقال داده است. اميدوارم اين روند ادامه پيدا کند."

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1022912&title=ماتزاري:_اينتر_بايد_به_پيشرفتش_ادامه_بدهد
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 4:49 pm

[size=18:0e8fb97318][color=darkblue:0e8fb97318][b:0e8fb97318]میلیتو از بازگشت به میادین با زدن گل خوشحال است[/b:0e8fb97318][/color:0e8fb97318][/size:0e8fb97318]

اینتر 7 بر صفر ساسوئولو را در هم کوبید و طبیعتا دیه گو میلیتو در برابر میکروفون sky حاضر شد. وی گفت :"بسیار از بازگشت خود خوشحالم و پس از آن مسلما بابت دو گلی که به ثمر رساندم خوشحال هستم.بازی خارق العاده ای برای یک تیم خارق العاده انجام دادیم.از همه تشکر می کنم، از خانواده ام گرفته تا تمامی هم بازیهایم و فیزیوتراپها، به ویژه آقایان گالی و اسکاناوینو، که ماهها همراه من بودند، حتی در آرژانتین.پس از آنها از کومبی و بناتزو هم متشکرم."

در پاسخ به این سوال که چقدر تا بازگشت میلیتوی واقعی باقی مانده است گفت: " هنوز ریتم خودم را به دست نیاورده ام، اما با بازگشت به چنین تیمی همه چیز آسان تر خواهد بود. آیا ما قادر به رقابت برای اسکودتو خواهیم بود؟ بازی به بازی این مسئله را ارزیابی می کنیم.هدف ما این است.کار زیادی باید انجام داد ، اما ما روی مسیر درست قرار داریم. مالک باشگاه؟ موراتی تصمیم می گیرد."

[size=18:0e8fb97318][color=darkblue:0e8fb97318][b:0e8fb97318]جونم شاهزاده دیوونتم :P[/b:0e8fb97318][/color:0e8fb97318][/size:0e8fb97318]
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 5:27 pm

بدون شرح...............
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 5:33 pm

چون فتوشاپ بلد نیستم از پینت استفاده می کنم
دوستان این عکس ها رو برای کل کل می زارم امیدوارم ناراحت نشین
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » دوشنبه سپتامبر 23, 2013 5:34 pm

سران کمپانی کوکا کولامی خواهند بدانند که مردم اسپانیا ترجیح می دهند که در بین اقشار مختلفی از جمله ورزشکاران و فوتبالیست ها با کدامیک از چهره های برتر این مشاغل یک نوشابه بنوشند

سایت گل- بعد ازبه پایان رسیدن مهلت شرکت در یک نظرسنجی عجیب دراسپانیا مشخص شد که اکثر اسپانیایی ها دوست دارند تا با کاسیاس و نادال یک نوشابه کولاکولا بخورند.

رافائل نادال، ورزشکار منتخب اکثر اسپانیایی ها برای به اشتراک گذاشتن یک شیشه کوکاکولاست و ایکر کاسیاس، چهره برجسته تیم ملی فوتبال اسپانیا برای نوشیدن مشترک یک شیشه کوکاکولا درمیان هواداران اسپانیایی است.

کمپانی کوکاکولا در یک نظرسنجی به عمل آمده از سوی 'Sondea' در بین بیش از 2000 اسپانیایی نتایج این نظرسنجی را اعلام کرده است.

هدف از انجام این نظرسنجی این بود که سران کمپانی کوکا کولا بدانند که مردم اسپانیا ترجیح می دهند که در بین اقشار مختلفی از جمله ورزشکاران، فوتبالیست ها، بازیگران، خواننده ها، مجریان تلویزیون، سرآشپزها و طراحان مد، با کدامیک از چهره های برتر این مشاغل یک شیشه نوشابه کوکاکولا بنوشند.

درمیان ورزشکاران اسپانیایی، رافائل نادال با کسب 63% آرا برنده شد و پائو گاسول با 55%، فرناندو آلونسو با 42%% ، دانی انزلیچی با 33% و میریه آ بلمونته با 32% آرا در رده های بعدی قرار گرفتند.

درمیان فوتبالیست های اسپانیایی، اکثر شرکت کنندگان دراین نظرسنجی به ایکر کاسیاس رای دادند و 60% از آنها ترجیح می دادند تا با ایکر کاسیاس یک شیشه نوشابه بنوشند؛ آندرس اینیستا با کسب 51% آرا در رده دوم قرار گرفت و په په رینا با 49%، بیسنته دل بوسکه با 44% و داوید ویا با 35% در رده های بعدی جای گرفتند.

این مطالعه از سوی کمپین «به مشارکت گذاشتن یک شیشه کوکاکولا» به عمل آمد و هدف آن ادای احترام به مصرف کنندگان و شریک شدن در لحظات شادی آنهاست.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان