[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:37 am

بواتنگ: باید انتقادات سامر را بپذیریم؛ شروع خوب در اروپا،سرنوشت ساز است
ستاره 25 ساله باواریایی ها معتقد است که تیمش هنوز زیر نظر گواردیولا به حداکثر پتانسیلش نرسیده است

سایت گل- ژروم بواتنگ مدافع باشگاه بایرن مونیخ انتقادات اخیر ماتیاس سامر، مدیر ورزشی باواریایی ها را می پذیرد. سامر اخیرا به انتقاد از عملکرد باواریایی ها از زمان روی کار آمدن پپ گواردیولا روی نیمکت مربیگری بایرن مونیخ پرداخته است.

بایرن شنبه شب با نتیجه 0-2 از سد هانوفر عبور کرد و به چهارمین پیروزی اش در پنج بازی برگزار شده در رقابت های این فصل بوندس لیگا دست یافت ولی این برد هم نتوانست مانع از انتقاد ماتیاس سامر از بازیکنان بایرن شود؛ او در صحبت های گفته بود که بازیکنان بایرن نباید پشت سرگواردیولا پنهان شوند.

حالا ژروم بواتنگ در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش هنوز به اوج پتانسیلش نرسیده و با تیمی که زیر نظر یوپ هاینکس بازی می کرد فاصله دارد. بواتنگ در صحبت هایی که در وب سایت رسمی باشگاه بایرن منتشر شد گفت:« فکر می کنم که سامر حق دارد که انتقاد کند. او اگر چیزی ارزشش را نداشته باشد، در مورد آن صحبتی نمی کند. فکر می کنم که بازیکنان تیم ما باید انتقادات سامر را بپذیرند. چون ما بازیهای زیادی را پیش رو داریم و باید برروی بازیهایمان تمرکزکنیم.»

بایرن سه شنبه شب در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، مقابل زسکا مسکو قرار خواهد گرفت.

باواریایی ها در گروه دی رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با تیم های زسکا مسکو، منچسترسیتی و ویکتوریا پلژن همگروه است . بواتنگ 25 ساله در این باره اعلام کرد که بایرن برای دفاع از عنوان قهرمانی اش در اروپا به میدان خواهد رفت و می خواهد اولین تیمی باشد که در دو دوره متوالی قهرمان اروپا می شود. بواتنگ در این باره ادامه داد:« مثل همیشه می خواهیم تا جایی که می توانیم در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پیش برویم. برای ما مهم و سرنوشت ساز است که شروع خوبی داشته باشیم. ما دوست داریم تا اولین تیمی باشیم که در دو دوره متوالی به قهرمانی می رسد. البته ما در ابتدای فصل هستیم و نمی توانیم از الان به قهرمانی فکر کنیم. ما بازی به بازی پیش می رویم. در حال حاضر مهم این است که در مرحله گروهی شروع خوبی داشته باشیم.»
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:38 am

مسی: مدتها بود که آرژانتین در شرایط به این خوبی نبود

به باور من نیمار به تیمی آمده که همان طور که او می خواهد بازی می کند و همان طور که او به دنبالش است کار می کند و به سبک بازی ای که او دارد، فوتبال بازی می کند

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا در گفتگو با برنامه «دنیای لئو» در مورد انزلیچی تطبیق یابی نیمار در رختکن تیم کاتالان صحبت کرده است.

مسی در مورد شرایط کنونی نیمار در باشگاه بارسلونا گفت:« به باور من نیمار به تیمی آمده که همان طور که او می خواهد بازی می کند و همان طور که او به دنبالش است کار می کند و به سبک بازی ای که او دارد، فوتبال بازی می کند.»

ستاره آرژآنتینی درادامه صحبت هایش گفت:«نیمار خیلی سریع با شرایط موجود در رختکن بارسلونا تطبیق یافته و در تیم جا افتاده. در رختکن تیم استقبال خیلی خوبی از نیمار به عمل آمد و امیدواریم که همه چیز درمورد رفتارهای ما با نیمار و کارهایی که او برای تیم انجام می دهد خوب پیش برود.»

او ادامه داد:« مدت ها بود که تیم ملی آرژانتین از نظر فوتبالی در شرایطی به این خوبی نبود و در حال روز کنونی نبودو در این همه بازی متوالی به پیروزی نرسیده بود. در آخرین بازی مان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 قبل از بازی با پاراگوئه سختی های زیادی کشیدیم و این برایمان خیلی گران تمام شد.»

مسی 26 ساله درادامه صحبت هایش گفت:« تیم ملی آرژانتین بازیهای دوستانه مهمی را درمقابل تیم های تراز اول برگزار می کند و گروه بازیکنانی که در رختکن تیم هستند،همگی خوب و متحدند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:39 am

پویول: جمعه روز بزرگی خواهد بود
مدافع باتجربه بارسلونا در صفحه توئیترش از بازگشتش به جلسات تمرینی تیمش خبرداده

سایت گل- کارلس پویول کاپیتان و مدافع باتجربه باشگاه بارسلونا در صفحه توئیترش اعلام کرده که هرروز به بازگشتش به زمین چمن نزدیک تر می شود.

حالا پویول درانتظار آن است تا از همین امروز درکنار سایر هم تیمی هایش به تمرین بپردازد.

مدافع باتجربه بارسلونا در صفحه توئیترش نوشته:« زمان کمی مانده. واقعا راضی و خوشحالم. روز جمعه می تواند روز بزرگی باشد.»

درکنار این پیغام، پویول عکسی را منتشر کرده که مربوط به یکی از جلسات تمرینی و آماده سازی اش در شهرک ورزشی بارسلوناست. روز پنجشنبه پویول جدای از سایر بازیکنان و به تنهایی تمریناتش را دنبال کرد

این درحالی است که کارلس پویول در ماه های اخیر بامصدومیت های متعددی دست و پنجه نرم می کرد و در طول تابستان صحبت های مختلفی از احتمال انتقال یک مدافع باتجربه به رختکن بارسا مطرح می شد؛ اما در نهایت تاتا مارتینو تصمیم گرفت تا با همین مهره ها فصل را شروع کند و بازگشت پویول به روزهای اوج قطعا خبر خیلی خوبی برای سرمربی آرژآنتینی خواهد بود.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:39 am

کان: دوران سلطه بارسلونا در فوتبال اروپا به سر آمده؛بایرن می تواند دوباره قهرمان اروپا شود
دروازه بان اسطوره ای ژرمن ها معتقد است که بهترین روزهای بارسلونا در اروپا به پایان رسیده و بایرن را مدعی اصلی قهرمانی درلیگ قهرمانان اروپا می داند

سایت گل- اولیور کان دروازه بان اسبق تیم ملی آلمان بر این باور است که دوره سلطه و حکمرانی بارسلونا برفوتبال اروپا به سر آمده و حالا بایرن مونیخ مدعی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.

این درحالی است که بایرن مونیخ فصل گذشته نیز در فینال لیگ قهرمانان اروپا با غلبه بر انزلیچی دورتموند قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده بود. کان در صحبت هایی که در مجله تی..وی موویی منتشر شد گفت:« فکر می کنم که بهترین روزهای فوتبالی بارسلونا دیگر گذشته. حالا دیگر تیمی در اروپا نیست که یک تیم آلمانی از آن تیم بترسد.»

کان در ادامه به این نکته اشاره کرد که با وجود تغییراتی که با آمدن پپ گواردیولا در بایرن اعمال شده، و کار تطبیق یابی با شرایط را برای پپ سخت کرده، بایرن می تواند مجددا قهرمان اروپا شود:« فکر می کنم که بایرن بازیکنان باهوش زیادی دارد و می تواند از این چالش پیش رو عبور کند. ادامه موفقیت های بایرن به اعمال تغییرات و به کار گرفتن ایده های جدید نیاز دارد.»

کان در آنالیز شرایط کنونی انزلیچی دورتموند هم گفت:« دورتموند هم شانس خوبی دارد. آنها به عنوان یک گروه و یک تیم خیلی قوی و منسجم هستند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:40 am

گزارش روز: بارسلونا علیه بارسلونا؛ جنجال برسر نام بارسلونا دراکوادور
بارسلونای اکوادور که درشهر گوایاکیل واقع شده درسال 1925 و درخانه پرس که یک کاتالونیایی بوده تاسیس شده و به افتخار باشگاه بارسلونای اسپانیا نام مشابهی به این تیم اختصاص یافته

سایت گل- سران باشگاه بارسلونا درخواستی برای ثبت نام و لوگوی باشگاهشان در اکوادور ارائه داده اند. درکشور اکوادور باشگاهی قدیمی و تاریخی وجود دارد که از نام :«بارسلونا سپورتینگ کلاب» و لوگوی نسبتا مشابهی با باشگاه کاتالان بهره می برد.

باشگاه بارسلونای اکوادور که در شهر گوایاکیل واقع شده در سال 1925 و در خانه ائوتیمیو پرس که یک کاتالونیایی بوده تاسیس شده و به افتخار باشگاه بارسلونای اسپانیا نام مشابهی به این تیم اختصاص داده شده.

لوگوی بارسلونای اکوادور هم تحت تاثیر از لوگوی باشگاه کاتالان و با کمی تغییر طراحی شده.

روزنامه «ال اونیوورسو»ی اکوادور،در گزارشی به این نکته اشاره کرده که ساندرو انزلیچی رئیس باشگاه بارسلونا سه ماه پیش درخواست ثبت نام و لوگوی بارسلونا در کشور اکوادور را داده و حالا باید منتظر ماند و دید که درخواست ساندرو انزلیچی باعث خواهد شدکه باشگاه بارسلونای اکوادور بعد از 88سال ، به تغییر نامش بپردازد یا خیر.

دراین میان سران باشگاه اکوادوری هم با انتشار بیانیه ای رسمی اعلام کردند که این تیم که 14 قهرمانی در لیگ اکوادور کسب کرده است اقدامات لازم برای دفاع از حقوق خود را انجام خواهد داد:« درمورد نام "بارسلونا" در اکوادور باید گفت که تنها مالک رسمی این نام در خاک اکوادور باشگاه «بارسلونا اسپورتینگ کلاب» است که در موسسه ثبت شرکت های اکوادور ثبت شده. این یک واقعیت است که در اکوادور، نام بارسلونا یادآور این باشگاه فوتبالی اکوادور است. حالا سران باشگاه بارسلونای اسپانیا درخواستی برای ثبت «نام» بارسلونا در اکوادور را داده اند و پاسخ ما در مواجهه با این شرایط ، مخالفت با این درخواست است. مهم است که بگوئیم که مشکلی میان دو باشگاه نیست ولی ما از موسسه خودمان و از نام باشگاهمان دفاع می کنیم.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:40 am

ارنان کرسپو: آنچلوتی مثل دل بوسکه است؛او سرمربی ایده آلی برای هر تیمی است
اسطوره فوتبال آرژآنتین شناخت زیادی از سرمربی کنونی رئال مادرید دارد

سایت گل- بعد ازاعلام نام کارلو آنچلوتی به عنوان سرمربی جدید رئال مادرید و جانشین ژوزه مورینیو گمانه زنی ها در مورد دستیاران او آغاز شد و از ارنان کرسپو متولد سال 1975 به عنوان یکی از گزینه های احتمالی نام برده می شد. او که نور چشمی آنچلوتی در پارما و میلان بود، حالا در گفتگو با روزنامه مارکا به تمجید از سرمربی جدید کهکشانی ها پرداخته.

*فکر می کنید که درسالهای اخیر رئال به برافروختن چنین آتش هایی نیاز داشت؟ آیا فلورنتینو پرس درانتخاب کارلتو کار درستی کرد؟

آنچلوتی سرمربی ایده آلی برای هر تیمی است. او همیشه این را نشان داده . به علاوه او می داند که چطور باید تمام چهره های برجسته را هدایت و رهبری کند

*او در تیمی مثل رئال که سطح توقعات در آن بالاست، چه چیزهایی می تواند اضافه کند؟

از همان لحظه اول، جامهای قهرمانی را می آورد. فتح دهمین قهرمانی اروپایی رئال توقعی است که از او می رود. مورینیو درطول مدت حضورش در رئال عملکرد خوبی داشت ولی نتوانست مثل تجربیات قبلی اش دراینتر، پورتو و چلسی دررئال هم به موفقیت برسد.

*آنچلوتی در پارما بهترین بازیهای ممکن را از شما می گرفت

و در میلان هم همین طور..او به من کمک کرد تا درتیم جا بیفتم و فوتبال ایتالیا را که تفاوت های زیادی با سایر لیگ های دنیا دارد را درک کنم

*او در زندگی روزمره چطور است؟

آرام، خونسرد و ساکت.. او همیشه سعی می کند تا از هر جنجال و مشکلی دور باشد و همه مسائل را پشت درهای بسته حل می کند. او یک برنده است؛ دقیقا مثل مورینیو ولی شیوه اش برای هدایت یک گروه کاملا متفاوت است

*زیر نظر مورینیو هم کار کرده اید.او را چطور می بینید؟

مورینیو یک ستاره است؛ یکی از بهترین های دنیاست. شاید موافق متدهای او باشی و شاید هم نه ولی دست از تمجید از او برنمی داری. من او را به خاطر متدولوژی کاری اش تحسین می کنم. این متدولوژی حالا درایتالیا به عنوان یک استاندارد دنبال می شود. سخت است که بخواهیم او را فقط به خاطر اینکه نتوانست دررئال به موفقیت برسد قضاوت کنیم.

*نظرتان درمورد شرایط کنونی ایکر کاسیاس چیست؟

این سرمربی تیم است که همیشه احترام را در تیم برقرار می کند. سرمربی اولین کسی است که از او الگو برداری می شود. ما درمورد یک موضوع حساس صحبت می کنیم ولی کارلو در سبک هدایت و رهبری مشکلات، مثل بیسنته دل بوسکه رفتار می کند.

*آنچلوتی درتیم های اسبقش نشان داده که همیشه روی بازیکنان اصلی وبزرگ تیم تکیه می کند. اینجا در رئال موراتا، خسه، ناچو و کارواخال امیدوارند تا بتوانند خود رانشان دهند. آیا آنها موفق خواهند بود؟

درایتالیا استفاده از بازیکنان تیم پایه ای سخت تر بود؛ چرا که ایتالیایی ها بیشتر به فکر خرید بازیکن بودند. کاملا طبیعی است که سرمربی تیم را با هسته آهنین بازیکنان باتجربه بسازد؛هرچند که این هسته آهنین هم فتح جامهای قهرمانی را تضمین نمی کنند.

*دوست دارید که با کارلتو همکاری کنید؟

قطعا. فوق العاده خواهدشد و درس بزرگی برای من خواهد بود. اگر خدا بخواهد روزی این فرصت ایجاد شده و از آن بهره خواهم برد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:41 am

آنچلوتی: اوزیل خودش می خواست برود؛ تیمهایی بودند که پیشنهاد بیشتری به بیل می دادند
سرمربی ایتالیایی رئال به دفاع از سیاست رئال برای پرداخت مبلغی نجومی درراستای جلب بیل پرداخته

سایت گل – کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال مادرید در کنفرانسی خبری به دفاع از سیاست سران این باشگاه در راستای پرداخت مبلغی نجومی برای خریداری گرث بیل پرداخت و یادآوری کرد که تیم های دیگری بودند که حاضر بودند برای جذب بیل مبالغ بیشتری پرداخت کنند و درمورد جدایی مسعوت اوزیل از رختکن رئال هم صحبت کرده

دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های آنچلوتی را مطالعه کنید:

*اوزیل: افراد زیادی در مورد اوزیل حرف زده اند و من هم می خواهم دراین باره صحبت کنم. او اعتماد به نفسش را بازیافته بود و در سه بازی تیم، در دو بازی در ترکیب اصلی بود. اگر کسی نخواهد از رئال برود، از تیم جدا نمی شود. با حضور ایسکو و بیل ، اوزیل دریافت که رقابت گسترده ای در رختکن تیم درمیان خواهد بود و خودش درخواست کرد که جدا شود. تصمیم تکنیکی تیم هم این شد که او می تواند با پیشنهاد خوبی جدا شود و من برایش آرزوی موفقیت می کنم

*اییارامندی: او آماده است و در بازی با ویارئال بازی خواهد کرد واز ابتدا در ترکیب تیم قرار خواهد گرفت

*کاکا: او هم می خواست برود. در رئال احساس راحتی نمی کرد و به زمان بیشتری برای بازی کردن نیاز داشت. او انتخاب خوبی داشت؛ چون میلان را می شناسد و هواداران هم او را می شناسند. برای کاکا آرزوی موفقیت می کنم. او درمیلان روزهای خوبی خواهد داشت

*بیل ورونالدو : هردوی اینها بازیکنان بزرگی هستند و مطمئنم که با همکاری این دو بازیکن با هم، اوضاع تیم بهتر هم می شود

*انزلیچی فیفا و مصدومان متعدد تیم مادریدی: آماده سازی تیم برای یک بازی بدون حضور 17 بازیکن ملی پوش کار سختی است؛ به ویژه اگر حریف ویارئال باشد که انگیزه های زیادی دارد و در هر سه بازی ابتدایی اش به پیروزی رسیده. بازی سختی خواهد بود. الان لحظات مهمی را پشت سرمی گذاریم. چون رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم در حال شروع است و ما به این نیاز داریم که تمام بازیکنانمان از نظر روانی آماده باشند. با حضور بازیکنان در اردوی تیم های ملی مشکلاتی برای ما پیش آمده. 4 بازیکن با مصدومیت بازگشته اند. ایسکو بهبود یافته ولی مارسلو، کوئنترائو و آربلوا نه. ما به ارتباطات بهتری نیاز داریم تا ازاین مصدومیت ها اجتناب کنیم. دفعه پیش چریشف مصدوم بازگشت و حالا مارسلو، کوئنترائو و آربلوا. طبیعی است که بازیکنان با مشکلات روبرو شوند. چون کوئنترائو در اردوی پیش فصل حضور نداشت وبازی نکرده بود. طبیعی است که مصدوم شود. ناچو در بال چپ بازی خواهد کرد

*بهترین تیمی که تاحالا داشته:من سرمربیگری تیم های فوق العاده ای را عهده دار بوده ام و نمی توانم مقایسه کنم .رئال تیم باکیفیتی است و از هدایت این تیم راضی هستم.

*بنزما و بازی در پست شماره 9: کریم عملکرد خوبی دارد. او در دو بازی ابتدایی 2 گل زد و دو پاس گل هم داده. او با هم تیمی هایش رقابت می کند. موراتا هم درتیم ملی زیر21 ساله ها عملکرد خوبی داشت و برای کریم خیلی خوب است که موراتا هم با ماست. حضور او به کریم کمک می کند تا باانگیزه تر باشد وتمرکز بیشتری داشته باشد.من از بنزما راضی هستم.هرچند که او دی ماریا یا مودریچ نیست. ویژگی های این بازیکنان با هم متفاوت است

*ایسکو:ایسکو از ناحیه قوزک پا احساس ناراحتی می کرد ولی خوب شد و در بازی با ویارئال به میدان خواهد رفت.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:42 am

زیدان : دی ماریا جنگید ولی اوزیل خواست که برود

رونالدو به طرزفوق العاده ای با عملکرد تماشایی اش فشارهای ناشی از قیمت بالایش را پشت سرگذاشت

سایت گل- زین الدین زیدان اسطوره باشگاه مادریدی و دستیار کنونی کارلو آنچلوتی روی نیمکت مربیگری رئال مادرید در گفت و گو با تلویزیون رئال مادرید از مسائل روزمره این تیم و به ویژه چهره های برجسته باشگاه مادریدی صحبت کردو درمورد اوزیل، دی ماریا، ایسکو، بیل و کریستیانو رونالدو به صحبت پرداخت.

دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های زی زو را به گزارش روزنامه آ.اس مطالعه کنید:

*دستیار سرمربی بودن: فکر نمی کردم که کارش اینقدر سخت باشد؛ ولی منطقی است. فشار زیادی روی ماست ولی این هم طبیعی است. فکر می کنم که سرمربی تیم فشاری به مراتب بیشتر را متحمل می شود. او درمورد همه چیز فکر می کند و من هم اینجا هستم تابه او کمک کنم. من مدتها پیش با کارلو کار کرده بودم و او سرمربی خوبی است وهمه ما این را می دانیم.

*فوتبالیست بودن: همیشه دلتنگ فوتبال بازی کردن و فوتبالیست بودن هستم. همیشه همین طور است.چون آن روزها بهترین روزهای زندگی من بود که حالا دیگر گذشته

*مصدومیت ها دررختکن رئال: مصدومیت هاهمیشه حس بدی می دهند، ولی باید آن را پذیرفت.مهمترین نکته این است که وقتی بازیهای مهم از راه می رسند،همه آماده باشند.امسال سال مهمی برای همه ماست

*واران و جوانی اش:ترکیب تجربه و جوانی درتیم به کار ما می آید و برای تیم خوب است. بهترین کار این است که راموس و په په تاهرجایی که می توانند ازواران حمایت کنند.او پسر باهوشی است و خیلی زودیادمی گیرد. به علاوه خودش می خواهد که یاد بگیرد ومن هم برای کمک کردن به او اینجا هستم

*بیل: فکرمی کنم که خرید بیل برای رئال مادرید خیلی مهم است. او برای دو فصل بهترین بازیکن لیگ برتر بوده و به ما کمک زیادی خواهد کرد. از برخی ازصحبت های اخیرمن درمورد بیل سوءتعبیر شده. وقتی گفتم که قیمت او خیلی بالا بوده، مطمئن باشید که همین را به رئیس باشاه هم گفته ام؛ چرا که این فشار زیادی روی دوش بیل می گذارد. دست کم این اتفاق برای خودمن که رخ داد. از اولین لحظه من رئیس باشگاه را تشویق کردم که برای خرید بیل تلاش کند. رئال باید بزرگترین بازیکنان رابخرد؛ به همین خاطر هم ارزشمندترین باشگاه دنیاست.غیراز این نباید باشد

*فشار و کریستیانو: فشارها دررئال مادرید همیشه خیلی زیاد است. درمورد بیل هم همین طور خواهد بود.بهترین مثال کریستیانو رونالدوست؛ گران قیمت ترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال که به طرزفوق العاده ای با عملکرد تماشایی اش این فشارها را پشت سرگذاشت.امروزه کریس به خاطر تمام کارهایی که انجام می دهد جلوتر از همه است. کریستیانو بهترین مهاجم دنیاست. رقابت در خط حمله تیم ما خیلی زیاد است. الان بازیکنان خلاقی مثل ایسکو وبازیکنان جدیدی مثل خسه و موراتا را داریم که رقابت را افزایش می دهند.بازیکنانی هم هستند که نشان داده اند که می خواهند با قدرت بجنگند. همه یک جور واکنش نشان نمی دهند. دی ماریا واکنش نشان داد وگفت که می خواهد بجنگد. اوزیل که فوتبالیست فوق العاده ای است وکارهای زیادی برای رئال کرده، تصمیم گرفت برود.ایسکو هم یک بازیکن تماشایی است و دقیقا همان مهره ای است که در خط میانی رئال کمبودش احساس می شد.او هم کارهای زیادی برای رئال انجام خواهد داد و بازیکن مهمی برای تیم خواهد بود. اییارامندی هم بازیکن مهمی خواهد بود. حیف شد که او نتوانست دراردوی پیش فصل درکنار سایرین باشد ولی کم کم به تمرینات گروهی بازخواهد گشت

*رقابت در درون دروازه: ما دو دروازه بان استثنایی داریم. هم ایکر و هم دیگو فوق العاده اندو از اعتماد تمام و کمال ما برخوردارند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:42 am

برتی فوگتس: بعید می دانم بیل در رئال موفق شود؛به ونگر برای خرید اوزیل تبریک می گویم
سرمربی سابق تیم ملی آلمان براین باور است که بیل در رئال مادرید یک بازیکن موفق نخواهد شد و به تمجید از ونگر برای خرید اوزیل پرداخت

سایت گل- برتی فوگتس سرمربی اسبق تیم ملی آلمان معتقد است که گرث بیل برای جا افتادن در رختکن رئال، به ویژه به خاطر مبلغ هنگفتی که برای خریداری او پرداخت شده ، سختی های زیادی را پیش رو خواهد داشت.

ستاره ولزی دنیای فوتبال در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 100 میلیون یورویی از تاتنهام به رئال مادرید منتقل شد و امشب در بازی رئال مقابل ویارئال اولین بازی اش را برای تیم مادریدی برگزار خواهد کرد.

البته فوگتس معتقد است که چالش عظیمی پیش روی این بازیکن 24 ساله قرار دارد. فوگتس در گفتگو با سکای سپورتس نیوز گفت:« بیل یک بازیکن تراز اول دنیای فوتبال نیست. من او را می شناسم و از رقمی که برای انتقال او پرداخت شد واقعا تعجب کردم. او حالا باید خودش را ثابت کند.فکر نمی کنم که او در رئال مادرید به موفقیت برسد.»

فوگتس که در حال حاضر هدایت تیم ملی آذربایجان را در دست دارد در ادامه به تمجید از آرسن ونگر به خاطر خرید اوزیل پرداخت و گفت:« به ونگر تبریک می گویم. مسعوت اوزیل از آن دسته بازیکنانی است که آرسنال به آن نیاز داشت.»

اوزیل نیز در روز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 50 میلیون یورویی از رئال جدا شد و به آرسنال منتقل گردید.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:43 am

رونمایی از پیراهن های نارنجی سفیدهای مادریدی
لباس سوم رئالی ها در رقابت های این فصل به رنگ نارنجی خواهد بود

سایت گل- دیروز از لباس سوم رئال مادرید در رقابت های این فصل پرده برداری شد و کریم بنزما، گرث بیل و مارسلو با برتن کردن این لباسها، نمایش این لباسهای یک دست نارنجی را عهده دار بودند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:44 am

کاپیتان ابدی تمدید می کند؛ توتی تا 40 سالگی در رم

ستاره باتجربه باشگاه رم قصد دارد تا با تمدید قراردادش تا سال 2016 تا چهل سالگی پیراهن انزلیچی را برتن کند
سایت گل- فرانچسکو توتی کاپیتان باشگاه رم تصمیمی برای خداحافظی از دنیای فوتبال ندارد. درچند روز آینده توتی قراردادش با باشگاه رم تا سال 2016 تمدید خواهد کرد و بدین ترتیب تا 40 سالگی برای تیم رویاهایش توپ خواهد زد

طبق گزارش منتشره در روزنامه گاتزتادلوسپورت «ایل کاپیتانو»ی باشگاه رم که در حال حاضر 37 ساله است، در ازای هرفصل حضورش درباشگاه رم تا سال 2016، مبلغ 4 میلیون یورو دستمزد خواهد گرفت و بعد از خداحافظی با دنیای فوتبال به عنوان یکی از اعضای کادر مدیریتی این باشگاه به فعالیت خواهد پرداخت.

ستاره افسانه ای باشگاه رم که پیراهن شماره ده این تیم را برتن خواهد کرد، با تمدید قراردادش ، ازمیزان دستمزدش نیز خواهد کاست. او تا پیش از این سالی 5 میلیون یورو حقوق می گرفت. توتی که حالا سمبل باشگاه رم و یکی از محبوبترین بازیکنان رم درمیان هواداران است، امسال که بیست و دومین فصل حضورش در باشگاه انزلیچی را سپری می کند، به دنبال شکستن رکوردهای مختلفی با پیراهن قرمز رم است:« برترین گلزن درمیان بازیکنان حاضر در رقابت های سری آ و برترین گلزن تاریخ باشگاه رم»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط totti » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:54 am

مدافع چپ‌پاي بارسلونا به دليل آسيب‌ديدگي به مدت 3 هفته نمي‌تواند در ترکيب اين تيم به ميدان برود.

نگراني‌هاي بارسلونا در مورد تعداد آسيب ديده‌هاي تيمش همچنان ادامه دارد زيرا مشخص شد که جوردي آلبا هم به دليل پارگي همسترينگ تا چند هفته نمي‌تواند به ميدان برود.

به گزارش فارس،آلبا در ديدار اين هفته بارسلونا مقابل سويا که به پيروزي سه بر دو کاتالان‌ها انجاميد در دقيقه 15 به دليل آسيب ديدگي زمين را ترک کرد. اکنون و با مشخص شدن نتيجه‌ آزمايش‌هاي پزشکي او تا چند هفته دور از ترکيب آبي و اناري‌ها خواهد بود.

رباط پاي راست آلبا دچار پارگي بسيار کوچکي شده که حداقل سه هفته او را دور از ميدان نگه مي‌دارد. بدين ترتيب او ديدارهاي لاليگا مقابل رايو وايکانو، رئال سوسيداد و آلمريا را از دست مي‌دهد. در ليگ قهرمانان اروپا نيز نمي‌تواند مقابل آژاکس و سلتيک بازي کند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:44 am

مصدومیت های جدید این بار 2+1
مصدومیت بازیکنان میلان همچنان رو به افزایش است
میلان سه هافبک خود را از دست داد مصدومیت های جدید این بار 2+1
در حالی که میلان با نتیجه ی 2-2 در برابر تورینو متوقف شد علاوه بر 2 امتیاز 5 بازیکن خود را نیز از دست داد.

استفان الشراوی و ام بایه نیانگ در تمرینات پیش بازی دچار آسیب دیدگی شده اند .

وب سایت رسمی باشگاه اعلام کرده است که ریکاردو مونتولیوو به دلیل آسیب دیدگی نمی تواند میلان را در بازی برابر سلتیک و البته ناپولی همراهی کند.

در همین بیانیه آمده است آندره آ پولی نیز احتمال دارد به بازی برابر سلتیک نرسد اما وضعیت نهایی وی به طور کامل روشن نیست.

ریکاردو کاکا نیز به گفته ی رسانه های اسپانیایی 4 هفته از میادین به دور خواهد بود اما اسپورت مدیاست اعلام کرده است که رسیدن وی به بازی برابر سلتیک کم است اما چهار هفته دوری وی تایید نشده است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 9:45 am

اسپرز در پی ال شراوی و یورنته
-
الشروای در تیرس لیگ برتری ها اسپرز در پی ال شراوی و یورنته
روزنامه های انگلیسی ادعا می کنند که تاتنهام قصد دارد در ژانویه برای جذب استفان ال شراوی یا فرناندو یورنته وارد عمل شود.
Sunday People امروز صبح گزارش داده که آندره ویاس بوآس قصد دارد خریدهای جدیدی از سری آ داشته باشد.
هدف اصلی او ال شراوی ستاره ی ۲۰ ساله میلان است، بازیکنی که پس از خرید کاکا و الساندرو ماتری از ترکیب اصلی انزلیچی کنار گذاشته شده است.

“فرعون کوچک” در تابستان پیشنهاد سنگین چلسی را رد کرد، زیرا او از کودکی هوادار انزلیچی بوده است.

با این حال، در صورتی که او کم در ترکیب میلان قرار بگیرد، احتمال انتقالش به لیگ برتر وجود دارد.

باشگاه هم پیش از این اعلام کرده مشتریان برای خرید ال شراوی باید حداقل ۲۰ میلیون پوند پرداخت کنند، زیرا او ملی پوش ایتالیایی است که فصل گذشته ۱۶ گل در سری آ به ثمر رساند.

یکی دیگر از گزینه های اسپرز مهاجم یوونتوس یورنته است، بازیکنی که پس از به پایان رسیدن قراردادش با اتلتیک بیلبائو به عنوان یار آزاد به قهرمان ایتالیا ملحق شد.

اسپانیایی ۲۸ ساله فقط یک بار به عنوان یار ذخیره برای یوونتوس به میدان رفته است.

مدیرعامل بپه ماروتا و سرمربی آنتونیو کنته پیوسته تاکید کرده اند که پس از یک فصل نیمکت نشینی یورنته در بیلبائو در انتظار رسیدن این بازیکن به آمادگی کامل هستند، اما گزارش های زیادی مبنی بر انتقال قرضی او به تیمی دیگر در ژانویه منتشر شده است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط yaranemirza » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 10:48 am

توقف شاگردان هاشميان مقابل هالستن‌‌بک

رويارويي وحيد هاشميان و شاگردان سابقش فاقد برنده و بازنده بود.
[توقف شاگردان هاشميان مقابل هالستن‌‌بک]

روز گذشته در ادامه مسابقات هفته هفتم ليگ آماتوري و محلي آلمان در منطقه هامبورگ، تيم ت.اس.فاو نيندورفر که هدايتش را مهاجم اسبق تيم ملي ايران و باشگاه‌هاي هامبورگ، هانوفر، بوخوم و بايرن مونيخ برعهده دارد، مقابل تيم هالستن‌‌بک قرار گرفت که تا اوايل تابستان همراه با «توماس بليمايستر» مسئوليت مربيگري‌اش را در اختيار داشت.

به گزارش فارس،در پايان اين بازي دو تيم به تساوي بدون گل رسيدند.

نين‌دورفر با اين تساوي 12 امتيازي شد و در رده هفتم جاي گرفت.
سایت هواداران منچسترسیتی در ایران
http://www.mc-fc.rozblog.com/
سایت هواداران منچسترسیتی
نماد کاربر
yaranemirza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 15, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان