[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:29 am

تلاش نافرجام و دقیقه نودی یونایتد برای جذب خدیرا

طبق گزارش لا کوپه،سران باشگاه مادریدی پیشنهاد 40 میلیون یورویی یونایتدی ها برای جذب خدیرا را رد کردند

سایت گل- در روز پایانی بازار نقل وانتقالات تابستانی سران باشگاه منچستریونایتد برای خریداری سامی خدیرا دست به کار شدند.

آنها از زمستان پارسال به دنبال جذب خدیرا بودند و طبق گزارش لا کوپه وبازتاب آن در روزنامه مارکا، آنها دیروز در آخرین روز بازار تابستانی نیز برای به خدمت گرفتن خدیرا درخواستی دادند که با پاسخ منفی سران رئال مواجه شد.

یونایتدی ها پیشنهادی 40 میلیون یورویی برای خریداری سامی خدیرا ارائه دادند که این پیشنهادبا پاسخ منفی سران رئال روبرو شد

پیشنهاد دقیقه نودی سران یونایتد برای جذب خدیرا یک پیشنهاد غیرمنتظره بود که برای جذب یک بازیکن میانی برای تقویت تیمشان صورت گرفت ولی سران باشگاه مادریدی به ویژه بعد از جدایی اوزیل از این تیم و پیوستنش به آرسنال، تمایلی به فروش این بازیکن نداشتند و به پیشنهاد یونایتد برای جذب خدیرا پاسخ منفی دادند.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:29 am

دیلی میل: یونایتدو پیشنهاد انتقال قرضی کاگاوا به اتلتیکومادرید
مصدومیت های متعدد مانع از درخشش کاگاوا در ترکیب یونایتد در رقابتهای فصل گشته شد ومویس حالا تمایل زیادی دارد تاستاره ژاپنی تیمش تجربیات بیشتری کسب کند

سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی میل و بازتاب آن در روزنامه آ.اس، شینجی کاگاوا ستاره ژاپنی باشگاه منچستریونایتد ممکن است در روزهای آتی به صورت قرضی به باشگاه اتلتیکومادرید منتقل شود.

بنا براین گزارش سران باشگاه منچستریونایتد به سران اتلتیکو پیشنهاد کرده اند تا کاگاوا را به صورت قرضی به این تیم منتقل کنند.

کاگاوای 24 ساله فصل گذشته با قراردادی 16 میلیون یورویی از دورتموند به منچستریونایتد منتقل شد ولی با وجود قهرمانی یونایتد در رقابت های پارسال لیگ برتر، این ستاره ژاپنی درخشش خاصی در تیمش نداشت و بخش عمده ای از فصل را به دلیل مصدومیت های متعدد از دست داد و نتوانست توقعات لازم را برآورده سازد.

دراین فصل و با روی کار آمدن دیوید مویس در باشگاه یونایتد، به نظر می رسد که این ستاره ژاپنی کمتر از قبل به کار گرفته شود و از همین رو سران شیاطین سرخ تصمیم گرفته اند تا او را به صورت قرضی و برای کسب تجربه بیشتر به اتلتیکو مادرید بسپارند. دراین میان سران دورتموند هم تمایل زیادی برای بازگرداندن ستاره ژاپنی شان به سیگنال ایدونا پارک دارند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:30 am

پیگرینی: باید پیشرفت کنیم؛ درلیگ برتر تک تک بازیها مهم هستند
سرمربی سابق مالاگادر صحبت هایی نظرش را درمورد بردهای اخیر تیمش و بسته نگاه داشتن دروازه تیمش ابراز کرده

سایت گل- مانوئل پیگرینی سرمربی باتجربه منچسترسیتی در صحبت هایی اعلام کرده که بعد از برد 0-2 مقابل هال سیتی تیمش باید پیشرفت بیشتری داشته باشد.

گلهای آلوارو نگردو و یایا توره سه امتیاز ارزشمند را به حساب سیتی وارزی کردند. البته آنها هفته گذشته در بازی شان در لیگ برتر با نتیجه 2-3 مغلوب کاردیف سیتی شدند.

بعد از این باخت، سرمربی شیلیایی سیتی نگرانی هایی دارد.

پیگرینی در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« مهمترین نکته کسب امتیازات است. در اردوی پیش فصل ما روی مسائل مختلفی کار کردیم ولی در لیگ برتر مهمترین نکته کسب سه امتیاز هر بازی است و از این بابت از برد تیمم در هفته اول راضی هستم. قطعا ما باید پیشرفت کنیم. ما برای آنکه بتوانیم به هال گل بزنیم سختی های زیادی کشیدیم. ما آن حرکات لازم را که ما را مبدل به تیمی خطرناک می کند را کم داشتیم.»

سرمربی شیلیایی سیتی در ادامه اعلام کرد که از سختی های پیش رو در لیگ برتر مطلع است و یادآوری کرد که باخت هفته گذشته تیمش در ولز تاثیر بدی روی عملکرد تیمش نخواهد گذاشت:« یکی از دلایل باخت هفته گذشته ما مقابل کاردیف می تواند این باشد که ما در نیمه اول به خودمان باور نداشتیم ولی من فکر می کنم که مسائل مهمتری برای فکر کردن هست. تک تک بازیها در لیگ برتر سخت است و تیم باید در هر بازی با 100% آمادگی به میدان برود تا بتواند به پیروزی برسد. هال تیم خوبی است و البته من نگرانم.»

سرمربی 59 ساله سیتی به این نکته اشاره کرد که توقع دارد تا روند انتقال مارتین دمیچلیس از اتلتیکومادرید به تیمش به خوبی طی شود و از اینکه تیمش توانسته درچند بازی دروازه اش را بسته نگه دارد خوشحال است:« برای من کلین شیت کردن در بازیها مهم است. چه برای من.چه برای جو هارت و چه برای مدافعان تیم. بازیکنان تیم ما بعداز باخت اخیر کمی با کمبود اعتماد به نفس مواجه شده بودند و مهم است که این اعتماد به نفس را بازیابند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:31 am

میکل: اتوئو می تواند بازیکن فوق العاده ای برای چلسی باشد

این ملی پوش کامرونی که به تازگی از آنژی به چلسی پیوست، در شکست 1-0 روز گذشته آبی ها مقابل اورتون، اولین بازی اش را برای این باشگاه انجام داد.

سایت گل- جان اوبی میکل، هافبک چلسی، معتقد است که ساموئل اتوئو می تواند ارزش هایش را در این تیم به نمایش بگذارد.

این ملی پوش کامرونی که به تازگی از آنژی به چلسی پیوست، در شکست 1-0 روز گذشته آبی ها مقابل اورتون، اولین بازی اش را برای این باشگاه انجام داد.

او در این دیدار موقعیت های زیادی را از دست داد و به همین دلیل با انتقاداتی مواجه شد اما میکل معتقد است که اتوئو می تواند در این فصل نقش مهمی در چلسی ایفا کند.

او به خبرنگاران گفت:" ساموئل بازیکن فوق العاده ای است؛ یک بازیکن استثنایی.

می توانستید شیوه بازی او را ببینید. او موقعیت های زیادی ایجاد کرد. به همین خاطر است که سرمربی او را به خدمت گرفت. واقعا است که مورینیو اطمینان و اعتقاد زیادی به او دارد.

سازگار شدن با فوتبال انگلیس بسیار دشوار است. این اولین بازی او بود و او خیلی خوب کار کرد.

چلسی اولین باشگاه حرفه ای من بود و شش ماه طول کشید تا من در این باشگاه جا بیفتم. اما فکر می کنم بازیکنی مانند اتوئو با تجربه بالایی که دارد و در لیگ های مختلفی بازی کرده، نیاز به این مدت ندارد.

او تلاش می تواند تجربه اش را به تیم منتقل کند و ما به او کمک خواهیم کرد تا هر چه زودتر در تیم جا بیفتد."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:32 am

توصیه جرارد به سوارس: به بارسا،بایرن و رئال برو و نه آرسنال

توپچی ها تلاش زیادی کردندتا در بازار تابستانی لوئیس سوارس را به خدمت بگیرند و حالا کاپیتان لیورپول اعلام کرده که درصورت انتقال سوارس به آرسنال، خیانت بزرگی به آنفیلد اتفاق می افتاد

سایت گل- استیون جرارد کاپیتان لیورپول در صحبت هایی از لوئیس سوارس خواسته که هرزمان که خواست تا از لیورپول جدا شود با سری بالا این کار را انجام داده و تیمی تراز اول اروپایی را به عنوان مقصدش انتخاب کند و نه یک رقیب لیورپول در لیگ برتر را.

در بازار نقل و انتقالات تابستانی سران آرسنال دو پیشنهاد برای خریداری سوارس به آنفیلد ارسال کردند که آخرین پیشنهاد آنها پیشنهادی 40 میلیون پوندی بود که هر دو پیشنهادبا پاسخ منفی سران لیورپول مواجه شد.

جرارد حالا مطمئن است که سوارس دست کم برای یک فصل دیگر در لیورپول خواهد ماند و اعلام کرده که انتقال به آرسنال گام رو به جلویی برای این ستاره اروگوئه ای محسوب نمی شود.

جرارددر گفت وگو با گاردین گفت:« لوئیس برای خودش تصمیم گیری کرده بود و خوشحالیم که او حالا بهترین تصمیم را گرفته و کمی بیشتر با ما می ماند. وقتی که صحبت هایی مبنی بر احتمال انتقال سوارس به آرسنال به گوش می رسید، من ناامید شده بودم. اصلا نمی خواهم به آرسنال بی احترامی کنم. آنها تیم فوق العاده ای هستند ولی به نظر من انتقال به آرسنال گام رو به جلویی برای لوئیس تلقی نمی شد. تنها دو یا سه باشگاه هستند که او برای حرکتی رو به جلو می تواند از میان آنها تیمی را برای خودش برگزیند.»

کاپیتان جرارد ادامه داد: « من درک می کنم که در این شرایط ما در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حضور نداریم ولی این شرم آور است که روابطی که با هواداران داری را با انتقال به تیمی رقیب در لیگ برتر خراب کنی. من دیدم که با انتقال فرناندو تورس چه اتفاقی افتاد و دوست ندارم که لوئیس هم چنین انتقالی را برگزیند. این توصیه من به اوست.»

جرارد به علاوه ازهواداران لیورپول هم به خاطر ادامه حمایتشان از لوئیس سوارس ، حتی در شرایطی که او از تمایلش برای ترک آنفیلد حرف می زد، تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که سوارس بتواند پاسخگوی محبت های هواداران شود:« حمایت هواداران از لوئیس همیشه فوق العاده بود. آنها حتی یک بار هم علیه او فریاد نزدند و با او در نیفتادند. هواداران همیشه لوئیس را به چشم یک سمبل می بینند و قطعا اگر لوئیس روزی بخواهد برود هم باید با سربلندی به تیمی مثل رئال مادرید، بارسلونا یا بایرن مونیخ برود. او می تواند به هرتیمی که در دنیا دوست دارد برود. این نشان دهنده آن است که واقعا بازیکن خوبی است. از نظر من مهم این است که اگر در هنگام رفتن تشویق می شوی، خوب است که وقتی به تیم سابقت بازمی گردی هم دوباره تشویق شوی.»

کاپیتان جرارد ادامه داد:«مردم راجع به قدرت بازیکنان صحبت می کنندولی ما باید درک کنیم که در برخی ازمواقع برای پاسخ دادن به احساسات هواداران به وفاداری نیاز است. لوئیس باید بپذیرد که سران باشگاه بارها و در شرایط سخت پشت او ایستاده اند و با وجود مشکلات موجود قرارداد او را تمدید کرده اند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

راجرز:اتحاد و روحیه تیمی فوق العاده ای داشتیم؛ استوریج یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر است
سرمربی قرمزها از تلاشهای تیمش که منجر به کسب یک برد ارزشمند مقابل یونایتد شد کاملا راضی و خوشحال بود

سایت گل- برندان راجرز از روحیه تیمی شاگردانش بعد از کسب برد 0-1 مقابل منچستریونایتد در آنفیلد ابراز رضایت کرد.

تنها گل دانیل استوریج دراین بازی کافی بود تا این بازی جنجالی با برد 0-1 لیورپول و واریز سه امتیاز این مسابقه به حساب این تیم به پایان برسد تا شروع خوب قرمزهای بندرلیورپول در لیگ برتر همچنان ادامه یابد.

در جریان این بازی یونایتد تهدید جدی ای روی دروازه لیورپول خلق نکرد و در پایان این مسابقه راجرز به تمجید از عملکرد تدافعی تیمش در این بازی پرداخت و این را نشانی از رشد تیمش دانست.

راجرز به خبرنگاران گفت:« نتیجه بازی فوق العاده بود. از نظر تدافعی ما خیلی خیلی خوب کار کردیم. هرچه از شروع فصل می گذرد ما روان تر بازی می کنیم و بهتر می شویم. ما می خواهیم تا در بازیهای بزرگ این فصل به پیروزی برسیم. اتحاد و روحیه تیمی خوبی را شاهد بودیم. ما در سه بازی این فصلمان به سه برد رسیدیم و از این بابت واقعا خوشحالم.»

برندان راجرز به شدت تحت تاثیر دانیل استوریج زننده تک گل این بازی قرار داشت و درتمجید از او گفت:« من از عملکرد استوریج واقعا راضی هستم. او دراین بازی نشان داد که در اوج آمادگی است. استوریج در طول 90 دقیقه برای تیم بازی کرد و البته مصدومیتی جزئی هم داشت. حتی با 70% آمادگی هم او می تواند مهره خوبی باشد. او با این وضعیت اگر بهتر از بسیاری از گلزنان لیگ برتر نباشد، ولی درحد و اندازه های آنهاست. استوریج تهدید اصلی تیم ما بود و هیچ شکی در کیفیت فوتبالی و توانایی های او وجود ندارد.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

لوئیس سوارس: خوشحالم که در لیورپول ماندم

ستاره اروگوئه ای لیورپول در بازار نقل و انتقالات تابستانی از این تیم جدانشد و دست کم برای چند ماه دیگر در آنفیلد ماندگار شد

سایت گل- بعد از دو ماه کشمکش و با پایان یافتن بازار نقل و انتقالات تابستانی، به تمام گمانه زنی ها و شایعات درمورد آینده لوئیس سوارس پایان داده شد. حالا دیگر همه شک و تردیدها برطرف شده و لوئیس سوارس دست کم برای چند ماه دیگر در لیورپول ماندگار خواهد شد.

ستاره اروگوئه ای باشگاه لیورپول که برای همراهی تیم ملی کشورش، به مونته ویدئو سفر کرده، در بدو ورود به اروگوئه درصحبت هایی دراین باره گفت:« من تصمیم گرفتم تا در لیورپول بمانم. برای من این موضوع تمام شده است.»

این صحبت ها در حالی انجام می شود که احتمال جدایی لوئیس سوارس از لیورپول یکی از جنجال های بازار نقل و انتقالات تابستانی بود. تا جایی که برندان راجرز سرمربی لیورپول، از اوخواسته بود تا برای اجتناب از جنجال بیشتر به تنهایی تمرین کند ولی حالا همه چیز تغییر کرده. سوارس در لیورپول ماند و با وجود محرومیت از حضور در ترکیب تیمش، هر هفته برای تشویق هم تیمی هایش به ورزشگاه می رود. سوارس در بدو ورود به اروگوئه به خبرنگاران گفت:« چه بازی بکنم و چه نه، خبرنگاران کلا راجع به من حرف می زند. تا به اینجا هم مرا در تمام تیم های ممکن قرار دادند.»

تا قبل از اتمام بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبت هایی درمورد احتمال انتقال سوارس به چلسی، آرسنال و حتی رئال مادرید به گوش می رسید . سوارس دقایقی قبل از اتمام بازار نقل وانتقالات تابستانی به خبرنگاران گفته بود:« اگر در لحظات آخر اتفاقی رخ بدهد، که خوب است و درغیر این صورت هم از اینکه در لیورپول بمانم، خوشحال خواهم شد.»

سوارس در اواخر ماه سپتامبر قادر خواهد بود تا با اتمام دوران محرومیتش، در رقابتهای لیگ برتر حضور یابد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:33 am

راجرز: شاید اگر پارسال بود، به ناتس کانتی می باختیم

لیورپول با برد 2-4 مقابل ناتس کانتی به دور بعدی رقابت های لیگ کاپ راه یافت

سایت گل – برندان راجرز سرمربی لیورپول معتقد است که برد تیمش برابر ناتس کانتی در وقت های اضافه در لیگ کاپ نشانی از پیشرفت تیمش است

گلهای دانیل استوریج و جوردن هندرسون برد 2-4 لیورپول دراین بازی را رقم زد و در پایان این مسابقه راجرز به تمجید از روحیه تیمش پرداخت و به خبرنگاران گفت:« این برد نشانه ارزش بالای بازیکنانم است. شاید اگر پارسال بود ما در این بازی می باختیم. من فکر می کنم که بازیکنانم دراین بازی شخصیت واقعی شان را نشان دادند؛ به ویژه بعداز ده نفره شدنمان با مصدومیت کولو توره، که آنها به خوبی کنترل بازی را در دست گرفتند. ما می خواستیم دراین بازی به پیروزی برسیم و گلزنی کنیم و این کار را انجام دادیم. در ابتدا 0-2 پیش بودیم و گلهایی که دریافت کردیم ما را ناامید کرد ولی من از بازیکنانم خواستم تاشخصیت درخشانشان را نشان دهند و آنها هم نشان دادند که می توانند روبه جلو حرکت کنند. البته باید به بازی خوب ناتس کانتی هم اشاره کرد.»

در جریان این بازی علی سیسوکو، جو آلن و کولو توره مصدوم شدند و راجرز در مورد مصدومیت بازیکنانش گفت:«مصدومیت زودهنگام سیسوکو واقعا ناامید کننده بود. وضعیت جو آلن هم باید بررسی شود. او از ناحیه همسترینگ احساس ناراحتی می کند وراستش رابخواهید وضعیت کولو توره هم چندان امیدوار کننده نیست.»

این سرمربی ایرلندی مطمئن است که سی دقیقه بازی در وقت اضافه تاثیر زیادی برروی بازیکنانش در آستانه بازی یکشنبه شب مقابل منچستریونایتد در ورزشگاه آنفیلد نخواهدداشت:« ما زمان زیادی برای ریکاوری بازیکنانمان داریم. بازیکنانم به شرایط آرمانی بازخواهند گشت. آنها هیجان زیادی برای بازی یکشنبه مقابل منچستریونایتد دارند.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:33 am

راجرز: استوریج یکی ازبهترین مهاجمان لیگ برتر است
سرمربی لیورپول در صحبت هایی به تمجید از ستاره جوان تیمش پرداخته

سایت گل- برندان راجرز سرمربی لیورپول دانیل استوریج را یکی از بهترین مهاجمان رقابتهای لیگ برتر می داند.

این ستاره جوان با گلزنی در بازی لیورپول مقابل استون ویلا سه امتیاز بازی ویلا پارک را به حساب قرمزپوشان واریز کرد. این بازیکن 23 ساله در جریان بازی تیمش مقابل استوک سیتی هم برای لیورپول گلزنی کرد تا این تیم با نتیجه 0-1 به پیروزی برسد و بدین ترتیب نشان داد که به خوبی می تواند جای خالی لوئیس سوارس محروم را پر کند.

در پایان بازی شنبه شب لیورپول، راجرز به خبرنگاران گفت:« دانیل بازیکنی است که ثابت کرده که وقتی آماده باشد، یکی از بهترین مهاجمان لیگ برتر است. او تمام ویژگی های لازم را دارد: سریع است و پاسهای فوق العاده ای می دهد و حرکاتش در زمین دیدنی است. او فقط به دنبال فرصت است. استوریج از زمانی که در ژآنویه به لیورپول آمده، در تیم رشد کرده و رکورد گلزنی اش تا به اینجا فوق العاده بوده.»

سرمربی لیورپول در مورد عملکرد تیمش در غیاب سوارس گفت:« از نظر من، این تیم همان تیم است. لوئیس سوارس یک مهاجم تراز اول است و این را در طول دوران حضورش در لیورپول ثابت کرده. البته من تمام تمرکزم را روی تیم قرار می دهم و در بازی شنبه شب تیمم عملکرد فوق العاده ای داشت.»

در ادامه پل لامبرت، سرمربی استون ویلا هم به تمجید از شاگردانش پرداخت و گفت:« در نیمه دوم بازی ما فوق العاده کار کردیم. ما اخیرا مقابل سه تیم بزرگ بازی کرده ایم که جزو تیم های برتر هستند و در تمام بازیها نمایش خوبی داشتیم. اگر بتوانیم تا پایان فصل به همین ترتیب ادامه دهیم، می توان گفت که فصل خوبی را پشت سرخواهیم گذاشت.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:34 am

گواردیولا:هانوفر ثابت کرد که تمام تیمهای بوندس لیگا خیلی خوب هستند
در جریان بازی شنبه شب باواریایی ها فرانک ریبری و تونی انزلیچی نقشی اساسی در برد تیمشان ایفا کردند

سایت گل- پپ گواردیولا بر این باور است که برد 0-2 تیمش مقابل هانوفر در روز شنبه نشان دهنده سطح بالای رقابت های بوندس لیگاست.

گلهای ماریو ماندزوکیچ و فرانک ریبری برد ارزشمند باواریایی ها در این بازی را رقم زد. آنها در آخرین بازی شان مقابل فرایبورگ با تساوی 1-1 متوقف شده بودند. اما حالا گواردیولا از برد شاگردانش راضی و خوشنود است و به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخته.

در پایان بازی شنبه شب گواردیولای 42 ساله به خبرنگاران گفت:« تمام تیم های حاضر در بوندس لیگا خیلی خیلی خوب هستند؛ این را هانوفر در بازی شنبه شب ثابت کرد. ما در نیمه اول ریسک کمی را انجام دادیم و در نیمه دوم بعد از گلی که ماریو ماندزوکیچ به ثمر رساند، بهتر کار کردیم. الان حالا به بازی مان در لیگ قهرمانان اروا کار می کنیم.»

درپایان این بازی ریبری هم به خبرنگاران گفت:« ما در نیمه اول عملکرد خیلی خوبی نداشتیم. بازی کردن بعد از وقفه برگزاری بازی های ملی همیشه خیلی سخت است. البته در نیمه دوم اوضاع ما خیلی بهتر شد. »

انزلیچی هم در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« می دانستتیم که در نیمه دوم می بایست بهتر شویم. ما قسم خورده بودیم که بهتر بازی کرده و پیروز شویم و این کار را با موفقیت انجام دادیم. در پایان بازی ما شایستگی پیروزی دراین بازی را داشتیم.»

این برد باعث شد تا بایرن با دو امتیاز فاصله نسبت به انزلیچی دورتموند در جدول بوندس لیگا قرار بگیرد. روز سه شنبه باواریایی ها اولین بازی شان درمرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا را مقابل زسکا مسکو برگزار خواهند کرد
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:35 am

کلوپ: دورتموند فوق العاده بود؛ در دقایق پایانی مهار ناپذیر شده بودیم

شاگردان یورگن کلوپ با بردی قاطعانه مقابل هامبورگ حالا با روحیه فراوانی خود را برای برگزاری اولین بازی شان در لیگ قهرمانان اروپا آماده می کنند

سایت گل- بعد از برد قاطعانه و 2-6 انزلیچی دورتموند مقابل هامبورگ، یورگن کلوپ سرمربی باتجربه زردپوشان به تمجید از عملکرد شاگردانش دراین بازی پرداخت.

شاگردان تورستن فینک می توانستند بعد از تساوی 2-2 دو تیم با بسته نگاه داشتن دروازه شان از این بازی یک امتیاز بگیرند ولی دردقایق پایانی نیمه دوم 4 گل دیگر از راه رسید تا دورتموند به بردی ارزشمند و درنهایت سه امتیاز این بازی دست یابد.

کلوپ در پایان مسابقه به این نکته اشاره کرد که تیمش باید پیشرفت کند ولی از بازگشت شاگردانش به جریان این بازی راضی و خوشحال بود. کلوپ 46 ساله به خبرنگاران گفت:« بعد از آنکه بازی 2-2 شد، ما کمی ساکت ماندیم و بعد از آن نمایش درخشانی داشتیم. واقعا لذت بخش بود.دیگر مهار ناپذیر شده بودیم. این یک گام رو به جلو برای ما بود، هرچند که 2 گل دریافت کردیم. این اتفاق نباید برای ما رخ بدهد، بویژه در لیگ قهرمانان اروپا. ما باید اقدامات لازمه را انجام دهیم تا استانداردهایمان را بهبود بخشیم.»

با وجود این برد که دورتموند را در صدر جدول بوندس لیگا نگاه داشت،کلوپ نگرانی اش را در مورد شرایط فیزیکی نوون سوبوتیچ و هنریک مخیتاریان ابراز کرد و گفت:« در نیمه اول ضربه جزئی ای به پای نوون وارد شد ولی او توانست به بازی ادامه دهد و در روزهای بعدی شرایط او را بررسی خواهیم کرد. مخیتاریان هم از ناحیه زانو ضربه ای را دریافت کرد. سون بندر هم همین طور.البته امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود.»

حالا تردیدهایی درمورد احتمال حضور نوون سوبوتیچ و هنریک مخیتاریان در بازی سه شنبه شب دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا مقابل ناپولی وجود دارد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:36 am

بایرن مونیخ 2-0هانوفر: سه امتیاز با درخشش ریب- روب
سایت گل- بایرن مونیخ با گل های نیمه دوم ماریو مانژوکیچ و فرانک ریبری موفق شد مقابل هانوفر به پیروزی 2-0 برسد.

در این دیدار بایرن بازی را بهتر آغاز کرددر دقیقه 5 بود که ریبری اولین موقعیت جدی را ایجاد کرد که توسط دروازه بان حریف دفع شد.

در دقیقه 19 اشتباه مدافعان هانوفر یک موقعیت دیگر را نصیب بایرنی ها کرد که ضربه مولر راهی به چهارچوب دروازه حریف نداشت.

اما چند دقیقه بعد این هانوفر بود که می توانست به گل اول برسد اما ضربات یبوتیچ و یاکونان نتوانست نویر را مغلوب کند.
در نهایت نیمه اول با بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم هم با برتری بایرن آغاز شد و این بار توانستند از این برتری استفاده کنند. همکاری روبن و انزلیچی و پاس خوب ملی پوش آلمانی برای مانژوکیچ، این بازیکن را در موقعیت گلزنی قرار داد و او هم با یک بغل پای مطمئن گل اول را به ثمر رساند.

حملات بایرن ادامه پیدا کرد و وی یک همکاری عالی روبن و ریبری، ستاره فرانسوی توپ برگشت داده شده توسط دروازه حریف را با ضربه ای دقیقه به گوشه دروازه فرستاد.
در فاصله 10 دقیقه به پایان بازی روبن می توانست نام خود را در بین گلزنان بازی قرار دهد اما ضربه او را پوکونولی دفع کرد تا بازی با همان دو گل به پایان برسد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

هوینس: انتخاب گواردیولا 100 درصد درست بود

باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است تصمیم این باشگاه برای جانشین کردن یوپ هاینکس با پپ گواردیولا، 100 درصد درست بوده است.

باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.

تغییرات تاکتیکی گواردیولا با انتقادهایی همراه بود اما هوینس از تغییراتی که در کادر فنی تیمش ایجاد کرده، دفاع کرد.

او به خبرنگاران گفت:" یوپ هاینکس بار دیگر به من اعلام کرد که تصمیم درستی گرفته که به دوران مربیگری اش پایان داد. من شخصا فکر می کنم که ما با به خدمت گرفتن پپ گواردیولا، تصمیمی 100 درصد درست گرفتیم.

در سوپرکاپ اروپا، ما متوجه شدیم که تیم زیر نظر او می تواند چه دستاوردهایی داشته باشد و فکر می کنم که هنوز می تواند از دیدن بازی های تیم بسیار لذت برد."

هوینس همچنین تایید کرد که بایرن برای تکرار موفقیت های فصل گذشته کار دشواری در پیش دارد.

" رسیدن به اوج یک چیز است و ماندن در آن یک چیز دیگر. ماندن در بالاترین سطح برای مدتی طولانی بسیار دشوار است. ما اکنون کار بسیار دشواری در پیش داریم."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

اتفاق روز: صدمین کلین شیت بوندس لیگایی نویر

او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد.

سایت گل- مانوئل نویر با دو واکنش فوق العاده ای که در دیدار شب گذشته بایرن مقابل هانوفر داشت، سه امتیاز بازی را برای تیمش به ارمغان آورد. بایرن در نهایت 2-0 پیروز شد تا نویر برای سومین بار در 5 هفته ابتدایی فصل جدید، دروازه اش را بسته نگه دارد.

اما اتفاق اصلی، رسیدن نویر به صدمین کلیت شیت بوندس لیگایی اش بود. شماره یک تیم ملی آلمان حالا در 26 سالگی به رکوردی رسیده که برای دروازه بان های زیادی در آخرین روزهای دوران حرفه ای شان به دست می آید.

او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد. اصلا بعید نیست روزی که نویر از دنیای فوتبال خداحافظی می کند، او را به عنوان بهترین دروازه بان دنیا بشناسیم. موافقید؟
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » دوشنبه سپتامبر 16, 2013 7:37 am

انتقاد کلوپ از سرمربی ژرمن ها: لو با ستاره های دورتموند خشن تر رفتار می کند

سرمربی دورتموند از رفتاری که با بازیکنان ملی پوشش در اردوی تیم ملی آلمان می شود راضی نیست

سایت گل- یورگن کلوپ سرمربی انزلیچی دورتموند در صحبت هایی یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان را به بدرفتاری با بازیکنان ملی پوش تیمش متهم کرده است.

او درحالی این صحبت هارا برزبان آورده که اخیرا متس هوملس، بازیکن ملی پوش دورتموند، جایگاهش در ترکیب ژرمن ها را از دست داده است و نامش را در لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی تیم ملی آلمان برای بازی مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل اتریش و جزایرفارو ندید.

لو به جای هوملس، ژروم بواتنگ از بایرن مونیخ را به اردوی تیمش برد و او را در کنار پر مرتساکر به کار گرفت.این طور به نظر می رسد که لغزش هوملس در بازی دوستانه با پاراگوئه که منجر به به ثمر رسیدن گل سوم تیم آمریکای جنوبی شد، باعث شده که لو او را به تیمش دعوت نکند.

بعد از آن بود که لو اعلام کرد که در خط زدن نام هوملس حق داشته و بعد از آنکه مارسل اشملتزر هم قربانی رفتار مشابهی از سوی سرمربی تیم ملی آلمان شد، کلوپ حالا دراین باره به صحبت پرداخته.

سرمربی 46 ساله دورتموند بعد از برد 2-6 تیمش مقابل هامبورگ به خبرنگاران گفت:« وقتی اشتباهاتی برجسته می شود، بعید نیست که یک بازیکن انزلیچی دورتموند مرتکب آن شده باشد. وقتی که داستانی مشابه با هوملس برای مارسل اشملتزر هم پیش آمد، من چندان سورپرایز نشدم. باید در مورد این مسائل شفاف سازی شود. اشتباه کار اینجاست که هنوز این ماجرا ادامه دارد. انگار که متس تنها مقصر در آن بازی بود.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان