[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:41 am

کونته: داور آماده اخراج ليشت‌اشتاينر بود

سرمربي بانوي پير تساوي نراتزوري و بيانکونري در ورزشگاه جوزپه مه‌آتزا را نشانه‌اي از قدرت اين دو تيم به عنوان مدعيان کسب اسکودتو در اين فصل از ليگ دسته اول فوتبال ايتاليا دانست.

تيم‌هاي اينتر و يوونتوس شب گذشته (شنبه) در ورزشگاه جوزپه‌مه‌‌آتزاي شهر ميلان به مصاف هم رفتند که اين بازي با نتيجه تساوي يک بر يک خاتمه پيدا کرد. آنتونيو کونته پس از اين بازي به اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: امروز تاييد مي‌کنيم که اينتر هم مي‌تواند يکي از بالانشينان جدول رده بندي ليگ امسال باشد اما شکست دادن يوونتوس هم کار بسيار سختي است. من بازي بسيار خوبي را از تيمم در نقاط مختلف زمين شاهد بودم آن هم برابر تيمي که تا پايان بازي از هر حيث براي رقابت کردن آماده بود و ابراز لازم را داشت، البته آنها اين فصل درگير رقابت‌هاي اروپايي نيستند و از آمادگي جسماني بهتري برخوردار خواهند بود.

کونته افزود: چيزي که من بيشتر از همه از نمايش تيمم دوست داشتم تلاش و انگيزه آنها براي خوب کار کردن بود. ما يک گل عقب افتاديم اما خيلي جدي به آن واکنش نشان داديم و حتي مي‌توانستيم 2 بر يک هم جلو بيفتيم. در ابتداي نيمه دوم ما بايد هوشيارتر و با تمرکزتر بازي مي‌کرديم هرچند رسيدن به چنين اهدافي بعد از خستگي ناشي از بازي‌هاي ملي و تاواني که برخي از بازيکنان‌مان براي شرکت در اردوي کشورهاي‌شان پرداختند، بسيار سخت بود.
استفان ليشت‌اشتاينر يکي از بازيکناني بود که کونته در ابتداي نيمه دوم تعويض کرد چرا که نه تنها در نيمه اول کارت زرد گرفته بود بلکه خشن بازي مي‌کرد و احتمال داشت که کارت زرد دوم را هم بگيرد و يوونتوس را 10 نفره کند. کونته در اين خصوص تصريح کرد: استفان کارت گرفته بود و بعد از آن هم به خطايي که کرد ريسک دريافت کارت قرمز را به جان خريد زماني که تمام بازيکنان اينتر براي اعتراض به سمت داور دويدند و از او خواستند که کارت قرمز را از جيبش در‌آورد. با تجربه‌اي که از دوران بازيگري‌ام دارم، مي‌دانم که در اين شرايط داوران منتظرند تا خطاي ديگري از بازيکن خاطي سر بزند و کارت قرمز را به او نشان دهند. در حقيقت من تا آخر نيمه اول هم صبر کردم چون زودتر از آن نمي‌توانستم او را تعويض کنم.
کونته براي جدال با اينتر از همان ترکيبي استفاده کرد که در 3 بازي قبلي تيمش در سري A استفاده کرده بود. وي در اين‌باره هم عنوان کرد: وقتش که برسد از سيستم چرخشي هم استفاده مي‌کنيم. سري A در حال حاضر هدف اصلي ما است و اين فصل مي‌توانيم به يک موفقيت تاريخي دست پيدا کنيم.
کاپيتان پيشين بانوي پير خاطرنشان کرد: من هرگز نمي‌خواستم مقابل اينتر از سيستم چرخشي استفاده کنم. در اين چند هفته آينده بايد ببينيم که قدرت واقعي تيم در چه حد است چون در حال حاضر ما فقط يک بار در هفته بازي مي‌کنيم. من به نيمکت‌نشينان تيمم هم که به اندازه بازيکنان اصلي به ميدان نرفته‌اند اعتماد دارم. فابيو کواليارلا روي فرم است و شايد در بهترين وضعيتي باشد که از زمان آمدن من به يوونتوس بوده است. او خيلي خوب تمرين مي‌کند و هميشه نگاهم به او هست. در واقع در تيم من همه شانس بازي دارند.
کونته در خاتمه عنوان کرد: فرناندو يورنته هم عضوي از تيم ما است اما او يک سال خانه‌نشين بوده است و اين بدان معنا است که او کمي از سرعت و آمادگي جسماني هميشگي‌اش را از دست داده است و به همين خاطر فرصت مي‌خواهد تا دوباره کاملا آماده شود. من تا قبل از اينکه به آمادگي کامل نرسد و نتواند رسانه‌ها را با بازي‌هايش قانع کند به ميدان نمي‌فرستم.
بازي بعدي شاگردان کونته سه‌شنبه اين هفته در ليگ قهرمانان اروپا و در خانه تيم کپنهاگن دانمارک است.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:41 am

آنچلوتی: اوزیل خودش می خواست برود؛ تیمهایی بودند که پیشنهاد بیشتری به بیل می دادند
سرمربی ایتالیایی رئال به دفاع از سیاست رئال برای پرداخت مبلغی نجومی درراستای جلب بیل پرداخته

سایت گل – کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی باشگاه رئال مادرید در کنفرانسی خبری به دفاع از سیاست سران این باشگاه در راستای پرداخت مبلغی نجومی برای خریداری گرث بیل پرداخت و یادآوری کرد که تیم های دیگری بودند که حاضر بودند برای جذب بیل مبالغ بیشتری پرداخت کنند و درمورد جدایی مسعوت اوزیل از رختکن رئال هم صحبت کرده

دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های آنچلوتی را مطالعه کنید:

*اوزیل: افراد زیادی در مورد اوزیل حرف زده اند و من هم می خواهم دراین باره صحبت کنم. او اعتماد به نفسش را بازیافته بود و در سه بازی تیم، در دو بازی در ترکیب اصلی بود. اگر کسی نخواهد از رئال برود، از تیم جدا نمی شود. با حضور ایسکو و بیل ، اوزیل دریافت که رقابت گسترده ای در رختکن تیم درمیان خواهد بود و خودش درخواست کرد که جدا شود. تصمیم تکنیکی تیم هم این شد که او می تواند با پیشنهاد خوبی جدا شود و من برایش آرزوی موفقیت می کنم

*اییارامندی: او آماده است و در بازی با ویارئال بازی خواهد کرد واز ابتدا در ترکیب تیم قرار خواهد گرفت

*کاکا: او هم می خواست برود. در رئال احساس راحتی نمی کرد و به زمان بیشتری برای بازی کردن نیاز داشت. او انتخاب خوبی داشت؛ چون میلان را می شناسد و هواداران هم او را می شناسند. برای کاکا آرزوی موفقیت می کنم. او درمیلان روزهای خوبی خواهد داشت

*بیل ورونالدو : هردوی اینها بازیکنان بزرگی هستند و مطمئنم که با همکاری این دو بازیکن با هم، اوضاع تیم بهتر هم می شود

*انزلیچی فیفا و مصدومان متعدد تیم مادریدی: آماده سازی تیم برای یک بازی بدون حضور 17 بازیکن ملی پوش کار سختی است؛ به ویژه اگر حریف ویارئال باشد که انگیزه های زیادی دارد و در هر سه بازی ابتدایی اش به پیروزی رسیده. بازی سختی خواهد بود. الان لحظات مهمی را پشت سرمی گذاریم. چون رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم در حال شروع است و ما به این نیاز داریم که تمام بازیکنانمان از نظر روانی آماده باشند. با حضور بازیکنان در اردوی تیم های ملی مشکلاتی برای ما پیش آمده. 4 بازیکن با مصدومیت بازگشته اند. ایسکو بهبود یافته ولی مارسلو، کوئنترائو و آربلوا نه. ما به ارتباطات بهتری نیاز داریم تا ازاین مصدومیت ها اجتناب کنیم. دفعه پیش چریشف مصدوم بازگشت و حالا مارسلو، کوئنترائو و آربلوا. طبیعی است که بازیکنان با مشکلات روبرو شوند. چون کوئنترائو در اردوی پیش فصل حضور نداشت وبازی نکرده بود. طبیعی است که مصدوم شود. ناچو در بال چپ بازی خواهد کرد

*بهترین تیمی که تاحالا داشته:من سرمربیگری تیم های فوق العاده ای را عهده دار بوده ام و نمی توانم مقایسه کنم .رئال تیم باکیفیتی است و از هدایت این تیم راضی هستم.

*بنزما و بازی در پست شماره 9: کریم عملکرد خوبی دارد. او در دو بازی ابتدایی 2 گل زد و دو پاس گل هم داده. او با هم تیمی هایش رقابت می کند. موراتا هم درتیم ملی زیر21 ساله ها عملکرد خوبی داشت و برای کریم خیلی خوب است که موراتا هم با ماست. حضور او به کریم کمک می کند تا باانگیزه تر باشد وتمرکز بیشتری داشته باشد.من از بنزما راضی هستم.هرچند که او دی ماریا یا مودریچ نیست. ویژگی های این بازیکنان با هم متفاوت است

*ایسکو:ایسکو از ناحیه قوزک پا احساس ناراحتی می کرد ولی خوب شد و در بازی با ویارئال به میدان خواهد رفت.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:42 am

انزلیچی: ‌بايرن با سزاواري برنده شد

هافبک جوان و ملي‌پوش بايرن مونيخ پس از برد 2 بر صفر مقابل هانوفر گفت: با وجودي که بازيکنان‌مان در رفت و آمد بودند، با شايستگي برنده شديم.

توني انزلیچی يکي از بازيکنان باوارايي‌ بود که شب گذشته در کسب اين موفقيت خانگي برابر هانوفري‌ها سهيم شد. وي پس از بازي به خبرنگاران اظهار داشت: همه مي‌دانيم پس از آنکه مسابقات ملي برگزار مي‌شود،‌ کار در باشگاه راحت نيست. به اين خاطر بسياري از بازيکنان در رفت و آمد بودند و حتي دو بازي ملي انجام دادند. در مقابل هانوفر خيلي خوب عمل کرد و بازي خوبي نيز انجام داد.

وي افزود: مي‌دانستيم نيمه دوم بايد خيلي بيشتر کار و تلاش کنيم. اين برنامه را براي خود در نظر گرفتيم و موفق به انجامش نيز شديم. در پايان نيز با شايستگي برنده بازي شديم.

در اين ديدار که در حضور 71 هزار نفر در ورزشگاه آليانس‌آره‌نا از هفته پنجم بوندس‌ليگا انجام گرفت،‌ ماريو ماندزوکيچ 51 و فرانک ريبري 64 براي مونيخي‌ها گلزني کردند.
بايرن با اين برد 13 امتيازي شد و در رده دوم پس از بورسيادورتموند (15 امتياز) جاي گرفت.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:42 am

مورینیو: چلسی ذات کشنده اش را دراین بازی کم داشت
سرمربی 50 ساله چلسی در بازی تیمش بااورتون شاهد باخت شاگردانش مقابل یک سرمربی اسپانیایی بود

سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی چلسی درپایان بازی شنبه شب تیمش مقابل اورتون از ناکامی شاگردانش در مبدل ساختن فرصت های گلزنی به گل گله داشت.

آنها شنبه شب با نتیجه 0-1 در یک بازی خارج از خانه مغلوب اورتون شدند.

ساموئل اتوئو دراین بازی اولین بازی اش برای چلسی را انجام داد و در ترکیب اصلی قرار گرفت. در جریان این بازی آندره آ شورله هم چند فرصت خوب گلزنی رااز دست داد تا تک گل استیون نایسمیث سه امتیاز این بازی را به حساب اورتون میزبان واریز کند.

در جریان نیمه دوم چلسی به فشارهایش در گودیسون پارک ادامه داد ولی نتوانست راهی به دروازه اورتون بیابد تا مورینیو اولین شکست تیمش در رقابت های این فصل لیگ برتر را بعد از بازگشت به استمفورد بریج شاهد باشد.

درپایان بازی مورینیو به خبرنگاران گفت:« ما فرصت هایی برای گلزنی داشتیم ولی به گل نرسیدیم. اگر گل نزنی، فقط "هیچ" عایدت می شود و دست خالی برمی گردی. اگر موقعیت خلق کنی و به گل برسی، به سه امتیاز بازی دست خواهی یافت و پیروز می شوی. شاید ما آن ذات کشنده را نداشتیم .. شاید در یک روز دیگر سه موقعیت گل را تبدیل به 3 گل کنیم ولی شنبه شب این طور نبود.»

سرمربی پرتغالی چلسی ادامه داد:« بازیکنان ما خوب هستند و دیریا زود به گل می رسند . ما باید با اتکا به قدرتهایمان بازی کنیم و باید تلاش کنیم که توپ را وارد دروازه تیم حریف نمائیم.»

مورینیو براین باور است که داور مسابقه می بایست به خاطر خطای سیلوین دیستین برروی اسکار در نیمه دوم یک ضربه پنالتی به نفع چلسی اعلام می کرد:« هووارد وب یک داور تراز اول است و یک ضربه پنالتی هم یک پنالتی است. اگریک ضربه پنالتی به نفع ما اعلام می شد، فرصت خوبی دراختیار ما قرار می گرفت. اگر این برخورد پنالتی نبود، آنچه در بازی یونایتد مقابل کریستال پالاس رخ داد هم پنالتی نبوده»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:43 am

پاسارلا: مارتینو به من گفت که بارسا در بازار زمستانی مدافع می خرد
پاسارلا در گفتگو با روزنامه اوله به این نکته اشاره کرد که با تاتا مارتینو سرمربی بارسلونا گفتگو کرده است

سایت گل- در روزهای ابتدایی بازار نقل و انتقالات تابستانی صحبت های زیادی در مورد تلاش باشگاه بارسلونا برای خرید یک مدافع به گوش می رسید و سران این باشگاه برای جذب تیاگو سیلوا، داوید لوئیز و دانیل اگر دست به کار شدند و البته تلاشهای آنها دراین مسیر ناکام ماند. در این میان صحبت هایی از تمایل بارسا برای جذب ادر بالانتا، یکی از مدافعان ریورپلاته نیز شنیده می شد ولی در نهایت تاتا مارتینو، سرمربی آرژانتینی بارسا در صحبت هایی اعلام کرد که تیمش در بازار تابستانی مدافعی نخواهد خرید و در صورت لزوم در بازار زمستانی این کار را انجام خواهد داد.

حالا دانیل پاسارلا رئیس باشگاه ریور پلاته در گفت و گو با روزنامه اوله آرژانتین اعلام کرد که با تاتا مارتینو صحبت هایی داشته و تاتا نسبت به خریداری چند بازیکن از این باشگاه آرژآنتینی ابراز تمایل کرده.البته او یادآوری کرد که او نامی از بالانتا نیاورده.

پاسارلا در صحبت هایی گفت:« تاتا هیچ وقت نگفته که می خواهد بالانتا را بخرد. من اخیرا یک ساعتی با مارتینو صحبت کردم که گفتگوی خیلی شیرین و جذابی هم بود.او به من گفت که بارسلونا برای بازار نقل و انتقالات زمستانی به خرید مدافع نیاز خواهد داشت . او تمام بازیکنان تیم ما را به خوبی می شناسد و به من گفت که ما بازیکنان خیلی خوبی داریم ولی هیچ وقت نگفت که قصد خرید بالانتا رادارد.»

او در مورد قیمت این بازیکن کلمبیایی گفت:« بالانتا ارزش زیادی دارد و ارزشش از این هم بیشتر خواهدشد. اگر در آینده لیبل 50 میلیون یورویی هم روی او بزنیم، شانس زیادی برای فروش او خواهیم داشت. می توانم بگویم که به احتمال 90% او با قراردادی 4 یا 5 میلیون یورویی راضی نخواهدشد. به همین خاطر هم تا به حالا او را نفروخته ام.»
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:44 am

آنچلوتی: دیگو خوب بازی کرد؛ تساوی عادلانه بود؛ درمورد دروازه بانان تصمیممان را گرفته ایم

سرمربی ایتالیایی رئال در صحبت هایی اعلام کرد که هر دو دروازه بان تیمش می دانند که ایکر در لیگ قهرمانان اروپا بازی خواهد کرد.

سایت گل- رئال مادرید دیشب در بازی اش مقابل ویارئال که اولین بازی بیل برای کهکشانی ها نیز بود به یک تساوی 2-2 رضایت داد. در جریان این بازی دیگو لوپس درون دروازه مادریدی ها قرار گرفت و بامهارهای فوق العاده ای که در جریان بازی داشت، از باخت تیمش مقابل حریف جلوگیری کرد.

درپایان این مسابقه کارلو آنچلوتی سرمربی ایتالیایی رئال مادرید در گفت و گو با خبرنگاران شرکت کرد.دراینجا می توانید متن صحبتهای کارلتو را مطالعه کنید:

*نظرتان درمورد بازی چیست؟

بازی سخت بود ولی بعید می دانم که بدترین بازی رئال بوده باشد. کاملا روشن است که هریک از دو تیم ریتم متفاوتی داشتند. این طبیعی است. بازیهایی که بعد از برگزاری بازیهای ملی برگزار می شوند، سخت و نفس گیر هستند و آماده سازی برای این بازیها متفاوت است. مشکل فقط مشکل فیزیکی نبود و مشکل روانی هم بود. واکنش تیم بعد از اولین گل، خوب بود. اگر کمی بیشتر دقت می کردیم می توانستیم به پیروزی برسیم ولی تساوی نتیجه عادلانه ای است.

*نظرتان درمورد شروع رسمی بیل و اییارامندی چیست؟

هردوی آنها خوب بودند ولی درابتدا کمی سختی کشیدند. بازی هردویشان خوب بود. من آنها را برای 90 دقیقه درترکیب تیم قرار ندادم؛ چون برای بازی اول زیاد خوب نیست

*همکاری کریس و بیل چطور بود؟

این اولین باری بود که آنها درکنار هم بازی می کردند. گهگداری آنها در بالها جایشان را عوض می کنند. چون هردویشان خیلی به سمت میانه میدان حرکت می کنند.البته این موضوع مهمی نیست

*آیا لوپس رئال را از باخت نجات داد؟

او خیلی خوب بازی کرد. لوپس هوشیار است و واکنش های خوبی نشان داد.نمی دانم که آیا او تیم را از شکست نجات داد یا نه ولی فکر می کنم که اگر کمی توجه بیشتری داشتیم، می توانستیم برنده بازی شویم. در مرکز میدان کمی بی توجهی کردیم

*آیا بیل راضی است؟

فکر می کنم که به خاطر آنکه دراولین بازی اش برای رئال گلزنی کرده، خوشخال خواهد بود. این برای او خیلی خوب است. او در یک بازی که برای همه سخت بود، بازی کرد و عملکرد خوبی هم داشت.

*تردیدی برای تصمیم گیری در استفاده از کاسیاس یا لوپس نداشتید؟

نه.تصمیممان را راجع به این دو دروازه بان گرفته ایم و مشکلی نیست. لوپس در لالیگا بازی می کند و ایکر در لیگ قهرمانان اروپا

*ویارئال چطور بود؟

آنها خوب بازی کردند و باریتم متفاوتی کار کردند؛ به ویژه در نیمه اول. آنها ازنظر تهاجمی خیلی خوب بودند و عمقی بازی می کردند.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:45 am

مورینیو: شاید نتوانم همه بازیکنان چلسی را راضی نگه دارم

او به بازیکنانش هشدار دارد اگر می خواهند به طور ثابت بازی کنند، باید در مسابقه ها توانایی های شان را به نمایش بگذارند.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تایید کرد که ممکن است برای راضی نگه داشتن همه بازیکنان تیمش دچار مشکل شود اما از بازیکنانش خواست تا در زمین توانایی های شان را به اثبات برسانند.

آقای خاص که در این تابستان برای دومین بار هدایت آبی های لندن را برعهده گرفت، در این تابستان بازیکنانی مانند آندره شورله، مارکو فن خینکل و ویلیان را به تیمش اضافه کرد و اکنون 27 بازیکن در تیمش دارد.

به همین دلیل، او به بازیکنانش هشدار دارد اگر می خواهند به طور ثابت بازی کنند، باید در مسابقه ها توانایی های شان را به نمایش بگذارند.

او به خبرنگاران گفت:" نمی دانم می توانم همه را راضی نگه دارم یا نه. اما ازاینکه بازیکنان خوب زیادی در اختیار دارم، خوشحالم. نمی دانم درست عمل خواهم کرد یا نه اما مطمئنا در استفاده از آنها صادقانه عمل می کنم.

اینکه از بازیکنان تان صادقانه استفاده کنید، باعث می شود تا آنها هم در زمین توانایی های شان را به نمایش بگذارند. من در مورد عملکرد آنها در زمان مسابقه قضاوت خواهم کرد. قضاوت من براساس مصاحبه ها، صحبت ها، دوستی یا ... نیست. من اجازه می دهد فوتبال صحبت کند و تصمیم بگیرد."

یکی از بازیکنانی که در موردش صحبت های زیادی مطرح شده، خوان ماتاست که تنها در یک بازی از سه دیدار ابتدایی چلسی به میدان رفته و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی اش به گوش می رسد اما مورینیو تاکید کرد که با این ستاره اسپانیایی هم مانند سایر بازیکنان تیم رفتار خواهد کرد.

" او هم مانند سایر بازیکنان تیم است. او بازیکنی است که اعتماد زیادی به او دارم و باید مانند بقیه برای جایگاهش بجنگد.

ما تیم خوبی داریم و بازی های زیادی هم در پیش انزلیچی. شاید به نظر برسد که من تصمیمات عجیبی می گیرم اما من به بازی های آینده فکر می کنم و به همین خاطر بازیکنان مهم تیم را روی نیمکت قرار می دهم زیرا می خواهم برای دیدار بعدی از او استفاده کنم.

می خواهم بازیکنانم تنها به یک دیدار فکر کند اما من به عنوان سرمربی باید به دیدارهای بیشتری فکر کنم."

احتمالا مورینیو در دیدار امشب مقابل اورتون، از ساموئل اتوئو، خرید جدیدش استفاده خواهد کرد.

او در مورد این مهاجم باتجربه کامرونی گفت:" اتوئو بازیکنی است که با سبک بازی ما خیلی زود تطبیق پیدا کرد. سبک بازی ما کمی با سبک کلی لیگ برتر در تضاد است.

ما فیزیکی بازی نمی کنیم و فوتبال مستقیم در دستور کارمان نیست. ما تیمی هستیم که می خواهیم از تکنیک و توانایی هجومی بازیکنان مان بهره ببریم.
اتوئو از نظر تکنیکی خیلی خوب است و بسیار هوشمندانه در زمین جابجا می شود و اشتهای زیادی برای گلزنی دارد."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:48 am

مورینیو: شاید نتوانم همه بازیکنان چلسی را راضی نگه دارم

او به بازیکنانش هشدار دارد اگر می خواهند به طور ثابت بازی کنند، باید در مسابقه ها توانایی های شان را به نمایش بگذارند.

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، تایید کرد که ممکن است برای راضی نگه داشتن همه بازیکنان تیمش دچار مشکل شود اما از بازیکنانش خواست تا در زمین توانایی های شان را به اثبات برسانند.

آقای خاص که در این تابستان برای دومین بار هدایت آبی های لندن را برعهده گرفت، در این تابستان بازیکنانی مانند آندره شورله، مارکو فن خینکل و ویلیان را به تیمش اضافه کرد و اکنون 27 بازیکن در تیمش دارد.

به همین دلیل، او به بازیکنانش هشدار دارد اگر می خواهند به طور ثابت بازی کنند، باید در مسابقه ها توانایی های شان را به نمایش بگذارند.

او به خبرنگاران گفت:" نمی دانم می توانم همه را راضی نگه دارم یا نه. اما ازاینکه بازیکنان خوب زیادی در اختیار دارم، خوشحالم. نمی دانم درست عمل خواهم کرد یا نه اما مطمئنا در استفاده از آنها صادقانه عمل می کنم.

اینکه از بازیکنان تان صادقانه استفاده کنید، باعث می شود تا آنها هم در زمین توانایی های شان را به نمایش بگذارند. من در مورد عملکرد آنها در زمان مسابقه قضاوت خواهم کرد. قضاوت من براساس مصاحبه ها، صحبت ها، دوستی یا ... نیست. من اجازه می دهد فوتبال صحبت کند و تصمیم بگیرد."

یکی از بازیکنانی که در موردش صحبت های زیادی مطرح شده، خوان ماتاست که تنها در یک بازی از سه دیدار ابتدایی چلسی به میدان رفته و به همین دلیل شایعاتی در مورد جدایی اش به گوش می رسد اما مورینیو تاکید کرد که با این ستاره اسپانیایی هم مانند سایر بازیکنان تیم رفتار خواهد کرد.

" او هم مانند سایر بازیکنان تیم است. او بازیکنی است که اعتماد زیادی به او دارم و باید مانند بقیه برای جایگاهش بجنگد.

ما تیم خوبی داریم و بازی های زیادی هم در پیش انزلیچی. شاید به نظر برسد که من تصمیمات عجیبی می گیرم اما من به بازی های آینده فکر می کنم و به همین خاطر بازیکنان مهم تیم را روی نیمکت قرار می دهم زیرا می خواهم برای دیدار بعدی از او استفاده کنم.

می خواهم بازیکنانم تنها به یک دیدار فکر کند اما من به عنوان سرمربی باید به دیدارهای بیشتری فکر کنم."

احتمالا مورینیو در دیدار امشب مقابل اورتون، از ساموئل اتوئو، خرید جدیدش استفاده خواهد کرد.

او در مورد این مهاجم باتجربه کامرونی گفت:" اتوئو بازیکنی است که با سبک بازی ما خیلی زود تطبیق پیدا کرد. سبک بازی ما کمی با سبک کلی لیگ برتر در تضاد است.

ما فیزیکی بازی نمی کنیم و فوتبال مستقیم در دستور کارمان نیست. ما تیمی هستیم که می خواهیم از تکنیک و توانایی هجومی بازیکنان مان بهره ببریم.
اتوئو از نظر تکنیکی خیلی خوب است و بسیار هوشمندانه در زمین جابجا می شود و اشتهای زیادی برای گلزنی دارد."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:49 am

انزلیچی دورتموند شش - هامبورگ دو: توفان زرد
اوبامیانگ در دقیقه 19 با ضربه ای تماشایی گل اول بازی را برای شاگردان کلوپ به ثمر رساند و میختاریان فاصله را دو برابر کرد

سایت گل – انزلیچی دورتموند با نمایشی بسیار تماشایی توانست هامبورگ را با نتیجه هفت بر دو در هم بکوبد.

پیر-امریک آئوبامیانگ و روبرت لواندوفسکی هر کدام دو گل زدند و هنریخ مخیتاریان و مارکو روییس هم گل زدند.

دورتموند به این ترتیب رکورد صددرصدی خود را در این فصل حفظ کرد.

دورتموند در دقیقه 19 به گل رسید. آئوبامیانگ روی پاس عمقی مارسل شملتزر به پیش تاخت و با پای چپ دروازه رنه آدلر را گشود.

سه دقیقه بعد فاصله دوبرابر شد. مخیتاریان روی پاس پشت پای عالی لواندوفسکی با خونسردی دروازه را باز کرد.

میهمان هرچند موقعیت چندانی نداشت اما در دقیقه 26 به گل رسید. ژی گین لام از دو بازیکن حریف گذشت و با ضربه‌ای خوب بختی برای رومن وایدنفلر نگذاشت.

گل لام تنها ضربه داخل چارچوب هامبورگ در نیمه اول بود.

هامبورگ در دقیقه 49 با دومین ضربه داخل چارچوب به دومین گل رسید. هایکو وسترمن بالاتر از نون سوبوتیچ برخاست و با سر ضربه ایستگاهی رافا ون‌دروارت را به گل تبدیل کرد.

اما یک ساعت از بازی گذشته بود که دورتموند باز هم گل زد. آئوبامیانگ روی پاس مخیتاریان این گل را زد.

در دقیقه 73 بازی چهار بر دو شد. این بار لواندوفسکی روی کار عالی مارکو روییس صاحب توپ شد و از فاصله 10متری گل زد.

روییس خودش یک دقیقه بعد گل زد. او از اشتباه دفاعی حریف استفاده کرد و گل زد. سپس لواندوفسکی در دقیقه 81 با ضربه سر سانتر نوری شاهین را به گل تبدیل کرد.

رنه آدلر در این مسابقه چندین واکنش عالی داشت. اما هامبورگ به‌حدی بد بازی کرد که این دروازه‌بان بازی را با شش گل خورده به پایان برد. دورتموند هم به صدر جدول بوندس‌لیگا رفت.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:50 am

کلوپ: دورتموند فوق العاده بود؛ در دقایق پایانی مهار ناپذیر شده بودیم

شاگردان یورگن کلوپ با بردی قاطعانه مقابل هامبورگ حالا با روحیه فراوانی خود را برای برگزاری اولین بازی شان در لیگ قهرمانان اروپا آماده می کنند

سایت گل- بعد از برد قاطعانه و 2-6 انزلیچی دورتموند مقابل هامبورگ، یورگن کلوپ سرمربی باتجربه زردپوشان به تمجید از عملکرد شاگردانش دراین بازی پرداخت.

شاگردان تورستن فینک می توانستند بعد از تساوی 2-2 دو تیم با بسته نگاه داشتن دروازه شان از این بازی یک امتیاز بگیرند ولی دردقایق پایانی نیمه دوم 4 گل دیگر از راه رسید تا دورتموند به بردی ارزشمند و درنهایت سه امتیاز این بازی دست یابد.

کلوپ در پایان مسابقه به این نکته اشاره کرد که تیمش باید پیشرفت کند ولی از بازگشت شاگردانش به جریان این بازی راضی و خوشحال بود. کلوپ 46 ساله به خبرنگاران گفت:« بعد از آنکه بازی 2-2 شد، ما کمی ساکت ماندیم و بعد از آن نمایش درخشانی داشتیم. واقعا لذت بخش بود.دیگر مهار ناپذیر شده بودیم. این یک گام رو به جلو برای ما بود، هرچند که 2 گل دریافت کردیم. این اتفاق نباید برای ما رخ بدهد، بویژه در لیگ قهرمانان اروپا. ما باید اقدامات لازمه را انجام دهیم تا استانداردهایمان را بهبود بخشیم.»

با وجود این برد که دورتموند را در صدر جدول بوندس لیگا نگاه داشت،کلوپ نگرانی اش را در مورد شرایط فیزیکی نوون سوبوتیچ و هنریک مخیتاریان ابراز کرد و گفت:« در نیمه اول ضربه جزئی ای به پای نوون وارد شد ولی او توانست به بازی ادامه دهد و در روزهای بعدی شرایط او را بررسی خواهیم کرد. مخیتاریان هم از ناحیه زانو ضربه ای را دریافت کرد. سون بندر هم همین طور.البته امیدوارم که همه چیز به خوبی پیش برود.»

حالا تردیدهایی درمورد احتمال حضور نوون سوبوتیچ و هنریک مخیتاریان در بازی سه شنبه شب دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا مقابل ناپولی وجود دارد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nariman_aberar » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 7:52 am

هوینس: انتخاب گواردیولا 100 درصد درست بود

باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.

سایت گل- الی هوینس، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است تصمیم این باشگاه برای جانشین کردن یوپ هاینکس با پپ گواردیولا، 100 درصد درست بوده است.

باواریایی ها که فصل گذشته توانستند به یک سه گانه تاریخی برسند، در پایان فصل با یوپ هاینکس قطع همکاری کرده و سرمربی سابق بارسا را به خدمت گرفتند.

تغییرات تاکتیکی گواردیولا با انتقادهایی همراه بود اما هوینس از تغییراتی که در کادر فنی تیمش ایجاد کرده، دفاع کرد.

او به خبرنگاران گفت:" یوپ هاینکس بار دیگر به من اعلام کرد که تصمیم درستی گرفته که به دوران مربیگری اش پایان داد. من شخصا فکر می کنم که ما با به خدمت گرفتن پپ گواردیولا، تصمیمی 100 درصد درست گرفتیم.

در سوپرکاپ اروپا، ما متوجه شدیم که تیم زیر نظر او می تواند چه دستاوردهایی داشته باشد و فکر می کنم که هنوز می تواند از دیدن بازی های تیم بسیار لذت برد."

هوینس همچنین تایید کرد که بایرن برای تکرار موفقیت های فصل گذشته کار دشواری در پیش دارد.

" رسیدن به اوج یک چیز است و ماندن در آن یک چیز دیگر. ماندن در بالاترین سطح برای مدتی طولانی بسیار دشوار است. ما اکنون کار بسیار دشواری در پیش داریم."
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط wer » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:01 am

هفته نهم دسته سوم بوندس‌لیگا
باخت انزلیچی از بورسیادورتموند در غیاب رجبعلی فردی

تیم فوتبال انزلیچی در غیاب بازیکن ایرانی‌اش مغلوب بورسیادورتموند شد.
خبرگزاری فارس: باخت انزلیچی از بورسیادورتموند در غیاب رجبعلی فردی
شب گذشته دیدارهای هفته نهم دسته سوم بوندس‌لیگای آلمان انجام گرفت که انزلیچی در حضور 11 هزار نفر در ورزشگاه د.کا.ب‌آره‌نا 2 بر یک از تیم آماتورهای دورتموند شکست خورد.

در این جدال شروین رجبعلی فردی به علت دریافت کارت قرمز در بازی قبلی،‌ غایب بود.

زاوران 29 برای انزلیچی، دوکش55 و 88 برای دورتموند گلزنی کردند.

هانزا اکنون با 14 امتیاز صاحب پله هفتم جدول است.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:56 am

انتقاد شدید سامر از بایرنی ها: تمامی ما پشت سر مربی پنهان شده ایم

او از نحوه ی بازی بایرن در دیدار هفته پنجم ناراضی است و انتقاداتی را مطرح نمود تا یادآور فصل گذشته و انتقاداتی که پس از پیروزی مقابل برمن مطرح کرده بود را زنده کند

سایت گل- پس از پیروزی مقابل هانوفر چندان ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه مونیخی چندان از عملکرد تیم رضایت ندارد. او از نحوه ی بازی بایرن در دیدار هفته پنجم ناراضی است و انتقاداتی را مطرح نمود تا یادآور فصل گذشته و انتقاداتی که پس از پیروزی مقابل برمن مطرح کرده بود را زنده کند به نظر سامر با چنین صحبت هایی قصد افزایش انگیزه ی تیمی در آستانه ی دیدار مهم لیگ قهرمانان را داشته باشد.

سامر پس از پایان بازی در گفتگویی با کانال اسکای گفت:" ما امروز بسیار سرد و بدون احساس فوتبال بازی کردیم بازیکنان تنها وظایف خود را انجام دادند این نمایش خواسته ی هیچ کس نبود ما هیچ گونه احساسی در این مرحله از تیم ندیدم و خروج از این وضعیت چیزی است که ما باید برای آن تلاش کنیم."

سامر پیش از آنکه خبرنگاران سوالی را بپرسند به انتقادات خود ادامه می دهد:" تمامی ما پشت سر مربی پنهان شده ایم من نمی خواهم هیچ گونه صحبتی در مورد سیستم تیم و یا چیز دیگری بشنوم این حواشی ما را از صحبت در مورد پارامترهای اساسی همچون شور و اشتیاق در فوتبال دور کرده است اینکه بازیکنی نخواهد در زمین بدود را نمی توانم قبول کنم اما این کافی نیست ما می خواهیم فوتبال بازی کنیم که این پنج درصد آخر را از دست داده ایم."

مدیر ورزشی بایرن که با شبکه اسکای صحبت می کرد به ستاره ی این روز های بایرن فرانک ریبری اشاره می کند و ادامه می دهد:" کسب 5 عنوان در 14 ماه توسط فرانک ریبری موجب شد تا هیچ بازیکنی شایسته تر از او برای لقب بهترین در اروپا وجود نداشته باشد من برای بهترین بازیکن جهان نیز دوست ندارم به غیر از او بدنبال بازیکن دیگری باشم."
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 8:57 am

گزارش روز: بایرن و شش برد تا رکوردی دیگر

بایرن مونیخ با پیروزی در هفته پنجم به رکورد 30 دیدار بدون شکست در بوندس لیگا دست یافت.

سایت گل- پس از پیروزی 2 بر 0 مقابل هانوفر بایرنی ها تنها شش دیدار دیگر تا شکستن رکورد دیگری در بوندس لیگا فاصله دارند. آن ها در صورتیکه تا شش دیدار دیگر شکستی را دریافت نکنند می توانند با رکورد شکست ناپذیری هامبورگ در دهه 80 مساوی کند.

بایرن مونیخ با پیروزی در هفته پنجم به رکورد 30 دیدار بدون شکست در بوندس لیگا دست یافت. آن ها عزم خود را برای شکستن رکورد هامبورگ جزم کرده اند. هامبورگی ها در اوایل دهه 80 با 36 بازی بدون شکست در این مورد رکورد دار است.

جدول شکست ناپذیری بوندس لیگا:

1- هامبورگ 36 بازی 82-1981 تا 83-1982
2- انزلیچی دورتموند 31 بازی 12-2011 تا 13-2012
3- بایرن مونیخ 30 بازی 13-2012 و ادامه دارد
4- بایرن مونیخ 27 بازی 88-1987 تا 89-1988
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه سپتامبر 15, 2013 9:03 am

اتفاق روز: صدمین کلین شیت بوندس لیگایی نویر

او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد.

سایت گل- مانوئل نویر با دو واکنش فوق العاده ای که در دیدار شب گذشته بایرن مقابل هانوفر داشت، سه امتیاز بازی را برای تیمش به ارمغان آورد. بایرن در نهایت 2-0 پیروز شد تا نویر برای سومین بار در 5 هفته ابتدایی فصل جدید، دروازه اش را بسته نگه دارد.

اما اتفاق اصلی، رسیدن نویر به صدمین کلیت شیت بوندس لیگایی اش بود. شماره یک تیم ملی آلمان حالا در 26 سالگی به رکوردی رسیده که برای دروازه بان های زیادی در آخرین روزهای دوران حرفه ای شان به دست می آید.

او که حداقل یک دهه دیگر از دوران حرفه ای اش مانده، هنوز می تواند روزهای درخشان تری را در پیش رو داشته باشد. اصلا بعید نیست روزی که نویر از دنیای فوتبال خداحافظی می کند، او را به عنوان بهترین دروازه بان دنیا بشناسیم. موافقید؟
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان