[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 9:27 am

الشراوی:ایتالیا خانه من است
-
الکس و توتی الگوی الشراوی الشراوی:ایتالیا خانه من است
مهاجم ملی پوش تیم میلان در مصاحبه ایی با خبرگذاری موندو دپورتیوو اذعان کرد توتی و دلپیرو الگوهای ورزشی وی هستند.

استفان الشراوی فصل گذشته با ارائه بازی های خوب،یکی ازارکان موفقیت میلان بود و توانست به یکی از برترین گلزن های فصل گذشته این تیم مبدل گردد.وی در مصاحبه خود گفت:

“من بازی های بزرگان زیادی را دنبال کرده ام و میخواستم الگوی مناسبی برای خود انتخاب کنم.بازی های الکس را همیشه می دیدم و از نحوه بازی کردن توتی نیز خوشم می امد و از اینکه الان رو در روی آنها بازی مکینم احساس غرور دارم و سعی کرده ام آنها را الگوی خود قرار دهم.”

وی در خصوص بازی برای تیم ملی ایتالیا و مصر نیز گفت:من ایتالیایی هستم و اینجا خانه من است.من به ریشه و اصل خود احترام میگذارم اما ایتالیا را خانه خود میدانم.

او همچنین نیمار را بهترین بازیکن جهان میداند:برابر او بازی کرده ام،او یک بازیکن استثنایی است.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 9:28 am

بالوتلي: دنيا بايد از ايتاليا بترسد

مهاجم تيم ملي فوتبال ايتاليا پس از راهيابي آتزوري به جام‌جهاني تاکيد کرد دنيا بايد از قدرت ايتاليا بترسد.
بالوتلي: دنيا بايد از ايتاليا بترسد
تيم ملي فوتبال ايتاليا در ديدار هفته هشتم خود از سري رقابت‌هاي راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل موفق شد در تورين جمهوري چک را با نتيجه دو بر يک شکست دهد.

به گزارش فارس،در اين ديدار جورجيو کيه‌ليني 51 و ماريو بالوتلي 54 از روي نقطه پنالتي گل‌هاي ايتاليا را وارد دروازه چک کردند. ليبر کوزاک نيز دقيقه 19 دروازه ايتاليا را باز کرده بود. بدين ترتيب ايتاليا با 20 امتياز و قرار گرفتن در صدر جدول به شکل مستقيم راهي جام جهاني شد. جمهوري چک نيز با 9 امتياز در رده چهارم قرار گرفت تا کاري بسيار سخت براي قرار گرفتن در رتبه دوم و رسيدن به پلي‌آف داشته باشد.

ماريو بالوتلي که در اين ديدار نيز براي آتزوري گلزني کرد در مورد اين ديدار و حضور تيم ملي کشورش در رقابت‌هاي جام جهاني گفت: اکنون که به جام جهاني راه يافته‌ايم بايد بگويم که در بين شانس‌هاي نخست قهرماني در اين تورنمنت هستيم. فکر مي‌کنم يک يا دو تيم بهتر از ما هستند ولي در هر حال بايد از ما بترسند. در واقع دنيا بايد از قدرت تيم ملي فوتبال ايتاليا بترسد.

بالوتلي در ادامه گفت: اين ديدار بهترين نمايش من نبود. شانس‌هاي گلزني زيادي را از دست دادم. تلاش کردم تا بتوانم از شانس‌هاي ديگري که به دست مي‌آورم بهترين استفاده را کنم. اين موضوع به من کمک کرد تا نمايش بهتري داشته باشم. شايد در جريان بازي کمي بدشانس بودم ولي تا لحظه آخر براي پيروزي تيمم تلاش کردم.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 1:16 pm

سرمربي ايتاليايي جمهوري ايرلند از سمت خود در اين تيم کنار رفت.

فدراسيون فوتبال جمهوري ايرلند اعلام کرده که همکاري آنها با جيوواني تراپاتوني، سرمربي ايتاليايي اين تيم پايان يافته است.

به گزارش فارس،شکست دو بر يک ايرلند مقابل سوئد در روز جمعه و شکست يک بر صفر آنها مقابل اتريش موجب شد تا اين تيم در فاصله دو ديدار به پايان مرحله مقدماتي راهيابي به جام جهاني 2014 برزيل، اختلافي 6 امتيازي با تيم‌هاي صدر جدولي داشته باشد.

در نهايت اتحاديه فوتبال ايرلند اعلام کرد به همکاري خود با تراپاتوني پايان داده است. اين موضوع در بيانيه‌اي که در آيريش تايمز منتشر شده آمده است.

«اتحاديه فوتبال ايرلند با جيوواني تراپاتوني و مارکو تاردلي جلسه‌اي برگزار کرد که در نهايت تصميم گرفته شد همکاري با آنها طي توافقي دو طرفه پايان يابد.»

تراپاتوني در سال 2008 هدايت ايرلند را به دست گرفت و با فاصله‌اي بسيار کم از حضور در جام جهاني 2010 محروم شد اما با اين تيم راهي يورو 2012 شد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 2:11 pm

ریبری: من ناجی نیستم

در دیدار دیشب انزلیچی ها دو بار پیش افتادند اما ریبری هر دو بار کار را به تساوی کشید و در نهایت توانستند در مینسک به یک پیروزی باارزش برسند.

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره تیم ملی فرانسه، پس از به ثمر رساندن دو گل در پیروزی 4-2 تیمش مقابل انزلیچی، اعلام کرد که ناجی این تیم نیست.

در این دیدار انزلیچی ها دو بار پیش افتادند اما ریبری هر دو بار کار را به تساوی کشید و در نهایت توانستند در مینسک به یک پیروزی باارزش برسند.

ریبری به خبرنگاران گفت:" من ناجی نیستم.

من در زمان مناسبی گل زدم؛ زمانی که تیم نیاز به گلزنی من داشت. ما خوشحالیم که توانستیم نیمه دوم فوق العاده ای داشته باشیم.

ما مدتی بود که نمی توانستیم گل بزنیم اما از نظر ذهنی بسیار قوی بودیم. بعد از اینکه 2-1 عقب افتادیم، خوش شانس بودیم که خیلی زود توانستیم به گل تساوی برسیم."

پیش از دیدار شب گذشته، نگرانی هایی در مورد غیبت احتمالی ریبری به دلیل آسیب دیدگی وجود داشت اما او اعلام کرد که مطمئن بود در این دیدار حضور پیدا خواهد کرد.

" شاید بعضی از بازیکنان توانند با چنین شرایطی بازی کنند اما من همیشه دوست دارم در کنار تیم باشم.

فیزیوتراپ تیم فوق العاده کار کرد و من از شب قبل می دانستم که مشکلی نخواهم داشت."
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط wer » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 2:26 pm

[size=18:c2720ab8a1]ایبراهیموویچ: هیچ بازیکنی ۱۰۰ میلیون ارزش ندارد حتی من[/size:c2720ab8a1]!! :D
مهاجم پاری سن ژرمن تاکید کرد هیچ بازیکنی در دنیا ۱۰۰ میلیون یورو نمی‌ارزد حتی او. ایبراهیموویچ: هیچ بازیکنی ۱۰۰ میلیون ارزش ندارد حتی من
زمانی که گرت بیل با 100 میلیون یورو از تاتنهام راهی رئال مادرید شد انتقادهای بسیاری را در سراسر اروپا متوجه خود ساخت. اکنون زلاتان ایبراهیموویچ نیز در این مورد به اظهار نظر پرداخته و انتقال گزاف هافبک ولزی را مورد انتقاد قرار داده است. زلاتان در این مورد گفت: به نظرم هیچ بازیکنی ارزش پرداخت این همه پول را ندارد حتی من! چیزی که در این زمینه احمقانه به نظر می‌رسد، شرایطی است که باشگاه و رسانه‌ها ایجاد کرده‌اند. همه باشگاه‌ها دوست دارند بازیکنان بزرگ را به ترکیب خود اضافه کنند. اکنون که گرت بیل راهی رئال مادرید شده است، بدون شک فشار بسیار زیادی روی او است. خاطرم هست زمانی که زین الدین زیدان در رئال حضور داشت، هواداران او را نیز هو می‌کردند در حالی که زیدان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال است. امیدوارم گرت بیل صبر زیادی داشته باشد.
زلاتان ایبراهیموویچ در سال 2009 با مبلغ 58 میلیون یورو از اینترمیلان راهی بارسلونا شد اما تنها دو سال بعد به ایتالیا بازگشت .[font=Comic Sans MS:c2720ab8a1] [/font:c2720ab8a1]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 3:39 pm .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 10, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 3:34 pm

اينم واسه آبراران ( گلاب به روتون ) ...رئال مادريدي

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 5:22 pm .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 4:46 pm

نیمار بعد از بازی تیمش 300 میلی لیتر از این معجون را می نوشد وبعد از هرجلسه تمرینی 150 میلی لیتر استفاده می کند. چرا که خستگی درجریان یک بازی به مراتب بیشتر از جلسات تمرینی است.
سایت گل-نیمار جونیور ستاره جوان باشگاه بارسلونا این روزها از رژیم غذایی روزانه خاصی پیروی می کند تابتواند وزن از دست رفته اش را بازیافته و حجم عضلانی اش را افزایش دهد.بعد ازاتمام رقابتهای جام کنفدراسیون ها بود که نیمار لوزه اش را عمل کرد و بعد از آن کمی لاغر شد و حالا سران باشگاه بارسلونا متخصصان تغذیه حاذقی را به خدمت گرفته اند تابه نیمار کمک کند تاهرچه زودتر به شرایط فیزیکی ایده الش برسد.
درروزهای ابتدایی انتقال نیمار به بارسا مشخص شد که او از کم خونی رنج می برد ودلیلش هم عمل جراحی برروی لوزه اش بود که به نظر می رسد این مشکل درطول مدت کوتاهی برطرف شده.
چالش کنونی پیش روی سران بارسا این است که نیمار وزن از دست رفته اش را بازیافته وحجم علضانی بیشتری داشته باشد و از همین رو متخصص تغذیه بارسلونا در بدو پیوستن او به این باشگاه شیوه های رفتاری و عادتهای غذایی خاصی را به او آموزش داد. نیمار به خاطر کم خونی اش، کمبودآهن زیادی در خونش داشت و ازهمین رو به او مصرف حجم بالای گوشت قرمز، مرغ و ماهی توصیه شد.به علاوه در رژیم غذایی او مصرف عدس، غلات، اسفناج وبرگ چغندر نیز به او توصیه شد. جالب اینجاست که در رژیم غذایی روزانه او محصولاتی مثل حلزون نیز قرارداده شده واز نیمار خواسته شده تا کربوهیدرات هایی مثل پاستا را بیشتر مصرف کند؛محصولی که در رژیم غذایی ورزشکاران حرفه ای قرار دارد. تاکید اصلی رژیم غذایی برروی تامین آهن خون و پروتئین های لازم است تا از خستگی عضلانی این ستاره 21 ساله اجتناب به عمل آمده و به او کمک کند تاهرچه سریعتی بعد ازجلسات تمرینی انرژی از دست رفته را بازیابد.
نیمار از پروتنیئن های ویژه ای نیز استفاده می کند واین پروتئین ها را بعداز تمریناتش مصرف می کند. این پروتئین ها نیمه طبیعی هستند که به بازیابی عضلاتی که متابولیسم بالایی داشته اند کمک کرده و تغذیه بهتری به عضلات می رسانند تا قدرت و حجمشان را از دست ندهند.
متخصص تغذیه نیمار،طعم های مختلف شکلاتی، وانیلی وتوت فرنگی را برای این پروتئین ها روی نیمار تست کرد و در نهایت طعم وانیلی را برگزید که رنگ زردی دارد.نیمار بعد از بازی تیمش 300 میلی لیتر از این معجون را می نوشد وبعد از هرجلسه تمرینی 150 میلی لیتر استفاده می کند. چرا که خستگی درجریان یک بازی به مراتب بیشتر از جلسات تمرینی است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 4:50 pm

کاملا روشن است که سیاست تقویت قوا در باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا تفاوت های زیادی با یکدیگر دارد. سران باشگاه بارسلونا برای تقویت قوای رختکن تیمشان از تیم پایه ای به عنوان منبع اصلی تغذیه استفاده می کنند و سران باشگاه مادریدی که حالا فلورنتینو پرس سرکردگی آن را در دست دارد، به سان رویه چندین ساله این باشگاه، تیمش را برپایه خریدهای جنجالی و بازیکنان گران قیمت تقویت می کنند

نکته جالب اینجاست که وجهی که سران باشگاه مادریدی برای انتقال کریستیانو رونالدو و گرث بیل به رختکن تیمشان پرداخت کرده اند، عملا برابر با وجهی است که بارسلونایی ها برای خریداری تمام بازیکنان تیمشان هزینه کرده اند. رئالی ها برای آنکه دو ستاره ولزی و پرتغالی ، پیراهن کهکشانی ها را برتن کنند 195 میلیون یورو هزینه کردند که این مبلغ تنها 25 میلیون یورو کمتر از مبلغی است که سران بارسلونا برای به خدمت گرفتن تمامی بازیکنانی که در حال حاضر پیراهن آبی اناری ها را برتن می کنند است.

طبق گزارش منتشره در ترنسفر مارکت، که وب سایتی تخصص برای نقل و انتقالات است، سران باشگاه رئال مادرید برای به خدمت گرفتن تمام بازیکنانی که درحال حاضر در رختکن این تیم هستند مبلغ 533.5 میلیون یورو هزینه کرده ولی بارسایی ها به تنها 218.5 میلیون یورو نیاز داشتند تا به تجهیز تیمشان بپردازند و آخرین خرید آنها نیمار برزیلی بوده. اگر بخواهیم به زبان دیگری بگوئیم،سران باشگاه بارسلونا به ندرت مبالغی جنجالی را برای خرید یک بازیکن پرداخت می کنند.

کهکشانی ها فقط در تابستان امسال مبلغ 181 میلیون یورو برای خریداری کارواخال، کاسمیرو، ایسکو،اییارامندی و بیل هزینه کردند و البته با فروش بازیکنانی مل آلبیول، کایه خون،اوزیل و ایگواین در حدود 100 میلیون یورو درآمدزایی داشتند. باید این را در نظر داشت که ترنسفر مارکت،ارقام متغیر انتقالات را ثبت نمی کند و فقط رقم ثابت ردو بدل شده برای یک بازیکن را درنظر می گیرد.به همین خاطر هم هست که دراین گزارش آماری رقم انتقال برخی از بازیکنان کمتر از مبالغی که پیشتر مطالعه کرده اید درج شده

هزار میلیون یورو برای خریدهای ده ساله اخیر رئال

بزرگترین سرمایه گذاری تاریخ باشگاه مادریدی در بازار نقل و انتقالات در تابستان امسال رقم خورد. حالا کهکشانی ها در ده سال اخیر برای خرید ستاره هایشان مبلغی بیش از 1100 میلیون یورو هزینه کرده اند. والتر ساموئل (23)، روبینیو (24)، گاگو (20)، روبن (36)، هونتلار (27) و کاکا (65) از جمله دیگر بازیکنان گران قیمتی هستند که در سالهای اخیر به رئال منتقل شدند

خرید 600 میلیون یورویی بارسا در ده سال اخیر

اغلب خریدهای بارسلونا، بازیکنانی بودند که مبلغ پرداختی برای خرید آنها با کیفیت فوتبال ارائه شده شان تطبیق زیادی نداشت. آنها برای خرید کاسرس 16 میلیون یورو و برای خرید هلب 17 میلیون یورو هزینه کردند. برای انتقال زلاتان به تیمشان 46 میلیون یورو+ اتوئو را به اینتر پرداخت کردند و چیگرینسکی را با 25 میلیون یورو و ویا را با 40 میلیون یورو به رختکن تیمشان آوردند

بارسا وبهره گیری از محصولات خانگی

جدای از بحث های اقتصادی، نکته ای است که به شدت جلب توجه می کند. 14 بازیکن از بازیکنان حاضر در رختکن کنونی بارسلونا، بدون پرداخت هزینه ای به تیم اصلی بارسا آمده اند: والدس، اویر، مونتویا، پویول، بوسکتس، چابی، اینیستا، پدرو، تئیو، دوس سانتوس، سرخی روبرتو و مسی ولی از سوی دیگر میدان رئال تنها کاسیاس، خسوس، ناچو، خسه و موراتا را به عنوان محصولات آکادمی اش می بیند و برای خریداری شان پول پرداخت نکرده که درحال حاضر هیچ یک از این بازیکنان نیز درترکیب اصلی تیم مادریدی جایی ندارند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط popo131 » چهارشنبه سپتامبر 11, 2013 5:53 pm

منچستر یونایتد - منچستر سیتی سال 1960

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:16 am

سر الکس فرگوسن در گفتگویی بسیار خواندنی با مجله هاروارد بیزنس ریویو روش مدیریت خود در منچستریونایتد را شرح داده است. در این مطلب گزیده هایی از صحبت های سر الکس را می خوانید.

سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی اسطوره‌ای منچستریونایتد متدها و ذهنیتی را فاش کرده که باعث شد او در 26 سال مربی‌گری 28 قهرمانی بزرگ به دست بیاورد.

مربی اسکاتلندی اجازه داد اساتید دانشکده بازرگانی هاروارد متدهای او را در آخرین فصل حضورش در اولدترافورد زیر نظر گرفته و بررسی کنند. او همچنین در بازدید از دانشگاه هاروارد متدهایش را برای دانشجویان بیشتر توضیح داده است.

فرگوسن در مصاحبه‌ای مفصل با مجله هاروارد بیزنس ریویو گفته که اولین کارش پس از پیوستن به شیاطین سرخ تمرکز روی جوانان بود.

هراس و ستایش

هیچ کس دوست ندارد از او انتقاد شود. آدم‌های کمی هستند که با نقد بهتر شوند؛ اکثرا با تشویق بهتر می‌شوند. پس تلاش کردم که زمانی که می‌توانستم از تشویق استفاده کنم. برای یک بازیکن – یا برای هر انسانی – هیچ چیز بهتر از این نیست که بشنود: "کارت عالی بود". این بهترین کلماتی است که تاکنون ساخته شده. نیازی نیست که از صفات تفضیلی استفاده کنید.

اما در همین حین باید در رختکن زمانی که بازیکنان انتظارات را برآورده نمی‌سازند به اشتباهاتشان اشاره کنید. این‌جا تنبیه مهم می‌شود. من این کار را دقیقا بعد از بازی انجام می‌دادم. تا آغاز هفته بعد صبر نمی‌کردم. سریع انجامش می‌دادم و تمام می‌شد و می‌رفت. سپس به بازی بعدی می‌پرداختم. هیچ دلیلی ندارد بخواهید یک بازیکن را تا ابد زیر سوال ببرید.

به آنها می‌گفتم که اخلاق کاری بسیار مهم است. این کار انگار غرورشان را افزایش می‌داد. به آنها یادآوری می‌کردم که برای ساخت کاراکتر تیم باید به یکدیگر اعتماد داشته باشند، نه این که پشت آنها را خالی کنند.

در جلسات تمرینی تلاش می‌کردیم تیمی بسازیم از ورزشکاران برتر که از نظر تاکتیکی هم هوشمند بودند. اگر روش شما بیش از حد آسان‌گیرانه باشد نمی‌توانید به این هدف برسید. باید از فاکتور ترس استفاده کنید اما ممکن است زیاده‌روی کنید. اگر بازیکنان تمام مدت بترسند هم خوب کار نخواهند کرد. پیرتر که شده‌ام دریافته‌ام که اگر در تمام مدت خشم بگیرید جواب نمی‌دهد. باید لحظات را دریابید. به عنوان مربی باید نقش‌های متفاوتی را در زمان‌های مختلف بازی کنید. گاهی باید دکتر باشید. گاهی معلم. گاهی هم پدر.

از لحظه‌ای که به منچستریونایتد آمدن تنها به یک چیز فکر می‌کردم: این که باشگاهی برای فوتبال بسازم. می‌خواستم از پایین‌ترین سطح شروع به ساختن کنم.

می‌دانستم تمرکز روی جوانان هم برازنده تاریخ باشگاه است و هم این که تجربه قبلی مربی‌گری من نشان می‌داد بردن با بازیکنان جوان شدنی است و من هم خوب بلدم با آنها کار کنم. پس اعتماد به نفس لازم را داشتم و مطمئن بودم که اگر یونایتد قرار است باز هم معنایی بیابد باید حتما ساختار جوانان را بازسازی کرد. می‌توانید بگویید کار من شجاعانه بود. اما بخت و اقبال هم با شجاعان است.

در برخی باشگاه‌ها تنها کافی است سه بازی پیاپی را ببازید تا اخراجتان کنند. در دنیای امروز فوتبال با مدیران و مالکان جدید مطمئن نیستم باشگاهی وجود داشته باشد که صبر کند تا مربی تیمش را در طول چهار سال بسازد.

بردن بازی تنها سودی کوتاه‌مدت است. ممکن است بازی بعدی را ببازید. اما ساخت یک باشگاه با خود استمرار و ثبات به همراه می‌آورد.

همیشه تلاش می‌کردم ثابت کنم این موضوع صحیح نیست. اما با این حال باور دارم که چرخه یک تیم موفق شاید چهار سال طول بکشد و سپس تغییراتی لازم است. پس تلاش کردم سه، چهار سال آینده تیم را به تصویر بکشم و بر اساس آن تصمیم بگیرم.

چون برای مدتی چنین طولانی در یونایتد بودم می‌توانستم پیشاپیش نقشه بکشم. هیچ کسی انتظار نداشت من جایی بروم. از این نظر بسیار خوش‌شانس بوده‌ام.

هر کاری که کردم برای این بود که استانداردهایی که به عنوان یک باشگاه فوتبال قرار داده بودیم را حفظ کنیم. این شامل تمامی مراحل ساخت تیم و آماده‌سازی آن، صحبت‌های انگیزی و صحبت‌های تاکتیکی می‌شد. من باید انتظارات بازیکنان را بالا می‌بردم. آنها هرگز نباید تسلیم می‌شدند. همیشه به آنها می‌گفتم: یک بار که تسلیم شوید دفعه دوم هم تسلیم خواهید شد. به نظر می‌رسید روحیه کاری و انرژی را در تمام باشگاه پخش می‌کردم.

فوق ستاره‌ها با غرورشان برخلاف آن‌چه برخی فکر می‌کنند مشکل‌ساز نیستند. آنها نیاز دارند برنده باشند چون این کار غرورشان و آن "من"شان را ماساژ می‌دهد و هر کاری لازم باشد برای برنده شدن انجام می‌دهند. می‌دیدم رونالدو، بکام، گیگز، اسکولز و بقیه ساعت‌ها تمرین می‌کنند.

اگر روزی می‌آمد که بازیکنان مربی منچستریونایتد را کنترل کنند – مثلا بازیکنان بگویند تمرین چگونه باشد، چه روزهایی تعطیل باشد، انضباط چگونه حاکم باشد و تاکتیک‌ها چه باشد – منچستریونایتد دیگر آن منچستریونایتدی نمی‌شد که اکنون می‌شناسیم.

پیش از آن که به یونایتد بیایم به خود گفتم قرار نیست به احدی اجازه بدهم قوی‌تر از من باشد. شخصیت شما باید بزرگ‌تر از آنها باشد. این نکته ضروری است.

بردن با گل‌های دیرهنگام

بردن در ذات من است. من استانداردهایم را در این مدت طولانی چنان تنظیم کرده‌ام که هیچ گزینه دیگری برایم نمانده است. من مجبورم پیروز شوم. انتظار داشتم هر گاه که بازی می‌کنیم برنده شویم. حتی اگر پنج نفر از مهم‌ترین بازیکنانم هم مصوم بودند انتظار برد داشتم.

من انسان ریسک‌کننده‌ای هستم. دیدید که در دقایق پایانی مسابقاتمان چگونه بازی می‌کردیم. اگر در بین دو نیمه عقب بودیم پیام من ساده بود: وحشت‌زده نشوید. تنها روی انجام وظیفه تمرکز کنید. اگر 15 دقیقه تا پایان مسابقه مانده بود و هنوز عقب بودیم، مثلا با نتیجه دو بر یک، آماده ریسک بیشتر می‌شدم. حتی اگر سه بر یک می‌باختیم هم کاملا راضی می‌بودم چون در این صورت معنایش این بود که ما فرصت خوبی برای تساوی یا برد برای خود ساخته بودیم. پس در 15 دقیقه پایانی تلاشمان را انجام می‌دادیم. بازیکن تهاجمی دیگری به زمین می‌فرستادم و کمتر نگران دفاع می‌شدم. می‌دانستیم که اگر در نهایت سه بر دو پیروز شویم احساسی رویایی خواهیم داشت و اگر سه بر یک می‌باختیم هم فرقی نمی‌کرد چون باخت، باخت بود دیگر.

سبک ما این بود: مثبت باشید و ماجراجو و ریسک‌پذیر. ما می‌خواستیم بازی را ببریم. طرفدارانمان این را درک می‌کردند و از این موضوع حمایت می‌کردند. تماشای بازی ما در 15 دقیقه پایانی حسی عالی داشت. ما محوطه جریمه را بمباران می‌کردیم. بازیکنان را همه‌جا می‌دیدید. آنها نبردی واقعی را به نمایش می‌گذاشتند. البته خب ممکن بود ضدحمله‌ای انجام شود و کار تمام شود. اما لذت پیروزی، آن هم زمانی که فکر می‌کردید باخت در راه است، وصف‌ناپذیر است.

لحظاتی پیش می‌آید که باید از خود بپرسید آیا بازیکنان خاصی هستند که روی جو رختکن، عملکرد تیم و کنترل شما بر بازیکنان و کارکنان اثر می‌گذارند یا نه. اگر بودند باید سیمشان را قطع می‌کردید.

مطلقا هیچ راه حل دیگری وجود نداشت. حتی اگر او بهترین بازیکن دنیا بود هم اهمیتی نداشت. دید بلندمدت باشگاه مهم‌تر از هر بازیکنی است. مربی باید مهم‌ترین فرد باشگاه باشد.

برخی باشگاه‌های انگلیسی مربیانشان را به حدی عوض می‌کنند که بازیکنان در رختکن قدرت می‌گیرند. این بسیار خطرناک است. اگر مربی کنترلی نداشته باشد که دوام نمی‌آورد. باید به جایگاهی برسید که کنترلتان فراگیر باشد.

بازیکنان باید بفهمند که به عنوان مربی در موضع کنترل رویدادها هستید. اگر از خود بپرسید: "آیا بازیکنان دوستم دارند؟" زندگی را بر خود بسیار سخت می‌سازید. اگر کارم را درست انجام دهم بازیکنان به من احترام می‌گذارند و این تنها چیزی است که نیاز دارید.

زمانی که بازیکنی اثر منفی می‌گذاشت به‌سرعت اقدام می‌کردم. برخی می‌گویند حرکات من غیرارادی بود. اما به نظرم مهم بود که سریع در ذهن خود به نتیجه برسم. چرا باید شب‌ها با شک و تردید می‌خوابیدم؟ پس فردا صبح بیدار می‌شدم و گام‌های لازم برای برقراری انضباط را برمی‌داشتم.

مشاهده بخش آخر ساختار مربی‌گری من بود. زمانی که کار مربی‌گری را آغاز کردم به چندین اصل اساسی اتکا کردم: این که خوب بازی کنم، مهارت‌های فنی برای موفقیت در بالاترین سطح را داشته باشم، بتوانم بازیکنان را هدایت کنم، و بتوانم تصمیم بگیرم.

اگر می‌دیدم عادات یک بازیکن تغییر کرده یا شور و شوق او ناگهان فروکش کرده اوضاعش را بیشتر زیر نظر می‌گرفتم. نکند مشکل خانوادگی دارد؟ آیا از نظر مالی در مضیقه است؟ خسته شده است؟ چه حس و حالی دارد؟ گاهی حتی می‌توانستم مصدومیت بازیکنان را تشخیص دهم. آن هم زمانی که خودشان فکر می‌کردند مشکلی ندارند!

فکر نمی‌کنم اکثر مردم ارزش زیر نظر گرفتن را کاملا درک کنند. اما این کار بخشی کلیدی از مهارت‌های مدیریت من بود. توانایی دیدن مسائل نکته‌ای است کلیدی. یا دقیق‌تر بگویم، توانایی دیدن چیزهایی که انتظار دیدنشان را نداری.

زمانی که شروع کردم خبری از ایجنت‌ها نبود و هرچند مسابقات پخش تلویزیونی می‌شدند رسانه‌ها بازیکنان را تا حد هنرپیشگان بالا نمی‌بردند و مرتبا دنبال ماجراهای جدیدی درباره‌شان نبودند. ورزشگاه‌ها بهتر شده‌اند، اوضاع زمین‌ها عالی است و علم ورزش اثر بسیاری در آماده‌سازی تیم‌ها گذاشته است.

مالکانی از انزلیچی، خاورمیانه و نقاط دیگر پول بسیاری به این بازی آورده‌اند و به مربیان فشار می‌آورند. بازیکنان زندگی تحت حفاظت بیشتری دارند و به این دلیل نسبت به 25 سال پیش بسیار شکننده‌تر و حساس‌تر شده‌اند.

یکی از چیزهایی که در طول این سال‌ها عالی انجام دادم مدیریت تغییر بود. بر این باورم که با پذیرش تغییر است که آن را کنترل می‌کنید. این همچنین یعنی به بازیکنانی که استخدام می‌کنی باید اعتماد کنی. از همان لحظه‌ای که کارکنان را استخدام می‌کنی باید به این که آنها کارشان را انجام می‌دهند اعتماد کنی. اگر بخواهی مدیریت در سطح خُرد انجام دهی و به افراد بگویی دقیقا چه کاری انجام دهند پس چرا استخدامشان کرده‌ای؟

مهم‌ترین نکته این است که درجا نزنی. چند سال قبل به دیوید گیل گفتم: تنها راهی که می‌توانیم بازیکنان را در منچستریونایتد نگاه داریم این است که بهترین زمین تمرین اروپا را داشته باشیم. از آن زمان بود که مرکز پزشکی را به راه انداختیم. نمی‌شد دست روی دست بگذاریم و بنشینیم.

اکثر افرادی که سابقه‌ای مانند من دارند به دنبال تغییر نیستند. اما من همیشه حس می‌کردم نمی‌شود تغییر نکنی. ما باید موفق می‌بودیم. چون هیچ گزینه دیگری برای من وجود نداشت. پس من هر ابزاری را برای بهبود بررسی می‌کردم. من به سخت‌کوشی ادامه می‌دادم. برایم هر موفقیتی انگار اولین موفقیتم بود. کار من این بود که بهترین فرصت ممکن برای پیروزی را در اختیارمان قرار دهم. این چیزی بود که من را به پیش راند.»
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 4:21 am

گرت بيل ولزي که به تازگي از تيم فوتبال تاتنهام انگليس به رئال مادريد اسپانيا پيوست، روز چهارشنبه در نخستين تمرين اين تيم شرکت کرد.

باشگاه رئال مادريد در پايگاه اينترنتي خود اعلام کرد او با هم تيم هاي جديد خود و کادر فني رئال مادريد ديدار کرد.

اين باشگاه به ويژه عکسي از گرت بيل را در حال دست دادن به کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي منتشر کرد.

گرت بيل 24 ساله با قرارداد 100 ميليون يورويي به رئال مادريد پيوست.

رئال مادريد سال 2009 براي جذب کريستيانو رونالدو از منچستر يونايتد 94 ميليون يورو پرداخت کرد.

بيل از نيمه ژوئيه به علت مصدوميت پا بازي نکرده است. او روز سه شنبه در مرحله انتخابي جام جهاني 2014 برزيل در کارديف نيم ساعت در ترکيب تيم ملي ولز بازي کرد.

ولز با نتيجه سه بر صفر از صربستان شکست خورد.

او در صورت آماده بودن مي تواند در بازي روز شنبه مقابل ويارئال در هفته چهارم لا ليگا در ترکيب رئال مادريد قرار گيرد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 5:55 am

[b:b70ef5019d]فان‌درفارت: وضعيتم خوب است[/b:b70ef5019d]
هافبک ملي‌پوش و هلندي تيم فوتبال هامبورگ اميدوار است در ديدار شنبه با بورسيادورتموند امکان حضور در ترکيب بندرنشينان را کسب کند .
رافائل فان‌درفارت به تازگي از بند مصدوميت عضله پاي راست خود رهايي يافت و دوره نقاهت را پشت سر‌ گذاشت. وي روز گذشته حتي توانست در ديدار دوستانه زير 23 ساله‌هاي باشگاهش به مدت 30 دقيقه بازي کند. پس از اين جدال وي به خبرنگاران گفت: حس مي‌کنم وضعيتم خوب است. محک امروز براي من و تيم مهم بود که خوشبختانه همه چيز خوب پيش رفت. فردا با تيم بازهم تمرين مي‌کنم. اگر همه چيز همينگونه خوب پيش برود، مي‌توان اميد داشت که در بازي دورتموند مورد استفاده قرار گيرم. ديدار ياران فان درفارت و دورتموند ساعت 23 شنبه از هفته پنجم فصل جاري بوندس‌ليگا در ورزشگاه زيگنال ايدوناپارک برگزار خواهد شد .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:06 am

[b:713ce01d73]احتمال حضور توتي و انزلیچی در تيم ملي ايتاليا[/b:713ce01d73]
سرمربي 56 ساله تيم ملي فوتبال ايتاليا تاکيد کرد هر بازيکني مي‌تواند براي حضور در ترکيب اين تيم در جام جهاني اميد داشته باشد.
تيم ملي فوتبال ايتاليا سه‌شنبه شب با برتري 2 بر يک مقابل جمهوري چک در چارچوپ رقابت‌هاي مرحله انتخابي جام جهاني 2014 جواز حضور در مرحله پاياني اين مسابقات را به دست آورد. چزاره پراندلي، سرمربي آتزوري در گفت‌و‌گو با شبکه تلويزيوني «اسکاي اسپورت» ايتاليا گفت: وقتي عنوان مي‌کنم فرانچسکو توتي هم مي‌تواند در ترکيب تيم ملي فوتبال ايتاليا حضور داشته باشد به اين معنا است که هر کسي مي‌تواند اميدوار باشد به ترکيب تيم ملي راه يابد. تاکيد مي‌کنم هر بازيکني شانس حضور در جام جهاني را دارد. توتي، کاپيتان رم که از بازي‌هاي ملي خداحافظي کرده است با توجه به شرايط خوبي که دارد احتمال دعوتش به تيم ملي از سوي پراندلي وجود دارد. حالا بازيکناني همچون دي‌ناتاله و جوزپه انزلیچی هم اين شانس را دارند تا بار ديگر براي لاجوردي‌پوشان ايتاليا بازي کنند. وي افزود: انزلیچی امتيازات خوبي براي تيم دارد و بازيکني کليدي است. ما نياز داريم تا در ماه‌هاي آينده به خوبي کار کنيم.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايتاليا در خصوص ماريو بالوتلي هم گفت: اينکه ماريو بالوتلي مي‌تواند ما را به پيروزي سوق دهد بايد بگويم همينطور است و کاملاً با اين موضوع موافقم. بايد از هواداراني که در ورزشگاه يوونتوس از ماريو حمايت کردند تشکر کنم.
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط wer » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:12 am

پيشنهاد هرن‌ون به قوچان‌نژاد جدي بود
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط wer در پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:14 am .
نماد کاربر
wer
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط totti » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:12 am

طبق اعلام يک منبع رسانه‌اي، رضا قوچان‌نژاد با پذيرش پيشنهاد هر‌ن‌ون مي‌توانست به ليگ هلند و باشگاه سابقش بازگردد.

يک سايت هلندي عنوان کرد ستاره ايراني معروف به «گوچي» تيم استاندارد ليژ قبل از اتمام مهلت نقل و انتقالات تابستاني امکان داشت به هلند بازگردد.

به گزارش فارس،طبق اين گزارش، مهاجم 25 ساله با پيشنهادي جدي از سوي هرن‌ون مواجه بود. در حاليکه خود وي در آخرين اظهارات قبل از اتمام پنجره تابستاني عنوان کرد پيشنهاداتي جدي نداشته است.

مهاجم خراساني در دوران نوجواني براي تيم‌هاي کامبور و هرن‌ون در هلند بازي کرده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان