[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط armin5 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 11:33 am

امشب بارسا می خواد یه پنج هیچ دیگه رو رقم بزنه.فقط بخاطر رئالی ها . /10/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 12:26 pm

واکنش ها ادامه دارد! یووه بدون الکس را نمی توان تصور کرد
سزار رمی ها که همیشه پیام های شخصی ای را به مناسب های مختلف از الکس دریافت می کرد و در مقابل او نیز در شرایط مشابه برای اسطوره یوونتوسی ها پیام ارسال می کرد نیز به این اتفاق واکنش نشان داد.

فرانچسکو توتی، کاپیتان و سزار رمی ها نیز خیلی زود به حضور پایانی الکس، همتای یوونتوسی خود واکنش نشان می دهد " بدون دل پیرو این یوونتوس وجود نخواهد داشت. نمی توان این یووه را با یووه بدون دل پیرو مقایسه کرد. شخصا برای شخصیت و نحوه رفتار حرفه ای الساندرو خوشحالم، او در همه مسائل نفر نخست است، چه داخل زمین و چه خارج از زمین همیشه نام او در صدر قرار می گیرد اما یووه بدون دل پیرو را نمی توانم تصور کنم. فکر می کنم که یووه سقوط کند و هرگز این یووه را نخواهیم دید. تقریبا بیست سال رقابت و مبارزه ورزشی از دل پیرو که سال های زیادی است، واقعا زیاد است. به هر حال ما او هیمشه و فقط با این پیراهن دیدیم. "

انجلو دی لیویلیو، دیگر هم تیمی الکس ، او نیز شگفت زده است و این را اشتباه بزرگ اندره ا انیلی می داند" مطمئنا خیلی متعجب شدم، هرگز انتظار چنین چیزی را نداشتم. مطمئن بودم که یک سال دیگر نیز ادامه خواهد داد و بعد به بخش مدیریت اضافه می شود. این مسئله را حداقل بیست روز پیش شنیده بودم و بسیار خوشحال شدم و راحت بودم، از اینکه او در یووه باشد خوشم می اید و لذت می برم. بازیکن عجیبی ست اما حالا شنیدم که یووه را ترک می کند واقعا شوکه شدم، اندره ا اشتباه کرد.

از وی در خصوص رکوردهایی که یک بازیکن به دست می اورد سوال می کنند" تنها رکوردها مهم نیستند، این شخصیت و حضور بیش از 18 ساله الکس با یک پیراهن و وفاداریش است که از او پرچم دار یک باشگاه می سازد. واقعا او تنها پرچم دار فوتبال ایتالیا هست، او و توتی . من با بازیکنان بزرگی مانند ویالی و باجو هم تیمی بودم اما تاکید می کنم و می گویم که برای من دل پیرو بی نظیر بود، من برای همیشه او را انتخاب می کنم.

مطمئنا تغییر پیراهن از حفظ ان اسان تر است، الکس همیشه منتظر ماند و صبر کرد و این بود که از او یک الگو ساخت. واقعا باور نمی کنم، خیلی متاسفم، خیلی.

میکل انجلو رامپولا، مهره قدیمی یووه نیز می گوید: حقیقت را به شما می گویم، خشکم زد! اعلام اندره ا انیلی سیاهی بزرگی را در تاریخ یووه نوشت، جدا هیچ کس از جامعه یووه انتظار این حرف را از مدیر انیلی نداشت. هیچ مهره ای مثل او نخواهد امد. می دانم که هر باشگاهی می تواند هر تصمیمی بگیرد اما یوونتوس با الکس نمی توانست چنین کند. هنوز زمان برای الکس تمام نشده، می دانیم که با 37 سال سن سرانجام زمانش می رسید اما توان و انگیزه او را نمی توان نادیده گرفت.

وی در خصوص اینده الکس گفت: طبیعی ست که او همیشه یک یوونتوسی ست و هیچ یوونتوسی دوست ندارد او را با پیراهن دیگر تیمی ببیند اما فکر می کنم که بتواند یک فصل به امریکا برود و در برگشت در بخش مدیریت یوونتوس مشغول شود، امیدوارم که این بار مجموعه دست به اشتباه بزرگ تری نزد.

جووانی کوبولی، مدیر سابق یووه هم به این مسئله واکنش نشان داد، او معتقد است جدایی از فضا و احساسات برای دل پیرو سخت تر از جدایی از بازی و ترکیب است " مهم ترین مسئله جدایی الکس با این فضا و هواداران خواهد بود، من از این اتفاق واقعا متاسفم، انتظارش را نداشتم که این طور بیان شود. اما می دانم و مطمئنا که دل پیرو چنان بازیکنی ست که به راحتی می تواند پیشنهاد تیم های مختلفی را دریافت کند اما او نمی پذیرد همانند گذشته . فکر می کنم فوتبال امریکا و یا ژاپن برای یک سال از او پذیرایی کنند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 12:28 pm

ادامه واکنش ها نسبت به اظهارات اندره ا انیلی
هنوز واکنش ها نسبت به اظهارات اخیر اندره ا انیلی درباره آخرین فصل حضور دل پیرو در یووه ادامه دارد. لوچانو موجی، مارک یولیانو و فرانچسکو توتی نیز به این اقدام واکنش نشان دادند. کاپیتان رم تاکید می کند که یوونتوس بدون دل پیرو قابل قیاس نیست.

اما لوچانو موجی، مدیر سابق یووه، او نیز بسیار شگفت زده است "حرف هایی که اندره ا انیلی در خصوص دل پیرو را زد را نمی توانم بفهمم! الساندرو زمانی که بازی می کند همیشه بهترین بازیکن میدان است و همیشه مدافعین حریف را به زحمت می اندازد و با تاکنیکش بهترین صحنه ها را خلق می کندو زمانی که بازی گره می خورد او می تواند گره گشای دیدار باشد. او دلیل و انگیزه ای برای سایر بازیکنان است.

من یووه را می شناسم، تیم و بازیکنانش را، می دانم که همه به الکس نگاه می کنن و این مهره با تجربه و خصوصیاتش به همه بازیکنان کمک می کند، به همه تازه واردها، به همه جوانان و همه باشگاه ها.

اصلا نمی توانم دلیل این اظهارت در این ماه بفهمم، ماه مارس و یا اوریل می شود در این خصوص صحبت کرد، چه دلیل داشت در اکتبر از رفتن حرف زد. اصلا متوجه حرف های اندره ا انیلی نمی شوم. تنها می دانم که یک اشتباه بزرگ، یک اشتباه وحشتناک از مدیر سر زده. یوونتوس اشتباه کرد. این تصمیم خانواده الکان است، به هر حال برای الساندرو خیلی زیاد خوشحالم که هنوز در میدان حرف های زیادی برای گفتن دارد و بسیار خوب ظاهر می شود.

او را می شناسم، می دانم که به عقب برنمی گردد ، او اینجا متوقف نمی شود اما بدون شک در هفته های نخست روی روحیه او تاثیر خواهد گذاشت و شاید بی انگیزه شود. "

مارک یولیانو، هم تیمی سابق الکس نیز گفت: برای الکس واقعا متاسفم، نمی دانم چرا مدیران دست به این حرکت زدند. علت این اظهارات چیست؟اما می دانم که دل پیرو انسانی ست که با شایستگی هر چه تمام تر با این مسئله برخورد می کند. فکر می کنم که فوتبال او در این فصل به پایان نرسد، او راهی امریکا خواهد شد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 12:34 pm

فصل آخر
.......................................................................................

بونیپرتی " به قلب من ضربه زدید، همین " به قلب منم! امروز قلب منم شکست، درست مثل بونیپرتی ! شوکه شدم! خشکم زد ! برای من فوتبال تمام شد برای شما چطور؟ می دونم الکس برای همیشه یک یوونتوسی می مونه و برای من یک اسطوره، یه اسطوره تمام نشدنی و یه ستاره خاموش نشدنی . خداحافظ الکس، الکس دوست داشتنی . اما یاد باشه این یه خداحافظی از ترکیب یووه در پایان فصله، نه از تاریخ یووه و یا از حیات این باشگاه. منتظرت می مونیم تا در پست مدیریت یا هر بخش دیگه ای تو باشگاه یوونتوس ببینیمت . مطمئنیم که می بینیمت الکس . به امید دیدار اله .....

.......................................................................................
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 12:48 pm

این رسمش نیست !
این راه درست خداحافظی نیست.
آنتونیو لاباته (فوتبال ایتالیا) از نحوه ی غلط اعلام رفتن دلپیرو می گوید.
18 اکتبر 2011

ماه می 2012 هستیم، جنبشی در سالن کنفراس وینوو برپاست با وجود اینکه همه می دانند قرار است چه چیزی اعلام شود. رئیس باشگاه آندرا آنیلی به همراه جیامپیرو بونپرتی افسانه ای که در سال 93 دل پیرو را به یوونتوس آورد در کنار خود کاپیتان یووه قدم به سالن می گذارند. پینتوریکو با صدای لرزان و اشک در چشمانش به دنیا می گوید این آخرین بازی او برای بانوی پیر است.

این راه صحیح خداحافظی الکس بود. درعوض در یکی از روزهای کسل کننده اکتبر، در یکی از جلسات سهام داران آندره آ آنیلی اعلام می کند این آخرین فصل شماره 10 افسانه ی سیاه و سفید ها خواهد بود. برای بازیکنی که در 19 امین فصل خود با بیانکونری است و پیراهن این تیم پوست دوم اوست همچین بیانیه ای اقدامی دور از شان از باشگاهی بود که زمانی برای آن ها Le Stilo Juve معنا داشت و فقط یک عبارت نبود. الساندرو مستحق بهتر ازین ها ست.

اعلامیه امروز طبیعتا خیلی بیشتر ازینکه خودش سوپرایز کننده باشد، نحوه ی بیانش سوپرایز کننده بود. البته که همچین خبری دور از ذهن نبود وقتی یک بازیکن 37 ساله قراردادی 12 ماه امضا می کند. اما زمان، جایگاه و نحوه ی بیان این خبر همگی غلط بودند. دل پیرو هر کسی یا هر بازیکن مسنی نیست، دل پیرو پرچم دار این باشگاه است، کسی است که از سری بی رفتن با این باشگاه شانه خالی نکرد، سال ها رهبر و کاپیتان این باشگاه بوده و تا امروز با این پیراهن 682 بازی کرده و 284 گل زده و البته، هنوز هم تشنه ی بیشتر ازین هاست.

امیدواریم این این حرف ها با رضایت خود دل پیرو زده باشد اما باز هم معنی نمی دهد. چرا تنها بعد از 6 بازی از شروع فصل همچین چیزی اعلام شود ؟ یووه بعد از 2 فصل هفتم شدن نیاز به ثبات و آرامش دارد تا بتواند به جست جوی اسکودتویش ادامه دهد. و حالا بعد از مدت ها بازگشت به صدر جدول باشگاه کاری می کند که در معرض حاشیه و سوال های بیشمار در مورد مردی قرار بگیرد که جایگاهش در تورین باعث میشود خیلی سریع خبرساز شود.

بهانه اینکه اعلام این خبر برای این بود که توجه ها از وضعیت مالی یووه دور شود خیلی بهانه ی ضعیفی است. این حقیقت که یووه دچار افت مالی 100 میلیونی نسبت به سال گذشته شده است با خبر الکس پنهان نخواهد شد و حتی اگر قرار است تاثیری گذاشته شود به نظر می رسد که برجسته تر هم شده باشد ! به نظر من آنیلی و مدیریت یووه اینقدر می فهمند که بدانند همچین حقه ای هیچوقت جواب نمی دهد.

خطر بزرگتر این است که آنیلی، مدیریت، خود بازیکن یا هرکس دیگه ای که این تصمیم را گرفته است در قضاوت عجله کرده باشد. قبول اینکه الکس دیگر بازیکن ثابت یووه نیست و به کار یووه نمیاد اشتباه است چون او چند فصلی هست که جایگاه تضمین شده ای در ترکیب یووه ندارد با این حال بازیکن با کلاس و تجربه ای او می تواند همچنان کمک بزرگی برای یووه باشد. مگر همین الکس نبود که بازی یکشنبه به زمین آمد و خطرناک ترین موقعیت یووه را ایجاد کرد و توپی به تیر دروازه زد ؟حالا تصور کنید نیم فصل دوم الکس شروع کند به درخشش و برای یووه بسیار مفید بازی کند، آیا باشگاه حاضر است بیاید چیزی خلاف امروز بیان کند و بگوید الکس هنوز هم برای یووه لازم است و یک فصل دیگر هم با یووه می ماند ؟ نمی خوام بگویم حتما همچین اتفاقی می افتاد ولی آخر چرا همچین ریسکی را متحمل شد ؟

روزی که دل پیرو پیراهن یوونتوس را ترک می کند همیشه قرار بود فرا برسد. اما روزی که قرار بود این خبر اعلام شود امروز نبود، هنوز ماه ها به آن روز مانده بود. این راه درست خداحافظی با دل پیرو نبود.

اینو حتما ببینید

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... FIUNhuefRM

فقط امثال اله چنین برخوردی می کنند !

بر پدر و مادرت لعنت انیلی پینتوریکو دوست دارم
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:42 pm

[size=18:e91f37cf72]گروه A لیگ قهرمانان اروپا؛ توقف بایرن در ناپل، پیروزی سیتی در ثانیه های پایانی[/size:e91f37cf72]

[color=black:e91f37cf72]ناپولی یک – بایرن مونیخ یک[/color:e91f37cf72]

[color=red:e91f37cf72]بایرن مونیخ در حالی به مصاف ناپولی رفت که از دو بازی قبلی خود مقابل من سیتی و ویارئال دو پیروزی کسب کرده بود و انتظار می رفت در این بازی نیز فشار زیادی روی دروازه ناپولی ایجاد کند.

ناپولی نیز از دو بازی قبلی خود 4 امتیاز کسب کرده بود و به دنبال کسب امتیاز در این بازی بود. اما گل دقیقه 2 تونی انزلیچی آنها را کاملا غافلگیر کرد. شاگردان یوپ هاینکس بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتند اما ناپولی تقریبا تمام راه های نفوذ را بسته بود.

تلاش های تیم میزبان برای به ثمر رساندن گل تساوی بالاخره در دقیقه 39 جواب داد. در یکی از حملات ناپولی کریستین ماجو توپی را روی دروازه بایرن ارسال کرد که در میانه راه تکل هولگر باد اشتوبر مدافع بایرن آن را وارد دروازه نویر کرد تا این مدافع ملی پوش یک گل به خودی را در این بازی به نام خود ثبت کند.

در نیمه دوم هر دو تیم چندین بار دروازه یکدیگر را تهدید کردند اما در نهایت بازی با همین نتیجه به پایان رسید و بایرن یک امتیاز با ارزش در زمین ناپولی کسب کرد. آنها با 7 امتیاز از سه بازی هم اکنون در صدر جدول گروه نخست رقابتها قرار دارند و ناپولی هم با 5 امتیاز در جایگاه دوم ایستاده است.[/color:e91f37cf72]

[color=black:e91f37cf72]منچسترسیتی 2 – ویارئال یک[/color:e91f37cf72]

[color=cyan:e91f37cf72]شاگردان روبرتو مانچینی که در دو بازی قبلی خود تنها یک امتیاز کسب کرده بودند برای جا نماندن از بایرن و ناپولی باید در بازی مقابل ویارئال یک پیروزی کسب می کردند.

در این بازی که در حضور بیش از 42 هزار تماشاگر ورزشگاه اتحاد برگزار شد ویارئال در دقیقه 4 با گل کانی مهاجم خود همه را شوکه کرد.

تلاش بازیکنان منچسترسیتی برای به تساوی کشاندن بازی تقریبا 40 دقیقه طول کشید تا بالاخره در فاصله دو دقیقه مانده به پایان نیمه اول گل به خودی کارلوس مارچنا مدافع ویارئال باعث شد تیم میزبان با تساوی به رختکن برود و روحیه خوبی برای نیمه دوم داشته باشد.

مانچینی در نیمه دوم آگوئرو را به جای دی یانگ وارد زمین کرد. فشار سیتی برای به ثمر رساندن گل دوم هر چه به پایان بازی نزدیک تر می شدیم بیشتر می شد.

سرانجام در سومین دقیقه از وقت های تلف شده آگوئرو آرژانتینی موفق شد دروازه ویارئال را برای دومین بار باز کند و به تنهایی پیروزی را برای تیمش به ارمغان بیاورد.

من سیتی با این پیروزی 4 امتیازی شد و با اختلاف یک امتیاز نسبت به ناپولی در جایگا سوم جدول قرار گرفت. ویارئال هم با این شکست سومین شکست خود را ثبت کرد تا همچنان بدون امتیاز به رقابتها ادامه دهد. آنها از هم اکنون خطر حذف از رقابتها را کاملا احساس می کنند.[/color:e91f37cf72]
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:45 pm

[size=18:604eb70891]گروه B لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی اینتر و زسکا
[/size:604eb70891]

[color=black:604eb70891]لیل صفر – اینتر یک[/color:604eb70891]

[color=darkblue:604eb70891]شاگردان کلودیو رانیری بعد از پشت سر گذاشتن شکست دو بر یک مقابل کاتانیا در این هفته به امید کسب پیروزی و بازگشت به دوران اوج خود به فرانسه سفر کردند تا مقابل لیل قرار بگیرند.

در این بازی اشنایدر هافبک هلندی اینتر بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیتش به ترکیب این تیم بازگشته بود. اینتر در دقیقه 21 بازی توسط جیامپائولو پاتزینی مهاجم ملی پوش خود به گل رسید. پاتزینی با یک ضربه دیدنی یک گل زیبا را وارد دروازه حریف کرد.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید و در نیمه دوم هم تلاش لیل برای به تساوی کشاندن بازی سودی نداشت تا بازی با همین تک گل پاتزینی یک بر صفر به سود اینتر به پایان برسد.

اینتر با این پیروزی شش امتیازی شد و به صدر جدول گروه دوم صعود کرد. لیل هم که از دو بازی قبلی خود دو تساوی کشب کرده بود با این شکست دو امتیازی باقی ماند و فعلا قعر نشین این گروه است.
[/color:604eb70891]
[color=black:604eb70891]زسکا مسکو 3 – ترابوزان اسپور صفر
[/color:604eb70891]
[color=brown:604eb70891]ترابوزان اسپور که در هفته اول رقابتها شگفتی ساز شده بود و اینتر را در جوزپه مه آتزا شکست داده بود در دیدار مقابل زسکا تقریبا حرفی برای گفتن نداشت و با سه گل مغلوب این تیم انزلیچی شد.

سیدو دومبیا مهاجم ساحل عاجی زسکا ستاره تیمش در این بازی بود و در دقایق 28 و 86 دو گل زسکا را به ثمر رساند. الکساندر کائونا بازیکن تعویضی زسکا دیگر گل این تیم را درون دروازه ترابوزان قرار داد تا نماینده انزلیچی سه امتیاز شیرین خانگی از این بازی کسب کند.

آنها با این پیروزی چهار امتیازی شدند و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت به ترابوزان در جایگاه سوم ایستادند.[/color:604eb70891]
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:49 pm

ماتزاري پس از تساوي خانگي مقابل بايرن

سرمربي ناپولي اعلام کرد که تيمش توانسته يکي از بهترين تيم‌هاي اروپا را با مشکل روبه‌رو کند.

به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، ناپولی توانست در سن‌پائولو بایرن مونیخ را با نتیجه یک بر یک متوقف کند. مانوئل نویر، دروازه‌بان بایرن از 7 آگوست (14 مرداد) گل نخورده بود و در این بازی هولگر باد اشتوبر به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا رکورد نویر شکسته شود.

والتر ماتزاری در این مورد گفت: ما تیم بسیار خوبی هستیم و با بالاترین کیفیت بازی می‌کنیم. برخی رخدادها در بازی آن‌طور که می‌خواستیم پیش نرفت. به همین دلیل نتوانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. زمانی که بایرنی‌ها توپ را در کنترل خود داشتند، می‌توانستند در زمین همه کاری انجام دهند. آن‌ها در بسیاری از دقایق ما را تحت فشار گذاشتند و با این فشار توپ را از کنترل ما در می‌آوردند.

ماتزاری ادامه داد: بایرن در ۱۰ بازی اخیر خود توانسته ۲۵ گل بزند و تنها یک گل بخورد که آن‌ گل خورده در بازی برابر ما بود. پس ما برابر تیمی توانستیم نتیجه مساوی بگیریم که عملکرد بسیار عالی داشته است. مارک همشیک می‌توانست با ضربه سر گل پیروزی ما را به ثمر برساند ولی باستین شواین‌اشتایگر توپ را با دست به بیرون زد. بازی ما بسیار عالی بود و توانستیم یکی از بهترین تیم‌های اروپا را به درد سر بیاندازیم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:49 pm

[size=18:70780d2134]گروه C لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی یونایتد 10 نفره با پنالتی های رونی
[/size:70780d2134]

[color=black:70780d2134]اتلول گالاتی صفر – منچستریونایتد 2[/color:70780d2134]

منچستریونایتد که دو دیدار قبلی خود را با تساوی مقابل بازل و بنفیکا پشت سر گذاشته بود برای کسب پیروزی به رومانی سفر کرده بود تا مقابل اتلول گالاتی قرار بگیرد.

در این بازی که دو اخراجی داشت رونی روی دو ضربه پنالتی دو بار دروازه تیم میزبان را باز کرد تا شاگردان فرگوسن دست پر و با کسب سه امتیاز به خانه بازگردند.

رونی ابتدا در دقیقه 64 و سپس در دقیقه 2+90 روی دو ضربه پنالتی دروازه اتلول گالاتی را باز کرد تا نشان دهد محرومیت خود در یورو 2012 را به دست فراموشی سپرده است.

در دقیقه 67 بازی نمانیا ویدیچ مدافع یونایتد با کارت قرمز دارو مواجه شد و از زمین اخراج شد تا یونایتد بیش از 20 دقیقه 10 نفره باشد. در فاصله یک دقیقه به پایان نیز پرندیا مدافع گالاتی با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد.

یونایتد با این پیروزی 5 امتیازی شد و بعد از بنفیکا 7 امتیازی در رده دوم جدول گروه سوم قرار گرفت.

[color=black:70780d2134]اف سی بازل صفر – بنفیکا 2
[/color:70780d2134]
بازل که در بازی قبلی خود یونایتد را در الدترفورد با تساوی 3-3 متوقف کرده بود این بار در خانه خود با دو گل مغلوب بنفیکا شد.

در این بازی ابتدا برونو سسار هافبک بنفیکا در دقیقه 20 تیم میهمان را یک بر صفر پیش انداخت. در ادامه اسکار کاردوسو در دقیقه 75 روی یک ضربه ایستگاهی دیدنی برای بار دوم دروازه یان سومر دروازه بان بازل را باز کرد تا نماینده پرتغال با سه امتیاز شیرین به خانه خود بازگردد.

بنفیکا با این پیروزی 7 امتیازی شد و بالاتر از منچستریونایتد در صدر جدول گروه سوم رقابتها ایستاد
آخرين ويرايش توسط Soheil_Rashti on چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:52 pm, ويرايش شده در 2.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:49 pm

فرگوسن: صبوري کرديم و به پيروزي رسيديم

سرالکس فرگوسن مربي منچستريونايتد به خاطر اخراج نمانيا ويديچ در جريان ديدار اين تيم مقابل اتلل گالاتي اعتراضي نمي کند ولي معتقد است که اين اخراج خيلي سختگيرانه بوده است.

یونایتد سه شنبه شب توانست با نتیجه 0-2 مقابل اتلل گالاتی به پیروزی برسد و با بهره گیری از دو ضربه پنالتی ای که رونی برای تیمش مبدل به گل کرد، هر سه امتیاز این بازی را مال خود کرد تا یونایتد با 5 امتیاز در رده دوم جدول گروه سی این رقابتها قرار بگیرد.

بعد از گل اول یونایتد بود که ویدیچ با کارت قرمز مستقیم داور از زمین مسابقه اخراج شد.

درپایان این مسابقه فرگوسن به اسکای سپورتس گفت:« ویدیچ پایش را بلند کرد و از دید داور به ویژه در رقابتهای اروپایی می توانم درک کنم که چرا به ویدیچ کارت قرمز نشان داده شد. به نظر من این تصمیم کاملا سخت گیرانه ای بود.»

او در پاسخ به این سوال که آیا یونایتد نسبت به این اخراج اعتراضی خواهد کرد یا خیر گفت:« فکر نمی کنم که بتوانی با چنین چیزهایی به پیروزی برسی.»

فرگوسن با این وجود خوشحال به نظر می رسید و در مورد عملکرد رونی دراین بازی گفت:« رونی بیشتر در خط میانی بازی می کرد. او در نیمه اول مشکلات زیادی را برای بازیکنان حریف ایجاد کرد و مثلا می توانم گل اول تیم را مثال خوبی بگویم که رونی برای بازیکنان حریف دردسرساز شد. رونی عقب تر از بازیکنان حریف بود و شاید این اولین باری بود که ما از آنها عقب افتادیم ولی ضربه پنالتی را گرفتیم.رونی خیلی خوب پنالتی می زند.»

فرگوسن ادامه داد:« ما می توانستیم با گلهای بیشتری به پیروزی برسیم ولی اخراج ویدیچ هم ناامید کننده بود.»

فرگوسن از عملکرد شاگردانش دراین بازی راضی بود:« فکر می کنم که در خیلی از بازیهای خارج از خانه تنها باید به پیروزی فکر کنی، چون اصلا کار آسانی نیست. بازیکنان حریف هم کار را برای ما خیلی سخت کردند ولی ما نشان دادیم که کنترل بازی را در دست داریم. در نیمه دوم رشد و پیشرفت بیشتری داشتیم و عملکرد نانی هم فوق العاده بود. در نیمه دوم رونی هم بیشتر در جریان بازی قرار گرفت و اندرسون هم واقعا خوش درخشید. از نتیجه بازی راضی ام. در جریان بازی 3 شنبه شب می بایست صبوری می کردیم.»

این برد باعث شد تا یونایتد بعد از بنفیکا در رده دوم جدول گروهی قرار بگیرد.

فرگوسن ادامه داد:« خوب ما به پیروزی رسیدیم و این نکته مهمی است. »

فرگوسن در پاسخ به سوالی درمورد رقابت حساس یونایتدو سیتی در لیگ برتر هم صحبت کرد و در آستانه دیدار حساس این دو تیم گفت:« فکر می کنم در سالهای اخیر رقابت دو تیم حساس تر شده و اهمیت بیشتری دارد و روز یکشنبه بازی مقابل سیتی برای صدرنشینی است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:50 pm

ماتزاري پس از تساوي خانگي مقابل بايرن

سرمربي ناپولي اعلام کرد که تيمش توانسته يکي از بهترين تيم‌هاي اروپا را با مشکل روبه‌رو کند.

به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، ناپولی توانست در سن‌پائولو بایرن مونیخ را با نتیجه یک بر یک متوقف کند. مانوئل نویر، دروازه‌بان بایرن از 7 آگوست (14 مرداد) گل نخورده بود و در این بازی هولگر باد اشتوبر به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا رکورد نویر شکسته شود.

والتر ماتزاری در این مورد گفت: ما تیم بسیار خوبی هستیم و با بالاترین کیفیت بازی می‌کنیم. برخی رخدادها در بازی آن‌طور که می‌خواستیم پیش نرفت. به همین دلیل نتوانستیم بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. زمانی که بایرنی‌ها توپ را در کنترل خود داشتند، می‌توانستند در زمین همه کاری انجام دهند. آن‌ها در بسیاری از دقایق ما را تحت فشار گذاشتند و با این فشار توپ را از کنترل ما در می‌آوردند.

ماتزاری ادامه داد: بایرن در ۱۰ بازی اخیر خود توانسته ۲۵ گل بزند و تنها یک گل بخورد که آن‌ گل خورده در بازی برابر ما بود. پس ما برابر تیمی توانستیم نتیجه مساوی بگیریم که عملکرد بسیار عالی داشته است. مارک همشیک می‌توانست با ضربه سر گل پیروزی ما را به ثمر برساند ولی باستین شواین‌اشتایگر توپ را با دست به بیرون زد. بازی ما بسیار عالی بود و توانستیم یکی از بهترین تیم‌های اروپا را به درد سر بیاندازیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:51 pm

بن‌زما: هيگواين يک مهاجم کامل است

مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: هيگواين يک مهاجم کامل است.

به نقل از آس اسپانیا، کریم بن‌زما تصریح کرد: من و هیگواین می‌توانیم در کنار هم بازی کنیم و نیازی نیست مدام بین ما فقط یکی انتخاب شود.
بن‌زما با اشاره به پیروزی درخشان رئال مادرید مقابل لیون فرانسه گفت: به نظر من هیچ رقابتی بین من و هیگواین وجود ندارد و نمی‌شود برای بهتر بودن یکی دلیل آورد.
رئال مادرید شب گذشته با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به پیروزی رسید و برای صعودی قاطعانه به مرحله حذفی امیدوار شد.
خوزه مورینیو به خاطر میدان دادن به بن‌زما از سوی رسانه‌های مادرید که عمدتا هوادار هیگواین هستند تحت فشار است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:51 pm

[size=18:57b2e7a000]گروه D لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی پر گل کهکشانی ها مقابل لیون[/size:57b2e7a000]

[color=black:57b2e7a000]رئال مادرید 4 – لیون صفر
[/color:57b2e7a000]
[color=blue:57b2e7a000]شاگردان ژوزه مورینیو رکورد پیروزی های متوالی خود در رقابتهای لیگ قهرمانان را با کسب پیروزی خانگی پر گل مقابل لیون حفظ کردند.

در این بازی که در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو و در حضور بیش از 76 هزار تماشاگر برگزار شد رئال با گل دقیقه 18 کریم بنزما که بار دیگر در ترکیب این تیم به میدان رفته بود از حریف فرانسوی خود پیش افتاد.

سامی خدیرا در دقیقه 47 نتیجه را دو بر صفر کرد. این اولین گل فصل خدیرا برای رئال بود. در دقیقه 55 ضربه مسوت اوزیل با برخورد به هوگو لوریس دروازه بان لیون وارد دروازه این تیم شد و تا این گل به نام لوریس ثبت شود.

در دقیقه 81 سرخیو راموس روی یک ضربه کرنر در محوطه جریمه لیون صاحب توپ شد و با یک ضربه سنگین توپ را برای چهارمین بار به تور دروازه لیون چسباند.

رئال با این پیروزی 9 امتیازی شد و با حداکثر امتیازات ممکن هم اکنون در صدر جدول گروه چهارم قرار دارد. لیون هم با 4 امتیاز در جایگاه سوم ایستاده است.[/color:57b2e7a000]

[color=black:57b2e7a000]دینامو زاگرب صفر – آژاکس 2
[/color:57b2e7a000]
[color=indigo:57b2e7a000]در دیگر دیدار این گروه تیم فوتبال آژاکس موفق شد با نتیجه دو بر صفر از سد دیناموزاگرب بگذرد. در این بازی که به میزبانی نماینده کرواسی انجام شد درک بوریگتر مهاجم آژاکس در دقیقه 49 دروازه حریف را باز کرد.

کریستین اریکسن هافبک 19 ساله و دانمارکی آژاکس در دقیقه 90 اختلاف را به دو گل رساند تا نماینده هلند دست پر به خانه بازگردد. آژاکس با این پیروزی و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به لیونی که امشب 4 گل از رئال دریافت کرد در رده دوم جدول این گروه قرار گرفت.[/color:57b2e7a000]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Soheil_Rashti در چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:52 pm .
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:51 pm

سرمربي ليون: از رئال مادريد مي‌ترسيدم

سرمربي ليون پس از باخت ? بر صفر تيمش اعتراف کرد که پيش از بازي از رئال ترس داشته است.

به نقل از سایت یوفا، لیون در ورزشگاه خانگی رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مغلوب شد تا به رده سوم جدول گروه چهارم لیگ قهرمانان اروپا سقوط کند.

رمی گارد سرمربی لیون در مورد این بازی گفت: بازی بسیار سختی بود. مادریدی‌ها ما را تنبیه کردند، تاکنون برابر چنین حریف سختی قرار نگرفته بودیم. می‌دانستیم بازی ممکن است به سود آن‌ها به پایان برسد. به همین دلیل پیش از بازی چند تغییر در ترکیب دادیم تا به زعم خود بتوانیم تا حدودی رئالی‌ها را غافلگیر کنیم ولی این شیوه نیز جواب نداد و ما شکست سنگینی خوردیم.

گارد ادامه داد: باید اعتراف کنم می‌ترسیدم سرانجام بازی این‌چنین شود. این‌که رئال ما را تحت فشار زیادی بگذارد و ما را وادار به دفاع کند. در جریان بازی چیزی که دیدم همین بود، ما نتوانستیم کار مهمی برابر شاگردان مورینیو انجام دهیم. پیش از بازی می‌دانستم رئال مادرید در لیگ قهرمانان بسیار موفق عمل می‌کند و بسیار راحت به مرحله‌های بالاتر می‌رسد، هنوز عقیده‌ام را تغییر نداده‌ام.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:52 pm

هيگواين: چرا در کنار بن‌زما بازي نکنم؟

ستاره آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از درخشش هم‌تيمي فرانسويش مقابل ليون گفت: چرا در کنار بن‌زما بازي نکنم؟

به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین که در دو بازی قبلی خود با لباس آرژانتین و رئال مادرید دو هت‌تریک رویایی را ثبت کرده بود به خبرنگاران گفت: علت این که مدام بین من و هیگواین یکی انتخاب می‌شود روشن نیست، مسلما حق دخالت در کار مربی تیم را ندارم و قصدم این نیست؛ اما این یک پیشنهاد است چرا که اطمینان دارم من و بن‌زما در کنار هم زوج بسیار موفقی را تشکیل خواهیم داد، این مقایسه‌ها رابطه من و کریم را به خطر انداخته و معمولا در تمرینات مدام در حال رقابت با یکدیگر هستیم.

هیگواین در خصوص پیروزی مقابل لیون گفت: نباید تصور کنیم که این پیروزی قاطعانه ما را به راحتی راهی مرحله بعدی خواهد کرد، لیون در خانه خود بسیار قوی و شکست ناپذیر نشان داده و نباید حریف جدی دیگر خود یعنی آژاکس را نادیده بگیریم.
رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مقابل المپیک لیون به برتری دست یافت.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان