مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:46 pm
مرتهساکر و آرزوهايش در آرسنال
مدافع آلماني تيم آرسنال انگليس در آستانه بازي با المپيک مارسي از آرزوهاي خود براي کسب موفقيت در ليگ برتر و نيز پيکارهاي اروپايي سخن گفت.
مرتهساکر که قبل از خاتمه موعد نقل و انتقالات تابستانی از تیم وردربرمن کشورش به جمع لندنیها نقل مکان کرد، فرداشب جدال سختی را در بندر مارسی فرانسه و ورزشگاه ولوردرام مقابل المپیک این شهر تجربه خواهد کرد.
این مدافع ۲۶ ساله که در دو جام جهانی اخیر تیم کشورش را همراهی کرده است، اظهار داشت: هدف عمده من از حضور در لندن و تیم آرسنال ، کمک به تیم برای دسترسی به موفقیت در جامهای که در آن حضور دارد، بوده است. با توجه به یکسری اشکالات که در ابتدای فصل، تیم با آن روبهرو شده، در لیگ برتر من و همتیمیهایم در تلاش هستیم تا روند صعودی تیم ادامه یابد تا جایی که مثل گذشته آرسنال در جمع ۴ تیم اول لیگ جای گیرد.
وی در مورد پیکارهای لیگ قهرمانان نیز بیان کرد: با پیشرفت در رقابتهای داخلی، مسلما در لیگ قهرمانان نیز صاحب نتایج خوبی خواهیم شد. آنوقت می توانیم پیشرفت کرده و نتایج مطلوب و مورد نظر را کسب کنیم و با آسودگی راهی دور بعدی لیگ قهرمانان شویم.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی بازیکنان تیم بیشتر سکوت می کنند تا کسب تمرکز کنند. اما هواداران به خاطر نتایج تیم ناراحت هستند. ما باید با کار بیشتر کوشش کنیم ناراحتیهای آنها برطرف شود.
در شرایط کنونی آرسنال با ۴ امتیاز در رده دوم گروه ۶ حاضر است . اما صدرنشینی در اختیار مارسی ۶ امتیازی است.
در لیگ برتر نیز این تیم اکنون با۱۰ امتیاز در رده دهم جدول حضور دارد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:47 pm
اسنايدر: بايد متحد شويم و بجنگيم
هافبک هلندي اينترميلان معتقد است براي خروج از وضعيت کنوني همه اعضاي تيم بايد متحد شده و براي پيروزي بجنگند.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، نرآتزوری در فصل جاری به هیچوجه نتایج خوبی نگرقته و به نوعی با بحران روبهرو است.
وسلی اسنایدر در این مورد گفت: وضعیت اینتر روشن است. همه به دنبال این هستند که تیم از این شرایط بیرون بیاید. ۴ امتیاز در 6 بازی نمیتواند برای تیمی مانند اینترمیلان جالب باشد. هیچکس انتظار چنین شروع فاجعهباری را نداشته ولی میدانیم در ادامه فصل میتوانیم خودمان را پیدا کنیم.
هافبک اینتر ادامه داد: به نظر میرسد تمام بازیکنان به ترکیب بازگشتهاند و بازیکن آسیب دیدهای نداریم. پیروزی مهمترین چیزی است که اکنون به آن احتیاج داریم. دوباره میخواهیم به یک تیم خوب تبدیل شویم. برای رسیدن به این مهم باید متحد شویم و برای پیروزی بجنگیم. این میتواند رمز موفقیت ما در خروج از شرایط نامناسب کنونی باشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:47 pm
سرمربي ليون: مورينيو را ستايش مي کنم
رمي گارد، سرمربي ليون، در آستانه ديدار تيمش مقابل رئال در ليگ قهرمانان، ژوزه مورينيو، سرمربي حريف را مورد ستايش قرار داد.
تیم فرانسوی که در دو دیدار ابتدایی اش در لیگ قهرمانان مقابل آژاکس و دینامو زاگرب 4 امتیاز کسب کرده، امشب در سانتیاگو برنابئو مقابل رئال قرار خواهد گرفت.
گارد که اولین فصل حضورش در لیون را سپری می کند، همتایش در رئال را مورد ستایش قرار داد و تاکید کرد که این سرمربی پرتغالی نقشی اساسی در موفقیت تیم هایش دارد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من مورینیو را ستایش می کنم زیرا می داند چطور با بازیکنانش رفتار کند و چطور احترام آنها را جلب کند.
او تجربه زیادی در مربیگری دارد و جام های زیادی به دست آورده است. او با هر بازیکنی به شیوه ای منحصر به فرد رفتارمی کند اما طوری به سود تیم باشد.
البته من احساس می کنم بیشتر شبیه ونگر هستم. سه سال با او کار کردم و چیزهای زیادی از او یاد گرفتم."
او همچنین در مورد دیدار امشب مقابل رئال گفت:" هر نتیجه ای که رقم بخورد و ما امتیاز کسب کنیم، خوب است. اما من نمی خواهم نتیجه را پیش بینی کنم.
کار دشواری داریم زیرا رئال یک تیم منسجم است. آنها اسلحه های زیادی دارند اما ما قربانی آنها نخواهیم شد. می خواهیم در خانه رئال نتیجه خوبی بگیریم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:48 pm
بازگشت روني به ترکيب اصلي منچستريونايتد
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، تاکيد کرد که وين روني در ديدار امشب مقابل اتلل گالاتي در ليگ قهرمانان اروپا بار ديگر در ترکيب اصلي شياطين سرخ قرار خواهد گرفت.
بعد از اینکه خبر محرومیت سه جلسه ای رونی از بازی های ملی اعلام شد، فرگوسن در دیدار این هفته مقابل لیورپول در ترکیب اصلی استفاده نکرد اما تاکید کرد که ستاره اصلی تیمش در مقابل تیم رومانیایی از ابتدا به میدان خواهد رفت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او امشب بازی خواهد کرد. وقتی خبر اولیه منتشر شد، او بسیار ناراحت شد. رونی اصلا انتظار آن را نداشت. البته هیچ یک از ما هم انتظار چنین جریمه ای را نداشتیم.
واکنش او در بازی مقابل مونته نگرو احمقانه بود اما اصلا حرکت خطرناکی نبود. وقتی او فهمید سه جلسه محروم شده که معنای از دست دادن بازی های انگلیس در مرحله گروهی است و به همین دلیل حتی ممکن است در رقابت ها حضور نداشته باشد، از نظر ذهنی به هم ریخت."
با این وجود فرگوسن قصد دارد از این بازیکن در دیدار امشب استفاده کند و معتقد است او اشتیاق زیادی برای بازی دارد.
" او وقتی به عنوان بازیکن ذخیره مقابل لیورپول به زمین رفت پرانرژی بود و اشتیاق زیادی برای بازی داشت.
احتمالا وقتی از روی نیمکت بازی را دنبال می کرد با خودش می گفت: من هم می توانستم در زمین باشم
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
آقاي خاص ترکيب اصلي اش را فاش نکرد
ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، از اعلام ترکيب اصلي تيمش در ديدار امشب مقابل ليون خودداري کرد.
در بازی های اخیر گونسالو ایگواین به دلیل مصدومیت بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت و از این فرصت استفاده کرد و در دو دیدار اخیر هت تریک کرد. اکنون اینکه کدام یک از این دو مهاجم در دیدار امشب در ترکیب اصلی قرار خواهد گرفت، مهمترین سوال ترکیب رئال است.
اما آقای خاص حاضر نشد در این مورد صحبت کند و گفت:" دو هفته قبل همه می گفتند ایگواین بد است و چرا ما سرخیو آگوئرو را نخریدیم. اما حالا همان ها چیز متفاوتی می گویند.
بنزما شرایط خوبی دارد. او مصدوم نیست و ممکن است در دیدارهای پیش رو از دو مهاجم استفاده کنیم. بنزما و ایگواین ویژگی های متفاوتی دارند اما اگر به شما (روزنامه نگاران) بگویم که کدام یک از آنها بازی می کند، شما دیگر سوژه ای ندارید به همین دلیل ترجیح می دهم تا امشب منتظر بمانید."
سرمربی پرتغالی سپس تاکید کرد که انتظار یک بازی سخت را در دیدار مقابل حریف فرانسوی را دارد.
" من سال هاست که مقابل آنها قرار می گیرم؛ تقریبا از زمان حضور در پورتو. از آن زمان آنها مربیان و بازیکنان زیادی عوض کرده اند اما همچنان تیم خوبی هستند، از تاکتیکی بسیار خوب هستند و در ضربات آزاد فوق العاده اند.
اصول آنها تغییر نکرده است و به همین دلیل است که سال هاست در لیگ قهرمانان حضور دارند و حتی به یک چهارم و نهایی و نیمه نهایی رسیده اند."
مورینیو ادعای بازی های تدافعی تیمش را نیز رد کرد و گفت:" ما همیشه تیمی هجومی داریم. البته من ترجیح می دهم تیمی متعادل داشته باشیم، خوب بازی کنیم و در هر بازی به پیروزی برسیم. البته واضح است که در همه دیدارها نمی توان به پیروزی رسید.
من هرگز به دنبال داشتن تیمی با تفکرات تدافعی نیستم. طبیعی است که تیم با سخت کوشی پیشرفت می کند. انتظارات ما نسبت به سال گذشته بیشتر است اما رسیدن به اهداف بزرگتر ساده نیست زیرا ما فصل گذشته هم خوب بودیم. البته می خواهیم این فصل بهتر باشیم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
برالدي: جذب تهوز سخت اما باارزش است
تيم بوکاجونيورز آرژانتين در ماه ژانويه بخت خود را براي استخدام مهاجم ناراضي منچسترسيتي انگليس آزمايش خواهد کرد.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، مقامات تیم بوکاجونیورز آرژانتین در دو، سه روز گذشته و در مصاحبه با رسانههای کشور خود عنوان کردند هدف نخستشان در دوره نقل و انتقالات زمستانی در ماه ژانویه و موسوم به «پنجره زمستانی » خرید کارلوس تهوز است.
خوزه برالدی، معاون این باشگاه گفت: ما بخت خود را برای جذب تهوز خواهیم آزمود. می دانیم در امتحان دشواری قرار خواهیم گرفت با این حال به ارزش جذب تهوز واقف هستیم.
تهوز که تابستان سال جاری تصمیم به ترک تیم دوم شهر منچستر داشت، با فشار مدیران تیم بریتانیایی مجبور به ادامه حضور شد. وی که تا سال آینده با آبیهای آسمانی قرارداد همکاری دارد، پس از این اتفاق بنای ناسازگاری را با مسئولان به خصوص با روبرتو مانچینی گذاشت تا جایی که اختلافات میان این دو افزایش یافت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:49 pm
بيلسا پس از پيروزي مقابل اوساسونا
سرمربي آرژانتيني بيلبائو پس از پيروزي ? بر يک مردانش مقابل اوساسونا گفت: عالي بود و فوقالعاده بازي کرديم.
به نقل از مارکا اسپانیا، مارسلو بیلسا سرمربی اتلتیک بیلبائو پس از پیروزی ۳ بر یک شب گذشته مردانش مقابل اوساسونا تصریح کرد: بازی بسیار خوبی را پشت سر گذاشتیم و از مردانم کاملا راضی هستم. اکثر نکات تاکتیکی در زمین اجرا شد و به یک پیروزی خانگی ارزشمند دست پیدا کردیم.
بیلسا ادامه داد: در دفاع تا حدودی متزلزل نشان دادیم که البته به بازیکنانم حق میدهم. در دو هفته گذشته بر حرکات تهاجمی تمرکز داشتیم و این مسئله باعث شد بین مدافعین و مهاجمان تیم فضای خالی زیادی ایجاد شود که خوشبختانه هرگز توسط حریف گرفته نشد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:49 pm
فرگوسن: اورا بر شكايت از سوارز اصرار دارد
سر الکس فرگوسن گفت پاتريک اورا آزرده است و نمي خواهد از شکايت خود عليه برخورد نژادپرستانه لوييس سوارز دست بکشد.
سرمربي منچستريونايتد در عين حال گفت که اين موضوع هيچ ارتباطي به بدتر شدن روابط اين باشگاه با ليورپول ندارد.
به گزارش ساکروي، باشگاه ليورپول به طور قاطع از سوارز که اتهام نژادپرستي را رد مي کند، حمايت و اعلام کرده در صورتي که ادعاي اين ملي پوش فرانسوي اثبات نشود بايد محروم شود.
اتحايه فوتبال انگليس قرار است با منچستريونايتد و يا اورا تماس بگيرد تا صحت و سقم اين ادعا را ثابت کند.
هنگامي که اورا به اتاق داوران رفت تا شکايت نامه خود را به آندره مارينر داور ديدار بدهد فرگوسن او را همراهي کرد.
فرگوسن مي گويد اين وضعيت براي هر دو باشگاه مطلوب نيست ولي مدافع فرانسوي بر شکايت خود و پيگيري اتحاديه فوتبال انگليس اصرار دارد. کاري که پاي سوارز را هم به تحقيقات باز خواهد کرد.
سرمربي منچستريونايتد افزود: امروز با پاتريک صحبت کردم، او مي خواهد شکايتش را پيگيري کند. اين وضعيت براي منچستريونايتد و ليورپول که مسئوليت بزرگي در رمين رخ داده؛ دارند چندان آسان نيست.
وي اضافه کرد: فکر مي کنم آن بازي فشرده و سنگين بود و هواداران هر و تيم هوشيارانه عمل کردند. خبري از شعارهاي احمقانه که سالهاي پيش از هر دو سوي ورزشگاه مي شنيديم ، نبود.
اتحاديه فوتبال انگليس به سبب حساسيت موضوع تاکنون از هر گونه اظهارنظري خودداري کرده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:50 pm
مانچيني آماده انجام مذاکره براي تمديد قرارداد
سرمربي منچسترسيتي گفت: در صورتي که مديران تيم بخواهند آمادگي مذاکره براي تمديد قراردادم دارم.
به نقل از اسکای، روبرتو مانچینی گفت: امسال و فصل آینده با منسیتی قرارداد دارم و تصمیمی برای ترک باشگاه ندارم. به این خاطر اگر مدیران از همکاری با من خرسند و راضی باشند، من هم خوشحالم و دوست دارم به کارم در این تیم ادامه دهم.
وی که تیمش ابتدای هفته جاری با کسب پیروزی ۴ بر یک مقابل آستونویلا ۳ امتیاز ارزشمند گرفت، اکنون با ۲۲ امتیاز صاحب رده اول لیگ برتر است.
مانچینی که از یک سال و نیم قبل در راس تیم دوم شهر منچستر حضور دارد، تا جولای سال ۲۰۱۳ نسبت به صدرنشینان کنونی متعهد است.
وی تاکید کرد: تصور نمی کنم میان من و مدیران مشکلی وجود داشته باشد. این موضوع برای همه مربیان که می خواهند خوب کار کنند، بسیار اهمیت است زیرا با حمایت کامل می توانند کسب نتیجه کنند.
مانچینی افزود: از زمانی که مسئول فنی منچسترسیتی هستم، تیم پیشرفت کرده و سیر صعودی داشته است. این موضوع واقعا برای من مایه مباهات است
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:50 pm
گاسپريني: اينتريها احساسي برخورد ميکردند
سرمربي پيشين اينترميلان اعلام کرد همه اينتريها در برخورد با مشکلات احساسي رفتار ميکردند.
جیانپیرو گاسپرینی تابستان گذشته سرمربی اینترمیلان شد و پس از ۵ بازی و پذیرفتن ۴ شکست از این تیم اخراج شد.
گاسپرینی گفت: دوره خوبی را در اینتر سپری کردم. با بازیکنان بسیار خوبی کار کردم و بسیار بد شانس بودم که اینتر در این فصل از نظر روحی در وضعیت بدی قرار داشت. تیم در بحران فرو رفته بود و همه به شکل احساسی با آن برخورد میکردند. به همین دلیل نمیتوانستیم از آن شرایط خارج شویم.
گاسپرینی در مورد فروش اسنایدر در تابستان گفت: تصمیم فروش اسنایدر بسیار قبلتر گرفته شده بود. در بازار نقل و انتقالات منچستریونایتد و منچسترسیتی برای خرید وی ابراز علاقه کرده بودند ولی اوضاع به شکل دیگری پیش رفت. وسلی بازیکن بسیار خوبی است و من ارتباط بسیار خوبی با وی داشتم. او همواره در بالاترین سطح بازی میکند. فروش او میتوانست از نظر کیفی به تیم ضرر بزند ولی از نظر مالی سود فراوانی داشت. سران اینتر میخواستند اسنایدر را به بهترین قیمت بفروشند ولی توافق نهایی صورت نگرفت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:51 pm
روبينيو: ميلان قهرمان ايتاليا و اروپا ميشود
مهاجم برزيلي ميلان معتقد است تيمش ميتواند قهرماني در ايتاليا و اروپا را بهدست آورد.
به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، میلان توانسته در فصل گذشته سری آ نیز قهرمان شود و در این فصل به دنبال تکرار قهرمانی در این جام و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است.
روبینیو در مورد این موضوع گفت: ما اکنون در رده سیزدهم جدول قرار داریم و از 6 بازی انجام شده، تنها توانستیم 2 بازی را با پیروزی پشت سر بگذاریم. در این فصل تیمهای زیادی در سری آ هستند که شکست دادن آنها بسیار سخت است. با احترام به همه آنها باید بگویم اگر ما این فصل نیز مانند فصل گذشته با حریفانمان روبهرو شویم، میتوانیم همه تیمها را شکست دهیم.
روبینیو ادامه داد: نمیدانم ما قدرتمندترین تیم کنونی سری آ هستیم یا نه ولی اطمینان دارم جزو بهترینها هستیم. تاکنون تنها ۶ بازی انجام شده و تعداد زیادی بازی تا پایان فصل باقی مانده است. باید همانطور که در برابر پالرمو بازی کردیم، در برابر سایر تیمها نیز بازی کنیم تا بتوانیم بار دیگر اسکودتو را بهدست آوریم. فتح لیگ قهرمانان نیز از هدفهای اصلی این فصل ما است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توماس مولر: مي توانيم ناپولي را شکست دهيم
توماس مولر، مهاجم بايرن مونيخ، معتقد است تيمش مي تواند در ديدار امشب مقابل ناپولي در ليگ قهرمانان به پيروزي برسد.
بایرنی ها رقابت های این فصل را بسیار خوب آغاز کردند و بعد از شکست در هفته ابتدایی بوندس لیگا مقابل مونشن گلادباخ، در همه دیدارهای شان در بوندس لیگا و چمپیونزلیگ به پیروزی رسیدند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر می کنم پیروز خواهیم شد. به این خاطر که ما حضور در چنین دیدارهایی را دوست داریم."
در مقابل یوپ هاینکس با احتیاط بیشتری صحبت کرد و تیم ایتالیایی را مورد ستایش قرار داد.
" ما رقابت های چمپونزلیگ را بسیار خوب آغاز کردیم و می خواهیم همچنان بازی های خوبی ارائه دهیم. می دانیم که در مقابل بهترین تیم حال حاضر ایتالیا بازی می کنیم. در واقع من واقعا تحت تاثیر بازی های ناپولی قرار گرفته ام زیرا آنها با سبک ویژه فوتبال ایتالیا بازی می کنند. آنها مهاجمان فوق العاده ای دارند و از گزینه های بسیار خوبی در روز نیمکت برخوردارند. آنها می توانند نمایش های جذابی ارائه می دهند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
موراتي: بايد از همه توانمان بهره بگيريم
مالک متمول اينتر نگران اوضاع کنوني تيمش است.
به نقل از سایت اینترمیلان، نرآتزوری در این فصل نتایج خوبی نگرفته و در رده هفدهم جدول ردهبندی قرار دارد.
ماسیمو موراتی در اینباره گفت: وقتی شما خودتان را در شرایط کنونی میبینید باید نگران شوید زیرا قرار گرفتن در رده هفدهم چیزی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. باید از این وضعیت بد به سرعت بیرون بیائیم تا بتوانیم آنگونه که شایسته اینتر است باشیم.
موراتی ادامه داد: باید از همه توانمان بهره بگیریم. باید بیشتر از اینها روند پیشرفتمان را سرعت بدهیم تا فاصله سایر تیمها با ما بیش از این که هست نشود. کلودیو رانیری مربی خوبی است و تمام اعضای تیم به او اطمینان داریم و میدانیم او میتواند با تاثیر خوبی که روی تیم گذاشته، ما را از شرایط کنونی بیرون ببرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:52 pm
رايولا: ايبرا به رئال فکر هم نميکند
مدير برنامههاي زلاتان اعلام کرد او به رئال مادريد نخواهد رفت.
به نقل از کوریره دلا سرا، زلاتان ابراهیموویچ در تابستان گذشته و پس از شروع فصل جاری نامش در ارتباط با رئال مادرید و منچسترسیتی شنیده شد.
مینو رایولا مدیر برنامههای وی در این مورد گفت: ایبرا از بودن در سن سیرو لذت میبرد. او علاقهای به خروج از میلان نداشته و به رفتن به رئال فکر هم نمیکند. نمیدانم او تا پایان دوران ورزشی خود در میلان خواهد ماند یا نه ولی میدانم که به قرارداد خود با میلان در 2 سال آینده احترام خواهد گذاشت.
رایولا ادامه داد: زلاتان بازیکنی است که برای حضور در میدان تشنه است. او نمیتواند نیمکت نشینی را تحمل کند. رئال بازیکنان جوانی در خط حمله دارد و با حضور آنها در سانتیاگو برنابئو، زلاتان ممکن است نتواند در هر بازی به میدان برود. به همین دلیل او به هیچوجه نمیخواهد به رئال برود تا روی نیمکت بنشیند
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:52 pm
سرمربي اوساسونا پس از شکست برابر بيلبائو
سرمربي تيم فوتبال اوساسونا با انتقاد از بازي مردانش گفت: متاسفانه وقتمان بر سر محک زدن حريف تلف شد.
به نقل از آس اسپانیا، خوسه لوئیس مندیلیبار سرمربی اوساسونا پس از شکست ۳ بر یک تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو گفت: قرار بود در ابتدای بازی تا حدودی محتاطانه بازی کنیم تا تاکتیک تیم خریف ارزیابی شود اما متاسفانه وقت ما بر سر این کار تلف شد و بازیکنان آن طور که باید از حالت تدافعی خارج نشدند و اشتباهات فردی زیاد آنها توان مرا در جنگ تاکتیکی از بین برد.
مندیلیبار ادامه داد: راحت بازی کردیم و در کل از نوع بازی تیمی راضی هستم اما تابلوی نتایج این را نشان نمیداد و ما مثل همیشه در رساندن توپ به مهاجمین مشکل داشتیم و باید در تمرینات به این مسئله بپردازیم
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان