مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:01 pm
در آستانه ديدار با ليون و با هزينه زيدان
200 کودک بي سرپرست ميهمان رئال مادريد
براي بازي فردا شب رئال مادريد مقابل المپيک ليون 200 کودک بي سرپرست با هزينه زيدان در برنابئو پذيرايي ميشوند.
به نقل از مارکا اسپانیا، 200 کودک بی سرپرست که عمدتا از بازماندگان پناهندگان آفریقایی یا فقرای ایالتهای مختلف اسپانیا محسوب میشوند فردا میهمان زین الدین زیدان مشاور عالی ورزشی پرس هستند.
زیدان از صبح فردا پذیرایی از این کودکان را آغاز میکند. بازدید از پارک رتیرو مادرید، موزه برنابئو، صرف صبحانه، ناهار و شام و همچنین اهدای جوایزی شامل توپ و پیراهن رئال مادرید در این برنامه گنجانده شده است.
این 200 کودک بی سرپرست در بخشی از جایگاه ویژه برنابئو مستقر میشوند و فلورنتینو پرس به خاطر این کودکان حاضر به لغو برخی دعوتنامههای رسمی از میهمانان ویژه خود شده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:02 pm
گومس: در خانه ناپولي هم ميدرخشيم
مهاجم مليپوش و گلزن بايرن مونيخ گفت: مثل روز برايم روشن است که در بازي با ناپولي هم نمايشي خوب خواهيم داشت.
ماریو گومس در گفتوگویی با خبرگزاری ورزش آلمان در آستانه بازی سوم تیمش در لیگ قهرمانان اروپا مقابل نماینده ایتالیا اظهار داشت: بازی در خانه ناپولی برای ما آسان نخواهد بود. ناپولی تیمی قوی است و از نفرات خوبی هم بهره میگیرد. شنیدهام جو ورزشگاه پرحرارتی هم دارد. ما باید همان قدرت و تمرکز کامل خودمان را نشان دهیم. آنوقت برایم مثل روز روشن است آنجا نیز چهره خوبی را به معرض نمایش خواهیم گذاشت.
وی در این مصاحبه به نکات دیگری نیز اشاره کرد که در پی میآید:
*آقای گومس، بازی مقابل هرتابرلین نمایشی از قدرت و توانایی بود. برداشت شما چیست؟
می خواستیم مقابل برلینی ها هجومی بازی کنیم و به این هدف هم رسیدیم. وقتی ۳ بر صفر از آنها جلو افتادیم، آسوده خیال بودیم. البته در نیمه دوم تا زمانی که گل چهارم را زدیم، تا حدی بازی برای تماشاگران خسته کننده شد اما برای ما یک شب خیلی زیبا رقم خورد که به بردی قابل توجه رسیدیم.
*عدم دریافت گل در این بازی مثل بازیهای قبلی و حفظ دروازه از ابتدای فصل تا چه میزان برای بایرن اهمیت دارد؟
اهمیت که دارد. آنقدر که در ثانیههای پایانی بازی، وقتی میاتوویچ از هرتا صاحب موقعیتی صدرصد شد، همه ما روی نیمکت ترسیدیم. این فرصت در حقیقت تنها موقعیت صددرصد گل مقابل دروازهمان پس از مدتها بود. خوشبختانه آن فرصت به گل نرسید و رکورد عدم گل خوردن ما از بین نرفت. البته این رکورد برای ما هیچ عنوان خاصی را به همراه ندارد. جز آنکه از جنبه اطمینانی که به تیم می دهد، قابل تامل است. به این ترتیب بازهم میخواهیم در بوندس لیگا بازی کنیم، ببریم و گل نخوریم. در ادامه فصل شاید رکورد مان ادامه نیابد، اما در مقطع کنونی می توانیم به داشتن خط دفاعی بسیار باثبات ، افتخار کنیم و یکپارچه کار خود را دنبال کنیم.
*با دو گلی که به هرتابرلین زدید، آمار گلزنی شما به ۱۰ گل زده در ۹ بازی بوندس لیگا رسید. حالا شما آن بالای جدول گلزنان به عنوان گل و قابل اطمینان حضور دارید.
جدی؟ خودم هم این موضوع را نمی دانم. قبل از بازی با هرتا، بازیکنی بودم که در دو بازی گلی نزده بود. اما اکنون همه چیز بار دیگر جفت و جور شده و به قول شما، آقای اطمینان هستم. تا به این حد تعمق در وجود شخص من لازم نیست. بیشتر باید به کل تیم نگریست و مشخص کرد که بایرن اکنون در مسیر خیلی خوبی حرکت می کند. من هم هروقت در پیشانی خط حمله می ایستم و گلزنی می کنم، به انجام وظیفه در این راستا می پردازم.
*این دوره بهترین مقطع از زندگی ورزشیتان تا به حال نبوده؟
چه گفتید؟ به نظر می رسد بازهم دنبال گرفتن تیتری از من هستید، اینطور نیست؟ اما نه. در انتظار چنین چیزی نباشید. ما داریم از مسیر خوبی می گذریم و هنوز به هیچ عنوان خاصی نرسیدهایم. این مقطع یک دوره خوب برای همه تیم است. و اگر به همین منوال به بازی ادامه دهیم، آنوقت در مسیر کسب قهرمانی باقی مانده و هیچکس نمی تواند ما را از حرکت باز دارد.
*فکر می کنید در تیم هنوز چیزی است که باید بهبود یابد؟
بله البته. همه روزه داریم کار میکنیم و می خواهیم وضعیت مان را بهبود ببخشیم. به عنوان مثال مقابل هرتا می توانستیم بازهم بیشتر گل بزنیم و پرگلتر ببریم. ولی با برد ۴ بر صفر هم زندگی خوب مان ادامه خواهد یافت.
*برایتان زدن گل از روی نقطه پنالتی به توماس کرافت، دروازهبان حریف و همتیمی سابقتان سخت نبود؟
در واقع می خواستم به بالای سمت راست دروازه پنالتی بزنم ولی درست لحظه آخر تصمیمم عوض شد. بهتر بود روی همان تصمیم غریزی ابتدایی کارم را انجام می دادم. جای خوشحالی که شانس آوردم.
*روز سهشنبه بازی با ناپولی ایتالیا را در لیگ قهرمانان در پیش دارید. انتظار شما از این نبرد چیست؟
این بازی برای ما آسان نخواهد بود. ناپولی تیمی قوی است و از تک نفرات خوبی هم بهره میگیرد. شنیدهام جو ورزشگاه پرحرارتی هم دارد. ما باید همان قدرت و تمرکز کامل خودمان را نشان دهیم. آنوقت برایم مثل روز روشن است آنجا نیز چهره خوبی را به معرض نمایش خواهیم گذاشت.
*ظاهرا سرماخوردگی سطحی دارید. می توانید سه شنبه شب برای بایرن بازی کنید؟
این سرماخوردگی از چند وقت پیش همراهم بوده است اما مشکل خاصی نیست. چون می توانم بازی کنم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:02 pm
ماتزاري: بالوتلي را ميخواهيم
سرمربي موفق ناپولي اعلام کرد در ژانويه قصد دارد تيمش را تقويت کند.
به نقل از کوریره دلا سرا، والتر ماتزاری که تیمش در هفته هفتم سری آ برابر پارما شکست خورده قصد دارد در ژانویه به تقویت خط حمله خود بپردازد.
سرمربی ناپولی در این مورد گفت: پارما دفاعی بود و بازی ما را خراب کرد. دوست نداشتیم با این مدل فوتبال هوادارانمان را آزار دهیم. ما نمیتوانیم برابر تیمهایی که فوتبال زیبایی ارائه نمیکنند زیبا بازی کنیم. بازی ما تحت تاثیر بازی دفاعی و تخریبی آنها قرار گرفت.
ماتزاری در مورد خط حمله تیمش و احتمال خریدهای زمستانی نیز گفت: در ژانویه باید تیم خودمان را تقویت کنیم. از تیمی که در اختیار دارم بسیار راضی هستم ولی باید چندین بازیکن را نیز به ترکیب اضافه کنیم تا در برهههای حساس به دادمان برسند. ممکن است بخواهیم ماریو بالوتلی را از منچسترسیتی به سن پائولو بیاوریم. برای اینکه این انتقال صورت پذیرد، شاید ایزکوئل لاوتزی را نیز در ازای بخشی از قرارداد راهی ایستلندز کنیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:03 pm
مانچيني: به برد مقابل ويارئال ميانديشيم
سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي گفت: اکنون به فکر بازي با همشهريها نيستم و به شکست دادن ويارئال ميانديشيم.
به نقل از سایت این باشگاه، روبرتو مانچینی که فرداشب در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا مقابل ویارئال اسپانیا ازگروه اول به میدان خواهد رفت، گفت: پس از بازی با نماینده اسپانیا ۴ روز فرصت داریم تا برای بازی با منچستریونایتد ریکاوری کرده و آماده حضور در این دربی شویم. در شرایط کنونی که هنوز با ویارئال بازی نکردهایم، نیازی به آمادهسازی برای دربی نداریم. بلکه همه تمرکزمان معطوف مصاف در لیگ قهرمانان است و به برد فکر میکنیم.
این مربی ایتالیایی که شنبه با کسب برتری ۴ بر یک مقابل آستونویلا شاهد صعود تیمش به رده نخست جدول لیگ برتر بود، افزود: میدانیم یونایتدیها تیمی برجسته هستند. با این حال فکر نمی کنم نیازی باشد متفاوت با گذشته در تدارک بازی با آنها باشیم. در این راه شکست دادن ویارئال هدف ما و بهترین آمادهسازی قبل از دربی خواهد بود. پس از آن می توانیم به بازی های بعدی ، از جمله دربی منچستر بهتر فکر کنیم.
وی ادامه داد: اکنون برای اولین مرتبه است که در لیگ قهرمانان حضور داریم. نمی توانیم فکر کنیم برنده هر بازی خواهیم شد. خوب می دانیم باید در این مسابقات به تجربه کافی برسیم.
مانچینی تصریح کرد: اگر بتوانیم ویارئال را شکست دهیم، آنوقت می توان امیدوار بود که برای کسب رده نخست گروه اول تلاش کنیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:03 pm
اشلي کول:ترجيح مي دهم فاتح ليگ برترشوم
مدافع ملي پوش تيم چلسي گفت: ترجيح مي دهم فاتح ليگ برتر انگليس شوم تا به مقام نخست ليگ قهرمانان برسيم.
اشلی کول در گفتوگویی با روزنامه دیلیاستار اظهار داشت دسترسی به مقام قهرمانی لیگ برتر انگلیس راحتتر از کسب عنوان نخست لیگ قهرمانان اروپا است. از این رو وی گفت: میان قهرمانی این دو جام، لیگ برتر را ترجیح می دهم.
وی افزود: با توجه به این که در لیگ قهرمانان یک بارسلونا قدرتمند حاضر است که همواره برای کسب جام تلاش میکند، همچنین انگیزه های فراوان برای دسترسی به عنوان نخست لیگ برتر، من بیشتر به قهرمانی انگلیس فکر می کنم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:04 pm
اميدواري کلوپ به صعود دورتموند
يورگن کلوپ، سرمربي دورتموند، تاکيد کرد که تيمش مي تواند به مرحله بعد ليگ قهرمانان اروپا راه پيدا کند.
دورتموند در دو دیدار ابتدایی مقابل آرسنال به تساوی 1-1 رسید و اما در دیدار دوم مقابل المپیک مارسی 3-0 شکست خورد.
به همین دلیل آنها برای اینکه همچنان از شانس حضور در مرحله بعدی برخوردار باشند، به پیروزی در دیدار چهارشنبه شب مقاب المپیاکوس نیاز دارند.
با این وجود، کلوپ معتقد است حتی اگر نتوانند به مرحله بعدی لیگ قهرمانان راه پیدا کنند، باز هم حضور در این رقابت ها برای آنها لذت بخش بوده است.
او در گفتگو با سایت یوفا گفت:" ما می توانیم صعود کنیم. البته هیچ ضمانتی نیست اما هنوز شانس صعود داریم. اگر صعود کنیم، باید صبر کنیم، ببینیم با چه قرعه ای روبرو خواهیم شد.
در بدترین حالت، حذف خواهیم شد اما در هر صورت از حضور در این رقابت ها لذت برده ایم. به هر حال پول مان را می گیریم و روی بازی های بوندس لیگا بازی می کنیم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:04 pm
خبرهايي کوتاه از ايتاليا
مهمترين اخبار امروز فوتبال ايتاليا را با هم مرور مي کنيم.
*چمپیونزلیگ
وسلی اشنایدر، ستاره هلندی اینتر، دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته و می تواند تیمش را در دیدار مقابل لیل همراهی کند.
*سری A
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر به داوران ایتالیایی حمله کرد:" در همین فصل سه پنالتی اشتباه علیه ما گرفته شده است."
دانیله ده انزلیچی، هافبک رم، در مورد دربی گفت:" تالیاونتو بهترین داور ایتالیاست اما از اول هم مشخص بود انتخاب او به عنوان داور دربی درست نیست."
آنتونیو کونته، سرمربی یوونتوس، نیز در مورد داوری گفت:" داوران باید مراقب تیم ها باشند و از انجام خطاهای سیستماتیک جلوگیری کنند."
آدریانو گالیانی، نایب رئیس میلان، در پاسخ به انتقادات گفت:" من در این مورد انتقادات زیادی شنیدم. باید به همه یادآوری کنم که میلان 28 قهرمانی در 25 سال اخیر به دست آورده است."
کلودیو مارکیسیو، ستاره جوان یوونتوس گفت:" ما می توانیم قهرمانی سری آ شویم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:05 pm
فابرگاس به تمرينات فشرده بازگشت
بازيساز و گلزن بارسلونا پس از رهايي از کمند مصدوميت به تمرينات فشرده تيمي بازگشت.
به نقل از مارکا اسپانیا، سسک فابرگاس که مدتی است در فهرست پزشکی بارسلونا به سر میبرد امروز همراه با سایر بازیکنان تمرین کرد و پا به توپ شد.
سسک برای لیگ قهرمانان اروپا همچنان استراحت خواهد داشت اما کارشناسان پیشبینی میکنند وی برای بازی مقابل سویا آماده باشد.
کادر پزشکی بارسلونا از آمادگی نسبی سانچس شیلیایی خبر داده و به نظر میرسد روزهای خوش گواردیولا در راه باشد.
فابرگاس از گواردیولا خواسته تا با کادر پزشکی صحبت کند و برخی حساسیتها را درباره روند بهبودی وی کنار بگذارند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:05 pm
کلوزه: تابستان 2014 فوتبال را کنار ميگذارم
مهاجم آلماني لاتزيو اعلام کرد در پايان تابستان 2014 از فوتبال خداحافظي خواهد کرد.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، انزلیچی کلوزه که تابستان گذشته از بایرن مونیخ جدا شد و با قراردادی 2 ساله به لاتزیو پیوست، تاکنون نمایش قابل توجهی در این تیم داشته است.
کلوزه 33 ساله در دیدار یکشنبه شب لاتزیو برابر رم توانست در دقیقه 93 گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند تا زودتر از آنچه تصور میشد به محبوب هواداران تبدیل شود.
این بازیکن لهستانیالاصل در مورد اینکه تا چه زمانی قصد دارد به فوتبال ادامه دهد گفت: اگر همهچیز خوب پیش برود و مشکلی پیش نیاید، میتوانم تا تابستان 2014 برای لاتزیو بازی کنم. آرزوی من حضور دوباره در جام جهانی است. اگر بتوانم تا آن زمان در اوج باشم، بسیار خوشحال خواهم شد و پس از آن از دنیای فوتبال خداحافظی خواهم کرد.
آلمانیها امیدوارند بتوانند در جام جهانی 2014 پس از مدتها قهرمانی را بهدست آوردن و ناکامی در جامهای پیشین را فراموش کنند. تیم ملی فوتبال آلمان در فینال جام جهانی 2002 به برزیل باخت و در جامهای جهانی 2006 و 2010 توانسته به مقام سوم دست پیدا کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:06 pm
دروازهبان نووارا دچار شکستگي هولناکي شد
دروازهبان بدشانس نووارا در برخورد با همتيمي خود دچار شکستگي هولناکي شد.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دیدار دو تیم نووارا و بولونیا که در هفته هفتم سری آ به میزبانی نووارا و در ورزشگاه سیلویو پیولا برگزار شد، با حساب ۲ بر صفر به یود میهمان به پایان رسید.
در جریان این دیدار سمیر اوجکانی، دروازهبان نووارا در برخورد با همتیمی خود میشل مورگانلا به شدت آسیب دید. اوجکانی در این برخورد دچار شکستگی بینی شد و ۴ دندان وی نیز از جا درآمد. بازیکنانی که شاهد ماجرا بودند، دندانهای اوجکانی را که در هوا معلق بودند را به شکل واضح دیدند.
پس از این برخورد در زمین مسابقه، دروازهبان بدشانس نووارا به بیمارستان منتقل شد و اسکنهای به عمل آمده شکستگی بینی و از دست دادن دندانهای وی را تائید کرد. البته شکافی نیز روی گونه وی مشاهده شد که پزشکان احتمال شکستگی در این ناحیه را رد کردند.
هنوز مشخص نشده این دروازهبان ۲۳ ساله تا چه مدت از میادین دور خواهد بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:07 pm
ونگر: فان پرسي به آرسنال متعهد است
آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، تاکيد کرد علي رغم اينکه فان پرسي هنوز در مورد تمديد قراردادش با اين باشگاه مذاکره نکرده، در مورد تعهد اين ستاره هلندي به توپچي ها ترديدي ندارد.
قرارداد کاپیتان آرسنال با این باشگاه سال آینده به پایان می رسد اما او هنوز با مدیران باشگاه برای تمدید قرارداد حاضر به مذاکره نشده است.
ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این بستگی به تعهد بازیکن دارد. تعهد بستگی به مدت حضور یک بازیکن در باشگاه ندارد. وقتی با بازیکنی قرارداد می بندید، باید تا روز آخر با تعهد کار کنید.
این چیزی است که ما به آن تعهد می گوییم. مدت قرارداد کاملا متفاوت است. بعضی بازیکنان هستند که علی رغم 10 سال حضور در یک باشگاه، متعهد نیستند. "
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
مورينيو: اينتر به روزهاي خوبش برمي گردد
مورينيو، سرمربي رئال مادريد، با باشگاه اينتر که فصل جديد سري آ را بسيار بد آغاز کرد، همدردي کرد.
آقای خاص دو فصل هدایت نرآتزوری را برعهده داشت و با این تیم علاوه بر قهرمانی در سری آ، رقابت های چمپیونزلیگ را نیز فتح کرد. این در حالی است که اینتری ها در 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل 4 بار شکست خوردند.
مورینیو در گفتگویی گفت:" من این نتایج را دوست ندارم. من همیشه از تیم، بازیکنان و رئیس سابقم حمایت می کنم."
علی رغم این نتایج ضعیف، سرمربی رئال مطمئن است اینتر به روزهای خوبش برمی گردد.
" من به موفقیت اینتر خوش بین هستم. آنها چند نتیجه ضعیف کسب کرده اند اما من همچنان به آنها اعتقاد دارم و این از باز بعدی آغاز خواهد شد."
او همچنین در مورد جدایی شایعه مارکو برانکا از اینتر و پیوستنش به رئال گفت:" من او را بسیار خوب می شناسم. من و او دوستان نزدیکی هستیم. من در اینتر رابطه خوبی با او داشتم و شیوه کاری او را دوست دارم. او یک حرفه ای است اما این اتفاق هنوز رخ نداده است."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
آندره فونتاس با بارسا تمديد کرد
سايت اختصاصي باشگاه بارسا اعلام کرد آندره فونتاس، مدافع جوان اين باشگاه، قراردادش را با آبي و اناري ها تمديد کرد و تا سال 2015 در نوکمپ خواهد بود.
این مدافع 21 ساله در رقابت های فصل گذشته چند بازی در ترکیب اصلی انجام داد و در این تابستان به طور رسمی از تیم دوم بارسا به تیم اصلی راه پیدا کرد.
علی رغم اینکه او در این فصل تنها در یک دیدار برای آبی و اناری ها به میدان رفت، اما بارسا قرارداد او را تا سال 2015 تمدید کرد. براساس این قرارداد جدید، او برای جدایی باید 70 میلیون یورو بپردازد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:08 pm
بعضي ها فراموش ميکنندميلان چه باشگاهي است
آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان، از انتقاداتي که به خاطر شروع ضعيف انزلیچی در رقابت هاي اين فصل از اين باشگاه شده، ناراحت است.
شاگردان آلگری در دیدارهای این فصل مقابل ناپولی، لاتزیو، یوونتوس و اودینزه امتیاز از دست دادند اما این هفته موفق شدند پالرمو را شکست دهند و گالیانی معتقد است میلان از دیگر رقبا کمتر نیست.
او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" من در این مدت چیزهایی زیادی در مورد میلان شنیدم. این در حالی است ما درمورد باشگاهی صحبت می کنیم که در 25 سال اخیر 28 قهرمانی به دست آورده است.
فکر می کنم سه امتیاز دیدار مقابل پالرمو خیلی مهم بود. ما بودجه زیادی نداشتیم و تنها آکوئیلانی و نوچرینو را خریدیم در حالی که ناپولی و یوونتوس پول زیادی خرج کردند."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 17, 2011 6:08 pm
مانچيني خواهان ادامه حضوردر من سيتي است
روبرتو مانچيني بر اين باور است که منچسترسيتي به يکي از برترين باشگاه هاي حال حاضر جهان تبديل شده و به همين منظور قصد دارد براي سال هاي بسياري در اين تيم حضور داشته باشد.
من سیتی با مربیگری مانچینی از سال 1897 بهترین شروع را در رقابت های لیگ برتر انگلستان داشته است. این تیم هفت بازی از هشت بازی نخست را با پیروزی پشت سر گذاشته ضمن اینکه سال گذشته موفق شد به عنوان قهرمانی رقابت های جام حذفی فوتبال انگلستان دست پیدا کند.
مربی پیشین تیم فوتبال اینتر که در دسامبر سال 2009 جانشین مارک هیوز در من سیتی شد ، گفت: من سخت کار کرده ام تا تیمی خوب را آماده کنم و دوست دارم برای سه، چهار سال آینده اینجا بمانم چرا که من در این لحظه فکر می کنم منچسترسیتی بهترین تیم جهان است.
قرارداد مانچو با منچسترسیتی در تابستان 2013 به پایان می رسد با این حال هنوز از سوی مسئولان تیم انگلیسی پیشنهادی مبنی بر تمدید قرارداد دریافت نکرده است. وی افزود: پس از پایان رقابت های امسال، یک سال از مدت زمان قرارداد من با تیم من سیتی باقی می ماند ، البته من مشکلی با این موضوع ندارم و از آنجا که در این مقطع زمانی خیلی اهمیت ندارد با مسئولان باشگاه صحبت نکرده ام.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان