مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط onlyrasht » شنبه اکتبر 15, 2011 4:29 pm
[color=darkblue:931dc7ecf2]بایرن 4-0 هرتا برلین؛ صید هرتا در 13 دقیقه[/color:931dc7ecf2]
[color=indigo:931dc7ecf2]در این دیدار شاگردن یوپ هاینکس بازی را طوفانی آغاز کردند و در 13 دقیقه با زدن سه گل تیم حریف را مقهور قدرت کردند.[/color:931dc7ecf2]
[color=black:931dc7ecf2]سایت گل- در حساس ترین امروز بوندس لیگا، تیم بایرن مونیخ موفق شد 4-0 هرتا برلین را شکست دهد.
در این دیدار شاگردن یوپ هاینکس بازی را طوفانی آغاز کردند و در 13 دقیقه با زدن سه گل تیم حریف را مقهور قدرت کردند.
ماریو گومز در دقیقه 5 گلزنی را آغاز کرد. دو دقیقه بعد فرانک ریبری حساب کار را دو برابر کرد و در دقیقه 13، شواین اشتایگر گل سوم را به ثمر رساند.
بایرنی ها می توانستد گل های بیشتری به ثمر برسانند اما به نظر می رسید قصد ندارند بیش از این تیم حریف را تحقیر کنند.
در نیمه دوم ماریو گومز روی یک ضربه پنالتی گل چهارم را به ثمر رساند تا پیروزی بایرنی ها با شکوه تر شود.
یکی دیگر از نکات جالب توجه این دیدار، بسته ماندن دروازه بایرن بود. نویر بعد از اینکه در دیدار هفته ابتدایی مقابل مونشن گلادباخ دروازه اش باز شد، در 8 دیدار اخیر دروازه اش را بسته نگه داشته است.او 748 دقیقه است که دروازه اش را بسته نگه داشته است.
[/color:931dc7ecf2]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط onlyrasht » شنبه اکتبر 15, 2011 4:34 pm
[color=darkblue:d7a5f8d845]تابلو نتایج لیگ برتر انگلیس
رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر با برگزاری چند دیدار دیگر ادامه پیدا کرد[/color:d7a5f8d845]
[color=black:d7a5f8d845]سایت گل – رقابتهای هفته هشتم لیگ برتر انگلیس با 5 دیدار دیگر ادامه یافت که طی آن نتایج زیر به دست آمد:
لیورپول 1 - 1 منچستر یونایتد
استیون جرارد 68 برای لیورپول ... خاویر هرناندز (81) برای من یونایتد
..........................................................
منچسترسیتی 4 – استون ویلا یک
گلها: ماریو بالوتللی 28، آدام جانسون (47)، ونسنت کمپانی (52)، جیمز میلنر (71) برای من سیتی و استیفن وارناک (65) برای استون ویلا
...........................................................
نورویچ سیتی 3 – سوانسی سیتی یک
گلها: آنتونی پیلکینگتون (1، 63)، راسل مارتین (10) برای نورویچ سیتی و دنی گراهام (12) برای سوانسی
...........................................................
کوئینز پارک رنجرز یک – بلکبرن یک
گلها: حیدر هلگوسان (16) برای کوئینز پارک رنجرز و کریستوفر سامبا (24) برای بلکبرن
............................................................
استوک سیتی 2 – فولام صفر
گلها: روری دلاپ (80) و جان والترز (87)
............................................................
ویگان یک – بولتون 3
گلها: محمد دیامه (40) برای ویگان و نایجل ریو کوکر (4)، دیوید انگوگ (45)، کریس ایگلز (90) برای بولتون
[/color:d7a5f8d845]
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:34 pm
فورلان:بدترين آسيب ديدگي عمرم بود
مهاجم اينتر اعلام کرد با بدترين مصدوميت عمرش مواجه شده است.
--------------------------------------------------------------------------------
دیگو فورلان که برای انجام بازیهای ملی در اختیار تیم ملی اروگوئه قرار گرفته بود، دچار آسیب دیدگی از ماهیچه پا شد و ممکن است تا 2 ماه نتواند برای اینتر به میدان برود.
فورلان در این مورد گفت: در دوران فوتبالم آسیب دیدگیهای زیادی را تجربه کردم ولی این بدترین آسیب دیدگی من بود. هیچکدام از آنها تا این حد به من ضربه نزده بودند. نکته جالب این است که همه مصدومیتهای من در ماه اکتبر اتفاق میافتند.
فورلان ادامه داد: یک سال و نیم است که استراحت نکردهام. فصل 2010-2009 که به پایان رسید، جام جهانی را تجربه کردم و پس از آن وارد فصل جدید شدم. پس از آن جام ملتهای آمریکای جنوبی را پشت سر گذاشتم و بلافاصله فصل جاری آغاز شد. این برای یک بازیکن در سن و سال من نمیتواند نرمال باشد. دوری 2 ماهه از میادین نمیتواند برای من خوب باشد ولی تمام تلاشم را به کار میگیرم تا بتوانم زودتر از موعد به ترکیب بازگردم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:35 pm
تقسيم امتيازات دردوئل دالگليش و فرگوسن
ديدار تيمهاي ليورپول و منچستريونايتد با نتيجه تساوي خاتمه يافت.
--------------------------------------------------------------------------------
عصر امروز اولین مصاف از هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر انگلیس برگزار شد که طی آن لیورپول به مربیگری کنی دالگلیش پذیرای منچستریونایتد تحت رهبری سرآلکس فرگوسن بود. این دیدار در نهایت با تساوی یک بر یک خاتمه یافت.
در این بازی تیم میزبان در ورزشگاه آنفیلد با ترکیب راینا، خوزه انریکه، کاراگر، کیلی، اسکورتل، جرارد، دانینگ، لوکاس، آدام، سوارز، کوئیت به استقبال از شاگردان مربی کهنهکار اولدترافوردی استقبال کرد. منچستر که صدرنشین پیکارها محسوب می شود با استفاده از دخهآ، اورا، جونز، فردیناند، ایوانز، اسمالینگ، گیگز، پارکجیسونگ، یانگ، فلچر، ولبک، این جدال دشوار را آغاز کرد.
عدم حضور نانی، هرناندز و وین رونی در ترکیب اولیه منچستری ها به عنوان اولین نکته مشهود بازی باعث ایجاد علامت سئوال برای هواداران و کارشناسان شد.
در این مصاف پس از یک نیمه بدون گل وقتی در دقیقه 68 استیوون جرارد، هافبک بازیگردان و کاپیتان تیم لیورپول میزبان را پیش انداخت، فرگوسن مجبور شد سه ستاره غایب خود را وارد ترکیب کند.
این اقدام او ثمربخش بود زیرا هرناندز توانست با زدن گل تساوی در دقیقه 81 منچستر را از شکست رهایی ببخشد و یک امتیاز به حساب شیاطین سرخ واریز کند.
یونایتدیها با این نتیجه صاحب 20 امتیاز شدند و برای ادامه صدرنشین منتظر منچسترسیتی 19 امتیازی هستند که ساعتی دیگر با آستونویلا روبهرو خواهد شد.
لیورپول نیز با این نتیجه 14 امتیازی شد و موقعیت خود را در رده پنجم حفظ کرد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:36 pm
پيگريني:مخالفت باپرس مساوي باترک باشگاه است
سرمربي شيليايي مالاگا گفت که در رئال مادريد مربياي که با پرس - رييس باشگاه مخالفت کند جايي در اين تيم ندارد.
مالاگا در فصل جديد لاليگا با هدايت پيگريني نتايج خوبي کسب کرده است و با 13 امتياز و تفاضل گل کمتر نسبت به رئال مادريد در رده چهارم جدول قرار دارد.
پيگريني - سرمربي شيليايي اين تيم با بيان اين که در باشگاه رئال مادريد هر کس نداي اختلاف با فلورنتينو پرس را سر دهد، بايد باشگاه را ترک کند، گفت: در ابتدا بگويم که نسبت به هيچ کس کينهاي در دل ندارم. من و پرس دو شخصيت متفاوتي هستم و با هم اختلاف نظر داريم. در رئال مادريد هر گاه مربياي انديشهاش در تعارض با رييس باشگاه باشد، بايد چمدانهايش را ببندد و از اين تيم برود.
وي درباره ژوزه مورينيو - سرمربي کنوني رئال مادريد، گفت: مي دانم که او به عنوان مربي افتخارات بسياري به دست آورده است، اما از شيوه کار او و شخصيتش چيزي نميدانم.
اين مربي شيليايي پيش از اين گفته بود که دوران حضورش در رئال مادريد بهترين دوران تاريخ اين باشگاه بود، چرا که 96 امتياز در آن فصل جمع کرد، اما با اين وجود اين بارسلونا بود که عنوان قهرماني را به دست آورد.
اين سخنان پيگريني واکنش تمسخرآميز مورينيو را به دنبال داشت، چنان که گفت: از ديدگاه من دوم شدن در لاليگا همچون قرار گرفتن در رده آخر جدول است. گذشته از اين من اگر رئال مادريد را ترک کنم، همچون پيگرني راهي تيم معمولي مالاگا نميشوم، بلکه به يکي از تيمهاي بزرگ انگليسي يا ايتاليايي ميروم.
پيگريني از پرداختن مجدد به اين موضوع سرباز زد و گفت: خوشبختانه اختلاف بين ما بيشتر از آنچه است که گفته ميشود، نميخواهم از شخص خاصي انتقاد کنم، اما مي خواهم بگويم که شيوه تفکر من بر خلاف ديگران است.
وي در پايان درباره ديدار حساس تيمش مقابل رئال مادريد در 22 اکتبر (30 مهر) تصريح کرد: اين مسابقه براي انتقام جويي نيست، اما پيروزي در آن بسيار مهم است ، چرا که در ادامه رقابتها به تيم کمک ميکند. در پايان از تماشاگران رئال مادريد که همواره از من حمايت کردهاند، تشکر ميکنم .
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:37 pm
بکام:از دست دادن روني يک شکست بزرگ است
ديويد بکام، ستاره سابق تيم ملي انگليس، معتقد است غيبت وين روني در ديدارهاي مرحله گروهي يورو 2012، يک شکست بزرگ براي سه شيرها خواهد بود.
رونی به دلیل ضربه ای که به بازیکن مونته نگرو زد، از سوی یوفا با محرومیتی سه جلسه ای روبرو شد.
بکام در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" از محرومیت سه جلسه ای او بسیار تعجب کردم. در چنین سنی، این اتفاقات رخ می دهد. فکر می کنم بازیکنانی که قبلا چنین خطاهایی انجام دادند، حداکثر 1 یا دو بازی محروم شدند. بنابراین دیدن چنین محرومیتی ناامیدکننده است.
وین در ماه های اخیر بسیار خوب کار کرد و برای منچستریونایتد و انگلیس فوق العاده بود. غیبت او یک شکست بزرگ است.
غیبت او در سه بازی برای هواداران و تیم بسیار ناامید کننده است. البته وین هم خود از این مسئله بسیار ناراحت است. من همچنان فکر می کنم او باید در فهرست تیم باشد زیرا او یکی از بهترین مهاجمان دنیاست."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:37 pm
اميدواري كاپلوبه صعود ازمرحلهي گروهي يورو2012
سرمربي تيم ملي انگليس به صعود تيمش از مرحلهي گروهي يورو 2012 اميدوار است و به همين دليل روني را در فهرست قرار خواهد داد.
ستارهي تيم فوتبال منچستريونايتد در آخرين ديدار تيم ملي انگليس در مرحلهي مقدماتي يورو 2012 با حرکت بچگانه از زمين اخراج شد، با حکم انضباطي يوفا سه جلسه محروم شد تا بازي هاي مرحلهي گروهي يورو 2012 را از دست بدهد.
فابيو کاپلو که پس از بازي نسبت به حرکت وين روني واکنش نشان داده و از محروميت او ابراز ناراحتي کرده بود، فکرش را هم نمي کرد که کار به يک جلسه محروميت عادي ناشي از دريافت کارت قرمز ختم نمي شود و وي براي هيچ يک از بازيهاي مرحلهي گروهي روني را به همراه نخواهد داشت.
سايت ورزشي ساکرنت در گزارشي دربارهي وضعيت روني به نقل از يکي منابع نزديک به تيم ملي عنوان کرد که فابيو کاپلو قصد دارد بازيکن تيمش را با وجود محروميت در بازيهاي گروهي به همراه ببرد. اين که سرمربي ايتاليايي تيم ملي انگليس تصميم به انجام اين کار گرفته نشان مي دهد که به صعود تيمش از مرحلهي گروهي اميد زيادي دارد که حاضر شده فهرستش را با بازيکني پر کند که در سه بازي اول نمي تواند تيمش را همراهي کند.
اين مقام مسئول در گفت و گو با ساکرنت عنوان کرد: بايد منتظر بمانيم تا حکم کتبي و نهايي از سوي يوفا به دست ما برسد تا متوجه شويم به چه دليل وين روني را سه جلسه محروم کردهاند. پس از صدور حکم اعتراض خواهيم کرد و اميد زيادي داريم که محروميت به دو جلسه کاهش پيدا کند. مسائل زيادي در تصميم نهايي تاثير دارد اما فکر مي کنم کاپلو نهايتا روني را در فهرست تيم قرار دهد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:38 pm
دلبوسکه:خيلي وقت است که براي رفتن آماده ام
سرمربي تيم ملي فوتبال اسپانيا گفت: خيلي وقت است که براي رفتن آماده شدهام.
به نقل از آس اسپانیا، ویسنته دلبوسکه سرمربی پیشین رئال مادرید و سکاندار کنونی تیم ملی فوتبال اسپانیا پس از انتشار بیانیه فدراسیون فوتبال کشورش مبنی بر احساس خطر در مورد برخی کم کاریها و یا عقب نشینی در میادین تاکتیکی و تکنیکی تصریح کرد: پیش از این نیز بارها بر آمادگی خود برای ترک تیم ملی تاکید کردند. این خود من بودم که از همه کارشناسان و خبرنگاران خواستم با تمام قدرت من و تیمم را نقد کنند. اکنون نیز بیصبرانه در انتظار تصمیم جدی فدارسیون فوتبال اسپانیا هستم.
دلبوسکه ادامه داد: قهرمانی در یورو 2008 برای فوتبال کشورم یک حادثه با ارزش و تاریخی بود. در جام جهانی نیز به قهرمانی رسیدیم و تصور نمیکنم حرفهای من برای مردانم تمام شده باشد کاری که آراگونس و من انجام دادهایم پایان راه ما نیست و من هنوز به توانایی خود معتقدم، اما به رای فدراسیون فوتبال احترام خواهم گذاشت.
مقامات فوتبال اسپانیا به شدت نگران رشد رقبای چون انگلیس، ایتالیا، آلمان و هلند هستند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:39 pm
بالوتلي از منچسترسيتي نمي رود
مدير برنامه هاي مهاجم ايتاليايي منچسترسيتي شايعه خروج وي را تکذيب کرد.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، ازکویل لاوازی اظهار داشت: اخباری که در رسانهها مبنی بر خروج ماریو بالوتلی از منچسترسیتی منتشر می شود، شایعه است. این اخبار هیچ یک با واقعیت همخوانی ندارد.
این مقام افزود: در شرایطی که ماریو با هیچ پیشنهاد جدی مواجه نیست، من نمی دانم چرا بحث خروج وی از منسیتی مطرح میشود.
او ادامه داد: شاید این اخبار واکنشی به عدم حضور زیاد وی در مسابقات تیم باشد. در این ارتباط من همیشه گفتم و اکنون نیز تکرار می کنم ماریو نیاز به دو، سه ماه وقت دارد تا خودش را کاملا در تیم نشان دهد و به این حرف ها پایان دهد.
بالوتلی21 ساله یک سال قبل به عضویت تیم دوم شهر منچستر در آمد. وی از بدو حضورش چهرهای خبرساز بود. بطوریکه هموراه بحث خروجاش از جمع آبیهای آسمانی شنیده شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:39 pm
آدبايور آماده همراهي با تيم ملي کشورش
ستاره توگويي دنياي فوتبال که چندي پيش از فوتبال ملي خداحافظي کرده بود آماده است تا بارديگر براي تيم ملي کشورش به ميدان برود.
امانوئل آدبایور مهاجم توگویی تاتنهام که دراین فصل به صورت قرضی از سیتی به وایت هارت لین منتقل شده ، آماده است تابار دیگر پیراهن تیم ملی کشورش را برتن کند.
هرو پیزا، نایب رئیس فدراسیون فوتبال توگو این خبر را به رسانه ها اعلام کرده است.این در حالی است که کاپیتان سابق تیم ملی توگو بعد از حمله تروریستی و مسلحانه به اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی توگو در رقابتهای جام ملتهای آفریقا در ژانویه سال 2012 که شاهد کشته شدن 3 نفر از دوستانش بود، دچار افسردگی شد و با فوتبال ملی خداحافظی کرد.
اکنون و درحالی که رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 در آفریقا در حال آغاز است، پیزا در صحبتهایی به خبرنگاران گفته که آدبایور آماده بازگشت به اردوی تیم ملی توگو است
پیزا دراین باره گفت:« ما امیدواریم و باور داریم که تلاشمایمان به نتیجه بنشیند. آدبایور ابرازتمایل کرده تا به اردوی تیم ملی کشورمان برای رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 بازگردد. او در نهایت به بازگشت تصمیم گرفت. چرا که رقابتهای جام جهانی برای او هم مهم است.»
آدبایور این روزها در اوج است و در لیگ برتر می درخشد و در 4 دیداری که برای تاتنهام برگزار کرده، سه گل به ثمر رسانده.
توگو پیش از این تنها یک بار به رقابتهای اصلی جام جهانی راه یافته و امیدوار است تا با کمک آدبایور برای دومین بار درتاریخ فوتبال این کشور به جام جهانی برسد.
اولین بازی توگو در رقابتهای مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 روز یازدهم نوامبر مقابل گینه بیسائو خواهد بود
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:40 pm
کد خبر : 53622 زمان ارسال : شنبه 23/07/1390 13:17
ونگر: جانشن کاپلو بايد وطني باشد
سرمربي تيم فوتبال آرسنال علاقه ندارد جانشين فابيو کاپلو شود.
به نقل از روزنامه دیلیمیل، آرسن ونگر گفت: از دیدگاه من تیم انگلیس پس از کاپلو نیاز به یک مربی وطنی دارد. حتی اگر به من این پست پیشنهاد شود، نخواهم پذیرفت چون باور همکاری با این تیم را ندارم.
این اظهارات چند روز پس از آنکه برخی کارشناسان مربی فرانسوی 15 سال گذشته توپچیها را به عنوان گزینه جانشینی کاپلو پس از جام ملت ها مطرح کردند، بیان شد.
به اعتقاد ونگر 61 ساله هری ردنپ از تاتنهام بهترین گزینه است تا زمام امور «سه شیر» ( تیم انگلیس) را برعهده گیرد.
ونگر افزود: یکی از گزینههای خوب که کاملا راحت در دسترس اتحادیه انگلیس قرار میگیرد، هری ردنپ است. او اهل همین کشور است، تجربه کافی دارد و خیلی راحت میتواند با بازیکنان ارتباط برقرار کند.
براساس قرارداد، کاپلو که از سه سال قبل سرمربی انگلیس است، پس از پایان رقابتهای یورور 2012 از مقام خود کناره خواهد گرفت. از این رو اکنون بحث انتخاب جانشین برای وی مطرح است
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:41 pm
لاگربک: از ايسلند قدرتي درجه يک مي سازم
مربي معروف فوتبال سوئد با پذيرش مسئوليت جديد خواهان ساختن قدرتي درجه اول از تيم ايسلند است.
به نقل از روزنامه آفتونبلات چاپ استکهلم، لارس لاگربک اظهار داشت: با فدراسیون فوتبال ایسلند به توافق کامل رسیدم. من با این هدف و خواسته مسئولیت جدید را میپذیرم که بتوانم فوتبال ملی این کشور کوچک را متحول کنم تا قدرتی جدید در سطح دوم و بعد اول فوتبال اروپا ایجاد شود.
لاگربک براساس قرارداد امضا شده جانشین اولافور یوهانسن می شود که از اکتبر سال 2007 زمام امور تیم اروپای شمالی را در اختیار داشت.
این مربی 63 ساله که در سالهای 2000 تا 2009 تیم ملی سوئد را هدایت می کرد، در جام جهانی 2010 مسئولیت تیم نیجریه را در اختیار داشت.
وی افزود: با توجه به شناختی که نسبت به فوتبال ایسلند دارم، فکر میکنم بتوانم به مرور با حمایتهای مقامات تیمی جدید و قدرتمند ایجاد کنیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:42 pm
کلينزمان:ازبازي با فرانسه خوشحالم
تيم ملي فوتبال آمريکا با قهرمان جام جهاني 1998 در پاريس مصاف مي دهد.
به نقل از روزنامه نویه زورخرسایتونگ، تیم ایالات متحده که توسط یورگن کلینزمان مربی آلمان در جام جهانی 2006 هدایت میشود، پس از رایزنیها به توافق جهت انجام این مصاف در تاریخ 11 نوامبر سال جاری (جمعه 20 آبان 1390 ) رسید.
مطابق توافقهای انجام گرفته این دیدار دوستانه و تدارکاتی با «انزلیچیهای آبی» در ورزشگاه پارک دوپرنس انجام خواهد شد و از 2 شبکه تلویزیونی این کشور به صورت زنده پخش خواهد شد.
سرمربی آمریکا پس از قطعی شدن این مسابقه اظهار داشت: به لحاظ سابقه و قدمت، فرانسه یکی از تیمهای مطرح جهان است. وقتی به تاریخ این تیم نگاه انداخته می شود، میبینیم چه بازیکنان بزرگ و پرشماری از این تیم ظهور کردهاند. ما خوشحالیم امکان مصاف با آنها را در قلب کشورشان پیدا میکنیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:42 pm
پترويچ از مربيگري تيم ملي صربستان برکنار شد
در پي عدم راهيابي به مرحله نهايي يورو 2012 سرمربي تيم ملي فوتبال صربستان برکنار شد.
به نقل از یورونیوز، چند روز پس از محرز شدن عدم صعود صربستان به پیکارهای یورو 2012 که تابستان سال آینده در دو کشور لهستان و اوکراین انجام خواهد شد، ولادیمیر پترویچ شغل خود را از دست داد.
این مربی 56 ساله که پس از جام جهانی 2010 عهده دار مسئولیت تیم کشورش شد تنها 12 ماه در این سمت باقی ماند.
در گروه سوم مقدماتی جام ملتها تیم تحت رهبری این مربی پس از ایتالیا که به طور مستقیم صعود کرد و استونی که راهی پیکارهای پلی آف شد، در جایگاه سوم جای گرفت که به هیچ وجه خواسته مقامات این کشور نبود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » شنبه اکتبر 15, 2011 5:43 pm
داونينگ:اميدوارم منچستر را هم ببريم
ستاره انگليسي به آنفيلد برگشته و درانتظار نمايش خوبي مقابل منچستريونايتد است.
استوارت داونینگ، ستاره باشگاه لیورپول امیدوار است که وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، روند خوب تیمش را متوقف نکرده باشد.
این درحالی است که لیورپول امروز در ورزشگاه آنفیلد میزبان یونایتد است.آنها در بازیهای پیشینشان مقابل ولورهمپتون و اورتون به پیروزی رسیده بودند و داونینگ 27 ساله امیدوار است تا تیمش بتواند با کسب یک پیروزی مقابل یونایتد به روند پرقدرتش ادامه دهد.
تعداد زیادی از بازیکنان دو تیم در هفته گذشته در اردوی تیمهای ملی کشورشان حاضر بودند.
داونینگ در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« بازی سختی خواهد بود ولی ما بی صبرانه منتظر این دیداریم و اگر بتوانیم درهمین مسیر قبل به بازی مان ادامه دهیم، می توانیم هرتیمی را شکست دهیم. اگر ما بتوانیم یونایتد را شکست دهیم، می توانیم بگوئیم که این وقفه ای که برای برگزاری بازیهای ملی ایجاد شده، برای ما خوب بوده. اگر این طور نشود، مردم همه باانگشت ما را نشان می دهندو می گویند که این وقفه تیم ما را نابود کرده.»
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان