[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

دو هفته تا دربی گیلان: هشدار برای طرفداران هر دو تیم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 08, 2011 10:03 pm

من که فکر نميکنم اراده اي براي از بين بردن اين جــو وجود داشته باشه ..
29 مهر مياد و ميره اونا فحاشي ميکنن هزار تا هم از اينجور تاپيکها هم زده بشه فايده اي نداره .. اينقدر جو بازي سنگين و پر هيجان ميشه که همه يادشون ميره قرار بود فحاشي نباشه .. از اين ميز گردهاي لوس و مسخره تلويزيوني قبل از بازي شبکه باران هم که نميدونم اين بازي هم فقط 3 امتياز داره و دو تا شهر با هم هم استاني هستن و فرهنگ اصيل گيلاني رو نشون بدن و .. از اين حرفها ... اما هيچي به هيچي .. فقط ممکنه که اين موضوع چنان زياد بشه که به محيطهاي ديگه هم سرايت کنه همين الانشم مردم به خاطر اين شرايط درباره هم پيشداوري و قضاوت منفي ميکنن .. به هر حال همه زندگي که فوتبال نيست ..مردم با هم ارتباط دارن تو محيطهاي کاري و دانشگاهي .. خيلي ها با هم فاميلن .. چه بسا همين اختلافات باعث از بين رفتن خيلي از ارتباطات ميشه .. حالا يکي دو تا از دوستان که برام خيلي هم عجيب بود ميگفتن که مثلا رو نمره ماشين هم حســاسن ! فکر کن بعد از بازي با ملوان مردم نمره انزلي تو رشت ببينن بخوان بهش گير بدن ..
ادامه اين وضع باعث ايجاد جــو بدبينــي بيشتر بين مردم رشت ميشه که دودش بيشتر از همه به چشــم اونــايي ميره که فحـــاشي ميکنن ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 08, 2011 10:18 pm

آره راست میگی من یه دوست دارم استاد دانشگاهه اوایل خیلی حال بچه های انزلی رو می گرفت!!!باهاش صحبت کردم الان دیگه اونارو اذیت نمیکنه نباید همه چیزو قاطی کرد
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 08, 2011 10:27 pm

فضا سایت ما خدار شکر خیلی باز و ازاد هست از تمام کاربرای وارش اسپرت که همه دوستان من هستن تشکر میکنم که بدون توهین نظرات خودشون گفتن و به کسی توهین نکردن

این هست فرهنگ رشتی
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » يکشنبه اکتبر 09, 2011 5:23 am

[quote:e14687d05c="yanosh"]یکی از دوستان هم بحث فیلم هندی رو مطرح کردند که در جواب ایشون هم باید متذکر بشم :

دوست گرامی شما بارها از این جمله استفاده کردید و این نشون میده که علاقه بسیاری به فیلمهای هندی دارید ، یکم سعی کنید از این رفتار بچگانه کم کنید ، هر دو گروه حرف و دلیل واسه جنگ دارند ، یکم سعی کن آب رو آتیش باشی نه بنزین رو آتیش ، اینجور موضع گیری ها باعث تحریک دیگران میشه ، سعی کنید یکم مماشات و مدارا کنید ( هر دو طرف دعوا ) اینجوری راحت تر میتونید موضوع رو حل کنید .[/quote:e14687d05c]
بنظرم پیاده شی باهم بریم خیلی بهتره!!! مطمئنم منظورت از صحبتهای من بوده. بنده هیچ علاقه ای به فیلم هندی ندارم چون اجرای تیکه های از اون فیلم توسط شما و دوستانتان در این سایت بارها وبارها انجام میشه . پس هیچ رغبتی به دیدن این نوع فیلمها ندارم . نمیدونم شاید ندیده باشی ممدعلی با بوقش تو سال 1369و دوستی با بوقش تو سال1375 که هردو از بوقچی های معتبر شما هستن!!! برای موافقیت سپیدرود بوق زدن وما هم ازشون تو سالها تشکر کردیم ولی این مسئله پایدار نموند!!! کسی هم انتظار نداره که بمونه چون هرکی باید برای موافقیت شهرش تلاش کنه. مهمترین چیز احترام به شهر هم استانی که شما انزلیچی ها همیشه از اون غافل هستید !!! طرفداران دو آتشه وجنجالی متاسفانه تو هردوتا شهر هستن . خیلی دوست دارم ببینم تو سایت خودتونم همچین حرفی رو میزنی یا نه فقط اینجا میاید یادتون میاد گیلانی هستین !!! البته شنیدن این حرفها یکمی سخت هستش ولی قبول کنید هیچ موقع برای گیلانی بودنتان تلاش نکردین . یاد بازی گیلان و فارس افتادم از سری مسابقات لیگ قدس نزدیک به 23 سال قبل بازی به علت بارندگی از رشت به انزلی برده شده بود یادمه چه طور همشهریانت عرق گیلانی بودنشون رو نشون دادن!!! اون بازی رو 7-0 از تیم فارس بردیم ولی دوستان بزرگترت !!! هرچی کرم ولطف بود نثار حمیدرضا منصوری مهاجم منتخب گیلان وکاپیتان سابق سپیدرود کردن . اون از قدیمشون جدیدها هم که میرن تو برنامه نود طوری صحبت میکنن که انگار ارث از ما طلب دارن !!! یادتون هست درگیری پژمان نوری با گزارشگر شبکه باران !!! چه حالی کردین وهمه جا نشستین گفتین دمش گرم پژمان قایقران!!! اینهای که گفتم نشان از کینه وکدورت نیست بلکه نقل قول خاطرات اندک گذشته هستش شایدم از اینور کارهای اشتباهی انجام شده که منکرش نیستیم ولی بهتره یه طرفه قاضی نرید هیچکی دوست نداره حرمت گیلانی تو هیچ ورزشگاهی شکسته شه . همه منتظر این هستیم که این بی احترامی ها یه روزی تموم شه . البته مستلزم زمان هستش که باید تحمل کرد.پس جوش نزن برو ببین اصلآ همشهریانت حرفات رو قبول دارن !!! بعد بیا کلی با هم حرف داریم.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » يکشنبه اکتبر 09, 2011 6:16 am

ماشالا بلند نوشتی ..ولی حرفت درسته
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه اکتبر 09, 2011 7:27 am

جالبه من الان ده ساله تو كرج زندگي ميكنم و از دوستان بسيار نزديكم چند تا از بچه هاي رشتند كه همه فوتباليند كه با برد ملوان و تيمهاي رشتي ههمون خوشحال ميشيم ولي حتي يك بار هم براي همديگه كري نخونديم خارج از بحث فوتبال اكثرا در مراودات كاري يا از فاميلهاي خودمون رو كه نگاه ميكنيم از هر دو طرف چه انزلي و چه رشت ميبينيم كه فاميل دور يا نزديك داريم ضمنا من حداقل 20درصد بازيهاي ملوان رو تو انزلي ديدم و اين رو ميتونم به جرات بگم كه 60درصد بچه هاي انزلي و 40 در صد بچه هاي خارج از انزلي براي تماشاي بازيهاي ملوان تو استاديوم ميان كه در بين اون 40 درصد هم بي احترامي بيشتري ديده ميشه نميدونم چرا به راحتي به خودمون و اقوام خودمون توهين ميكنيم جو اين بازي هم طوريه كه اگه تو انزلي توهين بشه تو رشت هم جبران ميشه بهتره كه طرفداراي يكي از دو تيم توهين رو كنار بزارند كه اين خودش نشان دهنده فرهنگ اون شهر ميتونه باشه متاسفانه به بچه هام تو استاديومها داريم فحاشي ياد ميديم در حالي كه تو خونه هام يه حرف زشت از دهنمون بيرون نمياد /3/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط yanosh » يکشنبه اکتبر 09, 2011 7:34 am

[quote:fef1862fc0="yaran-mirzakochak"][quote:fef1862fc0="yanosh"]یکی از دوستان هم بحث فیلم هندی رو مطرح کردند که در جواب ایشون هم باید متذکر بشم :

دوست گرامی شما بارها از این جمله استفاده کردید و این نشون میده که علاقه بسیاری به فیلمهای هندی دارید ، یکم سعی کنید از این رفتار بچگانه کم کنید ، هر دو گروه حرف و دلیل واسه جنگ دارند ، یکم سعی کن آب رو آتیش باشی نه بنزین رو آتیش ، اینجور موضع گیری ها باعث تحریک دیگران میشه ، سعی کنید یکم مماشات و مدارا کنید ( هر دو طرف دعوا ) اینجوری راحت تر میتونید موضوع رو حل کنید .[/quote:fef1862fc0]
بنظرم پیاده شی باهم بریم خیلی بهتره!!! مطمئنم منظورت از صحبتهای من بوده. بنده هیچ علاقه ای به فیلم هندی ندارم چون اجرای تیکه های از اون فیلم توسط شما و دوستانتان در این سایت بارها وبارها انجام میشه . پس هیچ رغبتی به دیدن این نوع فیلمها ندارم . نمیدونم شاید ندیده باشی ممدعلی با بوقش تو سال 1369و دوستی با بوقش تو سال1375 که هردو از بوقچی های معتبر شما هستن!!! برای موافقیت سپیدرود بوق زدن وما هم ازشون تو سالها تشکر کردیم ولی این مسئله پایدار نموند!!! کسی هم انتظار نداره که بمونه چون هرکی باید برای موافقیت شهرش تلاش کنه. مهمترین چیز احترام به شهر هم استانی که شما انزلیچی ها همیشه از اون غافل هستید !!! طرفداران دو آتشه وجنجالی متاسفانه تو هردوتا شهر هستن . خیلی دوست دارم ببینم تو سایت خودتونم همچین حرفی رو میزنی یا نه فقط اینجا میاید یادتون میاد گیلانی هستین !!! البته شنیدن این حرفها یکمی سخت هستش ولی قبول کنید هیچ موقع برای گیلانی بودنتان تلاش نکردین . یاد بازی گیلان و فارس افتادم از سری مسابقات لیگ قدس نزدیک به 23 سال قبل بازی به علت بارندگی از رشت به انزلی برده شده بود یادمه چه طور همشهریانت عرق گیلانی بودنشون رو نشون دادن!!! اون بازی رو 7-0 از تیم فارس بردیم ولی دوستان بزرگترت !!! هرچی کرم ولطف بود نثار حمیدرضا منصوری مهاجم منتخب گیلان وکاپیتان سابق سپیدرود کردن . اون از قدیمشون جدیدها هم که میرن تو برنامه نود طوری صحبت میکنن که انگار ارث از ما طلب دارن !!! یادتون هست درگیری پژمان نوری با گزارشگر شبکه باران !!! چه حالی کردین وهمه جا نشستین گفتین دمش گرم پژمان قایقران!!! اینهای که گفتم نشان از کینه وکدورت نیست بلکه نقل قول خاطرات اندک گذشته هستش شایدم از اینور کارهای اشتباهی انجام شده که منکرش نیستیم ولی بهتره یه طرفه قاضی نرید هیچکی دوست نداره حرمت گیلانی تو هیچ ورزشگاهی شکسته شه . همه منتظر این هستیم که این بی احترامی ها یه روزی تموم شه . البته مستلزم زمان هستش که باید تحمل کرد.پس جوش نزن برو ببین اصلآ همشهریانت حرفات رو قبول دارن !!! بعد بیا کلی با هم حرف داریم.[/quote:fef1862fc0]

دوست عزیز جواب برای حرفت دارم اما ...
به قول تو بذار این بحث تو اون سایت هم شکل بگیره ببینیم نتیجه چی میشه :

اینم آدرس تایپیک :

*
بعدا با هم صحبت میکنیم
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 09, 2011 7:59 am

کارت جای تشکر داره ولی حداقل می رفتی سایت اصلی طرفدارانشون (ملوان کلاب)
این بحثو را می انداختی
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط yanosh » يکشنبه اکتبر 09, 2011 8:04 am

[quote:5cb968dc36="antiros"]کارت جای تشکر داره ولی حداقل می رفتی سایت اصلی طرفدارانشون (ملوان کلاب)
این بحثو را می انداختی[/quote:5cb968dc36]

من جایی میرم بحث میکنم که نظرم نیاز به سلیقه مدیر نداشته باشه ، مثل اینجا و مثل اون سایت . برای من فرقی نداره ، هر جا که بتونم حرفم رو بزنم اینکار رو انجام میدم .
نماد کاربر
yanosh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه اکتبر 09, 2011 8:28 am

ابرار ده بسه ا بحث بنه بعده بازی فولاد آبراران بازی فولاد در پیشه تیمه بچسبید
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 09, 2011 8:36 am

الان رفتم چند تا از پستای این سایتو نگاه کردم حالم بهم خورد
وقتی یه عده میان به میرزا توهین می کنند اصلا ارزش حرف زدن ندارند.بعد میان میگند تاریخ می خوایم باز کنیم.اگر دوست داشته باشند تاریخو با منبعهای فراوان براشون باز می کنم...ولی اون یه عده اصلا ارزش حرف زدن ندارند.اقای یانوش من خودم بشخص اون سایتو به رسمیت نمی دونم ... حالا بچه ها هرجور خودشون دوست دارند
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه اکتبر 09, 2011 10:36 am

آقا بی خیال اینا شید لطفا. اینا هر موقع تونستن بین خودشون تصمیم بگیرن اسم شهرشون چیه بیان حرف بزنن. این یارو هم یادش رفته اول فصل پدر فوتبالشون چطور پاچه داماش گاز میگرفت. در صورتیکه ت ر ا ک ت و ر داشت حقشون میخورد. میدونید چرا به امثال این یارو میگم اینا و نمیگم ا ن ز ل ی چ ی؟ چون اینا واقعا اسم ا ن ز ل ی هم لکه دار کردند. ساکنین ا ن ز ل ی که به استانشون احترام نذارن حتما از یه جای دیگه یی کوچ کردن اینجا.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 09, 2011 12:02 pm

مشکلی نیستش که.ما که تا حالا فحاشیه اونچنان زیادی بهشون نکردیم.اونا بودن که تو تمام بازیاشون اونچیزی که لایق خودشون و خونوادشون بودو به ما گفتن.حالا هم مشکلی نیست.ما 29 میریم انزلی.ببینم اونا چی کار میکنن.اگه فحاشی کنن بد میبینن.چون ما 12تا بازی خونگی بعدش داریم و... :?:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » يکشنبه اکتبر 09, 2011 12:13 pm

فقط خدا کنه کار به بزن بزن نکشه و سالم برگردین ابرار ..دمت گرم تی مرام قربان
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 09, 2011 2:12 pm

to facebook damash be borde damash ray dahid. nazarsanji borde damash borde malavan ya mosavi. f.c damash
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان