[quote:c73c7db577="damash_fsz"][quote:c73c7db577="miladcivil"][quote:c73c7db577="damash_fsz"][quote:c73c7db577="miladcivil"][quote:c73c7db577="damash_fsz"]اسپانیا اصلا طرفدار نداره.همه چون دیدن داره جام میبره اومدن طرفدارش شدن نمونش هم خیلی از رفیقای خودم. که اینم از خصلت ایرانیاست که باد به پرچم هستن
یه زمانی هم همه طرفدار چلسی شده بودن چون داشت هی جام میگرفت.چرا اون وقتی که اسپانیا را به را حذف میشد طرفدار نداشت؟
اما ایتالیا همیشه با شخصیت بود و البته با طرفدارای خاص
به هر حال مبارک طرفدارای اندک اسپانیا باشه.ولی یادشون بمونه که این راهی که اینا دارن میرن ما خیلی وقت پیش رفتیم[/quote:c73c7db577]
دوست من اینکه انقدر صرررریح بگیم اصلا" ، اینطور نیست . اما قبول دارم که فوتبال اسپانیا تازه به پختگی و اوج خودش رسیده و تاریخ ساز
شده . من فکر میکنم همون طرفداراش به تیمهایی که در گذشته موفق و صاحب سبک بودن احترام میذاشتن !
در مورد باد به پرچمی ، کلیات این موضوع رو قبول دارم ولی فکر میکنم بر عکس هست ، اگه به کامنتهای همین تاپیک از شروع جام تا به الان
نگاه کنیم می بینیم 2،3 نفر بیشتر ایتالیایی نبودن اما تا شب فینال یه لحظه دیدم فقط من دارم از جنبه طرفداری اسپانیا کامنت می نویسم و
بقیه 1000 عضو سایت علیه من بودن
البته من رو این موضوع صحبت دارم که اسپانیا تازه داره راه ایتالیا رو میره ، اگه منظور جام آوردن و موفقیت و قهرمانی هست ، شاید اما در مورد
سبک بازی و فوتبال بازی کردن (در این جام فقط دو بازی خوب داشت) ایتالیا کم کم 20 تا 30 سال از همین امروز باید کار بکنه (به معنای واقعی آموزش)
تا چنین فوتبالی ارائه بده .
من یاده دبیرستان بودم رونالدو در رئال خوب گلزنی میکرد و با برزیل قهرمان جام جهانی شد و یه دوستم هی کری میخوند
(من از همون موقع بارسایی و اسپانیایی بودم) ، یه دفعه 1 سال بعد موج ویران کننده بارسا و ظهور رونالدینیو و حضور دکو و چشمه های ژاوی و اینیستا
پدیدار شد ، دیدم داره با من کل کل میکنه که بارسای مارو حاااااال کردی ؟!؟!؟!؟!؟

من مات و مبهوت نگاش کردم ! اینجور آدما زیادن[/quote:c73c7db577]
حرف شما کاملا درسته.اما اسپانیا شعبه دوم بارسلونه.و وقتی هم این نسل بارسلون پیر بشه دیگه فاتحه اسپایا رو باید خوند ولی ایتالیا همیشه مدعی هستش.من از این حرصم میگیره که همه طرفدار تیم قهرمان میشن.به شما هم تبریک میگم خلاصه به تیمی که استراحت کمتر کرده و نیم ساعت 10 نفره بازی کرده و داورم کویی وار بر علیهش قضاوت کنه رو بردن خیلی خوشحالی داره.ولی اگه بر عکس اتفاق می افتادایتالیا دیگه گل نمیزد.فرق ایتالیا با تیمای تازه به دوران رسیده در همینه که ضعیف کشی نمیکنه.کاری که گاوچران ها بلد نیستن[/quote:c73c7db577]

دمت گرم ، خدایی باحال بود

آره ، منم قبول دارم اسپانیا موفقیتهای فعلی رو مدیون نسل کنونی که اکثرا" بارسایی هستن
و چند رئالیا قوی مثل کاسیاس و آلونسو هم هستن تشگیل میده .
کامنتت یه پارادکس باحال بود ، اولش تبریک و آخرش نفی ، ایراد نداره ، نظر دیگه و بسیار محترم .
اما اگه بخوایم در مورد استراحت بگیم ، ایتالیا در بازی با آلمان هم دو روز کمتر استراحت کرده بود ولی نهایتا" پیروز شد ، درسته ؟اما در بازی با
اسپانیا تفاوت اینا یک روز بود . خب چنین مشکلی برای اسپانیا هم وجود داشت که مثلا" در بازی با پرتغال دو روز کمتر از حریف استراحت داشت
که رونالدو گفته بود : این موضوع بهانه جویی هست و بازیکن حرفه ای باید در عرض 3 روز ریکاوری بکنه و ....... اما به نظر من شعررررر گفته بود ،
ولی باز به نظرم 24 ساعت تفاوت در استراحت ، نمیتونه اینچنین نتیجه ای رو رقم بزنه . تا قبل 10 نفره شدن ایتالیا بازی 2-0 بود ، و این 10 نفره
شدن فقط در شدت شکست موثر بود و نه در کلیات نتیجه ، درسته ؟ چون تعویض پراندلی هم رو به جلو نبود و با بیرون کشیدن مونتولیو و آوردن
موتا قصد گرفتن میانه میدان رو داشت ....... در هر صورت ، اما داوری چی شد ؟ من حدود 10 دقیقه بازی رو نتونستن ببینم ، مشکلی تو اون
لحظات بود ؟ فقط یه صحنه بودار تو بازی بود که توپ به دست مدافع ایتالیا برخورد کرد که حتی فردوسی پور (گمج) گفت از اون هند آلمان خیلی
هندتر بود ! بردن تیم اسپانیا خوشحال کننده بود ولی واسه من (به شخصه) خیلی خوشحالی نداشت ، حتی گلها رو هم که یکی پشت دیگری
میزدن واسم عادی بود ، چون بردن رقیبی قدرتمند با لذت هست ، من حدسم قهرمانی اسپانیا بود که شد ، حالا اسپانیایی گاوچران هستن و یا
گاوباز هستن و یا مثلا" .......... هستن بحث های غیرفوتبالی هست ، فوتبال چیزی بود که ما دیدیم و تموم شد و رفت تاااااا 4 سال بعد EURO
و یا دو سال دیگه جام جهانی . حالا شما ناراحت نباش و نسبت به کامنتم جبهه گیری نکن ، چون من قصد توهین یا ناراحت کردن و یا بی احترامی
نداشتم و ندارم و حتی برای تیم ایتالیا با نوع فوتبالی که برخلاف نظر من هست احترام قائلم .
منظور شما رو از ضعیف کشی متوجه نمیشم ، یعنی اسپانیا نباید گل میزد ؟
البته در مسابقات EURO اسپانیا 3 قهرمانی داره و جز تیمهای پرافتخار هست ..........
در هر صورت تمام شد .[/quote:c73c7db577]
نه داداش ناراحت چیه.به هر حال واسم افت داشت که یه تیمی مثل اسپانیا که طرفداری نداره و با شانس و اقبال کارشو پیش میبره قهرمان بشه.بقول شما تموم شد و جام جهانی میبینیم کی قوی تره[/quote:c73c7db577]
دمت گرم

این الان کری بود ؟؟؟ واسه جام جهانی هم هر تیمی که محق هست امیدوارم قهرمان بشه ، حالا چه اسپانیا ، ایتالیا
آلمان ، فرانسه ، برزیل ، هلند ، آرژانتین ....................... و یا حتی ایران (اگه صعود بکنه) .
اما به نظرم آلمان و اسپانیا و آرژانتین جز خوبهای جام جهانی میشن . 100% اون دوره مسابقت هم پدیده هایی داره و جذابیت خودشو داره ....
تا ببینیم ......................