[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

تاپیک هواداران داماش شهر باران و هواداران دیگر تیم ها(هر گونه تحریک و فحاشی=اخراج)

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Amir0131 » جمعه جولاي 08, 2011 7:03 pm

خوبه دوره مظلوم نمایی و آدم معقول نشون دادن دیگه سر اومده...
من مخالف اتحادم چون میدونم حسنه نیتی در کار نیست. اینا فقط حرفهای هست که تو فضای نت داده میشه.
این عزیز که اینقدر علاقه داره مارو با انزلچی ها متحد کنه باید ازش بپرسیم چرا ما باید با شما اتحاد بببنندیم . شما یه حرکتی انجام بدین تا ما مجاب بشیم به این اتحاد.
شما بجای اینکه اینجا بیای و به قول خودت وقت بزاری و از تیم خودت و به ظاهر از تیم شهرمون حمایت کنی برو تو سایت خودتون یا شهر خودتون رو مجاب کنید که این تفرقه و دعواهایی که بین این دو شهر هست به ضرر استانه.

نمیدونم هدفتون از این اتحاد سوری اینترنتی چیه؟ این مسئله این دو تیم یه معظلی هست که به این راحتی ها قابل حل نیست. واقعا خیال کردید میشه فضای آشتی و دوستی رو به همین سادگی بین طرقدارای این دو شهر بوجود آورد؟

من خواستم در قبال صحبتهای شما که مهرداد جان اون پست رو قفل کرد سکوت کنم ولی شما دوست دارید همیشه مثل یه منجی اتحاد تو چشم باشید و ادعای رفاقت و دوستی رو جار بزنید.

من هیچ وقت دوست ندارم به همشهریان خودم تو انزلی توهین کنم ولی به گواه حرفام تا چند سال پیش برد ملوان برای من افتخاری واسه گیلان بود ولی الان دیگه شنیدن اسم ملوان برام سخت هضم میشه.اونم به دلایلی....
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 7:08 pm

موضع من در مقابل انزلی چیا معلومه دوستانی که تو این سایت بودن منو میشناسن که هر انزلی چی که میاد تو سایت فوری با حضورش مخالفت میکنم ولی درباره این دوستمون 20tak نه این دوستمون حسن نیتش معلومه نباید ترو خشکو باهم سوزوند
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 08, 2011 7:16 pm

[quote:3c3b248b9b="abere"]موضع من در مقابل انزلی چیا معلومه دوستانی که تو این سایت بودن منو میشناسن که هر انزلی چی که میاد تو سایت فوری با حضورش مخالفت میکنم ولی درباره این دوستمون 20tak نه این دوستمون حسن نیتش معلومه نباید ترو خشکو باهم سوزوند[/quote:3c3b248b9b]

شخص خوم با 20takمشکل ندارم متاسفانه مثل این دوست انزلیچی کمه تو انزلی من تمام حرفهاش درک کردم و متوجم چی میگه و روش بحث ندارم ولی کاش که اکثریت انزلیچی ها چنین نیتی مثل این دوستمون داشتن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 7:22 pm

[quote:6a0a3e8348="raincityboy"][quote:6a0a3e8348="abere"]موضع من در مقابل انزلی چیا معلومه دوستانی که تو این سایت بودن منو میشناسن که هر انزلی چی که میاد تو سایت فوری با حضورش مخالفت میکنم ولی درباره این دوستمون 20tak نه این دوستمون حسن نیتش معلومه نباید ترو خشکو باهم سوزوند[/quote:6a0a3e8348]

شخص خودم با 20takمشگل ندارم متاسفانه مثل این دوست انزلیچی کم من تمام حرفهاش درک کردم و متوجم چی میگه و روش بحث ندارم ولی کاش که اکثریت انزلیچی ها چنین نیت مثل این دوستمون داشتن[/quote:6a0a3e8348]
تایید
از دیدگاه کلی اگه یه روزی بخواد اتحاد بشه باید گذشته ها فراموش بشه که چه اتفاقاتی افتاده هم انزلی چیا هم رشتیا
چه جمله ی زیبایی که بچه ها میگن : گیلان سرور کل ایران
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehdigholami » جمعه جولاي 08, 2011 7:25 pm

تبریک به محمد غلامی بابت به دنیا اومدن پسرش ( حیرسا ) برادر زاده عزیزم امیدوارم قدمش برای محمد و تیم داماش خوب باشه /13/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه جولاي 08, 2011 7:28 pm

[quote:805449e933="mehdigholami"]تبریک به محمد غلامی بابت به دنیا اومدن پسرش ( حیرسا ) برادر زاده عزیزم امیدوارم قدمش برای محمد و تیم داماش خوب باشه /13/[/quote:805449e933]
آقا تبریک میگم به شما و محمد غلامی عزیز انشالله که قدم نوع رسیده برای خانوادش و تیم داماش پربرکت باشه :lol: :wink:
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 08, 2011 7:28 pm

مهدی جان حتما از طرف بچه های وارش اسپرت به محمد تبریک بگو یادت نره ها

ایشالله حیرسا قدمش برای تیم داماش خوب باشه راستی عمو مهدی تبریک /13/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه جولاي 08, 2011 7:28 pm

تبریک تبریک تبریک
/16/ /16/ /16/
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط abere » جمعه جولاي 08, 2011 7:34 pm

به به تبریک میگم قدمه نو رسیده مبارک....حیرسا هم مثه باباش فوتبالیست خوبی میشه /7/
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Sepidrood » جمعه جولاي 08, 2011 7:36 pm

[quote:dd9d8796ab="mehdigholami"]تبریک به محمد غلامی بابت به دنیا اومدن پسرش ( حیرسا ) برادر زاده عزیزم امیدوارم قدمش برای محمد و تیم داماش خوب باشه /13/[/quote:dd9d8796ab]

حتما از طرف هوادارای سپیدرود و داماش بهش تبریک بگو! :D

[img:dd9d8796ab]http://varesh-sport.com/modules/Forums/images/smiles/icon_taslim.gif[/img:dd9d8796ab]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MIS7AGH » جمعه جولاي 08, 2011 8:08 pm

شاید خیلی از بچه ها در مقابله با بیستاک سکوت کنن اما به قول گیلکها هرچی ساکت ایسی آدمه تک و پهلو به حرف ایه
آقای بیستاک عزیزه انزلیچی، خودت هم میدونی که این شعار هایی که میدی فقط و فقط تا بازی تراکتوره که مثلا رای مارو واسه فحاشی به تراکتوریها بگیرین
اما زهی خیال باطل...
رشتی جماعت با فرهنگ تر از این حرفهاست که تحت تاثیر یه مشت انزلیچی قرار بگیره
ما فقط در مقابل عمل عکس العمل نشون میدیم
به قول دوستمون شماها تو تهران و ورزشگاه آزادی با بیرحمی تموم هم استانیهای خودتونو به باد هرچی ناسزا گرفتین
مگه این لکه ننگ تا عمر داریم از ذهن ما پاک میشه؟
نه
نه دوست من
هیچوقت
من نه فحش میدم نه هیچ چیز دیگه ای اما فقط و فقط تا وقتی که چشمهام سویی برای دیدن فوتبال داره برای شکست و سرافکندگی ملوان و انزلی دستم رو به آسمون خدا بلنده....
برای من شخص مهم نیست... برای من داماش اصل است..
نماد کاربر
MIS7AGH
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 04, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه جولاي 08, 2011 10:08 pm

به نظر من اگه كسي از طرف مقابل احترام ببينه نميتونه جز احترام بهش جواب بده. ولي وقتي ما چند ساله كه از طرف مقابل چيزي جز بي احترامي نميبينيم چطور ازمون انتظار احترام دارن؟؟؟
آقا ما كه هميشه براي ايجاد دوستي دستمونو دراز كرديم ولي دستي نديديم كه خواهان صلح يا اتحاد يا هر چيز ديگري باشه.
ما حق داريم كه ديگه اعتماد نداشته باشيم به اين كارها!!!
اين اقدامات اخير هم به نظر من براي اين بود كه 3-4 ماه ديگه بگن ديديد؟ ما كه ميخواستيم اتحاد باشه ولي خودتون نخواستين!!!
اين عقيده ي شخصي خودم بود از اتفاقاتي كه شاهدش بودم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » شنبه جولاي 09, 2011 3:53 am

خواستم از همه طرفداران داماش و سپیدرود بابت تبریکتون تشکر کنم به امید اسیائی شدن داماش در فصل جدید /14/
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه جولاي 09, 2011 5:21 am

[quote:de8da0fc3e="mehdigholami"]خواستم از همه طرفداران داماش و سپیدرود بابت تبریکتون تشکر کنم به امید اسیائی شدن داماش در فصل جدید /14/[/quote:de8da0fc3e]
:twisted:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط yasharturk1985 » يکشنبه جولاي 10, 2011 9:31 am

بعد از اینکه پست قبلی من از سوی مدیر سایت پاک شد که گویا نشان از ترس اون در مقابل ما تورک ها بود دوباره اومدم بهتون بگم دیروز که تو حمیدیان با بچه ها بودیم با هم داشتیم صحبت می کردیم چون بسیاری از جمعیت محله حمیدیان تورک هستند و ما تورک ها در محلات بسیاری از رشت اکثریت هستیم

قراره هفته چهارم استقبال گرمی از تراختور تیم محبوب آزربایجانی ها در رشت بکنیم با توجه به اینکه بیشتر از نصف شهرهای غرب گیلان از آستارا تا انزلی تورک هستند و جز اراضی تاریخی سرزمین آزربایجان محسوب می شوند
به گفته نوری 90 درصدانزلی هم ترک هستند و همانطور که خودتان بهتر می دانید رشت هم ترکهای بسیاری دارد و ما هم اکنون در رشت 45 درصد جمعیت را تشکیل می دهیم
قراره در هفته چهارم نصف ورزشگاه رشت را ما هواداران تراختور سازی آزربایجان تشکیل خواهیم تا امسال همانطور که در سالهای گذشته بارها در تهران و سایر نقاط از حقوق از دست رفته آزربایجانی ها دفاع کنیم

یاشاسین آزربایجان /3/ /3/ /3/
نماد کاربر
yasharturk1985
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان