انصافا" بازی باکیفیتی بود ، درسته بعد خروج موتا بازی یکطرفه شد ولی بازم جالب بود . من در عجب این پراندل هستم ، تا اینجای کار با افکار خودش به هر حال تیمو جمع و جور کرد و به فینال به خوبی رسوند ، اما بازی فینال !!!!!!
ولی خدایی اسپانیا هم تازه تو فینال شده بود (می دل بخواه) ، آقایی ژاوی در میانه میدان که مجال نفس کشیدن از پیرلو گرفته بود ، دریبلها و مانوورهای آندرس ، بازی موثر سسک ، تیزهوشی سیلوا ، ترکیب بوسی و آلونسو ، زوج پر حاشیه پیکه و راموس ، محبوبیت ایکر و پدیده مسابقات {یوردی آلبا} ...............
==========
به نظر من اسپانیا کاملا" استحقاقشو داشت :
پدیده : آلبا - آقای گل : تورس - بهترین بازیکن رقابتها : (از نظر من اینیستا) - بهترین خط دفاع ، بیشترین گل زده ....... فقط در مورد بهترین دروازه بان بوفون و کاسیاس کارشون تقریبا" برابر بود که کاسیاس به دلیل گل خورده کمتر انخاب میشه ...
==========
از نکات جالب داخل بازی ، پشت پا راموس بود که بوفون کج کج نگاهش نکرد
همچنین از حاشیه های اهدای جوایز ، پویول و ویا نیومدن مدال و عکس و ....... بگیرن ، تو ایران که همه جایزه میگیرن جز بازیکنا !
فردوسی پور (گمج) هم باز جانش به خارش افتاده بود هی به مسئولین فوتبالی در مورد جام حذفی و انتخاب بهترین بازیکن .... متلک میگفت .
==========
آقا بازم سئوال دارم : چرا اینیستا بهترین بازیکن زمین شد و ژاوی با این بازی باکیفیتش نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امان از دست این UEFA