[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لیگ جهانی والیبال

لیگ جهانی والیبال

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyar7192 » شنبه جولاي 13, 2013 6:46 pm

باختیم...اما بچه ها مچکریم /13/
ملوان آسیایی...زیرخوس رشتیایی
نماد کاربر
mahyar7192
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه جولاي 13, 2013 7:50 pm

این باخت تیم ملی والیبال هیچی از ارزشهای روحانی کم نمیکنه
/13/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:29 am

ولاسکو: از نتايجي که کسب‌کرديم خوشحاليم

سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: در بازي امروز برابر آلمان همه مشکل داشتيم و نتيجه را هم واگذار کرديم.
ولاسکو: از نتايجي که کسب‌کرديم خوشحاليم
خوليو ولاسکو پس از شکست سه بر صفر تيم ملي واليبال ايران برابر آلمان در نشست خبري حاضر شد و اظهار داشت: فکر مي‌کنم امروز همه مشکل داشتيم. در سرويس و اسپک دچار مشکل بوديم و بازيکنان انرژي کافي را نداشتند.

به گزارش فارس، وي افزود: در تمام بازي‌هاي ليگ جهاني مي‌توانيم نکاتي را ياد بگيريم و امروز هم نکاتي را آموختيم، بايد بدانيم در هر بازي چگونه بازي کنيم. بعدها در مورد اين بازي‌ها بيشتر صحبت خواهيم کرد.

ولاسکو در پاسخ به اين سؤال که هدف بعدي تيم ايران قهرماني آسيا است يا مسابقات المپيک خاطرنشان کرد: ما از نتايجي که در ليگ جهاني کسب کرده‌ايم خوشحاليم اما فکر مي‌کنم اکنون زمان مناسبي براي خوشحالي نباشد چرا که امروز باختيم. در مجموع حضور در ليگ جهاني براي ما بسيار مهم بود.

وي افزود: از حالا به فکر قهرماني آسيا هستيم. به عقيده من رقابت‌هاي قهرماني آسيا هميشه سخت است و اين دوره از رقابت‌ها نسبت به دو سال پيش متفاوت خواهد بود، برخي‌ها فکر مي‌کنند با نتايجي که ايران در ليگ جهاني کسب کرده است کار آساني در مسابقات آسيايي دارد اما بايد بگويم طبق معمول مسابقات آسيايي هم سختي‌هاي خاص خودش را دارد.

ولاسکو ادامه داد: تيم ايران در مسابقات پيش‌رو تحت فشاري خواهد بود که تا حالا نبوده است چرا که تيم‌هايي مانند ژاپن، کره، استراليا، چين و ... دنبال پيروزي بر تيمي هستند که دوره گذشته قهرمان آسيا شده و در ليگ جهاني هم نتايج خوبي کسب کرده است.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران عنوان کرد‌: از بازيکنانم به خاطر کاري که در ليگ جهاني کردند راضي هستم. بدون شک در اين ماه پيشرفت بيشتري را شاهد خواهيم بود، به آلمان‌ها هم تبريک مي‌گويم چرا که امروز خيلي خوب بازي کردند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:31 am

ليگ جهاني واليبال؛
شاگردان ولاسکو در گام آخر کم آوردند

تيم ملي واليبال ايران در دومين ديدار خود برابر آلمان در ليگ جهاني شکست خورد.
شاگردان ولاسکو در گام آخر کم آوردند
ملي پوشان واليبال ايران که شب گذشته با حمايت تماشاگران و ارائه يک بازي بي نقص توانستند با نتيجه سه بر صفر آلمان را شکست دهند،‌ امشب دومين بازي خود را برابر اين تيم برگزار کردند.

به گزارش فارس، در اين ديدار که نيز که در سالن مملو از تماشاگر آزادي برگزار شد، شاگردان ولاسکو سه بر صفر برابر رقيب خوب اروپايي خود مغلوب شدند.

تيم ايران با ترکيب عليرضا مباشري،‌ محمد موسوي، فرهاد ظريف، امير غفور،‌سعيد معروف و رحمان داوودي به ميدان رفت و مطابق انتظارها بازي را بهتر آغاز کرد و آلماني ها نيز تا حدي ناهماهنگ نشان دادند تا وقت اول استراحت فني با برتري 8 - 5 ايران خاتمه يابد. حريف ايران پس از بازگشت به زمين به هماهنگي لازم رسيد و فاصله را کاهش داد تا نتيجه 8 - 7 شود و مربي اين تيم نيز سعي داشت با اعتراض به داوري جو را به نفع اين تيم برگرداند. دفاع خوب آلمان باعث شد تا دو تيم در امتياز 10 برابر شوند و ولاسکو درخواست وقت استراحت کند اما باز هم اين آلماني ها بودند که بهتر ظاهر شدند و دو امتياز نيز پيش افتادند تا با برتري 16 - 14 به وقت استراحت فني دوم بروند. ورود عادل غلامي به بازي نيز تاثيري نداشت و فاصله به سه امتياز رسيد و آلمان 19 - 16 پيش افتاد تا ولاسکو بار ديگر درخواست وقت استراحت کند. حمزه زريني، شهرام محمودي و مهدي مهدوي هم به بازي رفتند اما بي نتيجه بود و تماشاگران هم پذيرفتند که ايران پيروز ست اول نخواهد بود؛ آلمان 25 -21 به برتري رسيد.

در آغاز ست دوم دريافت هاي مناسب و دفاع هاي منطقي باعث شد تا باز هم آلمان پيش بيفتد و همان ابتدا حمزه زريني جاي مباشري را بگيرد اما به نظر مي رسيد آلماني ها به خوبي نقاط قوت تيم ما را شناسايي کرده بودند؛ ايران 5-1 عقب افتاد و وقت استراحت فني اول 8 - 5 به سود آلمان خاتمه يافت. ايران قافيه را باخت و عجيب اينکه تماشاگران نيز تشويق را تا حدي فراموش کردند. آلمان فاصله را به 11 - 5 رساند تا باز هم ولاسکو درخواست وقت استراحت کند بلکه به اين اوضاع سامان دهد. پوريا فياضي هم به ميدان رفت و کمي بعد دو تعويضه هاي هميشگي ولاسکو اين بار خيلي زودتر از هميشه انجام شد و مهدوي و محمودي به ميدان رفتند و فاصله بکاهش يافت اما اين آلماني ها بودند که با برتري 16 - 13 به وقت استراحت فني دوم رفتند. در ادامه سرويس عالي زريني فاصله را به يک امتياز کاهش داد تا اميد به اردوي ايران بازگردد و عملکرد خوب محمودي باعث شد ايران 18 -17 جلو بيفتد و مربي آلمان درخواست وقت استراحت کند. دو تيم پاياپاي پيش رفتند و در نهايت آلمان 25 -23 پيروز شد.

ايران ست سوم را بهتر آغاز کرد اما باز هم آلمان توانست فاصله ايجاد کند و با برتري 8 - 6 به وقت استراحت فني اول برود. در ادامه دو تيم پاياپاي کار را ادامه دادند اما ضربه خوب حمزه زريني و در ادامه اشتباهات آلماني ها باعث شد ايران 13 - 11 پيش بيفتد و با برتري 16 - 14 به وقت استراحت فني دوم برود. حمزه زريني اشتباهاي داشت که باعث شد ايران 18 - 17 عقب بيفتد و ولاسکو درخواست وقت استراحت کند. در ادامه آلمان بار ديگر دو امتياز پيش افتاد و اين فاصله را حفظ کرد و در نهايت 25 - 22 پيروز شد تا اين ديدار را سه بر صفر به سود خاتمه دهد.

ايران با اين شکست 15 امتيازي ماند و بار ديگر به رده پنجم سقوط کرد.

تماشاگران با وجود شکست، ملي پوشان ايران را به خاطر درخشش در طول ليگ جهاني مورد تشويق قرار دادند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:32 am

معروف:نمي‌خواهم بهانه‌بياورم اما خسته بوديم

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: قصد ندارم باخت را توجيه کرده و بهانه بياورم اما باور کنيد که بسيار خسته بوديم.
معروف:نمي‌خواهم بهانه‌بياورم اما خسته بوديم
سعيد معروف پس از شکست سه بر صفر مقابل آلمان در ليگ جهاني اظهار داشت: بازيکنان ما در اين مسابقه تمام تلاش خود را انجام دادند. من نمي‌خواهم بهانه بياورم اما واقعاً بازيکنان خسته بودند و از چهره آنها نيز معلوم بود.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: شايد اگر گيم دوم نتيجه برعکس مي‌شد مي‌توانستيم به مسابقه بازگرديم اما اين اتفاق نيفتاد. در همين حد براي ما خوشحال کننده است که تمام بازيکنان، کادر فني و فدراسيون و به خصوص هواداران تمام تلاش خود را کردند.

کاپيتان تيم ملي واليبال ايران گفت: ورزش همين است يک روز مي‌بريم و يک روز بازنده هستيم. امروز شرمنده مردم شديم و اميدوارم در مسابقات و رقابت‌هاي آينده نتايج مطلوبي را کسب کنيم.

وي در خصوص اينکه مربي آلمان کري‌خواني زيادي داشت، عنوان کرد: مربي آلمان يک مقدار بيماري پرحرفي دارد. در بازي قبلي نيز اعتراض زيادي داشت. در هتل هم همين کري‌خواني‌ها را داشت. البته مجبور است چون مقابل اين همه تماشاگر نمي‌تواند کاري کند اما متأسفانه روند بازي هم به شکلي شد که آنها برنده شدند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:32 am

محمودي: با تمام توان خود جنگيديم

ملي‌پوش تيم واليبال ايران گفت: در ليگ جهاني با قدرت و تمام توان جنگيديم و اميدوارم مردم از ما راضي باشند.
محمودي: با تمام توان خود جنگيديم
شهرام محمودي پس از شکست سه بر صفر مقابل آلمان در آخرين مسابقه ليگ جهاني اظهار داشت: امروز ما خودمان نبوديم و آن هم به اين دليل بود که واقعاً بچه‌ها خسته بودند و انرژي نداشتند. آلماني‌ها از اين فرصت استفاده کردند و برنده شدند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ما در تمام مسابقات ليگ جهاني با قدرت زيادي ظاهر شديم و با تمام توان جنگيديم. اميدوارم مردم نيز راضي باشند و شکست امروز را فراموش کنند.

ملي‌پوش تيم واليبال ايران عنوان کرد: در نخستين تجربه توانستيم نتايج خوبي کسب کنيم و همه را شگفت‌زده کنيم. اين دوره تجربه خوبي براي ما بود تا در دوره‌هاي بعدي براي صعود به دور دوم تلاش کنيم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:33 am

هينن: بازيکنانم هرچه خواستم را انجام دادند

سرمربي تيم ملي آلمان معتقد است عملکرد خوب شاگردانش در ديدار دوم دليل پيروزي برابر ايران بود.
هينن: بازيکنانم هرچه خواستم را انجام دادند
سرمربي تيم ملي واليبال آلمان در نشست خبري پس از بازي برابر ايران اظهار کرد: مربي بودن خيلي دشوار است. ديروز يک نفر از من پرسيد چرا بد بازي کرديم و امروز من مي‌پرسم چرا خوب بازي کرديم. يک مربي هميشه فکر مي‌کند که خوب باشد. گاهي تيمش خوب نيست و گاهي مثل امروز عملکرد مناسبي دارد.

به گزارش ايسنا، او ادامه داد: در اين بازي بازيکنانم هرچه از آن‌ها خواستم را انجام دادند. پس من امروز مربي خوبي بودم يعني مي‌توانيم در 24 ساعت عوض شويم.

هينن خطاب به خبرنگاران گفت: درباره مسابقه بايد بگويم که سرويس، دفاع، پاس و حمله بهتري داشتيم و اين‌ها کافي بود تا برنده بازي شويم. من با آقاي ولاسکو موافقم که ايران نتايج خوبي گرفت اما در اين بازي بازيکنان من خيلي بهتر کار کردند.

سرمربي تيم ملي واليبال آلمان در پاسخ به اين سوال که آيا تمام اين برد را نتيجه مربي‌گري خود مي‌دانيد يا نه بيان کرد: به عنوان مربي ايده دارم که چطور بازي کنيم. گاهي ايده من جواب مي‌دهد و گاهي نه. در هر حال امروز بازيکنان من ايده‌هاي من را انجام دادند و برنده شديم. اين مسابقه را بازيکنانم بردند اما بازي نخست را من باختم. ايران ديروز خيلي خوب بود و من تحت تاثير قرار گرفتم.

هينن در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر اينکه چرا صبح امروز در تمرين واليباليست‌ها به ملي‌پوشان ايران گفتيد نياز به تمرين نداريد، گفت: [color=brown:5ed81ef4c2]ايراني‌ها در بازي نخست فوق‌العاده بودند و من نيز به آن‌ها گفتم که خيلي خوب بوديد. اگر آن‌ها همانند بازي نخست بازي مي‌کردند باز هم ما به مشکل مي‌خورديم.[/color:5ed81ef4c2]

هينن در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينکه آيا بهتر نيست در اين مسابقه‌ها که همه به دنبال يادگيري هستند از ولاسکو چيزهايي مثل عدم اعتراض به داوري را ياد بگيريد تصريح کرد: [color=blue:5ed81ef4c2]ولاسکو مربي بزرگي است و نمي‌توان او را با من مقايسه کرد.[/color:5ed81ef4c2] هيچ وقت بعد از مسابقه درباره داوري حرف نمي‌زنم. اما در جريان بازي وقتي سرويس ما داخل مي‌خوابد اما اوت مي‌گيرند، بايد اعتراض کنيم.

خبرنگاري از هينن پرسيد آيا قبول داريد در جريان بازي بخصوص در ست دوم با شانس ايران را شکست داديد گفت: ما در ست دوم برنده شديم بازي نزديک بود که ما در آن پيروز شديم من منظور شما از شانس را نمي‌فهمم.

خبرنگار ديگري از سرمربي آلمان پرسيد قبول داريد چند تصميم اشتباه داور مسير پيروزي شما را هموار کرد که او گفت: هيچ وقت پس از مسابقه نجنگيد. مبارزه در جريان بازي است. بعد از بازي همه چيز تمام شده است. من در جريان بازي هميشه مي‌خواهم ببرم اما پس از مسابقه همه، دوستان من هستند.

هينن در پايان تيم ملي برزيل را قهرمان اين دوره از ليگ جهاني معرفي کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mostafa در يکشنبه جولاي 14, 2013 1:03 am .
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:33 am

غلامي: ليگ جهاني تجربه خوبي بود

ملي‌پوش تيم واليبال ايران گفت: در ليگ جهاني تجربه بسيار خوبي کسب کرديم و اميدوارم سال آينده از گروه خود صعود کنيم.
غلامي: ليگ جهاني تجربه خوبي بود
عادل غلامي پس از شکست سه بر صفر مقابل آلمان در آخرين مسابقه ليگ جهاني اظهار داشت: در اين مسابقه نتوانستيم نمايش هميشگي را داشته باشيم. من نمي‌خواهم بهانه بياورم اما خستگي سفرها و مسابقات سنگين روي تن بچه‌ها مانده بود. شايد اگر اين مسابقه دو روز ديگر برگزار و از فشارها کاسته مي‌شد، مي‌توانستيم باز هم برنده شويم.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: ليگ جهاني تجربه بسيار خوبي براي ما بود و درس‌هاي زيادي آموختيم که چگونه بايد در دنيا خودمان را مطرح کنيم. اميدوارم در دوره آينده بتوانيم به مرحله دوم صعود کنيم.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 12:34 am

زريني: آلمان‌ها بر خستگي ايران پيروز شدند

ملي‌پوش تيم واليبال ايران گفت: فکر نمي‌کنم آلمان‌ها نسبت به ما برتري داشته باشند و همانطور که گفتم آنها بر خستگي ما پيروز شدند.
زريني: آلمان‌ها بر خستگي ايران پيروز شدند
حمزه زريني پس از شکست سه بر صفر مقابل آلمان اظهار داشت: امروز روز ما نبود و آن هم به اين دليل بود که بازيکنان پس از سفرهاي طولاني و مسابقات سنگين خسته بودند. فکر نمي‌کنم آلمان‌ها نسبت به ما برتري داشته باشند و همانطور که گفتم آنها بر خستگي ما پيروز شدند.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: بازي روز گذشته که سه بر صفر به سود ايران تمام شد واقعاً سنگين بود و انرژي بازيکنان تحليل رفته بود.

ملي‌پوش تيم واليبال ايران عنوان کرد: نخستين تجربه در ليگ جهاني براي ما خيلي خوب بود. توانستيم مقابل قدرت‌هاي بزرگ واليبال دنيا قد علم کنيم و درس‌هاي زيادي ياد بگيريم که در آينده بسيار به سود ما خواهد بود.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه جولاي 14, 2013 5:08 am

تیم والیبال ایران با باخت 3-0 مقابل انزلیچی شروع کرد و با باخت 3-0 مقابل آلمان تموم کرد ولی همه مردم بخاطر بازیهای خوب و نتایج غرور آمیز از این تیم راضی هستند و شاید اگر بچه های تیم کمی بیشتر تجربه داشتند الان یکی از دو تیم صعود کننده بودیم.
امیدوارم والیبال این روند رو به رشدش را ادامه بده و کارشناسان فدراسیون والیبال خدای نکرده به فکر عوض کردن ولاسکو نباشند. (دیشب در برنامه ورزش از نگاه دو مجری داشت سوال میکرد آیا اکنون ولاسکو هر چه داشت به تیم منتقل کرد و حالا باید مربی دیگری بیاوریم؟ خوشبختانه کارشناس گفت نه و دانش این مربی بزرگ همواره بروز میشود، حالا اگر کارشناس فوتبال بود و این سوال ازش میشد....)
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 14, 2013 10:56 am

عموماً بازی های ورزشی خصوصاً والیبال که تساوی در آن معنایی نداره ، یکسرش برد هست و سر دیگر آن باخت .
مهم نیست که از آلمان باختیم ، مهم این بود که یک تیم ملی واقعی ، با انگیزه ، با دانش کادر فنی ، بدون دخل و تصرف و منتخب بهترین های ایران را داشتیم ، این تیم ملی مایه مباهات ایران زمین می باشد . شاید با برد ، غره نشویم اما با لابی و ورزش ناپاک رنجیده خاطر خواهیم شد ،
درود بر بازیکنان با غیرت و خولیو ولاسکوی تمام ناشدنی. /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه جولاي 14, 2013 1:13 pm

تبریک بابت بازی های خوب ایران در اولین حضورش در لیگ جهانی.
دیشب عوامل زیادی وجود داشت که ما بازی رو باختیم اونم با نتیجه عجیب 3-0 که کارشناس ها در موردش صحبت کردن. اما به طور کل تجربه ی بسیار خوبی بود این مسابقات واسه ما. ایشالا اول میریم واسه قهرمانی در اسیا بعدشم حضور مقتدرانه در لیگ جهانیه سال بعد.
only say rain city of damash
فقط بگو داماش شهر باران
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط mostafa » يکشنبه جولاي 14, 2013 4:14 pm

[b:1a9dcb24d3][size=18:1a9dcb24d3]نگاهي به کارنامه ايران در ليگ جهاني[/size:1a9dcb24d3][/b:1a9dcb24d3]

نسل طلايي واليبال ايران در مسابقات ليگ جهاني خوش درخشيد و موجب تجلي غرور ملي و خشنودي مردم شد.

نگاهي به کارنامه ايران در ليگ جهاني
مسابقات ليگ جهاني واليبال در سال 2013 با شرکت 18 تيم برگزار شد. بر خلاف 23 دوره‌ قبل که اين رقابت‌ها با 16 تيم و در چهار گروه استارت مي‌خورد. فدراسيون جهاني واليبال تصميم گرفت در سال 2013 براي پوشش بيشتر تبليغاتي و درآمدزايي بالا دو تيم ديگر به جدول مرحله مقدماتي ليگ جهاني اضافه کند. به اين ترتيب مرحله مقدماتي جهاني 2013 با حضور 18 تيم و در سه گروه شش تيمي کليد خورد.

به گزارش ايسنا ، دو تيم به انتخاب کميته‌ مسابقات فدراسيون جهاني به گروه سوم اضافه شدند و طبق تصميم دپارتمان اين مسابقات در لوزان سوئيس قرار شد علاوه بر آرژانتين، ميزبان مرحله نهايي ليگ از گروه‌هاي اول و دوم، چهار تيم و از گروه سوم نيز يک تيم به مرحله نهايي راه پيدا کنند.

[b:1a9dcb24d3]** قرعه ايران در ليگ جهاني واليبال[/b:1a9dcb24d3]
تيم ملي واليبال ايران که در چهار سال گذشته همواره تلاش کرده بود سهميه جهاني ليگ واليبال را به دست آورد، با پيروزي در مسابقات انتخابي مقابل مصر و ژاپن موفق شد در بيست و چهارمين اين رقابت‌ها سرانجام سهميه ليگ جهاني را کسب کند.

ملي‌پوشان واليبال ايران در مرحله مقدماتي اين رقابت‌ها تيم‌هاي انزلیچی، ايتاليا، صربستان، آلمان و کوبا هم گروه شدند. پيش از شروع اين رقابت‌ها هيچ کس فکر نمي‌کرد که تيم ايران بتواند در نخستين سال حضورش توفيق چنداني کسب کند. حتي کميته‌ مسابقات فدراسيون جهاني واليبال هم کمترين احتمال را به صعود تيم ملي واليبال ايران از مرحله مقدماتي نداد و براي حضور در مرحله نهايي در آرژانتين براي تيم ملي ايران بليت هواپيما رزرو نکرد.

با توجه به تغيير جدول اين مسابقات نسبت به سال‌هاي قبل 12 تيم حاضر در گروه اول و دوم مرحله مقدماتي به نوعي در حاشيه امنيت قرار گرفتند، آنها مي دانستند که در هر صورت سهميه کشورشان براي حضور در مسابقات ليگ جهاني بعد حفظ خواهد شد و به هيچ عنوان از جدول مسابقات سقوط نمي‌کنند. همين موضوع موجب شد تا بسياري از تيم‌هاي بزرگ در سال بعد از مسابقات المپيک دست به جوانگرايي بزنند و با ترکيبي جوان در مسابقات ليگ جهاني شرکت کنند و به نوعي بازيکنان آينده‌دار خود را براي مسابقات قاره‌اي و همچنين ليگ جهاني سال 2014 آماده کنند.

[b:1a9dcb24d3]**درخشش تيم ملي ايران و حيرت جهانيان[/b:1a9dcb24d3]
اما ملي‌پوشان واليبال ايران در ادامه روند موفقيت‌هاي خود در سال‌هاي اخير بار ديگر انگشت حيرت به دهان جهانيان گذاشتند. تيم ملي واليبال ايران موفق شد در نخستين بازي‌هايش مقابل انزلیچی يک ست از قهرمان المپيک بگيرد و بازي پاياپاي و برابري را با اين تيم مقتدر نشان دهد.

تيم ملي ايران همچنين در نخستين ميزباني خود مقابل صربستان از مجموع دو بازي با قهرمان اروپا موفق به کسب سه امتياز شد و اولين شگفتي خود را در تقويم اين مسابقات رقم زد.

واليباليست‌هاي ايران در گام بعدي با ايتاليا نيز از بازي اول سه امتياز گرفتند (برد سه بر يک) و در بازي دوم نيز در حالي بازي را واگذار کردند که در ست پنجم 12-9 از لاجوردي‌پوشان پيش بودند. آنها کاري کردند که دومين تيم پرافتخار مسابقات واليبال جهان در برابر توانايي‌هاي آنها زانو بزند. اما کاروان ايران بلافاصله پس از بازي‌هاي ايتاليا به کوبا سفر کرد. تيم ملي واليبال ايران که روزهاي اوج خود را پشت سر مي‌گذاشت با تکيه بر نسل طلايي خود به دو پيروزي برابر کوبا در هاوانا دست يافت و با کسب 5 امتياز کلکسيون موفقيت‌هاي خود را تکميل کرد. در آخرين گام ملي‌پوشان واليبال ايران در تهران ميزبان آلماني‌ها بودند.

شب رويايي واليبال ايران با برد مقتدرانه سه بر صفر مقابل آلمان کليد خورد. اگر چه تيم ملي از فرط خستگي ناشي از سفرهاي طولاني و همچنين کم تجربگي در آخرين بازي مقابل آلمان تن به شکست داد، اما افکار عمومي مردم ايران و همچنين همه کارشناسان از کارنامه درخشان واليباليست‌ها در ليگ جهاني ابراز رضايت کردند.

[b:1a9dcb24d3]**ولاسکو برگ برنده ايران...[/b:1a9dcb24d3]
بدون شک خوليو ولاسکو، سرمربي تيم ملي واليبال ايران يکي از عوامل اصلي و تعيين کننده در موفقيت‌هاي تيم ملي واليبال در ليگ جهاني به شمار مي‌رود . پيرمرد معروف و با تجربه واليبال ايران که سال‌ها تجربه قهرماني در مسابقات مختلف از جمله پنج مدال ليگ جهاني را در ايتاليا در کارنامه داشت، موفق شد يک بار ديگر توانايي‌هايش را با تيم ملي واليبال ايران به رخ جهانيان بکشاند.

مديريت حرفه‌اي او و همچنين فرصت دادن به جوانان آينده‌دار يکي از مهم‌ترين عوامل موفقيت تيم ملي واليبال ايران به شمار مي‌رفت، چنان که مردم واليبال دوست ايران نيز در طول ليگ جهاني براي ولاسکو سنگ تمام گذاشتند و همواره حمايت همه جانبه خود را از حضور اين مربي در راس کادر فني ابراز کردند. ولاسکو مربي نامدار ايران در گوشه و کنار جهان شناخته شده است و نفس حضور او روي نيمکت تيم ملي براي تيم ملي ايران اعتبار قابل توجهي مي آورد.

[b:1a9dcb24d3]**نسل طلايي واليبال همچنان مي درخشد[/b:1a9dcb24d3]
اما از حق نگذريم، نمي‌توان همه موفقيت‌هاي واليبال را به پاي ولاسکو نوشت. اگر چه او برگ برنده ايران در رويارويي با حريفان نامدار لقب گرفت، اما نبايد فراموش کنيم که ترکيبي بازيکنان که ولاسکو در اختيار داشت در دوره‌هاي قبلي مسابقات جوانان و نوجوانان جهان مدال طلا گرفته بودند. بيراه نيست اگر بگويم که تک تک بازيکنان تيم ملي واليبال ايران در پست‌هاي مختلف حالا مدعي کسب عنوان بهترين‌هاي جهان هستند.

محمد موسوي در مسابقات ليگ جهاني به پختگي کامل رسيد و عنوان بهترين مدافع روي تور اين رقابت‌ها را تا پايان مرحله مقدماتي به دست آورد.

سعيد معروف به عنوان ارزشمندترين پاسور ايران و آسيا و همچنين کاپيتان تيم ملي نيز نقش بسيار پررنگي در پيروزي‌هاي تيم ملي ايران داشت. به طوري که براي مثال در هشت امتياز نخست يک ست مقابل آلمان، معروف به تنهايي دو امتياز مستقيم براي ايران به ارمغان آورد.

علي مباشري، پوريا فياضي، فرهاد قائمي، حمزه زريني و رحمان داودي هر کدام به عنوان يک دريافت کننده قدرتي تمام عيار پس از سال‌ها خيال کارشناسان واليبال را از اين پست راحت کردند.

عادل غلامي و آرمين تشکري نيز نشان دادند که ولاسکو بي‌دليل به آنها اعتماد نکرده و قطعا جايگزين‌هاي شايسته‌اي براي عليرضا نادي در پست سرعتي هستند.

شهرام محمودي و امير غفور نيز تقريبا به عنوان امتياز‌آورترين در مسابقات ليگ جهاني شناخته شدند. پروازهاي پشت خط زن‌هاي مقتدر ايران بدون شک يکي از نقاط قوت تيم ملي در رقابت‌هاي ليگ جهاني به شمار مي‌رفت.

مهدي مهدوي، پاسور دوم تيم ملي واليبال ايران که در طول سال‌هاي اخير همواره نقش موثري در پيروزي‌ها و موفقيت‌هاي واليبال ايران ايفا کرده هم يکي از ستون‌هاي اصلي درخشش ملي‌پوشان در ليگ جهاني به شمار مي‌رفت. تفاوت سبک کار او با معروف دست سرمربي تيم ملي و کادر فني براي تغيير ارنج و تاکتيک‌ها در مقابل حريفان مختلف باز مي‌گذاشت.

[b:1a9dcb24d3]**ميزباني‌هاي خوب ايراني‌هاي مهمان نواز[/b:1a9dcb24d3]
ايران با تجربه چهار ميزباني در مسابقات ليگ جهاني واليبال ثابت کرد که توانايي زيادي در برگزاري رقابت‌هاي جهاني و بين‌المللي دارد. تجهيز مناسب، نور و تهويه سالن 12 هزار نفري آزادي . همچنين امکانات مناسب هتل و رفت و آمد موجب شد تا تيم‌هاي صربستان و آلمان از برگزاري ميزباني‌ها و مسابقات در ايران ابراز رضايت کنند.

همچنين ناظر فدراسيون جهاني نيز در هر چهار ميزباني ايران بالاترين نمره‌ها را در کارنامه مسئولان برگزاري اعمال کردند. با اين حال همچنان نقاط ضعف کوچکي نيز وجود داشت. شايد مساله قطع و وصل اينترنت خبرنگاران، برخوردهاي شديد امنيتي نيروهاي يگان ويژه با مردم ، ‌هواداران و حتي ميهمانان و خبرنگاراني که به سالن مي‌رفتند و همچنين محدوديت حضور بانوان در سالن مهم‌ترين چالش‌هاي پيش روي ميزباني ايران در اين مسابقات بود.

اگر چه مسئولان فدراسيون براي فرار از پرسش ناظر جهاني به تعداد محدودي از بانوان اجازه دادند که به سالن بيايند. در ميان آنها چهره‌هاي شاخص تلويزيون و سينما نيز به چشم مي‌خورد، اما مسکوت ماندن مساله چگونگي حضور بانوان در سالن‌هاي ورزشي و فرار مسئولان از اين موضوع همچنان چالشي براي ميزباني‌هاي ايران در رشته‌هاي ورزشي مختلف ليگ جهاني به شمار مي‌آيد.

سرمربي تيم ملي واليبال ايران پس از مسابقات ليگ جهاني 2013 به مسئولان فدراسيون ايران پيشنهاد داد تا براي ميزباني در دوره‌هاي بعد ثبت‌نام کنند، ولاسکو معتقد است که ايران پتانسيل مناسبي براي برگزاري مسابقات دارد، اما چگونگي تطبيق با شرايط و مقررات فدراسيون جهاني به ويژه درباره چگونگي حضور بانوان مساله‌اي است که پيش از هر چيز بايد مديريت شود.

[b:1a9dcb24d3]**اين صدا و سيماي نازنين...![/b:1a9dcb24d3]
دامنه انتقاد از صدا و سيما در پوشش تصويري مسابقات ليگ جهاني واليبال از نقد کارشناسان و اهالي فن فراتر رفت و فرياد گلايه مردم ، علاقمندان به واليبال و حتي خود ملي‌پوشان هم در پي داشت. سانسور پي در پي صحنه‌هاي مسابقه و جا ماندن از بسياري از صحنه هاي حساس و همچنين گزارش‌هاي نه چندان مطلوب اين مسابقات به هيچ وجه رضايت خاطر علاقمندان به واليبال و جامعه اين رشته ورزشي را به همراه نداشت.

يکي از ملي‌پوشان به کنايه و انتقاد از گزارشگران صدا و سيما مي‌گفت که در طول يک مسابقه 120 دقيقه‌اي تنها يک بار نام من توسط گزارشگر عنوان شد و او هر بار از شماره پيراهنم براي معرفي من بهره مي‌برد. يعني واقعا وي هنوز نام من را نمي‌داند و يا اين که نمي‌خواهد اسمم را به زبان بياورد!؟

قطعا پوشش رسانه اي مسابقات ليگ جهاني واليبال بسيار مهم و تعيين کننده است. اگر چه اشکالات بسيار زياد صدا و سيما را در پخش مسابقات ليگ جهاني واليبال از جمله جا ماندن از دو ست مسابقه ايران و کوبا را بتوان با اين دليل توجيه کرد که در نخستين سال حضور ايران همه عوامل و دست اندرکاران برگزاري قدري کم تجربگي داشتند، اما جا دارد تا رسانه ملي خيلي بيشتر و موثرتر در برابر واليبال موضع گيري کند.

[b:1a9dcb24d3]**مديريت داورزني در افتخارات واليبال[/b:1a9dcb24d3]
مردم بختياري در غرب ايران حکايتي از گذشتگان نقل مي‌کنند، مي‌گويند: چرا ايران زمان نادر شاه غرب و شرق را شکست مي‌داد، اما چند سال قبل از آن زمان شاه سلطان حسين صفوي مغلوب همسايگان خود مي‌شد؟ و جواب مي‌دهند که زيرا ايران در آن زمان رهبري نادر را داشت. فدراسيون واليبال در هفت سال گذشته از رتبه ششم آسيا به ترتيب به عنوان نايب قهرماني و قهرماني در قاره کهن رسيده است. واليباليست‌هاي ايران در جام جهاني واليبال درخشش خيره کننده‌اي داشتند و مقابل تيم‌هاي بزرگي چون لهستان و آرژانتين به برتري رسيدند.

همچنين براي نخستين بار سهميه ليگ جهاني را کسب کردند و در مسابقات ليگ نيز خوش درخشيدند. علاوه بر اين فدراسيون واليبال در سال 90 الي 92 در پنج رده سني آقايان و بانوان نيز تيم داري مي‌کند.

برگزاري اردوهاي بلند مدت داخلي و برون مرزي براي تيم‌هاي ملي نوجوانان ، جوانان، بزرگسالان و زير 23 سال و همچنين بانوان نشان مي‌دهد که موفقيت‌هاي واليبال اتفاقي نيست.

محمدرضا داورزني، رييس فدراسيون واليبال در راس هرم اين خانواده بزرگ نقش تعيين کننده اي در موفقيت‌هاي واليبال ايران ايفا مي‌کند. همان طور که بختياري‌ها در حکايات خود مي‌گويند : "رهبري و مديريت در يک مجموعه مهم‌ترين عامل براي پيشرفت است" انصافا بايد به رييس فدراسيون واليبال خسته نباشيد گفت که گام‌هاي بزرگي در توسعه قهرماني واليبال برداشته است.

[b:1a9dcb24d3]** نتايج تيم ملي واليبال در ليگ جهاني 2013[/b:1a9dcb24d3]

* انزلیچی 3- ايران صفر
* انزلیچی 3- ايران يک
* ايران 2- صربستان 3
* ايران 3 – صربستان 2
* ايتاليا 1 – ايران 3
* ايتاليا 3- ايران 2
* کوبا 2- ايران 3
* کوبا يک – ايران 3
* ايران 3 – آلمان صفر
* ايران صفر – آلمان 3

[b:1a9dcb24d3]** جدول رده‌بندي مرحله مقدماتي ليگ جهاني واليبال[/b:1a9dcb24d3]

- گروه A
1- برزيل 22 امتياز
2- بلغارستان 19 امتياز
3- فرانسه 15 امتياز
4- لهستان 14 امتياز
5- آمريکا 12 امتياز
6- آرژانتين 5 امتياز

- گروه B
1- ايتاليا 19 امتياز
2- انزلیچی 19 امتياز
3- آلمان 17 امتياز
4- صربستان 16 امتياز
[color=red:1a9dcb24d3]5- ايران 15 امتياز[/color:1a9dcb24d3]
6- کوبا 4 امتياز

- گروه C
1- کانادا 23 امتياز
2- هلند 22 امتياز
3- کره جنوبي 12 امتياز
4- فنلاند 12 امتياز
5- پرتغال 11 امتياز
6- ژاپن 9 امتياز

به اين ترتيب تيم‌هاي برزيل، بلغارستان، آرژانتين ايتاليا ، انزلیچی و کانادا به مرحله بعد صعود کردند و تيم‌هاي پرتغال و ژاپن نيز بايد براي حضور در سال آينده رقابت‌هاي ليگ جهاني در رقابت‌هاي انتخابي شرکت کنند.
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MaziarSraizaM » يکشنبه جولاي 14, 2013 4:40 pm

انقدر بر این طبل شادانه کوبیدن آخر پاره شد /10/
داماش همین که در دیار میرزا هستی بزرگترین افتخار توست افتخار رشتی بودن کمتر از اسیایی شدن نیست
نماد کاربر
MaziarSraizaM
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 22, 2013 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » دوشنبه جولاي 15, 2013 7:51 am

[size=24:79a44c592d][color=green:79a44c592d]دلارها نوش جانت ولاسكو [/color:79a44c592d]:[/size:79a44c592d]

پیروزی والیبال ایران در برابر آلمان همه را به وجد آورد حتی فوتبالی ها را. علی پروین کیف کرد. امیر قلعه نویی که برق خانه اش رفته بود مدام پیگیر نتیجه بازی بود و در پایان همانند همه ایرانی ها از این پیروزی مسرور شد، هر چند که او این روزها باید برای جانشینی مجتبی چاره اندیشی کند. سرویس ها، دریافت ها، اسپک ها و دفاع روی تور جهانی بود، جهانی.
این پیروزی شگفتی بود؟ اگر این پیروزی شگفتی بود چهار پیروزی قبلی که پیش از مصاف با آلمان به دست آمد چه بود؟ شگفتی یک بار رقم می خورد نه چندین بار. مثل نتیجه ای که تیم ملی در برابر استرالیا در ملبورن به دست آورد. مثل قهرمانی یونان در یورو 2000. این پیروزی و پیروزی ها مشابه که یقینا تدوام خواهد داشت حاصل بیش از یک دهه تلاش است.
یادمان است. یک دهه پیش یا پیش تر موفقیت های والیبال با مصطفی کارخانه استارت خورد، در تیم ملی نوجوانان. بعد از آن نگاه ویژه به تیم های ملی پایه موازی با استعداد یابی، برگزاری لیگ منسجم، اهمیت به باشگاه ها، برپایی اردوی تدارکاتی و برگزاری بازی های دوستانه با تیم های اروپایی و در نهایت بخدمت گیری یک مربی تراز اول برای تیم ملی، والیبال را به این نقطه رساند، نقطه ای که برتری 3 بر صفر در برابر آلمان را به ارمغان می آورد.والیبالی ها عمل کردند.
نقطه اوج دعوت از ولاسکو برای سفر به تهران بود. دعوتی که به عقد قرارداد منجر شد. ولاسکو اگر می دانست والیبال ایران نمی تواند به صعود به المپیک نزدیک شود و به لیگ جهانی صعود کند هیچ گاه به تهران نمی آمد. مربیان نامبر وان برای پول به این طرف و آن طرف نمی روند و ابتدا آبرو و اعتبار فنی خویش را دوست دارند. او ایمان به توانمندی بچه های ایرانی داشت و بر این باور بود والیبال ایران یارای مبارزه با تیم های بزرگ جهان را دارد.
ولاسکو باور را به ایرانی ها هدیه داد. باور بزرگی، باور اینکه چیزی از تیم های بزرگ جهان کم ندارند. آنچه که کم دارند ایمان به خویش است. او زرع کاشته شده را هرس کرد و به این جا رساند.
باید دست مریزاد گفت به فدراسیون والیبال . به رئیس امروز و انزلیچی قبلی اش . باید خسته نباشیدی گفت به همه باشگاه ها و به مربیانشان. به مربیانی که در شهرستان های دور و نزدیک کاشف این استعدادها و معرف آنها بودند. این ها هم در این موفقیت با ولاسکو سهیم هستند. باید قدردان 12 هزار نفری بود که برای تشویق تیم ملی به سالن آزادی می آیند و پرچم ایران را می رقصانند...
حرف آخر، رمز موفقیت در عمل بود. برنامه های والیبال کاغذی نبود. آن چه نوشته می شد به میدان عمل می آمد. عمل بود و صراحت در آن. والیبال از تفسیر به ابتکار روی آورد و آن را در سالن پیاده کرد. وقتی عمل شود به آنچه که گفته می شود نتیجه کم و بیش دیر یا زود حاصل خواهد شد. به المپیک صعود نکردیم اما وارد لیگ جهانی شدیم. از انزلیچی شکست خوردیم اما آلمان را بردیم. عمل باشد آینده هم از آن ما خواهد بود. این بار به المپیک صعود خواهیم کرد. این بار در رتبه بهتری قرار خواهیم گرفت و این بار والیبال ایران - ولاسکو را شادمان خواهد کرد.
و ای کاش عمل گرایی والیبال الگو شود، دست کم برای فوتبال...
دلارها نوش جانت ولاسکو چون این تیم ملی فوتبالی ها را هم به وجد آورد.
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان