[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:04 am

[b:759ee51bfe] «دوستداران و عاشقان فوتبال اروپا حتماً مطلب ذیل رو بخونید»

نام : ژنرال فرانسیسکو فرانکو

تولد : 1892

وفات = 1975

در سال 1939 پس از 3 سال جنگ داخلی در اسپانیا بین جمهوری خواهان و ملی ها (فرانکو) و کشته شدن دویست هزار (وحتی گفته میشود یک میلیون) نفر به خصوص از مردم کاتالونیا بالاخره جمهوری خواهان شکست خوردند و ملی ها به پیروزی رسیدند.

و بدین ترتیب دوره طولانی دیکتاتوری ژنرال فرانکو از سال 1939 تا 1975 (مرگش) در اسپانیا آغاز شد در طول سالهای سلطه این دیکتاتور که سال های سیاه نامیده میشود اسپانیا بدترین سال ها را تجربه میکرد.

فضای جامعه پر از عوام فریبی بود , مخالفان یا اعدام می شدند یا تبعید , به گفته محققان در سالهای 1939-1944 تعداد اعدام های سیاسی به 192648 نفر رسید حزب ها و نهاد های دولتی فرمایشی شده بودند و فقط رژیم را تبلیغ میکردند, روزنامه ها زیر تیغ سانسور بودند و یکی یکی بسته میشدند.

فقر و گرسنگی در اسپانیا بیداد میکرد و بی سوادی در حال گسترش بود و این امور در حالی بود که هنرمندان , دانشمندان , و نخبگان ترک وطن میکردند.

اما مهمترین مطلبی که در این میان مهم است که بدانیم حمایت بی حد و وصف این دیکتاتور از باشگاه رئال مادرید بود حمایتی که با پول بیت المال اسپانیا که حق همه بود و از زورگویی و سرکوب تیم های دیگر از جمله بارسلونا انجام میشد و برد هایی که در الکلاسیکو (11-1) با گروگان گرفتن و کشتن خانواده های بازیکنان و خود بازیکنان به دست می آمد که به قدری ننگین هستند که اکنون توسط نهاد های بزرگ فوتبال (یوفا - فیفا) از تاریخ ال کلاسیکو ها نیز حذف شده است.

خواهشا خوب به این آمار توجه کنید :

حال مروری میکنیم بر افتخارات باشگاه رئال مادرید در 109 سال تاریخچه اش یعنی از زمان تاسیس 1902 تا به امروز 2011

La Liga = 31

Champions League = 9

Copa del Ray = 18

مجموع = 58

و همچنین مقام های کسب شده در طول دیکتاتوری فرانکو یعنی از سال 1939 تا 1975 به مدت 35 سال:

LA Liga = 15

Champions League = 6

Copa del Ray = 6

مجموع = 27

همچنین توجه داشته باشید این مقایسه فقط در 3 جام معتبر انجام شده و به یاد داشته باشیم که نیمی از افتخارات این تیم 109 ساله در مدت 35 سال (یک سوم از تاریخ باشگاه 109/3= تقریبا) دیکتاتوری فرانکو به دست آمده است

[/b:759ee51bfe]

/20/ /20/ /20/ /20/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:10 am

آره, از نظر كاتالان ها اونا همه شون تو خاك اسپانيا اسير و گروگان هستن.
بر فرض كه خانواده ي بارساييا رو گروگان گرفته باشن, تو ليگ قهرمانان كه قهرمان شدن هم خانواده هاي تيمهاي : رايمز و فيورنتينا و آث ميلان و اينتراخت و پارتيزان و ... رو گروگان گرفته بودن؟؟؟!!! /4/
عجب مافياييه اين رئالو ما نميدونستيم هاااااااااااااااا...
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:14 am

[b:c68507841d] من نگفتم الان رئال مافیا هستش ولی اون قبلا همچین چیزایی بوده
دیگه همه اینو میدونن که توی همون مادرید هم رئال مادرید تیم سلطنتی بوده و اتلتیکو تیم مردمی
توی فوتبال امروزی هر تیمی بهتر باشه نتیجه میگیره بقیه رو بیخیال
آمار و ارقام رو هم بیخیال [/b:c68507841d] :wink: :wink:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:14 am

[quote:8392772e16="Damash1"][quote:8392772e16="Soheil_Rashti"]Damash1 : كاملا اينو قبول دارم كه ژنرال فرانكو يه ديكتاتور تو تاريخ اسپانيا بوده و قصدش اين بود كه از پیروزی‌های رئال به عنوان ابزاری در جهت آشتی دادن غرب با حكومت دیكتاتوری‌اش استفاده كنه.
ولي ميدوني دليل اصلي كه كاتالونا با اين آقا بد بودن چيه؟؟؟ دليلش برميگرده به سالهاي 1936 تا 1974 . دوراني كه ژنرال فرانكو به شدت مخالف جداشدن ايالت كاتالونيا از خاك اسپانيا بود و كاتالانها كه هميشه مردمي خشونت طلب و كينه اي بودن به شدت با فرانكو به مخالفت پرداختن.
البته كينه و دشمني اصلي از موقعي شروع شد كه شايد خيلي از مردم و فوتبال دوستان از اون ماجرا خبري ندارن.
ماه نوامبر سال 1943 , رئال مادريد 11 - 1 بارسلونا.
اون بازي بيشتر از همه چيز موجب شرم و سرافكندگي مردم كاتالونيا شد به گونه اي كه به مخالفت شديد با اين فرد و كل مردم مادريد پرداختند و موجب آشفتگي داخلي تو اسپانيا شدن.
چيزي كه جالبه اينه كه كاتالان ها از مستبدي و تمركز گرايي فرانكو گله داشتن در صورتيكه خودشون همواره خواستار جداشدن از اسپانيا و خود مختاري بودن و اين با خواسته هاشون مغايرت داره.
به هر حال ساليان ساله كه از اون موضوع ميگذره و قهرماني هاي رئال مادريد تو ليگ قهرمانان هيچ ربطي به اون دوران نداره. چرا كه تو سالهاي 98-2000 و 2002 هم قهرماني آورده.
پس بي دليل نيست كه عاشق اين تيم هستيم و هيچ وقت نظرمون راجع بهش عوض نميشه.
ميشد بيشتر بنويسم ولي تا همينجا هم بارسايي ها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.[/quote:8392772e16]

[b:8392772e16] فک کنم نمیدونم توی اون بازی تمام خانواده های بازکنا بارسا گروگان گرفته شده بودن توسط این آقا
و حالا هم اون بازی و بقیه ی بازیهای که به این شکل بوده از تاریخ یوفا و ال کلاسیکو حذف شده
توی لیگ قهرمانان هم از 9 دوره 5 دوره اول رو رئال برده که اونم توش شبهه هست
حالا بیخیال زیر سوال نمیبرم رئال رو فعلا الان رو بچسبین :wink: :wink: [/b:8392772e16][/quote:8392772e16]

احسنت... خوشمان آمد :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:24 am

آره رئال تيم سلطنتي بوده, خب كه چي؟؟؟ همين الانشم خوان كارلوس پادشاه اسپانيا هوادار رئاله چون تيم بزرگيه... اين كه دليل نميشه بگيم پادشاهان از اين تيم حمايت ميكردن!!!
مگه ميشه؟؟يعني تمام تيمارو خريده بودن كه رئالو قهرمان كنن؟؟؟ اين حرفا فقط زاييده ي افكار ماليخوليايي كاتالون هاست.
اگه اينجوري باشه پس تو ايتاليا كه برلوسكوني نخست وزير, رئيس ميلانه, پس اونا بايد هر سال قهرمان ميشدن ديگه؟؟؟ يا حالا هر جاي ديگه...
آمارو ارقامو بيخيال؟؟؟ تمام افتخارات يه تيم به قهرماني هاشه. مگه الان كسي يادشه كه شانسلونا , ببخشيد بارسلونا با ناداوري چلسي رو برد تا قهرمان چمپيونزليگ بشه؟؟؟ نه, همه ميگن كه بارسا اون سال قهرمان شده.
پس اگه به آمارو ارقام توجه نكنيم, هيچي براي يه تيم باقي نميمونه.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:35 am

[size=18:d9e143f3ce]لمپارد: باید بگذاری که فوتبالت از تو به دفاع بپردازد[/size:d9e143f3ce]- فرانک لمپارد ستاره خط میانی چلسی بسیار خوشحال است که توانسته در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل بولتون گلزنی کند. سه گل لمپارد باعث شد تا چلسی بتواند در ریبوک استادیوم با نتیجه 1-5 بولتون میزبان رااز پیش رو بردارد

این درحالی است که در هفته های اخیر شک وشبهات زیادی درمورد حضور یا عدم حضور لمپارد 33 ساله درترکیب اصلی چلسی به گوش می رسید و ویلاس بواس بارها او را برروی نیمکت ذخیره های تیمش قرار دارد ولی با این وجود ستاره سابق وستهم تمرکزش را حفظ کرد و قوی ماند و اجازه داد تا فوتبالش از او به دفاع بپردازد

لمپارد در پایان دیدار یکشنبه شب تیمش به اسکای سپورت گفت:« درچنین شرایطی باید قوی باشی و اجازه دهی که فوتبالت در زمین مسابقه به صحبت بپردازد و از تو دفاع کن. اگر این کار را بکنی و با جدیت به تمرین بپردازی و اوضاع روی غلتک بیفتد، خیلی خوب است. من حس می کنم که یکشنبه شب همین اتفاق برای من رخ داد.»

ستاره انگلیسی چلسی در ادامه صحبتهایش به عملکرد خوب تیمش در ریبوک استادیوم اشاره کرد و گفت:« این همیشه رضایت بخش است. من از اینکه بازی کردم و درموفقیت تیم سهیم بودم واقعا خوشحالم. تیم ما در اکثر بازیهای این فصل خیلی خوب بازی می کند و من دوست دارم که هرزمان که در ترکیب تیم قرار می گیرم موثر باشم. خیلی خوب است که کنار بازیکنان خوبی بازی کنی. دانیل استوریج گل اول من را برایم ساخته و پرداخته کرد.حس می کنم که کارهای زیادی برای انجام دادن دارم و می خواهم بخشی از این تیم موفق باشم و فصل خوبی را با چلسی پشت سربگذارم. »

ستاره 33 ساله انگلیسی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« فکر نمی کنم که در جریان دیدار یکشنبه شب ما می توانستیم چیز بیشتری بخواهیم. عملکرد ما در نیمه اول بازی ،مثل تمام بازیهای قبلی مان خوب بود و پاسکاری و حرکات زیبا و گلهایمان درجریان این بازی از راه رسید.»
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:37 am

[b:4528dd9d8c] این آخرین پستمه
دیگه از بس با رئالیا توی این سایت اون سایت بحث کردم خداییش حوصله ندارم
مگه میشه یه پادشاهی توی تیما دخالت نکنه اونم توی اون موقع
تو داری بحث الان رو میکنی الان شرایط فرق میکنه
هیچ حکومتی دیکتاتوری توی اروپا وجود نداره تا بتونه دخالت کنه
من نگفتم آمار و ارقام رو کلا بیخیال شین گفتم فعلا فوتبال الان اروپا مهم تره تا سالهای قبل
همین لیورپول چن سال پیش نزدیک 10 تا قهرمانی از منچستر جلوتر بود اما الان چی؟
منم قهرمانیای رئال رو لوس نکردم رئال هم یه تیم خیلی بزرگه
در مورد چلسی هم نکنه بارسایی ها داور خریده بودن؟
اشتباهات جزیی از داوریه دیگه این جمله تکراری شده
هر تیمی هم که خوب بازی کنه قهرمان میشه
هیچ کس نمیتونه انکار کنه که بارسا بهترین فوتبال رو بازی میکنه وگرنه خودشو داره گول میزنه
اینم حرف من نیست حرف یک بارسایی هم نیس حرف کارشناسای فوتباله ما که دیگه هیچی [/b:4528dd9d8c] :roll:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:38 am

[b:8ba10c6ea3]این بحثا کلا بی نتیجس آخرشم باعث کدورت میشه بیخیا[/b:8ba10c6ea3] :wink: :wink: :wink:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:44 am

Soheil : شانسونا یعنی بارسلونا تمام نتایج و موفقیت بر پایه شانس هست و رئال بر پایه فوتبال تاکتیک و قدرت ...؟! عجب :roll: /12/ :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:52 am

با اين كه اين بحثا بي نتيجه ميمونه موافقم چون بارها تجربش كردم ولي بي فايده نيست و اطلاعات هر شخصيو بالاتر ميبره.
حالا چرا كدورت؟؟؟ وقتي داريم محترمانه حرفامونو ميزنيم دليلي براي كدورت باقي نميمونه ولي چشم , منم ادامه نميدم چون نوشتن از افتخارات رئال تمام اين صفحاتو پر ميكنه :wink:
فقط در مورد خوب بازي كردن بگم كه هيچ معياري براي بازي خوب وجود نداره. يه تيم سيستمش كلا رو پاسكاريه مثل بارسا كه بازم به نظر همون كارشناسا كه گفتي تكراري و كسل كننده شده , يه تيم هم سيستمش رو حمله هاي متعدد و شوت و هيجان دادن به بازيه. هر كدوم از اينا موافق يا مخالفاي خاص خودشونو دارن. پس نميتونيم هيچ قضاوتي بكنيم.
از بحث با شما خوشحال شدم.
يا علي.
ـــــــــــــــــــــ
مهرداد: شانسونا نه, شانسلونا برادر... 8)
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:02 pm

[quote:4b92ab66e2]Soheil_Rashti[/quote:4b92ab66e2]

[b:4b92ab66e2] تا حدود زیادی باهات موافقم
در مورد افتخارات هم به جز لیگ قهرمانا بارسا و رئال تقریبا باهم مساوین حالا یه جا بارسا بیشتر یه جا رئال بیشتر [/b:4b92ab66e2] /8/
[b:4b92ab66e2] در مورد کدورت اینکه خداییش بعضیا جنبه ندارن من خودم باهاشون برخورد داشتم چن بار تجربه کردم گفتم مثل دفه های قبل نشه بعضیا نمیدونن فضا مجازیه
طرف نشسته اون پشت واس خودش چرت و پرت مینویسه فک میکنه رئیس جمهورم هست
حالا که دیگه اینجا یه کم فرق داره همه گیلانی هستیم و همدیگه رو میشناسیم [/b:4b92ab66e2] /16/
[b:4b92ab66e2] اینجا بعضیا منو میشناسن ولی خیلی وقت میام اینجا البته با یوزر داداشم که آبره هستش [/b:4b92ab66e2] /10/ /10/
[b:4b92ab66e2] تازگیا دیگه عضو شدم [/b:4b92ab66e2] /16/ /16/ /16/
[b:4b92ab66e2] انشالله یه بحث دیگه راه میندازیم حالشو میبریم [/b:4b92ab66e2] :lol: :lol: :lol: :lol:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:06 pm

Damash1 : نمیدونستم داداش آبره هستی... پس لازم شد تو یه موردایی باهاش حرف بزنم /12/

soheil : میدونم ولی چون کلمش مجعول بود به اون شکل نوشتم :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:10 pm

ابره كه فكر كنم رئالي باشه , پس با اونم كلي كري داري؟؟؟
مهرداد: واقعيتو قبول كن. /21/ :lol:
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:12 pm

[b:88bd831be4] کل کل ما قبلانا بیشتر بود ولی شرط بندی زیاد میکنیم باهم سره بازی [/b:88bd831be4] /10/ /10/ /10/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ali126 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 3:25 pm

برد پرگل رئال مادريد با هت‌تريک زيباي ايگواين

گونسالو ايگواين از غيبت کريم بنزما استفاده کرد و سه گل عالي زد.

رئال مادرید با هت‌تریک گونسالو ایگواین به فاصله یک‌امتیازی بارسلونا در صدر جدول رسید. آنها در پایتخت کاتالونیا اسپانیول را چهار بر صفر بردند.

مادریدی‌ها که مانند بارسلونا پیراهن مشکی به تن کرده بودند با دفاع خوبی از سوی حریف مواجه شدند اما در نهایت بازی را بردند.

ابتدا در ضدحمله‌ای سریع، رونالدو پاس کاکا را گرفت و آن را به ایگواین سپرد و او هم با شوتی محکم با پای راست توپ را به گوشه بالای دروازه اسپانیول زد. این گل در دقیقه 17 به ثمر رسید.

اسپانیول بعد از این گل خوب بازی می‌کرد اما نتوانست گلی بزند.

در دقیقه 66، ایگواین پاس آلوارو آربلوا را گرفت و با شوت پای راست توپ را به گوشه بالا و راست دروازه حریف فرستاد. این ضربه او مهارناپذیر بود.

هنگامی که خوسه کایخون، بازیکن سابق اسپانیول در اواخر بازی به میدان آمد، طرفداران او را تشویق کردند، اما او در دقیقه 82 دل هواداران تیم سابقش را شکست و روی پاس رونالدو که با از خودگذشتگی همراه بود گل سوم را زد.

ایگواین در وقت‌های تلف‌شده روی اشتباه اکتور مورنو گل چهارم را زد. اکنون مادرید 13 امتیاز دارد، یک امتیاز کمتر از بارسلونا.
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان