[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه ژوئن 24, 2012 9:26 am

پائولو بنتو، سرمربي تيم ملي پرتغال در روز جمعه، درهاي کمپ تمريني تيمش در هتل رمس را به روي هواداران بازگذاشته بود تا آنها از نزديک تمرين کردن پرتغالي ها را تماشا کنند. حدود 1000 نفر هم براي تماشاي اين تمرينات آمده بودند.

جداي از الدر پوشتيگا که به دليل مصدوميت از همراهي تيمش در بازيهاي باقي مانده در يورو محروم خواهد بود، ساير بازيکنان پرتغال در تمرينات حضور داشتند. البته رائول ميرلس هم با اندکي مصدوميت جداي از سايرين تمرين مي کرد.

درجريان اين جلسه تمريني اتفاق عجيبي افتاد و آن هم دست به يقه شدن ميگل لوپس و ريکاردو کوارشما در جريان اين جلسه تمريني بود. اين دو بازيکن با هم درگير شدند ولي با دخالت ساير بازيکنان پرتغالي اين دعوا پايان يافت.

ماجرا از اين قرار بود که در جريان تمرينا ت تيم، ميگل لوپس تکل خشني را روي پاي کوارشما رفت و کوارشما بلافاصله شروع به انتقاد از هم تيمي اش کرد. ولي اندکي بعد و دربرخورد بعدي که ميان آنها رخ داد، کار بالا گرفت و آنها با هم دست به يقه شدند. بنتو براي دقايقي تمرينات تيم را متوقف کرد و البته مشکل خيلي سريع حل شد.

ريکاردو کستا، مدافع پرتغالي والنسيا که هنوز در رقابتهاي يورو براي تيمش به ميدان نرفته در کنفرانسي خبري بعد از اين جلسه تمريني در دفاع از رونالدو کاپيتان تيمش، در مقابل فشارهاي موجود گفت:« تيم ما به رونالدو وابسته است؛ به ريکاردو وابسته است؛ به موتينيو وابسته است؛ کريستيانو تنها يکي ديگر از بازيکنان تيم ماست و همه ما به تيممان وابستگي داريم.»
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 9:35 am

[align=center:48dc45c2d8][color=red:48dc45c2d8][b:48dc45c2d8] انگلیس - ایتالیا
نبرد آتزوری با شیرها، در رویای رویارویی با ژرمن ها

شاگردان روی هاجسون در این رقابتها فراتر از آنچه از آنها انتظار می رفت ظاهر شدند و الان چالش سختی را پیش رو دارند [/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8] [img:48dc45c2d8]http://euro.defimedia.info/slider/eng.jpg[/img:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8][color=blue:48dc45c2d8]
[b:48dc45c2d8] تیم ملی انگلیس بعد از دو برد متوالی به عنوان صدرنشین گروه دی به این مرحله راه یافت و بازگشت وین رونی به ترکیب این تیم، امیدها و انگیزه های سه شیرها را افزایش داد. رونی دراولین حضورش در این رقابتها باوجودی که نمایش خیره کننده ای نداشت ولی تک گل تیمش را وارد دروازه اوکراین نمود
از سوی دیگر اشلی یانگ بعد از مصدومیتی که گریبانگیر او شده و مانع از درخششش دراین بازی شد ، به امید بازگشت به شرایط آرمانی است ولی انتظار می رود که مربی تیم او را روی نیمکت ذخیره ها بنشاند. تئو والکات و الکس اکسالده چمبرلین امیدوارند تا بتوانند جای جیمز میلنر را درترکیب تیم پر کنند.

در خط دفاعی،گلن جانسون اندکی از ناحیه انگشت شصت پا احساس ناراحتی می کند ولی این موضوع مانع از غیبت او دراین بازی نخواهد شد.
از سوی دیگر انتظار می رود تا چزاره پراندلی تیمش را با سیستم2-1-3-4 روانه میدان کند ؛ همان سیستمی که مقابل ایرلند به کار گرفت و بعید به نظر می رسد که سیستم 2-5-3 که مقابل اسپانیا و کرواسی را به کار گرفته بود، درترکیب تیمش اعمال کند.

پراندلی دراین بازی جورجیو کیه لینی را دراختیار نخواهد داشت. چون او در بازی با ایرلند با مصدومیتی جدی مواجه شد و انتظار می رود که شانس حضور در بقیه بازیهای ایتالیا دراین تورنمنت را از دست داده باشد.
حضور تیاگو موتا درترکیب ایتالیا هم درپس پرده ای از ابهام است؛چرا که او هم دچار خستگی عضلانی شده ودرجلسات تمرینی اخیر تیمش غایب بود و اکنون انتظار می رود که الساندرو دیامانتی یا ریکاردو مونتولیوو ،در صورت غیاب موتا،جای او را در ترکیب تیم پرکنند.

درخط حمله ماریو بالوتلی رودرروی برخی از هم تیمی هایش در سیتی قرار خواهد گرفت.چون پراندلی او را به دی ناتاله ترجیح داده و سوپرماریو را بعد از گلهای زیبایی که در بازیهای پیشین تیمش به ثمر رساند، درترکیب اصلی تیمش قرار خواهد داد.

دراین دیدار،هیچ بازیکنی از حضور درمیدان محروم نیست ولی اگر اشلی کول، جرارد، میلنر، اکسالده چمبرلین و یانگ در ترکیب انگلیس و بالوتلی، بالتزارتی، بونوچی، ده انزلیچی، ماجو، مونتولیو، تیاگو موتا و بوفون (ازایتالیا) از داور کارت بگیرند بازی آتی تیمشان را از دست خواهند داد. [/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]

[align=center:48dc45c2d8][color=red:48dc45c2d8][b:48dc45c2d8] آیا می دانستید؟
[/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8] [img:48dc45c2d8]http://www.up.98ia.com/images/t0f1z82ck8ohsiz84n82.jpg[/img:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8][color=blue:48dc45c2d8]
[b:48dc45c2d8]
انگلیس تنها در یکی از 9 دیدار اخیرش مقابل ایتالیا به پیروزی رسیده و در مجموع تمام مصاف هایش با آتزوری به 6 برد، 7 تساوی و 9شکست دست یافته.

گل رونی مقابل اوکراین، بیست و نهمین گل ملی او بود و او تنها به یک گل دیگر نیاز دارد تا نامش را در بین 5 گلزن برتر تاریخ فوتبال ملی انگلیس و درکنار تام فینی، نات لافتهاوس و الن شیرر ببیند.

اشلی کول، مدافع چگ انگلیس رکورد بیشترین حضور درترکیب تیم بدون رسیدن به گل را در اختیار دارد .او در 97 دیدار برای انگلیس به میدان رفته ، بدون آنکه حتی یک گل زده باشد.

سه شیرها یکی از دو تیمی هستند (تیم دیگر یونان بود) که در مرحله گروهی آفسایدی نداشتند.

ایتالیا در جام جهانی 1990 و در بازی رده بندی توانست با نتیجه 1-2 انگلیس را شکست دهد.

آنتونیو دی ناتاله، بازیکنی است که بیشترین گل ملی را در اردوی کنونی آتزوری به ثمر رسانده. او با یازده گل، برترین گلزن کنونی اردوی ایتالیاست و آنتونیو کاسانو، دانیله ده انزلیچی و آندره آ پیرلو همگی ده گله هستند.

ایتالیایی ها تنها دوبار از 9 حضورشان درمرحله یک چهارم پایانی رقابتهای یورو حذف شده اند که هر دو بار در ضربات پنالتی بوده

پراندلی هنوز به عنوان سرمربی تیم ملی ایتالیا در دیداری رسمی شکست نخورده و به 9 برد و 4 تساوی دست یافته . او از سال 2010 هدایت آتزوری را در دست گرفته. [/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]

[align=center:48dc45c2d8][color=darkrer:48dc45c2d8][b:48dc45c2d8] نتایج تمام دیدارهای رسمی تاریخ این دو تیم [/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8] [img:48dc45c2d8]http://www.up.98ia.com/images/6qwyibst85mgqrg8gg47.jpg[/img:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
[align=center:48dc45c2d8] [color=darkrer:48dc45c2d8]
[b:48dc45c2d8]

[/b:48dc45c2d8] [/color:48dc45c2d8][/align:48dc45c2d8]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 9:37 am

[b:de614400eb]یکشنبه 24 ژوئن 2012[/b:de614400eb]

[b:de614400eb]
گازتا دلو اسپرت[/b:de614400eb]

- سکوت لطفا!
- بالوتلی:من از هیچ یک از دوستان انگلیسی خود نمی ترسم.
- مونتولیوو جایگزین تیاگو موتا.
- رونی خطرناک ترین بازیکن آنان است،که معمولا در برابر ایتالیایی ها خوب کار می کند.
- بونوچی و بارزالی او را یارگیری خواهند کرد.
- * ژابی،صعود اسپانیا و بسته شدن ساک فرانسه.
- آلوس-یووه،امکان این ترانسفر وجود دارد.
- پسکارا خواهان حفظ وراتیست.

[b:de614400eb]کوریره دلو اسپرت[/b:de614400eb]

همه ما حامی(در کنار) ایتالیا هستیم.
- رقابت با انگلستان به ارزش صعود به نیمه نهایی.
- بالوتلی:از کسی ترسی ندارم.
- اعتقاد پراندلی:ما توانایی پیشرفت داریم.
- بارزالی آنتی رونی!
- نفس یک ملت حبس در سینه،20 میلیون پای تلویزیون.
- صعود اسپانیا و رویارویی با رونالدو.

[b:de614400eb]توتو اسپرت[/b:de614400eb]

برو ماریو برو!
- تمام امید خط حمله یووه به بالوتلی در برابر انگلستان برای صعود به نیمه نهایی و دیدار با آلمان.
- من یک پیتر پن هستم اما از کسی ترسی ندارم.
- پیروزی اسپانیا بر فرانسه با کمک ژابی آلونسو.
- پیشنهاد به سوارز.
- یووه به دنبال جذب او،18 میلیون به اضافه کراسیچ.
- حرکت من سیتی به سمت فن پرسی،یووه منتظر است.
- پانتومیم وراتی در پسکارا.
- پیمان میان میلان و مورینیو.
- حالا سیوون اینزاگی را هم میخواهد.
- مایکوسوئل از برزیل تا اودینزه.
- ییلماز بازیکن تیم ملی ترکیه در راه لاتزیو.
- ماسکارا و پیوستنش به زنگا.
- پارما و سفر به چین.
- تورینو:آنتنوچی کلید انتقال ماکسی لوپز.
- قفل ناپولی در راه ترانسفر کاوانی،اما یووه دست بردار نیست.
- دسترو و تیم های خواهان او،رم هم در جمع علاقه مندان او.

===============

==============
[b:de614400eb]پاتریک ویرا :

تاييد مي کنم که فکر مي کردم ايتاليا در مرحله اول حذف شود. در مقابل من تيمي با شخصيت ديدم که بازيکنانش از نظر ذهني آماده بازي کردن کنار هم هستند. اين چيزي است که يک تيم براي قهرماني در يک تورنمنت به آن نياز دارد.

در اين تيم ستاره هاي باکيفيتي مانند بوفون، پيرلو و ده انزلیچی بازي مي کنند. من حتي پيش از آغاز رقابت هاي در مورد بالوتلي هم دچار ترديد بودم.

ديدار ايتاليا- انگليس بسيار نزديک خواهد بود. و شايد هم به وقت هاي اضافه کشيده شود. من احتمال ضربات پنالتي را هم رد نمي کنم.

مقابل فرانسه، آنها (انگلیس)کمي نگران شکست بودند. بدون لمپارد و گرت بري و همين طور وين روني، آنها کمي با نگراني بازي مي کردند

نقطه عطف براي آنها، ديدار با سوئد بود که باعث افزايش اعتماد به نفس آنها شد. آنها از نظر فيزيکي تيم قدرتمندي هستند. آنها از کاپلو چيزهاي زيادي از نظر تاکتيکي ياد گرفتند.

آنها اکنون روني را دارند و همين طور استفن جرارد. هر کس مي خواهد انگليس را شکست دهد، بايد جرارد را مهار کند زيرا او در فرم فوق العاده اي است.
[/b:de614400eb]

ر[b:de614400eb]وی هاجسون :

فکر نمي کنم براي اين ديدار از کسي توصيه بگيرم. ما همه چيزهايي که لازم بود را مورد مطالعه قرار داديم؛ فيلم بازي آنها را ديديم و در مورد اينکه چطور بايد بازي کنيم، فکر کرديم.

يک چيز قطعي است. اگر بتوانيم آنطور که مي خواهيم بازي کنيم، اين کار را انجام خواهيم داد و چه کسي مي داند در پايان چه رخ خواهد داد.

اين يک ديدار برابر خواهد بود؛ ديداري که هر دو تيم مي توانند در آن پيروز شوند. مسئله مهم اين است که ما در اين مرحله حضور داريم و مي توانيم در اين رقابت ها به ميدان برويم

مطمئنم که مردم من را با کاپلو مقايسه مي کنند زيرا او بود که تيم را از مرحله مقدماتي عبور داد.

مطمئنم که او هنوز از اينکه نتوانست خودش تيم را در يورو هدايت کند، ناراحت است.[/b:de614400eb]

==================
[color=red:de614400eb]England[/color:de614400eb] Vs[color=blue:de614400eb] Italy[/color:de614400eb].... 2002

10سال از اخرین بازی که این 2 تیم مقابل هم قرار گرفته اند میگزره و هر دو تیم دچار تغییرات خیلی زیادی شدند . از اون تیم انگلیس هیچ کدوم دیگر در تیم ملی بازی نمیکنند . نه دیوید بکهامی , نه مایکل اوونی , نه سول کمپلی و نه ..... از تیم ایتالیا نیز فقط کاپیتان امروز آن ها یعنی جی جی بوفون در تیم مانده . دیگر در ایتالیا بازیکنانی مثل کاناوارو , نستا , توتی , زامبروتا , ایلیانو و ... نیستند .
تا اون بازی انگلیس, زیر نظر اریکسون فقط یک باز شکست خورده بود و توانسته بود تیمی خوب را شکل بدهد . در بازی هم اول رابی فاولر بود که در دقیقه 63 دروازه بوفون را باز کرد و انگلیس را 1-0 پیش انداخت . اما این برتری تنها 4 دقیقه ثبات داشت و در دقیقه 67 این مونتلا مهاجم تعویضی تیم ایتالیا که جانشین فرانچسکو توتی شده بود که نتیجه را 1 -1 کرد . بازی با نتیجه 1-1 ادامه داشت تا در دقیقه 90 دیوید جیمز گلر انگلیس با خطایی روی مونتلا یک پنالتی را به تیم ایتالیا هدیه کرد و خود مونتلا با ضربه ای از روی نقطه پنالتی ایتالیا را برنده آن بازی کرد . از آن روز به بعد دیگر انگلستان و ایتالیا هرگز مقابل هم قرار نگرفتند .....
=============================================

[b:de614400eb] مصاحبه ای از هواداران دو تیم(فروم یووه)[/b:de614400eb]

[b:de614400eb]بخش اول
[b:de614400eb]1 - در ابتدا خودتون رو معرفی کنید و بگید از چه زمانی و به چه شکل طرفدار تیم مورد علاقه تون شدید ؟[/b:de614400eb]
[color=blue:de614400eb]محمدحسین[/color:de614400eb] : محمد حسين. متولد اصفهان
دانشجوي ادبيات انگليسي.
و اما ايتاليا. شروع لاجوردي شدن من برميگرده به يورو 2000. تورنمنتي كه قطعاً براي بسياري از هم نسل هاي من پر از خاطره بود. اون تيم دوست داشتني و نهايتاً اون پايان تلخ ...

[color=red:de614400eb]شــهریار [/color:de614400eb]: سلام. شهریار هستم از تهران خارج از دنیای مجازی که فکر نکنم اطلاعاتی برای دوستان جالب باشه. ولی در این دنیای مجازی مدیرکل کانون هواداران منچستریونایتد ، مدیر انجمن وبسایت فوتیران و همکار در چند روزنامه و خبرگزاری مثل گل .کام فارسی ، اوج نیوز ، خبرآنلاین ، و روزنامه شرق بودم., و البته یک کاربر ساده در اینجا داستان طرفداری من از انگلستان هم ساده و سریع بگم به سال 1998 و جام جهانی فرانسه باز می گرده که با اون تیم و بازیکنانش همذات پنداری زیادی داشتم و حتی جرقه علاقه من به منچستریونایتد هم از اون تیم زده شد. بازیکن های بزرگ و دوست داشتنی ای مثل اسکولز ، مایکل اوون ، آلن شیرر و دیوید بکهام در اون تیم بودن که باعث شدن من توجهم به این مجموعه جلب بشه. هرچند در نهایت سرنوشت خوبی در انتظارمون نبود و اشتباه مهلک دیوید بکهام دوست داشتنی در کنار تقلب بازیکن کثیفی مثل سیمئونه که در اینتر هم فکر کنم از این حرکات ازش زیاد دیدید شما یوونتوسی ها ، باعث شد تا از دور رقابت ها حذف بشیم.آن هم در ضربات پنالتی..کلا البته به این بدشانسی های خاص انگلستان عادت دارم دیگه..البته باید این رو هم اضافه کنم من یک دوره از همون سال 98 تا 2008 برای یک دهه همراه با آلکس دل پیرو بزرگ ، دوست دار ایتالیا هم بودم و خاطرات زیادی از اون تیم موفق و دوست داشتنی آتزوری دارم. برد حماسی تاریخی جلوی هلند در یورو 2000 رو کی یادش میره؟.. فکر کنم کافی باشه دیگه توضیحات.

2 - مسابقات یورو 2012 رو چطور ارزیابی می کنید ؟ اوکراین و لهستان تا به اینجا تونستند میزبانهای خوبی باشند ؟[/b:de614400eb]
[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: فكر مي كنم حذف زود هنگام اين دو تيم يه كمي ناراحت كننده بود. به هر حال بحث ميزباني مطرحه. در مورد استاديوم هاي جديد اين دو كشور كه جاي هيچ بحثي نيست و فكر مي كنم از اين نظر هيچ ضعف خاصي ديده نميشه. تنها مشكلي كه اين دوره احساس ميشه همون مشكل قديمي شعارهاي نژاد پرستانه هست. در مجموع از تصمي يوفا مبني بر سپردن ميزباني به اين دو كشور استقبال مي كنم. ميزباني يورو براي بلوك شرق موقعيت پيشرفت مناسبي بود.

[color=red:de614400eb]شــهریار [/color:de614400eb]: به نظرم در سطح نسبتا خوبی بود. هرچند فعلا من نوآوری تاکتیکی خاصی رو ندیدم ، و بازی های شطرنج گونه نداشتیم ، ولی امیدوارم در ادامه بهتر باشه. با صعود تیم های بزرگ به مرحله حذفی امیدوارم این اتفاق بیفته. ( بازی تاکتیکی و جذاب اسپانیا و ایتالیا رو فاکتور بگیرید البته ازاین حرفم ، یک استثنا بود ) . لهستان و اوکراین هم از نظر فنی به نظرم کارنامه قابل قبولی داشتند. شرایط استادیوم ها خوب بوده . ولی از نظر شرایط اجتماعی و این پدیده نژادپرستی متاسفانه اخبار خوبی رو نشنیدیم..

[b:de614400eb]3 - نفرات دعوت شده به تیم رو چطور ارزیابی میکنید ؟ آیا بهترین بازیکنان دعوت شده اند ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: در اين مورد زياد نظري ندارم. از اونجايي كه سرمربي هر تيم مسئول نتايج هست پس حق انتخاب داره. به هر حال دعوت نشدن فرديناند براي انلستان خيلي بحث برانگيز بود. ضمن اينكه راندلي هم مي تونست سيمونه پپه رو در تيم ملي داشته باشه كه ترجيح داد دعوتش نكنه. به هر حال با توجه به ظرفيت و توانايي هاي كنوني فوتبال دو كشور به نظر بازيكناي مناسبي در دو تيم حضور دارند.

[color=red:de614400eb]شــهریار [/color:de614400eb]: اگر برای انگلستان منظورت هست که این نفرات بهترین پتانسیل انگلستان نیستند. تعداد زیادی مصدوم داریم. مثلا دارن بنت گلزن فوق العاده استون ویلا در 2 ماه مونده به شروع یورو بازی ها رو از دست داد. یا کایل والکر دفاع راست فوق العاده تاتنهام که بهترین بازیکن جوان سال جزیره هم شد ، به همین خاطر بازی ها رو از دست داد. جک ویلشر رو برای سال هست که نداریم و... به علاوه استاد هاجسون یک سری از نفرات کلیدی رو هم بی دلیل دعوت نکرد. ریو فردیناند بزرگ ، آرون لنون ، گرانت هولت ، مایکل کریک و... در تیم به همین دلایل واهی حاضر نیستند.در کل انگلستان همیشه از نظر مصدومیت که بدشانس ترین تیم بوده و هست ، حالا در کنارش خودزنی های یک سرمربی رو هم اضافه کنید.

[b:de614400eb]4 – عملکرد تیمتون رو در مرحله گروهی چطور ارزیابی می کنید ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: مرحله ي گروهي. مشكل هميشگي آتزوري ها ...
ارزيابي من اينه كه تا آخرين ثانيه هاش هم ترسناك بود! اگر اون ضربه ي شروع مجدد تيم كرواسي در دقيقه ي 90 جلوي اسپانيا به گل تبديل مي شد همه چيز رنگ و بوي سال 2004 رو مي گرفت. در كل از عملكرد تيم راضي ام و عدم باخت جلوي اسپانيا كه مدعي نخست قهرماني به شمار ميره هم قابل قبول بود. به هر حال فكر مي كنم ايتاليا بايد يه روزي ياد بگيره كه مسابقات گروهي رو خيلي تشنه تر آغاز كنه و فقط براي پيروزي بجنگه تا كار به اما اگر نكشه ...

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : فراتر از انتظار بود. صدرنشینی چیزی نبود که من در خوشبین ترین حالت بهش نزدیک بشم. برد مقابل سوئد انگیزه بالای تیم رو نشون داد و در مقابل اوکراین هم نظم تاکتیکی انگلیس تحسین برانگیز بود. هرچند که اگر قرار بود شرایط برامون سخت تر بشه، خیلی با این تیم نمی شد کارهای بزرگی کرد.ولی تا همینجا من راضی هستم.

[b:de614400eb]5 – نقاط قوت و ضعف تیم خود و تیم حریف رو در چه میدونید ؟ راهکاری برای مقابله با اون هست ؟[/b:de614400eb]
[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: در مورد ايتاليا فكر مي كنم نقطه ي ضعف اين باشه كه هنوز هم به اون ساختار بازي مورد نظر نرسيده. با وجود اينكه مقابل ايرلند بازي نسبتاً خوبي رو شاهد بوديم ولي كاملاً شك و شبهه در مورد تركيب احتمالي مقابل انگلستان هم احساس ميشه. نقطه ي قوت اين تيم هم نه فقط در اين دوره بلكه در تمامي ادوار يه اتحاد خيلي خوب بوده كه باعث ميشه در بدترين شرايط هم ايتاليا بتونه خودي نشون بده.
و اما انگلستان. نقطه ي قوت اينكه به نسبت قبل من سازماندهي خيلي بهتري رو داخل اين انگلستان مي بينم. دفاع منسجم تر و البته هماهنگي خوب بين خطوط. يادمه از همون بازي اول با فرانسه فاصله ي آخرين مهاجم انگلستان با آخرين دفاعش منو ياد طرز فكر آريگو ساكي انداخت. با اينكه شانس هم چاشني كارشون بوده ولي به نسبت قبل تيم بهتري هستند قطعاً. نقطه ي ضعف هم اون ذهنيت بدي هست كه هميشه انگليسي ها به واسطه ي پيشينه ي فوتبال ملي يدك مي كشند. البته شايد هم محرك انگيزشي باشه براشون تا اين پيله رو از دور خودشون باز كنند ...

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : نقطه ضعف انگلستان که در ابتدا کادر فنی تیم هست. بعد هم حواشی و مصدومیت هایی که در قبل از تورنومنت به تیم ضربه زدند.این مثلت شوم فکر کنم برای نابود کردن هر تیمی کفایت میکنه :1: . البته ازنظر تاکتیکی که خب باید بگم در این سه بازی مشخص شده ما دفاع های کتاری خوبی نداریم.در حمله کم تعداد هستیم و تمام امیدمون به حرکات جرارد و اسکات پارکر هست که خیلی جالب نیست چنین شرایطی..

[b:de614400eb]6 – پراندلی و هاجسون ، دو مربی در دو سوی میدان ، تفکرات کدام یک را برتر می دونید ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: قياس جالبيه. از نظر من تجربه ي روي هاجسون برگ برنده ي اين مربي در اين پيكار هست. پراندلي مربي خوبيه ولي فكر مي كنم اين بازي بايد خيلي با احتياط و دقت بيشتري تصميم بگيره.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : بخوام منصفانه نگاه کنم در نهایت شرایطشون یکسان هست. تجربه و کارکشتگی هاجسون در کنار جوانی و ریسک پذیر بودن پراندلی برخورد جالبی خواهد ساخت.فعلا در قبل از مسابقه اگر به سوابق و تجربیات هر دو نگاه کنیم نمیشه گفت کسی برتر هست از بین این دو..ولی بعد از مسابقه دلایل بهتری در اختیار خواهیم داشت..

[b:de614400eb]7 - استعفای کاپلو و انتصاب هاجسون، این اتفاقات رو چطور ارزیابی می کنید ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: حتي اگر هاجسون تيم ملي انگلستان رو قهرمان يورو هم بكنه شكي نيست كه اخراج و انتصاب اين دو نفر از پايه تصميمات عجيب و مضحكي بوده، هست و خواهد بود. دليلش هم اون منطقي هست كه FA پشت هر تصميم داشته. از دخالت در كار سرمربي تا سر كار گذاشتن ردنپ و يك شبه پرنس شدن روي هاجسون ...

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : اینم از همون حواشی و بدشانسی های تاریخی همیشگی انگلستان هست.تصمیم درستی نبوده و نیست. اتحادیه فوتبال انگلستان در بدموقعی یادش افتاد که باید اصولگرایانه رفتار بکنه ! این اتفاق فقط میتونست یک نکته مثبت داشته باشه و اون هم سرمربی شدن هری ردنپ بزرگ بود که به طرز مضحکی هاجسون انتخاب شد.کاپلو درسته که در جام جهانی خاطرات تلخی رو برامون به یادگار گذاشته بود ولی باید ثمره کارش در یورو رو می دید.بگذریم که دل من هم خونه...

[b:de614400eb]8 - آیا پراندلی سطح فوتبال ایتالیا رو ارتقاء داده ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین[/color:de614400eb] : بستگي به اين داره كه به چه نسبتي اين مسئله رو در نظر بگيريم. به نسبت تيم 2010 قطعاً ايتاليا تيم بهتري شده ولي مسلماً هنوز خيلي با اون ايده آل هاي يك تيم منسجم فاصله داره. به هر حال پراندلي درايت نسبتاً خوبي از خودش نشون داده تا به اينجا. پس از اون حضور نااميد كننده در جام جهاني قبلي و شايعاتي كه امسال حول تيم موج مي زد سطح انتظارات كاهش پيدا كرده ولي هنوز اميد هست.
[color=red:de614400eb]
شــهریار[/color:de614400eb] : فکر نمیکنم یه نفر سرمربی در حدی باشه که بتونه چنین ادعایی داشته باشه.زیاد درباره این سوال نمیشه حرفی زد جز اینکه چنین حرفی غلط هست.البته اگر منظورت درباره صرفا سطح تیم ملی فوتبال ایتالیا هست که نسبت به دوره دونادونی و دوره دوم لیپی که قطعا بهتر شده. ولی با دوره اول لیپی فاصله زیادی داره.هرچند ابزارش هم مناسب نیستند..

9 - چرا با وجود لیگ برتر اما تیم ملی انگلستان تیم قدرتمندی رو در اختیار نداره؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین[/color:de614400eb] : طبيعيه زماني كه ليگ يك كشور بدست سرمايه دارهاي غير بومي بيفته و سياست هاي جديدي به خودش بگيره، به مرور زمان فوتبال ملي دچار تهديد جدي خواهد شد. ضمن اينكه از نظر من انگلستان هنوز از اون نسل خوب خودش داره استفاده مي كنه و هنوز مشكل مهره پيدا نكرده. مشكل وقتي پررنگ تر ميشه كه بدونيم روند كنوني ليگ در حدود 10 سال آينده مي تونه بنيان فوتبال ملي انگلستان رو با يه ضربه ي واقعاً جدي مواجه كنه. بدون شك ليگ برتر در حال حاضر بهترين و هيجان انگيزترين ليگ دنياست ولي شايد از نظر تقويت تيم ملي انگلستان در حال حاضر بين 5 ليگ معتبر اروپا بدترين ليگ باشه و اين فقط زاييده ي غير بومي شدن اين ليگ در دهه ي گذشته هست.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : این قدرتمند بودن را تا در چه چیزی ببینیم. اگر فقط به اسم نفراتی مثل بکهام ، اوون ، هارگریوز ، جرارد ، لمپارد ، جو کول ، اشلی کول ، ریو فردیناند ، جان تری ، اسکات پارکر ، وین رونی و... در طول چند سال گذشته بندازیم می بینیم پتانسیل این تیم از همه تیم ها بهتر بوده و هست. ولی این بدشانسی ها ، مصدومیت ها و حواشی زیادی که دقیقا قبل از تورنومنت های بزرگ برای انگلیس به وجود میاد باعث میشه در نهایت اون کیفیت اصلی رو از این تیم نبینیم. وگرنه لیگ برتر همون لیگی هست که امثال جک ویلشر، والکات ، چمبرلین ، لنون ، کلورلی ، فیل جونز ، دنی ولبک ، استوردیج و... داخلش پرورش پیدا کردند.حالا این نفرات نسل جدید بودن. نسل قدیم رو که خودتون بهرت میشناسید

[b:de614400eb]10 - سری آ تونسته تیم قدرتمندی رو فراهم کنه ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: گر چه به نسبت قبل افت شديدي در نحوه ي پرورش بازيكناي ملي داخل ليگ ديده ميشه ولي هنوز هم ميشه گفت سري آ از اين نظر برتر از ليگ برتر هست. قسمت اعظمي از اين مشكل ليگ دو كشور برميگرده به فرهنگ غلطي كه فوتبال دو كشور داره و فضاي كافي به استعدادها داده نميشه. شايد تنها دليل پيشي گرفتن اسپانيا و آلمان از ايتاليا در دهه ي قبلي، داشتن ليگي با چنين خصوصياتي بوده. ليگي كه سالانه چند بازيكن با كيفيت بالا رو تحويل تيم ملي ميده.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : در برخی پست ها فکر نمیکنم. بازیساز مناسبی برای جایگزینی پیرلو هنوز نیست. دفاع های کناری همینطور و البته کلا به نظر میرسه نسل جدید ایتالیا با وینگرها میانه چندان خوبی نداره.و اون مهاجمین نوک کلاسیک سابقی مثل لوکا تونی و.... هم به نظر میرسه نسلشون از بین رفته ! .من فکر میکنم خیلی ناقص و محدود بازیکنان جدید و خوب توسط سری آ به این تیم جدید تزریق شده. حالا دلایلش چه چیزی هست که بحث دیگه ای داره..

[b:de614400eb]11 - اتحادیه رو در روند نزولی تیم ملی انگلیس چقدر تاثیرگذار می دونید ؟
[color=blue:de614400eb]محمدحسین[/color:de614400eb] : اين بحث تكراريه ولي خيلي كوتاه بگم كه FA يكي از آماتورترين نهادهايي هست كه در عمرم باهاش روبرو شدم تصميمات واقعاً مضحك. شايد آخرين تصميم عجيب باعث شد فردي مثل هري ردنپ تمركز كاري خودش رو از دست بده و سرنوشتش عوض بشه. قبل از اون هم كه دخالت در كار مربي و ... در اين مورد زياد صحبتي نيست.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : نقش شماره یک برای همین اتحادیه هست. انتخاب مربیان غلط ، بدترین تصمیمات در بدترین مواقع و کلا تلاش زیادی کردند تا نسل طلایی انگلستان رو نابود کنند که بالاخره این کار رو انجام دادند.باید تبریک گفت بهشون

12 - آیا نتایج ضعیف تیم های ایتالیایی در رقابت های اروپایی باعث افول تیم ملی ایتالیا شده ؟[/b:de614400eb]
[color=blue:de614400eb]محمدحسین[/color:de614400eb] : به نظر من اين دو مسئله چندان ارتباطي با هم ندارند. اگر هم ارتبطي داشته باشند خيلي جزئي هست. همونطور كه تيم هاي انگليسي در چند سال اخير بهترين نتايج رو در اروپا گرفتند ولي كماكان انگلستان از بحران ملي رنج مي بره.مؤفقيت و يا عدم مؤفقيت در ليگ قهرمانان توسط تيم هاي يك كشور خاص صرفاً گوياي سطح كيفي ليگ هر كشور هست.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : لزوما ارتباطی بین اینها نمی بینم.مگه موفقیت تیم های انگلیسی در اروپا تاثیری روی تیم ملی این کشور داشت؟ منچستریونایتد سال 2008 قهرمان اروپا شد ولی تو همون سال خبری از انگلیس در یورو نبود چون مثل ایتالیایی فعلی در بسیاری از پست ها نفرات مناسبی نداشتیم که البته دلیل ما مثل همیشه مصدومیت بود. من کلا ارتباطی بین این دو مسئله به این شدت نمی بینم.

[b:de614400eb]13 - آیا قهرمانی یوونتوس و منچستر سیتی تاثیر مثبتی در تیم های ملی ایتالیا و انگلیس داشته ؟[/b:de614400eb]

[color=blue:de614400eb]محمدحسین [/color:de614400eb]: براي ايتاليا كه ستونش از يوونتوس تشكيل شده و همواره تاريخ و مؤفقيت هاش با اين تيم گره خورده قطعاً اين مسئله مثبت بود. اين تأثير خيلي زود در الهام گرفتن پراندلي از سيستم يووه براي بازي نخست نمايان شد. ولي در مورد انگلستان فكر نمي كنم خيلي فرقي مي كرد سيتي قهرمان بشه يا يه تيم ديگه. حتي اگر تيمي با ساختار بومي تر قهرمان مي شد شايد بهتر هم بود.

[color=red:de614400eb]شــهریار[/color:de614400eb] : این هم مثل سوال بالا..قهرمانی یک باشگاه تاثیر چندانی در موفقیت یک تیم ملی نخواهد داشت.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:22 am

اوون: اسپانيا بازهم قهرمان مي‌شود

ستاره اسبق تيم ملي فوتبال انگليس گفت: فرقي نمي‌کند انگليس به فينال يورو 2012 برسد يا تيم ملي آلمان زيرا اسپانيا بازهم قهرمان خواهد شد.
[اوون: اسپانيا بازهم قهرمان مي‌شود]

به نقل از آسوشيتدپرس، اکثر کارشناسان در بريتانيا بر اين باورند تيم ملي انگليس به رهبري روي هاجسن بر ايتاليا غلبه کرده و حتي از مرحله نيمه نهايي يورو 2012 عبور خواهد کرد تا در فينال بخت خود را براي کسب مقام قهرماني بيازمايد، مايکل اوون، ستاره تکنيکي پيشين سه شير (انگليس) نظري متفاوت دارد.

وي معتقد است تيم کشورش به مقام قهرماني نخواهد رسيد و «ماتادورها» سومين جام پياپي را پس از قهرماني يورو 2008 و جام جهاني 2010 در اين دوره کسب خواهند کرد.

بازيکن پيشين منچستريونايتد، نيوکاسل يونايتد و رئال مادريد پس از پيروزي شب گذشته اسپانيا مقابل فرانسه اظهار داشت: با توجه به آنچه در بازي اسپانيايي‌ها برابر فرانسه ديدم، همچنان بر اين باور هستم تيم دل بوسکه قهرمان يورو 2012 خواهد شد. در اصل فرقي هم نمي‌کند در فينال مقابل انگليس يا آلمان صف‌آرايي کند. زيرا اسپانيايي ها اکنون بسيار آماده نشان مي‌دهند و در شرايطي هستند که بتوانند بر اين دو رقيب غلبه کنند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 5:18 pm

[b:3af6477580]بخش دوم[/b:3af6477580]

[b:3af6477580]14 – بهترین بازیکن هر یک از دو تیم تا به اینجا ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : پيرلو، نيازي به تعريف نداره. جرارد، مسئوليت پذيريش رو در اين جام پسنديدم ...

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : برای انگلستان که بدون تردید اسکات پارکر و استیون جرارد که فوق العاده عالی بازی کردند.زوج هماهنگ این دو نفر برای انگلستان کلیدی ترین نقطه قوت هست و فکر میکنم پراندلی هم برای خنثی کردن این مورد برنامه های زیادی داشته باشه.

[b:3af6477580]15 – نقش کدام بازیکن رو در این بازی تعیین کننده می دونید ؟ بازیکن کلیدی این بازی ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : پيش بيني اين بازي به نظر سخت مي رسه. حتي با وجود ذهنيت هايي كه در مورد جريان بازي وجود داره ولي واقعاً هنوز هم از خيلي جهات روند اين بازي مجهول هست. براي ايتاليا شايد پيرلو، كاسانو و بوفون. براي انگلستان هم تري، روني و جرارد.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : برای ایتالیا فکر میکنم پیرلو کسی هست که میتونه تعیین کننده باشه. اگر روی فرم باشه و پاس های عالی خودش رو ارسال کنه ، این دفاع انگلیس شکنندگی زیادی داره و میتونه خطرناک باشه حتی با وجود مهاجمین ضعیف فعلی ایتالیا ! .برای انگلیس هم من بین جرارد و رونی تردید دارم..ولی خب رونی رو انتخاب میکنم. به خصوص که در نبود کیه لینی کار راحت تری داره

[b:3af6477580]
16 – انگلیس خط دفاعی بهتری رو تشکیل میده یا ایتالیا ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : حقيقتش تا اينجاي كار انگليس در امر دفاع تيمي به نوعي منسجم تر و منظم تر از ايتاليا عمل كرده از ديد من ولي خب ايتاليا هميشه اون ذكاوت دفاعي خودش رو در همه حالات يدك مي كشه. شخصاً از سبك بازي انگلستان و دفاع فشرده همراه با ضد حمله هاي سريع يه مقداري واهمه دارم. در واقع پراندلي بايد در جريان اين بازي ثابت كنه كه مي تونه تصميمات با تدبيري رو بگيره و گر نه كار سخت ميشه.

[color=red:3af6477580]شــهریار [/color:3af6477580]: ایتالیا که کلا در فلسفه فوتبالش چنین جوهره ای رو داره. پس از انگلیس چندین گام در این مورد جلوتر هست. ولی شخصا دوست دارم بدونم رویکرد دفاعی هاجسون در مقابل استادان دفاع اروپایی چه طور خواهد بود...

17 - آیا نسل طلایی دو تیم به خوبی بازسازی شده ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین [/color:3af6477580]: متأسفانه نه. هر چقدر كه آلمان و اسپانيا از اين نظر برنامه هاي قدرتمندي دارند بايد گفت انگلستان و ايتاليا ضعيف تر هستند. به هر حال ظهور امثال ماركيزيو، نوچرينو و جووينكو خودش جاي اميدواري داره براي ايتاليا. در مورد انگلستان هم شايد آخرين پديده ها چمبرلين و ولبك باشند.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : برای انگلیس به نظرم نفرات خوبی در حال اومدن هستن. هندرسون ، فیل جونز ، اسمالینگ ، تام کلورلی ، جک ویلشر ، چمبرلین ، کایل والکر ، میکا ریچاردز ، ولبک ، استوریدج و... نوید نسل جوان و خوبی رو میدن. ولی برای ایتالیا فعلا چنین چیزی رو ندیدم. مستعدترین هایی مثل جووینکو ، بالوتلی ، سانتون ، مارکیزیو و... یا هنوز در حال اثبات خودشون به این جامعه فوتبالی هستن یا اینکه سردرگم در بین حواشی مختلف..با این شرایط انگلیس رو موفق تر میدونم در این بازسازی..

18 - تلخ ترین لحظه در تاریخ دو تیم رو چی میدونید ؟[/b:3af6477580]
[color=blue:3af6477580]
محمدحسین[/color:3af6477580] : در مورد ايتاليا كه لااقل براي شخص من فينال يورو 2000 و اون ضربه ي ديويد ترزگه. براي نسل قبل از من فينال 94 و پنالتي باجو شايد. در مورد انگلستان هم نمي تونم تلخ ترين رو انتخاب كنم ولي شايد آخرينش باخت بد اين تيم به آلمان در آفريقاي جنوبي.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : این قدر لحظه تلخ در فوتبال انگلیسی زیاد دیدم که نمیشه از بینشون انتخاب کرد.از اشک های گاسگویین 1990 بگم یا مصدومین رونی در یورو 2004 و نابود شدن انگلیس در جام جهانی 2006 با مصدومیت های مختلف دیگه؟ . در این زمینه برای انگلیس هیچ رقیبی نیست. برای ایتالیا من شخصا یورو 2000 رو هنوز در ذهنم دارم. قهرمانی در یک قدمی بود و ترزگه و سیلوین ویلتورد نابودش کردن..

19 – به نظرتون مصاف ایتالیا - انگلیس چگونه خواهد بود ؟ خسته کننده یا پر هیجان ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین [/color:3af6477580]: احساس مي كنم اون هيجاني كه خود به خود در كالبد اين بازي هست اجازه نميده واژه ي خسته كننده در موردش صدق كنه. چيزي كه به نظر مي رسه اينه كه بازي به نسبت بسته اي رو پيش رو داريم و اگر دو تيم طبق انتظارات عمل كنند شايد حتي گل هاي كمي داشته باشه. البته فوتبال هميشه طبق انتظارات پيش نميره پس بايد منتظر موند.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : هیچ پیشبینی نمیتونم بکنم. هاجسون و پراندلی در این سه بازی خوب غافلگیر کردن ماها رو..برای این بازی هم بعید نیست یک حقه دیگه تو آستینشون داشته باشن..تو جریان بازی ببینیم بهتر هست

[b:3af6477580]20 - نتیجه بازی را چطور پیش بینی میکنید، فکر می کنید تیمتون با چه چیدمانی وارد بازی بشه ؟[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : پيش بيني كه نمي كنم ولي ايتاليا به احتمال زياد با همون سيستم و تركيب بازي ايرلند پا به زمين مي ذاره. تفاوت احتمالي هم حضور بالوتلي داخل زمين هست كه درخشش در دقايق پاياني اون بازي شايد دوباره دي ناتاله رو نيمكت نشين كنه. نمي دونم چرا احساس مي كنم اگر داخل اين بازي مثل بازي اول از 2-5-3 استفاده بشه كارآمدتر هست.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : من فکر میکنم بازی 1-1 بشه..ولی در پنالتی نمیدونم چه تیمی موفق میشه چون هر دو در پنالتی ها از تیم های بدشانس هستن هرچند که بازهم در این مورد انگلیس بی رقیب هست ، باز ایتالیا با پنالتی یه جام جهانی برده ، چیدمان انگلیس هم تقریبا مشخص هست به نظرم..من فکر میکنم ترکیب این باشه :
جو هارت
اشلی کول.......لسکات.....تری.......گلن جانسون
اسکات پارکر.....جرارد
یانگ.........رونی.............والکات
اندی کارول

[b:3af6477580]21 - تا اینجا چه تیمی بهترین عملکرد رو داشته ؟ بدشانس ترین تیم ؟ پیش بینی میکنید چه تیمی فاتح یورو 2012 باشه ؟[/b:3af6477580]
محمدحسین[/color:3af6477580] : بهترين عملكرد متعلق به آلمان بوده و بد شانس ترين تيم ها هم انزلیچی، سوئد و شايد كرواسي. پيش بيني قهرمان سخته ولي احتمال قهرماني براي اسپانيا و آلمان بيش از سايرين هست. ترجيح من هم براي قهرماني اول ايتاليا و بعد فرانسه شايد ...

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : از همه نظر آماری شما نگاه کنید اسپانیا برترین تیم بوده. گل زده ، پاس گل ، بیشترین پاس ، مالکیت توپ ، موقعیت گل و سایر فاکتورهای آماری. آلمان ها هم تیم خوبی دارند و نمایش موفقی داشتند. بدشانس ترین تیم که به نظرم انزلیچی بود که با وجود این بازی های خوبش ، ناباورانه حذف شد...برای قهرمانی هم ترجیح میدم پیش بینی نکنم

[b:3af6477580]22 - با دیدن کلماتِ زیر اولین چیزی که به ذهنتون میرسه یا اگه نظری در موردشون دارید بگید :[/b:3af6477580]

[b:3af6477580]فابیو کاپلو :[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین [/color:3af6477580]: وقتي اسم كاپلو مطرح ميشه ناخود آگاه تموم بازي هاي اون دو فصل رؤيايي از جلوي چشمم رد ميشه. يه فوتبال كاملاً منظم كه اكثراً محصول 3 امتيازي بيرون مي داد.
[color=red:3af6477580]
شــهریار[/color:3af6477580] : رویاهای زیادی باهاش داشتیم ولی فقط تقلا کردن ستاره های انگلیسی مقابل الجزایر رو بهمون هدیه کرد. و وقتی داشت با آسودگی به سمت یورو می رفت تا شاید اون زخم ها رو التیام ببخشه ، همه چیز رو بر باد داد و البته بر باد دادند...کاپلو برای من که طرفدار انگلیس هستم فقط حسرت و حسرت و حسرت هست. ولی به عنوان یک فوتبال دوست ، همیشه یک مربی بزرگ بوده حتی اگر سبک و سیاقی که تیم هاش بازی می کردند رو دوست نداشته باشم..

[b:3af6477580]مارچلو لیپی :[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : يك شخصيت كامل و يك رهبر باهوش و مقتدر. داخل هر رقابتي كه بعنوان مربي شركت كرده قهرمان شده پس نيازي به توضيح اضافه نيست. نمي دونم چقدر امكان داره تيمش بعدها به اصفهان بياد ولي اگر اومد ترجيح ميدم زندگي رو بذارم در حالت تعليق و به ديدنش برم!

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : مربی موفق و بزرگ یوونتوس و تیم ملی ایتالیا. هرچند بعد از سال 2008 و دوره دوم حضورش در آتزوری به نظرم کلا یه شخصیت دیگه شده بود. اون لیپی مشارکت جو و همگرا نبود دیگه. لجبازی می کرد و با رسانه ها الکی می جنگید. بازیکن های مستعد و جوان رو با بی مهری دعوت نمی کرد و در نهایت با خاطره بسیار تلخ جام جهانی 2010 و قرار گرفتن زیر نیوزیلند از تیم ملی خداحافظی کرد. اتفاقی که شایسته یک مربی بزرگ نبوده و نیست.دوستی دیرینه ای با سر آلکس فرگوسن داشته و داره و میشه گفت این دو نفر ، تمام عصاره و دانش فوتبالی جهان رو در اختیار دارند. تصور تیم مخلوطی از یوونتوس و منچستریونایتد که این دو نفر هدایتش بکنند ، ترسناک و فوق العاده است...

[b:3af6477580]کارول ، ولبک :[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : ولبك يكي از ستاره هاي آينده ي انگلستان هست ولي در مورد كرول فكر مي كنم يه مقدار از همون ابتدا زياده روي صورت گرفت. بازيكن خوبيه ولي نه در حدي كه با اون قيمت سرسام آور وارد ليورپول بشه.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : زوجی که در بازی با سوئد جریان مسابقه رو عوض کردند. ثابت کردند خط حمله انگلیس فقط رونی نیست. دو مهاجم زیر 25 سال که فیکس لیورپول و یونایتد هستند و جا برای پیشرفت خیلی زیاد دارند.امیدوارم بتونند لیاقت خودشون برای ملی پوشی رو هرچه بیشتر ثابت کنند.

[b:3af6477580]بالوتلی ، کاسانو :[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : نمي دونم ناراحت باشم يا خوشحال. دو بازيكني كه به لحاظ فني خيلي حرف براي گفتن دارند ولي به لحاظ حاشيه اي خيلي بيشتر! البته كاسانو رو شخصاً قبول دارم. بازيكنيه كه مي تونه در كوتاه ترين لحظات تأثير خودش رو بذاره. ولي در مورد بالوتلي احساس مي كنم اگر بازيكني سرشار از استعداد باشه تا وقتي سعي نكنه شعور رو در سطح بالايي حفظ كنه به تيم ضربه مي زنه ...

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : زوجی که فکر میکنم با توجه به سابقه تاریخی خط حمله ایتالیا برای دوستداران این تیم نا امید کننده باشه که این دو جانشین های لوکاتونی ، ویه ری ، دل پیرو ، توتی و .....شده باشند.ولی فکر میکنم بهترین انتخاب ها در شرایط موجود همین دو نفر هستند. بالوتلی نبوغ بالایی داره. میتونه هر سال خیلی راحت مسی و رونالدو رو به چالش بکشه و برای 5 بازیکن برتر جهان بودن خیز برداره ، اگر فقط کمی ، فقط کمی شعور و عقلگرایی داشت...

[b:3af6477580]یورو 2012 :[/b:3af6477580]

[color=blue:3af6477580]محمدحسین[/color:3af6477580] : جاي پاول و اله خالي ...

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : هیجان فوتبالی که هنوز مشخص نیست چه سرنوشتی برای ما رقم خواهد زد..

[b:3af6477580]بوفون :[/b:3af6477580]
محمدحسین[/color:3af6477580] : در اينكه بهترين دروازبان كنوني دنيا هست شكي نيست ولي چيزي كه مهم تره اينه كه شايد بيراه نباشه اگر بوفون رو در كنار يكي دو نفر ديگه از اخلاقمدارترين بازيكنان كنوني دنيا بدونيم. قطعاً يكي از افرادي كه كنارش قرار مي گيره هم كاپيتان هميشگي يوونتوسي هاست ...

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : دروازه بان بزرگ تاریخ فوتبال ایتالیا و جهان. چه بسا فراتر از دینو زوف .همیشه برای من محترم بوده و هست و شخصیت یک کاپیتان رو به زیبایی به نمایش گذاشته..دیدن امثال بوفون در فوتبال امروز یه جور موهبت هست..

[b:3af6477580]جان تری :[/b:3af6477580]
محمدحسین[/color:3af6477580] : به لحاظ فني يك بازيكن كامل كه شايد تو پست خودش بهترين هم باشه ولي به لحاظ حاشيه اي ضعف هاي زيادي رو در اين چند سال نشون داده كه وجهه ي كاريش رو به خطر انداخته.

[color=red:3af6477580]شــهریار[/color:3af6477580] : از نظر فنی تردیدی در شایستگی هاش نیست. ولی هم قبل از جام جهانی و هم قبل از این یورو با حواشی که درست کرد ، هم بازوبند رو از دست خودش گرفت و هم به تیم ملی کشورش ضربه زد.کاپلو رو نابود کرد و حالا هم برای راضی کردن منتقدینش و جامعه فوتبال جزیره کار سختی داره. به عنوان بازیکن تیم ملی و کاپیتان سابق ازش حمایت میکنم ، ولی این رفتارها و حاشیه سازی هاش مخرب بود و جای توجیه و دفاع هم نداره. امیدوارم در یورو حداقل خوب باشه و ثابت کنه که ارزشش رو داشته..
====================
مصاحبه ی پیرلو با اسکای اسپورت:

بعضي ها مي گويند انگليس با شيوه ايتاليايي بازي مي کند اما اين ها مزخرف است. تنها ايتاليا مي تواند ايتاليايي بازي کند. ما به اينکه بقيه، تيم هاي ديگر را با ما مقايسه مي کنند، اهميتي نمي دهيم.

شايد آنها مقابل ما با شيوه متفاوتي بازي کنند اما ترديد دارم آنها بتوانند اين کار را انجام دهند زيرا بازي آنها خيلي قابل پيش بيني است.

من چند بازي انگليس در اين رقابت ها را ديدم. آنها بيش از اينکه بتوانند تاثيرگذار باشند، قابل پيش بيني هستند. ما مطمئنيم که مي توانيم آنها را شکست دهيم.

آنها ضعف هايي دارند که ما مي توانيم از آنها استفاده کنيم، به ويژه در ميانه ميدان. آنها بعضي از بازيکنان کليدي شان را ندارند و من فکر مي کنم مي توانيم در اين پست ها آنها را به دردسر بيندازيم.

آنها در خط دفاعي هم بسيار عصبي بازي مي کنند. به جز فرانسه، آنها با حريفان بزرگي روبرو نشدند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط majid13 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 8:54 pm

ایتالیا گل بزن رشتیا بی قرارن /11/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه ژوئن 24, 2012 9:55 pm

از این که انگلیس باخته این حرف رو نمیزنم اما صدر خیلی چرت گو هستش.یه نقاد که توی سینما تبحر داره چرا توی فوتبال میاد ؟مثل این میمونه که یکی روزنامه ها و تعریف کنه و خاطرات بگه .این شد تحلیل کننده بازی؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:04 pm

عجب چیپی زد پیرلو /18/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:06 pm

عجب بازی بو بره... تبریک به ایتالیایی ها که کم هم نیستن گویا :wink:
شما به فکر بازی بعد باشید آقا... آلمان بزرگ اومده سروقتتون. قضیه ی ما با انگلیس فرق داره . اومدیم واسه جام ایشالا :evil: :P

در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:08 pm

آلمان - ایتالیا مثل بازی ایران - گیلان هست :)
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:17 pm

[quote:406d267166="mahyarmaya"]از این که انگلیس باخته این حرف رو نمیزنم اما صدر خیلی چرت گو هستش.یه نقاد که توی سینما تبحر داره چرا توی فوتبال میاد ؟مثل این میمونه که یکی روزنامه ها و تعریف کنه و خاطرات بگه .این شد تحلیل کننده بازی؟[/quote:406d267166]

راستش منم موافقم :wink:
به طور کل من صدر رو آدمی می دونم که جمله بندی و ادبیات خوبی داره نه یه کارشناس فوتبال .

ایتالیا هم عالی بود. از همون ضربه که خراب شد هم پیش خودم می گفت انگلیس ببر نیست :D
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:28 pm

بعد از اين همه مشكلات كه داريم حداقل يه شب خوشحاليم از برد تيممون :D
خدايى انگليس و تركونديم ...
داداش درسته شما آلمانيا قوى هستين تيمتونم خوبه ولى يادت نره ما هم ايتاليا هميشه قهرمانيم   :twisted:
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:36 pm

کد خبر : 974114    زمان ارسال : دوشنبه 1391/04/05 02:21

جام ملت‌‌هاي اروپا-2012
اسپانيا-پرتغال در دونتسک،‌ آلمان-ايتاليا در ورشو

چهار تيم راه يافته به مرحله نيمه نهايي يورو 2012 در روزهاي چهارشنبه و پنج‌شنبه سرنوشت فيناليست‌هاي اين جام را مشخص مي‌کنند.

با انجام ديدارهاي مرحله يک چهارم نهايي 4 تيم پرتغال، اسپانيا، آلمان و ايتاليا به مرحله نيمه نهايي راه يافتند.

بر همين اساس چهارشنبه هفته جاري و از ساعت 23:15 در ورزشگاه دونتسک اوکراين، پرتغال و اسپانيا برابر هم صف‌آرايي خواهند کرد تا به نوعي «دربي جنوب قاره سبز» را برابر هم برگزار کنند.

پنج‌‌شنبه شب و در همين ساعت هم آلمان در ورزشگاه ورشو لهستان مقابل ايتاليا قرار خواهد گرفت. ژرمن‌ها در انديشه انتقام از ايتاليا هستند. اين تيم در جام جهاني 2006 در همين مرحله برابر ايتاليا 2 بر صفر شکست خورد و به ديدار نهايي نرسيد.

پس از اين دو بازي، تيم‌هاي پيروز يکشنبه شب آينده در ورزشگاه المپيک کيف تکليف قهرمان چهاردهمين دوره را مشخص خواهند کرد.
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » يکشنبه ژوئن 24, 2012 10:53 pm

ایتالیا واقعا حقش بردبود خیلی حال میکنم تونیمه نهایی ایتالیا وپرتغال فینال برن تاپیش بینی هایه کارشناسان دوباره غلط ازاب دربیاد مثله چمپیوزلیگ که همه رئال وبارسا روفینالیست پیش بینی کردن
اینجاهم ایتالیاوپرتغال فینالیست بشن درحالی که همه کارشناسان فوتبال وکسانی که اهل فوتبال
هستند فینال رو بین المان واسپانیا میدونن
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط meelad » دوشنبه ژوئن 25, 2012 5:15 am

روی هاجسون با وجود ناکامی در ضربات پنالتی مقابل ایتالیا در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 مردانش را مورد تحسین قرارداد و اظهار داشت:‌ هر بازیکنی ممکن است ضربه پنالتی اش را خراب کند. این اتفاقی عجیب و نادر نیست که ضربه اشلی یانگ به تیر خورد و توپ اشلی کول نیز توسط بوفون مهار شد.

وی ادامه داد: عملکرد بازیکن نباید براساس ضربه پنالتی سنجیده شود بلکه باید در نظر گرفته شود در 4 بازی، بازیکنانم به گونه ای عمل کردند که نباختند. آنها فوق‌العاده عالی در کل جام عمل کردند که این امر قابل تقدیر است.

هاجسون عنوان کرد: تا پایان بازی عملکرد مناسبی داشتیم و باید به این بازیکنان افتخار کنیم. خود من خیلی چیزها از تلاش‌های زیاد‌شان یاد گرفتم. آنها نه تنها در جدال با ایتالیا که در سه بازی قبلی نیز عملکرد خارق‌العاده‌ای داشتند.

تیم تحت رهبری وی پس از 120 دقیقه نبرد به تساوی بدون گل با لاجوردی‌پوشان رسید اما در ضربات پنالتی 4 بر 2 شکست خورد.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان