[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 9:11 am

[b:8887246354] سهیل برو در مورد ژنرال فرانسیسکو فرانکو و رابطش با رئال یه کم تحقیق کن اون وقت نظرت شاید عوض شه /20/
[/b:8887246354]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 9:42 am

50 بازیکن برتر خارجی تاریخ سری آ ایتالیا
در این مقاله که 5 بخش هست و سعی می کنم هر روز یک بخش رو آماده کنم، به بررسی 50 بازیکن خارجی و برتری که در طول تاریخ در سری آ بازی کردند بپردازم.

قسمت اول: شماره 1 تا 10

1- دیگو آرماندو مارادونا:

هنرمند، شرور، قهرمان، خوش فکر و الگو تنها بخشی از صفاتی هستند که می توان به مارادونای بزرگ نسبت داد. پسر بچه ی فقیری که فوتبال زندگیش را عوض کرد او تبدیل به یکی از نامهای ماندگار در تالار مشاهیر فوتبال شد. قطعا از هر هوادار فوتبال ایتالیا اگر در مورد بهترین نقل و انتقال تاریخ این لیگ سوال شود، بدون معطلی آنها نام مارادونا را بر زبان خواهند آورد. دیگو همچنان مانند خدا در ناپل پرستش می شود.

2- میشل پلاتینی:

هافبک رویایی که قطعا هواداران یووه او را فراموش نخواهند کرد. یوونتوس برای بدست آوردن این هافبک فرانسوی تلاش زیادی کرد. آنها حتی لیام بردی را قربانی کردند تا دستشان به پلاتینی برسد. پلاتینی تنها به نیم فصل زمان داشت تا بتواند نامش را جاودانه کند. او در نیم فصل اول زیاد برای یووه خوب کار نکرد ولی کم کم با روشن شدن موتورش و آشنایی بیشتر با فوتبال ایتالیا دوران طلایی خود را آغاز کرد. با شروع خوب او و روی دور آمدنش، فقط کلمه ی جادو می توانست وی را توصیف کند. در طول زمانی که در تورین حضور داشت، در 3 سال به صورت متوالی به عنوان بهترین گلزن انتخاب شد. او همچنین سه توپ طلای متوالی را نیز پیروز شد. در سال 1987 بازنشسته شد، همان فصلی که مارادونا ناپولی را به بهشت رساند.

3- مارکو فان باستن:

او در سال 1987 با میلان قرارداد بست و این در حالی بود که او از ناحیه مچ پا مصدوم بود. او بسیار زود و در 30 سالگی کفش هایش را آویزان کرد و آدریانو گالیانی در مورد این بازیکن گفت: فوتبال لئوناردو داوینچی خود را از دست داد. مارکو پسر محبوب برلوسکونی بود و توانست 3 بار توپ طلا را ببرد و همچنین 3 بار در لیگ ایتالیا و 2 بار هم در لیگ قهرمانان قهرمان شود. او یک مهاجم فراموش ناشدنی بود ولی متاسفانه آخرین بازی خود را زمانی انجام داد که در فینال لیگ قهرمانان مغلوب مارسی شد.

4- فالکائو:

به محض این که در سال 1980 مرز های ایتالیا دوباره باز شد، به فوتبال ایتالیا آمد و می توان او را جزو یکی از برترین خریدها دانست. فالکائو در سری آ تبدیل به هشتمین پادشاه رم شد و محبوبیتی زیاد در پایتخت برای خود دست و پا کرد. در در سال 1983 که قهرمان سری آ شدند یکی از بازیکنان مهم و حیاتی بود و همچنین در شب باخت به لیورپول در لیگ اروپا نیز که در ضربات پنالتی حاصل شد حضور داشت. او پردرامدترین بازیکن زمان خود بود ولی بعد ها به دلیل مصدومیت و مشکلات با مدیر باشگاه تیمش را ترک کرد.

5- رود گولیت:

در زمان مصدومیت فان باستن، گولیت ستاره درخشان میلان در زمان آریگو ساکی بود. او از psv به میلان آمد و مهمترین افتخارات او کسب 3 قهرمانی در اسکودتو و 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان است. قدرت فیزیکی بالا و کنترل توپ عالی به او اجازه می داد تا در هر پستی بازی کند و این در حالی بود که جادوی پر زرق و برق او در سامپدوریا نشان داد که او هنوز تمام نشده است.

6- زیندین زیدان:

یکی دیگر از بازیکنانی که در زمان حضور در یووه توانست توپ طلا را مال خود کند. پس از این که با مبلغی نه چندان زیاد از بوردو به یووه پیوست با آرامش در تورین ساکن شد. او تنها با 3 میلیون یورو به ایتالیا آمد. او 5 سال بعد با مبلغ رویایی 50 میلیون یورو به رئال مادرید فروخته شد و این مبلغ به تنهایی می توانست نشان بدهد که او به چه بازیکنی تبدیل شده است. اگرچه او محبوبیت پلاتینی را در تورین نداشت ولی قطعا از او خاطره های خوبی باقی در دل آلپی باقی مانده است.

7- ریکاردو کاکا:

با وجود این که او رقابتی سخت با روی کویتا برای بازی در ترکیب ثابت داشت، ولی او را باید یک اعجوبه در فوتبال که دارای یک استعداد ذاتی است دانست. قدرت دریبل زنی بالا، خوش فکری و دید باز او در بازی و از همه مهمتر قدرت مرگبار او در هنگام ضدحمله، او را به یک بازیکن باکلاس جهانی تبدیل کرد. او در سال 2007 بهترین بازیکن اروپا و جهان شد و به میلان کمک زیادی کرد تا در اروپا و جهان تاج گذاری کند. او در سال 2009 با مبلغ 68 میلیون یورو به رئال مادرید فروخته شد و این در حالی بود که وی پیشنهاد گزاف منچستر سیتی را رد کرده بود.

8- رونالدو:

او 5 سال در اینتر حضور داشت و وقتی که در روز آخر اینتری ها جام را از دست دادند اینتر را با گریه ترک کرد. حضور او در اینتر بدون شک عالی بود. او در 68 بازی توانست 49 گل به ثمر برساند. او با اینتر قهرمان لیگ اروپا شد و دوبار مصدومیت فوق العاده جدی در طول بازی ها نصیبش شد. پس از نمایش خیره کننده در جام جهانی 2002 از اینتر خارج شد. او دوباره به ایتالیا بگشت ولی اینبار در میلان بازی کرد ولی دوباره به دلیل مصدومیت شدید از فوتبال ایتالیا خارج شد. قطعا اگر او دچار مصدومیتهای پیاپی نمی شد، می توانست از اینی که هست هم بزگرتر شود هرچند که به اعتقاد خیلی ها او جزو 3 مهاجم برتر تاریخ است.

9- گابریل باتیستوتا:

باتیگول یا هرچیزی که می خواهید صدایش بزنید، ولی او را باید به عنوان یکی از افسانه های سری آ دانست. او حدود یک دهه در فلورانس بازی کرد و بیش از 150 گل به ثمر رساند. او به عنوان برترین بازیکن تاریخ فیورنتینا شناخته می شود و همچنین او بین 10 گل زن برتر تاریخ سری آ نیز جای دارد. مصدومیت شانس قهرمانی با فیورنتینا در 1999 را از او و تیمش گرفت. البته او در سال 2001 با رم این عنوان را فتح کرد.

10- زلاتان ابراهیموویچ:

رسوایی های کالچوپولی را کنار بگذاریم، همین که او چندین سال پیاپی با آژاکس- یووه- اینتر- بارسا و میلان قهرمان لیگ شده است، می تواند تضمین کننده نام بزرگ او باشد. او در سال 2004 پا به فوتبال ایتالیا و یوونتوس نهاد. روز به روز پیشرفتش بیشتر شد تا این که امروزه برای قهرمانی در لیگ باید بازیکنی مانند او را داشته باشی. او پس از سقوط یووه به دسته پایین تر، به شهر میلان و تیم اینتر آمد. پس از نمایش های خوب به بارسا رفت و آنجا هم قهرمان لیگ شد و پس از بازگشت به ایتالیا بازی در میلان دوباره قهرمان لیگ شد. میلانی ها امیدوارند که زلاتان رکوردش را حفظ کند.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 9:53 am

[b:854f39d8d4]9- گابریل باتیستوتا:

باتیگول یا هرچیزی که می خواهید صدایش بزنید، ولی او را باید به عنوان یکی از افسانه های سری آ دانست. او حدود یک دهه در فلورانس بازی کرد و بیش از 150 گل به ثمر رساند. او به عنوان برترین بازیکن تاریخ فیورنتینا شناخته می شود و همچنین او بین 10 گل زن برتر تاریخ سری آ نیز جای دارد. مصدومیت شانس قهرمانی با فیورنتینا در 1999 را از او و تیمش گرفت. البته او در سال 2001 با رم این عنوان را فتح کرد. [/b:854f39d8d4]

/16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:12 am

Damash1 : كاملا اينو قبول دارم كه ژنرال فرانكو يه ديكتاتور تو تاريخ اسپانيا بوده و قصدش اين بود كه از پیروزی‌های رئال به عنوان ابزاری در جهت آشتی دادن غرب با حكومت دیكتاتوری‌اش استفاده كنه.
ولي ميدوني دليل اصلي كه كاتالونا با اين آقا بد بودن چيه؟؟؟ دليلش برميگرده به سالهاي 1936 تا 1974 . دوراني كه ژنرال فرانكو به شدت مخالف جداشدن ايالت كاتالونيا از خاك اسپانيا بود و كاتالانها كه هميشه مردمي خشونت طلب و كينه اي بودن به شدت با فرانكو به مخالفت پرداختن.
البته كينه و دشمني اصلي از موقعي شروع شد كه شايد خيلي از مردم و فوتبال دوستان از اون ماجرا خبري ندارن.
ماه نوامبر سال 1943 , رئال مادريد 11 - 1 بارسلونا.
اون بازي بيشتر از همه چيز موجب شرم و سرافكندگي مردم كاتالونيا شد به گونه اي كه به مخالفت شديد با اين فرد و كل مردم مادريد پرداختند و موجب آشفتگي داخلي تو اسپانيا شدن.
چيزي كه جالبه اينه كه كاتالان ها از مستبدي و تمركز گرايي فرانكو گله داشتن در صورتيكه خودشون همواره خواستار جداشدن از اسپانيا و خود مختاري بودن و اين با خواسته هاشون مغايرت داره.
به هر حال ساليان ساله كه از اون موضوع ميگذره و قهرماني هاي رئال مادريد تو ليگ قهرمانان هيچ ربطي به اون دوران نداره. چرا كه تو سالهاي 98-2000 و 2002 هم قهرماني آورده.
پس بي دليل نيست كه عاشق اين تيم هستيم و هيچ وقت نظرمون راجع بهش عوض نميشه.
ميشد بيشتر بنويسم ولي تا همينجا هم بارسايي ها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:17 am

يه عكس جالب دارم كه به احترام بارسايي ها اينجا نميذارم. antiros برات پيغام خصوصي ميكنم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:17 am

سهیل جان منم می خواستم اینارو بنویسم ولی همونطور که گفتم ما باید با تیمی مثل میلان کل کل کنیم نه تیمی مثل بارسلون :oops: :wink:
HALA MADRID :P
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:51 am

مانوئل نوير: رکورد من متعلق به بايرن است

دروازه‌بان بايرن مونيخ ثبت رکورد 658 دقيقه عدم دريافت گل در بوندس‌ ليگا را متعلق به تيمش مي ‌داند.

به نقل از روزنامه دی‌ولت، مانوئل نویر پس از بازی منجر به تساوی بدون گل مقابل هوفن‌هایم و دست یابی به رکورد 658 دقیقه عدم دریافت گل، در حد نصاب دروازه‌بانان تاریخ بوندس‌لیگا که برای مدتی طولانی گلی دریافت نکردند، اظهار داشت: از این بابت که رکورد خودم را تقویت کردم، خوشحالم. اما باید عنوان کنم این رکوردی شخصی نیست و متعلق به همه تیم است.

این سنگربان 25 ساله که تابستان امسال از شالکه به جمع باوارایی‌ها ملحق شد، در هفته اول و بازی با بورسیامونشن‌گلادباخ که دروازه‌‌اش به خاطر باخت یک بر صفر از این حریف باز شد‌،‌ 7 هفته پیاپی در بوندس‌لیگا گلی دریافت نکرده و شنبه شب مقابل هوفن‌هایم موفق شد رکورد جدیدی را در بسته نگه داشتن دروازه‌اش ثبت کند و به عنوان سومین دروازبان تاریخ این پیکارها شناخته شود.

در فهرست مذکور هیلده براند از اشتوتگارت با 884 دقیقه و اولیور کان (دو بار) با 802 و 736 دقیقه بسته نگه داشتن دروازه در صدر فهرست رده بندی سنگربانان بوندس لیگا قرار دارند. البته با احتساب مسابقاتی که بایرن در لیگ قهرمانان و جام حذفی برگزار کرده است، مانوئل نویر بیش از 1000 دقیقه است که اجازه رد شدن هیچ توپی را از خط دروازه‌اش نداده است.

دروازه بان خوش‌‌استیل مونیخی‌ها افزود: فکر می‌کنم بازیکنی مثل ماریو گومس به اندازه من در کسب چنین رکوردی سهم داشته و خوشحال است.

وی که در بازی با هوفن‌هایمی ضربات سر ماروین کومپر، مهاجم هوفن‌هایم را دو، سه مرتبه مهار کرد، ادامه داد:دریافت توپ‌های کومپر به خوبی نشان می‌دهند که من سنگربانی بی‌تحرک نیستم.
وی در مورد هواداران بایرن نیز عنوان کرد: از زمانی که به عضویت بایرن درآمدم، مورد حمایت همه آن‌ها واقع شدم و فکر می‌کنم مناسبات خوبی با هواداران دارم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:52 am

ريبري، رافينيا و فان بويتن مصدوم شدند

برخي نفرات تيم فوتبال بايرن مونيخ در جريان ديدار با هوفن‌هايم با مشکل آسيب ديدگي مواجه شدند.

به نقل از روزنامه دی‌ولت، تساوی بدون گل با هوفن‌هایم تنها اتفاق ناشی از این مسابقه هفته هشتم بوندس لیگا نبود و ستارگانی همچون رافینا و فرانک ریبری دچار آسیب ‌دیدگی شدند که این موضوع از اخبار مهم حواشی بازی بود.

در این ارتباط یوپ هاینکس، سرمربی 66 ساله مونیخی ها اظهار داشت: فرانک ریبری در نیمه اول بازی دچار مصدومیت از ناحیه عضله پا شد. به این خاطر برای این که وضعیت سلامتی‌اش به خطر نیفتد، او را از بازی خارج کردیم.

وی ادامه داد: رافینا نیز دچار آسیب از ناحیه کشاله ران شد. به جای او مجبور شدیم در آخرین لحظه هولگر باد اشتوبر را که خود سرماخوردگی داشت ‌وارد بازی کنیم. در شرایط عادی نباید از وجودش استفاده می‌کردیم تا خوب استراحت کند. اما با توجه به شرایط خاص بازی این امکان مهیا نشد.

این مربی مجرب افزود: دانیل فان بویتن نیز از ناحیه زانو در بازی آسیب‌ دیده است؛ اما پیش بینی می‌کنیم مشکلش حاد نباشد.

بایرن اکنون با 19 امتیاز صدرنشین لیگ باشگاهی آلمان است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:52 am

رخا روحيه جنگندگي لاتزيو را ستود

سرمربي لاتزيو به ستايش از روحيه تيمش پرداخت که با جنگندگي توانست فيورنتينا را در خانه خود فلورانس شکست دهد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، لاتزیو که در دیدار با فیورنتینا از حریف خود عقب افتاده بود، در نهایت توانست 2 بر یک میزبان خود را شکست دهد.

ادی رخا در این مورد گفت: این پیروزی به دلیل شخصیت بالای شاگردانم به‌دست آمد، آن‌ها تا پایان بازی از پیروزی ناامید نشدند و تا دقیقه‌های آخر بازی برای رسیدن به آن تلاش کردند. این روحیه در تمامی شاگردانم وجود دارد و به همین دلیل همه آن‌ها را ستایش می‌کنم.

وی ادامه داد: از هر نظر بازی بسیار خوبی بود زیرا هر دو تیم فرصت‌های گل‌زنی فراوانی را روی دروازه‌ها به‌وجود آوردند. ما در دفاع عالی بودیم، به آن‌ها اجازه ندادیم بیش از اندازه به دروازه ما نزدیک شوند. زمانی‌که احساس کردم تیمم در میانه‌های زمین مشکل دارد، با تعویض‌هایم یک بار دیگر بازی را به‌دست گرفتیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:55 am

لمپارد: فقط ليونل مسي 3 هت‌تريک نمي‌کند

هافبک ملي‌پوش تيم فوتبال چلسي از اين که در برد پرگل تيمش مقابل بولتون هت‌تريک کرد، اظهار شادماني مي‌کند.

به نقل از روزنامه آبزرور، فرانک لمپارد گفت: خیلی خوشحالم در شرایطی قرار گرفتم که سه گل مقابل بولتون به ثمر رسانم. همیشه سعی کردم بهترین بازی ممکن را ارائه دهم و بازیکنی با کیفیت بالا در زمین مسابقه باشم.

او ادامه داد: خوشحالی من از زدن سه گل در این بازی دلایل متفاوتی دارد. به عنوان خوشحالم که سه گل زدم تا مشخص شود تنها لیونل مسی نیست که می تواند سه گل بزند. بلکه بازیکنان چلسی نیز قادر به انجام چنین کاری نیز هستند.
او ادامه داد: البته همیشه امکان و فرصتی برای گلزنی، آن هم به تعداد سه فراهم نمی‌شود. در عین حال باید مقاوم و پابرجا بود تا در این‌گونه مواقع به بهترین شکل بتوان از فرصت پیش آمده نهایت استفاده را کرد.

شب گذشته در ادامه دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر چلسی در ورزشگاه ریبوک یاران لمپارد به برتری 5 بر یک در خانه بولتون رسیدند. در این بازی وی، اولین گل خود را در دقیقه 15 به ثمر رساند. او در دقایق 26 و 59 دو گل دیگر نیز زد. در این میان استوریج، زننده دو گل دیگر تیم آبی‌پوش بود.
در مقابل بولتونی‌ها در دقیقه 47 تنها قادر شدند یکی از 5 گل دریافتی را توسط ددریک بویاتا جبران کنند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:55 am

آخرو دو هفته خانه‌نشين شد

داماد مارادونا بر اثر آسيب ديدگي در جريان ديدار اول هفته من‌سيتي مقابل بلکبرن براي حداقل دو هفته خانه‌نشين شد.

به نقل از اسپورت کاتالونیا، سرخیو آخرو زننده 8 گل در لیگ برتر انگلیس و رتبه دوم گلزنی در جدول گلزنان این لیگ، شنبه گذشته در بازی برابر بلکبرن آسیب جدی دید و جای خود در دقیقه 38 به سمیر نصری داد.

پزشک من‌سیتی استراحت دو هفته‌ای را برای او در نظر گرفته و این قطعیت وجود دارد که آخرو حداقل به دو بازی آینده تیمش در لیگ برتر انگلیس نرسد.

من‌سیتی تا پایان هفته هفتم با 19 امتیاز و تنها به دلیل تفاضل گل کمتر پشت سر منچستریونایتد در رتبه دوم ایستاده است.

اهالی فوتبال آرژانتین نیز به خاطر این مصدومیت نگران آخرو و بازی‌های آینده در سطح ملی هستند. کشاله ران آخرو دچار کشیدگی شده است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:57 am .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:56 am

آنژي در پي شکار کارلوس ته‌وز است

بنابه نوشته يک روزنامه انگليسي، تيم آنژي ماخاچکالا انزلیچی درپي شکار ستاره عصيان‌گر منچسترسيتي است.

به نقل از میل‌اند ساندی،‌ مسئولان این تیم ثروتمند انزلیچی که به خاطر جذب بازیکنانی همچون روبرتو کارلوس برزیلی و ساموئل اتوئو کامرونی به «کهکشانی‌های انزلیچی» معروف شده‌اند، در تلاش برای ارائه پیشنهادی به تیم دوم منچستر جهت جذب کارلوس ته‌وز هستند.

سلیمان کریمف، میلیاردر و مالک باشگاه به بازی گلزن 27 ساله آرژانتینی بسیار علاقمند است و در چند محفل خصوصی عنوان کرده حاضر است رقم کلانی را برای جذب این ستاره خرج کند.

ته‌وز که در مدت دو سال حضورش در جمع آبی‌های آسمانی همواره خبرساز بوده، ابتدای تابستان سال جاری درخواست ترک ایستلند را کرد که با مخالفت سران من‌سیتی مواجه شد. وی بعد با روبرتو مانچینی به خاطر نیمکت‌نشینی دچار اختلاف شد. اوج این اختلافات هفته گذشته و به هنگام بازی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه آلیانس آره‌نا مونیخ مقابل بایرن آلمان دیده شد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 10:59 am

سرمربي سابق چلسي خط مشي خود را مشخص کرد

آنچلوتي: اولويتم مربيگري تاتنهام است

سرمربي اسبق چلسي از تصميمش براي کار و ادامه فعاليت در ليگ برتر انگليس خبر داد.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، کارلو آنچلوتی که در پایان فصل گذشته پس از دو سال همکاری مشترک از چلسی اخراج شد و سکان رهبری تیم را به آندره ویاس بواس پرتغالی واگذار کرد، اکنون در انگلیس به سر می‌برد.
وی در این مورد عنوان کرد: این موضوع که باشگاه آ.اس.رم مایل است تا زمام امور این تیم را برعهده بگیرم، صحت دارد. روزی خواهد رسید که رم را در کالچو هدایت خواهم کرد. اما تا قبل از آن به انگلیس بازخواهم گشت و در آنجا ادامه فعالیت خواهم داد.

این مربی که اکنون علاقمند به بازگشت به عرصه مربیگیری است، مورد توجه تیم تاتنهام قرار گرفته است، همچنین گفته می‌شود پس از جام ملت‌های 2012 شانس این مربی برای جانشین فابیو کاپلو در تیم ملی انگلیس بالا خواهد بود.

آنچلوتی افزود: اکنون مشغول بررسی شرایط کلی ادامه کار در انگلیس هستم. علاوه بر رم، با پیشنهادهایی هم از سوی تیم‌های آفریقایی مواجه‌ هستم که در اولویت بعدی قرار دارند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:00 am

گوئيدولين:دوست دارم صدرنشيني راتجربه کنم

سرمربي اودينزه گفت: دوست دارم هر چه زودتر لذت صدرنشيني را تجربه کنم.

به نقل از گازتا دلو اسپورت، اودینزه در دیدارهای این فصل نمایش خوبی داشته و در حال حاضر با 11 امتیاز و بر اساس تعداد گل زده کمتر نسبت به یوونتوس در رده دوم قرار دارد.

فرانچسکو گوئیدولین در این مورد گفت: عملکرد بسیار خوبی در این فصل داشته‌ایم و اکنون در رده دوم قرار داریم. می‌توانیم در مدت تعطیلی لیگ و برگزاری بازی‌های ملی از بودن تیممان در بالای جدول لذت ببریم، باید به هواداران بگویم که به زودی حضورمان در صدر جدول را جشن خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: نسبت به فصل گذشته بسیار بهتر و موثرتر بازی می‌کنیم. همه شاگردانم هماهنگی خود را با شیوه بازی تیم به‌دست آورده‌‌اند و وظیفه‌های خود را به خوبی انجام می‌دهند. در بازی با بولونیا باید گل‌های بیشتری می‌زدیم زیرا هافبک‌های ما فرصت‌های بسیاری زیادی را روی دروازه آن‌ها ایجاد کردند. دوست دارم در بازی‌های آینده تیم بتوانیم از این بهتر شویم تا با به‌دست آوردن تمام امتیازها صدرنشین شویم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Damash1 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 11:00 am

[quote:2348286a32="Soheil_Rashti"]Damash1 : كاملا اينو قبول دارم كه ژنرال فرانكو يه ديكتاتور تو تاريخ اسپانيا بوده و قصدش اين بود كه از پیروزی‌های رئال به عنوان ابزاری در جهت آشتی دادن غرب با حكومت دیكتاتوری‌اش استفاده كنه.
ولي ميدوني دليل اصلي كه كاتالونا با اين آقا بد بودن چيه؟؟؟ دليلش برميگرده به سالهاي 1936 تا 1974 . دوراني كه ژنرال فرانكو به شدت مخالف جداشدن ايالت كاتالونيا از خاك اسپانيا بود و كاتالانها كه هميشه مردمي خشونت طلب و كينه اي بودن به شدت با فرانكو به مخالفت پرداختن.
البته كينه و دشمني اصلي از موقعي شروع شد كه شايد خيلي از مردم و فوتبال دوستان از اون ماجرا خبري ندارن.
ماه نوامبر سال 1943 , رئال مادريد 11 - 1 بارسلونا.
اون بازي بيشتر از همه چيز موجب شرم و سرافكندگي مردم كاتالونيا شد به گونه اي كه به مخالفت شديد با اين فرد و كل مردم مادريد پرداختند و موجب آشفتگي داخلي تو اسپانيا شدن.
چيزي كه جالبه اينه كه كاتالان ها از مستبدي و تمركز گرايي فرانكو گله داشتن در صورتيكه خودشون همواره خواستار جداشدن از اسپانيا و خود مختاري بودن و اين با خواسته هاشون مغايرت داره.
به هر حال ساليان ساله كه از اون موضوع ميگذره و قهرماني هاي رئال مادريد تو ليگ قهرمانان هيچ ربطي به اون دوران نداره. چرا كه تو سالهاي 98-2000 و 2002 هم قهرماني آورده.
پس بي دليل نيست كه عاشق اين تيم هستيم و هيچ وقت نظرمون راجع بهش عوض نميشه.
ميشد بيشتر بنويسم ولي تا همينجا هم بارسايي ها حرفي براي گفتن نخواهند داشت.[/quote:2348286a32]

[b:2348286a32] فک کنم نمیدونم توی اون بازی تمام خانواده های بازکنا بارسا گروگان گرفته شده بودن توسط این آقا
و حالا هم اون بازی و بقیه ی بازیهای که به این شکل بوده از تاریخ یوفا و ال کلاسیکو حذف شده
توی لیگ قهرمانان هم از 9 دوره 5 دوره اول رو رئال برده که اونم توش شبهه هست
حالا بیخیال زیر سوال نمیبرم رئال رو فعلا الان رو بچسبین :wink: :wink: [/b:2348286a32]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان