تقریبا همه نظرات رو خواندم ...
به نظر من مشکل فوتبال ما کفاشیان نیست ... یعنی همین الان اگه کفاشیان بره و دادکان بیاد که خیلی ها قبولش دارند ؛ باز هم فوتبال ما در همین سرازیری میره ...
روی کاغذ کفاشیان میگه : مربی مطرح آوردم ، اردو فرستادم ، 20 روز 20 روز لیگ رو تعطیل کردم ، پول مفت دادم چه پاداش و چه حقوق و ... . حالا که نتیجه نگرفتند باز من مقصرم ؟؟؟؟
من فکر می کنم در یک جمله اینطوری میشه گفت که مدیران فوتبالی ما به فوتبال ما میان و به قول معروف " گمج و نوخون خوب با هم جور در اومدند "
اگه می خوایم فوتبال ما پیشرفت کنه اول از همه به نظرم باید تقویم مناسبی برای فوتبال ایران تعیین کنیم ... حالا می تونیم از اروپا استفاده کنیم ... اینکه با تقویم ایرانی و عربی میریم جلو و کلی محدودیت برای خودمون درست می کنیم یکی از دلایل پسرفت ماست ...
در مرحله بعدی باید بازی های بازیکنان رو زیادتر کنیم ... هیچ سیستمی به غیر از مسابقات ( چه حذفی و چه لیگ و چه اتحادیه و .... ) نمی تونه بازیکن معرفی کنه به مملکتمون ... من معتقدم به جای کم کردن تیم ها ، باید لیگ با 20 تیم برگذار بشه ... درسته شاید بستر فراهم نباشه ولی اضافه شدن 2 تیم یعنی معرفی تقریبا 60 بازیکن بیشتر به فوتبال ایران ولی اگه لیگ بشه 16 تیم از همین جمع بازیکنانی که هر سال میلیاردی پول می گیرن و اینور و اونور می رند ؛ تقریبا 60 نفر هم کمتر می شند !! این فوتبال چجوری می خواد بازیکن سازی کنه ؟؟؟
از نظر من برای فوتبال ایران مربیان صاحب سبک ( کاپلو ، لیپی ، .... ) یا مربی های نیمه حرفه ای ( برانکو ، جلالی ، ... ) جواب میده ... یکی مثل کی روش که خودش هم نمی دونه با خودش چند چنده ؛ حتی اگه به صعود به جام جهانی منتج بشه ، انتخاب اشتباهی هست ....
خیلی عوامل دیگه هم هست که تا حدودی می دونیم و خیلی ها رو هم نمی دونیم