[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مسابقات انتخابی جام جهانی+نظرسنجی

مسابقات انتخابی جام جهانی+نظرسنجی

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

تیم ملی ایران در گروه خود(کره جنوبی،ازبکستان،قطر، لبنان) چه رتبه ای را به دست می آورد؟

اول (صعود مستقیم به جام جهانی)
37
30%
دوم (صعود مستقیم به جام جهانی)
54
44%
سوم(پلی آف)
15
12%
چهارم (حذف)
7
6%
پنجم (حذف)
11
9%

کل آرا : 124

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 7:26 pm

نباید خودمون رو گول بزنیم در واقع کاری که همیشه کردیم بعد از برد شانسی جلوی کره فکر کردیم الان دیگه مستقیم تیم رفته فینال جهانی!!!!!
واقعیت فوتبال ایران اینه 95 % بازیکنان تیم مثلا ملی لیاقت پوشیدن این پیراهن رو ندارن !
بجز قوچان نژاد و دژآگه که کلا سطح فوتبالشون بالاتره بقیه که جفت پوچ هستن .
شما تعویضها رو داشتین؟
خلعتبری(تنها بازیکنی سرعتی و خلاق تیم ملی) با انصاری فرد(اسکول تمام عیار) تعویض میشه
محمد نوری و پژمان با هم چه فرقی دارند؟ هر دو نفر که کلا فوتبال حالیشون نیست و اشتباهی فوتبالیست شدن شاید تنها فرقی که داشته باشند اینه که پژمان نوری یه خورده گابه ولی محمد نوری از گاب دوهیچ عقبه!!!
آنمدو تیموریان که به سرنوشت سایر بازیکنان ایرانی که در لیگ قطر وامارات بازی کردند دچار شده یعنی تر زده توی فوتبال خودش با کی تعویض شده با عباسفر!!! (مذخرفترین بازیکن زنده در فوتبال ایران) یعنی اینجوری بگم آرش برهانی پیشش پرفسوره!!!!
کلا توی فوتبال همه جای دنیا این در برابر تیم های قدرتی از بازیکن های سرعتی و خلاق استفاده میشه تا بتونند دفاع حریف رو از هم باز کنند ولی اینجا جلوی تیم قدرتی ازبک تنها بازیکن سرعتی وخلاق یعنی خلعتبری تعویض میشه
امروز توی این بازی جای خالی چند نفر احساس شد اول حسین ابراهیمی خودمون که با سرعتش راحت میتونست دفاع رو باز کنه دوم احسان حاج صفی به جای خسرو حیدری سوم یعقوب کریمی و چهارم قاسم دهنوی
خب مشخصه کسی که حق این جوون ها رو بخوره انتظار دارید نتیجه هم بگیره!
این تیم ملی اصلا ملی نیست تا قبل از ورود نوری و عباسفر همه بازیکنان بجز قوچان نژاد ودژآگه یا پس پسی بودند یا اس اسی !!!! البته نوری سابقه حضور در پرسپولیس وعباسفر سابقه حضور در استقلال رو داره!!!!!!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 7:28 pm

[quote="arsalan27"][quote:063e8de285="Rashti0131"][quote:063e8de285="shahriargil"][quote:063e8de285="rashti_sarvar"][quote:063e8de285="nima_beckham"]:arrow: باخت :D[/quote:063e8de285] هه هه هه ؟ کی چی میخندی؟؟؟ نکنه عربی؟ یا ازبک؟؟ با اعصاب ما بازی نکن؟؟ مگه ایرانی نیستی[/quote
بلا می سر وقتی اوشان هرچی لایق خوشان مارخاخور خوشان جوکان میان امرا گیدید بعدا امان باییم از اوشان حمایت بوکونیم.
بله باخت :lol:[/quote:063e8de285]
Shahriargil:درود بر تو آبرار...واقعا حرف دل منو زدی چطور همینایی که تو استادیوم فریاد میزنن ایرانی باغیرت بعد پشت بند بازی میرن اس ام اس های جوک راجع به هم وطناشون میسازن...اول ترکا انقد جک ساختن که ما تو اردبیل و آذربایجان اصلا طرفدار ایران نداریم یه هم دانشگاهی دارم ترکه همین العا بهم باخت تبریک گفتم حق داره بیچاره انقد جک و فحش از طرف این پایتخت نشینهای عوضی شنید که حالش از ایران بهم خورد حالا نوبت رسیده به گیلک ها...اونم سرزمینی که اگه مردانش باوجود و باغیرتش نبودن ایران باطل شده بود بعد توی جک ها هرچیزی که واقعا لایق خودشونه به ما نسبت میدن...* که خانواده دارم * که ناموس دارم چطور یه هم وطن این مصخرف های ساختگی رو به من نسبت میده یکی از دوستام تو همین سایت خوب میدونه چندروز پیش تو دانشگاه با یه بچه تهرانی بی پدرمادر دعوام شد داشت جک رشتی قزوینی ترکی اصفهانی میخوند میخندید یه درسی بهش دادیم که بفهمه بخار بچه رشتی یعنی چی(با اینکه کارمون به دادگاه و تعهد وکشید ولی نمیتونستم خودمو کنترل کنم)...یکی از ترکها هم با من بود بخاطر همین از مرام ترکها خوشم اومده به خدا یه دونه ی اینا می ارزه به هزارتای این تهرانی های بی وجود...منم به این نتیجه رسیدم زمانی که کشور ایران مردمش دشمن همن حمایت از تیم ملی بی فایده است به خاطر همین بعد از باخت هیچ حسی نداشتم اصلا برام مهم نبود فقط نظرمو راجع به بازی گفتم...به هر حال ببخشید که بحث قومیت ها اومد وسط :wink: زنده باد گیلان و گیلانی :P[/quote:063e8de285]
وطن 1چیز هموطن 1چیز دیگه
ایران 1 چیز ایرانی 1چیز از اینا جدا
زنده باد ایران و از باخت تیم ملی مون هم واقعا ناراحت شدم[/quote:063e8de285]

منم تاسف خورم از باخت ولی وطن و همطون دوچیز جدایی ناپذیرند...مثل همین تیم ملی میمونه اگه یه بازیکن خوب کار نکنه کل تیم نابود میشه...بهتره این بحثو ادامه ندیم چون به بی راهه کشیده میشه :roll:
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 7:35 pm

[quote="Rashti0131"][quote:8da0cfe3a9="arsalan27"][quote:8da0cfe3a9="Rashti0131"][quote:8da0cfe3a9="shahriargil"][quote:8da0cfe3a9="rashti_sarvar"][quote:8da0cfe3a9="nima_beckham"]:arrow: باخت :D[/quote:8da0cfe3a9] هه هه هه ؟ کی چی میخندی؟؟؟ نکنه عربی؟ یا ازبک؟؟ با اعصاب ما بازی نکن؟؟ مگه ایرانی نیستی[/quote
بلا می سر وقتی اوشان هرچی لایق خوشان مارخاخور خوشان جوکان میان امرا گیدید بعدا امان باییم از اوشان حمایت بوکونیم.
بله باخت :lol:[/quote:8da0cfe3a9]
Shahriargil:درود بر تو آبرار...واقعا حرف دل منو زدی چطور همینایی که تو استادیوم فریاد میزنن ایرانی باغیرت بعد پشت بند بازی میرن اس ام اس های جوک راجع به هم وطناشون میسازن...اول ترکا انقد جک ساختن که ما تو اردبیل و آذربایجان اصلا طرفدار ایران نداریم یه هم دانشگاهی دارم ترکه همین العا بهم باخت تبریک گفتم حق داره بیچاره انقد جک و فحش از طرف این پایتخت نشینهای عوضی شنید که حالش از ایران بهم خورد حالا نوبت رسیده به گیلک ها...اونم سرزمینی که اگه مردانش باوجود و باغیرتش نبودن ایران باطل شده بود بعد توی جک ها هرچیزی که واقعا لایق خودشونه به ما نسبت میدن...* که خانواده دارم * که ناموس دارم چطور یه هم وطن این مصخرف های ساختگی رو به من نسبت میده یکی از دوستام تو همین سایت خوب میدونه چندروز پیش تو دانشگاه با یه بچه تهرانی بی پدرمادر دعوام شد داشت جک رشتی قزوینی ترکی اصفهانی میخوند میخندید یه درسی بهش دادیم که بفهمه بخار بچه رشتی یعنی چی(با اینکه کارمون به دادگاه و تعهد وکشید ولی نمیتونستم خودمو کنترل کنم)...یکی از ترکها هم با من بود بخاطر همین از مرام ترکها خوشم اومده به خدا یه دونه ی اینا می ارزه به هزارتای این تهرانی های بی وجود...منم به این نتیجه رسیدم زمانی که کشور ایران مردمش دشمن همن حمایت از تیم ملی بی فایده است به خاطر همین بعد از باخت هیچ حسی نداشتم اصلا برام مهم نبود فقط نظرمو راجع به بازی گفتم...به هر حال ببخشید که بحث قومیت ها اومد وسط :wink: زنده باد گیلان و گیلانی :P[/quote:8da0cfe3a9]
وطن 1چیز هموطن 1چیز دیگه
ایران 1 چیز ایرانی 1چیز از اینا جدا
زنده باد ایران و از باخت تیم ملی مون هم واقعا ناراحت شدم[/quote:8da0cfe3a9]

منم تاسف خورم از باخت ولی وطن و همطون دوچیز جدایی ناپذیرند...مثل همین تیم ملی میمونه اگه یه بازیکن خوب کار نکنه کل تیم نابود میشه...بهتره این بحثو ادامه ندیم چون به بی راهه کشیده میشه :roll:[/quote:8da0cfe3a9]
با کمال احترام من بخاطر هیچ غیر گیلانی خودم اذیت نمیکنم و تو زحمت نمیندازم ولی برا ایران اینکارو میکنم.این میشه فرق وطن و هموطن.اره حق با شماست اصلا نمیتونیم همدیگرو قانع کنیم اینجور ک معلوم
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 7:42 pm

[b:36a44e0fe3]قوچان نژاد: از مردم عذرخواهي مي‌کنم[/b:36a44e0fe3]

مهاجم تيم ملي فوتبال گفت: نبايد شکست برابر ازبکستان را به گردن داور يا زمين ورزشگاه آزادي بيندازيم.

رضا قوچان نژادپس از شکست يک بر صفر تيم ملي ايران برابر ازبکستان درباره اين بازي گفت: ما خيلي بدشانسي اورديم ازبکستان از ما بهتر نبود آن‌ها شانسي براي گلزني نداشتند اما ما فرصت هاي خوبي داشتيم که نتوانستيم آن‌ها را به گل تبديل کنيم. خود من در نيمه اول موقعيت خيلي خوبي داشتم که اگر گل مي‌شد مي‌توانستيم گل‌هاي دوم و سوم را هم بزنيم.

وي ادامه داد: ما روي يک ضربه ايستگاهي گل خورديم و باختيم در اين شرايط کاري نمي‌شود کرد اکنون کار خود را براي رسيدن به جام جهاني سخت‌تر کرده‌ايم و نمي‌توانيم خوشحال باشيم.

قوچان نژاد در ادامه و د رپاسخ به اين سوال که آيا تصميم اشتباه داور را در نپذيرفتن گل سالم ايران در اين شکست موثر مي‌داند يا خير گفت: نبايد اين شکست را تقصير داور يا زمين بازي بيندازيم. ازبک‌ها هم روي همين زمين بازي کردند. داور هم يک انسان است و اشتباه مي‌کند. ما اگر آن بازي را که روبه‌روي کره انجام داديم امروز ارائه مي‌کرديم، حتما پيروز مي‌شديم. متاسفانه خودم هم امروز نتوانستم خوب بازي کنم.

-----------------------------------------
پ.ن: کسی که باید عذرخواهی کنه تو نیستی مرد کسایی دیگه باید به گردن بگیرند این باخت رو.
مردم میدونند که تو و دژاگه از جونتون مایع گذاشتین.
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 8:15 pm

وضعیت تیم ملی کی درست میشه من فکر نمیکنم تو تاریخ اینقدر ضعیف بودیم و هر سال بد تر میشیم وقتی از لبنان ببازیم :(
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 8:18 pm

[img:24b747f94c]http://u.goal.com/127600/127629hp2.jpg[/img:24b747f94c]

علی خوش خنده!
دارای فوق تخصص پیاده روی بر روی اعصاب هواداران فوتبال ایران! /15/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 8:38 pm

[quote:37f549590a="hatam"][img:37f549590a]http://u.goal.com/127600/127629hp2.jpg[/img:37f549590a]

علی خوش خنده!
دارای فوق تخصص پیاده روی بر روی اعصاب هواداران فوتبال ایران! /15/[/quote:37f549590a]

بزنم تو دهنش دندوناشو خورد کنما
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 8:53 pm

[color=black:539f8c47a6]سپیدرودی که امروز دیدم بهتر از این ایران میتونست بازی کنه - بخدا راست میگم :roll:

این دیگه چه بازیه مزخرفی بود که کردیم - جز قوچان و دژاگه بقیه شوتن بابا - آخه پژ پژ و عباسفرد و محمد نوری چی تیم ملی آخه :( - ولی در مجموع با توجه به بازی رفت و برگشت نسبت به ازبکها یر به یر شدیم ولی باخت به لبنان خیلی خراب کرد اوضاع رو - مطمعنا دیگه مستقیم نمیریم جام جهانی به احتمال زیاد سوم میشیم و طبق معمول اما و اگر و ........

قبول دارم کفاشیان یک گاو به تمام معناست و به قول حمزه از گاب هم دو بر 0 عقبه ولی به قول حاتم خانه از پای بست ویران است :idea:

یه زمانی ما 3 دور پشت سر هم قهرمان آسیا میشدیم و در حالیکه سهمیه آسیا یک تیم بود میرفتیم جام جهانی و المپیک ولی الان تو یه گروه پشمک هم نمیتونیم دوم بشیم 8O [/color:539f8c47a6]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 9:06 pm

واقعا گروه پشم بود.باور کنید این گروه دیدم گفتم خوب پس انتخابی نهایی چی میشه؟؟با این خیال که راحت میریم بالا.فوتبالمون پر شده از پول پرستی خیلی از اسطوره های تیم ها(مثلا اسطوره) از تیم هاشون راحت جدا میشن بخاطر پول و بعد هم دروغ هایی میگن که ادم تو شعور خودش شک میکنه که واقعا اینا مارو چی فرض کردن این شعر هارو تحویل ما میدن و میخان ما باور کنیم.متاسفم واسه این فدراسیون و این فوتبالی که واسمون ساخته.
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 9:08 pm

میگن یه نفر داشت با یک خر فوتبال بازی میکرد ! یکی اومد بهش گفت : آخه آدم عاقل با خر فوتبال بازی میکنه؟
طرف گفت: همچین هم خر نیست 3بر1 جلویه!
حالا کار به کار رییس فدراسیون ماست
باور نمیکنید؟ من مطمئنم که اینا از [b:625ed538a5]گاب[/b:625ed538a5] دوهیچ عقبن!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 9:10 pm

[color=black:e0015dc297][size=13:e0015dc297]دوستان عزیز ، زیاد خودتون رو اذیت نکنید ، این علی آقای قصه ما که بنده خدا دست خودش نیست که ، دوست ناباب و و وباعث شد یه هو بشه مرد شماره یک فوتبال ایران!!! خب طبیعیم هست وقتی دبیر ورزش تو مدرسه رشته تحصیلیش فلسفه بوده و پزشک عمومی رفته تو کار لوازم خونگی و قهرمان جهان انار فروشه ، خداییش دیگه پست جناب کفاشیان زیاد هم نامربوط نیستا!!!
البته اگه واقع بین باشیم این فوتبال مشکلش حاج علی کفاشیان هم نیست ، مشکل اونجاست که یه نماینده میتونه تیم از این شهر به اون شهر جابجا کنه ، مشکل اونجاست که یه نفر با پولهایی که اصلا معلوم نیست از کجا اومده داره کل تیمهای لیگ برتر و لیگ 1 و در کل فوتبال ایران رو می خره ، مشکل اونجاست که دوتا تیم هلپ هلپ پول و سرمایه ملت رو دارن میکنند تو جیب یه سری بازیکن و بقیه فوتبال شامل مثل "دست کوتاه و خرما بر نخیل" هستند ، مشکل اونجاست که نود میشه دادگاه عادله و همه کاره فوتبال ایران! مشکل اونجاست که تو فوتبال ما موقع باخت کی بود کی بود من نبودمه و موقع برد تا پسرخاله نوه داماد نماینده انزلیچی بوق آباد هم که تا دیروز خواب بود میاد پشت جلد روزنامه ها و احساس غرور ملی می کنه ! مشکل اونجاست که هر پروژه ورزشی تو کشور امسال کلنگ میخوره و انشا...نتیجه ی نوه ما شاهد افتتاحش میشه تازه اونم تو تولد صد سالگیش! [b:e0015dc297]من که به این باختها و بعدش فسلفه چینی مسئولان این فوتبال بیمار عادت کردم. من به شخصه یه "دال" داماش و یه "سین" سپیدرود رو به صدتا ازین تیمهای منتخب بی هویت آبی و قرمز پایتخت نمیدم و نخواهم داد.بگذریم . . .[/b:e0015dc297] [/size:e0015dc297] [/color:e0015dc297]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 777 » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 10:01 pm

اخه وااااااااااای خاک برسر اینا من بریزم خداییش اگه تاالان اگه شانس همراه این تیم نبودالان با2امتیازبایدته جدول میبود اخه اسکلا شماروچه به تیم ملی ابروی فوتبال ماروبردن یک تبریک برای اقای کفاشیان که هتریک کردن توسه روز اخه من میخام سرم بکوبم به درازدست کیروش من نمیدونم چرااین محمد نوری روفیکس میذاره اخه این بازیکن استیل یک فوتبالیست رونداره مثلا میلاد نوری چش بود که نمیذاره واقعا خجالت اوره اخه ازبکستان تیم که بهش ببازیم مردشورایناروببره اه اسم این تیمونبایدگذاشت تیم ملی ایران خوب شدننشستم این بازی روببینم بره وا ول کنااصن تیم ملی سوراخ عشق است سپیدرود امروز بترکانه بره /11/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidrod » چهارشنبه نوامبر 14, 2012 10:06 pm

یادتونه سال گذشته توی برنامه نود کفاشیان وقتی از انتقال امتیاز تیم ها داشت دفاع می کرد از داماش اسم برد و از انتقال داماش به شهرهای دیگه حمایت کرد /10/ /10/
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 12:00 am

[color=black:98b4c4ae3a]نحوه ی دعوت بازیکنان تیم ملی خیلی جالبه...
پژمان نوری وقتی دعوت میشه تیم ملی و فیکس بازی میکنه درحالی که یک سال تیم نداشته،مازیار زارع دعوت میشه تیم ملی در حالی که هم شهریهاش تو برنامه نود میکن نباید تو ملوان! هم فیکس بازی کنه.رافخایی دعوت میشه در حالی که 80% گلهاشو رو پنالتی زده.یعنی اگه پنالتی هاشونو میدادن حسنی صفت میزد و گل میکرد حسنی صفت هم باید به عنوان مهاجم دعوت میشد تیم ملی(!).عباس فر ی دعوت میشه تیم ملی که... دیگه در مورد عباسفر چیزی نمیگم رجوع کنید به http://www.varzesh3.com/ یه قسمتی داره به اسم گلزنان لیگ برتر.اگه عباسفرو پیداش کردید جایزه دارید(!). انصاری فری دعوت میشه تیم ملی که تو 13 تا بازی 1 گل زده واسه پس پس.تو اون 13 تا بازی نظیف کار هم یه گل زد پس کیروش نظیف کار رو هم میتونست به عنوان مهاجم دعوت کنه تیم ملی(!) .
با این انتخاب ها و روش پروین ی که کیروش اجرا میکنه به نظرتون بهتر نیست سرمایه مملکتو بیخود حروم نکنیم و پروین رو بیاریم سر مربی تیم ملی کنیم باور کنید جواب میده...[/color:98b4c4ae3a]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 1:06 am

تقریبا همه نظرات رو خواندم ...
به نظر من مشکل فوتبال ما کفاشیان نیست ... یعنی همین الان اگه کفاشیان بره و دادکان بیاد که خیلی ها قبولش دارند ؛ باز هم فوتبال ما در همین سرازیری میره ...
روی کاغذ کفاشیان میگه : مربی مطرح آوردم ، اردو فرستادم ، 20 روز 20 روز لیگ رو تعطیل کردم ، پول مفت دادم چه پاداش و چه حقوق و ... . حالا که نتیجه نگرفتند باز من مقصرم ؟؟؟؟

من فکر می کنم در یک جمله اینطوری میشه گفت که مدیران فوتبالی ما به فوتبال ما میان و به قول معروف " گمج و نوخون خوب با هم جور در اومدند "

اگه می خوایم فوتبال ما پیشرفت کنه اول از همه به نظرم باید تقویم مناسبی برای فوتبال ایران تعیین کنیم ... حالا می تونیم از اروپا استفاده کنیم ... اینکه با تقویم ایرانی و عربی میریم جلو و کلی محدودیت برای خودمون درست می کنیم یکی از دلایل پسرفت ماست ...
در مرحله بعدی باید بازی های بازیکنان رو زیادتر کنیم ... هیچ سیستمی به غیر از مسابقات ( چه حذفی و چه لیگ و چه اتحادیه و .... ) نمی تونه بازیکن معرفی کنه به مملکتمون ... من معتقدم به جای کم کردن تیم ها ، باید لیگ با 20 تیم برگذار بشه ... درسته شاید بستر فراهم نباشه ولی اضافه شدن 2 تیم یعنی معرفی تقریبا 60 بازیکن بیشتر به فوتبال ایران ولی اگه لیگ بشه 16 تیم از همین جمع بازیکنانی که هر سال میلیاردی پول می گیرن و اینور و اونور می رند ؛ تقریبا 60 نفر هم کمتر می شند !! این فوتبال چجوری می خواد بازیکن سازی کنه ؟؟؟

از نظر من برای فوتبال ایران مربیان صاحب سبک ( کاپلو ، لیپی ، .... ) یا مربی های نیمه حرفه ای ( برانکو ، جلالی ، ... ) جواب میده ... یکی مثل کی روش که خودش هم نمی دونه با خودش چند چنده ؛ حتی اگه به صعود به جام جهانی منتج بشه ، انتخاب اشتباهی هست ....

خیلی عوامل دیگه هم هست که تا حدودی می دونیم و خیلی ها رو هم نمی دونیم /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان