[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لیگ جهانی والیبال

لیگ جهانی والیبال

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه جولاي 07, 2013 10:12 am

موسوي: ما تنها براي پيروزي مي‌جنگيم

ملي پوش واليبال ايران گفت: بازهم تاکيد مي‌کنم که در هر مسابقه تنها براي پيروزي مي‌جنگيم.

محمد موسوي اظهار کرد: ما به کوبا آمديم تا هر شش امتياز دو بازي با اين تيم را به دست بياوريم. شايد کسي باورش نشود اما من هميشه گفته‌ام و باز هم مي‌گويم که ما در هر مسابقه تنها براي پيروزي مي‌جنگيم. کوبا تيم جواني را در اين دوره به مسابقات ليگ جهاني فرستاده بود. آنها با اين‌که يکي از تيم‌هاي جوان ليگ جهاني هستند در هر صورت کوبا هستند. ما براي گرفتن امتيازهاي کامل با آنها به ميدان آمديم. متاسفانه ديروز قدري اشتباه داشتيم و يک امتياز از دست داديم.

به گزارش ايسنا،وي افزود: بيشتر از اين خوشحالم که دل مردم ايران را شاد کرديم. تمام تلاش ما هم همين است که دل مردم را شاد کنيم. گفته بودم که شرايط سالن و جو آب و هوايي کوبا قدري خاص است و بايد به اين شرايط عادت مي‌کرديم. به همين دليل بازي دوم را راحت‌تر برديم.
داماش عشق گیلانی هاست _ خدایا این عشق را از ما نگیر
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 23, 2012 12:00 am

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه جولاي 07, 2013 10:13 am

زريني: خوشحالم که پرچم ايران را بالا برديم

قدرتي‌زن تيم ملي واليبال ايران پس از دومين پيروزي مقابل کوبا گفت: خيلي خوشحالم که پرچم ايران را در يک کشور ديگر برافراشتيم.

حمزه زريني اظهار کرد: بعد از پيروزي که بازيکنان مقابل ايتاليا بدست آوردند همه خيلي منسجم بوديم که در کوبا هم به پيروزي برسيم. حتي مي‌توانستيم شش امتياز بگيريم. خوشبين بوديم ولي خوب، کار سختي داشتيم. خيلي خوشحالم که پرچم ايران را در يک کشور ديگر برافراشته کرديم.

به گزارش فارس،وي افزود: اين پيروزي‌هايي که در کشورهاي ديگر انجام بدست مي‌آيد، خيلي شيرين‌تر است. مردم هم خدا را شکر با پيروزي ورزشکاران خوشحال مي‌شوند. اين بزرگترين هديه و انرژي به مااست. من هميشه پيروزي‌ها را به خانواده‌ام تبريک مي‌گويم هرچند خودم سهم بسياري در اين برد نداشتم!
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط damashmylove2 » يکشنبه جولاي 07, 2013 10:14 am

محمودي:همه بازيکنان از جان و دل مايه گذاشتند

پشت‌خط زن تيم ملي واليبال ايران گفت: براي پيروزي بر کوبا تمام ملي‌پوشان از جان و دل مايه گذاشتند.

شهرام محمودي پس از پيروزي مقابل کوبا اظهار داشت: نمي‌توانم پس از اين پيروزي احساس خودم را شرح دهم. خوشحالم که موفق شديم کشور صاحب نام واليبال يعني کوبا را شکست دهيم. کوبا چندين دوره ليگ جهاني را تجربه کرده و عناوين خوبي به دست آورده است؛ اينکه ما توانستيم در خانه حريف 2 بار کوبا را شکست دهيم و 5 امتياز بگيريم واقعا جاي خوشحالي دارد.

به گزارش فارس،وي افزود: فکر مي‌کنم اين پيروزي در تاريخ ثبت شود. همه بازيکنان از جان و دل مايه گذاشتند. همه شاهد بودند که تقريباً 9 ساعت اختلاف زمان با تهران داشتيم؛ فکر نمي‌کردم بتوانيم اينقدر خوب و روان بازي کنيم. هنوز هم بدن‌هاي ما به شرايط عادت نکرده و قدري مشکل داريم. با اين حال همه از جان و دل مايه گذاشتند تا موفق شويم.

محمودي با بيان اينکه مردم ايران لايق بهترين‌ها هستند، خاطرنشان کرد: خودمان واقعا خوشحاليم؛ وظيفه ما است که هر طور شده دل مردم را شاد کنيم. اميدوارم که مردم از پيروزي ما انرژي گرفته باشند و روز خوبي را آغاز کنند. من پيروزي را به همسرم و خانواده‌ام و همه مردم عزيز کشورم تقديم مي‌کنم.
damashmylove2
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط navidmadan » يکشنبه جولاي 07, 2013 10:23 am

بچه ها بالاخره صبح شبکه 3 بازی رو پخش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا ست اول که بیدار بودم هی فقط نتیجه رو زیر نویس می کرد می گفت تصویر نداریم!!!!!!!!!! بالاخره پخش کرد یا تا آخر کاویانی رو نشون داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط soheil_shahre_baran » يکشنبه جولاي 07, 2013 10:28 am

[quote="navidmadan"]بچه ها بالاخره صبح شبکه 3 بازی رو پخش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا ست اول که بیدار بودم هی فقط نتیجه رو زیر نویس می کرد می گفت تصویر نداریم!!!!!!!!!! بالاخره پخش کرد یا تا آخر کاویانی رو نشون داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/
quote]
پخش کرد ابرار.
نماد کاربر
soheil_shahre_baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آپريل 04, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه جولاي 07, 2013 3:40 pm

نمی دونم چرا هرچه می بریم ، آلمان و صربستان در جدول از ما بالاتر هستند ؟!

همچنین از این تیم جوان کوبا در آینده نزدیک بیشتر خواهیم شنید !

اما از هرچه بگذریم باید عرض کنم :
درود بر ورزش پاک ، درود بر والیبال پاک ، درود بر والیبالیست ها خوب ایران ، درود بر خولیو ولاسکو /3/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » يکشنبه جولاي 07, 2013 5:06 pm

بليت فروشي مسابقه واليبال ايران و آلمان آغاز شد

فروش بليت الکترونيک مسابقات واليبال ايران و آلمان در ليگ جهاني 2013 آغاز شده است.

تيم ملي واليبال ايران در روزهاي جمعه و شنبه 21 و 22 تير در سالن 12 هزار نفري مجموعه ورزشي آزادي به مصاف آلمان خواهد رفت.

قيمت بليت‌هاي اين دو مسابقه، مانند دو ديدار تيم ملي واليبال ايران مقابل صربستان 5 هزار تومان تعيين شده و تمام بليت‌ها به صورت الکترونيک به فروش مي‌رسد.

علاقه‌مندان براي تهيه بليت‌هاي مسابقه ايران و آلمان مي‌توانند به سايت اينترنتي http://ticket.iranvolleyball.com مراجعه کنند.

تيم ملي واليبال ايران از هشت مسابقه قبلي خود برابر انزلیچی، صربستان، ايتاليا و کوبا صاحب 12 امتياز شده است و اگر بتواند 6 امتياز مقابل آلمان را کسب کند در رده سوم جدول گروه دوم جاي مي‌گيرد.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » دوشنبه جولاي 08, 2013 10:51 am

ايتاليا در صربستان شکست خورد

به نقل از فدراسيون واليبال؛ دو تيم صربستان و ايتاليا در چارچوب هفته ششم ليگ جهاني واليبال ديشب در صربستان به مصاف هم رفتند که درپايان تيم ميزبان سه بر يک به يپروزي رسيد.
ملي پوشان ايتاليا در اين ديدار در ست دوم 25 بر 17 به پيروزي رسيدند اما درست هاي اول، سوم و چهارم به ترتيب با امتيازهاي 28 بر 26، 25 بر 23 و 25 بر 19 مغلوب صربستان شدند تا از آخرين بازي خود امتيازي کسب نکنند.
تيم ملي واليبال ايتاليا در حال حاضر با 19 امتياز و تفاضل معدل پوئن در صدر گروه دوم قرار دارد و انزلیچی نيز با همين امتياز در مکان دوم است. تيم ملي واليبال صربستان نيز با 16 امتياز از 10 بازي در مکان سوم است.

در اين گروه دو تيم آلمان و ايران با 14 و 12 امتياز و دو بازي کمتر در مکان هاي چهارم و پنجم هستند و دو تيم 21 و 22 تيرماه در تهران به مصاف يکديگر خواهند رفت.
در حال حاضر صعود تيم ملي واليبال ايتاليا به مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال مسجل شده است اما براي مشخص شدن تيم دوم اين گروه بايد منتظر نتيجه بازي‌هاي ايران و آلمان باشيم.
تيم ملي واليبال آلمان اگر در تهران شش امتياز کسب کند، که کار بسيار مشکلي براي اين تيم خواهد بود، به عنوان تيم نخست گروه به مرحله نهايي صعود خواهد کرد، اما اگر موفق به کسب پنج امتياز شود معدل تفاضل امتيازها مشخص کننده صعود تيم دوم خواهد بود.
تيم ملي واليبال ايران ساعت 21 روزهاي جمعه و شنبه 21 و 22 تيرماه در سالن 12هزار نفري آزادي تهران ميزبان آلمان خواهد بود. ملي پوشان ايران در صورت پيروزي در اين بازي‌ها رتبه سوم جدول گروه دو را به خود اختصاص خواهند داد که عملکرد بسيار مطلوبي در نخستين حضور اين تيم در ليگ جهاني محسوب مي شود.
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط armilad » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:01 pm

آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
همه میدونیم که والیبال گل کاشته و فوتبال به گرد پاشم نمیرسه.
[color=red:c2e2e74e75][size=24:c2e2e74e75]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:c2e2e74e75][/color:c2e2e74e75]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.
داماش:یه حس مالکیت
نماد کاربر
armilad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 20, 2013 12:00 am

پستتوسط mirza_younes » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:04 pm

[quote:5bfd4202ec="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:5bfd4202ec][size=24:5bfd4202ec]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:5bfd4202ec][/color:5bfd4202ec]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:5bfd4202ec]
چون باند بازي تو فوتبال بيداد ميكنه :wink:
نماد کاربر
mirza_younes
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:18 pm

[quote:2f590d22ee="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:2f590d22ee][size=24:2f590d22ee]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:2f590d22ee][/color:2f590d22ee]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:2f590d22ee]

ضعف مدیریت ،حضور سیاسیون و غیره دلایل افت فوتبال هستند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:20 pm

[quote:d3ea8d488e="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:d3ea8d488e][size=24:d3ea8d488e]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:d3ea8d488e][/color:d3ea8d488e]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:d3ea8d488e]

این سوال خیلی درستی هست و جواب های زیادی داره ...

از لحاظ امکانات قطعا والیبال بدتر از فوتبال هست ...

از لحاظ دانش مربیان لیگ قطعا والیبال پایین تر از فوتبال هست ...

از لحاظ درآمد و چرخه مالی بدون شک والیبال پایین تر هست ...

از لحاظ لابی بازی ها و سیاسی بازی ها با هم برابرند ...
[b:d3ea8d488e]
از همه مهمتر استعداد در هر دو رشته به وفور در ایران هست ...[/b:d3ea8d488e]

اما دلیل موفقیت والیبال به نظرم انتخاب درست مربی تیم ملی بوده که به معنای واقعی سازندگی و تکنیک و تاکتیک رو وارد ورزش ما کرده ... ما تو فوتبال با آوردن کی روش اشتباه کردیم هرچند که رفتیم جام جهانی ولی از این تیم ملی چیزی نمیمونه نه از لحاظ نتیجه و نه از لحاظ آینده سازی و تکنیک ...

ولی والیبال ما میاد و یک بازیکنی مثل موسوی رو معرفی می کنه که تا الان بهترین دفاع روی تور لیگ جهانی هست ...

ما تو والیبال به هیچ وجه جوانگرایی بی رویه نکردیم و با قراردادن با تجربه ها در کنار جوانان تیم خوبی ساختیم ...

امیدوارم فوتبال ما هم روزی مربی درست و آکادمیکی بیاره ... این مربی حتما نباید اسم و رسم دار باشه ... یا اگه معروف هست باید نکات آموزشیش و آکادمیکش رو بیشتر مورد توجه قرار بدیم ... یکی مثل ونگر ، گلوپ و ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:21 pm

[quote:977ea31dd2="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:977ea31dd2][size=24:977ea31dd2]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:977ea31dd2][/color:977ea31dd2]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:977ea31dd2]

[color=darkblue:977ea31dd2][size=18:977ea31dd2]والیبال رو که الان میبینی نزدیک به شاید 16 سال اینا هست که از پایه روش برنامه ریزی شده,این بازیکنها از زمین خاکی و زیر بته و پارتی بازی مثل فوتبال نیومدن بالا,زحمت کشیدن,مزد زحمت و صداقتشونم دارن میبینن[/size:977ea31dd2][/color:977ea31dd2]
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hesam150 » دوشنبه جولاي 08, 2013 6:46 pm

[quote:adf0408c51="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:adf0408c51][size=24:adf0408c51]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:adf0408c51][/color:adf0408c51]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:adf0408c51]
چیزی که به ذهن من می رسه اینه:
برای والیبال یک هدف مناسب انتخاب کردند. یعنی مثلا نگفتند ما حتما باید المپیک بریم یا به لیگ جهانی بریم..........بلکه هدف والیبال ساختن یک تیم قوی و استفاده از تمام داشته ها برای بهتر شدن هست. یعنی تو والیبال یاد گرفتیم خودمونو با خودمون مقایسه کنیم و سعی کنیم هرروز از خودمون بهتر بشیم. درواقع میشه گفت هنوز والیبال ما به هدفش نرسیده و شاید هرگز به این هدف ایده آل نرسه، اما همیشه به اون هدف نزدیکتر می شه.
درحالی که تو فوتبال تمام سرمایه گذاری ها برای رفتن به جام جهانیه و هیچ کس اهمیت نمی ده که ما تو جام جهانی چی کار کنیم. مهم این بود که صعود کردیم و یاد گل خداداد زنده شد و از این حرف ها....
در مورد مربی هم بگم، تا وقتی اینجور طرز تفکر و اینجور هدفگذاری بر تیم ملی حاکمه، نه تنها کروش، بلکه بهترین مربی ها هم نمی تونن کاری بکنند مثل این می مونه که شما بهترین معلم کشور رو آوردید برای کسی که هدفش گرفتن 10 و قبولی تو امتحان هست..........
نماد کاربر
hesam150
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه جولاي 08, 2013 7:21 pm

[quote:538903bf09="armilad"]آبراران عزیز،خیلی مخلصم.
[color=red:538903bf09][size=16:538903bf09]خواستم یه سوال مطرح کنم .لطفا آبراران هر کس با هر دلیلی که داره بگه چرا فوتبال ایران مثه والیبال نمیشه.[/size:538903bf09][/color:538903bf09]
من خودم شخصا فکر میکنم پول زیاد تو ی فوتبال،فوتبالو به گند کشیده.[/quote:538903bf09]

[align=center:538903bf09]

[/align:538903bf09]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان