[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:12 am

[color=blue:d06f2a5fd0]روبرتو کارلوس ، مربی آنژی ماخاچ قلعه شد[/color:d06f2a5fd0]

[color=darkblue:d06f2a5fd0]سایت گل- این طور به نظر می رسد که روبرتو کارلوس با پیوستن به باشگاه آنژی ماخاچ قلعه می تواند تمام رویاهایش را محقق کند. اکنون سران باشگاه انزلیچی، قاضی گاژیف، مربی این تیم را به خاطر نتایج ضعیف این تیم، از سمت خود برکنار کرده اند .

آنژی حذف زودهنگامی در رقابتهای جام حذفی انزلیچی داشت و با صدر جدول رقابتهای لیگ انزلیچی هم فاصله دارد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا،با اخراج گاژیف ، روبرتو کارلوس ، هدایت آنژی را در دست گرفت

این درحالی است که پیش از این روبرتو کارلوس درصحبتهایی اعلام کرده بود که با خداحافظی از دنیای فوتبال، رئیس این باشگاه خواهد شد ولی اکنون مسئولیت زیادی را بر دوش خواهد داشت؛ چرا که علاوه بر اینکه بازیکن این تیم است، مربیگری آنژی را هم برعهده خواهد داشت[/color:d06f2a5fd0]
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 9:15 am

[size=12:8e0213a62c]دیدار خیریه رونالدو و زیدان به نفع گرسنگان آفریقا[/size:8e0213a62c]

[color=darkblue:8e0213a62c]زیدان و رونالدو به عنوان سفرای حسن نیت سازمان ملل متحد در دیداری خیریه که در آلمان برگزار می شود، به میدان خواهند رفت.

زیدان به همراه رونالدوی برزیلی، در تاریخ 13 دسامبر در نهمین دیدار سالیانه فوتبال علیه فقر در هامبورگ به میدان می روند. عواید این دیدار به قحطی زدگان شاخ آفریقا شامل کشورهای سومالی، اریتره، جیبوتی و اتیوپی تعلق خواهد گرفت.

گفته می شود 10 میلیون از مردم این مناطق گرفتار خشکسالی، جنگ و قیمت بالای غذا هستند.

یکی از مسئولان برگزاری این دیدار اظهار داشت: "زیدان و رونالدو جمعی از ستاره های فوتبال جهان را گرد هم می آورند تا در دیداری خیریه با ستاره های فوتبال هامبورگ در هامبورگ بازی کنند."

رونالدو که بتازگی از فوتبال کناره گیری کرده، در خصوص برگزاری این دیدار خیریه اظهار داشت: "بسیار خوشحالم که باشگاه هایی مثل هامبورگ حاضر به میزبانی این دیدار هستند."

زیدان هم در مورد این بازی گفت: "امیدوارم برگزاری اینگونه دیدارها باعث شود آگاهی مردم نسبت به مردم شاخ آفریقا بالا برود."

در هشت دیدار خیریه قبلی که تا به حال برگزار شده کشورهایی چون پاکستان و هاییتی که دچار سیل و زلزله شده بودند مورد حمایت مالی واقع شده اند [/color:8e0213a62c]
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:19 am

روبرتو کارلوس ، مربی آنژی ماخاچ قلعه شد ..
روبرتو کویه ایسیی که می دیل ترا تنگه بوسته... یادش بخیر چه دورانی بود ... ... واسش سر و کلمو میدادم...
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:27 am

رئيس ناپولي: ميتوانيم قهرمان ليگ قهرمانان شويم

]آئورلیو دلائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی در صحبتهایی ابراز امیدواری کرد که تیمش بتواند در رقابتهای اروپایی خوش بدرخشد

شاگردان والتر ماتزاری سه شنبه شب و در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، با نتیجه 0-2 مقابل ویارئال به پیروزی رسیدند و در آن دیدار مارک همسیک و ادینسون کاوانی برای تیم ایتالیایی گلزنی کردند و همین گلها کافی بود تا دلائورنتیس روحیه فراوانی بگیرد.

دلائورنتیس، رئیس باشگاه ناپولی به رادیو مارته گفت:« هنوز بازیهای دیگری باقی مانده و می توانیم از گروهمان به دور بعد صعود کنیم. خوشحالم که بایرن مونیخ با نتیجه 0-2 سیتی را شکست داد و الان باید آلمانی ها را شکست دهیم.»

دلائورنتیس ادامه داد:« تمایل زیادی داریم تا قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شویم.»

ناپولی شنبه شب در ورزشگاه سن سیرو مقابل اینتر قرار خواهد گرفت. اینتر هم سه شنبه شب در بازی اش در لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی رسید و با نتیجه 2-3 زسکا مسکو را شکست داد. [img:2ca84035fc]http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033943.jpg[/img:2ca84035fc][/quote] :roll:
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:28 am

[quote:b3ebdc95cf="onlyrasht"]روبرتو کارلوس ، مربی آنژی ماخاچ قلعه شد ..
روبرتو کویه ایسیی که می دیل ترا تنگه بوسته... یادش بخیر چه دورانی بود ... ... واسش سر و کلمو میدادم...[/quote:b3ebdc95cf]واقعا یادش بخیر
چه بازی می کرد بره,دلم برای دیدن از دوباره بازیاش تنگ شده, واقعا یادش بخیر
هم کارلوس با زیدان و رونالدو برزیلی , چه بازیکنایی بودن!
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:28 am

این رئیس ناپولی یه کم*خوله :!: سایت گلم 10 تا از معروف ترین حرفاشو گزاشته بود :D
ناپل امسال تیم خیلی خوبیه علاوه به اینکه بازیکنای بزرگشو مثل همسیک و لاوزی رو از دست نداده چند تا خرید خوبم انجام داده مثل اینلر ولی دیگه چرتو پرت میگه میتونیم قهرمان لیگ قهرمانان بشیم
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:39 am

سری آ
یوونتوس ؟ - ؟ میلان
زمان :یک‌شنبه 10 مهر 1390 ساعت 22:15
مکان : ورزشگاه جدید بانوی پیر
مصاف 206 يوونتوس و ميلان در استاديوم جديد بانوي پير برگزار مي شود. در تاريخ ديدارهاي دو تيم 71 پيروزي، 70 تساوي، 64 شكست، 286 گل زده و 278 گل خورده از ان بيانكونري ست. در اين ميان 152 ديدار در رقابت هاي سري A انجام شده كه يوونتوس 52 پيروزي، 53 تساوي، 47 شكست، 209 گل زده و 205 گل خورده خود را در اين مسابقات به دست اورده. در ده ديدار اخير دو تيم 3 پيروزي، 3 تساوي، 4 شكست، 11 گل زده و 16 گل خورده در كارنامه يووه ثبت شده، در فصل گذشته يووه در سن سيرو با نتيجه دو بر يك پيروز شد اما در خانه و در ديدار برگشت با يك گل مغلوب انزلیچی شد. يوونتوس تاكنون 76 بار از اين ديدار ميزباني كرده و توانسته 34 پيروزي( اخرين پيروزي خانگي در تاريخ 14/12/2008 با نتيجه 4 بر دو )؛ 21 تساوي ( اخرين تساوي خانگي در تاريخ 12/3/2006 با نتيجه صفر – صفر )؛ 21 شكست ( اخرين شكست خانگي در تاريخ 5/3/2011 با نتيجه يك بر صفر)؛ 118 گل زده و 95 گل خورده را به دست بياورد. در ميان بازيكنان بونيپرتي و دل پيرو با 14 بازي بيشترين حضور در اين مصاف را به نام خود ثبت كردند و بونيپرتي به همراه سيووري و بورل نيز با 5 گل زده در صدر جدول گلزنان ايستاده اند. دل پيرو نيز با 4 گل پشت اين مهاجمين ايستاده است.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 10:40 am

یوونتوس برای خرید چرچی اقدام می کند
فصل نقل و انتقالات زمستانی با فاصله ای زیاد در راه است و مدیران یووه برای تقویت تیم خود از هم اکنون به فکر خریدهای زمستانی افتاده اند که در این میان ستاره ی جوان فیورنتینا یکی از اهداف یووه می باشد.

یوونتوسی ها که در تابستان نیز برای خرید چرچی بازیکن 24 ساله ی فیورنتینا اقدام کردند اکنون تصمیم دارند در زمستان نیز شانس خود را برای خرید این بازیکن سرعتی و تکنیکی امتحان کنند.

در این میان باشگاه منچستر سیتی و مانچینی مربی این تیم برای خرید چرچی اعلام امادگی کرده اند و همین موضوع کار را برای یوونتوس و ماروتا سخت خواهد کرد.

گفتنی است چرچی که ملیت ایتالیایی دارد سابقه ی بازی در تیم های برشا و آتالانتا را در پرونده دارد و پست تخصصی وی وینگر می باشد. چرچی در تمام رده های سنی تیم ملی ایتالیا به جز بزرگسالان بازی کرده و یکی از استعدادهای ایتالیا حساب می شود.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 11:09 am

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع جوان و صاحب نام باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا گاهی وقتها توپها و کفش فوتبالش را زمین می گذارد تا در دنیای مد مشغول به کار باشد

این ستاره اسپانیایی در گفت و گو با مجله «اف .اچ.ام» در صحبتهایی اعلام کرد که به نظر می رسد که حضورش در دنیای مد و نامزدی اش با شکیرا ، باعث شده تا دسته دیگری هوادار هم به دست بیاورد

در این گفت و گو پیکه در صحبتهایی اعلام کرد که اولین خرید لباس مارک دارش را در سن 13 سالگی انجام داده:« سیزده یا چهارده سالم بود که برای اولین بار یک لباس مارک دار خریدم. یک تی شرت پولو از مغازه رالف لورن که در آن زمان مد روز بود و اکثر هم مدرسه ای هایم پیراهن آن مارک را برتن می کردند.»

پیکه تیپ و استیل لباس پوشیدن خودش را این طور توصیف می کند: «مدرن و شیک لباس می پوشم.»

شاید دوست داشته باشید بدانید که مارک مورد علاقه پیکه چیست:« مارک مورد علاقه من مارک منگو است. من لباسهایی را دوست دارم که هم ورزشی به نظر بیایند و هم شیک باشند و همیشه بتواند آنها را برتن کرد.»

البته این مدافع اسپانیایی زمانی که بخواهد لباس اسپورت بپوشد، از لباسهای نایک استفاده می کند:« لباسهای نایک را واقعا دوست دارم. لباسهای نایک را می توان برای زندگی روزمره در خیابان پوشید.»

طبق گزارشی که در روزنامه امروز مارکا منتشر شد،پیکه درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که شکیرا در انتخاب لباسهایش به او کمک می کند:« تمام مامردان به این نیاز داریم که همسران یا نامزدهایمان ما را راهنمایی کنند.این طور نیست؟ زن ها همیشه سلیقه بهتری درمقایسه با مردها دارند؛ یا دست کم در مورد لباس این طور است.»

مدافع بارسا درمورد فعالیتش در دنیای مد هم صحبت کرد:« حضور من در دنیای مد مثل یک عادت است. خودم مد را دوست دارم. گاهی وقتها دوست دارم تا لباسهای نو بپوشم و خوش تیپ باش. البته فوتبال برای من در اولویت اول است. دوست دارم کاملا برروی فوتبال تمرکز کنم و دنیای مد برایم در اولویت دوم است.»
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 1:24 pm

بارتزالی به دیدار مقابل میلان خواهد رسید
اخرین مصدوم یووه سخت می کوشد تا خود را برای دیدار حساس یکشنبه شب برابر میلان اماده کند. بارتزالی، مدافع یوونتوس که در دیدار برابر کاتانیا اسیب دید به تمرینات برگشته تا در بخشی از تمرینات گروهی شرکت کند و در روزهای اتی مشکلی برای بازگشت به ترکیب نداشته باشد.

در تمرینات امروز یووه، بارتزالی به خوبی شرکت داشت و دچلیه و کوالیارلا نیز همانند او بخشی با گروه و در ادامه تمرینات اختصاصی خود را پشت سر گذاشتند.

گفته می شود بارتزالی برای بازگشت به ترکیب و حضور در دیدار یکشنبه شب مشکلی نخواهد داشت.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 4:05 pm

[color=brown:9c179b1092]رومنیگه: لیگ قهرمانان از مراحل حذفی شروع می‌شود
[/color:9c179b1092]

[color=red:9c179b1092]سایت گل – کارل هاینس رومنیگه، رییس باشگاه بایرن مونیخ گفته صحبت از این که بایرن در لیگ قهرمانان به کجا می‌رسد بسیار زود است.

غول‌های آلمانی در دو هفته ابتدایی لیگ قهرمانان درخشیده‌اند و از دو بازی شش امتیاز گرفته‌اند.

رومنیگه به سایت رسمی باشگاه گفت: «لیگ قهرمانان تنها زمانی به صورت حقیقی آغاز می‌شود که به مرحله حذفی رسیده باشیم. پیش از آن باید هوشمند و موفق بود.

به نظرم بهتر است گام به گام به پیش برویم. دو برد ما را در وضعیت خوبی قرار داده تا به دور حذفی برسیم. جوایز را البته در ماه می می‌دهند، نه در انتهای سپتامبر. ما نباید مغرور شویم.»

او درباره پیروزی دو بر صفر تیمش مقابل منچسترسیتی گفت: «بازی با منچسترسیتی لحظه‌ای عالی برای تیم بود. ما مقابل مهاجمان تراز اول سیتی دروازه خود را بسته نگه داشتیم. این تستی بسیار سنگین برای تیم بود، به ویژه برای مدافعان. بازیکنان و مربی فوق‌العاده بودند.»

بایرن مونیخ 18 اکتبر در سان‌پائولو با ناپولی دیدار خواهد کرد.[/color:9c179b1092]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Soheil_Rashti در پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 4:07 pm .
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Soheil_Rashti » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 4:06 pm

[color=red:790dcf3839]چابی: چلسی، منچستر، رئال و ما مدعی هستیم
[/color:790dcf3839]

[color=blue:790dcf3839]سایت گل – چابی، هافبک بارسلونا بر این باور است که چلسی، منچستریونایتد و رئال مادرید رقیبان اصلی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.

بارسلونا قصد دارد اولین تیم لیگ قهرمانان در قالب جدید شود که دو فصل پیاپی قهرمان می‌شود.

میلان که در نوکمپ بارسلونا را با نتیجه دو بر دو متوقف کرد در دو سال 1989 و 1990 قهرمان جام باشگاه‌های اروپا شده بود، اما از زمانی که این مسابقات در سال 1993 به قالب لیگ قهرمانان درآمد هیچ تیمی به این افتخار نرسیده است.

چابی می‌گوید: «بخت‌های اصلی قهرمانی همان مظنونین همیشگی هستند.

چلسی زیر نظر مربی جدیدش (آندره ویلاس بواش) بهتر خواهد شد و منچستریونایتد هم قوی خواهد بود. رئال مادرید هم رقابت سختی به وجود می‌آورد چون همیشه تیمی مدعی است.

بعد هم ماییم. ما خوشحالیم که می‌توانیم کاری کنیم که هیچ تیمی تاکنون انجام نداده، یعنی دو بار قهرمانی پیاپی در لیگ قهرمانان.»
او درباره لیونل مسی هم صحبت کرد: «این که مسی مقابل من بازی می‌کند فوق‌العاده است. او یکی از بهترین‌های تاریخ است و تازه هنوز 24 سال دارد. او تفاوت را برای ما رقم می‌زند.»[/color:790dcf3839]
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 4:08 pm

من اماده ام، اماده بازگشت
بعد از یک حضور 90 دقیقه پیامی شفاف و روشن به یووه و کونته فرستاد " من اماده ام، اماده بازگشت " انتظار برای فابیو کوالیارلا به پایان رسیده و به نظر می رسد این مهاجم گلزن و موفق اماده بازگشت به ترکیب اصلی تیمش است.

کوالیارلا پس از حضور 90 دقیقه در ترکیب تیم جوانان در غالب یک دیدار دوستانه از امادگی خود گفت:

" در این بازی همراه تیم امید و جوانان بازی کردم، یک بازی کامل و راحت. خوشحالم که امادگی خوبی داشتم و هیچ مشکلی را حس نکردم. بازگشت حتی بازی در کنار جوانان بسیار هیجان انگیز بود.

تیم امید یووه تیمی قدرتمند و خوب است و بازیکنان با ارزشی دارد، زمانی که 90 دقیقه کامل بازی کردم احساس می کنم که اماده ام، هر چند که در تمام صحنه ها حضور کاملی نداشتم اما این به دلیل جلوگیری از اسیب دیدگی دیگر بود. مشکلی ندارم و دوست دارم و البته خوشحال خواهم شد که تیم را برابرمیلان همراهی کنم. "

وی در خصوص مصدومیتش گفت: 6 ژانویه گذشته و اسیب دیدگی ای که مرا خانه نشین کرد، اما حالا اماده ام و می خواهم تلاشی که در این مدت برای بازگشت انجام دادم را ثابت کنم. "

فابیو در پاسخ به دعوت باشگاه پیش از دیدار برابر میلان می گوید: سال گذشته پیش بازی بازی مقابل میلان همه تیم برای شام دعوت شدند و امسال نیز تفاوتی نمی کند ناهار و یا شام برای همه تیم. ما اماده مبارزه ایم. البته از این مهمانی همیشه استقبال می کنم.

زمانی که از کوالیارلا در خصوص احتمال حضورش در دیدار برابر میلان سوال می کنند او با لبخند امیدبخشی می گوید" نمی دانم، اما این مسئله ای ست که ماه ها منتظرش بودم، بازگشت به زمین. "

وی تاکید کرد که زانوی اسیب دیده اش خوب شده و او از این ناحیه احساس درد نمی کند. اما حضور در کنار جوانان برای او چه معنایی داشت " می دانید من در کنار الساندرو دل پیرو بازی می کنم، یک مهره باتجربه و کاپیتان ما، من و بسیاری مانند پسران او هستیم و او به خوبی به ما کمک می کند حالا حس او را زمانی که در کنار ما بازی می کند را درک می کنم.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amir131 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 4:09 pm

داور دیدار یکشنبه مشخص شد
به یکی از حساس ترین دیدارهای فصل نزدیک می شویم، یوونتوس یکشنبه شب در خانه جدید از انزلیچی یکی از اصلی ترین رقبای خود پذیرایی خواهد. در استانه این دیدار مهم، فدراسیون فوتبال نام داوران هفته ششم سری A را اعلام کرد که بر این اساس ریتزولی، قضاوت حساس ترین دیدار این هفته را به عهده خواهد داشت.

گفته می شود بیاتنگ، مهره میلان نیز برای حضور در این بازی اماده است و مشکلی نخواد داشت. زلاتان، مهاجم سابق یووه با نزدیک شدن به این دیدار در این خصوص گفت

" یووه، تیم سابقم است و یک دیدار مهم، ما برای پیروزی به تورینو سفر می کنیم و می خواهیم برنده از میدان خارج شویم. "
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه سپتامبر 29, 2011 7:02 pm

"تیتوس برامبل" بازداشت شد
بازیکن تیم فوتبال ساندرلند به اتهام تجاوز و استفاده از مواد مخدر بازداشت شد.

برامبل 30 ساله روز چهارشنبه توسط پلیس کلیولند در شمال انگلستان بازداشت شد.

سخنگوی باشگاه ساندرلند در مطلبی که بر روی سایت این باشگاه منتشر شده، گفته است: تیتوس برامبل از این پس در تیم ما جایی ندارد تا نتیجه تحقیقات باشگاه به پایان برسد. این بازیکن در تمرینات تیم شرکت نخواهد کرد و در این مقطع در ترکیب تیم قرار نخواهد گرفت.

برامبل که روز دوشنبه در ترکیب تیم ساندرلند در دیدار با نورویچ سیتی حضور داشت سپتامبر سال گذشته هم به اتهام تجاوز در هتلی در نیوکاسل بازداشت شد اما بعد از مدتی بیگناه شناخته شد و آزاد شد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان