نگراني بوفون از تساوي اسپانيا و کرواسي :
جيانلوييجي بوفون دروازه بان تيم ملي فوتبال ايتاليا نگران است تساوي اسپانيا و کرواسي، موجب حذف اين تيم از دور رقابت هاي يورو 2012 شود.
دو تيم اسپانيا و کرواسي اگر روز دوشنبه به تساوي 2 بر 2 برسند، ايتاليا بدون توجه به نتيجه اي که در آخرين مسابقه گروه در مقابل ايرلند کسب خواهد کرد، حذف مي شود.
بوفون با ابراز نگراني در اين باره گفت: در شرايط سختي قرار گرفته ايم. اسپانيا قوي ترين تيم جهان است و من روحيه بازيکنانش را باور دارم.
با اينحال کرواسي براي تساوي برابر اسپانيا بازي نخواهد کرد.
''اسلاون بيليچ'' سرمربي کرواسي گفته است: من يک ورزشکارم و بازيکنان تيمم هم همه ورزشکار هستند. ما به تساوي فکر نمي کنيم. از اين نظر مي توانم به تيم ايتاليا اطمينان خاطر بدهم.
ايتاليا در مسابقه اول خود مقابل اسپانيا به تساوي 1 - 1 دست يافت و در بازي دوم برابر کرواسي به نتيجه مشابه بسنده کرد. بازي آخر ايتاليا در گروه سوم مقابل ايرلند است.
تيم ايتاليا هم اکنون با 2 امتياز بعد از تيم هاي اسپانيا و کرواسي در مکان سوم گروه خود قرار دارد.
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 8%B3%D9%8A
--------------------------------------
بوفون و موتا : بعیدمی دانیم که اسپانیا با تبانی شخصیتش رازیر سوال ببرد
ستاره های تیم ملی ایتالیا در مورد احتمالات صعود تیمشان به دور بعد صحبت کرده اند
بازیکنان تیم ملی ایتالیابعد از بازی تیمشان مقابل کرواسی صحبتهای عجیبی را به زبان آوردند. آنها می دانند که یک تساوی احتمالی میان اسپانیا و کرواسی، باعث خواهد شد تا آتزوری از گردونه رقابتها کنار رفته و این دو تیم به مرحله حذفی راه یابند، اتفاقی مشابه با آنچه در یورو2004 رخ داد.در آن سال بازی دانمارک و سوئد با نتیجه 2-2 به تساوی کشیده شد و بدین ترتیب ایتالیا از گردونه رقابتها کنار رفت؛ آن هم درحالی که با نتیجه 1-2 مقابل بلغارستان به پیروزی رسید ولی آن برد دیگر فایده ای نداشت.
در رقابتهای یورو2012 هم ممکن است اوضاع برای ایتالیا دقیقا مثل سال 2004 پیش برود. ازهمین رو بازیکنان ایتالیایی درانتظار آن هستند که اسپانیا مقابل کرواسی کار را تمام کند و به یک برد دست یابد.
جانلوئیجی بوفون در پایان بازی تیمش مقابل ایرلند گفت:« اگر این طور شود، سوژه خنده تمام اروپا جور خواهد شد و فکر نمی کنم که این طور بشود. بعید می دانم که اسپانیا، قهرمان دنیا با بازیکنانی مثل چابی و اینیستا،با رضایت دادن به یک مساوی، پرستیژش را زیر سوال ببرد.به علاوه این بار، اوضاع متفاوت از یورو2004 و بازی سوئد و دانمارک است. چرا که اسپانیایی تیمی است که برتر از کرواسی است و این دو تیم در یک سطح نیستند و همین شرایط را متفاوت می کند.»
از سوی دیگر تیاگو موتا، دیگر بازیکن آتزوری معتقد است که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد: « همه ما بازیکنانی حرفه ای هستیم و مطمئنم که این اتفاق نمی افتد. غرور، کار خودش را انجام خواهم داد.»
http://www.goal.com/iran/news/3830/%D9% ... B%8C%D8%B1
پراندلی:نباید فرهنگ شک و تردید را باب کنیم
سرمربی تیم ملی ایتالیا هم اعتقادی به تبانی دو تیم ندارد
چزاره پراندلی سرمربی تیم ملی ایتلیا روز جمعه در کنفرانسی خبری اعلام کرد که نباید فرهنگ شک و تردید را وارد رقابتهای اروپایی کرد. این درحالی است که این روزها برخی از بازیکنان ایتالیا نگرانی شان را از احتمال تبانی اسپانیا و کرواسی در کسب نتیجه تساوی ابراز کرده اند.
البته سرمربی تیم ملی ایتالیا چنین باوری ندارد. پراندلی در صحبتهایی دراین باره گفت:« ما باید باور داشته باشیم و نباید فرهنگ شک و تردید را به یورو بیاوریم. من به بازیکنانم گفته ام که باید فقط و فقط به برد مقابل ایرلند فکر کنیم. این بحث ها کار کردن را برای من سخت می کند.اسپانیا در ده سال اخیر نشان داده که فوتبال جذابی دارد و احساسات هواداران فوتبال را برمی انگیزاند و همه می خواهند از فوتبال اسپانیا تقلید کنند.نباید به دنبال بهانه جویی باشیم.»
پراندلی درادامه به این نکته اشاره کرد که برای دیدار با ایرلند سه یا 4 تغییر درتیمش اعمال خواهد کرد و گفت:« تیمی شاداب و سرزنده و شاد می خواهمک بازیکنان به من گفته اند که حال و روشان خوب است. حالا باید تستهای فیزیکی بیشتری انجام دهیم تا ببینیم که دقیقا چه بازیکنانی را می توان در ترکیب تیم به کار گرفت.»
پراندلی درمورد تساوی تیمش مقابل کرواسی اعلام کرد که الان دیگر زمانی برای ابراز پشیمانی ندارد و باید به آینده نگاه کند:« ما سه روز وقت داریم تا عملکرد خوبمان را بهتر کنیم. من در بازی با کرواسی اندکی خستگی را در میان بازیکنانم دیدم. ما بازی را به خوبی اداره می کردیم و به طرز غیرعادی اندکی عقب کشیده بودیم. این همان روندی است که باید تغییرش دهیم. باید مثل بازی با کرواسی، مقابل ایرلند هم موقعیتهایی را خلق کنیم .»
http://www.goal.com/iran/news/3830/%D9% ... B%8C%D9%85
بازیکنان کرواسی: ببینید چه کسی (بوفون) از تبانی می گوید!!
بازیکنان کروات در صحبتهایی پاسخ اظهارات جنجالی کاپیتان ایتالیا را دادند .
بازیکنان تیم ملی کرواسی، نسبت به صحبتهای اخیر جانلوئیجی بوفون و برخی دیگر از بازیکنان تیم ملی ایتالیا که نگرانی شان را از احتمال به تساوی کشیده شدن بازی اسپانیا و کرواسی و درنتیجه حذف آتزوری ، به دلیل تبانی احتمالی ابراز کرده اند، واکنش نشان داده اند.
وردان کورلوکا، مدافع تیم ملی کرواسی که یکی از بازیکنان ثابت تیم بیلیچ هم هست در این باره گفت:« ببینید که چه کسی برای ما از تبانی می گوید! بهتر این است که او آنچه که در کشورش و در سری آ می گذرد را مروری بکند. تیم او (یوونتوس) چند سال پیش به خاطر تبانی به دسته دوم سقوط کرده بود. برای بوفون بهتر است که دراین باره صحبت نکند.»
دانیل پرانیچ هم دراین باره گفته که این صحبتها بی فایده است:« اصلا این موضوع در فکر ما نیست. این بیشتر به سبک ایتالیایی ها می آید و نه ما. قطعا بازی ممکن است با تساوی 2-2 به پایان برسد ولی ممکن است هر نتیجه دیگری هم داشته باشد.»
لوکا مودریچ، ستاره تیم ملی کرواسی هم درباره این اتهام گفت:« ایتالیایی ها چه گفته اند؟ خدای من! همیشه از چیزی می ترسند. بله من 2-2 بازی دانمارک و سوئد در یورو2004 را به یاد دارم. و این می تواند دلیل خوبی برای ترسیدن آنها باشد و نه ما.»
http://www.goal.com/iran/news/3830/%D9% ... B%8C%D8%AF