[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

تاپیک ویژه جام ملت های اروپا یورو 2012

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

بخت کدام تیم برای قهرمانی یورو 2012 را بیشتر می دانید؟

اسپانیا
18
30%
آلمان
11
18%
انگلیس
7
12%
ایتالیا
16
27%
پرتغال
4
7%
جمهوری چک
0
بدون راي
فرانسه
1
2%
یونان
3
5%

کل آرا : 60

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:42 pm

[quote:efdfd05327="antiros"]damash_fsz: جدی داری صحبت می کنی یا داری شوخی می کنی ابرار ؟!!! :D :lol: :lol: به جا تورس یورنته یا نگردو بود حداقل یه گل دیگه میزدیم :wink: ... همون که فابرگاس بعد گل توپو برداشت اورد وسط زمین خودش نشان دهنده همه چیز بودش :wink:

[color=red:efdfd05327]*** نکته : جنبه کل کل ندارید لطفا کل کل نکنید و بحث به توهین کشیده نشه که تایپیک خراب شه . چون تو اکثر کل کل هایی که مشاهده می کنیم به توهین کشیده میشه .***[/color:efdfd05327][/quote:efdfd05327]
شانس اوردین دی ناتاله نزد تو دروازه ابرار
مساوی رو از ما گرفتین دیگه
حالا اشکالی نداره.کنار کنار برین جلو تا دوباره به ما نخورین چون اینبار دیگه رحم نمیکنیم
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:44 pm

DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:53 pm

[quote:d560539ec2="damash_fsz"][quote:d560539ec2="antiros"]damash_fsz: جدی داری صحبت می کنی یا داری شوخی می کنی ابرار ؟!!! :D :lol: :lol: به جا تورس یورنته یا نگردو بود حداقل یه گل دیگه میزدیم :wink: ... همون که فابرگاس بعد گل توپو برداشت اورد وسط زمین خودش نشان دهنده همه چیز بودش :wink:

[color=red:d560539ec2]*** نکته : جنبه کل کل ندارید لطفا کل کل نکنید و بحث به توهین کشیده نشه که تایپیک خراب شه . چون تو اکثر کل کل هایی که مشاهده می کنیم به توهین کشیده میشه .***[/color:d560539ec2][/quote:d560539ec2]
حالا اشکالی نداره.کنار کنار برین جلو تا دوباره به ما نخورین چون اینبار دیگه رحم نمیکنیم[/quote:d560539ec2]
بلامیسر حالا خوبه خودتون قبل بازی می گفتید تو این بازی می بازید :wink: به هرحال مشخص بود که کدوم تیم خوب بازی کرد و باید می بردش حالا شما از روی علاقه به تیمت میگی ما خوب بازی کردیم و باید همچین حرفی بزنی ..منم از اسپانیا باید دفاع کنم چون بهش علاقه دارم ولی اگر یه کسی که فقط بیننده باشه بازیو بدون تعصب نگاه کرده باشه متوجه میشه حق کدوم تیم بودش :wink:
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:56 pm

[color=blue:b0a804c285]This Is The Real WALL[/color:b0a804c285]

چقدر این چند روز ما به خاطر این دفاع حرف شنیدیم . ولی سکوت کردیم . چون می دونستیم ایتالیا توی بازی های رسمی خیلی حرف واس گفتن داره . و با شروع بازی این دفاع ایتالیا بود که نشون داد با یک بازی بد نمی شه در موردش قضاوت کرد . دنیل ده انزلیچی بازیکنی که پست اصلیش هافبک دفاعی هست رفته بود در قلب دفاع و در کنار کیلینی و بونوچی دیواری محکم رو تشکیل داده بود . تازه این دفاع مهره اصلیش خودش رو هم نداشت . من مطئمن بودم اگه در این بازی بارزالی دفاع بود و ده انزلیچی هافبک دفاعی , ما از اسپانیا گل نمیخوردیم . چون بعد گل اون وسط ما یکی مثل ده انزلیچی رو میخواستیم که با هافبک های اسپانیا درگیر بشه و عملا فرصت موقعیت سازی رو از این تیم بگیره . ولی متاسفانه بارزالی مصدوم شده و ده انزلیچی بازی عالی خودش رو توی خط دفاع به نمایش گزاشت . کیلینی هم که مثل همیشه یک رهبر به تمام معنی بود . واقعا یک دفاع بی نظیر هست بیراه نیست اگه بگم بهترین مدافع حال حاظر اروپا خودش هست بونوچی هم از فوق العاده عوض شده !! این رو باید یک یوونتوسی باشید تا بفهمید !! این بونوچی کسی بود که سوتی دادن جلو تیم های بلونیا و .. عادتش بود . اما امشب جلوی تیمی هجومی مثل اسپانیا یک بار هم سوتی نداد !!! در مورد بوفون هم چیزی بگم ؟
با این وضع دفاع ( و اضافه شدن بارزالی ) به رفتن تیم تا مراحل بالا شدید امیدوار شدم . این تیم تیمی مثل اسپانیا بود مسلما تیم های دیگه توانایی اینطوری بازی کردن رو ندارن . ایتالیا امشب ایتالیایی اصیل بازی کرد . کمتر تیمی هست که مثلِ امشب ایتالیا هم توانایی دفاع عالی و هم حملات خطرناک رو داشته باشه .
[color=blue:b0a804c285]
Good Old Days [/color:b0a804c285]

با دیدن بازی امشب بالوتلی شدید دلم برای بازیکنانی مثل اینزاگی و ویری تنگ شد !! مهاجم هایی که شاید 90 دقیقه تو بازی نبودن اما فقط و فقط به یک فرصت نیاز داشتند تا منِ هوادار رو بفرستند روی هوا !! امشب با دیدن بازی بالوتلی خیلی از دستش عصبی شدم و دیگه هیچ امیدی بهش ندارم . دی ناتاله که تموم کنندگیش انقدر خوب هست و از نسل مهاجم های قدیم ایتالیا هست باید بشینه بیرون تا این آقا تک به تک رو راه بره تا راموس از پشت بهش برسه !!! بورینی بازی کنه من بیشتر خوشحال می شم تا این ماریو . اگه امشب یه اینزاگی یا ویری تو نوک خط حملمون بود 2 تا گل رو زده بودیم . دی ناتاله هم دیر اومد تو زمین ..... دیر .

این عکس ها هم جالب هستن :D

پ.ن:هر وقت اینیستا و سیلوا پا به توپ میشدن قلبم میرفت تو گلوم!
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه ژوئن 10, 2012 6:59 pm

[quote:7cca5f3565="antiros"][quote:7cca5f3565="damash_fsz"][quote:7cca5f3565="antiros"]damash_fsz: جدی داری صحبت می کنی یا داری شوخی می کنی ابرار ؟!!! :D :lol: :lol: به جا تورس یورنته یا نگردو بود حداقل یه گل دیگه میزدیم :wink: ... همون که فابرگاس بعد گل توپو برداشت اورد وسط زمین خودش نشان دهنده همه چیز بودش :wink:

[color=red:7cca5f3565]*** نکته : جنبه کل کل ندارید لطفا کل کل نکنید و بحث به توهین کشیده نشه که تایپیک خراب شه . چون تو اکثر کل کل هایی که مشاهده می کنیم به توهین کشیده میشه .***[/color:7cca5f3565][/quote:7cca5f3565]
حالا اشکالی نداره.کنار کنار برین جلو تا دوباره به ما نخورین چون اینبار دیگه رحم نمیکنیم[/quote:7cca5f3565]
بلامیسر حالا خوبه خودتون قبل بازی می گفتید تو این بازی می بازید :wink: به هرحال مشخص بود که کدوم تیم خوب بازی کرد و باید می بردش حالا شما از روی علاقه به تیمت میگی ما خوب بازی کردیم و باید همچین حرفی بزنی ..منم از اسپانیا باید دفاع کنم چون بهش علاقه دارم ولی اگر یه کسی که فقط بیننده باشه بازیو بدون تعصب نگاه کرده باشه متوجه میشه حق کدوم تیم بودش :wink:[/quote:7cca5f3565]
ما گفتیم میبازیم چون دیدیم توی تیم شما دو دستگی ایجاد شده.رئالیا با بارسای ها مشکل دارن و مثلا راموس توی اتاقش waka waka گوش میده و حرکات غیر اخلاقی میکنه.وگرنه این راهی که شما 2010 رفتیم ماخیلی وقت پیش رفته بودیم و اخرین بار هم 2006 رفتیم.شما هم الان از مساوی خوشحالین.من میدونم که کلی خدا دوخان کردی تا بازی مساوی شه
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:01 pm

antiros من نماینده ایتالیایی های وارش هستم :D قبل بازی هم گفتم ایتالیا بباز نیست :D بدون تعصب هم دارم میگم نتیجه مساوی عادلانه بود،فکر کنم بازی رو خوب ندیدی که اینقدر قاطعانه میگی حق اسپانیا بود!اسپانیا فرصت داشت ایتالیا هم داشت! یه یاد آوری میکنم فرصت های ایتالیا رو...
ضربه سر موتا نیمه اول
حرکت احمقانه بالوتلی!
سانتر جوینکو برای دی ناتاله
شوت کاسانو نیمه اول
ضربه آزاد پیرلو نیمه اول
شوت مارکیزیو نیمه اول و اواخر نیمه دوم!
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:14 pm

[align=center:9cf5402e2b][color=red:9cf5402e2b][b:9cf5402e2b] اسپانیا ، ایتالیا (هواداران) [/b:9cf5402e2b] [/color:9cf5402e2b][/align:9cf5402e2b]
[align=center:9cf5402e2b] [img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/40/32/1814032_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/38/67/1813867_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/38/68/1813868_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/38/64/1813864_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/38/66/1813866_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/37/10/1813710_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/37/13/1813713_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/37/23/1813723_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/38/69/1813869_w2.jpg[/img:9cf5402e2b]
[img:9cf5402e2b]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/37/21/1813721_w2.jpg[/img:9cf5402e2b][/align:9cf5402e2b]
[align=center:9cf5402e2b][color=red:9cf5402e2b]
[b:9cf5402e2b] [/b:9cf5402e2b] [/color:9cf5402e2b][/align:9cf5402e2b]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:17 pm

اسپانیا زیبا بازی کرد و از نظز موقعیت گل حق با تو ...اگرم تورس اون خریت محضو نمی کرد و یه بقل پا خلاف جهت میزد گل بود البته بالوتلی هم دست کمی از تورس نداشت حرکتش با این تفاوت تورس یه ذره تلاش کرد ولی بالوتلی فقط داشت با روی پا توپو جلو می بردش :D ( هچین گاوید ا دو تا البته تورس یه ورژن کمتر :lol: )
البته خوب ماتادورها همیشه شناور و تیکی تاکا بازی می کردن و شما هم دفاعی بازی می کردید یعنی جور دیگه نمی تونستید بازی کنید ... واقعا ما قشنگ بازی کردیم !!! و از بازیمون لذت بردیم !! بین اون همه دفاع چطوری پاس کاری می کردن بره !!! یاد اپا او پا (تیکی تاکا ) داماش افتادم بازی اسپانیا رو دیدم :P :P
amar espaa :P
ولی خوب به بازی زیبا امتیاز نمیدن بلکه به تعداد گل میدن امتیازو ... ای کاش به نگردو فرصت میداد !! البته به جا ناواس پدرو هم میومد خوب بود چون پدرو شوت زن و می تونست تغییر تاکتیک بده چون فقط میی خواستن توپو تا جلو دروازه ببرند و بعد شوت بزنند و با اوردن پدرو می تونستیم پشت محوطه هم شوت بزنیم
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:19 pm

با اینکه طرفدار اسپانیا هستم ، اما به نظرم مساوی عادلانه بود . خدایی جای پویول و ویا خالی بود ، اونم بدجور ! راموس
اصلا" به درد وسط نمیخوره ، سوتی های کشنده ای داد . اشتباه دل بوسکه هم این بود که بدون مهاجم نوک بازی کرد ،
اما گل تمیزی به سبک تیکی تاکا زدن ! اینیستا و ژاوی هم که عاااااالی بودن ، کاسیاس هم جز سر تک به تکی که گل شد
خوب کار کرد .
در کل چون بازیا تورنمنت هست و دل بوسکه ثابت کرده در این مسابقات یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه ، بازم 99% اسپانیا
قهرمانه ، اون 1% هم احتمال سوتی راموس واسه بقیه تیمها .
دوست عزیزم antiros موافقم که بیرون کشیدن فابرگاس اشتباه بود اما به نظر آوردن ناواس جای سیلوا اشتباه بزرگتری بود،
باید یورنته یا حتی همین تورس جای سیلوا میومد و ناواس الکی اومد تو ........
نکران نباش با کیفیتی که هافبکهای لاروخا مثل اینیستا و ژاوی دارن و همچنین سطح بازی بقیه تیمها مثل آلمان و پرتغال و هلند
کماکان شانس اول قهرمانی با اسپانیاست .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:25 pm

[quote:20d08a2c06="antiros"]اسپانیا زیبا بازی کرد و از نظز موقعیت گل حق با تو ...اگرم تورس اون خریت محضو نمی کرد و یه بقل پا خلاف جهت میزد گل بود البته بالوتلی هم دست کمی از تورس نداشت حرکتش با این تفاوت تورس یه ذره تلاش کرد ولی بالوتلی فقط داشت با روی پا توپو جلو می بردش :D ( هچین گاوید ا دو تا البته تورس یه ورژن کمتر :lol: )
البته خوب ماتادورها همیشه شناور و تیکی تاکا بازی می کردن و شما هم دفاعی بازی می کردید یعنی جور دیگه نمی تونستید بازی کنید ... واقعا ما قشنگ بازی کردیم !!! و از بازیمون لذت بردیم !! بین اون همه دفاع چطوری پاس کاری می کردن بره !!! یاد اپا او پا (تیکی تاکا ) داماش افتادم بازی اسپانیا رو دیدم :P :P
amar espaa :P
ولی خوب به بازی زیبا امتیاز نمیدن بلکه به تعداد گل میدن امتیازو ... ای کاش به نگردو فرصت میداد !! البته به جا ناواس پدرو هم میومد خوب بود چون پدرو شوت زن و می تونست تغییر تاکتیک بده چون فقط میی خواستن توپو تا جلو دروازه ببرند و بعد شوت بزنند و با اوردن پدرو می تونستیم پشت محوطه هم شوت بزنیم[/quote:20d08a2c06]
تیکی تاکا اونم توی این بازی؟
من که ندیدم داداش
غیر ژاوی و اینیستا بقیه خوب نبودن.البته ایتالیا هم خوب نبود وگرنه ما تیمی نبودیم که به یه تیم کم سابقه مساوی بدیم.ایشالله ما حذفی بخوریم به ملوان بالوتلیه ورزا رو بندازیم به جانشون
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط miladcivil » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:31 pm

[quote:78c20aced0="damash_fsz"][quote:78c20aced0="antiros"][quote:78c20aced0="damash_fsz"][quote:78c20aced0="antiros"]damash_fsz: جدی داری صحبت می کنی یا داری شوخی می کنی ابرار ؟!!! :D :lol: :lol: به جا تورس یورنته یا نگردو بود حداقل یه گل دیگه میزدیم :wink: ... همون که فابرگاس بعد گل توپو برداشت اورد وسط زمین خودش نشان دهنده همه چیز بودش :wink:

[color=red:78c20aced0]*** نکته : جنبه کل کل ندارید لطفا کل کل نکنید و بحث به توهین کشیده نشه که تایپیک خراب شه . چون تو اکثر کل کل هایی که مشاهده می کنیم به توهین کشیده میشه .***[/color:78c20aced0][/quote:78c20aced0]
حالا اشکالی نداره.کنار کنار برین جلو تا دوباره به ما نخورین چون اینبار دیگه رحم نمیکنیم[/quote:78c20aced0]
بلامیسر حالا خوبه خودتون قبل بازی می گفتید تو این بازی می بازید :wink: به هرحال مشخص بود که کدوم تیم خوب بازی کرد و باید می بردش حالا شما از روی علاقه به تیمت میگی ما خوب بازی کردیم و باید همچین حرفی بزنی ..منم از اسپانیا باید دفاع کنم چون بهش علاقه دارم ولی اگر یه کسی که فقط بیننده باشه بازیو بدون تعصب نگاه کرده باشه متوجه میشه حق کدوم تیم بودش :wink:[/quote:78c20aced0]
ما گفتیم میبازیم چون دیدیم توی تیم شما دو دستگی ایجاد شده.رئالیا با بارسای ها مشکل دارن و مثلا راموس توی اتاقش waka waka گوش میده و حرکات غیر اخلاقی میکنه.وگرنه این راهی که شما 2010 رفتیم ماخیلی وقت پیش رفته بودیم و اخرین بار هم 2006 رفتیم.شما هم الان از مساوی خوشحالین.من میدونم که کلی خدا دوخان کردی تا بازی مساوی شه[/quote:78c20aced0]

من کلی دارم میگم ، سوای طرفداری از اسپانیا . یه بیننده عادی میتونست متوجه بشه ایتالیا از مساوی راضی هست
حتی قبل گل ایتالیا و حتی در نیمه اول . اما حالا مساوی شد ، به نظرم اگه اسپانیا میباخت بهتر بود (مثا جام جهانی)
چون به خودش میومد ، اما حالا مساوی شد ، ولی من به شخصه چون اسپانیا خوب بود (عالی نبود) از تساوی هم راضیم
چون بازی گروهی هست و حذفی نیست ، اما نظر شخصیم اینه که ایتالیا با این سبک بازی جلوی تیمهایی که مثل خودش
بازی میکنن به مشکل برمیخوره ، چون اون تیمها جلو نمیکشت و ایتالیا نمیتونه با یه ضرب از دفاه توپو به حمله و پشت دفاع
بیاره .
دوست عزیزم amir131 مقایسه اون دو حرکت تورس با والدز و بوفون صحیح نیست ، چون شرایط موقعیتها فرق داشت ، ولی
خب من خودم یکی از دوستداران بازی بوفون هستم و قبولش دارم ، اما این دو صحنه فقط شباهت داشتن و جزییات زیادی
ازشون باهم تفاوت داشت .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:36 pm

کلا ایتالیا نشون داده هر چه از مرحله مقدماتی جلو تر بره بهتر میشه و من معتقدم اگر مرحله گروهی به سلامت بگذره تا نیمه نهایی جلو رفتن راحته..
بهترین نسل اسپانیا ضعیف ترین نسل ایتالیا رو نمیتونه ببره...

اینم قبول داریم ایتالیا مساوی میخواست...ایتالیا وقتی مساوی میخواد خوب بلده بگیره ، ولی معلوم نیست وقتی برد بخواد هم خوب بازی کنه ، هر نتیجه ایرلند و کرواسی بگیرن ، بازی با کرواسی ر باید ببریم وگرنه یه جورایی میشه مثل 2010 و احتمال حذف هست. مهم ترین بازی پرندلی بازی بعدی هست. اونجاست که ایتالیا باید ثابت کنه میتوه ببره وگرنه...

اون صحنه اگر به جای والدز بوفون بود من اعتقاد دارم بوفون دریبل نمیخورد.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:46 pm

[align=center:797d933950][color=red:797d933950][b:797d933950] کرواسی ، ایرلند (نیمه اول ) گزارش تصویری [/b:797d933950] [/color:797d933950][/align:797d933950]
[align=center:797d933950][img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/83/1814183_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/82/1814182_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/77/1814177_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/47/1814147_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/34/1814134_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/49/1814149_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/45/1814145_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Comp_Matches/01/81/41/21/1814121_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/40/88/1814088_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/41/43/1814143_w2.jpg[/img:797d933950]
[img:797d933950]http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/Fans/01/81/41/36/1814136_w2.jpg[/img:797d933950][/align:797d933950]
[align=center:797d933950][color=red:797d933950]
[b:797d933950] [/b:797d933950] [/color:797d933950][/align:797d933950]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه ژوئن 10, 2012 7:55 pm

از کل باهات خوشحال شدم ابرار . من از بازی تیمم لذت بردم ( البته می تونست خیلی بهتر از این باشه و اگر اون 2 تا تعویض دیگه داشتیم بنظرم می شد اونطوری بازی کرد ) شما هم از ایتالیا پس دنیا حرف بزنیم فایده ایی نداره :wink:
سابقه هم که میگید شما موقع کل کردن ، منو ( دور جناب تمام ایتالیایی ها و از این قیاسم ناراحت نشند ابراران ) یاد کل با طرفداران م.ل.و.ان میندازه که موقع کل به یه بنبست میرسند میگند سابقمون فلانِ یا سه تا جام حذفی داریم که همین فصلی که گذشت باهاشون حرف میزدیم می گفتیم ما هفتم لیگ شدیم ولی شما n ، می گفتن نه ما سه بار قهرمان شدیم و اینا مهم نیست ... باز میگم این قیاسو به خودتون نگیرید چون فقط یاد کل با اونا افتادم ... خوشحال شدم ابرار .

------------
[align=center:99c946a5e4][size=18:99c946a5e4]اخبار یورو 2012[/size:99c946a5e4]

[color=red:99c946a5e4]موج قرمز‌ لهستان را غرق کرد

هوادار‌های اسپانیا همراه تیم خود بودند و اسپانیا در گدانسک تنها نبود. یک چهارم شهر برای بازی امشب به رنگ قرمز نقاشی شده بود. ۱۰،۰۰۰ هوادار در استادیوم با این شعار تیم خود را حمایت کردند: "رویای موفقیت، از نام ما دفاع می‌کند."

موج هواداران اسپانیا به مقدار زیادی بیشتر از همتایان ایتالیایی خود بود. داخل و خارج از ورزشگاه و همچنین در اطراف شهر از صبح تا ساعت ۱۵:۳۰ که درب استادیوم برای ورود باز شد، هواداران اسپانیا با پرچم‌ها و لباس‌های قرمز رنگ همه جا حضور داشتند.

حمایت دریافت شده از هواداران در بازی افتتاحیه بسیار بیشتر از بازی‌های دیگر این تیم بود. این جمعیت شامل مردمی از همه گوش کنار اسپانیا و تعداد بسیار زیادی از دانش آموزان اسپانیایی بود که برای حمایت تیم ملی‌ خود به لهستان سفر کرده بودند.[/color:99c946a5e4]

------------------
[color=black:99c946a5e4]
در روز سوم رقابت‌های یورو 2012 از گروه سوم، تیم‌های ایتالیا و اسپانیا به مصاف هم رفتند.

ورزشگاه: آره‌نا گدانسک در شهر گدانسک لهستان

وضعیت آب‌و‌هوا: 18 درجه سانتیگراد – 55% رطوبت

داوران: ویکتور کاسای (داور مسابقه) – گابور انزلیچی (کمک اول) گئورگی رینگ (کمک دوم) – ویلیام کالوم (داور چهارم)(اسکاتلند) – ایتسوان واد ، تاماس بوگنار (داوران خط عرضی)

آمار بازی:

درصد مالکیت توپ: 43% ایتالیا – 57% اسپانیا

موقعیت گل: 10(6) ایتالیا – 18(9) اسپانیا

مهار توپ توسط دروازبان: 5 ایتالیا – 4 اسپانیا

موقعیت‌های خارج از دروازه: 4 ایتالیا – 9 اسپانیا

آفسایدها: 3 ایتالیا – 2 اسپانیا

خطاها: 19 ایتالیا – 12 اسپانیا

کارت زرد: ماجو، کیه‌لینی، بونوچی، بالوتلی (ایتالیا) – آربلوآ، یوردی آلبا، تورس (اسپانیا)

کارت قرمز: نداشت

ترکيب ایتالیا: بوفون، ماجو، کیه‌لینی، بونوچی، مارکیزیو، جاکرینی، ده‌انزلیچی، پیرلو، تیاگو موتا (نوچرینو)، بالوتلی (دی‌ناتاله)، کاسانو (جووینکو)

ترکيب اسپانیا: کاسیاس، پیکه، سرخیو راموس، آربلوآ، یوردی آلبا، اینیستا، ژابی آلونسو، ژاوی، بوسکوئتس، فابرگاس (تورس)، سیلوا (خسوس ناواس)

گل‌ها: 61 دی‌ناتاله (ایتالیا) - 64 فابرگاس (اسپانیا)

شرح بازی:

نيمه‌ اول

در ابتدای بازی جو ورزشگاه به طوری بود که فشار روانی بر روی یاران ایتالیا متمرکز می‌شد ولی برخلاف جو استادیوم این یاران پراندلی بودند که توپ و میدان را در اختیار گرفتند. در میانه‌های میدان با بازی‌سازی پیرلو توانستند به دروازه اسپانیا و کاسیاس نزدیک شوند و خطراتی را هر چند کم خطر ایجاد کنند. همین روال برای تیم اسپانیا هم قابل پیش‌بینی بود. بازیکنانی مثل ژاوی و اینیستا در مرکز میدان در دقایقی از نیمه اول توپ و میدان را در اختیار گرفتن و با ارسال توپ‌ها به داوید سیلوا و او هم با تغذیه فابرگاس توانستند به دروازه ایتالیا نزدیک شوند. درصد مالکیت توپ در نیمه اول نزدیک به هم بود و دو تیم موقعیت‌های مشابهی را خلق و از دست دادند. در دقیقه 37 بازی ماروی بالوتلی با با خطایی که انجام داد اولین کارت زرد مسابقه را ازآن خود کرد تا بقیه زمان دیدار را با احتیاط دنبال کند. در 45دقیقه اول بازی نتوانستند هریک از دو تیم دروازه مقابل را باز کنند و با نتیجه تساوی بدون گل به رختکن رفتند تا با استراحت 15دقیقه‌ای بین دو نیمه خود را برای نیمه مربیان آماده کنند.

نيمه دوم

نیمه دوم بازی با سوت داور مجارستانی آغاز شد و در ابتدا توپ و میدان در اختیار تیم اسپانیا قرار داشت. در دقیقه 54 بالوتلی با یک توپ‌ربایی سریع توانست از سرخیو راموس عبور کند و خود را به دروازه اسیاس برساند ولی تعلل بیش از حد * ماریو باعث شد تا راموش از پشت سر از راه برس و توپ این بازیکن را دفع کند. پراندلی که در بین دو نیمه تفکرات هجومی خود را طرح‌ریزی می‌کرد 2دقیقه بعد از این حرت تیم‌اش در دقیقه 56 دی‌ناتاله 34 ساله را به جای بالوتلی وارد میدان کرد تا روح تازه‌ای در خط حمله تیم‌اش دمیده باشد. 5دقیقه از ورود دی‌ناتاله نگذشته بود که با یک پاس عمقی طلایی از پیرلو وی توانست با یک بغل پای حرفه‌ای دروازه کاسیاس را در دقیقه 61 باز کند و تیم‌اش را 0-1 پیش بیاندازد. ولی گل تیم ایتالیا 3دقیقه بیشتر دوام نیاورد و در سوی دیگر میدان داوید سیلوا با یک پاس در عمق کوتاه توانست سسک فابرگاس را صاحب توپ و موقعیت کند و او نیز با یک بغل پای محکم دوازه بوفون را گشود تا حساب کار 1-1 مساوی شود و دو تیم همه چیز را از نو آغاز کنند. سیلوا بلافاصله بعد از این پاس گل تعویض شد و جای خود را به خسوس ناواس که یک بال راست کلاسیک است داد تا دل‌بوسکه نقشه‌های تازه خود را در زمین پیاده کند. همزمان با این تعویض پراندلی هم کاسانو کهنه‌کار را بیرون کشید و جووینکوی جوان را به‌جای وی وارد میدان کرد. حملات اسپانیا با این تعویض‌ها بیشتر شد و توانست دروازه ایتالیا نزدیک‌تر شود ولی در به ثمر رساندن گل ناکام بود. در دقیقه 74 بازی فابرگاس جای خود را به تورس‌ای داد که در دوره گذشته رقابت‌های یورو توانسته بود در دیدار نهایی گل پیروزی‌بخش تیم‌اش را وارد دروازه کند و باعث قهرمانی اسپانیا بعد از 44 سال شود. با آمدن تورس و ناواس سانترهای پیاپی از سمت راست بر روی دروازه ایتالیا ریخته شد ولی بی‌حاصل بود. در دقیقه 90 هم نوچرینو به جای تیاگو موتا وارد میدان مسابقه شد تا بتواند میانه میدان را تحت کنترل خود بگیرد تا از بازی‌سازی های اسپانیا جلوگیری کند. در نهایت این دیدار با تساوی 1-1 به پایان رسید.

شرح گل‌ها:

1-0 دی‌ناتاله: آندره‌آ پیرلو با یک پاس عمقی دقیق توانست دی‌ناتاله را که چند دقیقه بود که وارد میدان شده بود را صاحب موقعیت کند و او نیز با یک بغل پای حرفه‌ای توانست دروازه کاسیاس و اسپانیا را باز کند.

1-1 فابرگاس: تیکی‌تاکای اسپایا از میانه میدان شروع شد و با پاس‌ها کوتاه داوید سیلوا را پشت محوطه صاحب توپ کردند و او نیز با یک پاس عمقی کوتاه فابرگاس را در موقعیت گل قرار داد تا فابرگاس هم با یک بغل پای جرفه‌ای دروازه ایتالیا و بوفون را باز کند.

مربي پيروز: پراندلی – دل‌بوسکه

مسلما برنده مربیان این دیدار هر دو مربی بودند. چون در نیمه مربیان تعویض‌هایی انجام دادند که در نتیجه مسابقه تاثیر مستقیم داشت. به بازی آوردن دی‌ناتاله و گل زدن او در بدو ورودش شاید بتواند پراندلی را بالاتر از دل‌بوسکه قرار دهد ولی مربی اسپانیا هم با تدبیری که داشت بلافاصله بعد از 3دقیقه گل خورده را جبران و بازی را به تساوی کشید.

بهترين بازيکن زمين:

در انتخاب بهترین بازیکنان شاید گزینه‌های متعددی وجود داشته باشد. کیه‌لینی، پیرلو و دی‌ناتاله از ایتالیا و سیلوا، فابرگاس و ژاوی هم اسپانیا از بهترین‌های این دیدار بودند.

سوتی بزرگ:

ماریو بالوتلی چند دقیقه قبل از تعویض شدن‌اش با از دست دادن تک به تکی که با کاسیاس داشت لقب سوتی بزرگ این مسابقه را ازآن خود کرد.[/color:99c946a5e4]

-------------------------

[color=blue:99c946a5e4]در حالی که دیدار تیم ملی اسپانیا با ایتالیا دقایقی پیش در گدانسک با تساوی به پایان رسید سسک فابرگاس زننده تک گل اسپانیا از کیفیت چمن مسابقه راضی به نظر نمیرسد .

سسک فابرگاس هافبک 25 ساله تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا که زننده گل تساوی تیمش مقابل ایتالیا بود در پایان بازی و در مصاحبه با Tele 5 از کیفیت زمین ناراضی به نظر میرسد .

او در این باره گفت :

" ما در سال 2012 هستیم و فوتبال پیشرفت بسیاری داشته است اما ما نمیتوانیم در چنین شرایطی فوتبال خود را به نمایش بگذاریم . بازی با توپ روی زمین غیر ممکن بود ، نه تنها برای ما بلکه ایتالیایی ها هم از این مسئله آگاه بودند. "

فابرگاس در ادامه گفت :

" اما با این حال و کیفیت زمین بسیار خوب بازی کردیم ، اما موارد بسیار زیادی میتوانست به پیروزی ما کمک کند ، تیم ایتالیا پس از گل به لاک دفاعی فرو رفته بود و کار ما را بسیار سخت کرده بود . "[/color:99c946a5e4]

-----------------------

[color=darkblue:99c946a5e4]در حالی که دیدار تیم ملی اسپانیا با ایتالیا دقایقی پیش در گدانسک با تساوی به پایان رسید زننده تک گل تیم ملی ایتالیا در مصاحبه با Rai 1 بازی آندرا پیرلو را ستودنی توصیف کرد.

آنتونیو دی ناتاله مهاجم 34 ساله تیم ملی ایتالیا که تنها چند دقیقه پس از ورود به زمین بازی توانست دروازه ایکر کاسیاس را باز کند در پایان در مقابل خبرنگار رای ایتالیا گفت:

" پیرلو پاس فوق‌العاده‌ای برای من فراهم کرد، همه مهاجمین می‌دانند با حضور پیرلو کار برایشان راحت تر است. بازی او ستودنی است. بازی سختی بود اما نشان دادیم تیم مستحکمی هستیم و نمایش خوبی مقابل تیم قدرتمند ارائه کردیم."

دی ناتاله با اشاره به از دست دادن پنالتی خود در یورو 2008 نیز گفت:

" این گل می‌توانست جبرانی باشد برای آن اشتباهم در پنالتی‌ها مقابل اسپانیا، اما متاسفانه بازی با تساوی به پایان رسید. اسپانیا تیم بسیاری خوبی است و در سطح بالایی فوتبال را ارائه می‌کند."[/color:99c946a5e4]
[/align:99c946a5e4]

-------------------------------------

اون پرچمی که سمت چپ بالاست و عکس گاو روشرو خیلی ها نمیدونند یعنی چی ... تو فرهنگ اسپانیا عکس گاو روی پرچم اسپانیا یعنی یا مرگ یا پیروزی

--------------------------------------------

antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط Damash1 » يکشنبه ژوئن 10, 2012 8:30 pm

[b:5946dddfd3] ایتالیا خوب کنترل کرد اسپانیا رو
و این بازی خوب رو فقط میشه گفت ثمره مدیریت خوب پراندلی دونست واقعا مربی با دانشیه
به هر حال باید دید در ادامه چه میکنه
به نظرم کرواسی واس ایتالیا میتونه شاخ بشه [/b:5946dddfd3] :wink:
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان