[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید...نظرسنجی

شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید...نظرسنجی

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شما طرفدار کدام لیگ در جهان هستید

1- اسپانیا
28
24%
2-ایتالیا
22
19%
3- انگلستان
43
37%
4- آلمان
9
8%
5-فرانسه
0
بدون راي
6-هلند
0
بدون راي
7-ایران
13
11%
8-سایر
0
بدون راي

کل آرا : 115

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:38 am

منم یه ایتالیایی دیگه هستم ......من حدود 9 سال داشتم که اگه یادتون باشه آدامس باد کنکی بود عکس فوتبالیست های مشهورو میزد یه روز عکس زانتی دیدم او روز برای من انفجاری روخ داد که خدای هنوز نمیدونم چطور عاشق اینتر شدم

از اون موقع عاشق زانتی کبیر (ال کاپیتانو) شدم ..البته از رونالدو هم خوشم میومد ولی بعد از اون نامردی که در حق اینتر کرد دیگه ازش خوشم نمیومد ..اینتر بیش از یک سال منتظرش بود ولی تا خوب شد به رئال رفت ...بازیکنای خوبی داشتیم یکیشم رکوبا بود این بازیکن عالی بود عالییییییییی ....بعد که بزرگتر شدم بازیهای قدیمی اینتر رو تهیه کردم بزیکنایی که ما داشتیم خیلی خوب بودن ..از کلینزمن گرفته زانتی . برکومی .. کارلوس و ... دلیلی که من لیگ ایتالیارو دوست دارم جذابیتیه که من در این لیگ و رقابت بین تیم ها میبینم ..و در آخر یک تار موی تیم محبوبمو به لیگ دو قطبیه اسپانیا نمیدم
و بگم که فعلا بهترین لیگ جزیره ست
بازیکن محبوب کسی نیز جز ......زانتی کبیر (ال کاپیتانو)

عاشقتم اینتر
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در شنبه سپتامبر 08, 2012 10:41 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:39 am

من هیچ تیمی رو قدر داماش و سپیدرود دوست ندارم اما 2تا تیم هست که از 2وجه دوست دارم.
منچستر رو دوست دارم از زمانی که پسر خاله ام که توی راه آهن بازی میکرد از دوستش (یحیی گل محمدی)که هم محلیش بود فیلم فوتبالی میگرفت و زمانی که رشت میومد باهم میدیم و اسم تیمها رو می گفت و از اون زمان عاشق منچستر شدم.از بایرن هم متنفرم و از لیورپول هم بدم میاد منچستر سیتی هم که فعلا طفلـه:).فرگوسن هم ایده آل منه :P .
یووه هم دوست دارم برای اون خفن بودن مدیریت و غیرتی که توی تیم موج میزنه.وقتی رفتن لیگ دسته پایین کم پیش میاد که اسکلت تیم حفظ بشه (منهای داماش).هوادارانش هم خیلی دلیل مهمی هستش که من یونتوس رو دوس دارم.اما دوست دارم منچستر یونایتد دوست دارم توی بازی با اختلاف 2 3 برنده شه .خواستم بگم که کدوم رو بیشتر دوس دارم.

اما هیچ لیگی مثل انگلیس نمیشه"کیفیت"طراوت"سبک بازی"
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:52 am

لیگ فقط ایتالیا
تیم ملی فقط ایتالیاِ کبیر
تیم باشگاهی هم : فقط اینتر

پ.ن : البته همه اینا بعد از لیگ و تیم ملی گیلان و تیم داماش /8/
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 10:58 am

[quote:441f986669="Namjoo_St"]لیگ فقط ایتالیا

پ.ن : البته همه اینا بعد از لیگ و تیم ملی گیلان و تیم داماش /8/[/quote:441f986669]

صد درصد درست میکی ولی بازیکن مورد علاقتو که اسطوره شده نگفتی

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط amirdamashcity » شنبه سپتامبر 08, 2012 11:49 am

لیگ برتر انگلیس به نظرم بهترینه چون مثله لالیگا دو قطبی نیست که فقط رئال یا بارسا قهرمان شن .درلیگ برتر انگلیس تیمهای زیادی مثل منچستریونایتد- منچسترسیتی - لیورپول-آرسنال - -چلسی مدعی هستن که ااین با عث جذابیت یک لیگ میشه .
تیم مورد علاقم هم بارسلونا ومنچستر یو نایتد است.
بازیکن اسطوره من هم قبلا رونالدینیو بود که اصلا به خاطراون طرفداربارسا شده بودم که متاسفانه با اون استعدادش ازمستطیل سبزمحو شدالان هم عشق است مسی رو. /23/
خاطره ایم که دارم اون گل واقعا زیبای رونالدینیو به یکی ازتیمها بود که الان اسمش یادم نیست که توپو به هوا انداخت وبایه برگردون زیبا توپ رو گل کرد. /18/
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه سپتامبر 08, 2012 12:05 pm

100% لیگ انگلستان از تمام لیگهای دیگه جذابتره ,,,,,,,, به هیچ وجه تا هفته آخر مسابقاتو حتی تا لحظات آخر بازیه آخر فصل قهرمان مشخص نیستو هر سالم به تعداد مدعیا داره اضافه میشه ,,,, تا چند سال پیش 3-4 تیم شانس قهرمانی بودن ,, الان حداقل 6 تا تیم روی کاغذو نامو نشان بازیکناشون شانس قهرمانی هستن ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, و به نظرم لیگ اسپانیا مسخره ترین لیگ دنیاست ,,, چون از همین الان میدونم که 12 فصل دیگه یا رئال قهرمانه یا بارسلونا!! ,,,,, فقط باید منتظر بازیه رو در روشون بود ببینیم کی میبره و قهرمان میشه !!!!! ,,,,, اون رئالم که فقط ستاره سوزی میکنه ,, هر بازیکن خوبی که یک عمر توی باشگاهش واسه ستاره شدنش زحمت کشیده شده رو میخره و به 3 سوت نابودش میکنه و از دنیای فوتبال محوش میکنه!! جدول رده بندیشونم اینجوریه همیشه :
1-بارسلونا (یا) رئال مادرید 38 بازی 110 امتیاز----------تفاضل گل +228
2-بارسلونا (یا) رئال مادرید 38 بازی 110 امتیاز----------تفاضل گل +202
3-والنسیا ------------------ 38 بازی 40 امتیاز
.
.
.
20-خیخون-------------------38 بازی 32 امتیاز
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » شنبه سپتامبر 08, 2012 12:49 pm

ایتالیا >>یوونتوس>> دلپیرو >توتی >نستا>بوفن >زانتی ناوارو
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط chile1369 » شنبه سپتامبر 08, 2012 12:53 pm

لیگ برتر انگلیس
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه سپتامبر 08, 2012 1:46 pm

[quote:66cdc3b43f="eparsi"]من به تیم میلان :P علاقه دارم بعد اون یک گوشه چشمی به رئال دارم البته از هیچ تیمی متنفر نیستم و هر تیمی خوب بازی کنه من بیننده بازی اون تیم هستم /10/[/quote:66cdc3b43f]
من قبلا تیم های خودمو با دروازبانهاشون انتخاب میکردم ولی تیم میلان بخاطر شوچنکو و کاکا مورد علاقه ام واقع شد بدترین و بهترین خاطر از بازی میلان بازی میلان لیور پول در دو دوره چمپیونز لیگ یکی میلان سه بر دو برد و بعدی برد برد و قهرمان شد :P
درباره شعار مازیار هم اولیش احتمالا با من بودی دومیش با مهرداد که شانسولایی هست :lol:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Namjoo_St » شنبه سپتامبر 08, 2012 1:57 pm

[quote:72de177683="popo131"][quote:72de177683="Namjoo_St"]لیگ فقط ایتالیا

پ.ن : البته همه اینا بعد از لیگ و تیم ملی گیلان و تیم داماش /8/[/quote:72de177683]

صد درصد درست میکی ولی بازیکن مورد علاقتو که اسطوره شده نگفتی[/quote:72de177683]

من عشق ماتراتزی بودم قبل از اونم رکوبا . از خیلیای دیگه خوشم میآد . مثلا زانتی فیگو باجیو زولا پویول ندود دل پیرو و .... ولی ماته استوره ی منه
خاطره هم زیاده نمی دونم . رکوبا داشت می رفت زارزار نشستم گریه کردم . البته با این شدت نه ولی خیلی ناراحت شده بودم.
الان 4-5 ساله تو بازیِ پلی استیشن و اینجور چیزا تیمی به جز اینتر نگرفتم (البته به غیر از راندوم سلکت)
خلاصه خاطره زیاده : یه بارم کامی مرا (کامبیاسو) بوشوبیم شیمه جا خالی حاجی بکنده ..... :D کلی خوش بوگُذشت
نماد کاربر
Namjoo_St
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 08, 2012 3:06 pm

[quote:218cc53150="Namjoo_St"][quote:218cc53150="popo131"][quote:218cc53150="Namjoo_St"]لیگ فقط ایتالیا

پ.ن : البته همه اینا بعد از لیگ و تیم ملی گیلان و تیم داماش /8/[/quote:218cc53150]

صد درصد درست میکی ولی بازیکن مورد علاقتو که اسطوره شده نگفتی[/quote:218cc53150]

من عشق ماتراتزی بودم قبل از اونم رکوبا . از خیلیای دیگه خوشم میآد . مثلا زانتی فیگو باجیو زولا پویول ندود دل پیرو و .... ولی ماته استوره ی منه
خاطره هم زیاده نمی دونم . رکوبا داشت می رفت زارزار نشستم گریه کردم . البته با این شدت نه ولی خیلی ناراحت شده بودم.
الان 4-5 ساله تو بازیِ پلی استیشن و اینجور چیزا تیمی به جز اینتر نگرفتم (البته به غیر از راندوم سلکت)
خلاصه خاطره زیاده : یه بارم کامی مرا (کامبیاسو) بوشوبیم شیمه جا خالی حاجی بکنده ..... :D کلی خوش بوگُذشت[/quote:218cc53150]

ماتریکس عالی بود عالی ولی حیف که ........... :? :? :? 8O 8O 8O

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadss22 » شنبه سپتامبر 08, 2012 3:34 pm

اسپانیااااااااااااااااااااااااااااااااا :ایکس /13/ /16/
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » شنبه سپتامبر 08, 2012 3:55 pm

خوب معلومه لیگ جزیره
بهترین تیم هم آرسنال :)
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » شنبه سپتامبر 08, 2012 5:16 pm

یادمه فینال لیگ قهرمانان اروپا بود میلان-لیورپول تو ترکیه من طرفدار میلان بودم برادرم عاشق تیمای انگلیسی. میلان نیمه اول 3-0 جلو بود که پدرم از خواب بیدار شد اومد کنار ما نشست این جمله رو گفت: "اَ سفیدان عجب بازی کونیدی رییییی"
این گفت و رفت خوابید منم کلی برادرم اذیت کردم. نیمه دوم شد و من تو دلم گفتم : "پِر جان تی بیدارَ بوستن چی بو آخه!!!!!" اینجا بود که همه میگفتن: "اَ سورخان عجب بازی کونیدی!!!" اما چه سود که دیگه پدرم خواب بود و دیگه نمیشد جام رو از انگلیسیها پس گرفت. هنوز داغ اون فینال و بیدار شدن پدرم برام تازست.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » شنبه سپتامبر 08, 2012 5:26 pm

[b:57cbb0c951]لیگ فقط لیگ جزیره
تیمی که عاشقشم فقط منچستر یونایتد
از سال 1996 طرفدار این تیم هستم چون یادمه یه بازی ازشون نشون داده بودند که توی سن جیمز پارک 5 بر 0 نیوکاسل رو در هم کوبیده بود
یه خاطره دیگه مربوط به فینال رویایی در سال 1999 بود که با گل های تدی شرینگهام و اوره گونالد سولسیائر در دقایق پایانی بایرن رو برده بود
اسطوره من در منچستر یونایتد کسی هست که لقب کبیر برازنده اش هست یعنی [color=red:57cbb0c951]سر آلکس فرگوسن [/color:57cbb0c951]و توی بازیکنان منچستر هم[color=red:57cbb0c951] اریک کانتونا [/color:57cbb0c951]اسطوره بازی و اخلاق بود که لقب "کینگ" رو هم یدک میکشید ،
مثل هر [color=red:57cbb0c951]یونایتدی[/color:57cbb0c951] دیگه از [color=brown:57cbb0c951]لیورپول[/color:57cbb0c951] متنفرم ،[color=blue:57cbb0c951]چلسی[/color:57cbb0c951] هم که عددی نیست،[color=orange:57cbb0c951]آرسنال[/color:57cbb0c951] رو هم فیشان،[color=olive:57cbb0c951]منچستر سیتی[/color:57cbb0c951] هم که اصلا جز آمار نیست و[color=black:57cbb0c951] تاتنهام[/color:57cbb0c951] و غیره رو هم وابده
یکی از بزرگترین آرزوهام اینه که یه روز توی اولدترافرد بازی منچستر و لیورپول رو ببینم[/b:57cbb0c951]

[img:57cbb0c951]http://up.vatandownload.com/images/77iytak9jpz9i9hy7i9u.jpg[/img:57cbb0c951]

[size=24:57cbb0c951]We are United...[/size:57cbb0c951]

[img:57cbb0c951]http://up.vatandownload.com/images/r2ugfe3oleqqifr1acfp.jpg[/img:57cbb0c951]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان